מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה דחווווופהבת 1418/08/2007
אני וחברה שלי חברים כבר 6 שנים ומתחתנים בחודש הבא.
אמא שלה אמרה לה לא עשות סקס לפני חתונה ובודאי לא להיכנס להריון.
ראינו סרט סקס והיינו עם פיג'מה.
אני הייתי עם תחתונים והיא עם שמלה בל חזייה וחוטיני.
כשהיה סצינת סקס דחפתי לה יד וכשזה התפתח היא דחפה לי ופשוט הפשטנו אחד את השנייה ועשינו סקס בלי מחשבות.
יום אחרי גילינו שהיא בהריון.
אמא שלה הזהירה אותנו לא לעשות את זה.
טעינוף לא שמנו לב!
מה נעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה עולם הגעת אלינו?
DANYDINE18/08/2007שלום ל"חתיך" באמת אתה כזה?
לא מאמין שאתה 6 שנים עם חברה ולא עשיתם סקס...
לא מאמין שלא קראת, התוודעתם לאמצעי מניעה
לא מאמין שאתה עושה רק מה שאמר אמרה...
לא מאמין שכלל יש לכם בעייה...
אז אם אתם באמת מתחתנים, או באמת עשיתם סקס ראשון מזה 6 שנים... מה בדיוק הבעייה?
פרי אהבתכם יגיע כשירצה היום (אפשר לספור את הימים אם כי לא מדע מדוייק) אם יגיע לפני או אחרי החתונה באמת כבר לא כ"כ משנה.
החשוב ביותר הוא שאם באמת אתם אוהבים והחלטתם ממילא להתחתן, זוגיותכם אכן מהימנה... אז זמו קדימה ותנו לפרי אהבתכם בית חם טוב ואוהב..
וכל השאר... יסתדר לבד, ובעיקר - ימותו הקנאים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום אחרי
מ20/08/2007מאיפה לעזאזל אפשר לדעת שיום אחרי קיום יחסים אפשר היה לדעת שהיא בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענבר,דנידין, ולסקרןבת18/08/2007
שלום לכולכם. אני זאת שהתכתבתי איתכם לגבי הנושא: "מבט ממושך". בהמשך. צץ לי הרגע רעיון, מה דעתכם על זה. שאם אמצא את העיתוי הנכון, ואהיה עם הגבר פנים אל פנים, אני רוצה לעבוד עליו, ולומר לו שחלמתי עליו אמש בלילה, ואם ישאל מה? אומר שהתחבקנו. ואז נראה איך התגלגלו העניינים. האם כדאי, האם זה יראה ילדותי מצידי? האם יבין שאני מתה במציאות להרגיש את חיבוקו? האם הוא יצחק עלי? האםירגיש מבוכה?. מה דעתכם, כי אני רוצה איכשהו ליזום בהדרגתיות וברמזים , כי השני לא יוזם כלום- אולי חושש מכל מיני סיבות. מה דעתכם על רעיון זה, ואולי יש לכם עוד רעיונות איך לגרום לו שיתחיל סוף סוף איתי!!!!!! . תודה נשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים עצים ביער? רדי מהעץ הזה...
DANYDINE18/08/2007ככובה, סמדר או כל שם אחר שתבחרי...
ראשית נתחיל מהטיעון המרכזי - רדי מהץ, יש עוד הרבה דגים בים, את לא באמת רוצה אחד בלי עמוד שדרה, סמרטוטר שלא יודע להרים מטפחת? תגידי לי שזה נכון...
אם בכל זאת רוצה את הדרך הקשה, השקיעי מאמצים היכן שתוכלי לקטוף פירות ולא אצל אילו שלא יודעים לקטוף אותם
קרי, התחזויות, לשחק בכאילו ובנדמה לי... זה טוב לגיל הגן, או לכיאלו שיש להם כבר הכל ויכולים "לשחק" מבלי להפגע.
לך יש מה להפסיד... כי את בעצמך לא יודעת מה את רוצה, וכל מה שמנכר לך בראש זה אי הוודאות, הספק, והרצון המוחלט הבלתי מתפשר לדעת ל מ ה ???? למה הוא לא פונה אלייך
אז באמת.... שלא יעבדו עלייך
זה לא רומנטיקה
זה גם לא אהבה ממבט ראשון
זה בטח לא התאהבות
זה לא רצון לחפוז
וזה בודאי לא משאלת חייך
אז צאי, הכירי בחורים נורמילם, שיש לך אתם דיאלוג, ולא מונולוג, לא באמת חשוב מי היוזם כל עוד יש דיאלוג, והרצון להשתתף בו הוא הדדי
ותודה שטסת דנידין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוכבה
סקרן19/08/2007שלום כוכבה/שרית/נוגה או סמדר,
תראי נשמה, הכי פשוט והכי קל זה לגשת לבחור בלי לשחק משחקים, ולהגיד קודם שלום...זה באמת לא קשה נכון? אח"כ באמת בלי הרבה חששות להציג את עצמך " אני נוגה/שרית/סמדר" (או מה שתחליטי), ואז להמשיך (ותסלחי לי שזה בלשון פניה לאשה כי קשה לי לכתוב לגבר) אבל תגידי לו משהו בסגנון של: "אני לא יכול להוריד את העיניים שלי ממך..את מאוד סקסית מושכת, יש לך משהו מטריף בעיניים, ואני חייב להכיר אותך...ובלה בלה בלה" חכי לתגובה שלו ותמשיכי מכאן הלאה..בכל מקרה תפני אליו כשהוא לבד.
אל תגידי לו אתה חתיך, או אתה יפה. זה ממש מפגר..תדברי על זה משיכה אליו, וכד'...
מתביישת? לא נעים? לא נעים מת מזמן, ועם ביישנות לא תגיעי לכלום בחיים, לא רק בתחום של יחסים עם גברים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
בת19/08/2007היי סקרן. לא כדאי להגיד לו בהזדמנות שניפגש שאני לא יודעת למה אבל חלמתי עליך כל הלילה. ואם ישאל מה חלמת? אומר: שהתחבקנו. נראה מה תהיה תגובתו. אולי זה יביך אותו? מה דעתך על הסיפור הזה? ותודה לך סקרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוכבה...אל תיפגעי חלילה ...
עינבר19/08/2007זו לא הכוונה שלי..אבל זה נשמע ממש ילדותי..חלמת עליו שהתחבקתם?זה חלומות ילדות..מילא חלמת עליו שעשיתם סקס פרוע כול הלילה..טוב זה כבר חלום:-))..אבל אם תומרי לו שחלמת עליו ורק התחבקתם..חמודה הוא יחייך לשניה ואז יגחך..והרושם שיווצר מימך הוא של ילדה..אז הנה המלצתי בנושא..שלא תאמרי לו שחלמת על חיבוק!!אם כבר עזרת אומץ תאמרי לו שחלמת על המגע שלו בגופך ועוד כיד הדמיון שלך:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
בת20/08/2007היי עינבר. אני אעשה המון שרירים ושיהיה לי האומץ אומר לו זאת, כי זאת כבר עליית מדרגה. פה הוא יבין לגמרי שאני רוצה אותו, מעניין מה תהיה תגובתו. אם הוא רק יחייך ולא יזום, אני ירד מהר מהעץ ואשכח ממנו, ואז אבין שהוא לא לעוניין לעשות מאומה, חתיכת פוץ ביישן, ואם יפעל בהתאם, אז שיחקתי אותה בגדול וזה הרבה בזכותכם. נראה אם יהיה לי האומץ ותחזיקי לי אצבעות. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שינית שם? רבת זהויות...
DANYDINE21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
בת21/08/2007מה איכפת לך איך קוראים לי? מה זה יתן לך?, יש לי 4 שמות. אני אוהבת לגוון בכל המובנים. יום טוב דנידין ותחזיק לי אצבעות ותאחל לי הצלחה עם הגבר. והלוואי והוא יזום אני אהיה יותר מאושרת ואז יהיה לי קל לזרום. יום טוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא אכפת לי אם עושה לך טוב...
DANYDINE21/08/2007ילדה,
ריבוי שמות וזהויות - זה לא בדיוק מעיד על יציבות, החלטיות ונחישות..
כאילו אין בעייה אם את משתמשת ב 2 שמות במקביל, אבל החלפה של אותו שם, מעיד על חוסר מסויים... הכימיכל מסויים... ולא אמשיך לפרט...
בכל מקרה אם את עדיין בקטע של הנחנך הזה או מפנטזת שתגידי לו ככה או אחרת, השתדלי להיות לפחות אתו בשם/זהות/מראה אחד...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
בת22/08/2007בוקר טוב מורי. אתה צודק בהחלט. אני פשוט חששתי שלא תענו לי בפורום, כי אולי אראה בעיניכם כנודניקית ותתעלמו ממני, לכן ציינתי מבלי לחשוב פעמיים שמות שונים. אך לא נורא אשתדל בפעם הבאה להתמקד מכסימום בשני שמות כדי שתדע על מי מדובר ולא לבלבל אותכם בשמות. סליחה אם הרגזתי אותך. עכשיו אני הולכת לים להשתזף בפעם אחרונה, כי עד עתה הייתי בחופשה מהעבודה, מחר יש לי סידורים בבית, וביום ראשון הקרוב מתחילה שוב לעבוד , אנצל עוד יום את החופש. אל תשאל כמה מחמאות אני מקבלת על העור השזוף שקיבלתי, וזה לא שהייתי המון זמן בים, פשוט אני קולטת מהר צבע. צבעי שחום ומבליט את עיני הבהירות, אני עכשיו יותר אוהבת את המראה שלי. שיהיה לך יום טוב. מוצלח ושמח. ממני - אסנת (ובאמת לא משנה השם), העיקר אהבה בלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני בים - שלחי תמונה
DANYDINE22/08/2007הי אסנת
אל תשכחי לשים קרם הגנה... צבע עור מולטי זה יפה, אבל בלי מקדם הגנה - זה מסרטן ויוצר בעיות נוספות והתחלת קמטי זקנה בגיל צעיר יותר....
ראה הוזהרת...
בינתיים שלחי תמונה שנראה כמה את יפה [email protected]
איך ענייך בוערות..
תהני מהחופשה.... למה לא, אני לצערי טרם לקחתי חופש השנה... סינג'רו אותי, ונראה לי שעד החגים כולל, אני מושפט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
אסנת23/08/2007מצטערת שלא יכולת להנות כפי שצריך מהחופש. מה פירוש , נשפטת? על מה ולמה???. לגבי שליחת תמונה, אם אשלח לך תמונה או לאתר , אתה יודע מה יקרה? האיימל שלי יהיה מפוצץ, יקרוס, ויהיה בגודל של ספר עב כרס. ריר יזל ממך, כי אני לא רוצה להשוויץ, אך זו האמת. אני יפהפיה מדהימה. מה יותר יפה משיער שטיני ארוך, גולש, גוון עור שזוף, ועינים ירוקות כמו של חתול? אף סולד, ופה קטן, חזה בינוני ולא שמנה, טיפה מלאה. זהו. מספיק, כבר תארתי לחלוטין איך אני נראית, אז אתה יכול לדמיין לעצמך, איך אני נראית. יפה או לא??. שיהיה לך יום טוב, ומקווה שתפצה את עצמך יום אחד, ותנצל את החופשה, כי מגיע לכל אחד מאיתנו חופש מכל השנה שעובדים קשה. נכון או לא? . אז בינתיים, ביי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמעת פצצה - רק לא בלונדינית...
DANYDINE23/08/2007סתם צוחק...
התכוונתי שאני "שפוט" בעבודה... צריך למלא את מקומם של כולם ולי אין זמן לצאת לחופש... אבל מתי שהוא זה יקרה... זה חלק מהבעייה להיות עצמאי...
תיאור שלך נשמע טוב.... אז שלחי תמונה... למייל שלי לא לכולם... לא תקבלי ספר עב כרס... חוץ מזה, תיאור ודמיון לחוד ותמונות לחוד... לפעמים אחד מקלק את השני..
מאחר ואיני שופט של אף אחד, כולן וכולם יצירי אלהויפ - שווים בעיני, ובאמת לא משנה המראה... משנה הנשמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסנת ישר ולעניין
yona22/08/2007יש מצב להיתחבר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסתי אסתר איך שלא קוראים לך ...
תמיר22/08/2007אם את רוצה להציע לו פשוט תגידי לו שאת אוהבת אותו או משו ואז תנשקי אותו ו תרימי לו תחולצה ואני לא צריך להסביר לך מכאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- את עוד לא ראית כלום חמודה !!!!!הגדול16/08/2007
זה הזמן ליהנות מהחיים אחרת מגיעים לגיל שאי אפשר לעשות מה שאפשר עכשיו
כלומר מזדקנייייייים .....
אז תתחילי את חייך כמו שצריך .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שליטה !!!!!!!
הגדול16/08/2007אם את מעוניינת במשהו גדוווווול מהחיים ,
ומהנאה שלא ראית ולא תראי עוד בחיים שלך ,
תצרי קשר , [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מקלישות - מה עוד יש לך למכור?
DANYDINE16/08/2007הגם אתה ברוטוס
מחלק קלישאות ושטויות
וחושב כך לרכוש אהדן של בנות?
זקנה זה בראש
כן בראש הגדול
לא זה שאתה מאבד לראש הקטן ברגע של חולשה
בכל גיל יש את הנאות החיים שלו
מכיר כמה זקנים
שהייתה מת לעשות מה שהם שכחו
ובגילם הם חוגגים חבל"ז
אז מצא דרך מקורית יותר למשוך את הדבורות אל צופך
מבלי להעליב
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתגר מענייןשולט16/08/2007
אנחנו זוג נשוי כבר 13 שנה, שנינו ניראים מצויין, מתאמנים בחדר כושר, שומרים על התזונה וגזרה, אינטילגנטיים ומעניינים. אנחנו מחפשים בחורה יפה, סקסית, אסטטית וגם אינטילגנטית כדי לצרף אותה כצלע שלישי לזוג.
אים את בקטע של התנסויות מעיניינות ומאתגרות, אל תחששי, נסי ותהני.
הכתובת היא - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפנו לחתולה מיוחמת...
DANYDINE16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זוג מתאים לכם ???
יו יו17/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתולה רטובה ומיוחמתמיוחמת16/08/2007
נפרדתי לאחרונה מחבר אחרי הרבה זמן ופתאום גיליתי שאני נהנית מחיי הבליינות והסקס החופשי בת"א. שלשום הייתי באורגיה עם שני גברים בפעם הראשונה בחיי. אני בת 28 משוחררת וחיה את החיים. מחפשת הרפתקאות עכשיו. מי מצטרף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה 28 ואורגיה ראשונה לא יכול להיות
yona16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוד מחפש קשר חם...
דודו12/12/2007נפרדתי... סוף סוף
מה הלאה מ?
מי מציעה לי איך לצאת?
יותר נכון להיכנס
דודו
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
ירון16/08/2007צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד טיזרית מחפשת אקשיין
DANYDINE16/08/2007שלום לבת העשרים ושמונה
מחפשת גיוון והעשרה
כבר בגילך ומשועממת...
עגונה ומיותמת
לכל גבר עורגת
ושניים ביחד סורגת
מי את?
נעלם
כי בעצם לא קיים
את טיזרית מתחילה בעולם הגדול
מנסה דרך הפורום לגדול
עלי והצליחי
כתובות ומיילם של גברברים לרוב תמצאי
100% וירטואל - ממש סקנדאל
את האמיתי,, פה לא המקום
בדיוק כמו שאת בועה אולי חלום
אולי בכלל גבר מתחזה....
שמנפח את החזה ?!!
אולי דראג, אולי מוקיון
את כתובתי לך אתן א ח ר ו ן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
שרון,1919/08/2007חחח
אתה כותב מצחיק ומשעשע
ולמטרה בול קולע....
כולם פה מחפשים רק סקס מזדמן,
האם אתה היחיד הרוצה גם להתחתן?
אומנם זה לא ענייני כי זה עדיין לא הגיל,
אך אתה בהחלט נשמע גבר לא רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - נועה? או רוני בת 18..
DANYDINE19/08/2007בוקר טוב לך רוני
משכימת קום כמוני?
גיל ורון קידמוני הבוקר
טרם הספקתי להתעורר
ו"שאפו" על הבוקר כבר מתברר...
לא מחפש להתחתן
גם לא בדיוק סקס מזדמן
כמו כ"א רצה עוד ריגושים
כי אחרת נאכל יותר נשנושים
כאן בפורום משתדל להיות
כמו אבא, חבר, מאהב, יועץ – או סתם הדיוט
בקורת נהנה להעביר
להכניס אנשים ללחץ למכביר
כי מי שלא מבין ציניות לשמה
שיחפש לו שיחפש לו חב' השמה
לסיום שיהיה לך שבוע טוב ומבריק
בו תסכיתי אתו האחד...להחליק
מבין הסדינים להתעורר
לחשוב על משהו אחר
להרגיש רטובה.... ונחשקת
להיות אהובה ומחובקת
עם זה שאתך ירצה לחלוק
קצת כיף, הנאה וממך לא יחמוק...
כי אני אולי גבר לא רגיל
אך מעבר לכל ולא משנה התרגיל
גם נשוי אני ומלא כל גיל
גם מאוהב וממש לא מסכן...
אך סקס מזדמן...
סטוצים...
בלי עקצוצים...
ומבלי לפגוע לך בציצים...
נראה לי שצעירה את מדי בשבילי
כי אני כבר גבר בעמי...
יתכן ואף פי 2 או יותר מגילך
ואף לגיל 18 לא הייתי חוזר גם בשבילך....
שבוע טוב ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עלייך.
שרון,1919/08/2007לפני החרוזים...שמי לא רוני..קוראים לי דנה...אני סתם פרנואידית ש"יחשפו"את העצמי האמיתית..אז שיניתי את השם..אבל זה לא משנה...
אני עירה בשעה כזו כדי לשמור על אחותי,
ובינתיים מחפשת איך להעביר את זמני.
ולא רמזתי ולא במעט
שאתה הוא זה שיביא לי ביד.
בתוליי עדיין לא נפרצו על ידי אף אחד
מחכה אני לאחד המיוחד.
בתקווה שזה יהיה אך ורק בעלי
ולא כל אחד שישאל מה שמי.
אשמח אם תייעץ לי ותעזור פה ושם,
כי אני גרה בבית דתי שבו לא מדברים על אותו העולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיועץ במשרה מלאה ?
DANYDINE19/08/2007הי דנה
אין כל בעייה, פרט לזאת שלא בדיוק מצוי בכל הפרטים הטכנים של מותר ואסור בבית דתי /מסורתי.
אם כי עצם שוטטותך באיזורים מסוכנים כמו הפורום הזה כבר מעידים על פריצת דרך..
או שמא על כפירה?!...
באמת שלא מתכוון לרדת עלייך בנושא... תקראי את הספר החדש של הכדתו של הרב אונטרמן - בשם "בת הרב" הוא מעניין... ויעניין אותך לגבי מה קורה בחוגים הדתיים.
אם רוצה "לדבר" יותר בפרטיות מוזמנת לתקשר ישירות מול המייל שלי.
מקווה שרק גילך באמת מעבר ל 18, ושלא יאשימו אותי בפדופיליה...
פרט לכך, מוכן לעזור כמיטב יכולתי, בכתב, בע"פ בדיבור ובמעשה.
שבוע טוב ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגזמת....
שרון,1919/08/2007תיכף תגיד גם שאני גבר מתחזה...אני בת 18 וחצי ליתר דיוק ומרגישה בת 30 לפחות עם הניסיון שלי....אני נשמעת כמו זונה אבל זה לא ככה....ולא צריך להתמצא בעולם הדתי...צריך רק לרצות להקשיב.
ואני אכן נקראת סוג של כופרת....
אתה דווקא בא לי בטוב עכשיו...ולא נשמע כ-ז-ה מבוגר בשביל להקשיב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעיר ברוחי בכל רמ"ח אברי ושס"ה גידי
DANYDINE19/08/2007אין בעייה כלל וכלל
צעיר ברוחי, ובכל גופי, יודע להקשיב ואפילו להאזין..
יש לי את נסיון החיים שלי, ההגיון שמנחה אותי, המשמעת ששומרת עלי, היצירתיות שבונה אותי,
הסבלנות שבולמת אותי, הספונטניות שדוחפת אותי והייצר הרע שמושך אותי...
כמובן גם אני לא טלית שכולה תכלת - במושגי החילונים...
כופר - לא בטוח, כי אין כזאת אמונה, ו/או מסגרת שצריך לכפור בה...
אבל בהחלט מוכן לעזור במידת האפשר וכמידת יכולתי.
מציע שדברים פרטיים לבמייל הישיר... ולא קבל עם ועדה, בפורום, למרות שאני אוהב להתבטא כאן, לא מעט... ולחוסך את חיצי מאילו שמבקשים זאת...
אם רוצה את המייל שלי, אין בעייה, רק תגידי, הוא כבר פורסם מספר פעמים בפורום, ומאחר ושלם עם עצמי , וראשי, פי, אצבעותי המקלידות ומעשי - דוברים שפה אחת - אז הכל פתוח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרון,1919/08/2007אקבל את הצעתך....אני רק מקווה שלא יתברר בסופו של דבר שאנחנו מכירים ואז זה יהיה מביך....דווקא יש משהו שאני רוצה לדבר עליו..זה דיי מציק לי.. [email protected]אתה מוזמן.
בכל זאת....אני אוהבת לקחת סיכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך מייל....בלי סיכונים...
DANYDINE19/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב הרדמה בטוח לא יעבוד עליי:-))
עינבר19/08/2007קופידון..כבר מזמן ברח..למטרה לא שווה..אני בורחת מהר:-)). וסתם חיצים..נו זה ביזבוז נשק אז מה נישאר?....נישאר רעל..מה אתה רוצה להרוג אותי????????? ...לא מתה מהר..לפני שאני אעשה לך את המוות :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בחרת... בחירה חופשית....
DANYDINE19/08/2007חבל עינברי,
באמת לא רציתי להכאיב
אבל אנחנו ארץ דמוקרטית
והפורום אפילו הרבה יותר
האמת, החיצים לא היו מכוונים אלייך
אבל אם את מתעקשת... קחי מה שתרצי....
אבל.... תהני עד הסוף...
לא כ"כ בקלות עושים לי את המוות...
ובכלל מה לסקס ויחסים אסורים ולמוות?
אלא אם כן את נקרופילית מושבעת ?! ולא נראה לי שאת כזאת...
זה בד"כ גברים שיש להם את הסטייה הזאת....
למות מעודף סקס? גם כן לא משהו ששמעתי עלי...
ולא עלינו HIV הוא הדבר היחיד שאני מכיר בסקס שהתוצאה הסופית שלו זה מוות...
אז זה מה שאת מאחלת לי? או שתעשי לי?!!....
הלכתי רחוק מדי....
אני אוהב להיות ציני, יש לי הומור שחור, ובגלל זה קל לי בחיים... צוחק על הכל כולל...
כי בסוף, כולנו נגיע לאותו מקום.... השאלה רק איך? ומתי?!...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחת בידי מי....
עינבר19/08/2007תודה על הבחירה החופשית :-))...אני אוהבת את החיצים שלי מתובלים...ונקרופילית..רחמא לניצלן..אל תשלח לי את המטורפים..אני הרי ילדונת..תמימונת(כן כן בטח:-))..אז סחטיין על ההומור השחור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תמימה כמו הבובה ימימה
DANYDINE19/08/2007תמימה, תמימונת, ממש רחמנות..... וחרמנות.
בכמה מהצ'אטים יש לך תיאורים של בשלה...עסיסית... ומנוסה....
הומור טוב, אפילו שלא שחור...
לפעמים קצת מרגיז ובנאלי,
רק ממחמאות, אל תתפסי תחת......ולא מתכוון לאנאלי...
יש לך דיבור טוב עם סקרן
כאילו ישבתם ליד אותו השולחן
אבל כמו שכבר פעם בין שנינו סגרנו...
מי אני שאשפוט? שהרי כבר בגרנו..
כל אחד את דעתו בפורום נותן....
ומי שלא רוצה, שילך להתחתן...
אבל מה קור, זמן האחרון?
כולם נרדמו, או לחופש יצאו ?
לולה ובאדו, כנראה בחו"ל
כי הפורום לאחרונה קצת... בתול...
דקלה 43 שהעלתה את הרמה - נעלמה....
לביאה, לביאתי הסקסית - את כולם טרפה...
ורק אנחנו נשארנו מתים פה בקייץ מחום
מעייפות ושעמום כבר בא לי לישון..
אבל מה לעשות, צריך גם לפעמים לעבוד...
אז שיהיה לך ערב טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיאוו חתולה
ליאור16/08/2007שמי ליאור וגם אני מחפס הרפתקאה.
יודע לפנק ולהקשיב.
אז קבענו?
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי תצתרפי אלינו אנ זוג אריות
יו יו17/08/2007חרמנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן להצטרף
אבי שלוש18/08/2007גם אני יצא לי לעשות אורגיה כמה פעמים....אבלל היינו שלוש זוגות..וזה היה ממש כיף..אז עשינו את זה בג'קוזי אצל חבר שלי.....
לא יודע מי ומאיפה את...אבל עניין הזה לשכב עם זר....זה מאוד מגרה אותי....תצרי איתי קשר או למייל או לטלפון שלי...0504313613* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לענג אותך
רזיאל19/08/2007היי חתולה
אני עצמי בשנות ה20 לחיי ומאוד פתוח לנסות דברים על אף שיש שנסיוני רב בכל הקשור לחדר המיטות. אני פתוח מאוד, אוהב להעניק הרבה ולפנק. ההנאה של הצד השני חשובה לי לא פחות מההנאה שלי עצמי.
אם נשמע לך מעניין, את מוזמנת ליצור איתי קשר דרך המייל: [email protected]
שיהיה לך אחלה יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך על כלב מיוחם ? מעניין לא?
יו יו20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1
Aviv20/08/2007בעל נסיון אוהב לפנק ולהתפנק
צרי קשר ונדבר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחפש רק לרדת לאישה ולענג אותה
מתמחה בצלילה22/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהi want to fuck you
abc09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצייר ומזיין בשילוב, רוצה?
ben29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה
תומר30/11/2007שלום
תתחברי אלי למסנגר 390215684* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תומר30/11/2007שלום
תתחברי אלי לאי סי קיו 390215684
או מסנגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
תומר30/11/2007מסנגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר דחוף
אביב03/12/2007הזמן שלי בארץ מוגבל צריך לחזור לחול צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעת שקר
מוש13/12/2007לא מאמין.
זה אמיתי כמו שקוראים לי משה שפרינצק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר מצצת בשירותים של מועדון?
מוש13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני התחלתי אתן/ם תמשיכו..לא לילדים!עינבר15/08/2007
הצתת את גופי במגע זרועותייך
ואז חזרת לעיסוקייך
מסתכלת עלייך מעבר לשולחן
אתה כבר לא כאן
ואני פה נותרתי מגורה
אז עכשיו הדלת סגורה
היד נישלחת מתחת למיכנס
נוגעת שם בעדינות
להרגיש את החום את הרטיבות
מלטפת
ממשיכה לגרות
ומשפתיי ניפלטות אנקות
מדמיינת את לשונך עוברת עליי מלקקת
לתוכי חודרת
אני כול כך חמה עלייך
לוהטת למגע שפתייך
וכשאליי אתה חודר
גופי בהלהט איתך מיתחבר
חום גופי מיתגבר
ואז אנקה ועוד אנקה
עד שמישפתיי ניפלטת זעקה
כשבתוכי אתה חזק דוהר
ואז לפתע אתה גומר
אין מה שיעסיק אותך מלבדי
אך הדלת סגורה
ואני כבר מגורה
עוד דקה עוד שניה
ואז בשקט אתה ניכנס
רואה את היד בתוך המיכנס......
ועכשיו תמשיכו אתן/ם.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו אני מתחת לשולחן ולא דמיון
yona16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואתה מדליק סיגריה
ליאור16/08/2007ואומר יאאלה
אין לך מנוחה?
רק בלכתי וכבר מגורה
חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגידו זה אתר רציני יש מצב לפנטזיות?yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חחחחחחחחח ניתפסת..עדיין מכחיש ...
עינבר15/08/2007שאתה בתול בן40..?ואת כול השטויות ששם רשמת:-))..חייך ..כי עכשיו ניתפסת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיוך רחב רחב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך איזה פנטזיה לפנטז לי?
ליאור15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה ? יודעת לתפוס???
yona16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אחד שמוכר קלישאות...
DANYDINE16/08/2007הגם אתה ברוטוס
מחלק קלישאות ושטויות
וחושב כך לרכוש אהדן של בנות?
זקנה זה בראש
כן בראש הגדול
לא זה שאתה מאבד לראש הקטן ברגע של חולשה
בכל גיל יש את הנאות החיים שלו
מכיר כמה זקנים
שהייתה מת לעשות מה שהם שכחו
ובגילם הם חוגגים חבל"ז
אז מצא דרך מקורית יותר למשוך את הדבורות אל צופך
מבלי להעליב
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעורר את היצרים...סקרן15/08/2007
רוצה להפשיט אותי מבגדיי
לטעום את טעמן של שפתיי
את רוצה להרגיש את גופי החלק והחטוב
כשאחדור לכוסך הרטוב
שואלת איזה משחקים מותרים ואיזה אסורים
ואצלי היצרים כבר מתעוררים
אצלי הכל אפשרי
את יודעת שאני בחור מתירני
אין אצלי לא, נחשוב, אולי,
או לא כדאי
אני אמן
לא סתם איזה סקרן
את מדברת איתי על פיתויים?
אבל אצלי זה דרך חיים..
את כבר יודעת שאני מגשים החלומות
אומן החוויות המיניות
איתי לא רוצים להפסיק
כי תמיד רוצים עוד ועוד להספיק
לפני שחוזרים לחוקי
למין השגרתי
כי אני אדון התענוגות
ולא באתי מהאגדות
מגשים את כל התשוקות הכמוסות
עד שלא נשארים סודות
ממלא אשה בתשוקה
בנגיעתי הרכה
הופך שפחה לנסיכה
ונסיכה יכולה גם להפוך איתי למלכה
ואת שואלת וכי למה תהפוך היא למלכה?
כי אני אמן התשוקה
אני מנשק,
אני מלטף ומלקק
ליטופי חמים
מגעי נעים
נשיקותיי רכות
וחדירותיי חלקות אך חזקות
מגע הקטיפה עם שפתיי
מגע הקסם באצבעותיי
יגלה נקודות נסתרות ונעלמות בגופה,
ויאיר את יופייה
וכשאגע לה במפשעות,
היא תרצה שאשאר איתה שעות
אלגום מנקטרה הבא בין רגליה
ירטטו כל אבריה
כי אני כאן בשביל לפנק
אין לי עניין בסתם לחדור ולהתפרק
היא תחוש כמה היא מדהימה
ותלהט כחמה,
היא תיראה מרהיבה
לאחר שאמלא אותה בתאווה
תרגיש נחשקת ונאהבת,
לא יבין בעלה למה היא קורנת וזוהרת
היש צורך שאוסיף ואדבר על פיתויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יווו חםםםם לי:-))
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר את נשמאת מעניינת דברי אליי
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלייך..או איתך?לא הבנתי
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי אליי מה זה חשוב רק שתגידי משהו
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר רק השם שלך עושה לי את זה
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו(הנה אמרתי)
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יביא לך קרח...
סקרן15/08/2007נגלגל אותו על הבטן שלך,
על הירכיים שלך, בפנים ובחוץ...
נקרר אותך לאט לאט..
טוב האמת כשאני לידך גם פריזר לא יעזור לקרר אותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיווווווו 2 הצעות..אני רוצה עוד!!
עינבר15/08/2007פריזר לא יזור ..ואם זה יהיה בתוך..זה כן יקרר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעזור**
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן אתה טוב בכתיבה כמו שאני במיטה
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שהכתיבה שלי ממש גרועה...
סקרן15/08/2007טוב תמיד הייתי איש של מעשים
פחות טוב בכתיבת מילים
אף פעם לא הייתי סופר
ואני לא איזה משורר
בטח לא מחבר
בקושי קצת מאלתר
הייתי חלש בחיבור ובהבנת הנקרא
גם אם זה נשמע רע
כי אני טוב במספרים
אמן החיזורים
המגע שלי ממכר
והמראה שלי משכר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הלילה שהייתי איתך לא נחשב
yona16/08/2007לא בא לי עליך אז לא עמד לי......
האמת לא רציתי לפגוע בך אז אמרתי שאני חולה....
ואני לא הומו ...............רק דו דו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך פה תת פורום: "המצ'ואים"
הד"ר16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתם בטח רוב הזמן כותבים ומאונניםyona14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברור..וגם אתה עושה את זה!
עינבר14/08/2007כי ילדון קטן..הפלא ופלא..גם אתה כותב כאן..אז למה אתה מתלונן?שתוק ותמשיך במה שאתה עושה..ואם כול כך מפריע לך מה שאנחנו עושים..שים סרט על הפנים..יום טוב עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא בטח רוב הזמן...
סקרן14/08/2007נמצא לבד
משתמש ביד
ימין או שמאל
אצלו אין מה לאכול
עוד עובר אורח
שלא במיוחד מפעיל את המח
משרבט לו איזה שטות
ויוצא בסוף סמרטוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט אחרון לך יוני
עינבר14/08/2007ניסית מודעה אחת לא ענו לך...אז פתחת אחרת..ועם באוננות אתה מתעסק..4-5 פעמים ביום??זה הרבה..אולי תקדיש את הזמן למצוא לך אישה. במקום לאונן...ובמקום להתעסק במה אנחנו עושים ..כשכאן אנו כותבים..תתעסק במציאת שאלות מעניינות..שעוסקות באהבות אסורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר עוד משפט שלי ודיי...
סקרן14/08/2007הוא מספר שיש לו 19 ס"מ...את מבינה, בחור בן 40, מתעסק במדידות שאני עשיתי כשהייתי בכתה ז'...
אנשים משועממים...מרוב שהוא מאונן 4-5 פעמים ביום הוא גם על הדרך מודד כל יום את הזין, אולי במקרה גדל בעוד ס"מ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמ המילחמות?
ליאור15/08/2007אוננות זה אולי משהו יותר אינטימי אבל מאוד לגיטימי.
טמבל מי שלא מאונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו תיקון 29 ס"מ .חחח
yona15/08/2007ואני מגרה את עצמי שאני משחק בו בפי הטבעת שלי.
וקבלו עוד תיקון אני לא בן 40 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם הסמרטוט אני מנגב
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר עם הסרט אני מבצע קשירות
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו תיקון 9 ס"מ חחח
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם את כאן?איכותי ופנוי13/08/2007
מעונין להכיר אישה רצינית ..........וקלת דעת היכנשהו בין 45 ל50 מאזור המרכז והדרום.
אני בן 55* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פה זה לא מודעות דרושים
DANYDINE13/08/2007למה בדיוק התכוון המשורר?
קלת דעת?
וכי איך גבר כמוך ברוב שנותיך
טרם למד, שבמושב ליצים לא תשב...
קלות דעת -
הן לא קלות תנועה
גם לא קלות משכב
ודאי שלמודעתך לא יענו
כי פה כולן הן רציניות
רק את מתחיהן ופורקנן פורקות
אך לא ממש נאמקות
לך חפש לך במקום אחר
רוץ מהר פן תאחר
פה בפורום הבחורות אינן בנות גיל
ואין הם קטע של התרגיל
פה כולנו מחפשים לדבר
על מה שאסור במקום אחר
לחוות דיעה, למסור מסרים
כולנו להוא מלמעלה אסורים
אז אם יש לך סיפור או מעשה
דברי זימה או סתם קצה חוט
או בחכמתך, אתה זה בא בימים,
אותנו תרצה להחכים
כולנו נהיה רק מרוצים
אך בבקשה, לא בדרך של אבודים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנה משהו יפה...עינבר13/08/2007
חום גופך בגופי
יחמם אותי
פעימות ליבנו משתלבות
בריקוד סוער כמו הלהבות
אש פשטה באיבריי
ואותך רוצה אליי
ולמרות החום הרב
ירעד גופנו כמו עלה בסתיו
עת אחוש נשימותיך
יימס גופי בידייך
כל גופי רוטט ממילותיך
כל נפשי רוצה אליך
בכמיהה רבה עוטפת
אליך כולי זועקת
לקחת פיסה מליבי
לך אתן גם פיסה מנפשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת , זה פיוטי (ולא בציניות)
DANYDINE14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אמיתי?....
אחד חדש....14/08/2007האם זה נכון האם זה אמיתי?
היש מקום כזה שבו הכל זנותי?...
שבו אוכל להגשים את כל חלומותי?
שבו אוכל להוציא את כל שיגעונותי?
שבו אוכל לפגוש נשים אמיתיות?
שלא מדברות רק שטויות?
שבהן אפשר למצוא עדיין תשוקה?
ואם אפשר להגיד אז...טיפה חום ואהבה?
זה המקום?....זה באמת זה?.....
כי...אף פעם לא תיארתי אותו כזה.....
תיארתי אותו בתוך חדרים סגורים....
עושה הכול מתחת לסדינים....
אז ממש מגניב שאני כאן....
יחד עם לביאה ודנידן....
אחזור שוב עם חלומות משוגעים...
ובינתיים ....לכולם חלומות נעימים!!!!!!!!!!
על החתום:....אחד חדש!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאן זה לא בית זונות..
עינבר14/08/2007ואנחנו לא זונות!!נראה שנוצר לך הרושם המוטעה בהחלט שפה רק תיכנס ואישה תיפתח לך את הרגליים..אז טעות בידיך!!אני מדברת בשמי וחושבת שבעצם בשם כולן..אנחנו באות לשוחח בכיף..להעביר חוויות ,סיפורים ,לשאול שאלות וגם לשוחח על קשרים אסורים..אבל הפורום הוא בהחלט לא מקום זנותי!!..ואם במקום זנותי נפשך חפצה..לך לצומת הקרובה..שם תמצא את מבוקשך..ואם ברצונך כאן להיות..תן לנשים שפה אתה הכבוד לו הן ראויות!!ברור???!!!עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עינברי, מה שלומך?
סקרן14/08/2007כתבתי לך כאן המשך למכתבך...
שוב שירי אהבה?
שוב את מדברת על להצית ת'להבה
בואי נדבר על תאווה
אני אגרום לך להיות רטובה
עזבי אותי משטויות
הרי אני אדון התענוגות
באתי לכאן לבלות
לחפש לי חוויות מהנות
אל תדברי איתי על מה שבלב
כי לפעמים זה כואב
אני בקטע של ארוטיקה נשמה!
ולידי כשמש את חמה
כבר שומע נשימות כבדות של התרגשות
את מרגישה בין רגליי התקשות
כמו קרוסלה ממני את מסתחררת
איתי את מרגישה אחרת
אצבעותיי על גופך מטיילות
מפמפם את ערוותך ללא לאות
חדירה ועוד אחת
אחדור לך גם לתחת
מורח עליו שמן תינוקות
את אוהבת חדירות חזקות
עוד שניה אני גומר
אבל את לא רוצה שזה ייגמר...
נדבר בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כותב על תאווה..אך לי בא על..
עינבר14/08/2007מכתבי אהבה...אז הנה עוד אחד:-))ככה תלמד..שגם אם זה כואב הלב עדיין אוהב:-))
לאור הירח הסתכלתי בך
לאור המנצץ על גופך
וכמו שתיין
כמהתי ללגום אותך
להרגיש בך
אך מבטך תוהה למקום אחר
ואני כאן עומדת כמהה
רוצה להרגיש את חום אהבה
חסרות לי המילים היפות שלחשת באוזניי
חסר לי חום מגע זרועותייך
נשיקתך הרכה
חסרה לי התשוקה
איך ידעת לקחת אותי למקומות ניסתרים
עולם שיצרנו רחוק מעיני זרים
בחיבור לגופך
אהבתי אותך
וכעת למדתי לאבדך
מסתכלת לירח
דמעתי זולגת
נעלמה ונגוזה
אהבתי המיוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן...הנה כבקשתך:-))
עינבר14/08/2007רצית לדבר על תאוה..קיבלת:-))
לא רוצה לדבר על אהבה
אז אל תיתן לי מילים
קדימה תתחיל להוריד ת'בגדים
אתה כלי לסיפוק שלי
אז שתוק! ותתחיל לענג אותי
רד על הבירכיים
לקק לי את היריכיים
ואז כמו תינוק
משדיי תחל לינוק
רד למטה לערוותי
תטעם איך הרטבת אותי
תמשיך את שפתי ערוותי לינוק
עד שמעונג אחל ליזעוק
ואז כשבפיך אגמור
מהר אליי תחדור
חזק וסוער
הנה אה גומר
היית טוב מעולה
עכשיו תתלבש ומחדרי צא
עד לפעם הבאה כשבך אשתמש
כששוב את הסדינים נעלה באש
ביי בנתיים ...עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו את מדברת!!! כבר עשית לי חשק..
סקרן14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח עשיתי לך..ממתי אין לך :-))
עינבר14/08/2007הרי אתה אדון התענוגות לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרימה לי להנחתה?
סקרן14/08/2007גם אדון התענוגות לפעמים צריך לעבוד
לא יכול כל היום רק לבלות
ובעבודה אין פיתויים
אין לי כל ריגושים
את מעוררת אצלי את היצרים
ועכשיו בא לי על משחקים אסורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים אסורים..רחמא לניצלן...
עינבר14/08/2007יש לנו כאן ילדים..אל תפתה את הקטינים...
מלבד זאת מה כאן אסור מה כאן מותר..
לאחוז בך להפשיט את בגדייך?
לגעת בגופך ..לטעום את שפתייך?
לאיזה קטגוריה זה שייך....פיתוי..אסור ..או מותר?
ואדון התענוגות...ספר לי מה בך מענג..
מה בך מפתה?
איך אותי תוכל לפתות..?...לעולם אחר..עולם של סודות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתויים? היצרים כבר מתעוררים...
סקרן15/08/2007את רוצה להפשיט אותי מבגדיי?
לטעום את טעמן של שפתיי?
בוקר וזה עכשיו הקצתי
ומתחת לסדינים לך כבר הצצתי
את שואלת אותי איך אני מפתה?
כנסי לתגובה למעלה ולך אני אראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי את הכול...ועכשיו אני ..
עינבר15/08/2007מבינה למה הרגשתי רוח קלילה מתחת לסדינים:-))..אבל להיכנס למעלה..לאן ?עוד יותר טוב למי אני צריכה להיכנס..או שבי יכנס..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטיהקוסמת ערומה13/08/2007
יש לי סטייה אמיתית: אני אוהבת לכוון את הדילדו שלי הפוך, ככה שארנבון הרטט שמיועד לדגדגן משחק לי בתחת, זה הדבר שהכי מדליק ומרטיב אותי. אני יכולה לעשות את זה ככה עצמי כמה שעות טובות ביום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי עדיין מה הסטיה פה?
סקרן13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהיא עושה את זה הפוך אולי? :-))
עינבר13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הבנתי שהיא עושה את זה הפוך, אבל
סקרן13/08/2007זה לא סטיה...ביג דיל, אפשר לחשוב מה היא כבר עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהנית..זה כול הביג דיל:-))
עינבר13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהנות זה לא ביג דיל..כולם נהנים
סקרן13/08/2007בואי אני אספר לך מהי סטיה...למשל אם אחד (דילדו) יהיה תקוע לה בתחת, אחד בכוס, ואחד שלישי ואמיתי (של עבדך הנאמן כמובן) היא תמצוץ ותינוק, עד שכל הצוף הטבעי שלי יזרום לה לגרון...מממ...כל החורים מלאים, ומסופקים, זה כבר מתחיל איכשהו להידמות לסטיה למרות שגם זה לא כזה משהו חריג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן, אתה יצירתי
קוסמת ערומה13/08/2007אתה יצירתי מאוד. מה בסך הכל אמרתי, שאני נהנית קצת בדרך לא שגרתית? זאת הסטייה הקטנה שלי. אגב, רוב הבחורות כאן היו אומרות לך שאין מצב שהן מוכנות לעשות את זה ככה, עם גירוי באנאלי.
סיפרתי לך את שלי. מה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוסמת - זה נשמע אחלה
13/08/2007אל תתבייש בגלל הבנים - מה שאת מתארת נשמע אחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה,
סקרן14/08/2007איפה נעלמת לנו נשמה? מה נכנסת בלי להגיד שלום? לא יפה, בסוף אני יעלב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטיה הקטנה שלי....
סקרן13/08/2007קודם כל נעים מאוד..
את חדשה כאן, ולא אמרתי לך יפה שלום, וברוכה הבאה לפורום הקטן ומלא הזימה שלנו...
דבר שני לא תקפתי אותך חלילה (את שאלת מה בסך הכל אמרת, וזה נשמע כאילו את מתגוננת. אז אין צורך בטח לא להתגונן ממני).
ודבר אחרון הסטיה הקטנה שלי...אוף הבכת אותי, יש לי פה כמה מכרות שלא בדיוק יודעות אבל, שאלת כל כך יפה אז נענה...
תתפלאי אבל, כמו הסטיה שלי כמו שלך רק על פי הטבעת שלי...
כן נשמה, זה כייף לא נורמלי כשמשחקות לי שם...זה כל כך נעים ומענג, אני כבר מתחיל להתענג.
את מבינה אצל גבר זה סטיה - ישר ישיכו את זה להומוסקסואליות (רחוק ממני), אבל אצל האשה זה נראה דיי טריויאלי..מכיר נשים שאוהבות עינוגים אנאלים. בטח דיגדוגים על פי הטבעת, ולא חדירה מלאה.
דרך אגב ליקוקי לשון, את יודעת ריפרופים קטנים ורטובים על פי הטבעת הרבה יותר מענגים מחרמנים ונעימים מאשר שיפשופי ארנבון, חמוד ככל שיהיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא סטייה - יותר מנורמלי
DANYDINE13/08/2007לקוסמת וגם לסקרן
גרוי כזה, אין דבר יותר איתן
רק נורמלי ובריא
לדגדג לו את הפי..
גם זה כיף וגם נורמלי
אפילו יותר מבנאלי
זה ממש לא אנאלי
שאלו את סלבדור דאלי
כל עוד לעצמכם תעשו זאת נכון
מי שיצא נגדכם, ממש לא נבון
לא לכם לתת דין וחשבון
סקרן - מי כמוך חזק במספרים (ודוחו"ת)
לקוסמת - ברוכה הבאה פה לפורום בית זונות
כל אחד את דבריו אומר
כל עוד לא פוגע באחר
קצת ציניות לעולם לא מזיקה
אפילו לא ללולה ולבאדולינה היפה
לסיכום אוכל לומר
המשיכו,
תהנו ביחד או לבד
שתפו אותנו, בחוויותיכם
אולי נוכל להחכים מכם
ואל תקחו אותי ברצינות......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עושה את זה הפוך לבת זוגתי
יו יו13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי קוסמת,
סקרן14/08/2007את עושה גם קסמים כשאת עם בגדים?
קוסמת תעשי לנו איזה קסם קטן וסקסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמת בוקר טוב
ליאור15/08/2007סטיה חחח
שהרי רוב האנשים לוקים בה.
סליחה על הצניות אבל כל מה שקשור לתחת זה סטיה.אני די אוהב את האיזור הזה.
תהני ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבט לעינים ללא הרףסמדר13/08/2007כשאני פגשתי גבר מסויים (שמכיר אותי שטחית) ואומרת לו שלום , והגבר ענה לי שלום אך לא מפסיק להסיר את מבטו בעיני. גם מזוית העין אני רואה שהוא הולך לאט וממשיך להביט בעינים שלי , רציתי להיות בטוחה אם אני רואה נכון, אז כן, העפתי מבט אליו ואני ראיתי שהוא הביט בי.עד שחלף ממני . מה זה אומר עליו????, תודה לכל הגברים וגם הנשים שיענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסמדר,נוגה ושרית..תקשיבי חמודה...
עינבר13/08/2007כשאת משנה את הכינוי למשהו אחר..אוטומטית כול ההודעות שרשמת בעבר ישתנו לשם החדש..אז קחי זאת לתשומת ליבך:-))..ואני חושבת שקיבלת תשובה לשאלה הזו..אבל כמו שאמרתי בעבר(במידה וזה אותו האיש)קחי יוזמה..תפני ותבררי מה הוא רוצה...כי ניראה לי שאת מתעסקת בלשאול במקום לפעול..את קדימה חמודה..ליזום:-))..בהצלחה ..עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
סמדר13/08/2007אני מתביישת שאני שוב שואלת, אך תתחשבו בי. יש משהו בדבריך. אך הפעם האדם ההוא היה בחברת אנשים אז צריך את העיתוי הנכון בשביל לשאול, נכון או לא?. הפעם המקרה היה יוצא דופן. כי תוך כדי שהוא הלך מולי בחברת כמה אנשים שדיברו אליו , ברגע שקלט אותי קצת מרחוק הוא האט את צעדיו הם הלכו בקצב שלו ולא הסיר את מבטו ממני עד שחלף, מה אומרת לך שפת גוף זה? האם סתם סקרנות, הרי מקובל ומנומס להגיד שלום ומייד להזיז את הראש , אך הוא הלך לאט ולא הפסיק להביט בעינים שלי, שכה יהיה לי טוב, ובשביל להיות בטוחה העפתי לו מבט וראיתי שהוא הביט בי ואז הזיז את הראש. תגידי לי דוגרי, מה את אומרת על זה לא מה אני אמורה לעשות? תודה כפרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיראי חמודה...
עינבר13/08/2007ע"פ תיאורייך ניראה שהוא מעוניין..אך אם שניכם רק תסתכלו ולא תעשו כלום(ואני מניחה שאת רוצה שיהיה משהו אחרת לא היית שואלת)אז מה שיהיה יסתכם רק במבטים וזהו..יש לך את הסימנים שאת רואה ואני חושבת שרק את יודעת אם הוא מעוניין או לא..אז חמודה תפסיקי לחיות בשאלה אם כן או לא..ותיזמי(וזה לא נאמר מכעס או משהו ..רק עיצה:-))מקווה שעזרתי לך
סמדר13/08/2007אז זה מראה שהוא מתלהב רק מגוון עיני בלבד כי הוא הסתכל רק על העינים שלי. , ואגב, ליזום, אני יאמץ את דבריך, אך צריכה את העיתוי הנכון. לא שיהיה בחברת אנשים.מה את אומרת? ותודה כפרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר
סמדר13/08/2007משפטי הראשון הוא היה שאלה עבורך, ומעוניינת בתשובה כינה. תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אהב את מה שהוא ראה..זו התשובה
עינבר13/08/2007לפי דברייך אני מבינה שגם שסובבת את הגב ראית אותו ממשיך להסתכל..אז הוא לא רק הסתכל על העיניים:-))..ולגבי האנשים ..בהחלט לא לגשת!..אני בטוחה שיש מצבים שהוא לבד..ושזה יקרה תיזמי..וספרי לי איך היה :-))
סמדר13/08/2007אני תמיד חשבתי שאם הצלחתי לראות שהוא רק מביט בי בעינים, סימן שמתלהב מהעינים שלי בלבד, אף פעם לא ראיתי שהסתכל בי באיבר אחר. אם יהיה משהו איתו ולא הקטע הקטן ביותר, והתחלתי אשתף אותך, אבל אעדיף לקבל את האיימל שלך אם לא איכפת לך, את מעוניינת? תודה נשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי בעיה לתת לך אימייל ...
עינבר13/08/2007אבל מעדיפה לא לרשום אותו כאן..(יבזזו את האימייל הבתול שלי:-))..אז תני את שלך ארשום לך אליו ..עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לעזור לכן...
סקרן14/08/2007אני יכול לתת כאן את המייל שלי לסמדר/נוגה/שרית...היא תעביר לי מייל, ואני יעביר את המייל שלה לעינבר, או יעביר לשרית/נוגה/סמדר את המייל שיש לי של עינבר..החלטה שלכן.
כך אתן תוכלו להתכתב בלי שמשהו ידע את המייל של עינבר או של שרית/נוגה/סמדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שמתערב לכם בדיאלוג
DANYDINE14/08/2007סמדר ועינבר
סליחה שבדיאלוג אני מתערב\אבל עד כה שתיכן שקלתן הכל מנקודת מבט של אישה בלבד\
האם אין מקום וזמן שגם גבר יבטא למה את מתכוונת? שאת אומרת לא....
גבר שממסכל לך בעיניים, מחכה לתגובה
גבר שלא מסיר את מבטו - וממשיך ומביט
בעינו אותך הוא אוכל
אך כנראה יותר מזה לא יוכל
או שידיו כבולות
או שראשו אינו מיטיב ליזום
ואולי היה מוכן לזרום רק אם משהו יקרה ולא ביוזמתו הישירה
לדעתי הישירי מבט, נעצי בו את עינייך, חכי להדמנות בו שינכם לבד.
אם יגיב בהומור, יש על מה לדבר
אם יהיה נבוך אך ינסה - לכי אתו זרמי אתו ותני לו את הקצה (קצה חוט)
אך אם ינהג בך בגסות - ברור שכל כולו אלא רוע ובך רוצה הוא רק לפגוע - כי אז השמרי לך וברחי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
סמדר14/08/2007דנידין, בוקר טוב לך.
יפה ומאושרת שהצטרפת והגבת. כי ברור מההיבט הגברי התשובה תהיה יותר קולעת. אז ברשותך, אנצל את הבמה ואמשיך לשאול אותך ובתקווה שתענה.
א. האם כשגבר אומר לי שלום וממשיך להביט בי רק בעינים- זה מראה שמתלהב מצבע העינים שלי??? הוא הביט בי תוך כדי הליכה איטית בשביל להרוויח זמן ולהמשיך להביט בעיני. וכשאני רציתי לוודא אם הרגשתי מהצד שהוא ממשיך להביט אם אני רואה נכון, אז סובבתי את ראשי אליו וראיתי שהרגשתי נכון, הוא הביט בי ואחר הסיט את ראשו מהר הצידה. ותשמע! זה כבר לא פעם ראשונה שאנו נפגשים ברחוב , אומרים שלום והוא ממשיך לנעוץ מבט ממושך. מה דעתך בתור גבר?
ב. יתכן ויכול להיות אצל גבר סיבה אחרת חוץ מאשר התלהבות מהיופי, אולי מגוון העינים? אולי לבחון אותי אם אני הסתובב ואביט בו, ואז אדע שאני גם מחפשת אותו (דלוקה עליו??) אולי זה מבחן עבורו???? מה דעתך, אנא תפרט והרבה הרבה תודה לך.
ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדל אישים או פרובוקציה מצידך?
DANYDINE14/08/2007הי סמדר,
אם זה אכן שמך, הבנתי שיש לך רב אישיות באתר... לפי טענת ענבר..
בכל מקרה להלן התיחסיות שבקשת
א. כפי שכבר הבהרתי, ולפי הרחתב העניין מצידך, הוא במסגרת "רוצה אבל פוחד" עושה לך טיזינג, ורוצה שאת תזמי.. אם מתאים לך חדל אישים בלי חוט שדרה שמפחד להוציא הגא מהפה... אז למה הוא יכול להיות מסוגל ?!....
ב. לא ממש מאמין שרק רוצה לראות את עינייך אפילו הם מדליקות, קרי אם סובבת את ראשך או חלפת על פניו, למה ימשיך להסתכל ולהפשיט אותך במבטו? אולי את לבושה בצורה פרובוקטיבית שמגרה אותו? אולי את סופר פצצת על? אולי את אסתי המכוערת - בקיצור האם יש בך משהו כזה יחודי הנגלה לעין כל שיכול להפנט אותו ? רק את יודעת.. ולכן עשי לפו... וחזרי לא'...
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני דין
סמדר14/08/2007ערב טוב. איזה חמוד מצידך שענית לי... ועכשיו לעצם העניין. מה פירוש המילה "טיזינג" כפי שכתבת?
אני רוצה להבהיר לך בדיוק. אני אמרתי לו שלום, הוא ענה ומייד הסתכלתי ישר, ומזוית העין , כאילו מהצד אני רואה שהוא ממשיך להביט בי בעיניים. הוא היה עם שני חברים שדיברו איתו תוך כדי הליכה. אז לוודא שאם אני רואה נכון, סובבתי את הראש לכוון שלו , הבטתי בו ואני רואה שהוא לא מפסיק להביט בי בעיניים. לכן חשבתי שאם הוא מביט לעינים, סימן שמתלהב מגוון עיני, כי אם היה מתלהב מאיבר אחר בגופי, הייתי תופסת אותו על חם שהיה מביט בי למשל בחזה, ברגליים או בכל מקום אחר. עכשיו ברור לך??? . ואני רוצה להדגיש דנידין, שזה לא הפעם הראשונה שאני פוגשת אותו הוא לא מוריד את העינים מהעיניים שלי, מה דעתך, אחרי שפרטתי יותר לעומק, מה יש לך לומר בנידון???? , ותודה על שאתה עוזר לי, אין כמוך וממתינה בכליון עינים לתגובתך מההיבט הגברי. -סמדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקנטרנות
DANYDINE14/08/2007סמדר, "טיזינג" נלשון בקנטרנות... צריך להמשיך הלאה בהסברים ?
אם טרם הבנת, כתוב גם בספר הספרים, "האדם יראה לעיניים, ואלוהים ללב"
לאן את רוצה שיסתכל?
עדיין לא הבנת שאם הבחור כל כך מעניין אותך את צריכה לקחת יוזמה?
רק קחי בחשבון שאם יוזמה מינימלסטית כזאת לא בגדר האפשרויות שלו... אז עד כמה רחוק יכול להגיע?
ומצד שני, אם לא הבנת את כל ההסברים, והערות של ענבר, ליאור ועבדך הנאמן... אז אולי אתם מתאימים...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
סמדר15/08/2007הבנתי, הבנתי ועוד פעם הבנתי, אני לא עד כדי כך סתומה כפי שאולי אני משאירה עליך רושם. כזה., אם האדם הזה לא יזום, אני אקח את השרביט , על החיים ועל המוות, רק מדבר אחד אני חוששת שהוא ידחה אותי , ואז ארגיש מעט מושפלת. לכל הפחות אדע שניסיתי, אם לא מנסים איך אדע אם האדם מעוניין להמשיך... . נכון או לא?. תחזיקו לי אצבעות, ואם יהיה משהו, אפילו משהו התחלתי - אשתף אתכם בשמחה. תודה על עזרתך, ואם יהיו לי עוד שאלות לגבי יחסים בינו לבינה לפחות אני יודעת שיש לי כתובת את מי לשאול. בשביל מה הפורום קיים?!. תודה לך. אין כמוכם. לילה טוב. ותחזיקו לי אצבעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי את זה בקלות - רק נסיון...
DANYDINE15/08/2007לא צריך להלחץ, בקרב אנשי מכירות קיימת הסיסמה שאומרת, את הלאו כבר יש לך ביד... אם תנסה אולי תקבל כ ן ... הכי גרוע, תקבל לאו , אבל את זה כבר היה לך קודם..
ת'כלס, לכי, נסי, הצליחי, התעודדי.. מושפלת? מה פתאום? מה את במאה הקודמת?
אם נראה לך, נסי... ואם לא גם לא נורא, לכל אחד יש את העיתוי שלו ואת המכסה לסיר שלו
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
סמדר15/08/2007תודה רבה מקרב לב. אם תהיינה לי עוד התלבטויות, שאלות לפחות אני יודעת שאתם הכתובת. מה הייתי עושה בלעדיכם . תודה מותק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב גם לך סמדר שיר
DANYDINE15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין בוקר טוב מורי ורבי.
סמדר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב אחותי
DANYDINE16/08/2007תודה על הבוקר
אבל אני איש של לילה
ציפור לילה ידוע
לא ישן קבוע
לא מורך אני
בטח לא רבך
אמנם לי זקן
אבל לא אברך
סתם ציפור לילה
אפילו לא ציפור שיר
אבל אחד שלא אוהב להשאיר
אנשים ללא תשובה
או כאילו שאינם בדיוק יודעים לשאול
כמוך, שזקוקים לחיזוק
לעשות את הצעד הגדול
אז שאי ברכה
ודרך צלחה
וספרי לנו על ההצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
בת16/08/2007תודה נשמה, כפרה שלי, העינים, משורר שלי. אתה המורה דרך שלי והרב שלי- כי אתה גם מברך אותי ואחל לי בהצלחה כמו הרבנים. חולה כבר עליך.- כוכבה. מהכוכב הצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב כוכב שחר
DANYDINE16/08/2007כוכב חדש בא למדינה...
כוכבה הוא שמה..
לא רב אני
ואפילו לא משורר
סתם אחד שבבוקר לא כ"כ מתעורר
הלילה הוא יומי
והיום, רוב הזמן בחלומי
באין מנוס מתעורר
ולמציאות חוזר
יום חדש ומבורך לך
כוכב שחר ממעוז הצפון הרחוק
שיהיה לך רק מתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין
בת16/08/2007איזה יופי חבל"ז!!!! , אתה משורר דגול. אולי תוציא ספר שירים? תנצל את כשרונך הרב!! . חיממת לי את הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מהלב? עוד משהו...
DANYDINE16/08/2007תודה כוכבה
ספר שירים עוד לא עומד על הפרק...
בינתיים בפורום הזה,
פורום משוררי הזימה
לא מקבלים תקציבים להוצאת ספרים
לא נותר אלא
לכתוב
לפרסם בחינם
ולשמוח עם כולם
צ'או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירים אישיים לפי הזמנה...
DANYDINE16/08/2007אם רוצה שירים אישיים וברכות לבביות שלא דרך הפורום
מוזמנת, ספרי על עצמך, מה את רוצה למה את מצפה ולמי מעוניינת לשלוח..
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר יקירתי
ליאור14/08/2007זה אומר שאת מחליטה מה הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
סמדר14/08/2007היי ליאור.
מה הקשר לזה שהוא לא מסיר העינים ממני, ? שהוא מביט בעינים שלי תוך כדי הליכתו, וזה לא הפעם הראשונה שלו. זאת לא תשובה ספיציפית לשאלה הספיצית שלי. סורי, ותודה בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן שן קשת בענן..הפורום פשוט נירדם..עינבר13/08/2007היייי לקוםםםםםםםםםם בוקר:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוקר טוב נשמה יפה, מה שלומך?
סקרן13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול טוב חמוד:-))..
עינבר13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהnbcvלולה 2212/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלולה ..מה קרה?המקלדת התקלקלה:-))
עינבר12/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתלטים עלי
לולה 2213/08/2007האקרים אכזריים שלא הצליחו לפרוץ לפנטגון או סתם פלישת חייזרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרה? - הפורום מלא בפוטנציאל
DANYDINE14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)