מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ק'אישה28/10/2007
ברצוני לעורר את תשומת ליבך, כתבתי לך תשובה בנושא: שפת גוף וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי יקרה
אחד אחר28/10/2007קטונתי מלחוקק חוקים ולהתנות תנאים לנמצאים/ות בפורום. מצטער אם נשמעתי כך. ברוכה הנמצאת. את יכולה לכתוב ולשאול בכל נושא. יש דבר אחד משותף לרובינו כאן. כולנו רוצים לדבר על נושאים שקשה לדבר עליהם בפתיחות עם בני הזוג.
לשאלתך. תראי אנחנו הגברים אוהבים להביט באיברים האינטימיים של אישה. אודה ולא אבוש..גם אני. בדרך כלל זה מתחיל בעיניים אבל כאן לא עוצרים..החלק הבא זה החזה ואז מדרימים לעבר הישבן והירכיים. וכן .אם האישה נראית טוב אז בהחלט יש גם מחשבות די מיידיות על סקס פרוע ונטול מעצורים ורגשות.
ישנן נשים שזה סתם מחמיא להן. ישנן כאלה שממש רוצות שנחשוב עליהן כך. קשה לי להאמין שיש אישה שזה דוחה אותה. אבל....
מקוה שעניתי על שאלתך.
לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם את רוצה לדעת
אחד אחר29/10/2007סמדר לא מופיעה בפורום כי היא משנה את שמה כל הזמן ונדמה לה שלא מגלים את זה.
ולא אני לא קצר רוח אבל אם תקראי אחורנית את ההתכתבות של שרית(זו אותה הסמדר) אז תראי שזה כבר היה יותר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב לשתף אותכם בסיפור אישיdevil66628/10/2007
אז ככה אני בן 17 לפני כמה ימים בת דודה שלי באה לישון אצלי היא גם בת 17 היא ישנה איתי בחדר אז המחשב הוא בחדר השני אז היא הייתה על המחשב ואני הלכתי לישון שהיא סיימה עם המחשב היא באה לחדבר והחליפה בגדים ולא יודע איך פשוט התעווררתי ראיתי אותה ערומה היא כיתסה את עצמה ואז אמרה אתה מכיר אותי משהיינו קטנים אני לא מתביישת ממך היא הורדיה את הסמיכה יש לה גוף כל כך מדהים היא אמרה לי תתפשט גם לא יכולתי שלא להסכים הורדתי את הבגדים הזין כבר עמד לי היא אמרה עומד לך אהה היא אמרה לי בוא באתי אלייה התחלנו להתחרמן ובסוף הזדיינו זה היה זיון כל כך טוב אבל עכשיו אי לא יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זאת אומרת אתה לא יודע מה לעשות?
אחד אחר28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רואה בחורה ערומה אתה לא שולט
אבי28/10/2007בעצמך? אם לא נוח לך להיזדיין אם בת דודה שלך וזה ניראה לך מוזר אל תעשה את זה שוב לדעתי אנשים צריכים לישלוט בעצמם ולא ליהיות כמו בובות בלי מוח רק כי הם רואים מישהי ערומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה איתך
אחד אחר29/10/2007אבל אצלי למשל כשהעין רואה הזין עומד והמוח מדרים דרומה,יחד עם השכל, לכיוון התחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע אני אם אני רואה מישהי ערומה
אבי29/10/2007לא יעמוד לי ואני לא אתרגש מיזה ביכלל כניראה שכל אחד מגיב אחרת אבל צריך לדעת לישלוט בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשריך אחי. הלוואי והייתי חזק יותר
אחד אחר29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעשה תזיין עוד
יונה30/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים מותריםזהזה28/10/2007
אולי צריך לבטל את חוק הביגמיה ע"מ שיותר רווקות, גרושות ואלמנות יוכלו להתחתן עם הבעל של החברה או שאשתי תאפשר לחברה שלה להתחתן איתי. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בזה משהו אבל זה לא ילך
תמי28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני הזוג לא יסכימו
תמי28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי?
אחד אחר29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחינו..
אחד אחר28/10/2007אל תשכח שביטול החוק יאפשר גם לאישתך להתחתן עם חבר הכי טוב שלך. מה דעתך על זה? אני לא ציני. גם לי לפעמים יש איזו פנטזיה להיות נשוי לשתיים ולחגוג כדת וכדין . אבל כמו שאמרה תמי רוב בני הזוג לא יסכימו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי רוצה לזיין את אישתיאלון27/10/2007
יש לי פנטזייה לראות את אישתי מזדיינת עם גברים אחרים ואני גם משתתף
רציתי לשאול אם זה נורמאלי ואיך עושים את זה?
זה יהיה היום הכי מאושר בחיי לראות את אישתי באורגייה מטורפת (שלא תבינו לא נכון אני מטורף על אישתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
חמוד28/10/2007נאה מאוד חטוב ודיסקרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זאת גם הפנטזיה שלה?
Danydine28/10/2007מה היא אומרת על זה?
זה שאתה מפנטז זה יופי, אבל היא צד מובנה וחשוב בעסקה... שיתוף שלה ואיתה תלוי רק בה.
סביב איזה גיל אתם מסתובבים?
איך אתם נראים?
אני משוכנע שבאתר, תמצא קופצים רבים על המציאה לפני שבדקו בציציות מה מסתתר מאחורי העסקה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה לי העונג
אייל29/10/2007הי אם אתה רציני יהיה לי העונג להישתתף
יש לי ניסיון צור קשר למייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חולה
יונה30/10/2007אתה תפסיק להיות מטורף עליה
לאחר שתראה אותה מזדיינת עם אחרים
זה אולי ידליק אותך מינית לתקופה קצרה
חודש חודשיים לא יותר
ולאחר מכן יתחילו לרוץ לך הסרטים בראש
איך שהיא היזדיינה
איך עם ההוא היא גנחה כך ואיך עם ההוא היא היית
באטרף.ולמה איתי היא לא כך.
עזוב אותך מזה צא מזה זה לא בריא אמרתי לך
זה רק ידליק אותך לתקופה קצרה.
אל תקלקל את היחסים הטובים שיש בניכם.
אתה רוצה משהו מעניין?
צרפו זוג שכל אחד יתעסק עם בת זוגתו
ללא חילופים רק נגיעות זה מטריף בטירוף
ומשפר את חיי המין ללא הכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי רוצה לזיין את אישתי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/10/2010לאלון,
אם זה מה שמדליק אותך ואת אשתך, זה נורמלי לחלוטין.
אם זה טוב לכם ולא פוגע באחרים זה בסדר גמור גם אם יהיו אנשים שירימו גבה..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאשר פה את האימיל שלך
אילן18/10/2010אני השמח לחמוד את אישתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן לזיין אותה
אמיר19/10/2010אם אתה מעוניין שלח לי הודעה ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHi
Mark24/10/2010היי... אני בן 29, נראה טוב, מאוד נחמד, לא בררן. אני אשמח אם תצרי קשר 0504953116
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באדו..משהו משלי(פורסם באתר אחר)...עינבר25/10/2007
תהני חמודה...
"תאווה"
אני רוצה אותך
לא עוד יום לא עוד רגע
רוצה אותך עכשיו
להיות איתך
להרגיש בך
חודר לתוכי
ממלא אותי
רוצה אותך לוהט וסוער
לראות את עינייך מזוגגות
כשהעונג בך גובר
לשמוע את אנקתך
כשהגעת לסיפוקך לפורקנך
ואז
את הרגעים של אחרי
שאנו שוכבים מותשים
אחד בשני כרוכים
נלחמים לאוויר לאחר הסערה
אני רוצה אותך
עכשיו
האם תבוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יא חאנטרישית. עזבי את באדולינה...
אחד אחר28/10/2007הדלקת גם אותי ....חחחח....(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח תהנה מאמי זו המטרה
עינבר29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יפה שלי
אחד אחר29/10/2007להדליק אדם ככה על הבוקר ? מה להגיד לך זו אכזריות. מה אני אעשה עכשיו? אה? מה אני אעשה? ..... רגע רגע...לא ... אל תגידי...אני מכיר את הראש שלך.. התשובה שלך תהיה אכזרית לא פחות...חחח...כפרה שלי וזה וזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואה..למדת..:-))
עינבר29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי
אחד אחר29/10/2007לאן נעלם סקרן? אם את כותבת לו תמסרי לו ד"ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר.........
יונה30/10/2007יש פורומים לשירה וחרטה.
פה זה פורום סקס זיונים.
לא זיוני שכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות זה סוג של זיון...
עינבר31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבט-שפת גוףאישה25/10/2007
יש לי שאלה לכל המנוסים ביחסים בין גברים ונשים:
לפי דעתכם מה זה אומר כשגבר מביט בי תחילה לעינים עובר לפה ואחר לחזה וממשיך בדרכו. הוא נותן סריקה מהירה מהעינים, לפה ולחזה ומייד מסובב את ראשו, וזה באופן קבוע הולך אצלו ביחד והוא משתדל לעשות זאת כשאני לא רואה אותו ישירות, אך מזוית העין אני רואה זאת. חן חן לכל העונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר
אחד אחר25/10/2007שהוא לא אדיש אלייך. ואולי הוא לא יודע איך תגיבי אם הוא יהיה יותר נועז. את ראית את המבט. את צריכה לדעת יותר טוב מכולם מה זה אומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'?
אישה25/10/2007לפי דעתי הוא הביט בעינים שלי לראות אם אני לא רואה אותו ואז "טפס טרמפ" ודמיין לעצמו שהוא מנשק אותי ואחר נוגע בחזה. האם אני צודקת או לא ?(לא שהייתי רוצה שיעשה אני שואלת אם זה נכון למה שאני חושבת על תרגום שפת גופו).
חן חן על תגובותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה להגיד לך יקירתי
ק25/10/2007יכול להיות שאת צודקת אבל יכול להיות שהוא סתם בחן אותך חיצונית. בכל אופן לפעמים הראש שלנו הגברים עובד כמו שאמרת. אבל תודי שגם אם את לא רצית שהןא יעשה את זה, את רוצה שהוא יחשוב ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'?
אישה25/10/2007בול פגיעה. כל מילה סלע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי
אחד אחר26/10/2007יש מצב שלא תכתבי סימן שאלה אחרי ה-ק'. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה
עמית26/10/2007הוא רוצה אותך ולכן הוא מסתכל עלייך כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
עמית26/10/2007חראאאאאאאאא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה עושה ער בשעה 4 לפנות בוקר?
אחד אחר26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
אישה26/10/2007יש לו כנראה נדודי שינה.בהמשך לנושא של שפת הגוף: מדוע הגבר באופן אוטומט סורק מהר את פני האישה באיברים האלו דווקא: עינים, פה וחזה? עינים - זה לוודא אם אני לא רואה אותו, אז מדוע ממשיך להביט דווקא בפה ואחר לחזה. מדוע לא בידיים, בבטן, ברגליים, מדוע דווקא ישר לפה ולחזה ומייד כמו טיל מסובב את ראשו שחלילה וחס אני לא אתפוס אותו על חם על היכן שהוא מביט בי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
אישה27/10/2007מחכה לתשובה ממך.ת ו ד ה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה נשמע כמו סמדר?
Danydine28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה לי שאתה צודק.
אחד אחר28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין ו-ק'
אישה28/10/2007צהרים טובים לכם. לא! אני לא סמדר! סורי.מי זאת סמדר ומדוע חשבתם שאני "סמדר" האם היתה אחת ששאלתה היתה זהה לשלי?,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כך...
DANYDINE28/10/2007כן, יש אחת בשם סמדר, שמחליפה שמות באופן תדיר... ושאלותיה כמעט זהות... חפשי בפורום ותראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן מישהי
אחד אחר28/10/2007יש פה אחת שמצפה שנראה במקומה, נשמע במקומה ונחשוב במקומה ובהתחלה זה היה בסדר אבל בהמשך זה עבר כל גבול. אני מקווה שאת לא היא כי אם כן אז צר לי יקירתי אבל אני מיציתי את הענין עד תום ואין לי כל כוונה להיגרר לזה, ואם לא אז ברוכה הבאה לפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
אישה28/10/2007ברוכים הנמצאים. אני חדשה ועדיין לא ענית לי על השאלה מדוע הגברים דווקא מביטים לפה ולחזה ולא לשאר האיברים כמו ידיים, רגליים וכו', זוהי התנהגות סטטית אצל כל הגברים להביט רק באיברים אלו?, אני לא סמדר ויתכן ומיצית עבורה את כל התשובות עובדה ששמה אינה מופיע כאן בפורום, סיפקת אותה. אני מקווה שתענה לשאלתי, האם הינך קצר רוח ואסור לשאול בפורום זה יותר משאלה אחת?זוהי שאלתי השנייה, האם מקציבים כאן מספר שאלות שמותר לשאול?(זוהי לא תוכחה זוהי שאלה אליך). ויפה מצידך שאתה תורם מזמנך ומהידע שלך לפורום זה. אני מצדיעה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר...
בוב הבנאי28/10/2007שהוא רוצה לזיין אותך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוב הבנאי
אישה28/10/2007כתבת את זה מתוך לגלוג או מתוך רצינות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי
yapi4231/10/2007כשאנחו הגברים סורקים בחורה באופן שבו תיארת, זה נובע בד"כ רק מדבר אחד... מצאת חן בעינינו !!! ועכשיו ננסה בכל דרך (לא תמיד זה מתפתח....) להשיג אותך, אם לא פיסית, אז לפחות לחרוט בדימיוננו את תווי הגוף שלך והפנים למקרה שאולי נרצה לפנטז עלייך !!!! ברור לך שמבחינה אתית או מתוך נימוס או ביישנות, לא נמשיך לסקור אותך במידה ונבחין או נחשוב שאת קולטת את המבט הסוקר שלנו למרות שהיינו מתים לסקור אותך באופן רצוף ובפרט אם את נראית סקסית.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חזרה
אישה01/11/2007אהלן. תודה על התגובה . לקחתי את זה בתור מחמאה, עשית לי את היום, באמת עד שלא ענית לי לא ידעתי מדוע הגברים מביטים דווקא לפה וחזה ולא לשאר האיברים. אגב (מבלי להשתחצן) לא רק שאני אישה יפה אני גם מאד מאד מאד סקסית. יום טוב לך ותודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
אישה01/11/2007ברצוני להוסיף, מרוב שהגבר הזה החתיך שחבל"ז מביט בי בצורה כזאת, פתאום אני התחלתי לפנטז עליו. בא לי שיום אחד ייגש אלי ויחבק אותי, וימזמז אותי ולהרגיש מעל הבגדים את ה"מה שמו", לי יש בעל מה זה נמוך חבל"ז, הגבר הזה התחיל למשוך אותי, לי אין אומץ להתחיל איתו, הלוואי שהוא היה מתחיל ליזום, ואז אולי היה לי האומץ להמשיך הלאה אבל....עד לגבול מסויים. למרות שהגברים אף פעם לא מסתפקים במועט, לי יש את הגבולות מהסיבות השמורות אצלי... .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייב לציין
האינטיליגנט02/11/2007זה ממש כמו בטלנובלה, עכשיו נחכה כמו כלבים לגלות מהן אותן סיבות השמורות איתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל אינטיליגנט
אישה02/11/2007היי. מדוע אתן לכם לחכות כמו כלבים.? היות ואתם לא כלבים אספק לכם תשובות::
א. אני נשואה. ב. כמובן שאין לי אומץ . ג. האומץ היחיד שיש לי זה רק להתגפף מעל הבגדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שייכת לדור שפס מהעולם
Danydine04/11/2007למישהי שאולי גם לא סמדר...
חבל שאינך יכולה להתפתח עם מאווייך, לזרום עם תשוקותייך, להנות מכל רגע שקבלנו במתנה שצריך מתישהו להחזיר....
חבל שאת שמבחינה מנטלית את שייכת לדור שפס מהעולם, יפה בכלל שאת "מעיזה" לדבר על זה, לפרט את מגבלתך - זו רק ההתחלה, כי ברגע שידעת להצביע על הבעייה והמגבלה - יש לך עכשיו אתגר, להתעלות על עצמך על הסטיגמות שהובלת על פיהן עד היום, ולהיות חדשנית, להכנס בצעדים גדולים לאלף הנוכחי.... ולזרום עם החופש, לבחור, להנות, להתחיל עם גבר, לעשות כל סוג של סקס ביזרי ללא כל קשר עם "מה יגידו השכנים" ובכלל להתחיל לחיות...
אז בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי
yapi4204/11/2007מאחר ואת מאד יפה ומאד סקסית..... זה ממש מסביר את הסקירה כפי שתיארת. אנחנו הגברים אוהבים לסקור נשים יפות וסקסיות. אבל רק למעטים מאיתנו יש ביטחון עצמי מספיק גבוה שלא להסיט ממך את המבט הסוקר ואף נוקטים יוזמה ויגשו אלייך בתוענה כזאת או אחרת (בקיצור, ינסו להתחיל איתך..). הרוב הגדול מבצע סקירה חוזרת ונשנית "בהחבא" תוך ניסיון ליצור קשר עין שממנו נסיק על רצונך/אי רצונך להתקדם הלאה (ובדרך כלל אנחנו נוטים לחשוב בכיוון השלילי). אם היית פחות יפה ממה שאת מתארת את עצמך, אני מניח שהחיים, לנו הגברים, היו יותר פשוטים. לפיכך, אם כבר נולדת יפה (וזה ברכה משמיים...) והגבר שעליו את מדברת כנראה נמנה עם הרוב הגדול, אזי לא תהיה לך ברירה אלא לתת לו סימן יותר עבה על רצונך או שתמשיכי לפנטז כמו רובינו הגברים ..... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפי42 ו- דנידין
אישה05/11/2007קודם כל אין לי מילים להודות לכם על תמיכתכם. אני קראתי מילה במילה ובהתעמקות בכל מה שכתבתם. תאמיני לי! אתם צודקים באלף אחוז. זה הכל טוב בתאוריה. אבל מעשית, אני באמת צריכה אומץ ולתת סימן יותר עבה מימה שאני נתתי עד כה ולעלות מדרגה לגבי הגבר. האם הסימן שאני נותנת לו לא מספיק מובנת לו שאני מעוניינת?? אני מחזירה לו מבטים כשהוא מביט בי, אני נותנת לו מבט ממושך יותר לאחרונה ומסיימת עם חיוך והוא מחזיר לי חיוך, אז אתם רוצים להגיד שעדיין הוא לא מבין שאני מעוניינת? אולי הוא בעצם מבין רק אין לו האומץ?, חוץ ממבטים אחד לשני וחיוכים אני לא רואה מצידו התקדמות. איך אדע בוודאות שהוא באמת מעוניין להתקדם, ואם כן הוא מצפה שאני יתחיל?! אולי כל צד מעוניין בתוכנו עד מאד אך חושש... ואז שנינו נשארים קרחים. אני כל הזמן מחכה שהוא יתקדם צעד אחד קדימה ושם דבר לא זז חוץ ממבטים אחד לשני שמלווים עם חיוך, אין לי האומץ לגשת אליו ולומר לו מפורשות: בא לי עליך, אנחנו שנינו אנשים לא צעירים ונשואים וכל אחד מאיתנו כנראה יש את הכבוד העצמי שלו, אז אולי תגידו לי אתם, איך אני יגרום לו סוף סוף שהוא יגש אלי ויתקדם הלאה...... . הוא מביט בי ואני מביטה בו ומסיימים עם חיוך בייישני ובזה נגמר!!! . מה הייתם עושים במקומי ?!?! . תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי מתוסכלת.....
yapi4206/11/2007אני לא יודע אם יצא לך כבר להיות מעורבת מערכת יחסים לפני כן עם מישהו. אם לא, אז תדעי לך שאם זו הפעם הראשונה בשבילך ואם זו גם הסיטואציה של הצד השני, אז המצב מסובך ביותר........ למרות הרצון ההדדי, לא יודעים איך להתקדם, איך ליצור את הדו שיח הראשון שיפתח את הסכר (סה"כ זה לא פשוט להתחיל עם אישה נשואה, יש הרבה סיכון בנושא.....) . ובכן, איך בכל זאת מתקדמים? תצטרכי לתת קצת יותר מידע כגון......באיזה נסיבות את רואה אותו? באיזו תדירות? עיתוי? עם את נמצאת ועם מי הוא נמצא? ביי, [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לנשיםחיפאי24/10/2007
לאחרונה גיליתי שחברתי צופה בסרטים פורנוגרפים בסתר........מה אתן אומרות על זה? אתן גם צופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמי כן..וגם נהנית..הרי הזכות פתוחה
עינבר24/10/2007לכולם..ומה זה בסתר..יש לה חשש שתדע?ולמה...?זה דבר טיבעי כמו הרבה דברים בחיים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטיש לכפות רגליים של גבריםmili24/10/2007
יש לי פטיש מטורף לכפות רגליים של גברים...
אני יכולה לסגוד להם שעות, ללקק אותן, לעסות אותם, לנשק אותם...
יש פה גברים שחוו את זה ונהנו, או רוצים לחוות?
ספרו לי על מקרים כאלה שהיו לכם, מה קרה ואיך הרגשתם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא חושב שמישהו יאהב שמלקקים לו
אבי24/10/2007את הרגליים,אבל לכי תדעי אולי יש כאלה שאוהבכים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ישנם גברים כאלה
אילון25/10/2007היי מילי,
אכן ישנם גברים שמתגרים מהמחשבה של מישהי שמתגרה מכפות הרגליים שלהם ברמה כזו. אני למשל...
אני יודע שזה חריג, מודע לעצמי, אבל זה לא מרפיע לי בתכלס... אם כבר אני אנצל את ההזדמנות ו"אתוודה" לגבי עוד אחת מהסטיות שלי כאן לפנייך - ותגידי לי מה את(!) חושבת:
לפעמים, המחשבה על השתנות בסקס יכולה להביא אותי לגירוי לא נורמלי... מה דעתך על זה?
אשמח לשמוע!
שיהיה יום נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדליק!!!
אלי02/11/2007לא חוויתי את זה אבל זה מגרה בטירוף.
המייל שלי הוא:
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לנסות את זה-פעם 1
yak103/11/2007מידה 43 מת לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לך לנסות?
אלון27/06/2010אם את רוצה לנסות, אני אשמ, בכייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFEET FETISH
חובב חיות05/11/2007ידוע ומהנה
אשמח לליקוק ויניקת האצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בדיוק כמוך יש לי פטיש לרגל אישה
מתמחה בצלילה07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכור לפטיש....
רמי03/09/2010היי קוראים לי רמי...יש לי חברה 5 חודשים ואני מכור לכפות רגליים שלה יכןך ללקק אותם שעות ולמצוץ בין האצבעות....להכניס את כל כף הרגל שלה לתוך הפה ללקק כל חלק כל אצבע בנפרד עם קצת נשיכות בקצוות של האצבעות.....תיצרי איתי קשר......אם בא לך להתנסות בעוד דברים מאתגרים שמנוגד קצת לחוקים...כירידות ארוכות...ליקוקים.ומגעים מחשמלים...0546107103
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
ben29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהססס24/10/2007
אני בן 12 ויש לי זין 8 ס"מ רציתי לדעת עם זה קטן לגילי ומה אני יכול לעשות כדי להגדיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בסדר גמור.
אחד אחר24/10/2007זה אפילו קצת גדול לגילך. תתחיל לדאוג כשבגיל 20 הוא יהיה עדיין 8 ס"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוץ מזה
אחד אחר24/10/2007תראה חמוד אני מבין שאתה רוצה להתייעץ. טוב שפנית אלינו. אבל תבין שזה לא בדיוק מקום בשבילך. לא על הערכים האלה אתה צריך לגדול. אז שמע לי. אל תיכנס לפורום הזה. רובינו לא היינו רוצים להיות כאן. תאמין לי. כשתגדל תבין על מה אני מדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרושה בת 32 מחפשת קשר לא מחייבתמי24/10/2007
גבר נאה לפחות 20 ס"מ, עד גיל 37, רזה ובכושר טוב לפעילות ממושכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזהרי עם אנשים כאלה
בבון08/01/2010שלא תידבקי במחלות,לא משנה חצי שנה או לא,תזהרי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמי בן עמי
rubi10/01/2010הי תמי אני רואה שהרשימה של המחוננים והמוצלחים הולכת וגודלת מרגע לרגע עם בא לך לדבר בכיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsuitable
יגאל15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגרושה בת 32 לקשר לא מחייב
אלון20/03/2010היי נעים מאוד אם רוצה את אז אני מעונין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך דרישות ...(--:
אחד אחר24/10/2007אל תדאגי. יש פה המון חבר'ה שעונים לדרישות. עוד כמה דקות יגיעו תגובות בכמויות. רק תבחרי...(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
אייל24/10/2007כתבי את המייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתובת היא
תמי24/10/2007נא לצרף תמונה ופרטים נוספים
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנות של היום הן לא הבנות של הלילה
24/10/2007כל הכבוד על היוזמה והתעוזה . . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גם לך יקירתי.
אחד אחר24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמי
aviv01/11/2007צרי קשר ונמשיך משם
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמי אני מה שאת מחפשת
גבי03/11/2007תתחברי למסנג'ר שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי.....
oren03/11/2007אם לא ממש משנה לך אני בתהליך גירושין כבר מעל 8 חודשים....
עושה ספורט במכון ורוצה לחזור לכושר ...מלא....
מוכן להתנסויות...
אז "תני לי סימן לרגע"....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 35 בעל הנתונים שובב
רונן04/11/2007תכתבי ונתראה במסנגר ומישם נמשיך
[email protected]
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמי הסקסית
יוסי ש07/11/2007בן 28 נראה מעולה ועם איבר של 22 ס"מ ועבה מעוניינת לשמוע עוד תמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ל את מה שאת מחפשת
יותם07/11/2007054779673
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון מספר
יותם07/11/20070547679673
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
גיא07/11/2007צרי קשר יש לי את כול הנתונים שבקשת אני בן 34 183 גובה אם 20 ס"מ אמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה מסוג הנשים שאף פעם.....
אייל07/11/2007לא חוו אורגזמה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחום וסקסי
אמיגו13/11/2007נסי
אין מה להפסיד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממממ
אני השרמנטי14/11/2007יש לי קול משרצית תתחנני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינור
אני השרמנטי14/11/2007בן 37 מחפס רק אוטח יש לי 24 ויש לי בצארות יוטר מאנה בגלל הגודל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינור
אני השרמנטי14/11/2007בחולזות את יחולה לאנות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה
הי14/11/2007אני כאן לפי כול הקריטריונים שלך צרי קשר ב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
איציק15/06/2011אני דתי ליברלי בן 31 מחפש גרושה או פנויה לקשר דיסקרטי לפי ההלכה עם אפשרות לתמיכה... להשאיר הודעה או פה או במשיבון 0544349165
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..
גדעון20/06/2011צרי איתי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך על 29 סמ?
שחר20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענבר. חזרתי....(--:אחד אחר24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהגיע הזמן באמת...געגעתי המונים:-))
עינבר24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב מותק?
אחד אחר24/10/2007תודה על כל המיילים. מצטער שלא עניתי. פשוט הייתי בחו"ל. עכשיו אני איתך. האמת גם אני התגעגעתי. אני רואה שהפורום נהיה עייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ..אני מקווה שנהנית בחו"ל
עינבר24/10/2007הפורום לא נהיה עייף אבל כולם נעלמו ...ובאו חדשים
ובקשר למיילים בכיף..אז ספר לי מה חדש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוכרת מה שסיפרתי לך?
אחד אחר24/10/2007הייתי צריך לשקם את חורבותיו של בית המקדש. ( אם את מבינה למה אני מתכוון). מה איתך? ועם מה שקרה אז? הכל הסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה..הבנתי..מקווה שבית המקדש..
עינבר24/10/2007עומד על תילו והכול טוב..אצלי הכול בסדר...עוברים סידרת חינוך:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פחד (---:
אחד אחר25/10/2007אני רוצה להאמין שסידרת החינוך לא כוללת שימושים ביזארים בשוט, מבער ושאר מיני אביזרים החביבים עלייך כל כך ...חחחח....
מה אגיד לך יקירתי . איתך אי אפשר לדעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון יקירי ..אבל זה מה שמיוחד בי
עינבר25/10/2007זה שהוא לא יודע מה לצפות ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו זה?
אחד אחר25/10/2007כשאת רואה גבר את קוראת בקשר" השמד. השמד. סוף" ? כפרות עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוווווו מי שיחרר :-))(את המידע)
עינבר25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבהלתי לרגע
אחד אחר26/10/2007אמנם אכלתי פסוליה אבל.....(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל גולשי הפורום..!חסוי24/10/2007מה עדיף יותר אצל נשים מגולח או לא?
תענו בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרברזילאי
hhhhhhhhhhhhh24/10/2007זה יפיפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ברזילאי..?
חסוי24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון מספר 8דניאל24/10/2007עוד מעט אני טס מפה מי רוצה לטוס איתי??
בואי לחופשה הטובה בחייך.
אקח אותך לאירופה
היופי מטיס ופותח דלתות
צלצלי 0526407628
האפשרות השניה להיזכר בהצעה בגיל 130 ולחשוב איזה כיף למי שכן טסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדניאל..לא הלך בשאר ההצעות...
עינבר24/10/2007למה אתה חושב שאם תציין את המספר(8 לצורך העניין)זה ישנה..לא הגיבו לך אז,לא יגיבו לך עכשיו..אולי תרד מיזה ותנסה משהו נורמלי..מי שרוצה לטוס לא תחכה לך כדי שתיקח אותה היא תטוס לבד..אז זה ממש לא מפתה...אז רד מיזה ותנסה משהו יצרתי(אני לא חושבת שעוד קיימות נשים שמחפשות את המממן הבא)..זו עצתי אתה יכול לקבל אותה או להתעלם זכותך..יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר הנני משעשע
דניאל24/10/2007את עצמי עם הכתיבה השנונה והיצירתית הזו ואולי יהיה התפתחויות מסעירות ומשמחות
מעניין שיש סיבות להתפתחויות כאמור ואולי מחר השמש תזרח
אני נראה טוב אבל יש תקופות שלא מובנות לי
דרך אגב מסקרן אותי פתאום לדעת במה את עובדת
טוב זהו זה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה משעשע..אז חופשי..תהנה:-))
עינבר24/10/2007לדעת במה אני עובדת..זו שאלה קצת לא שיגרתית..למה מסקרן אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם הסתקרנתי כי אני טיפוס סקרן
דניאל26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם הסתקרנתי כי אני טיפוס סקרן
דניאל26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון מספר 6דניאל21/10/2007מתי אני ואת נוסעים לאירופה לחופשה חלומית .???
צלצלי 0526407628* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לי רעיון..תביא לי את הכרטיסים...
עינבר24/10/2007ואתה תישאר בארץ:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 16ילנה20/10/2007מישהו מוכן להסביר לי שאם זה בסדר להישתמש רק בקונדום אני לא רוצה גלולות מצד שני אני מפחדת שהוא יקרע
אבל אני לא רוצה גלולות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבסך הכל גלולות זה לא ציאניד זה לא
אבי20/10/2007מזיק לבריאות ביכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אהב את הסקס
lolo21/10/2007געיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהההה מאמי שלי!Q!!!!!!!!!!!!!!!!11
שלומי22/10/2007כול הזונות והפרוצות שמעונינות אני נותן כסף! תגיבו!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)