מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס טובליה14/11/2007
חבר'ה שלום
מעוניינת בטיפים לסקס טוב שבעל יהנה כמו שלא נהנה בחיים שלו
טיפים
תודה מתוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
סיון93630/11/2007נתתי כמה טיפים פה בעבר לגבי מין אוראלי.
אני אשמח לחזור אליהם בשבילך...
אם את בקטע כמובן - כשאת יורדת לו, שימי לידך כוס שתיה רותחת, כוס קרח או גלידה, סוכריות קופצות וסוכריות מנטה... בין לבין קחי לפה אחד מהנ"ל וכל פעם משהו שונה... השינוי של הפה שלך באיבר שלו, מחם לקר לקופץ לאוורירי... זה מטריף להם את השכל!!!
מניסיון זה עובד...
אם העלך מספיק פתוח לטירוף... תגיבי להודעה זו אני בשמחה אפרט איך לעזור לך למצא את נקודת הג'י... זה באכוז... אז זה קודם שאלה של פתיחות...
בהצלחה... אשמח לדעת אם זה עזר....
סופ"ש מקסים!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיוון, את יכולה להדריך אותי
ש30/11/2007היכן נקודת הג'י הגברית? אני רוצה ללמד את חברתי. ועוד בעיה אני לא יודע איך היא תקבל את מה שאני מבקש ממנה...
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
סיון93630/11/2007תפתח את הנושא בשיחה איתה אם היא תסכים, מה שלא יהיה, אל תלחץ עליה ולא תכריח אותה... לפעמים אתה מציע משהו ולאחר זמן מסויים זה יבוא ממנה...
אתה יכול גם להראות לה את האתר וכל מיני קטעים ובנושאים שמעניינים אותך, תשאל עם בא לה.
מה שלא יהיה. שתשים על האצבע שלה קונדום. - הרבה יותר אסתטי לשניכם, ובטוח פחות מגעיל עבורה.
יש להכניס את האצבע כ 3-4 ס"מ כאשר פניה כלפי מעלה. אין צורך יותר מזה.
ועם האצבע יש לתופף בקצב יחסית מהיר. זהו האזור את הנקודה המדוייקת לפעמים לוקח פעם פעמיים למצא.
לי לקח כמה פעמים - אבל זן הזוג שבזמנו חלקנו מערכת זוגית - רק מזה שמצאתי אצלו את הנקודה - גמר בעוצמה שהיא לא סטנדרטית.
היא יכולה במקביל ביד השניה ללטף את איבר מינך - או מה שנקרא "להביא לך ביד".
מבחינת נוחות אתם יכולים לסכך את הקונדום בחומר סיכה עדיף על בסיס מים. לא להעיז ווזלין הוא מיבש יותר.
אבל אם אתה מספיק נינוח זה לא חובה. פי הטבעת הוא שריר שיכול להתרחב מאוד....
אם זה לא עוזר ... צור קשר אני אפרט יותר...
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצטערת שנעלמתי ונאלמתיהלביאה13/11/2007
לך האיש שמחכה לשמוע קולי, איתך הסליחה על העלמות מהשטח,
ברגע שיתאפשר לי אהיה בקשר.
מזל טוב על הארוע הקרב ובא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת תהיתי מה קרה לך?!...
Danydine14/11/2007לך חמודתי,
שמורה את בלב איתי
וגם אם נעלמת ונאלמת..
לא באמת יצאת מתודעתי
מניח שעוברת עלייך תקופה לא קלה
מקווה שעליה מהר תתגברי
ואל עליצותך הטבעית תחזרי
שנינותך ומיניותך שאינם עומדים כלל בספק
יוליכו את מאווייך ותשוקותייך
לאותם מחוזות רחוקים בו את חפצה
תודה על הברכות והאיחולים
אכן ארוע זה הוא פרוייקט שלא קל להרים
אך עוד מספר ימים - והכל מאחורינו
וכבר פרוייקטים חדשים בתחומים העיסקיים נרקמים והולכים
לפחות חיינו לא משעממים...
חן חן ששלח את הקשר והברכות
לפחות אשן טוב עכשיו בידיעה
שלפחות את חיה...
צ'או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתרי פירסום תמונות של כוס וזייןאלינור13/11/2007
אני מחפשת אתר סקס כמו פורום כזה...עם תמונות של איברי מין של גברים..ונשים
בקיצור אתר שניתן לפרסם בו תמונות של הכוס...תחת חזה שלי...ושיוכלו להגיבב על התמונות בקיצור מי שמכיר כאללה אתרים שישים לי פה ת'לינקים תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסו דחוףף
אלינור16/11/2007חוץ מיחסים יש עוד אתרים אם יש ובטוח שיש שימו לינקים תודה אמיגו חח:-*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מלא חמודה
גיל23/11/2007יש מלא חמודה יש לך אתר שניקרא סקסית בקיצור ספרי לי איך היה במייל [email protected] מחכה לתגובה במייל עים את רוצה יש מלא תיצרי קשר במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייייליאן12/11/2007
אני באדולינה ........... שלום לך
אני בת 19 ,נוצריה ערביה וכמובן ישראלית לכל דבר
יש לי בעיה אולי היא לא בעיה אבל מהמקום שאני באה ומצורת החינוך אצלנו אולי זו באמת בעיה!
אני מאוד נמשכת לכל מה שקשור לסקס....יש לי סוג של מיניות מופרזת
אוהבת לצפות בסרטי פורנו וסקס כל זה מגרה בי וגורם לרצות לחוות את כל מה שקשור לסקס
הבעייה שאני בתולה ואני חייבת להישאר בתולה עד החתונה!
אני אוהבת לאונן אבל לא מחדירה אצבעות כי אני לא רוצה שחז וחלילה יקרע קרום הביתולין אני מלטפת מבחוץ וחשה אורגזמה בכל פעם וזה נותן לי הרגשה טובה מאוד אבל מצד שני אני מרגישה רגשי אשמה ופחד שזה יגרום לי לנזק בעתיד או שהנזק כבר נעשה (הנזק הוא שהבעל יחשוב שאני לא בתולה אם ירגיש שקרום הביתולין שלי קרוע כתוצאה מהאוננות המומשכת שלי)
וכולם תמיד מדברים על הנשים שאוהבות סקס כאל זונות וסוטות מין וזה מכאיב לי מאוד!
מה עלי לעשות והאם קרום הבתולין שלי יקרע כתוצאה מאוננות כזו (ללא החדרת אצבע) והאם יש בי משהו רע והאם זה יפריע לי בעתיד עם בעלי (לעתיד אם יהיה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסירי דאגה מליבך
י......12/11/2007אהלן ליאן!!!
ראשית אין לך מה לפחד, אם לא תפעילי לחץ על קרום הבתולין,הוא לא יקרע ,
לידיעתך ישנן נשים שקרום הבתולין אינו שלם מסיבות שאינן קשורות בסקס,
כגון נפילה וכיוצ"ב ולמיטב ידיעתי אפשר גם לאחות את הקרום בטיפול רפואי,
המלצתי אלייך, אל תחסכי מעצמך את ההנאה שבאוננות זה אינו אמור להפריע
לך בעתיד,להערכתי גם במגזר שלכם הגברים מתחילים להבין היום לא כמו פעם
שיש סיבות נוספות חוץ מסקס שגורמות לקרום הבתולין להקרע,חוץ מזה אם יש
לך אפשרות לבחור,אז תבחרי גבר שמבין.
תהני מתי מתי שתרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלכם ואצלינו אותו הדבר
Danydine12/11/2007לצערינו, גם אצלכם וגם אצלינו בחברות השמרניות יותר והדתיות יותר רוב הגברים הם דו פרצופיים, הם מצפים לקבל אותך ו/או כל אחת אחרת צעירה, תמימה ותמה, ומצד שני ישמחו לזיין כמעט כל דבר שזז, ילכו לזונות כדי לפרוק את פורקנם, והכל נראה להם תקין ובריא.
כמו שציין, הקולגה שענה לך, בחברה המודרנית הערבית ובפרט בחוג הנוצרי, הקידמה, הליברליות והבנת העידן הנוכחי הם אבן דרך, לקראת מודרניזציה מלאה.
אכן המשיכי להנות מהחיים, לאונן, להתחרמן, להתמזמז עם חברייך הנוכחיים כל עוד לא תסחפי למגע מלא. גם הוד קדושתך הבולין זה כבר לא מה שהיה פעם, ובמידה ותצטרכי לשחזר אותו, כמעט כל גניקולוג ועדיף מעיר אחרת ולא מאותו מגזר אוכלוסין (אוכל לתת לך המלצות לפי הנדרש) יעשה זאת ברגעים בקליניקה שלו, בצורה דיסקרטית ללא כל בעייה.
הצעתי בכל מקרה שתראי מתי שהו רופא גניקולוג שיאשר לך שהכל תקין מבחינתך.
ועד אז, תהני כל עוד את יכולה, כי תקופת הרווקות מתי שהוא מסתיימת ואיתם כל משחקי הנעורים שלא ישובו עוד... קפצי על כל הזדמנות לעשות חיים ולהנות, אולם אל תצרפי אלייך בנות אחרות, כי אז השמועות והרכילות יפוצו כאש בשדה קוצים ויקשה עלייך לשמור על כבודך גם אם תותך לא נפגעה כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי .... קטןrafi12/11/2007
הי
יש לי 11 סמ אני בגיל 25 ואני הרוס כל פעם שאני עם בחורה
אני מחכה לצחוקים, פעם מישהי עזבה באמצע
אמרה שלא מרגישה כלום
אני מתוסכל
אפשר לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להכיר
חובב חיות18/11/2007יש לי איבר צר
ואשמח לנסות עם גודל קטן
דרך אגב לאנאלי זה אידאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר הייתי עם בחורה שעשתה סקס עם כלב
סקסי3219/11/2007אם בא לך צרי קשר למייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בת ציון חרצת גורלך
חבקוק05/01/2008את בת ציון חרצת גורלך
את בת ציון טמאת את גופך
את שפתחת רגליך לכול עובר בדרך
את שחסמת תומתך מכול יועץ והלך
את ששכבת בעפר עם אדם אכזר
את ששכלת את בניך שנפצת עולליך אל הסלע
את שכול דבריך הם הבל ובלע!!
את שחסמת את חייך
את ששרפת מדעת גשריך
באש הגהינום תשרפי על כול 60 שנותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב הכל בתנאי שהכל מקובל על כולם
צעיר לנצח28/12/2007אני בן 38,נראה טוב,בעל משפחה,ראש צעיר ,איבר צנוע אך מאוד פעיל.
אם הינך מעוניין בהתקשרות נא השאר פרטים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטן זה טוב
yona20/11/2007לנקות לי את
שאריות האוכל בין השיניים..
תחליב טוב לקיסם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונה
אביהו10/01/20081. המג"ד שלי היה אומר שלא מפחידים יונה ביין
2 אני מדמיין לעצמי איך את נראית: מהצואר ומעלה - ואגינה אחת גדולה עם שיניים
3. אני מניח שהתכוונת לתחליף ולא לתחליב (תנסי לבדוק במילון מה ההבדל, אם כי, מה אפשר לצפות מסעיף 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביהו מסכן בטוח מביא ביד שהוא גולש
יונה11/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחחחח יונה יונה....
ק01/12/2007התותחית . קיסם? לניקוי שיניים? אחותי ..הגברים בצרות.. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי...
סיון93630/11/2007הייתי שנה וחצי עם מישהו שיש לו משהו דומה לשלך... אני יכולה לומר לך שמה שהוא ביצע עם הלשון שלו ועם הידיים , אף בחור שהייתי איתו ולא משנה מה גודלו לא הצליח להביא אותי לשיאים המטורפים שהוא הצליח להביא אותי.
ככה שזה ממש לא קשור לגודל אלא למה אתה מוכן להשקיע וללמוד ולענג את זו שאיתך... אני יכולה לומר שחדירה איתו לא ממש עשתה לי את זה אבל זה לא הפריע לי כי תמיד אבל תמיד הוא דאג שאני אגמור!!! - וזה הרבה יותר שווה מכל אורך שהוא!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמבל
יפעת02/12/2007טפל בא 11 ס"מ קשה דפוק בדגדגן אל תחשוש אולךי ההיא שלא הירגישה יש ג'ורה צריכה זין של סוס חפש תמצא אל יאוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת...
סיון93602/12/2007שימי לב שדיברו על אורך ולא על רוחב... למקרה ואת לא יודעת... מה שיותר משמעותי זה הרוחב, גם אם הוא "קצר" לא צריך יותר מ 7 ס"מ בערך או הוא מספיק רחב, הוא עדיין יעשה את העבודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזין קטן
artist08/01/2008רק מנסיוני,, הזין הוא 22 ס"מ ועבה,,, רק מועיל ומהנה את הבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי חיפשה אותי ולא קיבלה
יונה31/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין איזה ניתוח לדברים האלה???
dd05/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו על השאלה
dd09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בויז אנד גירלזאלה12/11/2007
כרגע אני במערכת יחסים רצינית
שתסתיים עוד מעט
מחכה לאחד, אחת או כל שילוב אחר
שיעשה אותי חמה ומוכנה כל הזמן
הוא או היא חייבים להיות מהממים מבחינה גופנית
כן, אני טיזרית.
אבל אני אמיתית.
וגם חמה
ואיכותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן יש קשר לתרופה
Danydine12/11/2007סמדר שלום
אתייחס לפן הרפואי, התרופה שציינט seroxat היא תרופה נוגדת דיכאון וחרדה. בד"כ משתמשים בה לקשישים לאנשים הסובלים מגלאוקומה והגדלה שפירית של בלוטת הערמונית(פרוסטטה). כמו גם בטיפול בבעיות אכילה והפרעות כפייתיות. חלק מתופעות הלוואי המצויינות הן - נמנום והפרעות בתפקוד המיני (עיכוב אורגזמה).
מכאן משתמע שכנראה לבעלך יש חרדה מביצועיו (אם וכאשר קרא את ההסתייגויות ותופעות הלואי הרשומות בדף ההסבר המלווה לתרופה) ולכן נממע מלקיים יחסים שמא יאבד את מעמדו וכוחו אם ובטעות לא יצליח לגמור בגלל הלחץ והסייגים.
לדעתי עלייך להכוינו לרופאיו שיסבירו לו שלא תמיד תופעות הלואי אכן קיימות וברוב המקרים רק חלק קטן מהם אכן פעיל, אך מפאת אחריותו המקצועית של יצרן התרופות עליו לרשום את כל האפשרויות.
לדוגמא, אם תקראי את העלון המצורף לאקמול או אופטלגין מייד תוכלי לחשוב שחרב עלייךעולמך לאלתר.. וכולנו הרי מכירים את הסיסמא "אקמול לכל יכול" (ואני לא בעל מניות בחברה המייצרת).
לסיכום, מציע לכם להיועץ ברופאים... למרות שלא תמיד אני אוהב אותם, לפעמים הם יכולים לעזור, כי בעלך זקוק עכשיו לבר הסמכא השווה בדרגתו כמעט לרב... שהוא האורים והתומים בדיני רפואה.
אם תטפלו בשורש הבעייה, שהרי שמובן מאליו שהסמפטום יעלם ושבו ימיכם כקדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בהחלט טיזרית
נונה12/11/2007איך את נראית? תתארי, שנדע אם שווה להיכנס להרפתקאה שאת מציעה (את לא הטיזרית היחידה...). כעיקרון, אני אוהבת רק בנים, אבל כל זמן שזה ברשת, אני מרשה לעצמי גם קצת שיחת בנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני לה להיות טיזרית, בכיף
12/11/2007למה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלה
אביב12/11/2007נשמע מעניין שלחי מייל ונמשיך משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימשיך כבודו ב.....
אמיגו13/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה אני נראית:
אלה13/11/2007רזה אבל מחוטבת ולא מקלונית,
שיער ארוך כהה חלק או גלי, איך שמתחשק לו,
יפה וסקסית.
אם תרצי לדעת יותר, נוגה, אשתף אותך בכיף.
למרות שחלף די הרבה זמן מאז שחוויתי ריגוש מיני כמו שצריך, אני לא רעבה לכל אחד או אחת. להיפך... אני בררנית (מגעיל מצידי אולי, אבל זו אני) וחשוב לי לא רק המראה אלא גם הבפנוכו.
מה איתך?
דרך אגב,
גברים בודדים מעניינים אותי כרגע הרבה פחות, אז חבל על ניסיונות הצייד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגעיל מצידך שאת בררנית? בכלל לא...
סקרן14/11/2007אבל את לא נראית לי אמיתית, לא ממש מציאותית..
טיזרית? אין לי עם זה בעיה..
נעים מאוד אני אומן ההנאה
לא מכירה? אומרים שיש לי נגיעה נדירה
מכנים אותי אמן התשוקה, אמן הנגיעה הרכה
גורם לכל אשה לחוש כמלכה, יודע בדיוק למה היא זקוקה
תביני נשמה, איתי את תרגישי מדהימה
ואיך אני נראה? חה, חה, חה
כן, כן תגידי "אתה שחצן", יש יגידו הוא פלצן
אבל...
אבל הביטחון העצמי שלי, לא נובע מהיופי הפנימי..
אם תראי, את תביני, את תגידי
"אותך אני רוצה, אתה זה מה שאני צריכה"
יש לי פה עדים, יותר נכון עדות, שממני הן רצו עוד ועוד
איתי הן רצו רק לבלות, כי אני הוא אדון התענוגות
ויש לי עיניים ירוקות, שפתיים חושניות
גופי חטוב, ואני בחור יפיוף
ולא פעם שמעתי "אתה חצוף", ולך אני אגרום לעוף
אבל לא כל כך מהר נשמה, אני רוצה לדעת עם את כשמש חמה
כינית עצמך אלה? האם תעמדי מאחורי המילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרט/קשת על ראש של בת 56פלונית11/11/2007שלום לכולם. אולי שאלתי תיראה בעיניכם ילדותית או דיבילית, אך אני כל הזמן מתלבטת אם כדאי. עכשיו לעצם העניין: אני בת 57 נראית מאד מאד צעירה לגילי ממש נערה, אפילו קמט אחד אין לי על הפנים. מרוב שאני מקבלת מחמאות על יופיי הרב, זה גורם לי להשקיע במראה החיצוני שלי יותר ויותר. ולשאלה עצמה: יש לי שיער ממש ארוך וגולש, וברצוני לשים קשת או סרט על הראש, שגם יצעיר אותי יותר וגם לא יחדרו שיערות לעיני. . האם זה יראה בעיניכם ילדותי ? , האם זה מתאים לגילי לשים סרט על הראש? ברור שאבחר סרט לא עם דמויות.... . מה דעתכם לפני שאעשה צחוק מעצמי ברחוב. ת ו ד ה!!!!!!!!!!!!!!!! .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמדוע לא עונים???
פלונית12/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיופי בעיני המתבונן
rafi12/11/2007תשלחי תמונה ונחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי מה שמתחשק לך. מה רע בקשת?
ארטמיס17/11/2007למה את חושבת שללכת עם קשת זה לא יאה או מבייש?
מתאים לך? לכי עם מה שבא לך במיוחד אם את ניראית כל כך צעירה.
תהני לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל פרידגרלינה11/11/2007היי
אני פניתי לפה כבר פעם אבל אני כבר אובדת עצות
אני נשואה שנה בת 25 דתיה ובעלי יוזם סקס רק פעם בחודש .
אני לומדת באזור מגורי הוריי ונמצאת עם בעלי יום בשבוע בלבד וכל מה שמעניין אותו זה טלוויזיה סיגריות חברים שלו (באותו יום הוא לא עובד)...איך זה יכול להיות?
הוא היה אומר לי שהוא לא יכול לחשוב על סקס בגלל אביו חולה האלצההימר (הוא באמת היה מטריד אותנו בלילות ומרביץ לאשתו) עכשיו המצב יותר רגוע יושן משעה 8 בערב יש לו עובדת זרה.....בעלי היה אומר שלא יכול לחשוב על סקס בגלל שלא מוצא עבודה אך עכשיו הוא עובד והעבודה מאוד מוצאת חן בעיניו....הוא אומר בגלל חוסר פרטיות אבל יש לנו סלון וחדר שינה נפרדים וחדר שינה שלנו זה מקלט עם קירות וחלון עבים כך שהסיכוי שישמעו משהו נמוך מאוד...היחסים שלנו די בסדר מחוצ למיטה....אומנם הוא לא טיפוס דברן וזה קצת קשה לי אך סך הכל די בסדר....
אני חושבת שחוסר היחס וחוסר מגע בכלל מאוד מציק לי וכל הזמן יש לי מחשבות על בגידה מצידו למרות אין לי הוכחות כל הזמן עצובה וכועסת עליו כי לפני החתונה אמרתי לו שבעיניי סקס זה מאוד חשוב ואמר לי אל תדאגי אני ארדוף אחרייך....אין בכלל מה לדאוג....הוא לוקח סרוקסט 20 מ"ג אין לי מושג למה לא מנסה להפסיק עם זה....אמרתי לו פעם שיילך לרופא אולי זה מה שמשפיע לו על החשק הוא אמר לי שהלך ואמר לו שאין השפעה על החשק...
הוא יודע טוב מאוד שקשה י ככה וכל הזמן יש לו תירוצים אפילו לפעמים היה מאשים אותי בשטויות כגון:את אומרת אהלן במקום שלום קונה דברים שלא צריך בחנות...מדברת יותר מדי עם אמא שלך...
הסיבה שאני פונה אליכם שמצבנו כרגע לא מאפשר הליכה לטיפול זוגי פשוט אין כסף.
מה כדאי לי לעשות לדעתכם?
אני כרגע מאוד מיואשת מנסה להתייפייפף בשבילו אך לא מסוגלת ליזום סקס בגלל התעללויות שעברתי מילדים בבית הספר וגם התנהגותו האדישה בטירוף של בעלי שמדכא אותי וכבר מראש מצפה שייתנגד ויידחה את חיזוריי...
דרך אגב אני ממש לא פסיבית במיטה כלל לא נגעלת מאיבר מין שלו בין אם זה לרדת לו או שיאונן לי.....נותנת לו הרגשה שהוא מלך במיטה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח להתכתב איתך
י......11/11/2007צר לי לקרוא מה עובר עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה החרטה של הסיפור.דפדפי למקום א
yona11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מידע לא מזיק
Danydine12/11/2007מצטער עניתי בטעות אתמול לשאילתה אחרת.... להלן תשובתי
סמדר שלום
אתייחס לפן הרפואי, התרופה שציינט seroxat היא תרופה נוגדת דיכאון וחרדה. בד"כ משתמשים בה לקשישים לאנשים הסובלים מגלאוקומה והגדלה שפירית של בלוטת הערמונית(פרוסטטה). כמו גם בטיפול בבעיות אכילה והפרעות כפייתיות. חלק מתופעות הלוואי המצויינות הן - נמנום והפרעות בתפקוד המיני (עיכוב אורגזמה).
מכאן משתמע שכנראה לבעלך יש חרדה מביצועיו (אם וכאשר קרא את ההסתייגויות ותופעות הלואי הרשומות בדף ההסבר המלווה לתרופה) ולכן נממע מלקיים יחסים שמא יאבד את מעמדו וכוחו אם ובטעות לא יצליח לגמור בגלל הלחץ והסייגים.
לדעתי עלייך להכוינו לרופאיו שיסבירו לו שלא תמיד תופעות הלואי אכן קיימות וברוב המקרים רק חלק קטן מהם אכן פעיל, אך מפאת אחריותו המקצועית של יצרן התרופות עליו לרשום את כל האפשרויות.
לדוגמא, אם תקראי את העלון המצורף לאקמול או אופטלגין מייד תוכלי לחשוב שחרב עלייךעולמך לאלתר.. וכולנו הרי מכירים את הסיסמא "אקמול לכל יכול" (ואני לא בעל מניות בחברה המייצרת).
לסיכום, מציע לכם להיועץ ברופאים... למרות שלא תמיד אני אוהב אותם, לפעמים הם יכולים לעזור, כי בעלך זקוק עכשיו לבר הסמכא השווה בדרגתו כמעט לרב... שהוא האורים והתומים בדיני רפואה.
אם תטפלו בשורש הבעייה, שהרי שמובן מאליו שהסמפטום יעלם ושבו ימיכם כקדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת שתביאו לי עצות בנושא אישי.michel10/11/2007אוקיי אז נתחיל ככה שאני צעירה, ויש לי רומן עם גבר נשוי וילדה בת 3.(גם הוא צעיר פחות מגיל ה 30).
זה מתנהל פחות מ 3 חודשים, אבל בטירוף ענק. קרה מקרה כזה שהתאהבנו אחד בשניה וקשה לנו לא לדבר בטלפון או להפגש ולראות אחד תשניה, לפעמים זה יוצא כשהוא הולך לפארק עם הבת שלו ואנחנו משחקים איתה תוך כדיי.
הסקס שלנו מטורף כמו שבחיים לא היה לי ואנחנו מאוד נהנים אחת עם השני.
הריבים שלנו הם פשוט לא אמיתיים כי הם נגמרים בצחוק אפילו כשהם רק מתחילים, זה פשוט לא אמיתי וכמו בטלנובלות.
אני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי מאוד אבל הבעיה שהוא נשוי ויש לו משפחה ואנחנו לא יכולים להיות ביחד למרות הכל.
לי אישית קשה מאוד להתחיל קשר עם בחור חדש כי הוא לא יוצא לי מהראש ואני מייד שוללת את האפשרות של הבחור החדש על השבוע הראשון.
שלא לדבר על לעשות סקס איתו (עם הבחור החדש)כי הוא בכלל לא מושך אותי, ואני רק חושבת עליו.
כל החברות שלי אומרת לי שאני יעזוב אותו, שאני צעירה ויפה, ויכולה להשיג כל מה שאני רוצה.
אבל לי קשה עם זה כי אני מאוהבת בבחור הזה אבל מודעת לזה שאנחנו לא ניהיה בקשר רציני ומחייב כי יש לו את המחויבות שלו למשפחה.
לפניי כשנה בערך פחות או יותר הייתי אצל מישהי שקוראת בקפה. היא ישר אמרה לי כשהסתכלה בכוס שיתחיל איתי גבר נשוי ושאני לא יסחף איתו לאן שזה יזרום.. אבל זה קרה בלי שאני ישים לב לזה למרות שחיפשתי לעצור את זה בהתחלה כשחיכיתי לזה , אבל זה קרה בבום איתו ולא שמתי לב לכלום מסביב.
תגידו לי בבקשה תביאו לי עצה טובה מה לעשות הלאה, כי אני ממש מאבדת את עצמי כבר.
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכל הלב
סיון93630/11/2007את חייבת לבקש ממנו שלא יתקשר אלייך יותר ולהתנתק ממנו לחלוטין...
לו יש את התא המשפחתי שלו ולכן זה לא מפריע לו כל עוד זה נמשך והוא אפילו נהנה מזה.
אבל אם את רוצה להמשיך הלאה תתנתקי ממנו במכה אחת בהחלאה ישירה ואל תאשרי לו ליצור איתך קשר בשום דרך שהיא...
בהתחלה במשך תקופה זה יהיה לך קשה מאוד... אבל אין ברירה. בסוף את תשכחי ממנו - כי מה לעשות הזמן תמיד עושה את שלו ותמצאי מישהו אחר שיספק לך את הצרכים שלך ותוכלי להקים איתו את התא שלך... מערכת אמיתית עם משהו שהיה שלך ולא תצטרכי לחלוק אותו ואת זמנו עם מישהי אחרת...
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו..מה קרה ללולה?פרשה?עינבר08/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלצערנו
11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו דחוףזורמת07/11/2007לכבוד הרווחה קריית ארבע
שלום רב :
קיבלנו פנייה מגבר בשם רוני העונה לתיאור העובדת הסוציאלית
לגבר נודע על ילד מחוץ למסגרת נישואיו אם רחל אנג"ל [אחרי הנישואין] כהן
לילד קוראים שי נולד ב12/11/1979 מחוץ למסגרת נישואין ללא ידיעת האב
הגבר האבא רוני טוען שגנבה לו זרע ששירת במהלך שירותיו הצבאי .
רחל למדה 11 שנים ונכנסה להריון מתוכנן מראש בשירותה בחיל האוויר
רחל חתמה על הסכמתה לנטוש את הילד בבית החולים לאחר 3 ימי הלידה
ושיותר למסור אותו לאימוץ .
רחל הייתה בת 19 שילדה את הבן של רוני – רחל טוענת שהגיע ממשפחה חרדית .
הקשר אם האב הביולוגי רוני מתואר על ידי רחל כלא רציני וחסר כול משמעות .
לטענת הגבר רחל הייתה נערה פתוחה רגשית ומינית והייתה אם כמה גברים במצב מיני בבסיס.
ויכול להיות שגם הבן שחר לטענתו לא הבן של הבעל חזי כהן כיום.
אבקש לאתר את האם בדחיפות
ולדבר אם עובדת הסוציאלית ורד כנעני 029963418 נייד 0523178290
רחל כהן נשואה לחזי ת.ז 56213143 תאריך לידה 20/1/1960
חזי כהן נשוי לרחל ת.ז 52061389 יליד 1/11/1953 לשניהם 4 ילדים
הבן הבכור שחר כהן ת.ז 60843166 תאריך לידה 28/8/1982
הבן השני אסף כהן ת.ז 37813342 תאריך לידה 19/10/1983
הבן השלישי שלמה אליהו ת.ז 204021638 ת תאריך לידה 18/9/1991
הבת הרבעית בתאל כהן ת.ז 205463144 תאריך לידה 23/9/1994
גרים ברחוב יהושע בן נון 27 קרית ארבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקודם תעבדי על שגיאות הכתיב שלך
שני07/11/2007אחר כך תכתבי לנו פה מגילות. פוסטמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין ארוך למי??אישה06/11/2007האם לכל הגברים הגבוהים יש איבר מין ארוך ועבה?. למשל: גבר שגובהו 185, האם אבר מינו ארוך?. יום אחד הוא נצמד אלי מאחור כשהיו הרבה אנשים בערב, אני התעלמתי מהמבוכה, הרגשתי מעל המכנסיים שלו, כאילו זה ארוך, רך עבה ומאד חם, האיזור לא היה קשה. האם בא לו עלי??? אני כל הזמן מפנתזת איך זה לקיים יחסים עם גבר גבוה כי בעלי נמוך מאד ושמן מאד ואיבר מינו כגודל של בוהן ביד. שאני אפילו לא מרגישה את זה וחבל. שלא יהיה מתוסכל נותנת לו הרגשה שאני נהנית ואני בכלל לא נהנית, נהנית רק מהליטופים שלו, אך אני לא מרגישה את זה כי אני עברתי לידות, האיזור אצלי רחב ושלו קטן וצר חבל"ז. אני מפנתזת על הגבר החתיך, היפה ,המשכיל, החברהמן, הנאה, הגבוה שהוא שכן שלי, כל הזמן הוא מסתכל עלי כשאנו נפגשים במעלית וסוקר אותי מכף רגל ועד הראש, זה מעלה לי את ההאדרנלין, יום אחד זכיתי לזה שהוא נצמד אלי מאחור כשהיו הרבה אנשים, כאילו להראות שצפוף המקום, ואז ניצל זאת ונצמד אלי החרמן, בטח בא לו עלי, אבל זה הדדי. בעלי כל הזמן מבקש ממני שאלך איתו ברחוב, כי הוא גאה בזה שכולם מביטים בי. כן אני יפה וסקסית בטרוף. חבל שאני לא נהנית ממנו, רק בדברים אחרים. אני מפתזת על השכן שלי, מעניין איך הייתי מרגישה אם יש לו איבר מין גדול ועבה? מעניין אם לכל הגברים הגבוהים יש איבר מין ארוך או שזה לא אומר. בבקשה תענו. מודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת סובלת מפיצול אישיות????
yapi4206/11/2007או שזה הכינוי הסופי שלך????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין ארוך
אישה06/11/2007בנושא: איבר מין ארוך זה השם האמיתי שלי בשיא הכינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי? חבצלת? תחליטי!!!
yapi4206/11/2007ואיך זה מתקשר לשאלות ששאלת בנושא "מבט - שפת גוף" ? תחת השם "מישהי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפי42- תשובה
אישה06/11/2007אני משהי ולא מישהו ולמישהי קוראים: חבצלת. זה שמי. וחוץ מיזה מה זה חשוב לך השם, מה זה יתן נגיד קוראים לי "מתושלח", ???? אני חייבת להגיד את שמי האמיתי למרות שכבר הסגרתי קודם את שמי???? , אני בטוחה שכל אלה שכותבים כאם בפורום שמם לא אמיתי, ואם מישהו כתב את שמו האמיתי, לבריאות, לי זה לא יתן כלום וגם לאחרים זה לא יתן. , אני לא חייבת להגיד את שמי האמיתי למרות שכבר אמרתי עכשיו : חבצלת, זה יעשה לך יותר טוב,? התשובות שלך יעזרו לי יותר?. מה שחשוב הוא תוכן השאלה ותוכן התשובה ולעזור אחד לשני. האם כל כך נעים להזדהות בשם האמיתי? אולי אני גם אתן את כתובתי מה דעתך??? . תגיד !, אתה חושב שאני עד כדי כך מטומטמת??? . השאלות שלי הן כינות, ושמי האמיתי הפעם אמיתי לחלוטין והוא: חבצלת, ויותר פרטים אישיים אני לא מוכנה להסגיר, זה יפריע לך לענות לי???? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
yapi4206/11/2007אין לי בעיה עם השם שלך. נהפוך הוא. אני גם לא צריך שתזדהי בשם האמיתי שלך, אלא אם כן בא לך (וגם את זה אף אחד לא ידע..... ) אבל בכל הכנות, מפריע לי לענות לשני אנשים שהם אחד !!!! ולשאלתך בנושא גובה ואורך של זין...... אני יכול להגיד לך שאין קשר. ישנם נמוכים עם ענק וישנם גבוהים עם ננס. ממה שאני רואה במלתחות (אני עוסק הרבה בספורט ולכן יוצא לי לראות.... ) לרוב הגברים יש את אותו גודל פחות או יותר. עכשיו תחליטי מה בא לך יותר... ננס ותוסס או גדול ומבאס........ !!!!! ואם בא לך להרחיב בנושא...... אקבל אותך בזרועות פתוחות בכתובת yapi42@'walla.co.il נ.ב. עניתי לך גם בנושא "מבט- ..... " כך שליבי לא כועס בכלל..... }{
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפי42
אישה06/11/2007טוב. נרגעתי. יפה מצידך. אינני יודעת מדוע תמיד חשבתי שמי שהוא גבוה, כך גם איבר מינו, ומי שהוא נמוך קומה, כך גם איבר מינו קטן. איזה בורה אני, גם אי אפשר להאשים אותי, אני מעולם לא קיימתי יחסים עם גברים חוץ מבעלי ומעולם לא הצצתי למלתחות. הפנטזייה שלי גם להציץ למלתחות ולראות ערומים את כל הגברים. פשוט אני מתה מסקרנות איך זה נראה, האם קורה פתאום שאחד הגברים מתקלח ופתאום נעמד לו? אם כן, איזה פדיחה זה עבורו. או שאין דבר כזה, כי אם כל הגברים מתקלחים, אין להם שום גירוי, כי אין בחורה שעומדת לידם, נכון או לא?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון כתובת
yapi4206/11/2007הכתובת שלי [email protected] (יש שגיאה במה שכתוב בתשובה לעיל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפי42
אישה07/11/2007היי יפי. מה קורה כאן? מישהו מוחק את השם שלי שציינתי חבצלת בנושא: "איבר מין ארוך/קצר" ופתאום כתב את השם שרה, וזה לא אני כתבתי. אתה יכול להסביר לי מי עושה את זה ואיך זה קורה? למישהו יש שליטה על מה שאני כותבת? מוחקים את השם שלי וכותבים שרה! מה הולך פה?,ואגב, תודה רבה לך על האינפורמציה שנתת לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפי42 בנוסף
אישה07/11/2007ברצוני להוסיף גם אם בעבר כיניתי את עצמי בתור "מישהי" ואחר כתבתי את שמי האמיתי חבצלת, אז באופן אוטומט השם חבצלת נהפך ורשום היכן שהקלדתי את השם מישהי. אולי זה אוטומט המחשב מציין זאת לפי האיימל שלי? זה לא ברור לי. כי עכשיו ראיתי שבכולם רשום חבצלת. אתה מוכן להסביר לי? תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תעני למייל שלי ......
yapi4207/11/2007[email protected] ואז אוכל לענות לך ישירות למייל שלך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבצלת ???
yapi4207/11/2007את רוצה להגיד שאף פעם גם לא ראית תמונות או סרטים פורנוגרפיים? רק מזה היית למדה שאין קשר בין גובה לגודל. כמו שתגידי לי שלבחורה גדולה יש חזה גדול ולנמוכה חזה קטן..... הדבר היחידי שמעיד על גודל זה הגנטיקה השונה בין האדם הלבן , השחור והאסיתי. לכושים בממוצע הזין יותר גדול מאשר ללבנים אשר להם יותר גדול בממוצע מאשר לאסיאתים. כך שאם את מפנטזת על זין גדול תחפשי לך כושי (אבל שלא יהיו לך אשליות מרחיקות לכת, ההפרש הממוצע מגיע לתוספת של שני ס"מ לכל היותר...... ). בנושא המקלחות..... כן, יכול לקרות שעומד למישהו. לפעמים את יכולה לראות מישהו שיוצא מהמקלח עם זין רפוי אבל אדמדם (את מכירה את המכניקה של איך נעמד הזין???), כנראה הוא שיחק עם עצמו קצת מתחת לטוש ואולי אף השאיר כמה טיפות במקלחת .... יצא לך לפנטז על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בחור גבוה ונאה
יותם06/11/2007גובהי 190 , האיבר שלי 23 ס"מ ועבה ,עומד רוב שעות היום ,האם לכל הגבוהים יש גדול ?אין לי מושג
בכל אופן אם בא לך לדבר תתחברי אלי למסנג'ר [email protected]
ממתין לך חבצלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה187 עם 20 ס''מ מחכה לך חבצלת
אלון06/11/2007אם בא לך להנות תחזרי אלי למסנג'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחבצלת
07/11/2007הנה משהו על [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5367' id='link']האיבר הגברי[/a] ועל היחס של גברים ונשים אליו. מעניין איך גם נשים מיחסות לזה חשיבות גדולה מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדולינה :-)
yapi4207/11/2007קראתי את הכתבה שהפנית אליה..... אם תקראי בתשומת לב, תראי שבעצם על הנשים מוטלת האחריות להנות /או לא להנות מגודלו של הזין.... אם יחזקו את שרירי האגן מובטחת להם הנאה כמעט בכל מצב (למעט זין ענק, שלפי הכתבה גורם ל"קריעה")... אבל אם לא יחזקו את שרירי האגן...... אזי........ הן עלולות להתבאס. מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדויק
11/11/2007הכתבה בעצם מסבירה שהאחריות מוטלת על שני המינים. על הגברים, שצריכים להפסיק לפתח תסביכים, ועלינו הנשים - אנו צריכות להפיסק לצפות לגדלים מסוימים ולהתחיל ללמוד איך לעשות את זה נכון בכל גודל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבאדולינה שוב.....
yapi4213/11/2007בקיצור.... הכי טוב להיות בממוצע או......... מעל? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפי42- תגובה
פלונית13/11/2007לא ניסיתי אף גבר חוץ מבעלי, אך לפי ההיגיון הכי טוב ממוצע, כי מאד גדול בטח כואב. לא????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן את צודקת
גיא 4213/11/2007אין הבדל בגודל האיבר,הכל תלוי בעבודת האצבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שואלת אותי......... ?????
yapi4214/11/2007את צריכה לדעת יותר טוב ממני............... לא? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
משה08/11/2007רווק בן 185 40 רגיש וסימפטי,אוהב לעזור לזולת, מזל סרטן,חוש הומור,עובד עצמאי מתגורר בכפר סבא. רוצה פלפוטן 0502600526 אסמח להקירך ,משה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין ו- יפי42- תגובהאישה06/11/2007תקראו את תגובתי אליכם בנושא: "שפת גוף".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך ....... :-)
yapi4206/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין את בעייתך
Danydine06/11/2007שלום שרה חבצלת או כל מי שתבחרי כל עוד את כנה בשאלותייך ובאמת ובתמים מחפשת רמזים הבנה ועזרה מלימוד של סיטואציות דומות אצל אחרים.
באשר לגבר משפת גוף - שאם אני אני מבין נכון הוא גם אותו אחד מ"ארוך-קצר"...
בניגוד למכירה בה יש תורה בפני עצמה העוסקת במקרים ותגובות, פה לרגש והאמוציה יש משקל כובד חזק בהרבה יותר, אכן אפשר לאמץ טכניקות של מכירה כדי לשבור את הקרח או לחילופין להכניס את הנעל בסדק הדלת, אבל כל השאר הוא כמעט בלתי צפוי. כי, איני מכיר אותך והליכותייך וודאי שלו את הפרוספקט הוא הגבר הנערץ עלייך.
אי לכך, או שתאזרי אומץ תשאלי את ה"ביצים" מבעלך, ועשי את הצעד הראשון, ומכאן תני לדברים להתגלגל ולזרום או שתחשבי כל ימי חייך על מה שאולי פיספיסת ואולי לא.
באשר לגודל... כאחד שגם נמצא לא מעט במלתחות גברים כי גם אני עוסק גם בספורט, הרשי לי להרחיב במעט על דברי יפי24, לרוב יש אבר מין ממוצע ללא כל קשר לגובהם, ובניגוד לתיאוריה
הידועה של אצבע-אגודל (קצר-ארוך) למיעוטם יש אבר ארוך יותר או עבה יותר או גם וגם, אבל לדעתי האישית זה רק משהו בסביבות ה 10% לאילו עם קטן במיוחד, אפילו מעטים יותר משהו כמו 3-5% לא יותר מזה, כל השאר במסגרת הנורמה.
מידעים נוספים ושיחות מפורטות במייל שלי המתפרסם תדירות באתר... [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי רוצה לדפוק את אישתיאלון05/11/2007יש לי פנטזיה לראות את אשתי מזדיינת עם גברים אחרים ואני גם משתתף
רציתי לשאול אם זה נורמלי ואיך עושים את זה?
זה יהיה היום הכי מאושר בחיי לראות את א
שתי באורגייה מטורפת (שלא תבינו לא נכון אני מטורף על אי
שתי)
אם יש זוגות או בעלים שעשו את זה בעבר ובעלי ניסיון אני אשמח מאוד אם תעזרו ותתנו לי קצת פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הגובה שלך?
זערור05/11/2007אם אתה גבוה וניראה לא רע?אפשר להענות לבקשתך .זאת תהיה חווית חייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי זו מילה כואבת
Danydine06/11/2007לאלון
נורמלי לאחד זה סטייה לשני וכן הלאה.
כל עוד לא עושים נזק מוכח לזולת זה בגדר הנורמה.
יש לי נסיון דומה, פעמיים בחיים, זו חוויה הזויה ביותר אך ובתנאי ויש כימיה בין כל המשתתפים.
אי אפשר לבוא סתם מהשמיים ולהחליט זה הולך, צריך רצון הדדי של כולם, או אם אזהר בדברי, אומר שצריך שתיהיה תשוקה אמיתית לפנטזיה מסוג עזה לכל הצדדים המעורבים.
אשמח לפרט יותר במייל הפרטי ו/או לדבר טלפונית אם תרצה.. המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושיםשמיל05/11/2007חברה שלי איננה נהינת יותר מידי מאקט החדירה ביחסי המין - זה אפילו כואב לה.
משום כך אין לה בעיה גם חודשיים לא לקיים יחסי מין
היא בעיקר נהנית מגירוי חיצוני של הדגדגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשמיל
06/11/2007מה קורה שמיל? אז ככה, שים לב. קודם כל, כאב בחדירה זה משהו נורמלי אצל המון בנות שאני מכירה. יש מה לעשות עם זה, אבל קודם צריך ללכת עם זה לרופא מומחה שיבדוק ויגיד בדיוק מה הבעיה.
ועכשיו, עוד לפני הרופא, עדיין אפשר להנות ממין. החברה שלך נהנהת רק מגירוי הדגדגן? תדגדג לה. תפרגן לה במיטה, שתהנה. תבקש ממנה לרדת לך אם כואב לה בחדירה.
תנסה להשתמש בג'ל סיכוך לפני החדירה, והרבה. זה יכול להיות הבדל של שמיים וארץ. יש KY ג'ל בכל בית מרקחת או סופר פארם, זה עולה 20 ש"ח בערך ומספיק להרבה סיבובים......
שמע, מצב שבו החברה שלך נכנסת למיטה בלי חשק ומוכנה לוותר על סקס לחודשים, זה לא מצב כל כך טוב. אז אם יש בעיה, תנסה למצוא דרכים לפתור אותה. יכול להיות שתוותר על סקס בצורה שהתרגלת אליה בתקופה הקרובה, עד שתמצאו ביחד את הפיתרון, אבל זה יהיה לך שווה את כל הקירבה ואת האהבה וגם את כל הסקס הטוב שתעשו ביחד, אחרי שתפתרו את זה. תפרגן לה ותעזור לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה יעשה גם לך טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)