מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטודנט,נראה טוב,בן 24 מחפש מדריכה..מפנק19/01/2008
שתלמד אותי פעם אחת ולתמיד איך לרדת כמו שצריך...
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה אתה בארץ , חמוד ?
shani3119/01/2008מאיפה אתה בארץ , חמוד ?
[a href=http://www.bang.co.il id=link]סקס[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשון לציון
מפנק19/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מתנדבות?
מפנק20/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרכה
חילי22/01/2008אם אתה צריך הדרכה לרדת עשה זאת בעצמך קנה קילו כבד בקר אל תבשלאותו תחרוץ חריץ שים את הכבד לידך תתחיל לאונן ותוך כדי תרד לכבד. האם עד כאן?שו..ט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחריד ומזוויע!
איש20/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה שלך הרבה נשים מפרסמות
אבי20/02/2008בקשות באינטרנט מגברים שירדו להן אם או בלי סקס אז מה הבעיה שלך שמישהי תסכים לזה והוא ירד לה מה הבעיה שלך בדיוק?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לשמוע
24/01/2008תמיד מחמם את הלב לשמוע על צעירים עם "תיאבון" בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתה להדריך מאיפה אתה
חילי21/02/2008כדאי שתנקה היטב את הפוץ פוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת תעשי ניקוי כבד אם את רוצה שהוא
ק21/02/2008יירד לך. חחחח.... ואלה כל הכבוד על המקוריות. בחיים לא הייתי מעלה בדעתי לחשוב על כבד כאובייקט מין.... מעכשיו כשאני אלך למסעדה לא נראה לי שאני אזמין שיפודי כבד . שלא יעצרו אותי, חלילה, על מעשה מגונה בפומבי. איזה פחד.... חילי שיחקת אותה כפרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין בךXXX16/01/2008אני בן 37 נשוי + ילדים עובד נהג בלילה ולא מוצא את הזמן לקיים יחסי מין כי ביום הילדים בבית ובלילה שיש לי חופש שיוצא באמצע שבוע אשתי הקרה הולכת לישון מוקדם כי יש לה עבודה למחרת ואני אוהב סקס מאוד ולא יכול להתאפק יותר .... יש מי שתעזור בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתתאפק
21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה נהג בלילה
24/01/2008אז תחתוך חצי שעה לתל ברוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה!גלית13/01/2008המיילהזה מיועד לבנים ובנות כאחד תעזרו לי בבקשה ! תפסתי את חבר שלי מאונן במקלחת לתמונה במגזין בלייזר אני לא יודעת אם לקחת אתזה אישי או לא בבקשה תגיבו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמבין לליבך
י......13/01/2008גלית!
מבין אני לליבך אך אל לך לקחת את זה אישי,קורה שגבר מתגרה מתמונה או סיטואציה
מסויימת ואינו יכול לכבוש "יצרו" ומאונן,יש כמה סיבות למצב זה,איני יכול להתייחס מאחר
ולא ציינת בני כמה אתם ומצב הקשר ביניכם,איך הגבת בפניו? ואיך הוא הגיב כשתפסת אותו?
כתבי לי יותר פרטים ואנסה להיות יותר ממוקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
גלית13/01/2008אני ובעלי בני 25 אנחנו ביחד 5 שנים ולשנינו היו בני זו לפני הנישואים, תמיד הסקס בינינו היה בסדר לפעמים בסדר גמור, לא פוגע בי עצם המעשה שהוא עשה פוגעת בי בעובדה שהוא היה צריך עזרים האמת אני לא מדברת איתו כבר 3 ימים מאז המקרה הוא התנצל אין ספור פעמים אבל אני לא מסולת לא לחשוב שזה קשור אליי כנראה אני לא מספיקה לו... מה את/ה חושב/ת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממני אלייך
י......13/01/2008ראשית אני זה "אתה"
ב.להערכתי לאחר הפירוט שהוספת הינך יכולה להסיר דאגה מליבך יכול מאד להיות שזו
היתה "מעידה" חד פעמי,קורה שגבר או אישה מתחרמנים מסיטואציה זו או אחרת ומגיעים
למצב שרוצים להתפרק בו ברגע,ואין חושבים על ההשלכות במידה ו"נתפסים"הקלישאה
הידועה שהזין עומד השכל בת......
ג.על מנת להבין מה עבר עליו נסי להיות רגע במקומו חשבי אילו את התחרמנת תוך כדי קריאת
משהו מדליק באמת שעשה לך את זה איך את היית מגיבה?ואיני נכנס לשאלה איזו מין בחורה
שמרנית או "חופשיה
ד.אני מציע שתדברו על זה חופשי ע"י כך תשיגו כמה מטרות תשאלי מספר שאלות כגון
1.מה המניע שלו? 2.האם זה תחליף ליחסי מין ביניכם? 3.מה הוא חושב על יחסי המין איתך?
4.איך את בעיניו במיטה? ועוד שאלות שקשורות במשיכה המינית שלו אלייך אני בטוח שתקבלי
הסברים וחיזוקים למחשבותייך (את עכשיו בבלבלה)לחיוב או לשלילה.
ה.בטוחני שלאחר שיחה ממצה בעיניין הקשר בניכם יקבל משמעות אחרת וכולי תקווה שיהיה
טוב יותר.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
י......15/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאונן והחרדית
אליקו14/01/2008זה דבר טבעי ביותר סוג של פנטזיה . גם לך מותר לנסות זה רק מראה על תשוקה חזקה .הבגידה ורטואלית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרוש...נירית13/01/2008דרוש גבר, רצוי נשוי, שלא מחפש אהבה, אך מעוניין בהתרגשיות קטנות ופרפרים בבטן.
אני בת 32, נשואה באושר, רוצה פרטנר שווה.
אזהרה: בררנית ברמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבואי ננסה
י......13/01/2008היי נירית!
אני נשוי בן-46 חי חיים רגילים למדי וחסרים לי אותם פרפרים שאת מחפשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי את זה...
יפית09/11/2008את נישמעת לי בחורה שמחפשת ריגושים חדשים.
למה שפשוט לא תכנסי לאיזה חנות סקס ותקני לך איזה מוצר חדש, זה מוסיף המון לחיי הסקס
אני אישית ממליצה לך להיכנס לחנות הסקס ולהתרשם ממגון אביזרי מין במחירים נוחים תנסי ולא תתחרטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדב
נדב14/01/2008היי
אני גבר נשוי רופא במקצועי . מעוניין באותם דברים שאת הזכרת...
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירית :-)
yapi4214/01/2008לנירית,
גם אני בררן ברמות.... אז מה עושים? :-)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה בהצלחה
אביאל22/01/2008מי שממיין לא מזיין :)
http://www.sex-toys.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
ירון14/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב?
יונה15/01/2008שתנסי עם אישה?
זו חוויה מהממת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
היי15/01/2008גם אני בררן לא קטן
אני נראה טוב ומחפש אותך
צרי קשר ב:[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירית
אליקו15/01/2008לטירוף אין גבולות תנסי אות [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסתורין
רועי15/01/2008קודם כל הרעיון נשמע מענין וגם רוח הניכרת ממילותיך.
את מוזמנת לכתוב לי לפרטים נוספים ואם מתאים גם נפליג... ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רון16/01/2008שלום נירית
אשמח בכיף
דרך אגב ..גם אני בררן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנראה לי שנתאים
אלון21/01/2008שלחי לי הודעה אם מתאים לך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 36
קובי23/01/2008היי נירית אני נשוי בן 36 מחפש אחת כמוך.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נירית
Aviv24/01/2008מעוניין להכיר אותך בהתכתבות ואולי נתקדם בלי מחויבות ועם הרבה פרפרים
אם את עדיין מעוניינת כיתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגו פור איט סיסטר
24/01/2008ככה צריך.
לפחות יש מדי פעם ייצוג של נשים חרמניות שמציעות סקס ללא כל השטויות מסביב של אהבה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תמתיני
טייס צעיר וחט26/01/2008אם באמת בא לך לחוות משהו מיוחד יוצא דופן וחסר מעצורים
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי!! המשיכי כך!
עינבר28/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נשוי בן 41 שיודע לפנק אישה
אבי11/02/2008ניראה טוב גוף חלק מוכן להגשים פנטזיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי במצב דומה לשלך.
ירון11/02/2008בררנית ודיסקרטית זה טוב, אשמח לקבל מייל שלך ולראות אם אפשר להתקדם.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה לא אסורה אבל גם לא מספיקה.
רן מילר16/02/2008נירית כמו באדולינה גם את עושה רושם של אישה מיסתורית קטנה ותמימה. אני לא רוצה לקלקל את האידיליה של הממלכה השברירית שבנית במו ידיך, אפילו הייתי רוצה לקבל אזרחות ולהתנהג לפי כללי הממלכה . האם אוכל לצפות גם אני עבדך הנאמן.
להיות אך ליום אחד אדם מאושר.
עבדך הנאמן .
רן טייכרמיולר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירית ההמתוקה בדיוק זה מה שאני מחפ
ססי מתוקי25/03/2008לנירית המתוקה מה שלומך ומה שלום הגדגן אקווה שאפשר לסבול כמה שעות עד שניפגש .אני בדיוק מחפשנשואה רק למלאות את פורקן אני מציע לארק שנעשה סקס גם מעבר לזה אני חרמן גדול מאוד תשלחי לי לאימל [email protected] נשתמע מתוקה בידידות ססי מתוקי החרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחופש הגדול נגמר
DANYDINE25/03/2008
הי
אחרי חופשה ארוכה מהפורום הידוע לשימצה
חוזר בהדרגה רק... לדברים המעניינים
מאחר ולא חושף יותר כלום באתר,
ונתונייך מתאימים לי,
אשמח להיות בקשר ישיר למייל שלי
ואז ניתן לזכות הברירה הטבעית לעשות את שלה...
אז ה מייל שלי [email protected]
צ'או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובתך
התלאביבי30/03/2008שלום...אשמח להיפגש.
יש לי מיקום בתל אביב. בן 30.
גבוה ומאוד יפה .אקדמאי.
מחפש תענוגות ללא מחוייבות ....
אשמח לשלוח תמונות.
כתבי למייל [email protected]
ונמשיך משם:}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב
yariv01/04/2008היי נירית נעים להכיר ,
אשמח אם תצרי עימי קשר ונמשיך משם.
[email protected]
יום טוב ובהצלחה
יריב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמור על המסגרת
דן14/08/2008היי כמוך מחפש יחסים מחוץ למסגרת תמונה ופרטים במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא
ערבי14/08/2008אני בחור ערבי בן 35 אם זה מעניין אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבררן לא קטן בעצמי
רוני26/08/2008צרי קשר במייל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה להגיד אנחנו באותה סירה בן 37
גיא10/11/2008אם אגיד לך שאני יותר בררן ממך ורוב הסיכויים שאגרום לך ליותר פרפרים ממה שאת צריכה =אבל אתה תחזרי הביתה עם שאלןת ותשובות גם יחד שזה יתן לך את הסיפוקמחד וההמשכיות בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להרגיש אותך קרוב אליאורית11/01/2008אבל לא רוצה שתישאר יותר מדי
רוצה שתיע לי בשדיים ותלטף אותם בעדינות, תתפוס ליבפטמות בצביתות קטנות
וכבר מרגישה את החשק עולה ומתעצם ומחכה שתיגע לי שם..למטה עם אצבעות ארוכות
אתה מחדיר אותן לאט באיטיות בהתחלה והתנועה שלך נעשית יותר מהירה דוחף לי חצי כף יד ואני גונחת חם לי כמו אש אתה מוצץ לי את הפטמות ומלקק אותן והאצבעות שלך לא עוזבות לא מרפות
אני גומרת כל כך מהר ומעיפה לך את היד
רוצה להרגיש אותך קרוב אלי, אבל אל תישאר יותר מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה אני אגיד לך יקירתי
אחד אחר11/01/2008הדלקת אותי על הבוקר.(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתתתתתתתתתתתתתתתם
יונה11/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה סתתתתתתתם?
ק11/01/2008יונה מה יהיה יקירתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שהקינאה עושה לבן אדם...
מימי27/05/2008חחח מה את רוצה??!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוב קרוב
אליקו14/01/2008את מתארת סוג של זיון חטוף באורך של 5 דקות מכסימום . לזה את קוראת זיון ? רבאק. עבורי זה רק קדימון להצגה הגדולה !!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית אני מתנדב
ססי מתוקי24/03/2008אני חרמן הענג אותך עד שיצא עשן [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית, הודעות כמו שלך עושות את כל
24/03/2008העסק מעניין יותר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית אני עם נסיון גדוללא תפסידי
ססי מתוקי25/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית
דויד26/05/2008אשמח לפנקך בדרך שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי סקסית..
לקקן דגדגנים10/06/2008תכתבי לי למייל ונחליף מסנג'ר..
סטודנט חמוד כלי חזק ובינוני..גוף חטוב ובהיר
פנים סימפטיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעל והויברטורניקול10/01/2008היי
אני נשואה שנה דתייה קניתי ויברטור מבלי שבעלי יידע (פעם אמר לי את צריכה אבל לא יודת אם התכוון ברציות) עם בעלי בסקס לא גומרת אז עם הויברטור כן מצליחה מבלי שאגע בעצמי בכלל אך עדיין בעלי לא ודע על הויברטור.....את האמת גם עלה לי החשק לאונן איתו יותר זה ממש אחלה ..לא יודעת אם כדאי לספר לו.....האמת אני מפחדת שינסה עליי חדירה כפולה כי הוא נורא אוהב מין אנאלי.....וחוצמזה בטח ירצה שננסה ביחד מדובר בויברטור שהוא בגודל איבר גברי ממוצע אם לא יותר ואני מאד אוהבת להרגיש את האיבר של בעלי וקרוב לוודאי שלא ארגישו יותר אם ננסה ביחד בקיצור מתלבטת......מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמסיבות חילופי-זוגות ב-2008 באווירה
an arik14/01/2008מסיבות חילופי-זוגות ב-2008 באווירה מקסימה לאור נרות רומנטי
ודיסקרטי,עם מוסיקה סרטים עיסויים מפנקים כיבוד משקאות חופשי
בערבי חמישי ושישי,לזוגות ולנשים דו-מיניות,והרבה אהבה והגשמת
פנטזיות.
לפרטים נוספים: 050-7846253 050-5276485
www.love10.co.il
בברכת שנת אהבה וזיגזוגיים
מאן ואריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתייחסו בבקשה...אלכס09/01/2008שלום לכולם. אני בן 19. יש לי חברה בת 18 ואנחנו כבר יותר משנה ביחד.
בקיצור היתחלנו לקיים יחסי מין בערך לפני חודשיים. אבל יש בעיה, משום מה אני לא ממש מרגיש הנאה מינית בזמן המשגל,ויש מצבים שאני מתקשה לגמור.. עכשיו,זה לא שחברה שלי מכוערת או משהו..היא יפה ויש לה גוף מדהים,תמיד היא חירמנה אותי.
העניין פה הוא אחר, שכאילו אני נהנה מהאווירה וממה שאנחנו עושים אבל לא ממש נהנה מבחינת ההנאה המינית בתכלס.
זה מדאיג אותי וגורם לי לחשוב שיש משהו לא בסדר בי.
הערה: משום מה אני במשך רוב חיי(עד לפני שנה) אוננתי בדרך שונה משאר הבנים. לא עם היד למטה ולמעלה )כאילו זה בכוס) אלה בצורה שונה,ללא חיכוך,אלא על ידי עיסוי של הראש כזה..
קיצור אני פוחד שאולי זה בגלל איך שהאיבר שלי היתרגל להינות במהלך השנים,אז עכשיו הוא לא רגיל לדבר האמיתי.
אם זה נכון אז בבקשה זרקו רעיונות לפיתרון!
אגב אין מצב שזה משהו שקשור לפחד,חרדה,היתרגשות ייתר וכל השטויות האלה.אני דווקא דיי רגוע ומחושב בזמן המשגל.
חשוב לזכור שכאשר חברה שלי מצצה לי או עשתה ביד אני מאוד נהנתי וגמרתי טוב. פשוט כאשר מדובר במשגל עצמו,כאשר האיבר שלי בנרטיק שלה,אני מתקשה להנות. זה מתסכל אותי נורא! החברה שלי סבלנית לגמרי והבעיה לא נעוצה בה בשום בחינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי
ah16/01/2008* אולי דווקא בגלל שאתה כל כך מחושב זה לא עובד? אולי תנסה להשתחרר יותר ולא לחשוב בכלל על הסיטואציה. לעצום עיניים ולזרום עם המגע עצמו
* אולי תנסה לאונן בדרך הרגילה ותראה אם זה עושה לך טוב אולי אתה צריך להכיר את התחושה כדי שתוכל להתחבר אל ההנאה ממנה גם בסיטואציה הקצת יותר מתוחה (לא יעזור, משגל זה לא לבד ולכן יש לך יותר ציפיות מעצמך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטולת אורגזמות209/01/2008אני לא מבינה ממה ועל מה כולם מדברים - אורגזמה. מה זה?
עלי לציין שאני נשואה המון זמן ואף פעם לא חויתי אורגזמה. אני לא יכולה להאשים את בעלי כי הוא עושה מעל ומעבר, (חסר רק שירקוד עליו ברייקדאנס, מסכן) כן מעל ומעבר אבל אין לי לב להגיד לו שאני לא מגיעה לזה. אני מגיע למצבים ומחשבות שאולי עם אחר זה יקרה לי. מה אני יכולה לעשות? הצילו - אני מתחננת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמחח לעזור לך
zadok2109/01/2008אנ כמעט בטוח שאני אצליח לעורר אותך ולגרום לך לאורגזמות , אם תרצי פני אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעורר?
227/01/2008מה ההצעות?
תכתוב/י ל[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי אוי
אליקו09/01/2008אל תגידי שאת בדואית וכרתו לך את הדגדגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדואי
227/01/2008לא, לא כרתו, דרך אגב איפה הוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להסביר לך יותר בפרטיות
cutexcute10/01/2008אם את באמת רצינית ומעוניינת לדעת צרי קשר [email protected]
אני בחור בן 30 נשוי (לא סוטה) ואני אשמח להסביר לך וללמד אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אורגזמה בלי אוננות
ענת10/01/2008אישה שמצליחה לספק את עצמה תצליח להנחות את בן זוגה כיצד להביא אותה לאורגזמה.
אם לא תדעי איך להגיע לשיאים שלך לבד... איך ידע בן זוגך??
תנסי לבד.
אח"כ תנסו אוראלי
זו הדרך להגיע עד השמים, לפגוש את אלוהים, ללחוץ לו את היד - רק אז לחזור חזרה.
תנסי.
לא תתחרטי.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד זה בלשון
yaya12/01/2008אם לא הגעת מעולם לאורגזמה את צריכה מין אורלי ועבודת דגדן רצינית
יש גם מספר נקודות שרצוי לילחוץ עליהם בזמן האורלי זה מזרז את העניין
אם תרצי לשמוע עוד המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK
227/01/2008יש עבודת לשון, והרבה. סורי כנראה שלא זו הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אישה יכולה לעזור לך
יונה13/01/2008טיפול ראשוני כדאי לך רק מאישה.
כי רק אישה יודעת לגעת לך במקומות
הנכונים
ולעזור לך להכיר טוב טוב את גופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קשור אישה? זה דבר פרטי ואישי
.14/01/2008אישה לא תעזור יותר מהחבר שלה למעשה אין מה להשוות אם החבר שלה יש אינטימיות וקירבה ואישה אין קירבה ואינטימיות כל שהיא ובטח שלא תדע איפה לגעת למה שתדע יותר מהחבר שלה זה דבר אישי לא כל אישה אוהבת את אותם דברים,למה סתם להציע פיתרונות על סמך הנטיות שלך? אני לא הומופובית או משהו אבל מה קשור אישה לפיתרון?!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.......
227/01/2008ט...ו..ב.., האמת שזה עלה במחשבות, אבל הפחד שלי הוא שיקרה מה שקרה לחברה שלי שניסתה (אומנם בטעות) ומאז לא חזרה לגבר, וכזכור לך אני נשואה ואוהבת אותו ולא הייתי רוצה לפגוע בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יעזור לך בימילה זה לא קשור
אבי16/02/2008ביכל,יונה אמרה משהו על פי הנטיות שלה לא שזה רע אבל זה לא נכון או קשור פשוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רינה אם תרצי את כול המדריך
אבי15/01/2008רינה אם תרצי את כול המדריך שאני כתבתי אשמח לשלוח לך
אני כותב מדריך לגבר ולאשה אך לענג ולהתענג אשמח לשלוח לך את אחד המדרכים שלי
אם זה יעזור לך להגיע לסיפוק מלא 95% הצלחה
זה חלק מהמדריך
המדריך לירידה לנשים .....
ראשית זכור שלא ניגשים למטה מייד חמם אותה קודם נשק אותה גע בה לטף אותה קרוב לירך משוך את פטמתה עם שפתייך עד שתישאר זקופה תמיד הקדש חימום קל לפני שאתה יורד. תגרום לה להרגיש הכי יפה בעולם וכשאתה למטה בחר תנוחה מתאימה אם אלו הפעמים הראשונות כדאי שהשותפה תשכב בפיסוק כך שתוכל להניח את ראשך בין רגליה אם בחרת בתנוחה בה השותפה מעליך רצוי כרית מתחת לראשך כדי שלא תאמץ את הצוואר תנוחה זו מומלצת כי כמו כול תנוחה אחרת לא לשכוח שהמקום מאוד רגיש מכווץ ויבש עלול להכאיב לכן במקרה אם יבש להרטיב את האצבע לפני מגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלום,
227/01/2008כן הייתי מעוניינת לקבל מה שאתה מציע, רק דבר אחד ברצוני לציין שהאשם לדעתי אינו בבעלי,
הוא מצידו יורד, מלקק, מלטף כל מה שצריך, עד שאני מבקשת שיפסיק, הוא מצידו יכול להמשיך עד ליום המחרת, זו אני שלא מצליחה לצאת למסע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות, זה הכל
21/01/2008תאונני. כשתכירי את עצמך תוכלי להדריך את בעלך טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
227/01/2008הייתי שמחה לנסות אבל אין לי מושג איך (האמת שאני מתביישת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על הזמן צרי קשר מהר!
הפיתרון27/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
227/01/2008הודעה מעניינת. תכתוב/י ל[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בראש
חילי05/02/2008הכל בראש אם את מענגת את עצמך וחווה אורגזמות אין כל סיבה שלא תעשי סדר בראש ותפנימי שגם אפשר להגיע לאוגזמה איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
206/02/2008כנראה שלא קראת - אני לא חווה לא איתו ולא לבד.
תודה בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו תמיד יש תרונות וגם חסרונות
רן מילר16/02/2008רינת אני מקווה שיום אחד את תחווי אורגזמות מרובות ותפצי על כל הזמן הזה שלא גמרת!!!.
לי זה נראה טבעי ביותר לגרום לבחורה שאיתי להגיע לאורגזמה. זה לא הולך בכל פעם ויש המון עבודה וצריך סבלנות אבל אני נהנה גם מהדרך. נירית אני באמת "מרחם" עלייך וחבל שהגבר שלך לא מבין שפשוט צריך להתאמץ ולעבוד קשה כדי שהאישה שלו תגמור.
אני מאלו שנהנים מכל התהליך עצמו עד לגמירה עצמה אפילו שלא באה זו בכל יום, התהליך עצמו הוא דבר מגרה ומיני בישבילי. אבל יש גברים שלא אוהבים לרדת ולאונן לאישה שאיתם ובנוסף זו עבודה לא קלה שלוקחת לפעמים המון זמן סבלנות כוח דיוק וריכוז. גם אחרי 20דקות שהידיים לפעמים כבר כואבות עדיין צריך לתת לאישה את ההרגשה שאתה רק מתחמם כדי שלא תבחין במאמץ. אם יש לך גבר שלא מתחרמן רק מלהסתכל ולראות אותך קופצת מתכווצת ורועדת בכל פעם שהוא נוגע בדגדגן רב הסיכויים שהוא לא יתחיל בעבודה קשה שפשוט צריך לדעת איך לעשות אותה.
אני לא מלך במיטה ולא איזה רב שגל. אני פשוט שונה אם לטוב ואם לרע מרוב הגברים ולשימחתי הרבה אני אוהב לראות אישה גומרת והתהליך הארוך ולפעמים גם מיגע פשוט שווה כל רגע.
אני מרחם על בעלך ואם הוא לא גרם לך אף פעם לגמור אז פשוט מגיע לך שמישהו אחר יביא אותך לאורגזמה. אם את מעל 18 וניראת טוב אני אשמח להיות הראשון.
ביי
רן טייכרמיולר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן שלום
רינה16/02/2008סיקרנת אותי והייתי מעונינת לשמוע יותר. תשאיר כתובת ונראה איך להמשיך משם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לנטולת האורגזמה
סיגל צוקר16/02/2008בתור אישה, יש לי שאלה:
האם תמיד בן הזוג שלך לוקח את האחריות להכל, או רק במיטה?
הייתי מציעה לך לנסות להגיע לאורגזמה לבד קודם, להכיר את הגוף שלך, את הקצב שלך, את הנקודות שגורמות לך להתענג ואת עוצמת הנגיעות שמסוגלות להטריף אותך ולהביא אותך לאורגזמה.
כדי לחוות אורגזמה - את, קודם כל את, צריכה להכיר את הדרך לשם ואת מצב הרוח המתאים ביותר עבורך. נסי פעם, פעמיים, שלוש - כמה שצריך, למדי להשתחרר ולהתענג ואחרי שתכירי את הדרך או הדרכים שלך, למדי את בעלך שבטוח יודה לך. אגב - יכול להיות מגרה, בשלבים המתקדמים יותר לתרגל מול בעלך - זה יכול להיות גם מדליק וגם מעשיר ביותר.
בהצלחה.
סיגל צוקר,
מדריכה ומאמנת למיצוי האהבה והזוגיות.
www.blue4fun.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
רינה16/02/2008כנראה שלא קראת את מה שכתבתי. יש לי בעיה בכלל לגעת בעצמי. אני מרגישה שזה לא במקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לעזור לך לגמור
אחד שיכול18/02/2008אם תצרי איתי קשר, אני מבטיח לך שתראי כוכבים
אני מעולה במיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מעוניין להיתחבר אלייyona08/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמוכן ומזומן
אליקו09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן
dd09/01/2008אני מוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אני10/01/2008שלחי הודעה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי קטן...dd04/01/2008
הי
יש לי 11 סמ אני בגיל 25 ואני הרוס כל פעם שאני עם בחורה
אני מחכה לצחוקים, פעם מישהי עזבה באמצע
אמרה שלא מרגישה כלום
אני מתוסכל
אפשר לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרfg
dd04/01/2008df
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהk9 לאוהבי הדבר האמיתיצעיר לנצח03/01/2008המודעה מתייחסת אך ורק לגילאי עשרים ומעלה שבוגרים מכל הבחינות ורק למי שיודע או יודעת מה זה k9. למי שמעוניין או מעוניינת להתנסות או לאלה שמנוסים בk9 ויש להם בעל חיים על ארבע נא להשאיר פרטים להתקשרות. הנאה מובטחת וחוויה מדהימה.
אני בן 39 נראה טוב ראש צעיר ובריא בעל איבר צנוע אך פעיל מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרk9
אבי01/07/2014היי
אני מעוניין להתנסות עם חיות. חם על הנושא מת לממש את הפנטזיה. צור קשר אם בא לך להפגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהk9
אלי27/06/2008יש לי נסיון תיצור קשר ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שני כלבים
שואלת27/06/2008אבל אין לי מושג מה זה K9 (אם כי יש ניחוש כלשהו) אתה רוצה לפרט לבורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב שואלת,
רזיאל29/06/2008הכיוון שלך נכון.. k9 הוא סקס עם אותם הולכים על 4. חושבת שאת מסוגלת לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהk9
יניב26/07/2008אני בן 39 מהרצליה. יש לי ניסיון ואם יש לך כלב ואת מעוניית לצפות ואולי גם להצטרף,צרי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייי שואלת
צעיר לנצח15/11/2008בת כמה את? האם אפשר להיפגש אפילו במלון תביאי את הכלב ואני מבטיח לך שלא תתאכזבי.דרך אגב את יכולה רק לצפות אם את רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מעוניין להצטרף
רזיאל29/06/2008ברגע שתהיה צלע נשית, צור איתי קשר. אני יותר מ"מעוניין" להצטרף אליך לחוויה הזאת... helping_ad@
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מגניב אבל לא עם אנשים מסביב...
שני29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
רזיאל30/06/2008צרי איתי קשר ואשמח להמשיך איתך את השיחה הזו משם- helping_ad@wal לשיחה הזו איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכס יא דוחה!! אתה מזייין כלבים!
66629/06/2008אל תיתנו לו את כלביכם הוא יאנוס אותם!!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרר כתובת מייל
יונק דבש01/07/2008שחרר כתובת מייל יש לי חומר בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואו...איזה אנשים חולים !!!
בהלם30/07/2008מבט על הפורום הזה נותן תמונה מהיימנה של החולי בחברה ההישראלית . של הערכים שנעלמו, של הכבוד לבעלי החיים, של כל היבט בחיים שלנו. עוד שבוע תהייה הודעה - " מכתב בחור רציני לשם אונס של מישהי " מה נהיייה איתכם אנשים ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולזה שהגבת ונתת במה לדבריו...
עינבר31/07/2008מה מעיד עלייך? אגב"פנטזיית אונס"כול עוד היא בהסכמה ברורה ועירנית(שהבחורה לא שיכורה ולא תחת השפעה של משהו אחר)..יכולה לגרום הנאה לשני בני הזוג..ויש עוד פנטזיות המוכרזות כאי שפיות..קשירות סאדו..אז מה זה מעיד על אי-שפיות או פשוט לגוון את חייהם.. אישית סקס עם חיות לא מושך אותי מעדיפה בהרבה גבר או אישה ..אבל מי שנהנה מסקס עם חיות שיהיה לו לבריאות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי החיות .?!
בהלם02/08/2008בניגוד למשחקי סקס, כל סטייה שהיא שמשותפת לשני אנשים ואפשר לומר שזה בסדר כל עוד יש כמו שאמרתי הסכמה משותפת ובגירות הגיל, לחיות אין שום זכות דיבור ושום החלטה בנושא, נראה לך הגיוני שחיות יושתפו במשחקי סקס חולים של בני אדם ?! האם מישהו שאל אותם ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממשיך לעלות את הנושא במקום
עינבר03/08/2008שהוא יפוג ויבלע תחת שאר הנושאים. ואם הוא מוצא את ההנאה שלו בחיה שרק תינבח ולא תיגע בו,טוב יש לו דרך מוזרה לעשות סקס אבל אני לא חושבת שהוא הראשון ולא האחרון שעושה את זה...מחלות ומה שיבוא כתוצאה מזה,זו האחריות שלו...אז סגור תנושא ותן לו לפוג כי הרבה לא ממש מעניין אותם מזה. יש הרבה דברים יותר מעניינים כאן..תיקרא תגיב תהנה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צריך לשחוט אותך כמו כבש
עדי09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזועזעת מההודעה הזו. זה מבחיל.
רעות16/11/2008לדעתי אין מקום בפורום להודעה נוראית שכזו. אמת, שזו זכותו ועיניינו של כל אחד לעשות כרצונו בחדר המיטות כל עוד יש הסכמה בין האנשים. הכל לגיטימי. כל קשת הסטיות, הקשרים האסורים. אבל הודעה כזו מבחילה?! זו התעללות בזויה בבעלי חיים! אם הייתה ביכולתך ואנשים חולים כמוך את האפשרות לשאול את בעליי החיים אם זה מקובל אז אין לי מה לומר. אך מכיוון שזה מגוחך ובלתי אפשרי זה מעצבן אותי ומגעיל אותי יחד. בתור אוהבת בעליי חיים גדולה אני מזועזעת!! אני קובעת חד משמעית שהם אינם מפיקים מכך הנאה ומבחינתי זה פשוט אונס!! אני מרחמת על אנשים כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לינוק ממניקהמשה03/01/2008זו הפנטזיה שלי
יש מועמדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה זה עושה לך
אסף12/01/2008הי משה?
מה זה עושה לך?
נשמע מעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני טעמתי חלב אם
נשויבריגוש16/01/2008אותי זה לא ריגש במיוחד לינוק, אבל הטעם מתוק למדיי וטעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ללא מין.יוד03/01/2008אני נשוי, ולצערי אני על ספ חיפוש מין בחוץ, נמאס לי לבקש מין מאשתי,
אני עדיין מחזיק מעמד ולא רוצה לצאת החוצה אבל אני משתגע ,!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמצב קשה
עופרה03/01/2008היי
זה בהחלט לא מגיע לך....אבל אולי תספר קצת איך הגעתם למצב ל חוסר סקס בני כמה וכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופרה מנשוי יבש.
יוד05/01/2008אנחנו הורים עייפים לשני ילדים קטנים , שנינו עובדים קשה, ותמיד חסרי שינה, בני כמעט 40 ,
שנינו נראים צעירים מגילנו, ובכל זאת בשבילי מין זה אנטמיות ללא תחליף, ואני רוצה, ואשתי מתרצת,
כיום 4 שבועות שאין כלום , ולי אין חשק לבקש אני רוצה משהו זמין ובלי קשקושים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהאבי02/01/2008יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות.
1. באיזה צעצוע אינטימי לפנק את אישתי שאני אוהב ? אפשר אפילו שניים והיכן קונים ?
2. באיזה תכשיר השהייה להשתמש ? מהו הטוב ביותר ?
3. איך משכנעים את אישתי לעשות מין אנאלי ואיך עושים את זה הכי נעים שאפשר לשנינו ושהיא תלמד להינות מזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאבי
סיון93609/01/2008לגבי 2 השאלות הראשונות אני לא בטוחה.
אבל לגבי השלישית ככה....
לשכנע, תנסה לבקש ממנה ולומר לה שאתה מעוניין ותוסיף ותבטיח כי אם לא יהיה לה נעים שתפסיק מיד.
אנאלי פעם ראשונה ובכלל הכי טוב לעשות בהדרגה.
תתחיל עם לשים קונדום על האצבע ולהחדיר לה קודם כל אצבע אחת, שים לב שהיא לא מקווצת את השריר (פי הטבעת) אחרת יכאב לה .אם זה זורם טוב תוסיף אצבע נוספת ורק אחר כך תחדור ( שוב עדיף עם קונדום - זה האיזור הכי נקי). ומה שהכי חשוב, עד שהיא תתרגל, לחדור לאט לאט.
בהצלחה
והמשך שבוע מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לשלושת השאלות
קונדסון03/01/2008שלום לך יש לי תשובות לשלושת השאלות שלך אז אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך בכייף תפנה למייל שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני...
עופרה03/01/2008יכולה לעזור...מבינה בעניין הזה...זה המייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעצועי מיןחיים02/01/2008יש לכם הצעה למתנה סקסית ממשפחת הרוטטים? היכן אתם ממליצים ל י לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמלצה
27/03/2008נראה לי שרשת חנויות סקס סטייל היא ממש טובה - תקנה שם. יש להם סניפים בכל הארץ - תבדוק באינטרנט.
בנוגע למה לקנות - יש כל כך הרבה - אני הייתי הולכת על ויברטור מסדרת ה"רולס רוייס" :-) באמת יש כזה דבר. הוא מתוחכם מאוד ואין כמעט אישה שלא תגמור ממנו. כמו כן, אם אתה כבר מגיע לחנות סקס, אתה יכול לראות בעצמך את המבחר ולבחור משהו שתאהב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)