מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכון שאתה רוצה אותי?הלביאה12/08/2007
הנה אני, עומדת כאן מולך
בוא! קח אותי
אהיה שלך
לא אתנגד
לא אומר אף מילה
רק תוכיח לי
את הגבר שאתה ,
רק נראה אותך
הופך את המילים למגע
את החרמנות לתאווה
את המסך למיטה
בוא נראה אותך!
רק מגע
בוא!
נכון שאתה רוצה אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה אותך
דודו28/03/2009רוצה אותך לענג אותך בכלי המדהים שלי אוהב לרדת לדגדגן הנפוח שלך עים לשוני החמה הצבעותיי ניכנסות לכוסך החם והמתוק לפשק את רגלייך
ולהחדיר את בכלי העבה והענק לתוכך בחוזקה לגרום לך אנאה כפולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי את הוירטואל?
DANYDINE12/08/2007איך אוכל עמוד מנגד
כלי זיני אשחיז
את ראשי מתחרי אתיז
תחתך אעמוד דומם
רק אעמוד ובך אביט
וכל מי שיתקרב – אמית
רק בך במבטי אביט
את כל כולך בעיני אפשיט
ואז ברוב הדר ורום
אעיף אותך גבוה למרום
לא אתן כלל ליפול
כי אני הכל יכול
שוב אותך בידי אתפוס
אל מרכבת האש איתי אקח
ויחדיו נצא אל על, נברח
את אהבתינו בו נמצא
זה רק תחילתו של המחזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אני?
הלביאה12/08/2007אהיה כל שתרצה, רק...
השכב אותי על מיטה
לטף את לחיי וירכיי
והכנס את עצמך לתוכי
המשך ללחוש באוזני עוד
מילים יפות שאיני מכירה
וככל שתחדור חזק יותר
תצרף עוד מילה ועוד מילה
ולבסוף תגמור בתוכי בשפה זרה
והחוויה תחרט בזכרוני לעד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציאות או וירטואל ?
DANYDINE12/08/2007מת עלייך נפקנית קטנה
מתי כבר תהיי איתי?
כל כולי אלייך ריגושים
עד כי אובד אני כל חושים
רוצה כבר אותך להרגיש, להריח ולטעום
האמנם? האם זה רק חלום?!
רוצה מציאות אחת ללא כל תנאי...
אותנו דבכך תשים על התוואי
רק איתך בלי חלום, בלי וירטואל שלי
רוצה אותך - הדבר האמיתי
אישה ילדה בגודל טבעי
נכון שאת באה איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאה אליך להיות שלך...
הלביאה12/08/2007הלילה בשנתך
אזדחל אל מיטתך
אכנס מתחת לשמיכה
ואאחוז באיברך
בעדינות אחפון אותו בכף ידי
ואנשק את הכיפה
ותוך שניות בלי שתרגיש
תצמח לך זיקפה
ומתוך שינה תקום אל תוך ההמולה
ודרך קורי השינה תתמלא שמחה גדולה
ופי יעמול בשירותך
עד שיגיע פורקנך
אתה תעריץ אותי
ואני - את חבילתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר שכזה - רק באגדות
DANYDINE12/08/2007בבוקר כזה להתעורר
לא צריך כלל כל בורר
רק להמשיך ולהפנים כי המשורר
אכן אמת הוא ..
הוירטואל הוא לא חלום סורר
והרטיבות שלידי,
לא ממעשה לילה שגרתי
כי אם פאר יצירת אהובתי
שבאה אלי בשנתי
ושם נשארה לישון
דבקה אצלי חזק בחלום
והנה זה התעוררתי
ומי נמצאת במיטה איתי?
אכן את, לביאתי...
כן זה לא חלום... הוירטואל הפך לאמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- nbcvליאור11/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השאלה בכלל לא קשה..הבעיה היא בחשיבה
עינבר12/08/2007שלך..אני לא חושבת שאנחנו פחות חרמניות..או להבדיל בגלל שאנו לא יוזמות זה לא אומר שאנחנו ביישניות..אנחנו ידעות מה אנו רוצות ויודעות איך לקבל גם ביחסי מין וגם בכול דבר..ואין לנו שום ביישנות או פחות חרמנות לקבל את זה..אבל אתה כנראה בגלל שהיא רצתה עוד זמן להכיר או שלא היתה מוכנה להיכנס מהר למיטה..קפצת ישר למסקנה הלא נכונה..במקום לנסות להבין אותה!..אז הנה התשובה הפשוטה בישבילך..תקשיב..תלמד ..ואז תראה שבסופו של דבר אנחנו הרבה יותר ממיכם רק עושות הכל בשקט:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נושא לדיון - כמות או איכות?dikla4309/08/2007
מה דעתכם ודעתכן? האם יותר חשוב הגודל או שאפשר להסתדר עם איבר ממש קטנטן וטכניקה מצוינת?
בטח הנושא עלה פה פעם לדיון, אבל בכל זאת - זרקתי כפפה - יאללה - תרימו !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן דיקלה
סקרן09/08/2007למזלי אני לא מאותגר גודל, אבל נראה לי שאם יש לך ממש קטנטן אז זה בעיה, ולא תעזור טכניקה..
אבל זה נראה לי שאלה שרק אתן יכולות לענות אליה...נו אז ספרי לנו את דעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
dikla4309/08/2007מקוה שקראת את התגובה שלי גם לתגובתך הקודמת.
בכל מקרה, הדעה שלי היא מאוד משעממת וסטנדרטית, כיוון שבעיני, אם אין גודל סביר פלוס, לא תעזור שום טכניקה.
כמובן, שאם אוהבים את הבחור, זה לא מה שיפיל את מערכת היחסים, אבל אם זה רק לסקס - אז חייב שיהיה לו משהו נאה להתהדר בו.
יש בעיה הפוכה, כמו שאתה יודע, שהאיבר גדול מדי. אני למזלי, לא נתקלתי בזה הרבה, רק פעמים ספורות, אבל זה בהחלט אתגר, לפעמים נעים, לפעמים קצת פחות.
ולענין אחר, אני רואה שרק שנינו פה, כולם פרשו להם לסופ"ש.....
או שאני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה
סקרן09/08/2007קודם כל עינבר הצטרפה...יש כבר מצב למנאז' אטרואה...צוחק, צוחק..
ובקשר לגדול מידיי, אני אספר לך סיפור...
פעם כשהייתי ילדון בן 21, הייתי עם זוג נשוי בני 35 ו-38 בכל מקרה אחרי שגענו למיטה, ראיתי שלגבר יש משהו מפלצתי בין הרגליים, מעולם לא ראיתי דבר כזה מפחיד קרוב כל כך אליי..נארה לי לפחות 25 ס"מ ועבה בטירוף , זה היה משהו מיוחד, לא מהעולם הזה..
בכל מקרה עליה וקוץ בה...הגבר אחרי 5 דקות גמר ואני הייתי עם אשתו כשעתיים, שרשרת של אורגזמות היא קיבלה...הוא סיפר לי אח"כ שהוא פשוט לא יכול להחזיק אותו הרבה זמן ולכן הם משתפים בשביל אשתו גם גברים אחרים...
אז כן את צודקת לפעמים גדול מידיי זה לא בהכרח טוב. אבל ברור שקטן זה לא להיט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אמיתי הסיפור הזה?
dikla4309/08/2007או שאתה מפנטז. אם זה אמיתי, אני לא מבינה איך תמיד כל הדברים האלה קורים לכולם, ורק לא לי. או שאני עיוורת שלא שמה לב לרמזים, או שאני לא יודעת מה.
אבל אם זו פנטזיה, כאלו יש לי המון בקנה ! קצת כושר כתיבה, עולם דמיוני עשיר וזה כבר מוכן.
אתה בטח יודע על מה אני מדברת.
ועוד דבר: כל הכבוד על הידע בצרפתית, ואם צחקת - סבבה. אני דוקא שקלתי לרגע בכובד ראש את הענין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב דיקלה
סקרן10/08/2007אמיתי מאוד...נראה לך שאני אמציא סיפור שלמישהו יש יותר גדול משלי?
למה לי לעשות דבר כזה? שכחת שאני גבר? זה היה כל כך אמיתי שאני זוכר את הגודל המפלצתי שלו כאילו זה היה רק אתמול , וכבר עבר מאז מעל עשור...
סיפרתי לך את זה בהקשר של גודל שדיברת עליו..
להגיד לך משהו? לדעתי בעלה אם קצת היה משקיע בטכניקה, בפור פליי ועוד, אז זה היה מספיק לה, עם היה מענג אותה אוראלית לפני החדירה וגורם לה לגמור איזה פעמיים מהליקוק שלו אז לא בטוח שהם היו צריכים עוד גברים. היה לי שיחה עם שניהם (לחוד כמובן) ולהבנתי הוא לא כל כך רצה בזה, והיא היתה מוותרת אם היה גורם לה לגמור איזה פעמים, אבל הוא תמיד גמר לפני והיא נשארה חמה...
וזה הפרדוקס בשאלה שלך...הרי את שאלת עם טכניקה עוזרת למי שיש קטנטן (לא נראה לי כי אם זה קטנטן האשה הרי לא תרגיש אלא אם היא מאוד צרה, וגם אז אני בספק) אבל, מסתבר שגם למי שיש מאוד מאוד גדול יש בעיה...לא מצליח להעמיד אותו מספיק זמן..
דרך אגב, מה ז"א כולם עושים את זה חוץ ממך?
אני בטוח שלא כולם עושים אורגיות. אני כבר שנים לא עשיתי..בעצם מאז שאני עם אשתי...איך הזמן עובר...והאמת אם את שואלת אותי? אחד על אחת הכי טוב לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה..לדעתי ..איכות(טכניקה) :-))
עינבר11/08/2007במידה והאיש יודע לספק את האישה איבר קטן או גדול לא ישנו לה..והם בהחלט יספקו את הסחורה..אז לדעתי האיכות חשובה.. גבר שיודע להביא את האישה למצב שהיא חווה את" אוייייי אלוהים אתה טובבבב" ..הגודל שלו לא כול כך ישנה לה..רק שימשיך:-))..תקני אותי אם אני טועה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי לסקסרמי09/08/2007
יש מישהי שנראית טוב לסקס להיום?
אבל רק רציניות
יש כאלו ששולחות לי אימייל והן לא נראות טוב או רוצות חבר וכל זה לא מתאים
אני מחפש מישהי לסקס טוב לשנינו
אני נראה מצויין
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמיל'ה...
dikla4309/08/2007חמוד, אתה מנסה כל הזמן למצוא מישהי לסקס, אבל לא נראה לי שזה מצליח לך יותר מדי.
אולי תנסה ניסוח שונה, משהו מסתורי ומפתה שיעיר אותנו מרבצנו, ויגרום לנו לזחול לעברך, תוך כדי הזלת ריר?....
אם קשה לך להיות כזה, נסה את סקרן או דנידין - אולי הם ירצו לעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה..את צריה גם לזכור...
עינבר09/08/2007את רמת הדרישות של הבחור..הרי הוא ציין שאלו ששולחות לו מייל(אלו שכבר כן רצו)הן לא ניראות טוב או רציניות(רוצות קשר רציני)..אז ניראה לי שהוא צריך לנסח מודעה עם הדרישות שהוא רוצה ואח"כ לחכות שתיפנה אליו האחת המתאימה..רק שניראה לי שזו שתיפנה..לא קיימת כאן:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה**
עינבר09/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינברי, מה המצב נשמה?
סקרן09/08/2007מצד אחד הוא רוצה...בחורה רצינית..את יודעת לפחות תואר ראשון באוניברסיטה...
מצד שני, הוא רוצה משהי שהיא לא לקשר רציני...רק סקס...
מצד שלישי, הוא רוצה רק יפיפיות...כי הוא נראה מצויין...
מצד רביעי כנראה שאף אחת עדיין לא פנתה אליו...
ומצד חמישי, הוא חושב שכולן טיפשות...אבל הוא רוצה רק רציניות...לכי תביני אנשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הצד השישיסקס להיום!
עינבר09/08/2007איך יכולת לשכוח את זה??..אבל כול הכבוד..פירטת בידיוק את מה שהוא רוצה..עכשיו אנחנו יודעות איך לבקש את תשומת ליבו:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצד השישי? סקס?
סקרן09/08/2007תפסיקי הוא לא באמת רוצה סקס...את סתם אומרת...הוא רוצה לפנטז...
אם הוא באמת היה רוצה סקס היה כותב בצורה אחרת.
הוא רוצה משהי שתבוא, בלי שהוא יתאמץ, בלי שהוא יצטרך לדבר איתה, לפנות אליה ולהחליף איתה כמה משפטים ישר שתפתח רגליים, הוא יכנס, יגמור וילך..זה נקרא סקס?
לא נראה לי...זה נקרא לפנטז על סקס...
בכל מקרה אם אנו בענייני סקס...מה את אומרת על השאלה של דקלה? גודל, איכות כמות, ושאר ירקות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב עינברסקרן08/08/2007
מה שלומך חמודה?
שמעי סיפור..
אתמול שלחה לי מישהי מכאן מייל...סיפרה לי ש...
שיש בנינו מתחזה...
יש כאן איזה חתיר סוטה שמתחזה לכפיר (אריה צעיר), אבל מתברר שהוא כבר סוס מת...
הוא ניסה אותה לפתות
רצה אותה לעשות
הוא מתהדר בנוצות לא לו
אבל היא אמרה לו לא...
תשמעי..היא דיי צעירה עוד לא שלושים..
והוא? בערך בן 60..
אמרה לי שרק מהמחשבה שהוא יצטרך ויאגרה, נהיה לה רע...
את מבינה...יש כאלה שהם פשוט סוטים אבל, מנסים לשחק אותה נחמדים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהריים טובים סקרן...
עינבר08/08/2007כולן כאן שקטות..כולן בודקות.. אם זה שהם משוחחות הוא אותו מתחזה..ממש מיתנהג לא יפה..לפתות כך לספר סיפורים והכל במיסווה של מילים שאותנו מרגשים..אוי ואוי מי הוא הפושע..ניראה לי שכשהוא יחשף אותו נוקיע..אך לבנתיים שימשיך להיתחזות..הרי כולן כאן מדברות הרבה זמן אותנו לא יצליח להשלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא ממש פושע, אבל יש בו רשע...
סקרן08/08/2007מה עניינים?
צהריים כבר...עכשיו מגיעים? רק התעוררת? חחח...
בכל מקרה חזרה למתחזה...
את יודעת מי הוא זה...
משחק אותה בעל ניסיון
אבל אנחנו יודעים שהוא מוקיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לעשות..כשבאים הרבה חליפות
עינבר08/08/2007בכול אופן נחזור למתחזה..לא נימאס מיזה?למה אי אפשר להיות ישר..למה להסוות בשקרים..הרי ממילא יראו אותו פנים מול פנים..וניסיון במה..בלהיות שחקן על במה לשקר להוליך שולל..ניראה לי פשוט שהוא מטורלל..ואותה בחורה..מיסכנה בטח ממינו כול כך ניבהלה..חשבה תקבל צעיר חסון..קיבלה במיקום זה ישישון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב היא לא הלכה איתו...אז היא לא
סקרן08/08/2007יצאה מסכנה..
כי הוא בדקה לפני זה איתו במייל הפרטי..
אבל היא ישר פסלה, היא צעירה ונאה למה לה ישיש בן 60?
אבל את יודעת? דווקא יש לו פה מעריצה אחת...
מלקקת לו בכל אפשרות, למרות שלא נותנת לו לגעת לה בתות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי איזה מסכן..
עינבר08/08/2007הוא כול כך מתכנן..כול כך רוצה לטעום ונידחה..אולי כי עלו עליו שהוא מיתחזה..פיזר מילים חוזר כול פעם מחדש..מרגיש מאחורי המסך צעיר וחזק..הרי מאחורי המסך מיתגלה המציאות שם הוא לא יכול להישתנות..אי אפשר לזייף להסתיר..שהוא אדם מאוד מריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחה, חה, חה..הרגת אותי עכשיו
סקרן08/08/2007חוש הומור תמיד היה לך
וסקס אפיל הרי טבוע בך...
בכל מקרה, מספיק לנו עם המסכן..
כל היום מאונן
וצעירות רוצה לזיין
נדבר נשמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לולה - לפי הזמנתך...נא הגיביDANYDINE08/08/2007
רצית משחק ? רגע לפני החופש.... קשה להתנתק...
זה עתה סיימתי מערכת של שנתיים
בדיוק לפני חודשיים ויומיים
שנינו כמובן נשואים ולא זו עם זה
ולהלן סיפור המחזה
הכרנו במסגרת העסקית
לא עובדים באותו מקום עבודה
אבל משלח ידינו משלים אחד את השני
והייתי גם מנחה רוחני
יצאנו לבילויים משותפים
נישקנו מלוא הלשון
אפילו כמעט יצא לנו לישון... ביחד
נפגשנו לפרקים
די הרבה
דיברנו ודיברנו כל יום עד בלי די
התגפפנו, התמזמזנו
ויחד בכיף עלזנו
אך, ראה זה פלא, אפלטון בעוכרינו
מעולם לא הרחקנו לכת לסקס
אפילו לא לסטייל מוניקה לוינסקי/קלינטון
כי פחדנו מעליית המדרגה
שתפילנו לתהום- כל אחד שם מגננה...
חרשנו ביחד כמעט את כל הארץ
כמעט אף יצאנו יחד לחו"ל
באירועים מגזריים עסקיים כל הזמן נפגשים
ועד לא מזמן יחד בפרהסיה מתנשקים
מתחבקים אך בו בזמן גם....ן מתרחקים.....
הגיע הרגע, והסבלנות לנו תמה
גם לה וגם לי כבר נדמה...
בחשיבה מאוחדת ובפה אחד
החלטנו על ניתוק
ומאז נותר בנו ואקום והמון ריחוק
מה דעתך לולה ?! היתכן אם לאו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה משונה
לולה 2208/08/2007אקדים ואומר שאני לא מבינה בבגידות, מעולם לא עשיתי את זה, רק שמעתי חוויות.
תמיד חשבתי שבגידה פיזית היא פחות נוראית למרות שהיא נחשבת זוועה. מה שנראה לי נורא זה כל החלק של להקשר למישהו אחר, בגידה נפשית נקרא לזה. נורא גם לך וגם לבת הזוג, כי זה אומר שויתרת על משהו שם, לא רק יצאת להתרענן בחוץ.
זה נשמע לי עצוב ובודד.
יש לי הרבה שאלות, אבל אני יודעת שאתה קצת רגיש אז אני נזהרת איתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם?
dikla4309/08/2007הי דנידין !
בלי להעליב, ובלי להמעיט בערך השליטה העצמית שלך ושלה, אני לא מאמינה שמערכת יחסים כזו יכולה להיגמר בלא כלום. מנסיוני ה"דל" קשר כזה שמתחיל אפלטוני עם נגיעות מרומזות או ישירות, גיפופים וליטופים - לא יכול להגיע לשום מקום אחר חוץ ממימוש מיני מלא של הקשר.
אלא אם היא לא רצתה...מסיבה כלשהי....
כי באמת, ושוב - בלי להעליב, עוד לא קם הגבר שאישה רצתה אותו (ובמיוחד אם היא נראית טוב), ולא השיגה אותו - בדוק !!!!!!!!!!!!!!
ושאר הגברים - נא לא להשתולל עכשיו - עמוק בלבכם אתם יודעים שאני צודקת. אולי אחוז אחד מכל הגברים לא יתפתה, ובטח אין פה נציגות מלאה של האחוז הזה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דקלה, את טועה..
סקרן09/08/2007מה שאת אומרת בעצם זה שכל הגברים בעצם הם חבורת טיפשים...
יש לך הנחה שאומרת שכל אשה יפה יכולה להכניס גבר למיטה, וזה בדוק...אני מניח שלא באמת בדקת יותר מגבר או שניים. בכל מקרה זה לא נכון..
אוקיי גברים חרמנים ולא כולם חושבים עם הראש, יש יותר מדי שחושבים בין הרגליים אבל את עושה הכללה מופרזת למדי.
יש לי ידידה יפיפיה כבר 3 שנים, עיניים כחולות, שיער פחם שחור, עור בהיר, חתיכה עולמית. הכרנו במקום העבודה. כיום אנחנו כבר לא עובדים באותו מקום אבל שמרנו על קשר ואנחנו נפגשים לצהריים בערך אחת לשבועיים.
עכשיו, לא רק שלא ניסיתי להשכיב אותה אלא שהיא ניסתה להשכיב אותי...והיא יודעת להיות מפתה. אבל אני לא הייתי מעוניין. מודה שפעם התנשקנו באיזה פאב בערב אחרי יום העבודה, כשהייתי קצת אפוף, אבל לא יותר מזה. לא קשור לזה שאני נשוי, קשור לזה שאיתה אני רוצה לדבר בלבד וזהו. נחמד לי איתה כידידה שלי, נחמד לי מהחברה שלה, למרות שאני לא מספר לה את כל הסודות האינטימיים שלי. לא חושב שגבר ואשה תמיד צריכים לשכב. כמו שיש גברים חברים, יש גם נשים שיכולות להיות חברות בלי להיכנס למיטה איתן. פשוט נחמד לי לנהל איתה שיחות, להתייעץ איתה וזהו, אבל היא לא יכולה להוות תחליף לאשתי שאיתה אני חולק הכל (להוציא את הבחורות כמובן). אני חושב שאם היינו שוכבים, לדעתי גם הקשר ביננו היה נגמר.
בכל מקרה היא לא היחידה שעמדתי בפניה, היא פשוט הכי בולטת שעולה לי לראש ושאיתה אני בקשר דיי קבוע. לא עם כל אחת אתה רוצה להיכנס למיטה, וכמו שאת לא תיכנסי עם כל גבר חתיך שנראה לך, יש גם גברים שלא יכנסו למיטה עם כל אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סקרן!
dikla4309/08/2007קודם כל, אתה בדיוק כמוני מבחינת ההכללות וההנחות. אתה מניח שלא בדקתי יותר מאחד או שניים.... ברשותך, אני לא אגיב...
דבר שני, לא אמרתי או רמזתי לרגע שאתם טפשים, פשוט בנויים אחרת. דבר נוסף וחשוב לא פחות - אמרתי שאחוז אחד אולי לא יתפתה, ואם אתה נכלל באחוז הזה - אשריך !! אתה בטח מסכים אתי שאני מכירה גברים יותר ממך בנושא הזה, כמו שאתה מכיר נשים יותר ממני באותו נושא...
ואחרון חביב - גם אם לא התפתית עדיין, זה הרי הכל ענין של עיתוי ומצב נפשי - זה עוד יכול לקרות....
שמחה בכל זאת על תגובתך, או כמו שאומרים, בהשאלה מעולם הפרסום "גם פרסומת גרועה היא טובה, אם גרמה לתגובה"....
יום נפלא לכולנו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאת צודקת.
ליאור11/08/2007לצערי בימינו מי שקובע כמעט תמיד זה רק האשה.
גבר לא יגיד לא.נקודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
לולה 2213/08/2007כנראה שבפעם הזאת, אתה נכנסת לאותו האחוז :)
מהניסיון שלי (רק על עצמי לדבר ידעתי וכו'), כל ידיד אפשר להמיר. נשים יותר קשה להמיר ואם לא הולך לכם אתם נעלמים לעיתים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה
סקרן13/08/2007מה המצב חמודה? נעלמת כרגיל..
דרך אגב איפה החברה המדהימה שלך באדולינה? אני מת עליה, לאן היא נעלמה לנו? דברי איתה שתחזור קצת לבקר, נשבר לי הלב מגעגועים אליה..
עכשיו לגביי המרה...המרת ידיד ליזיז...נשמה, פרח קטן, לא כל אחד אפשר להמיר, לא באמת עם כל אחת אנחנו רוצים לשכב..נכון בדכ' כן. אבל, וזה אבל גדול אם מראש התחלת עם משהי בתור ידידה וזה מה שאתה מצפה ממנה, אז מצידי שתהיה האשה היפה בעולם, לא אכנס איתה למיטה. כי גם לנו כמו לכן חשוב שיהיו ידידות שאפשר רק לדבר איתן, בלי לשכב איתן, ובלי הסיכוי שזה יהרס בגלל הסקס..
תשמעי, בהן צדק, יש לי ידידה מאוד סקסית, שכל החברים שלי שראו אותה היו מתים להיכנס לה בין הרגליים, אבל אני לא מנסה אותה, ואני יודע שאני יכול, כי היא ניסתה אותי..והאמת? אני לא כל כך נמשך אליה, למרות שהיא יפה וסקסית כביכול. אני לא יגיד לך שאני חושב שהיא כמו אחות כי היא לא, אבל אין לי צורך ואין לי רצון להתחיל איתה, כי טוב לי במערכת שיש לי איתה - שיחות ותו לא.
יכול להיות שאם הייתי מכיר אותה בסיטואציה אחרת, אז הייתי מנסה, אבל איך שהתפתח הקשר ביננו אין לי חשק להשכיב אותה. ולא היא לא ידידת נפש שכל הסודות הכמוסים מסופרים רק לה, והיא מישהי שלא יכול בלעדיה, פשוט לא חושב שאני צריך להיכנס לה בין הרגליים.
זהו בנתיים דברי עם באדו שתבוא לביקור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
לולה 2213/08/2007מרוב פעילויות בעולם שבחוץ, זמני בעולם הוירטואלי מוגבל...
אתה מניח שאני ובאדולינה מכירות ואפילו חברות רק בגלל ששנינו מנהלות פורום כאן? זה כמו להגיד שאתה חבר של ענבר כי שניכם כותבים כאן (נו, אז אתם חברים? :))
מצא את ההבדלים: אתה לא רוצה להמיר כי אתה פוחד מלאבד, אנחנו לא רוצות להמיר כי אנחנו פשוט לא רוצות. לכן, אם נבטיח ששום דבר לא יהרס, סיכויי ההמרה שלנו גדלים.
מש"ל: אפשר להמיר את רוב הגברים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה
סקרן14/08/2007אז מה את ובאדולינה לא חברות? איזה באסה!
את מבינה, אני בניתי על מאנז' אטרואה, ועכשיו זה בעיה...
אמרתי הן חברות, הן כבר מכירות, לא יהיו לנו בעיות של חוסר כימיה ואי נוחות, הן יתחילו קצת בנשיקות כמו שהצרפתים מנשקים, קצת ליטופים רכים, קצת גיפופים וחיוכים, ואז לאט לאט אני אצטרף, ברגע הנכון...
אבל עכשיו שאת אומרת לי, אני צריך לעשות ביניכן היכרות, וצריך לנסות לערבב בינכן,לראות איך אתן מסתדרות לפני זה, וזה קצת יותר קשה מאשר חשבתי...
טוב נו, שיהיה...פעם הבאה כשהיא תיכנס אני יכיר לך אותה...ונראה איך אתן מסתדרות...
פרח קטן, תקראי לי כשהיא פה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה..אני אטפל בהם:-))
עינבר13/08/2007מי מציק לך?אני אטפל בו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקלה עשי לי טוב
יו יו13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי חייב לציין משהו!!!
אחד חדש....09/08/2007היי לכולם...אחלה פורום ד"א......
הייתי חייב להגיב לסיפור הזה...ולציין...שלפעמים מספיק שנקשרים לבן-אדם ואין תקטע של הסקס וזו בגידה הרבה יותר קשה מאשר רק סקס......
בן-אדם שצריך סקס...זה כי אין לא סיפוק בבית....זה לאו דווקא אומר שהוא לא אוהב את אשתו...יש מצב...שאוהבים תבן-זוג אבלאין כבר סקס......
בגידה שנקשרים לבן אדם...אומר הרבה דברים ...אחד הדברים הקשים שזה אומר זה...שלא נמשכים לבן זוג....לא אוהבים אותו כבר ושאי אפשר להנות ממנו בכל צד שהוא(לאו דווקא סקס).....תי זו בגידה הרבה יותר קשה.....
זהו חברים....הייתי חייב לפרוק.....יום טוב....מבטיח להיות פה יותר אם תרצו!!!!
בייייייייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו מטומטמת - מדוע לא נתת לו לזיין
בני10/08/2007אותך??...
הרי את חוטאת כשאת מתגפפת איתו ומתנשקת איתו באותה חומרה במידה והיית מקיימת איתו
יחסים אינטימיים.....
מה את משחקת בנדמה לי....??
אתם אני מעריך צעירים חרמנים בתחילת דרכם.....שההורמונים משתוללים בגופם והמבצעים
השוואת יכולות וביצועים מיניים - גם בהיותכם נשואים....
לעניות דעתי עדיף להתגרש מאשר לחיות עם בן זוג נבגד!!!
כותב מילים אלה הוא גבר בן 50 נשוי עם ילדים שלפני נישואיו חגג היטב , אך מרגע כניסתו
למוסד הנישואים לא היה לו את המצפון לבגוד בבת זוגתו ובאם ילדיו!!
הצעירים- הנשואים של היום הם רובם טיפשים וחרמנים - ובעיקר חסרי מצפון!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אפשר לדעת מדוע כבודו פה?
עינבר11/08/2007אם אני יודעת לקרוא טוב..זהו פורום של יחסים אסורים..אז אולי הסקרנות שלדעת את העולם האחר הובילה אותך לכאן..?או מחשבות(רחמלא לניצלן)אסורות על בגידה..ועוד דבר קטנטן..אל תכליל ואל תישפוט!!כול עוד אתה לא מכיר את הנפשות הפועלות..יש רבים בנינו שאינם בוגדים ונכנסים רק לשם ההנאה או לדעת חוות דעת מאחרים בלא שישפטו או שהסביבה הקרובה להם לא תענה להם וגם תעשה להם בלאגן בחיים הפרטיים אם יחשפו מה שהם חושבים..חשבת על זה לפני שחרצת את דינך????נראה לי שבמקום גיל 50 אתה עוד ילדון המחזיק באידיאלים שפסו ממיזמן מהעולם ..תן לנו להנות ואל תישפוט אותנו..אנחנו השופטים והמקבלי דין הכי טובים של עצמנו..שיהיה לך שבת שלום ..עינבר:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נשוי, משפחה, ילדים, מאהבת....
הלביאה11/08/2007גבר בשנות הארבעים המאוחרות לחייו, החיים לא החסירו ממנו כלום, מקום עבודה טוב, משכורת גבוהה, ילדות בריאות ומוצלחות, אשה שאוהבת ודואגת, לכאורה נראה מבחוץ יפה ומושלם, אך בכל זאת חש שחסר איזה שהוא חלק בפאזל, בפאזל של החיים.
את החלק החסר חיפש ומצא בחוץ, מצא אותו באישה צעירה, מלומדת ומשכילה, אישה אשר הטריפה אותו, הטריפה לו, אשה אשר החזירה אותו לתקופת הנעורים, לאחר תקופה מסויימת נכנסה המאהבת להריון, לא ברח, נתן את תמיכתו המלאה, נפשית ופיננסית, המאהבת ילדה לו בן, בן שלא היה לו (היו לו רק בנות), כשבועיים לאחר הלידה, בחצות הליל קיבל שיחת טלפון מידידה משותפת, המאהבת במצב קריטי בביה"ח. לא חשב פעמיים, התניע את רכבו ויצא לביה"ח, נסיעה של שעה לפניו, עד שהגיע התוודע לבשורה מרה כי נפטרה. מה יהיה עם בני? האם ישאר יתום? מחשבה עברה במוחו, אך לא, מיד ביטל מחשבה זו, בני לא ישאר יתום וגלמוד, הנני חי, יש לו אבא, אגדל אותו.
לאחר שסידר את כל סידורי הלוויה והקבורה של אהובתו, אסף את התינוק מבית הידידה והביאו לביתו. בביתו סיפר לאשתו האמת על התינוק, בנו מהמאהבת.... והאשה אשר אהבה את בעלה אהבה עזה, התעלתה על עצמה, קיבלה תינוק זה כבנה וגידלה אותו להיות ילד למופת, תלמיד מעולה, חייל מצטיין, חייל אשר קיפח חייו במלחמת שלום הגליל השנייה אוגוסט 2006. מבלי שידע את סיפור חייו.
המציאות או דימיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב קטלני
DANYDINE12/08/2007לדעתי, שילוב קטלני של אמת בדמיון, אפילו שילוב הגיוני..
רוב הסיפור הגיוני, ומכיר אני דומה (וריאציה קצת שונה) אצל אחד מחברי.
לשמחתו, הסיפור לא נגמר בכי רע.... והאידיליה נמשכת עד היום.
אך לעומת זאת, לפרי ההילולים נודע כי לא בן לאביו, במקרה זה, רק כתוצאה מבדיקות גנטיות שעשה עם זוגתו אחרי הנשואין וכשרצו להביא דור חדש לעולם, והסיבה לבדיקות הייתה דווקא כשל גנטי מצד משפחת כלתו.
בחיים הכל יכול לקרות - אני לגמריא לא שולל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכורת קטנה לכל המתדיינים
DANYDINE12/08/2007לולה - הרגישי חופשי לשאול הכל?
מה הרגישות פתאום?
מה אני נושך...
אחרי קבלת השאלות אתן לך תשובות וסיכומים
ואפילו הפתעות.
דיקלה - כן מי שיודע רוצה ויכול גם לשלוט במעשיו אם ירצה, כי הכל נמצא בקופסא בין האוזנייםף ואני לא מתכוון לגריז שיש לכמה אחדים...
סקרן - אני איתך ומסכים כמעט לכל מילה
משהו אחר - לא הבנת את הפואנטה, חבל...
בני - למד, חשוב, ובעיקר למד לדבר...
עינבר - דוז פואה - על התשובה היפה ל"שופט" בני
לביאה - חן חן על הסיפור המרגש, חבל רק על הסוף הקטלני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה...
לולה 2213/08/2007אני לא מצליחה להבין מה טיב היחסים שלך עם האישה.
זה נשמע כאילו היא לא ממש בתמונה, אתה יכול ללכת ולבוא מתי שאתה רוצה, להסתובב עם מישהי בלי שום חשש. אתה כאילו מוסרי בזה שאתה לא שוכב עם השנייה, אבל זה נראה פחות כמו מוסר ויותר כמו פחד לאבד משהו.
מה אתה חושב על מה שרשמתי למעלה (מתחילה לאט לאט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה סופית ומוחלטת....ללולה וכולם
DANYDINE13/08/2007ללולה וכל המסתקרנים
בסך הכל שחקנו במשחקים
חלקכם צדק וחלקכם לא
ולהלן הבהרת הסיפור כולו
לקחתי נתונים משני סיפורים
שניים, לגמרא שונים
רציתי לשמוע את דעתכם
לכיוונים אחרים להוליך אתכם
סיפור אחד – סיפור הבגידה
כמהו ככל סיפור שקרה
בין שני בני זוג, ולא זו לזה נשואים
שחיפשו להם הנאות ורענונים
הסיפור האחר על ידידות אמיתית
שלי עם בחורה מאוד איכותית
ללא כל קשר למין או בגידה
אפילו אשתי נתנה הגושפנקא
לא אומר שלא היו חיבוקים
אך אילו היו רק חבריים
לא אומר כי לא פעם עברה בדעתי המחשבה
כי אולי ללכת עד הסוף עם הבחורה
אך איך עם ידידה כאחות
אפשר כך לשגות ?
שמחתי לקבלת כל התגובות
התרעננתי בכל אלפי המחשבות
שכל אחד מכם
את דעתו נתן, ומשפט כבר חרץ
נכון, חלקיכם בהגיון דיבר
זהו סוף הסיפור
לולה אנחנו 1:1 כי לא עבר
מאה אחוז חלק
ואי אפשר היה לזהות סופי
האם שקרי הוא או אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה סיפור חדש למשחק?
DANYDINE14/08/2007האמת שתורך עכשיו להיות אלאפי מלך הסיפורים, אבל אם תרצי אביא אחד חדש פיקנטי מקודמהו, ואת תשפטי אם אמת הוא אם לאו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה... עכשיו הבנתי
לולה 2215/08/2007אנחנו משחקים באמת שקר? בדרך כלל זה הולך עם שני סיפורים אבל גם שלך תופס. אז אתה מעדיף להיות הפסיבי או האקטיבי עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחרי כפי ראות עינייך..
DANYDINE16/08/2007משחקים
that's the name of the game
you choose
I play
or vise versa
כל החיים
הם משחק אחד גדול
ונחנו...
כולה כלי משחק, חיילי שח מט
קוביות שש-בש
או סתם "בתים" במונופול
תרצי - אהיה פסיבי
תרצי אחרת - אהיה אקטיבי
ברור לך שכמזל אריה, מטבע הדברים אני סופר אקטיבי..
וכל השאר - השאירי לדמיונך הפרוע
רוצה סיפור חדש ?
רק תגידי
אמת או מציאות, שקר או כזב - מה שתבחרי לך אכתוב
ואת תחליטי
רק כדי ליישר את הדורי העבר
כי התחלנו ברגל שמאל באתר...
אני לא נושך..
רק בועט
לא מרביץ
רק מלחיץ
לא מעליב
רק ציני
אבל מי שלא מבין, יש לו בעייה רצינית...
משחקי מילים
משחקי אותיות
הכל זה רק משחקים
אהבות בגידות ויסורים
עדיין רק משחקים, כן, משחקים של גדולים
משחקי החיים האמיתיים
וגם אם תצניעי ראש
גם אם לא תפנימי
גם אם לא תאמיני
לעולם אל תשכחי
איפה נמצא הכסף האמיתי....
הכסף הגדול...
בתעשיית הכל יכול...
כן !!! - בתעשיית "הראש הכחול"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה היית לו בעיה בזיקפה
יו יו13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת עזרהדוד197707/08/2007
לחברי הפורום שלו רב!
אני חדש בפורום ובעצם שייך לפורום תרומת ביצית אבל ותיק ותיק במאבקים על הפריון .אנחנו כבר 6 שנים בעסקים של הפריון עקב סרטן בשחלה וטיפולים כמותרפיים שהרסו הרבה מהשחלה שנותרה.
אח"כ טופלנו בi.v.f בתל השומר ואסותא והיו 6 עוברים שלא נקלטו עם המון תקוות ומפחי נפש עד שהערכים ההורמונליים הראו על חוסר תפקוד שחלתי. ואז הומלצנו על תרומת ביצית כאפשרות הראלית היחידה .כמובן שהיה הרבה צער ועוגמת נפש תקוות ואכזבות אך גם גלויים מדהימים ממעמקי הלב להתמודדות אל מול ההפתעות שכמובן מאד אופיני לכל הנאבקים בפריון ובודאי לאלו שהגיעו לתחנה של תרומת ביצית .
אנחנו צריכים עזרה בחיפוש אחר תרומת ביצית מ תורמת יהודיה ממוצא ארופאי שמאד קשה בארץ גם אם זה יקר הרבה יותר ולכן נודה מכל הלב למי שיוכל לעזור לנו גם במידע או מישהי שמוכנה לתרום . כמובן שאין לנו כל כוונות רווח אדרבה אנחנו משלמים הון תועפות ובחפץ לב. אנו נשמח מאד מאד אם תשלח מסר או ל [email protected] מספר טלפון או דוא"ל ללא שם וללא פרטים מזהים זה יכול לעזור לנו מאד. כמובן שהכל יהיה בצורה חוקית ודיסקרטית . ובתנאים טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבתלבלת כנראה בפורום...
DANYDINE07/08/2007שלום לך ידידי
מצטער שלא יכול לעזור לך
מפאת מיני...
ומוצאי...
אם לחפש את גזע העתיד אתה רוצה
לך חפש לא בפורום זה
חושב כי עדיף לו תפנה לפורום המקביל בהנחיית כל המי ומי..
שם יש להם עצות מקצועיות ככל האפשר
ומדע פופולרי ככל שתבחר
גם מי שלשם נכנס ומתקבל,
לא בהכרח מבקשתך יבהל
כי הנה לראייה
עד כה לא פנתה אליך מפורום זה אף בחורה.
או
שמא תקנו אותי בנות,
האם אליו פניתן ישירות
מזור ותרופה לו מצאתן
וביצית קטנה לו מסרתן
אל דאגה הכל נקי וסטרילי
רק בדקו את התהליך מבעוד מועד
שלא ישפיע על פוריותכם ובריאותכם
כשאתן אתן תרצנה גם אחד/ת משלכם...
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש באתר המצ"ב
DANYDINE07/08/2007http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נקודה למחשבה....קראו וענו
DANYDINE08/08/2007עוד נקודה למחשבה,
ידוע לי על לא מעט רופאים
שפעם בשבוע לחו"ל הם יוצאים
שאיבת ביציות הם מבצעים באוראינה, מולדבה ורומניה
עד כמה שגיואגרפיה אני יודע - זה נחשב למזרח אירופה
מאידך - בקשתך לתרומה ממוצא מזרח אירופי ואפילו יהודי - מעלה את סוגית האתיקה הידועה -
מי אנחנו יצירי האל שנבחר את הביצית - אם לא באה כדרך הטבע ?
שנמיין את הביציות המופרות לפני שתילה/ הזרעה IVF
שנקבע את מקור הביציות
אולי גם נבדוק אם התורמת גאונית? ומה מידת ה IQ שלה?
לא יודע למה אבל זה מזכיר לקצת נשכחות שעשו לנו היהודים צוררנו בשואה...
אז עם כל הכבוד שתרומות נזקקות, ועל זה אין מחלוקת - קבלו כל אחת ואחת לביציות או כל אחד ואחד לזרע כל עוד הם בריאים, לא נושאים מחלות גנטיות קשות שלא נתנות לריפוי וכבדו את רצון האל.
למותר רק להזכיר, שמכל העולם, ע" ידע מוקדם, ישראל נחשבת למקום הליברלי ביותר והמפותח ביותר בעולם בתחום זה.. יותר מארה"ב ואירופה המערבית
כנראה כתוצאה של האגו טריפ של האמא היהודיה - שאמא ללא ילדים לא יכולה להיות אשת איש,
ואב ללא בן (אבו-אל-בנאת) לא נחשב בקהילתו כי אין לו דור המשך...
כשנוח, ביהדות, האם היא הקובעת, ועל פיה יקבל הילד את דתו, אך לכל נושא אחר, משנית היא ואף לא קבילה כעד... מה היא לא בן אדם?
מנצל במה זאת לסימפוזיון טיפה יותר מורכב ומעמיק ...
נראה אתכם מרימים את הכפפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנושא חשוב
dikla4308/08/2007למי שהדת חשובה לו, ומציית לחוקיה, כפי שהדתיים מסלפים אותה.
שאלתי פעם את האיש הכי קרוב לי בעולם, שאינו עוד , למה הוא כ"כ שונא את הדת והוא ענה "איני שונא את הדת אלא את מה שהדתיים עושים לה".
אין לי סימוכין לתת כרגע, אבל בגדול, לא נראה לי שאלהים התכוון שהאישה תהיה כלום - כל הפרשנויות של הרבנים (שכבודם במקומם, ולי יש כבוד למועטים מביניהם) הן רק פרשנויות, ואף אחד לא יכול לדעת בוודאות. אם היא כלום, אז למה היא נוצרה?! ...
יכולתי מעכשיו ועד עוד שנה לתת הוכחות מהתנ"ך (שגם הוא אוסף כתוב של אגדות שבע"פ, לדעתי ולדעת עוד רבים וטובים) שהאישה חשובה לא פחות מהגבר ואולי אף יותר, אבל מה זה משנה? כל אחד מאיתנו צריך לקחת מהדת או ממשנת התנ"ך את מה שטוב לו, ולהשאיר בצד את מה שקשה לו לקחת. אני, בחלקת אלהים הקטנה שלי, חיה לפי תורה מאוד פשוטה: היה הגון, ישר, רחום ושלם עם עצמך, וזה יביא לך רק טוב !
ותודה - דנידין - על המחמאות המחורזות באזור אחר של הפורום.
לידיעתך - גם אתה, ללא ספק, מרים פה את רמת הפורום !!
עילגות, שטחיות ורדידות הן משעממות ואינן מאתגרות את המוח, שהוא כידוע מפעיל גם את החלקים שלשמם התכנסנו ונכנסנו לפה כולנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות ואורגזמהבילי07/08/2007
אתמול הגעתי הביתה מהעבודה. הייתי לבד, הילדים והבעל הלכו. הרשתי לעצמי אמבטיה ארוכה וחמימה. שפשפתי את עצמי בעדינות עם סבון, ליטפתי את הפטמות, התחלתי לאונן. לאט,לאט,לאט - עד הפיצוץ. זאת היתה האורגזמה הכי טובה שהיתה לי לאחרונה - אני ממליצה לכל אשה להכיר מחדש את הגוף שלה לפעמים, זה יכול לעשות לכן רק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה לך בילי
ירון07/08/2007אשמח לשמוע עוד ממך [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלת בפורום המבוקש...
DANYDINE07/08/2007שלום לך ידידי
מצטער שלא יכול לעזור לך
מפאת מיני...
ומוצאי...
אם לחפש את גזע העתיד אתה רוצה
לך חפש לא בפורום זה
חושב כי עדיף לו תפנה לפורום המקביל בהנחיית כל המי ומי..
שם יש להם עצות מקצועיות ככל האפשר
ומדע פופולרי ככל שתבחר
גם מי שלשם נכנס ומתקבל,
לא בהכרח מבקשתך יבהל
כי הנה לראייה
עד כה לא פנתה אליך מפורום זה אף בחורה.
או
שמא תקנו אותי בנות,
האם אליו פניתן ישירות
מזור ותרופה לו מצאתן
וביצית קטנה לו מסרתן
אל דאגה הכל נקי וסטרילי
רק בדקו את התהליך מבעוד מועד
שלא ישפיע על פוריותכם ובריאותכם
כשאתן אתן תרצנה גם אחד/ת משלכם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקון - התשובה לבקשת עזרה.. סליחה
DANYDINE07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפקק.
גדגדן07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילי היקרה
ליאור11/08/2007בוקר טוב אליהו שסוף סוף מצאת את זה.
איפה היית כל השנים?
חחח
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יאללה להתעורר..לולה קדימה תוסיפי ..עינבר07/08/2007
אמרתם שאישה רוצה..רק לא מבקשת..אז הנה מה אני רוצה ..אני רוצה אותך מלא אהבה..אני רוצה נגיעה קסומה ..אני רוצה שבמבט אחד שלך..ארצה לגרור אותך לפינה חשוכה..ללטף את גופך..לראות אותך למגעי ניכנע..הידים בולשות הגופך מפשיטות אותך..ואז כשאתה בתוכי..הנשימה נעצרת באפי..אתה מושלם גופך מחובר אליי כול כך עמוק..לא נותר לי אלא לזעוק..כןןןןןןן עוד...
(דנידין הכניסה לצינים אסורה..ולילידים מתחת לגיל 18)אז אם אתה רוצה להוסיף משהו יפה אתה מוזמן הערות תלונות או כול דבר אחר..פתח לך פוסט מישלך..זה שלי!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם גם רוצות
יוני10/08/2007אני בין 43 נשוי ויש לי ידידה טובה שנראית חבל על הזמן גבוה רזה חזה גדול ואותה הכרתי בעבודה עבדה חדר ליד המנהל .כל יום היינו יורדים לאכול יחד בחדר אוכל היא בת 24 שרואים אותה ממש נמסים .יום אחד היא הגיע בלי הרכב כנראה בכוונה לי יש רכב מהעבודה אין לי בעיה גם של דלק.הציע שניסע בוקר אחד לצפון.סתם לטייל.קבענו ואז גם עצרנו לקפה בדרך.היא הגיע עם חצאית מיני מיני יש לה רגליים שמי שמסתכל לא מתפקד. ישבנו ברכב בחלק האחורי והיא קפצה עלי בנשיקה שאני לא הבנתי מה קרה ואמרה לי שהיא חולה עלי.ומשם הדרך הייתה קצרה לסקס פרוע .היום אנחנו נפגשים 3 פעמים בשבוע לשיחות בכייף ואז נגמר בסקס אצלה בדירה .זה אומר להתקלח עם יין טוב והרבה דברים שאני לא עושה עם אשתי. הבחורה היפה הזאת לא מבקשת כלום ממני רק סקס היום זה מקשה עלי .שהיא איתי היא אומרת לי שהיא מרטיבה וחייבת לגמור.אני לא תמיד רוצה .מה אני אמור לעשות .לעזוב את העבודה אני לא רוצה .יש לי רכב פלאפון פקידה וחבל לי להפסיד.לא פעם אמרתי לה נפגש ולדבר בסבבה.ואז נגמר במיטה שלה.מה אני אמור לעשות. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה
ידיד טוב10/08/2007גם אני רוצה לאחוז בגופך
להפשיט את בגדייך
ללטף את מגע עורך הרך
לנשק את שפתייך החושניות
לחבק אותך חזק אלי
להכנס לגפוך הרוטט
להרגיש את כל כולך
פשוט גם אני רוצה .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משפטי פתיחה גרועים..זה הזמן ליכתובעינבר07/08/2007
*אתה יפה כמו חלום מאחור..חבל שהסתובבת התעוררתי..:-))
*כן ממי אתה בהחלט יותר טוב מהאקס שלי..אבל במיטה הוא היה מעולה...:-))
אלו דוגמאות שאני מכירה..מה אתם מכירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה מליונים
לולה 2207/08/2007(את ההודעה הקודמת לא הבנתי, זה שאני מנהלת פורום לא אומר שאני חכמה)
את מוכרת לי מאיפשהו
אפשר אש (הוא לא מעשן כמובן ונחנק אחרי רבע שכטה)
מצאת חן בעיני חבר שלי אבל הוא ביישן (במועדון)
אפשר את המספר שלך (תשובה - מה, אנחנו באושוויץ?)
אני חייב לנשק אותך (ואני חייבת להביא לך בעיטה בביצים)
מכל הבנות כאן, את הכי יפה (ואתה הכי שיכור דביל עם הבל פה ואני לא טרחתי להגיד לך את זה)
אני ואת זה כמו קווים מקבילים ובסוף ניפגש בסיבוב
נעליים יפות, רוצה להזדיין
ויש עוד כמובן, אבל זאת התחלה לא רעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתה מושך החוטיני...הלביאה06/08/2007
מזיז אותו לצד....
מבקר שם עם לשונך החמה...
מרטיט את מרכז העצבים...
עד דמעות, עד שאני צועקת!
די! בבקשה! מתחננת...
ואתה לא .....
כאן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושך לך בחוטיני..
סקרן06/08/2007אבל לא מצד לצד
מושך אותי כשאני ואת לבד
מושך אותו למטה
כי את אותי כבר מפתה
רוצה לראות לך את הכוס
ללקק ולאכול אותו כאילו היה מוס
אמלא אותך תשוקה
אני אמן הנגיעה הרכה
מושך לך בחוטיני
פעם היה מכנים אותי הודיני
היום כבר כולם יודעות
אני אדון התענוגות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו, גמרת לי
הלביאה06/08/2007את היום. מרב ייחום לא אוכל לתפקד היום.
מה שהגוף שלי עובר עכשיו,
רק xoxo יוכל להציל אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לביאה, זה באמת היה בקטנה...
סקרן06/08/2007רוצה לקחת אותך לביאה
לשחק איתך משחקי תאווה
ואת ממני רוצה עוד
אז בואי ואגלה לך סוד
בפגישה הראשונה אני לא מחבק
אני אוהב לנשק
הנשיקות שלי רטובות
שפתי מלאות ככריות
במבטי אחדור לנשמה שבך
אצית את הדמיון שלך
אלטף את ירכייך
ואגרום לזקירת שדייך
אצבעותיי על גופך מטיילות
ונשמותיך כבר נהיות כבדות
רטט תחושי בין מפשעותייך
כשאלגום מהצוף הבא בין רגלייך
הלשון והשפתיים מענגות את גופך
ואני נפעם מיופיך
אני לא בא להתפרק
כאן אני כדי לפנק
לא מדובר באשליות
כי אני לא באתי מהאגדות
לקלקי לך ניסוח מלכה
כי אני הוא אמן תשוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורר הדלות
DANYDINE07/08/2007סקרן, נהיית פתאום משורר הדלות
בסה"כ קיבלת קצה חוט...יני
על פניו נראה שבחרוזים אתה בסדר,
אבל מיספרים - לא הולך כ"כ חלק..
דבר עם לולה הצופה מהצד
קח שיעור או שניים
וחזור לחוט.. עוד שנה שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנסת ללחץ...חה חה חה...מסכן...
סקרן07/08/2007דנידין דנידין
כל היום עושה ביד ימין
מחפש מין זמין
אך הוא לא מבין
שנשים אמיתיות
רוצות ליהנות עם אדון התענוגות
עזבי אותך ממסכנים לביאה
הוא לא ימלא אותך תאווה
את לא רואה כמה הליצן חלש
כמה הוא נחש
עם כולם הוא רב כאן
כי הוא ילד עם זין קטן
הוא חסר ביטחון
כי אין לו כמו לי את המראה הנכון
אם אני והוא ברחוב הולכים
רק אלי מופנים המבטים
לא מדבר משחצנות
אלא ממדעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה ומחכה...
הלביאה07/08/2007מליל אמש בחצות, רטובה ממקלחת נעימה, לבושה חוטיני שחור בלבד, יושבת ומחכה ומחכה....... ומי לא בא?
אדון התענוגות, הודיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודיני בן זונה
DANYDINE07/08/2007מכל מקום הוא נחלץ
מכל סדק הוא בורח
אפילו את החוטיני הוא מורח
מבאס את הקהל הבוטח
מפשיל את הביקני
מסיט את החוטיני
ובעכוזך הוא נבלע
אגדה !!!
עד היום לא נמצא...
פלא שאת מחכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלת צחוק על שפתיי
הלביאה07/08/2007עכשיו אני מבינה מדוע מגרד לי שם.. ואני לתומי חשבתי שיש לי תולעים.. רציתי לפנות לד"ר שיתן עוד ביס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה..הקנטת ניסחפת..
עינבר07/08/2007ואז כשהבנת שהוא בכמה מילים הצית אותך..שלפת ציפורניים והתחלת לסרוט כדי להראות שאת לא ניכנעת..חיכית..לו בלילה..בטח גם פינטזת..אבל כשדנידין זרק כמה מילים חזרת אחורה..או שזו טקטיקה..לנסות לקבל את שניהם..הכול מיקרה..הכוחת שלביאה בכמה מילים הפחה..לחתלתולה..שרוצה ליטופים ומילים יפים..תהני חמודה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה דנידין..לפני שתיקפוץ...
עינבר07/08/2007מתקנת את השורה עם השגיאות(אתה הרי אוהב להראות שאתה רושם תקין )...אז הנה השורה המתוקנת"הוכחת לביאה שבכמה שורות הפכת מלביאה לחתלתולה חמודה:-))"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההד"ר כאן לשרותך,ומוכן לתת ביס
הד"ר08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין..קצת תחרות ואתה נלחץ...
עינבר07/08/2007אוי אתה חלש!!..ישר מתחיל לרדת על הבחור..והוא בכלל לא אשם..שהבחורה מלביאה הפכה לחתלתולה..כמה מילים כמה תיאורים ..ופתאום חם לה בפנים..אולי תנסה את המרץ שלך לכתוב לה כמה שורות..נראה שזה מדליק אותה..בימקום לרדת על בחור..שרשם לה איזה שירשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמשכי אותי בלשון
DANYDINE07/08/2007ענבר מה קרה? היפוך כושי עורו נמר חבובורותיו?
רק נסיתי להיות קצת יותר נחמד פחות ציני וכולכם כבר עושים ביד אחת נגדי?
מה קרה, מציק לכם שללביאה ולי יש ראש אחד
במקום חמשירים וחרוזים
דובקים במעשים ועינוגים
מה רע בציניות לשמה?
אם עיניים לכם פותחת?
ולפעמים גם קצת קורעת לכם את התחת?
מה, כל הזמן רק שאלות מטומטמות
חרמנים עם דרישות מפגרות
חסרי סקס בבית או בכלל
משגעים לכם את הוירטואל?
מה קרה ענבר?
סקרן ואת חברתם יחדיו?
רק אתמול אמרת "אתך לעולם לא אשכב"
יצאת לו פתאום למגננה
כאילו הוא בג'ננה
חמודיי, לא אפריע לכם יותר לריב
גם לא אתקן עוד שגיאות כתיב
לאכול אחד את השני תהנו בכיף
ואני כדברי לולה, אשען על הגדר עם הגבעול בפי....
ובכם אצפה...
בהצלחה !!
תשובות ומענות לא יזכו לתגובה
לא תצליחו גם לקלקל לי
את שבוע הפסטיבל שלי...
לוקח חופש עד שבוע הבא...
וללביאתי, אשת האריה, אל לך דאגה,
מהם לא תצמח הרעה,
כולה, הם חיות העדר
לסכסך הם רק מנסים כל הזמן
איכויות אינם מזהים
לפרגן אינם יודעים
רק, את ציפרונהם הם מנסים.... לשלוף
אך יחד בעזרת טפרינו ואחוד כוחות, בקלות ניטרוף...
אמנם ארוחת בוקר כבר אכלתי,
ו ו2 קצר כבר שתיתי
אך איתך בלבד אצא לסיבוב נוסף...
ועד שבוע הבא,
התמודדי עם "הנאחסרים" הקטנים בהצלחה
עוררי אותם בלקיקה
דיחפי אותם בסטירה
גרי את יצריהם
תני להם להתרגש
בינהם להתגושש
תהני מכל דקה,
ואז יחד נפרוש אל הספה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי מגיבה ..לולא קיללת!
עינבר07/08/2007ואל תשייך אותי לחבורה כזו או אחרת..ואם אני רוצה להגן על זה או אחר..אגן באותה מידה אתקוף..אל אם לקלללה אתה מתייחס כנחמד..אבוי שאתה לא נחמד..אתה יכול להיתייחס או להתעלם..זכותך..אני את שלי אמרת!..יום טוב ..עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - מזל טוב !
dikla4307/08/2007קראתי את מה שכתבת - הכל
ואנא -אל תלך מכאן
אתה משדרג את הפורום בגדול
וקראתי גם את הסקרן.
אתה - סקרן
אתה ממש קשקשן
איך אתה קופץ למסקנות
איך אתה לא קורא בין השורות ?
ועליך כפי הנראה - וירטואלי שפל
נכתב הפתגם הידוע
"כל הפוסל - במומו פוסל"
וגם "לך תחפש מי אותך ינענע"...
דנידין - המון מזל טוב - אני איתך
אל תתן לאנשים קטנים
את הלב לאכול לך
הם אנשים אומללים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דיקלה
סקרן07/08/2007תגידי, מה עובר עליך?
אני פעם פגעתי בך? כתבתי לך?
לא יודע מה את רוצה ממני, ולמה החלטת להיכנס בי, אבל את טועה. ביג טיים!
הבנאדם מרגע שנכנס לפורום לא מפסיק לעקוץ אותי. פעם אחת הבלגתי גם פעמיים ושלוש.
אבל הפעם הוא כבר הגדיש את הסאה, ולא נותר לי אלא לענות.
מציע לך ליטול קורה מבין עינייך נשמה. הבנאדם הוא איש מדון. חיי מריבים. תקראי טוב איך הוא רב עם כולם. ככה הוא מקבל כנראה צומת לב. ואני? בדכ' מוותר ולא נכנס לעימותים מיותרים. אבל הפעם הייתי חייב לענות לו כי הוא לא באמת כזה גיבור.
בכל מקרה תמשיכי ליהנות בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה שנירגע כולנו
dikla4307/08/2007נראה לי שלקחנו את זה יותר מדי רחוק....
מה - באמת נעלבת? אם כן, אז אני מתנצלת . אבל,מצד אחד הרמה פה נהייתה קצת נמוכה, ומצד שני - כל התגובות פה נורא מצחיקות אותי - באמת...
אז החלטתי גם להשתתף בחגיגה. האמת שאני יותר טובה בהתנסחויות וחריזה בתחומים אחרים בכלל, אבל אם הגעתם לנושא העלבות, במקום לנושא שלשמו התכנסנו, אז גם אני רציתי .
טוב, אולי אפשר פה "שולם" עם כולם, או שאתם בעצם בקטע של העלבות? בגדול, נראה לי שאפשר לקשקש פה על דברים קצת יותר נעימים ומעוררים מאשר מה שקורה פה לאחרונה.
ANYWAY - סקרן, מאוד אוהבת את הכתיבה שלך, אם לא אמרתי קודם.
שיהיה לילה קסום לכוווווווווללללללםם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה
סקרן07/08/2007תקשיבי נשמה
אין לי כאן בכלל תחרות איתו
ולא ראיתי שכתוב לך על המצח "שייכת לדנידין בלבד!"
הבנאדם באמת חיי לו בסרט שאני מתחרה שלו
הוא כבר הספיק לריב עם כולם
כנראה בטחון עצמי ירוד..ככה זה כשאתה גיבור רק באינטרנט, ולא באמת יודע לגשת לבחורה,
ולהתחיל עם בחורה גם במציאות ולא רק בעולם הורטואלי.
הוא בכלל רווק לא? אז מה הבעיה שלו לגשת ולהתחיל עם בחורה בפאב? בית קפה? וכד'...
האמת? אני נשוי, לי יש בעיה להתחיל עם בחורה באיזור המגורים שלי, למרות שאין לי בעיה לקבל טל' כשאני יוצא בחמישי בערב עם חברים.
הבחור הז כנראה נראה על הפנים...ולא ממש יודע איך לדבר עם בחורות..
טוב דיי, לא יפה לרדת על אומללים. יותר אני לא אסתלבט עליו..הוא באמת עלוב.
בכל מקרה, אם את רוצה באמת להנות ולהתנסות בחוויות מטריפות
אין טעם שאני אכביר עוד במילים. לא כאן
הנה המייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נושך לך בחוטיני !
הד"ר06/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההד"ר - תציל אותי
הלביאה07/08/2007למרות שהחוטיני קטנטן, קיבלתי ביס בישבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה...
גדגדן07/08/2007ממש לא נחמד מיצדכם, יש מסיבה ולא קוראים לי, לא יפה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים....
הלביאה07/08/2007החגיגה נגמרת,
כיבוי אורות,
הלביאה אומרת: שלום לגדגדן.
איתך החגיגה כבר נגמרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד !
dikla4307/08/2007רק רציתי לפרגן, ולהגיד ששדרגת את הפורום ובגדול, מאז שנכנסת.
רק דבר אחד שכחת, אם אכן את אישה - הם (הגברים)לא אוהבים ציניות, אבל מוכנים לסבול למען המטרה. לא אוהבים ששורטים אותם, פוצעים אותם, ואפילו לפעמים משחקים איתם במשחקי מלים, ומשגעים אותם, אבל בשלב מסויים נמאס להם והם מתחילים להתכתש אחד עם השני (את יודעת, כמו בג'ונגל) ואז הם נהיים "קיפודים" ובשלב הבא הם בורחים...
אז מה, נישאר פה רק אנחנו הבנות? מבחינתי - בכיף - דוקא יכול להיות מענין, אבל נראה לי ש: א. לא כל הבנות יאהבו את זה. ב. הגברים עכשיו פה בפורום מתכננים לעשות בי שמות ולא בכיוון שאליו אני מתכוונת...
בכל אופן, בעדינות עם המין החלש - לא להבריח, שלא יברחו גם השווים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח"ח לשתיכן - אמן
DANYDINE07/08/2007שמח ועליז יכול לצאת לחופש אבל אחזור במהרה..
אין ספק ששתיכן נותנות את התמורה
אפילו תמורה מלאה
בהעלאת הרמה
בחידודי לשון
רעיונות
ותיאורים מעניינים
רק דבר קטן, כן, אנחנו הגברים,
יודעים להיות גם ציניים
ומאוד מעריכים (מדבר שם עצמי בלבד)
ציניות שנונה של נשים,
הקורואות דרור להתנסחויות תרבותיות,
משחררות את לשונן בעגה עממית,
ואין כל ספק שזו לא תרמית.
כי מרחוק באלמוניותינו,
אין דבר יותר חזק משנינותינו,
ללהג, לנבל את פינו, דברים שלא נעיז לומר,
גומרים פה אומר, ובלשון הפורום מרימים את התומר..
אז באמת כיף ששתיכן אתנו,
משעשעות אותנו,
ואם יש כאילו שלא מבינים,
לא מפנימים ואו סתם עסוקים...
או סתם מחפשים מליון ריגושים אחרים,
שיעשו זאת לבד ולא ישתפו אותנו.
כי כולנו פתוחים לדברים עסיסיים,
סקס ומשחקים אסורים,
נוותר על קללות וחשבונות אישיים,
קצת קטילות עדינות או העמדה במקום - אין בו דיני נזיקין.
לילה טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא לא לביאתי
גדגדן07/08/2007למרות שהאדמה רועדת והכל עושה רושם שמיתפורר,על לך לאבד את העשתונות,חושש אני שהחגיגה רק מתחילה,ואף חושש אני שמא מרטיבה את מפחד ולא מתשוקה למילים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תנועות עם לשון על הביס יעזרו כאן
הד"ר08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אתם הגברים מרגישים..הלביאה05/08/2007
באיזור החלציים שלכם כשבא לכם?
כשאתה רוצה לזיין, זה דומה לזה שאף רוצה להתעטש?
יש מין דגדוג כזה ואתה יודע שהבולבול רוצה להשפריץ, והדגדוג ישתחרר רק כשהבולבול ישפריץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן בערך
כם הערך06/08/2007כן בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי למשל מתחילה התמתחות כללית בגוף
הד"ר06/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי קורה דבר מוזר
יו יו06/08/2007כל השערות נעמדות לי כאילו התחשמלתי.
והכי מצחיק אני נראה כמו קיפוד כשאני גומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מצליח לעבוד כשאני חם
מתמחה בצלילה06/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה שלום
ליאור11/08/2007מה שקורה אצלינובדרך כלל זה שהZיו מתמלא בהרבה דם.זה גורם לו להיות מאוד רגיש וכל נגיעה של הבחתונים ,מכנסים או כל דבר אחר אתה מרגיש דקירות מאוד כפיות.הוא נהפך עיצבי הרבה עצבים וכל נגיעה מחשמלת.שלא יגמר.
זה העינוג .
ומה קורה אצלכן כשהדגדגן מיתנפח ועומד להיתפוצצ?
אני חושב שזה אותו הדבר.
רק שאצלכן יש גם זה וגם עוד מקומות ואצלינו רק זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מרגישים?
yapi4212/08/2007את יודעת, תמיד שואלים מי נהנה יותר זה שחודר או זו שנחדרת.....
התשובה נורא פשוטה... כשמגרדים את האזן עם האצבע..... מי נהנה יותר? האצבע או האוזן?
סתתתתתתתתתתתםםםםםםםם בצחוק.....
ועכשיו לשאלתך, כשהזין עומד בטירוף כל החושים מתחדדים בכיון אחד בלבד (כמו שאומרים וזה נכון דרך אגב, כשהראש הקטן פועל, הראש הגדול מפסיק). מצב זה מאד מסוכן מכיוון שישנו מיעוט מזערי שחייב לשחרר את הלחץ והוא עשוי לאבד שליטה. ולכן בנות יקרות (שאי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן) כאשר אתן מגרות אותנו הגברים מבלי שאתן מתכוונות ללכת רחוק יותר.... קחו בחשבון שאחד חלקי מליון של האחוז לא יאהבו את זה. ואני מאחל לכל בחורה באשר היא שלא תיקלע לסיטואציה עם אחד מהבחורים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לביאהסקרן05/08/2007
נכנסת לפה לפני יומיים בערך אני חושב וכבר הדלקת כאן שריפות..
יש פה אפילו 2 שעוד מעט הולכים בגללך מכות... לא שאני מאשים אותך או משהו.
בכל מקרה את מעניינת. מכניסה אקשן לפורום, עושה מלא צחוקים, יורדת חופשי על אנשים, לא חסר לך חוש הומור, בטח לא בטחון עצמי...ויחד עם זאת מדברת גם סקס...
האמת? לא היתה פה כניסה כזו מרשימה כבר הרבה זמן...את אכן אשה מסקרנת..
ספרי קצת מי את, חוץ מזה שהבנתי שאת לביאה טורפת, ששולפת ציפורניים חופשי, ספרי למשל בת כמה את בערך (לא צריך גיל מדוייק), ילדה בשנות ה-20, או אשה בשנות ה-30 או אולי בשנות ה-40 המאוחרות שלה. ספרי אם את נשואה, גרושה, רווקה או איזה סוג של מלכה..
את מעניינת אותי, אני סקרן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת הון או און?
הלביאה05/08/2007מי אני? מה אני? מה? מה? מה?
אני.. תמיד אני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצהרת הון? דווקא נורא מעניין
סקרן05/08/2007אבל אני אישית מעדיף לדבר איתך על און...שלך, שלי של שנינו
אין לי באמת עניין בהון שלך, יש לי מספיק משלי..
בקשר לאון? גם יש לי אבל שלך מעניין אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלוםליאור04/08/2007
יש מישהו בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי..כמה דמויות אתה רואה כרגע...
עינבר04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
ליאור04/08/2007אני רואה כוכבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מוותרתאולגה04/08/2007
אני מוותרת ולא ניכנעת לבעל או לחבר ולא נעשית שפחה שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך בעל
ליאור04/08/2007אז למה שפחה של החבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימי האינקויזיציה תמו
הלביאה04/08/2007אישה אשר נהנת להשלט ע"י בן-זוגה נקראת בבדסמ שפחה.
שלושים שניות לליקוק הנעל! שתבריק!! הבנת? אם לא...
השליטה אינה בהכרח מלווה באלמנטים מיניים.
תגידי לי מה את סמרטוט או אישה? רק לך יש את היכולת לקחת שליטה על חייך, לא לאף אחד אחר!!
איפה האסרטיביות והאסטרטיביות שלך?
כל דבר בחיינו הוא תוצר של איך שאנחנו מגדירים אותו, ומה שאנחנו עושים ממנו.
מערכת יחסים בריאה המשלבת בדסמ ושליטה, בין אם כתיבול למערכת היחסים ובין אם כסגנון חיים מלווה - נעשת בהסכמה מלאה והדדית - שכן ימי האינקויזיציה חלפו להם מהעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)