מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאזוכיזם??אור20/10/2007
הסיפוק הרגשי-מנטלי בין הבודדים שאני מסוגלת לחוות נוצר מכאב פיזי-הצלפות ,חתכים, תפירות איברים , מחטים ,בעיטות וכ"ו וכ"ו,יש לציין שלאו דווקא מדובר בריגוש מיני ,כמו בריגוש מנטלי רגשי,
אני סטודנטית עם חיים מלאים בלי קשר לסטייה הזו,אך אני מוצאת את עצמי נהינת מכאב כמו שלא מסוגלת להנות משום דבר אחר,כל הפנטזיות והרצונות שלי נשלטים ע"י צורך זה,
כאמור, אני חווה את אלו בסשנים בדס"מים שאני מקיימת פעם בחודש לערך, אשר משחררים אותי מהצורך הזה לזמן מה., האנדרלנין שמפמפם לי בדם ,הפורקן והשחרור דרך כאב להם לא מצאתי תחליף חרף ניסיונותיו הסיזיפיים לכך,
אשמח שתתיחסו לכמה שאלות בעניין זה
האם אני מזוכיסטית לפי הגדרה פסיכיאטרית?
לפי הבנתי ,מצב נפשי רעוע מוגדר כפתולוגי רק כאשר הוא מפריע לחיים הסדירים של הפרט,הצורך הזה שלי,אינו מטריד אותי אם אני אכן דואגת "לטפל" בו,ולמרות זאת האם אני מוגדרת כאבנורמלית?
האם יש תרופות קונקרטיות למצב? (כלומר לא תרופות נגד דיכאון סכיזופרניה וכ"ו אלא ממוקדות במצבי)
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
טלי22/10/2007לא יודעת מה את לפי ההגדרה, אבל : ווווווווווווווווווווואווווווו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה על כושר הביטוי
Danydine23/10/2007אכן כושר ביטוי יפה מסוגנן, מפורט ומתאר מצב לאשורו.
אך פיפסת באתר אליו התכוונת להכנס..
עלייך להביא את השאלה בפורום המקביל ... שם יש אנשי מקצוע היכולים לתת לך התיחסות לשאלותייך ולהפנותך לגורמים המקצועיים המתאימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מסופקטמיר20/10/2007
נשוי 45 מקבל מאשתי בקושי פעם בשבועיים אוהב הרבה מין עם נשים 35 ומעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואלה
ילנה20/10/2007אני אוהבת מבוגרים..
יש להם ניסיון גדול
אני אוהבת גדול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מתאים לך
אייל24/10/2007אם מתאים לך 40 גבוה סקסי כתבי למייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
shon24/10/2007היי,אני דרום אמריקאי 39/180 סקסי, צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה תצרי קשר
טמיר28/10/2007המייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חולת מין ורוצה אם כל אחדילנה18/10/2007
נימאס לי מבעלי..
אנחנו עוששים את זה הרבה מאוד...
אבל אני לא נהנת כבר...
מישהו רוצה?
אני בת 20 בלונדינית....1.72
מושכת...
אני אוהבת סקס סדו.....
אוהבת עלימות בסקס..
למעוניינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התותח
מיקי19/10/2007אני מוכן לעזור לך ברצון 0773397933
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי הזוי...
Danydine19/10/2007ילנה שלום
בת 20 וכבר נמאס לך? כמה זמן את נשואה ו/או יוצאת אתו קודם לכן?
בתור ילדה בת 20, נשמע כל הקטע קצת מופרך...
מקווה שהעברית שלי קלה מספיק בשבילך..
נ.ב. אלימות בעברית.... אם זה מה שהתכוונת
עלימות - זה להיות צעיר... וגם לו בטוי שגור כ"כ.
אם תרצי לדבר יותר בפרטים ולא בנוכחות כל הפורום... כתבי ל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזוי לא הזוי אבל בסוף התחננת קצת
האינטיליגנט02/11/2007תגיד לי מרצה ללשון שכמותך, אני מקווה ששגיאות הכתיב שלך כפי שהופיעו במשפט המסכם היו מוכוונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.10.2007
מפנק19/10/2007היי אני אוהב נשואות רוצה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אותי
רודי19/10/2007אלוףבסקס תנסי השמיים הם הגבול אצלי0526989130
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לנסות
שולט28/10/2007אני גבר נשוי, בעל נסיון מיני רב ומגוון, יודע איך לענג אישה, שרירי וחזק.
פנייתך נגעה לליבי ואני אמשח לעזור.
מעבר לכך לי חשוב גם היכולת אינטלקטואלית, פנימיות ואופי.
תצרי עמי קשר במייל הבא - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם האינטלקטאול לקח את שק השינה
האינטיליגנט02/11/2007אינטלקטואל, בניגוד לאינטיליגנט, היה מצליח לכתוב את המשפט בלי "תעויוט".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה חחחח
יונה30/10/2007אמרת שאת אוהבת עלי מות בסקס.
ואני רוצה עלי נענע בתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובר השגרה
רוני30/10/2007אם את מעונינת באמת בסקס מן הסרטים את מוזמנת להתקשר אליי לפלאפון במספר 054-2041604
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה יש לך מסנג'ר?
גבי30/10/2007אם כן תתחברי לשלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תתאכזבי
aviv01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה צדיקים, כולם ממש מוכנים לעזור
האינטיליגנט02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא בת 14 שתדעו רק היא עבדה עליכם
SATAN02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתתף ומוכן למה שאת רוצה
mario02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצייר ומזיין בשילוב, רוצה?
ben29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה לא עדיף לשפר את העברית קודם?
שני29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה
תומר30/11/2007שלום
תתחברי אלי למסנגר 390215684* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
תומר30/11/2007תיקון אי סי קיו: 390215684
מסנגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר דחוף
אביב03/12/2007אין לי הרבה זמן להיות בארץ אני צריך לחזור לארהב צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
david03/12/2007את לא חולת מין את פשוט לא יודעת להגיע לשיאים שגברים לא יודעים להעניק מספיק ןלכן את חושבת שאת רוצה כל הזמן תלמדי לענג את עצמך קודם ותסבירי לבן זוגך מה את הכי אוהבת ושיפסיקו כל החרמנים להציע את עצמם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהh
דני05/12/2007היי ילנה אני שטיני עניים ירוקות נראה טוב מאווד בן 23 אם בא לך להגשים כמה פנטזיות תצרי איתי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולם חולי מין - אני רוצה גבר אחדמישהי18/10/2007
שלא כותב כאן רק על זיונים ועל מה שהוא רוצה לעשות - השם של הפורום זה יחסים אסורים, ויחסים יש הרבה יותר ממין. מה יש לכם? כל היום רק זיונים בראש? זה כל כך ריקני. אם אתם מחפשיים רקלגמור אז תאוננו זה יהיה אותו דבר, לא? אני בעד לדבר על אהבה, יחסים וסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס זה קודם כל אהבה
מנחם29/12/2008כל השאר בא אחרי זה.
אם עושים הרבה סקס האהבה כבר תבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכיר
Aviv07/01/2009מחכה לך במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה השוני בין הגבר לבין האשה
shimie14/03/2010קודם סקס אח"כ נראה אם יש על מה לדבר... למען האמת רוב הגברים שמחפשים רק סקס ותו לא הם גם נשואים, ואהבה וסקס הם שני דברים שונים לגמרי (הנשים בד"כ מחברות בין השניים - ואם גבר יגיד לך אחרת הוא שקרן מתחכם שמנסה להוציא ממך סקס או שהוא פנוי וללא זוגיות) ואלו שאת מכנה אותם סוטים אולי תתני להם צ'אנס תגיבי אליהם ותביטי קצת יותר עמוק ממה שאת רואה על פני השטח ואולי תמצאי עומק ותכנים מעניינים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את באמת נורמלית....
אחד חדש....18/10/2007היי מישהי....
אם את באמת נורמלית ואוהבת לדבר בכיף...אשמח להכיר אותך!!!
ותיווכחי כמה אני רציני....כמובן שאוהב סקס.....שלא תביני לא נכון....אבל לדבר ולהכיר זה יותר כיף!!!
אז....אם תרצי תפני אליי אשאיר לך מייל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
אורית22/10/2007חולת סקס בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
לא מסופקת מחפשת אותך האחד שנגרום תהנאה אחד לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי ננסה את מה שאת אומרת
בני29/12/2008חולה משחקים מקדימים בסקס, נגיעות ליטופים עד למפץ הגדול בנוסף לכך הרבה עניין תוך כדי תנועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי
eyall24/10/2007אם בא לך על בחור סקסי גבוה בן מזל עקרב צרי קשר למייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לנסות...
יניב25/08/2010לענג ולהתענג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם תפוסים
Danydine23/10/2007משהי - יש לזה שם - גוף שלישי בהטייה ?1
כולם באתר או נשואים או ילדים....
אם את מחפשת גם סקס וגם אהבה אבל של גבר שלא יהיה רק שלך.... תקבלי מאות פניות
גבר אחד ויחיד שיהיה רק שלך - לכי למודעות שידוכים...
פה מחפשים סטיות, יחסים אסורים, הרבה סקס ולא רק וירטואלי אבל אף אחד לא נותן התחייבות מונוגומית...
אז תחשבי על זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתי רוצה להכיר אותך
nafakush23/10/2007תכתבי לי למייל שלי בבקשה- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולי סקס
אילן26/08/2010זה הרומן הגברי גורם לגבר למשיכה נשית למשיכה מינית
העולם סובב את הגבר לכסף סקס נשים יפות ומקום לישון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את מה שכתבת
רציני26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את מה שכתבת
רציני26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי
קרן26/08/2010"אם אתם מחפשים רק לגמור אז תאוננו, זה אותו דבר, לא?"
- מישהי, זה ממש לא אותו דבר!
המין הוא אחד מהביטויים לקרבה האמיתים עם אנשים אחרים שכל אדם זקוק לה. כמו כן כשמקיימים יחסי מין, אז הקרבה הזאת היא עובדתית וברורה ולא מטילים בה ספק בניגוד לקשר אפלטוני, שהוא תמיד יכול להתגלות כקשר שהיה קיים רק בדימיונו של אחד המשתתפים, אם את מבינה למה אני מתכוונת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון מספר 4 מי תבוא אתי לחופשהדניאל18/10/2007
באירופה צלצלי 0526407628
צלצלי עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי עדיף שתפסיק לנסות....
מישהי18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין וויברטור לדילדו?mrs. piggy17/10/2007
ההבדל הוא שוויברטור רוטט ודילדו לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין וויברטור לדילדו? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/07/2011דילדו הוא אביזר מין, כמו הויברטור ההבדל שדילדו מעוצב ובנוי בצורה של פין ואילו ויברטור יכול להיות בצורות שונות. שנהם יכולים לרטוט, תלוי מה קונים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילדו או ויברטור
מישהי17/10/2007פיגי היקרה - ההבדל בין דילדו לויברטור פשוט מאוד - ויברטור פועל רק על הדגדגן (כלומר חיצונית) ואילו הדילדו מוחדר לך לתוכו ובעצם הוא תחליף לאיבר הגברי. שניהם רוטטים, שניהם (ממה שאני מבין) עושים לנשים את העבודה. העניין הוא שלא כל אשה חשה בנוח עם החדרה של דברים לתוך הנרתיק שלה (מכל מיני סיבות), ולכן יש רבות שבוחרות בעינוג חיצוני בלבד.
בהצלחה עם הדגדוג המכאני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לנשות הפורום ובאדולינהגבר נאה17/10/2007
היי רציתי לשאול שאלה
אני שבעצם קשורה לטיפוח ואסתטיקה אך מעניין אותי לדעת מה נשים חושבות על זה והעדפותן
אני מגלח את איבר מיני כולו כולל אשכים ואת אזור שיער הערווה מסיר / מעצב במכונת גילוח לדעתי זה נראה יפה ואני נהנה מהתחושה אך מעניין אותי מה אתן חושבות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנאה - לעניות דעתי
17/10/2007לא גברי - אני אוהבת גבר עם שיער. לא קוף - אבל עם שער - זה מה שמבדיל בין גברים לנשים בעיני. גבר צריך להיות גבר.... (אל תיפגע כן?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גבר נאה22/10/2007אני חושבת שזה מאוד מדליק זה יפה אסטתי נקי ורואים את הכל במלואו
החבר הקודם שלי הוריד לבקשתי הכל אין צורך לפרט
אני בעד האם השאר מסכימות איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גבר נאה22/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופה היפה בחייהגרושה16/10/2007התגרשתי רק לארחונה ואני מרגישה איך אני חיה מחדש. נכון היו את כ הקטעים הקשים והרגשיים, אבללמזלי לא היו לנו ילדים ואני עוד צעירה (רק 32, אחרי שנה וחצי נישואים) ועכשיו אני מתרגשת מחדש מגברים ויוצאת עם החברות הפנויות שלי. אני מוכנה להרפקתאות. אתמול היה לי את הסקס הראשון עם גבר חדש לאחר 5 שנים עם אותו האחד - אתם יודעים איזה שינוי זה? בהתחלה הייתי נבוכה- אחרי זה הכל זרם ונגמר לא רע. הוא מקבל 7 בסולם שלי. ימים יפים, חבל שזה לא האביב - היה יכול להיות מושלם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעכשיו זה הזמן לדבר איתי0526407628
דניאל17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצייר ומזיין בשילוב, רוצה? הרבה
ben29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיקול
29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פורום אידיוטי!!!מישהיי16/10/2007תת רמה ! של אנשים מטומטמים! מתעסקים בשטויות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז מה את עושה כאן? טיפשה
אבי16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה בבקשהחגית16/10/2007אני נשואה באושר זו האמת, אך לאחרונה לא יודעת מה קורה לי אני חושבת בלי הפסקה על האהבה שהיתה לי האהבה הראשונה ועל החבר שהיה לי אני נזכרת בכל מיני דברים שהיינו עושים ביחד.
גם הוא נשוי היום שנינו עם ילדים ומתגוררים באותה העיר. בכל פעם שאנו נפגשים במקרה בעיר אנו מחליפים כמה מילים מה נשמע? מה קורה וכו' ...
אני יודעת או בעצם בטוחה שכמו שזה מדליק אצלי משהו כך זה גם אצלו.
בנעורים נפרדנו בגלל לחץ משפחתי . כיום אני לא יודעת איך להוציא אותו מהראש שלי, אני יודעת שהנישואים שלו הם מאמללים לפי מה ששמעתי מאנשים שקרובים אליו האמת כואב לי עליו כי לא מגיע לו אך מצד שני לי טוב בנישואים שלי עם אהבה שפורחת מיום ליום אך לא יודעת למה כל הזמן עולות לי מחשבות עליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחבל
dogs16/10/2007אל תהרסי את מה שבנית לא שוה אף אחד מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רן
חגית16/10/2007תודה רן, מודה לך על ההתייחסות.
ואתה צודק מה שהיה היה וחבל להרוס את מה שבניתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי
dogs16/10/2007אני נשוי גם יש לי בנות אבל אישתי קרה במיטה וזה מבעס כי אני מתכיל לפזול לצדדים וזה קשה אבל גבר צריך את הכיף במיטה אבל לי אין את מבינה לך יש את כל מה שאת רוצה ולי חסר נשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרב
dogs16/10/2007מרב את בחורה טובה את לא צריכה יש ילדים טוב לך עם בעלך על תעשי שטויות זה לא שוה שום דבר את לא כמוני אני יש לי ילדים אבל אישה קרה במיטה זה באמת לאשוה נשמה תחשבי טוב לפני שאת עושה צעדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רחלי
dogs16/10/2007חבל להרוס את מה שבנית אני במכומך לא ניכנס לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייצר חזק יותר ואולי יש מישהי דומהבונד16/10/2007נשוי מחפש מישהי דומה,יחסי המין שלי על הפנים מחפש מישהי דומה לקשר דומה,נקייה
ודיסקרטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני נשוי ומחפש מישהי דומה למין מהנה
בונד28/10/20070523665378
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונין בקשר עם נשים מעל 45 דיסקרטי
בונד09/11/20070523665378
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטראפאוןחובב חיות15/10/2007מעוניין בבחורה לסטראפ בפעם הראשונה
משהי רצינית
נשוי 35 נאה
אשמח לפניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאבי
16/10/2007שלום אבי, מעניין אותי לדעת - אם אתה יכול לספר לי ולשאר חברי הפורום (אני חושבת שזה יכול להיות מעניין) - איך ההרגשה בסטרפ-און. זה משהוש רוב הגברים לא חוו (ומן הסתם לא מוכנים לחוות...) אז קצת פתיחות לא תזיק כאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבאדו-לינה
חובב חיות18/10/2007ההרגשה היא בדיוק כמו שלך
כמו בלונה פארק בגלגל ענק פעם למעלה פעם למטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה יודע מה אני מרגישה?
18/10/2007ובכל מקרה, התכוונתי יותר לקטע הנפשי והחוויתי ופחות לקטע הפיזי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבאדו-לינה
חובב חיות04/11/2007הי באדו
ההרגשה של שייכות התמסרות של נשלטות
היית בצד השני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי
05/11/2007מעולם לא הייתי בצד השני. אם אתה שואל אם בא לי לנסות? האמת, לא כל כך. לא שאני מתנגדת לפאטיש שלך (אחרת איך הייתי עורכת פורום בנושא...), אבל אותי אישית זה לא מושך. תודה על ההצעה
חובב חיות05/11/2007באדו מה הסטיה החביבה עלייך?
קשירות? הצלפות? משחקי תפקידים?
או סתם מסיונרית או אולי להיות למעלה
האירי את עינינו
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטיה
05/11/2007חביבה עלי מאוד התנוחה שבה אני שוכבת מעל הגבר, אבל עם הגב אליו. זה כמו דוגי סטייל רק הפוך. החדירה ככה ממש עמוקה ומגיעה לי לכל מהקומות הנכונים.
סטייה? חלומות על בנות נחשב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו ברור בנות נחשב ובגדול
חובב חיות05/11/2007נחשב גם נחשב
אני גם אוהב להיות קשור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
יונה04/11/2007כאחת שחווה סקס ללא מעצורים.
וסליחה על הבורות שלי.
מה זה סטרפ און.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה יש לך מסנג'ר?
יותם04/11/2007אם כן תתחברי אלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה צרי קשר
רונן04/11/2007אני מעונין להרגיש סטרפ און מאישה מלאה בעלת גוף סקסי ולא צעירה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונה
חובב חיות05/11/2007הסטראפ הוא הלבשת איבר מסיליקון לאישה שחודרת לגבר
עושה לך משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנתי בעבר בושם מיוחד שאמור לעוררדניאל15/10/2007תשוקת נשים אלי למרות שממילא יש אבל יש לי נטיה לזרז תרחישי עינוגים כלומר לגרום לתוצאות מהירות מהרגיל אולי אכין בושם זה שוב
רווקות אלמוניות שמעונינות להשתתף בניסוי תגובה לבושם מוזמנות לצלצל 0526407628
בכל מקרה כדאי לפגוש אותי .......להתראות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני אוהבת בושם
יונית16/10/2007אני אוהבת בשמים
אני גומרת בושם בשלוק אחד.
חולה על בשמים מכל הטעמים.
בבוקר לפני שאני פוקחת את העניים
אני מחסלת בקבוק בושם.
זה עושה לי את היום
כך שאני מריחה טוב גם מבפנים
שאם בטעות משתחרר לי אחד
יש לו ריח נעים ואני לא צריכה
להיתאפק שצריך להישתחרר לי אחת
במיוחד במעליות ששם צפוף ןחנוק
אני משחררת אחד וזה עושה טוב לאנשים
אז.....איזה ניסוי אתה מדבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יונית הניסוי
דניאל16/10/2007הוא על מה תהיה התגובה התשוקתית של האישה אלי מרגע הרחתה את הבושם המיוחד
ומהירות התגובה כמו כן יבדקו סוג התגובה ועוצמתה.
והתעצמות הנאת האישה לתגובתי לתגובתה.
אפשר לעשות את הניסוי גם בלי לידע את האישה אבל נצרך שתהיה רווקה...
בהמשך אפשר גם לייצר ולמכור את הבושם המיוחד.
צלצלי 0526407628* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי הטלפון יצלצל אצלי ???????דניאל14/10/20070526407628
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצלצל?
15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה מספר לצלצל באדולינה?
דניאל15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא דו לי נא נא נא
יונית16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
16/10/2007מה שנמע אחות? מה חדש בחיי הסקס שלך להיום. את עדיין גמישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הומוS14/10/2007רח יקינטון 18 רמות אלמוגי חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן ו... את מי זה מעניין הסטיות שלך?
אבי14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא מעניין
קרני14/10/2007קשקש, מה אתה הכי אוהב לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**לישמה**
עינבר17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)