מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה מונעת ייסורים 2דניאל14/10/2007
אסור באיסור חמור ליהודי אלמוני לבוא על אשת איש ..................
וגם כתוב ואהבת לרעך כמוך וכו"..................
והיו מקרים שהסתימו במוות.............
והיו מקרים שהסתימו בפציעות איומות..........
והיו מקרים שאלמונים סבלו בעולם הזה וגם אחרי מותם ייסורים איומים..............
יש אפשרות להצית את התשוקה בתוך הבית ...........
אשרי השומעים לעצותי......
יש הרבה נשים יפות פנויות שמחפשות חתונה וכו"
זהו זה בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפש לך ערוץ אחר חאיומים ול"שחור"
Danydine14/10/2007מה זה פה?
ערוץ הכפייה הדתית?
למה כולם יהודים ויהודיות?
למה מה?
כפיה דתית?
עוד מעט גם תגיד שימותו כל אוהבי ועושי הסקס מאותו המגדר...
צא וחפש לך מדיה אחרת ותקע בשופר גדול לחרותינו - תחי הדמוקרטיה חופש הדיבור, חופש העשייה, חופש הפרט ללא הבדל דת גזע ומין ... להתנהג על פי אמות מידותיו ככל העולה על רוחו תוך כדי שמירת פרטיותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל הכל נכון אבל מה אתה פה?
אורית14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש נוכחות של כוחות הקדושה גם פה ...
דניאל14/10/2007האם את רווקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה מונעת ייסורים 3
דניאל14/10/2007לפי סרטי המתח המודרנים.... ולפי העתונות המודרנית .......ולפי רצון הרבה אלמונים.........
הרבה הרבה מקרים של ביאת אלמוני על אשת איש נגמרו בנקמה איומה ונחמדה .......
בחיתוכים דקירות יריות שבירת עצמות ריסוק איברים בטישה כתישה מעיכה ועוד פעילויות תקיפות....לפעמים הנני מבחין באלמונית יפה ויש אלמונים שרק על זה כמעט תקפו אותי תקיפה לא מוצדקת....ואז הייתי נאלץ לשבר אותם....עם הידע שלי בנינגיטסו....
הנני יכול להבין אלמוני שנוקם באלמוני ששכב עם אשתו וכו,...............
קשה כשאול קנאה כידוע וכו"
וגם מובן מאליו שרצון אלמוני שאלמוני אחר לא ישכב עם אשתו....וכתוב ואהבת לרעך כמוך וכו כידוע
זהו זה....דברי ברורים....ואשרי השומעים לעצותי.......
המרחם הוא ירוחם......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהריון ומתה להכיר לשיחות גבריםסמדר13/10/2007
הי
אני לקראת סוף חודש רביעי. כל כך חרמנית שרק אני ואלוהים יודעים כמה. בעלי לא מספק אותי כי הוא שייך לז'אנר הקדמון שלפיו הזין שלו יכול להזיק לתינוק שלנו בבטן. אני נואשת. עסוקה כל היום בפנטזיות על מין . הכל וירטואלי ובראש שלי אבל זה עוזר לי לגמור. הדבר היחיד שהוא עושה מיוזמתו זה ללטף לי את השדיים ואז הוא מאונן וגומרר ואני נשארת לא מסופקת עם זוג שדיים ענקיים , מגורים וכוס שזקוק להרפיה. אם את/ה בעניין. אז בוא נתכתב בכיף הכי גדול שיש. נחליף טלפונים ורק השמיים יכולים לחכות כי הכוס שלי כבר לא...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מת לעזור לך
Adam13/10/2007היי,,,מאוד מעוניין לעזור לך לממש את הפנטזיה,,,יש לי נסיון כשאר אשתי הייתה בהריון ואהבתי לרדת לה,,ולזיין אותה ,,הרגשה מדהימה,,,אם בא לך
,,,,אני ממתין
0523055916
ADAM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניצור איתך קשר
בונד13/10/2007תני כיוון אם את באמת רוצה בקשר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש צער בעלי חיים
גדי13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריס הילטון עושה לכם בי"ס לקרקס
Danydine14/10/2007מה קפצתם? הכל מפוברק.... באמת נראה לכם שפריס הילטון הזמינה אתכם אל מחשקי גופה האומלל והסובל ?
אתם חיות המעבדה הגדולות ב Real Time
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דוקטור שיודע בדיוק על איזה
הד"ר14/10/2007כפתורים ללחוץ כדי לתת לגופך רגיעה.אם את מעוניינת צרי קשר:
[email protected]
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין... ד"ר סוכן ביטוח?!
DANYDINE14/10/2007לפחות תחכים ותפעל בת.ד. ניטרלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם
הד"ר15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובבה
14/10/2007you naughty girl
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן לפנק אותך צרי איתי קשר באי
אלי14/10/2007אני מוכן לפנק אותך צרי איתי קשר באימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לעזור לך
בונד14/10/20070523665378
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן גם לעזור לך
dogs16/10/2007יש מצב שאני יכול לעזור לך אני בעל קול סקסי אני נותן לך לקפץ אך את רוצה שאני אצור איתך קשר יום מטוק מוטק שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותח
מיקי16/10/2007אני מוכן לעזור לך ברצון 0773397933
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמה לזין 23 ס"מ אורך ו 5.5 עובי ?
ליאור16/10/2007חרמן תמידי
שחום ומצוייד
לשון רטובה חלקה ומגרה..... אוהב נורא לרדת ...
אוהב סקס ....
יש גם תמונות ומצלמה... אם תרצי לראות ולאונן יחד....
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתכתב ורק השמים הם הגבול
רונן 3518/10/2007יש לך מסנגר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המעונינים. אין לי מסנג'ר אבל.
סמדר21/10/2007מי שיהיה מדליק אתקשר אליו בטלפון ואגרום לו לגמור את הגמירה של הלייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר עימי קשר
יריב18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
חובב חיות18/10/2007תני מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו כתובת המייל שלי-כנסו
סמדר23/10/2007[email protected]
חבר'ה תתחילו לכתוב לי השבועות נוקפים............ גם יריב וגם אבי וכל מי שרוצה לכתוב מוזמן. וגם אתן בנות. אני בשלב זה לא בוחלת כמעט בכלום........ אז אבחר את המשובח/ת מבין כולכם לניסוי וטעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון
מפנק19/10/2007נוכל לדבר כל היום
צרי קשר במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין ויודיע לפנק נשים בהריון
רודי19/10/2007אני בחור חתיך עיניים כחולות זיין טוב ומתלזיין אישה חמה בהריון זיין טוב וקושר עמידה נהדר יש לי ויודיע לפנק וללקק כוס מגולח תנסי אותי על 0526989130
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
משה20/10/2007היי, אשמח לעזור לך ולפנק אותך בכייף, בן 38 , גבוה שניראה טוב,
0522553342* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתה להכיר את האחד שידע איך לפנק
סמדר21/10/2007אשמח מאד אם תיצרו אתי קשר למייל שליי [email protected]
אני משועממת עד מוות ומגורה בטירוף הטירופים. דרך אגב, סיפרתי לחברה טובה מאד שלי שנמצאת בחודש שלישי על הענין עם הפרסום באתר והיא נדלקה כך שאפשר להרחיב את הצוות. שתינו פלוס אחד שווה במיוחד. נכון שמי לא פריז הילטון אז מה? כל הקודם זוכה. בשתינו..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מצלצל כמו טיזר או תכנית ניסוי
Danydine23/10/2007הי לפריס הילטון
יפה עשית שהרחבת את היריעה ומשכת עוד שפן מהכובע, עוד חברה בהריון, החבר'ה פה לא צריכים להתקשר אלייך ויכולים לגמור רק מהפנטזיה. עוד מעט גם נפתח פעוטון... לא מזמן הצטרפו לאתר מספר טין אייג'רים בשלביהם המוקדמים... נוריד עוד קצת את הרף ובמקום שלום כיתה א' - נדבר על סקס ויחסים אחרים... מה דעתך ?
סליחה על היותי סקפטי כל כך, אבל הנסיון מפצה על הרבה תשוקות, פנטזיות וריגושים..
לא מאמין שאת באמת קיימת בנמצא כפי שאת מציירת אותו, וכל הסיפור הוא טיזר מדליק ו/או ניסוי בבעלי חיים חרמנים....ו/או "מחקר" השוואתי בין חיות לחיות אדם...
עברנו כבר את מודל הסרטים האילו בפורום...
אבל בהצלחה עם הפתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסקפטי
סמדר23/10/2007תשלח מייל על פי הכתובת שמצויינת. ניסויים בבעלי חים? נו באמת. בשביל זה קיים מכון ויצמן. למה אתה בכלל נכנס לכאלה מקומות אם אתה שואב את הסיפוק רק מקריאה. הרי לאונן עם פנטזיה לפעמים הרב יותר שווה מהדבר האמיתי? לא חושב? . ובכן, אני חיה, קיימץת נושמת ובועטת ומשתעשעת. בעיקר עם עצמי. טיזריות? זה רע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין
Danydine28/10/2007סליחה שלא הייתי אתכם זה שבועיים, יותר מיד עסוקים בחיים האמיתיים שהשאירו פחות זמן לחיים הוירטואלים.. בכל מקרה לך פריס הילטון היקרה, אולי יש לך בבטן משהו בועט חי ונושם, וזה שיא הכיף שלצערי לא אוכל לחוות אף פעם בגוף ראשון... יתכן ואת מי שאת טוענת, יותר מדי אחרות שהסתוו תחת סיפורים וטענות שונות ומשונות, גם הן בעטו, אבל בכיוון הלא נכון.
אולי ארים את הכפפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לתפוס לך את השדיים
סמדר21/10/2007ולגמור לך עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתכתב איתך ברצון
nafakush23/10/2007[email protected]
מחכה לך.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי אותי
שלומי26/10/2007היי 0546533915 שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנסי אותי שלומי
סמדר26/10/2007אני מעדיפה בשלב ראשון לתהות על קנקנך. תשאיר מייל. מבטיחה לחזור [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנסי אותי שלומי
סמדר26/10/2007אני מעדיפה בשלב ראשון לתהות על קנקנך. תשאיר מייל. מבטיחה לחזור [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספק אותך
ערן29/10/20070546700848
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכתוב לי למייל ערן.
שלי29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ערה
י......29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לך
aviv01/11/2007Aviv367Qwalla.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותחית שחבל לכולכם על הזמן
האינטיליגנט02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע למה
האינטיליגנט02/11/2007ממש לא ברורה לי הסיבה לכך, אבל אני יודע לומר שאם את אמיתית (לא סתם כיישות אלא כיישות עם רצונות שכאלה), לא נותר לי אלא להצדיע לך על כך שאת הולכת עם מה שטוב לך. מה עוד שדרך הכתיבה שלך ורמתה, יש בהם לכשעצמן להעיד על קיומה של בינה, ולא מלאכותית, אצל הכותב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה על המחמאה
סמדר03/11/2007יש לי ניחוש קליל מי כתב את זה. בכל מקרה המון תודה. תמיד נחמיא לחשוב שמישהו חושב שיש לך בינה, גם אם היא מלאכותית או שתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות תגידו אם לכן זה קורה ..ליכלוכית12/10/2007כל כך הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מתאפקת לפיפי..ואיכשהו הופכת את זה להתאפקות מגרה כל כך
מדמיינת גבר ומתענגת עם המחשבה הזאת , האיפוק יכול להיות כל כך כואב עד גמירה,
זה הופך אותי כל כך רטובה
ואחרי שאני משתחחררת יש מין התרגעות כזאת ממש כמו אחרי אורגזמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרווואו אני מקנאה בך הלוואי ויכולתי
ליכלוכית12/10/2007להגיע לרמות כאלה של התענגות רק מפיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך פיצוך אישיות?
דנית14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה זמן לא צחקתי כמו עכשיו
אורית14/10/2007חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה לא קרה
מיצי14/10/2007אבל זה נשמע ממש נחמד, תהני מהפיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכלוכית
14/10/2007יש לי שאלה: ניסית להגיע ככה לגבר? לבוא אליו טעונה באנרגיה הזאת? נראה לי שזה יכול ללכת לך פיצוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא היתה מדהימה .....אייל11/10/2007שאלה אותי מדוע אתה חושב שאנו צריכים להיות יחד? עניתי בטבעיות מובנת מאליה " כי אני חושב שיכול להיות לנו כייף, מהנה,לא מחייב אבל עם הרבה חברות אמיתית".
"אבל אנחנו נשואים היא ענתה...." אכן כן אנו נשואים אך אם אנחנו כבר פה (באודיגו לשעבר) אז ישנה סיבה לכך.
נפגשנו שתינו קפה היה קצת מביך אך הטלפון שאחרי סגר לנו את הפגישה השניה ערב לאחר מכן היא ירושלמית אני פתח תקוואי אבל זה לא הפריע לנו להפגש.
היינו נפגשים בערבים במקום חדר הכושר, הפגישה השניה היתה כבר חמימה יותר, ישבנו ברכב בערב של תחילת אוקטובר הבטנו אחת לשני בעיניים אחזתי את פניה הרכים עצמנו עיניים כי ידענו שאנו בדרך לחטא ואז זה בא.....הנשיקה המוטרפת ביותר שלא חשתי כמותה שנים מלאה בעונג מלאה בתשוקה אט אט היא התקרבה אלי לחלק שלי ברכב שכבה עלי חיבקה אותי חזק ונישקה אותי כמו שזמן רב לא ידעתי (קוראים לזה פרפרים) אך הם היו קטנים מההרגשה שהיינו בה, היא שלחה את ידיה והחלה לנגוע בי אט אט הורדתי לה את החולצה החזיה היפה הורדתי את חולצתי ושוב נשכבנו נוגעים פטמות בפטמות עומצים עיניים ונושקים בטירוף... הייתי בזיקפה מלאה ומטורפת לקח לה בדיוק דקות לאחר החיבוק החצי עירום לשלוח את ידייה לשם ולהוציא לי את האיבר שלי שרק ציפה לזה ....
לא היתה חדירה באותו ערב גם לא באותם שבועיים מוטרפים אבל כשזה קרה זה היה מושלם.
אני נשוי + השלמתי את שהיה חסר לי אך זה נגמר לצערי לפני 8 חודשים כאשר היא חזרה להוריה עם המשפחה לחו"ל לא קל היה אבל אם מישהי מכן יודעת לחוש את התחושה שהיתה לי אשמח מכל ליבי לחדש אהבות לרגש ולהתרגש שוב.
חיזרי אלי אם את רצינית ונאהב בכייף לא מחייב עם חברות אמיתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתיאור כזה ציפיתי..
אייל14/10/2007הרבה זמן
יש לי את המייל שלך אני רוצה את זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עונה לעצמך?
14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין....
אייל14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשית וסקסדנה11/10/2007שלם אני בת 22 אני וחבר שלי מנסים ליגרום לי להגיע לשפיכה נשית הצלחתי כמה פעמים והייתי
מחורמנת בטירוף אחרי זה אבל הוא היה מותש כבר מרוב הניסיון האם יש אפשרות להגיע לאותה
הנאה בדיוק בזמן הסקס איתו גם מבלי להגיע לשפיכה אבל להינות במידה שווה?.בבקשה ענו זה דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקווירטינג
מיצי11/10/2007זה אחלה, אבל אפשר להנות בטירוף גם בלי זה. קחי את זה ממני, כאחת שהיתה שם - תשלבי דילדו בעסק (רק בתנאי שהפרטנר שלך אדם פתוח ומוכן לראות אותך נהנית מצעצוע יותר ממנו) - לא חובה שתגיעי לרטיבות - אבל ההנאה מובטחת וזה גם יפתור לעתים את בעית העייפות שלו. תאמיני לי - אני לא הרטבתי עם זה, אבל זה עוצ-מ-תי.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדתחתולית11/10/2007אני בת 17 והדבר שאני הכי אוהבת זה כשיורדים לי. אני אוהבת את התחושה של הלשון על הדגדגן שלי, אוהבת את את ההרגשה של הרטיבות, את האצבעות שמגרות, שחודרות. אני ממש בשמיים ככה... אני רוצה שתכתבו סיפורי ירידה וגמירה בחזרה - בוא נדליק אחד את השני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרדת - לחתולית
11/10/2007יוזמה יפה. אני מסכימה איתך שאוראלי זה תענוג נפלא, אבל רק עם הגבר יודע מה הוא עושה. הנה הסיפור שלי: היה לי איזה אחד, דווקא צעיר שאספתי לביתי ביום חורף קריר. איך שהתפשטנו הוא הדף אותי למיטה, שוכבת על הבטן, פתח לי את הרגליים, והתחיל להעביר את הלשון למעלה ומלטה, תוך כדי שהוא מתעכב על הדגדגן ועל פינות השפתיים....מדהים, צמרמורת רק מלהיזכר. איזה אנחות יצאו ממני. הטכניקה של הליקוק ההפוך היתה שמימית ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמניות
אורגזמון11/10/2007אתן יודעות איך לספר סיפורים ללא ספק - מישהי מכן חוותה סקוירטינג פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה זה לא הייתי אני...
Danydine12/10/2007גם לי קרה מקרה דומה עד מאוד, אבל לא איתך....
אין כיף גדול יותר מלענג בחורה שאוהבת את זה ויודעת להתענג על משחקי לשון, אתה מרגיש איך כולה נפתחת, מתרככת, מתפתלת כמו חתולה(ית), מרטיבה ולא מהלשון... נאנקת וגונחת... ואם במקרה גם קשורה חלקית (בידיה בלבד) יש את הקטע של גירוי והפסקה בתדירות גבוהה ולא אחידה...
הבחורה האחרונה שקיבלה את זה, הייתה כבר גמורה מ 3 פעמים רצופות של אביונה... וכג'נטלמן, ויתרתי לה על הרביעית...
כן בנות, כפי שאתן בטח יודעות, לא תמיד החדירה עושה זאת.. הרבה פעמים הלשון המיומנת ואצבעות זריזות וקת נגיסות קלות עושות זאת טוב יותר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווקה שמעונינת בחופשה חלומית ובלתי
דניאל12/10/2007נשכחת מוזמנת לצלצל לדניאל
הנני בחור נאה וחטוב גובה מטר שמונים
כדאי להזדרז הזמן רץ................
המטוס ימריא עוד מעט בואי לדיוטי פרי אני רוצה לפנק אותך
אז מה דעתך לאן את רוצה לטוס ? לרומא ? לאתונה? לוארנה?
בואי נדבר צלצלי 0526407628
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמינה בלשון
מומחית העינוג14/10/2007הגבר יכול להשיג הרבה עם הלשון, הוא פשוט לא מודע לזה. אני חייבת לצייין שבטבלת האורגזמות הכי טובות שהיו לי אי פעם, 3 מהן באו לאחר אורגזמה לשונית מוקדמת. האחרונה שהיתה לי באה לאחר שגמרתי פעם אחת מאוננות + לשון, חיכיתי שתי דקות ולקחתי ויברטור. וווואו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מת על זה
בונד14/10/2007אפשרי להגשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפני אלי חתולה 0543456090
אוהד12/10/2007בואי חתולה ונלקק ביחד את החלב תמיד תזכרי חבל על כל טיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלקקן מטבריה
אוהד12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלצלי 0526407628
דניאל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצימר מממממ
אודי13/10/2007אתמול הייתי בצימר עם מישהי בילינו בג'אקוזי והתחלנו להתחרמן היא ליטפה לי את הזין טפסה אותו בשתי ידיים הוא כל כך התקשה לה בידיים אני העברתי לה יד על גבעת האהבה אפילו בתוך המים הרגשתי איך היא נרטבת הרמתי אותה בשתי ידיים והנחתי אותה על המיטה וצללתי בין רגליה לאור הנר ראיתי משהו יפה מול העיניים ורציתי רק לשתות ממנו היא ביקשה גם לפנק אותי אז עברנו ל69 כששני החורים שלה מול עיניי והזין שלי בפיה גמרנו יחד אני בשפריץ גדול והיא בהנחות רמות עד עכשיו זה מהדהד לי בראש אמיתי אמיתי אמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני כל כך גמישה
יונית15/10/2007אני כל כך גמישה.
נערת גומי.
שמצליחה ללקק לעצמי
בתוספת פעולות הויברטור אני בשמיים בשיאים חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
לולו15/10/2007את מדליקה אמיתית.....אבל אני לא מאמין למה שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללולו בלי האמונה צ.ס.ק.א לא היית או
יונית15/10/2007ואני בלי הגמישות
רק הויברטור היה עובד שעות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית
לולו15/10/2007איזה ויברטור זה? מה את אוהבת לעשות איתו? ניסית פעם דילדו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwow
marlboroman17/10/2007וואו:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שסיפרת חירמן אותי
הרטובה15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית
15/10/2007לא נבקש ממך הוכחות השטח, אבל זה די נדיר מה שאת מספרת... בכל מקרה, אני חושבתש אני מעדיפה שגבר יעזור לי עם זה - נראה פחות אנרגיה.
ביי, לולינית חמודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותח
מיקי16/10/2007תיתקשרי ותראי מה זה ליקוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדתחתולית11/10/2007אני בת 17 והדבר שאני הכי אוהבת זה כשיורדים לי. אני אוהבת את התחושה של הלשון על הדגדגן שלי, אוהבת את את ההרגשה של הרטיבות, את האצבעות שמגרות, שחודרות. אני ממש בשמיים ככה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני יורד חבל"ז...כנסי
אבי12/10/2007כל בחורה שאני יורד לה מתענגת עד כדי אנחות מדהימות
הן אומרות לי שאני הכי טוב בזה
אם גם את רוצה - תתקשרי
68.6..05.23-52.5--
avi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאניגם אוהב לרדת
ידיד טוב12/10/2007אם את רוצה אני מת לרדת לבחורה
אני בן 22
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתולית..שאלה....
אחד חדש....12/10/2007חתולית?......
למה המודעה??.... להוציא לגברים תעין?......או תזין????
כמה את ארצינית?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחפש מישהי דומהבונד11/10/2007ליחסים דסקרטיים חיי המין שלי על הפנים ואני נשוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחפש מישהי דומה
בונד11/10/2007חיי המין שלי על הפנים עדיף מגיל 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבונד צלצל לשירני
00811/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקדימה אני ממתין למישהי שנראת טוב
בונד13/10/2007מלאה מגיל 40 ונקייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אין כמוני
בונד14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מישהי דומה לייצרים שלי
בונד17/10/20070523665378נקייה כנה ואמיתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגשים פנטזיותחמוד10/10/2007נאה מאוד קשת בן 40 מעונין במיפגש עם נאה דיסקרטית להגשים לה חלום .הכל מותר אני עצמאי בתחום האלקטרוניקה 1.79 שיער שחור המעונינות יקבלו בהמשך תמונה אפשרי מיפגשים סייבר במצלמה או בפלפון או כל מה שחשבתן עליו פעם אחת לפחות לטעום משהוא אחר......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם אני בעלך....
יריב10/10/2007אני במקום מעיף אותו לכל הרוחות. מה זה להתנההג ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו מוזר שקרה לילסמדר10/10/2007בעלי עמד לצידי באולם האירועים. לפתע ניגש אדם שמכיר אותנו , עמד מולי כמטר והביט בי לעינים (התעלם מבעלי) כאילו הביט באיזה נוף יפה ומעט חייך. אותי הוא מיגנט , הבטתי בו חזרה בהשתוממות (הצטערתי שלא שאלתי אותו מדוע אתה מביט כי הייתי כאילו בשוק) ולאחר מכן נשברתי חייכתי אולי מתוך מבוכה והגבר פנה לדרכו לחפש את אשתו באולם האירועים. מה זה צריך להיות ואיך יש אומץ להביט באישה בערך כדקה בלי הפסקה ליד הבעל?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם אני בעלך....
יריב10/10/2007אני זורק אותו משם בליווי שני שפיצים לרקה. מה זה לעמוד מול אשתי ולעשות לה עיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב??
לסמדר11/10/2007ערב טוב יריב. אז אני לא יודעת מדוע בעלי עמד כמו איזה שמוק ולא הגיב. אולי לא נעים לו כי הוא ידידו. הגבר הביט בי כמו שמביטים לאיזה נוף יפה, האם זה נקרא המושג שמשתמשים היום "לעשות עיניים"? אם כן, אז סוף סוף אני יבין אחת ולתמיד מה פירוש המושג לעשות עינים. א. נראה לך יריב שהוא נישא בצורה כזו לחזר אחרי??? ואם כן, אני לא מבינה דבר אחד, איך יש לו האומץ לעמוד מולי ולהביט בי כאילו שבעלי לא קיים, מה עוד שבעלי עומד לצידי כל הזמן, האם התחרפן? האם שם פתאום קצוץ על בעלי? הוא גם לא דיבר איתי מילה אחת, רק הביט לעיני ומעט חייך. אני מצטערת בדיעבד, שלא שאלתי אותו בנימוס: האם קרה משהו??? ולראות מה הוא יגיד. שנינו שתקנו. אני פשוט הייתי עמומה והוא כאילו היפנט אותי, וכל הזמן הבטתי בו חזרה כי חשבתי שהוא הולך להגיד משהו, אז למרבה הפלא רק הביט בעינים שלי. לא נתקלתי במוזריות כזו בחיים שלי. הייתי המומה ונבוכה, לכן הגבתי בחיוך, וברגע שאני חייכתי הוא הלך וחיפש את אשתו באולם האירועים. מה אתה אומר על זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
ירון11/10/2007צרי קשר סמדר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה להגיד
יריב11/10/2007אולי הוא ניסה לעשות לך עיניים, אולי סתם לבחון את היכולת שלו עדיין "לשחק את המשחק". בכל מקרה, זה לא מוזר - רק דבר נורמלי שקורה בין שני המינים, ולפעמים יש הפתעות בחיים... אגב, אמרת שהוא ידיד של בעלך, אז זאת אורמת שהיכרת אותו? חוץ מזה - אפשר לשאול אם חשת שאת נמשכת אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב
לסמדר11/10/2007היי יריב.
אם כך אם הבנתי נכון מדבריך, הגבר ההוא פשוט ניסה לחזר אחרי.??, אולי סתם התלהב ממני?
מה שאני לא מבינה מכל הסיפור, איך יש לו האומץ להביט בי הרבה זמן בנוכחות בעלי. בעלי לא היה מעז להביט באישה הרבה זמן קל וחומר ליד הבעל???????? ,אני פשוט בשוק. בעלי לא אמר לי בנידון מאומה, יתכן וזה גם הביך אותו. לשאלתך: אם הוא מושך אותי? מושך, אך לא ברמה שאני כל היום חושבת עליו ולא ישנה בלילות. זה לא. אין ספק שהוא גבר מושך אך לא ברמה מטורפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממממ...
יריב11/10/2007אולי הוא ניסה לחזר, קשה לי לדעת מכאן ואולי, כמו כשאמרתי הוא רצה קצת לפלרטט ולראות שהוא עדיין יכול להתקרב לבחורות. אולי הוא רצה שאשתו תקנא. אל תהיי בשוק - אנשים עושים דברים מטורפים הרבה יותר. רק תציצי כאם בכל מה שהסקסמאנייקים כותבים - עולם שלם של בגידות, רובו הזוי ווירטואלי נמצא כאן. אגב כמה זמן את נשואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב
לסמדר11/10/2007אהלן. אני שוב חוזרת ושואלת, אז מה אם הוא מכיר את בעלי, איך הוא מעיז לעמוד ולהביט בעינים שלי, שכשבעלי עומד לצידי. מה אין לו טיפת כבוד לבעלי?. בעלי בחיים שלו לא היה מעיז לעמוד ולהביט באישה זמן רב (אפילו דקה זה הרבה) ועוד בנוכחות הבעל. איזה אומץ יש לגבר חבל"ז.
אני נשואה כ-10 שנים, אני לא מעוניינת יותר לדברי על נישואי, שהם טפו טפו טפו בסדר ושימשיכו להיות כפי שהן היום - תודה לאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
יריב11/10/2007מאיפה אני יודע מה הוא רצה? אולי הוא רצה אותך, דמיין אותך ערומה איתו באותו לילה ואולי הוא היה שיכור ואולי הוא סתם עבר לידיך וחשב שאת דומה למישהו שהוא הכיר לפני 20 שנה. הכל יכול להיות ואם היה לו אומץ להסתכל לך בעיניים - סחתיין עליו. מה הוא רצה? למה לא תתקשרי לשאול אותו? נרהא לי שזה מאוד מסקרן אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב אתה לא חושב שאתה קצת מגזים
אורית14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש רפטטיבית ו OCD
Danydine11/10/2007די סמדר או כל כינוי אחר שבחרת לך היום, וצאי המחזרה הבלתי פוסקת של אותו הסיפור כמעט באותה צורה. אפילו חכמה די לשנות אותו קצת.... צאי מהדבר בבזוי הזה ןלכי צעד קימה... יש עוד הרבה דגים במים חוץ מהבטלן הזה שכן ולא מחליף איתך מבטים בכביש, על המדרכה, ובאירוע...
צאי מהשטויות ותפיסיק להיות כפייתית בנושא.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
14/10/2007הי חמודה, מה את רוצה להגיד ומה את רוצה לשאול? עקבתי קצת אחרי ההתכתבויות שלך לאחרונה ונראה לי שאת כל הזמן חוזרת לאותו נושא. מה מטריד אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא חושבת שאולי לבעלך יש חלק בעני
יונית15/10/2007תחשבי על זה
זה יכול להיות מעניין ומדליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
לסמדר15/10/2007היי יונית. מה הקשר לבעלי בעניין?. האיש הזה עמד כמו איזה שמוק והביט בי לעיניים במרחק של כמטר ולא הזיז לו בכלל שבעלי עומד לצידי, הנקודה הזאת תמוהה בעיני, כי זה לא התנהגות נורמטיבית. נגיד ותגידו שרצה לבדוק, להתחיל לחזר, התלהב ממני וכד'- נגיד! תהרגי אותי : איך עושים זאת ליד הבעל.????????????. אני בדיעבד הייתי צריכה מייד לשאול אותו: "האם רצית משהו"???? , אבל זה לגיטימי כשאדם מקבל שוק וטבעי שציפיתי שאולי רוצה לומר לי דבר מה אז המשכתי להביט בו, הבטתי בו בפליאה והוא מעט מחייך אלי ושותק. וברגע שחייכתי הלך לדרכו. דיברתי עם בעלי על כך, גם בעיניו זה מוזר הדבר. יום טוב לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנית מהסקס..סיוון1708/10/2007אני בת 17 חברי בן 18 התחלנו לשכב לאחרונה , הסקס הוא הראשון של שנינו.
כשהוא עושה לי ביד אני מרגישה תחושת סיפוק, אבל אף פעם לא גמרתי. ז"א נרטב לי שמה למטה, אך לא גמרתי כשיוצא ה"שפיך" כביכול.
אך כשאנחנו שוכבים, הוא גומר, וברגע שהוא רק זז ממני, אני מתייבשת. ואז בכלל לא גומרת מאותו יום.
הבעיה מטרידה את שנינו. הדבר הנוסף שמטריד הוא - למה אני לא גומרת כשהוא בתוכי ?
האם זאת בעיה אצלי?
כיצד ניתן לפתור אותה ? מהן האפשרויות?
אם אפשר לקבל תשובה בהקדם ,
תודה רבה.
סיוון. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהצעה לפתרון
מישה09/10/2007סיוון יקירתי..בואי נפגש.. נעשה יחד..נראה מה הבעיהה ואז אייעץ לך... חולה על השם שלך והגיל שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת
מעניין מאד09/10/2007את צריכה להכיר את עצמך-קודם כל.
ואח"כ יחסי מין.
כמו"כ גבר מנוסה בעינוג נשים( ולא רק את עצמו)עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי ....
אבי12/10/2007היי מאמי !
את צריכה גבר מנוסה כמוני
שיראה לך את רזי הסקס
תתקשרי ולא תצערי לעולם
אבי
052.35.25-68.6--...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתה על זה אבי
נונה13/10/2007אני מתה על זה אבי
וספיק לדעת שאתה מנוסה בליקוק זה מגה מאוד
חבל שאני לא יכולה להתקשר אליך
אני מתה להיפגש כדי שתלקק לי את הדגדגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל נמצא בראש !!
Danydine12/10/2007כדי להנות מסקס, צריך להיות ספונטניים, בגילך גם מאוהבים ומאוד לרצות לעשות זאת.
משחק מקדים ארוך, ירידות הדדיות, "דפי זהב" (תן לאצבעות ללכת) הרבה יותר אפקטיביים מחדירה.
בעיקר שמבנה אנטומי הן של הגבר והן של האישה שונים מאחד לשני, ולפעמים אף במקרה של חדירה מלאה אין זוית מתאימה של לחץ על הדגדן שיעזור לך "להתבשל".
כפי שכתבתי בכותרת - הכל מתחיל מהראש... אם תרצי, אין זו אגדה, לא משנה הדרך משנה מה רוצים, מה הפנטזיה, מה חושבים? ולאיזה גבהים נוסקים, והכי חשוב, לא למהר... אם הבחור גומר מהר ולא יכול להתאפק שיגמור בחוץ ולא יציק לך, ולא יבצע חדירה אלא בפעם השנייה אחרי שכל המשחקים המקדימים בהנחייתך והדרכתך למקומות "החמים" שלך...
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוונוש...לידיעתך.....!!!
אחד חדש....12/10/2007היי סיוון....
קראתי מה שרשמת ואני חייב לומר לך משהו...יש בנות שגומרות מהרבה דברים... כמו שאמרו את חייבת להכיר את עצמך...
יש בנות שלא גומרות בכלל מחדירה אבל אם יירדו להם תוך 10 שניות הם כבר בעניים....
כל אחת ומה שעושה לה את זה....תכירי את עצמך ז"א...מה עושה לך טוב ותפני את בן זוגך לשם..!!!
אני מקווה שהוא יידע מה לעשות..(רצוי שיידע).....
הוא ירד לך.??....נהנית מזה?.....מה עושה לך את זה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיון
מומחית העינוג14/10/2007אני מציעה לך לתת לו לענג אותך לפני שהוא נכנס להרבה זמן - הוא יכול ללטף אותך למטה, להשקיע בדגדגן שלך, לרדת לך ובכלל לפנק אותך. ככה או שתגמרי פעם אחת ואז הוא יגמור אחריך ואם לא, לפחות תהיי מוכנה וחמה לקראת הקט המלא.
סקס טוב זה אימון של הרבה זמן אצל זוגות וזה לא דבר שנבנה מיידית. סבלנות והשקע - זה המפתח. ובכל מקרה - אני ממליצה לך לאונן לעתים - ככה תלמדי להכיר את עצמך ואת הגוף שלך ותדעי מה את אוהבת. אני אוהבת לאונן הרבה, וזה עזר לי במערכות יחסים שלי עם גברים. בואי נודה -אנחנו בנויות אחרת, יותר קשות לפיענוח ופיצוח. אנחנו לא גבר שגומר 12 שניות אחרי שנעמד לו. צריך לללמוד איך ללחוץ על הכפתורים הנכונים, ובשביל זה את צריכה להכיר את עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמומחית
חסוי15/10/2007את מדליקה אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון17
15/10/2007נו, אז אחרי כל מה שכתבו לך - מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....טולי03/10/2007רציתי לשאול משהו ,
למה כשאני רק נצמדת לגבר , מתנקשת או משהו בסגנון . .
כבר רטוב למטה?
:||
לא מגיעה לאורגזמה או משהו כזה, פשוט רטוב..
זה דיי מבאס , כי אם אני רוצה להמשיך למשהו מורחב יותר ,
פתאום זה מבייש , " מה כבר? "
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרישנן נשים שהיו רוצות
הד"ר08/10/2007שיהיה כך אצלן,וזאת במקום יובש ושיממון.אולם צריך לבדוק שאין דלקות על מנת שהריח יהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובססיה למיןמיוחם03/10/2007שלום לכל חברי הפורום
יש לי בעיה אני בן 34 רווק ומיוחם ברמה קצת מדאיגה שברוב שעות היום
האיבר מין שלי עומד וכדי להרפות אני מקיים יחסי מין בתדירות חזקה או מאונן אבל הסקס ונשים כל הזמן בראש ללא הפסקה זה מאוד מתיש אותי ואפילו שאני שם קרח כדי שלא יעמוד הרבה זמן אחרי זמן קצר שוב זה חוזר ושוב המחשבות על סקס מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנה לאורולוג..הוא יוכל לייעץ לך :-)
עינבר04/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגעלת לרדתליטל דהן01/10/2007אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנתיים שכבנו כמה פעמים והוא ביקש שאני ירד לו לא רציתי כי אני נגעלת הוא אמר לי שזה בסדר וירד לי ... (ממש נהנתי) שהוא חזר מהצבא שכבנו שוב והוא שוב ביקש שאניי ירד לו לא רציתי והוא יתעצבן אחרי כמה יימם הוא יתקשר אליי ואמר לי שעם אני לא ירד לו הוא לא היה מסופק וימצא בחורה אחרת שלא נגעלת לא לעשות ???
אני לא מוכנה ליפרד ממנו :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה תעזרו לי מה לעשות ?
ליטל דהן01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזרקי אותו קיבינימאט אם כל מה
XTV01/10/2007שמעניין אותו במערכת יחסים זה הסיפוק המיני שלו (שאפשר רק לישכב) אז אל תיהיה אם
בן אדם כזה ואל תגידי לעצמך "טוב העשה משהו אומר רק הפעם" כי זה יחזור על עצמו על
תיתני לאף אחד ליגרום לך לעשות דברים שאת לא אוהבת אם את תיקנאי לאיום הזהאת תראי
לו שהוא יכול לעשות בך משהו רוצה אם איומים עזבי אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייבת
יניב01/10/2007את לא חייבת לעשות את מה שאת לא רוצה הוא צריך להתחשב ברצונות שלך את לא שיפחת המין שלו ואם הוא כל כך רוצה שתרדי לו ואת לא רוצה אין לך מה לדאוג אם הוא יעזוב אותך בטוח שתמצאי מישהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בסדר והוא בסדר
eri02/10/2007הבעיה היא בקשר - לא בך ולא בו. מין אורלי בימנו ובחברתינו הוא מאוד מקובל ומהנה. אם את נגעלת לעשות לו, זה אומר שהוא לא מושך אותך מספיק. אין פתרון, את צריכה להפרד ממנו ולמצוא מישהו שלא תגעלי ממנו. הבחור צודק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש רעיון או ...... עזרה ...מדומהדן01/10/2007לאחר שנים רבות של נשואים ירד החשק המיני של אישתי
יש בעיות של מחזור לא סדיר
אני עדיין במלוא אוני ואין לי את הפרטנרית
אני מרגיש שיש לי צורך לרעות בשדות זרים אני נראה מעולה ולפי הנתונים המוצגים ע"י הגולשים באמת יש לי מה להציע
איך מבצעים החייאה מחודשת של החשק המיני לאישה בגיל זה (עם כל הבעיות הנלוות של השינויים הגופניים והתפקודיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרענבר את הגורו כאן תני רעיון
דן01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון..אני בהחלט לא גורו!
עינבר04/10/2007כול מה שאני עונה כאן או מייעצת הוא לפי דעתי האישית בלבד ולא חובה לקבל את דעתי או לפעול בהתאם להצעה שלי..שנית לא אמרת את גילה כך שאפשר לייחס אולי משהו למשבר גיל וכדומה..חוץ מזה יכול להיות שהיא עוברת תקופה קשה(עבודה בבית או עייפות מהלחץ היום יומי)אז טיבעי שקצת יורד החשק המיני..לדעתי כדי להצית את האש בחזרה אתם זקוקים לחופשה(רק שניכם)ואז לנצל את הזמן לשיחות ואפילו לחזר אחריה כמו כשרק הכרתם..זה תמיד מצית את האש בחזרה..לגבי פניה לשדות זרים רעיון גרוע זו בריחה מהתמודדות..תקן את הבעיה בבית לפני שאתה שוקל..כי לרעות בשדות זרים אפשרי תמיד..הבית הוא הבסיס שלך העוגן שלך ביום יום וגם בכלל המקום ששם אתה הכי טיבעיעליו אתה צריך לשמור להגן ולרומם בעת צרה אחרי שתסדר אז תשקול לחפש בחוץ..כמו שאומרים"אלוהים גדול..הדרך פרוסה לפנייך..."...בהצלחה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר תודה רבה
דן05/10/2007תשובתך היא של אישה מאוד מושכלת ונגעת במקומות הנכונים
של הענייין אגב גילה הוא 52
הבעיה שיש לקחת החלטות לא נעימות אם זה לא יצליח או לוותר עד הסוף?
לאלוהים פיתרונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאה....
עינבר06/10/2007בנוגע לגילה .יכול להיות שהיא עוברת משבר כלשהו(מכאן שהעצה שלי על חופשה יכולה להיות רעיון די טוב..שקול את זה ברצינות)..עכשיו לוותר..בהחלט לא!..יש המון דרכים להצית את האש בחזרה..ואם אתה מרגיש שאתה נכשל ועומד להרים ידיים תמיד אפשר לפנות לגורם חיצוני שיעזור..אבל אל תרים ידיים ..אני מניחה שאתם יחד המון שנים והקמתם בית לתיפארת אל תוותר..יש מילחמות ששווה להילחם בהם וגם אם נופלים או מועדים טיפה תמיד שווה לקום ולחזור להילחם..אז כן להמשיך להילחפ עד שתצליח..מחזיקה לכם אצבעות שתצליחו..עינבר :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דן07/10/2007לא סתם מילה- גורו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר תודה
דן10/10/2007את באמת גורו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לעשות הרבה, אבל...
eri02/10/2007דבר איתה על זה. אם היא באמת אוהבת אותך אפשר למצוא תחליפים סבירים כגון שהיא תעשה לך ביד, אורלי או כל דבר אחר שמענג אותך. על כל פנים, כמעט ולא ניתן להחזיר חשק מיני לאישה בגילה ובמצבה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)