מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לשמוע מימכן נשים יפות אנא אנאדניאל30/09/2007
צלצלו ותיהנו .
דניאל 0526407628* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל..בלי כוונה לפגוע כלל..אך אתה
עינבר01/10/2007בפוסטים שלך מתחיל להישמע מיואש..תן לזמן לעשות את שלו מי שתחליט לפנות אלייך כבר יודעת את הט"ל שלך (פירסמת אותו פעמים רבות)..אז חכה בסבלנות..רומא לא ניבנתה ביום אחד..כדבריי חכמים מימני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שחוםאמיגו28/09/2007
בת הזוגי שוכבת על הגב כאשר רגליה מקופלות מעט.. ואני מניח כרית מתחת לאגן,
מתחיל בכפות הרגלים בחלקן הפנימי ממשיך עם הלשון כלפי מעלה לירכיים הפנימיות תוך מצב של נוגע לא נוגע עם קצה הלשון, לשמוע אותה נאנקת מהמגע ועל ידי כך לדעת היכן להתמקד' ממשיך מעלה בליקוק לענג את השפתיים ש"סביב הפתח המוביל לרחם" דרך חצוצרות הרטט והשחלות, להרגיש את נקודת העונג החיצונית, כן כן סביב נקודת העונג (הדגדגן) הנפוחה לנגוע בה בקצה הלשון ולשמוע את האנחה הבלתי רצונית, לחזור חזרה לנגוע קלות בשפתיים החיצוניות והפנימיות ושוב לדגדגן ,שכבר מבצבץ ברוב הדרו מחוץ למרקם האנושי המוביל אל העונג המושלם, לגרות אותו קלות עם השיניים ושוב בערך של נושך לא נושך, לחוש את הרטיבות המטפטפת ...ואז...כאשר היא מחזיקה את ראשי ומקרבת אותו אל עונג ענוגיה להעביר את כל אורך הלשון לאט...לאט.. עד שורש הדגדגן תוך כדי איבוד חושים מוחלט...
להרגיש את כיווץ שרירי ישבנך כאשר את ללא שליטה על רטט אגנך המונח על הכרית.. ומתפתל ללא כל תחושה מעבר לתחושת פרפרי האורגזמה הממשמשת ובאה לאיטה אך בדרך הבטוחה להרטבה הנשית הנכספת.......אוייישששש
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אמיגו28/09/2007avaos10Qgmail.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי להגיע לשפיכה נשית צריך לגרות את
יודע28/09/2007נקודת הג'י דבר כמה שאתה רוצה בצורה מלוקקת על "עונג ענוגיה" אבל רק מיזה אין סיכוי קלוש
לשפיכה נשית תיקרא ליפני שאתה כותב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח מה זה הקשקוש הזה אתה יכול לנסות
איש הקש28/09/2007כמה שאתה רוצה לחרמן את הבנות אבל עוד ניראה אם באמת ידלקו עליך חוץ מהעונג ענוגיה
וכל החרטה בונה שאתה קישקשתה כאן ראיתי את ההודעה הזאת כבר כמה אתה יכול ליכתוב אותו
הודעה מוזרה אולי תעשה גרפיטי של "עונג ענוגיה" בקירות איך אני שונא הודעות כאלה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה חשובה מצילת נפשות ומונעתדניאל28/09/2007
ייסורים ומכאובים ועינויים איומים... יש הרבה נשים רווקות יפות טובות ופנויות ומותרות להכרות
אירוסין קידושין ונישואין... אסור באיסור חמור ....... ליהודי אלמוני לשכב עם אשת איש יהודי
אפילו לחמוד אותה אסור ..... וכתוב על זה דברים קשים מאוד ...... בספרי הקודש . וגם כתוב ואהבת לרעך כמוך...וכו" והיו אלמונים שנפגעו קשות... גם אחרי מותם...כמובן שרצוי לאשה להיות
נאמנה תמיד לבעלה ולשמח אותו. וגם מצוה על הבעל לשמח את אשתו גם בשנה הראשונה ואחר כך
טוב זהירות ונאמנות תמנע אסונות צער וייסורים. יש גם שיטות להצית ולעורר את התשוקה של זוג
נשוי אלמוני ...אפשר להנות כמובן באופנים כשרים.
בהצלחה...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל ולכל הגברים
גידי28/09/2007דניאל אני חושב שאני אחד האנשים הכי חילוניים במדינה לא צם בכיפור ויתרה מזאת מעשן וממנגל[השם יסלח לי] אבל תדע לך אם יש דבר שאני לא יעשה בחיים זה לזיין אשה נשואה השם ישמור האמת לא יודע אם בגלל האספקט הדתי פשוט להרוס משפחה ואם עם ילדים יותר גרוע זה גם יכול למוטט את הגבר הנבגד ועוד מיליון כאב ואכזבה לנשים הנשואות תדעו לכן אם הגעתן לבגידה אתן אפס אחד גדול כנראה התקשורת שלכם עם בן זוגכן על הפנים למעט אם את יודעת בוודאות שהוא בוגד בך על ימין ושמאל ואת מעדיפה לשתוק כדי לא לפרק משפחה ואז בוגדת וגם רצוי עם רווק שורה תחתונה גברים אל תבגדו זה לא שווה במיוחד לא עם נשואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש תגובה מידית האם אמצא.???דניאל26/09/2007
יש לי פיגור עינוגים עצום .
ואני רוצה להשלים את החסר העצום.
אני בחור נאה מאוד
גובה מטר שמונים.
שרירי בצורה יפה.
כל אלמונית שהיתה אתי התענגה וטענה שאתי נהנתה הכי הרבה...
וטענה שאם אלמוניות היו יודעות כמה טוב אתי היו מזמינות אותי מיד ...
בואי ניפגש אני נמצא כרגע במרכז
אדבר איתך לפני סוכות או במוצאי יום טוב סוכות
תודה דניאל
טלפון 0526407628* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל תגובה מענינת אותי
דניאל26/09/2007תודה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל..תפנה לאותה אלמונית..
עינבר26/09/2007אם היא ממליצה..אז חזור ותהנה איתה..ביקשת תגבה קיבלת..חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינבר היא התחתנה ו ו
דניאל27/09/2007אני תמיד עם רווקות תמיד......
בכל מקרה גם את מוזמנת לדבר אתי
אני לבד לבד לבד...
חג שמח ...
וחתונה מוצלחת...
מתי שתהיה... לך...
להתראות אם תרצי ...
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על האיחול...אבל אני נשואה ...
עינבר28/09/2007כבר 10 שנים .....ואם אתה בעניין של רווקות...למה לא לחפש בברים מעדונים.... אם אתה מחפש רווקות אז אני מניחה(רק הנחה שלי)שאתה רווק גם כן ..או שאתה לא בעניין של רצינות וסתם מחפש קשר מיני..?...בכול אופן בהצלחה לך,...לי אין מה להוסיף לך אולי אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינבר את בחורה טובה
דניאל28/09/2007ונחמדה ואשרי בעלך ותזכו לחיים טובים וארוכים
אם יש לך חברות נאות אשמח לדבר איתן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירוף גבר נוסףגידי24/09/2007
שלום לכם חברי הפורום הודעה זו לרציניים בלבד הנהלת הפורום וחבריה אנו זוג בשנות השלושים נשואים כ 9 שנים בשנה האחרונה ששאלתי את רעייתי מה בא לה בסקס מה הפנטזיה שלה היא אמרה לי שהיא רוצה לראות אותי דופק מישהי אחרת לאט לאט הרעיון זרם לזה ששאמרתי לה שגם לה מגיע משהו [אני ראשון ויחד שלה ] וזרמנו עם אנשים במסנג'ר ויש מישהו שאנחנו איתו דיי בקשר סייבר וכ'ו ואז היא "נכנסה" לזה דיי חזק עוד לא נפגשנו עם אף אחד וככל שיש מצב שתיתכן פגישה אני מתחיל לקנא לא ברמות גבוהות אבל מתחיל .וכשאני לא בבית היא מתכתבת איתו ואז מצלצלת אליי לקבל אישור להפעיל איתו מצלמה .פעם אחת אישרתי לה להפעיל והיא סיפרה שממש נרטבה והיה סייבר והיא גם גמרה השאלה שלי אם ללכת על זה אפילו באופן חד פעמי גם בשבילה וגם בישבילי מה דעתכם האמיתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי..בהחלט לא!!
עינבר25/09/2007אם היית בראש פתוח הייתי אומרת למה לא שניכם תהנו..אבל אתה מציין שאתה מתחיל לקנא..ובמידה ותצרפו גבר..הקינאה תיגבר ורק תעשה בעיות בניכם..אז אני מציעה שקודם תבדוק את עצמך..אם אתה בכלל יכול להיתמודד אם הראיה של גבר אחר נוגע באישתך..ואח"כ שתדע את התשובה אז אולי...אבל כרגע ממש ממש לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
גידי28/09/2007המון תודה על היחס זה לא שאני מקנא זה משהו כמו "מה לתת את אשתי שאני אוהב לאיזה זין" בכדי להגשים פנטזיה, מה גם שמאז מצאנו משהי שכנראה ניפגש איתה אנחנו עדיין מחפשים אשה כאילו מה זה יעשה ליחסים שלנו ? מה שברור הוא שהבנתי שאני צריך להחמיא לה כל הזמן כי ראיתי שזה עושה לה את זה שהוא אומר לה איזה סקסית את וכו הבנתי שלא משנה כמה זמן אנחנו נשואים צריך לפרגן לה כל הזמן לפחות יצא משהו אודה לך אם תגיבי ולכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידי ברור מאליו שזה יעשה לה..
עינבר01/10/2007את זה(המחמאות)אישה תמיד אוהבת להרגיש מחוזרת וניחשקת..וכשמחמיאים לה..זה נותן לה הרגשה הרבה יותר טובה בקשר לעצמה(ולא קשור לביטחון עצמי)...לגביי בצירוף של האישה אליכם..אומנם זו פנטזיה גברית מובהקת..אבל אנחנו יותר נהנות מיכם..כי אישה יש לה את המגע הכי טוב..וטוב שתי נשים ..אין מה לומר פשוט מדהים..אך תבדוק אן אישתך מוכנה..כי כמוך גם היא יכולה לא לאהוב את הרעיון שאישה אחרת תיגע בך..במידה והיא כן מוכנה..ורוצה..מובטח לך הנאה רבה
:-)) תהנו ותבלו ולא לשכוח אמצעי מניעה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה חבריה
גידי29/09/2007?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר הפסדת אותה
עופר29/09/2007מה שאתה מתאר זאת התאהבות של אשתך בגבר הזר
אם תחליטו להפתח ולקיים יחסי מין בשלישיה או ברביעיה זה בסדר
כך בחשבון שאתה מהמר על חיי הנישואין שלך
אם היא תשכב איתו בנפרד סביר להניח שאיבדת אותה לפחות זמנית.
בכל מקרה בהצלחה בתקווה שזה לא ימוטט לך את חיי הנישואין אם הם חשובים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתן לה לממש אחרת תמיד תשאר חייב
DANYDINE01/10/2007תן לה לממש את הפנטזיה שלה, כי אם לא תעשה כך, תמיד היא תזרוק לך את החסימה בכל ויכוח, מריבה, ובעייה.
חוץ מזה הרבה פעמים אחרי שפנטזיה ממומשת, יוצא העוקץ גם הרעל מתפזר ופתאום מגלים שהכל אותו הדבר.
אחרי שתתן לה לממש, מה שלא בטוח שהיא תרגיש בנוח עם זה, אבל לפחות לא לא תוכל לבוא בטענות ואולי אפילו תעריך אותך יותר, אז המקום גם לחיזור מחדש, רענון החוויה ההדדית וחיזוק הקשר כקשר לא רק של סקס ופנטזיות אלא אהבה ושיתוף לחיים.
לדעתי, לך על זה והתעלה על עצמך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל danydin ועינבר
גידי03/10/2007תודה לכם על התגובות יש מצב שהיא גם תתאהב ותעשה משהו בסתר?אגב דנידין זה גבר או אשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידי..לפי דעתי בהחלט לא!
עינבר04/10/2007ואני חושבת שאתה יודע את זה כי אתה מכיר אותה יותר טוב מאיתנו כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינברי
גידי05/10/2007תודה לכולכם הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא עושים זאת מה גם שהיא אומרת לי שהיא לא צריכה בכלל כי אין משהו בסקס שאנחנו לא עושים כולל מרתונים ושיש לה רצף של אורגזמות אז תודה בכל אופן ולכל מי שיש לו בעייה דומה קחו משפט נכון בחיים "האויב של הטוב זה היותר טוב"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיבו חבריה ומה דעת אנשי המקצוע ?
גידי08/10/2007את דעתכם לא שמעתי כל אנשי המקצוע זה חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גבר (עם קבלות)
Danydine12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תאמינו
גידי19/10/2007רבותיי ניסינו והיה מדהים היא פשוט פורחת ואני נהניתי גם עכשיו היא רוצה רק זוג שיהיה משני המינים וגם אני יהנה ותיהיה רבעייה ויהיה שמחחחח לגבי העתיד אלוהים גדול אולי ימשיך להיות טוב אולי רע בינתיים טפו טפו טפו הכל בסבבה תודה לענבר ודנידין אם יש הצעות מעניינות נשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשיכו להנות... אבל בזהירות...
Danydine19/10/2007הי גידי
שמח בשמחתכם, תהנו עד השמיים ועוד קצת, אבל הזהר במינון יתר, כי אז מאבדים מעצורים והנפילה יכולה להיות גדולה ומהירה...
אל תחפש מיידית ריגושים חדשים רביעיות, חמישיות וכיו"ב...
התענגו על ה"הישג" הראשון", שימרו (מלשון לשמר) את החוויה והתמקדו בזוגיות.
השתמשו בחוויה חדשה רק עוד זמן מה שימאס שתרצו לעלות מדרגה..
באמת בזהירות, לאט לאט.. הקטינו ציפיות... לא תמיד יש כימיה טובה כמו שהייתה הפעם ואז מתחילות הצרות, האשמות הדדיות, והאשמות לצד ג'...
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי בן31ערן24/09/2007
אני גבר נאה(דגש על הגבר!)שלא קיים יחסים מחוץ לנושואים עדיין.
נראה לי שאחרי 3 שנות נישואין הגיעה הזמן לנסות דברים חדשים.
רציניות צרו קשר במייל:[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל
שותקתת08/10/2007שאחרי 3 שנות נישואין כבר מחפשים ריגושים
...לשם מה התחתנת למען השם??
לבגוד ולהבגד? נשמע לי אבסורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
שותקתת08/10/2007שאחרי 3 שנות נישואין כבר מחפשים ריגושים
...לשם מה התחתנת למען השם??
לבגוד ולהבגד? נשמע לי אבסורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבים לפעמים על אופציות אחרות?מעניין מאד20/09/2007
לפעמים,
עוברת בראשי המחשבה
אולי אנסה אשה שונה
לפעמים,
מתוך מריבה
או בראותי אשה יפה
לפעמים,
חיוך מקופאית,או עוברת אורח
או סתם "כאב ביצים" מתוך כורח
לפעמים,
אבל אני מאושר ואוהב
לסכן הכל? כואב הלב
לפעמים,
גם לכם\ן כאלו רגשות?
אולי משהו חדש לנסות?
תגובות תתקבלנה בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין מאוד
גידי21/09/2007תשמע כמה נכון וכמה חכם ישר כח תמשיך עם האהבה והלב כי רק לפעמים כמו שאתה אומר לא מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרן וענברסמדר19/09/2007
מה קורה? זוכרים אותי? אני וודאי זוכרת אותכם, איך אפשר לשכוח. מה קורה איתכם? אתם לאחרונה לא כל כך פעילים בפורום האם מחוסר זמן?. הפורום בלעדיכם יבש כמו הנגב. אגב, יש לכם מה להגיב לשאלתי לגבי הנושא של הגבר האם חיפש אותי, מה דעתכם על המקרה שהיה לי???? תודה נשמות שלי ממתינה בכליון עינים לתגובתכם המפורטת והחכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל שיש את יום כיפור כדי לכפר על כל
.20/09/2007החטאים... וכל מילה נוספת מיתרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר לא אמרת אם זה אותו בחור מאז..
עינבר25/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסחפת לתוך טירוףשרון19/09/2007
אני בבעיה רצינית.....אני בת 23 , רווקה. מזה שנה וחצי יש לי חבר נשוי (בן 40, כן ,אני נמשכת למבוגרים, יש להם סקס אפיל מטורף שאני לא יכולה להסביר) , אנחנו נפגשים כמה פעמים בשבוע, יש לנו קן אוהבים משלנו ואהבה מטורפת..הייתה לפחות....במהלך חצי השנה האחרונה עזבתי אותו לפחות 10 פעמים והוא , בנונשלנט, הצליח לגרום לי לחזור אליו. (התשוקה שלי אליו זה משהו עצום)
בכל אופן ,עזבתי אותו שוב לפני שבוע והבן אדם לא מרפה. אף פעם לא ביקשתי ממנו מחוייבות או הבטחות והצהרות למינהן, יותר מזה - אני לא בנויה לקשר מחייב, בגלל זה היה לי נוח עם גבר נשוי.
קיצר מה אני אמורה לעשות? אני לא רוצה יותר את הקשר החולני הזה (גיליתי צד נורא אפל באישיות שלו), מצד שני אני לא סטוציונרית, ואחרי שבוע בלי חום וסקס זה מתחיל להיות חסר..............
סורי זה היה ארוך, אשמח לקבל עצה פרקטית
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר את עוזבת חפשי לך מיד מישהוא אח
mo19/09/2007חפשי מישהוא אחר (אני פנוי למשל....) זה יעשה אחד מהשניים
-או שיעזוב אותך כי יבין שזה נגמר
או שזה ישגע אותו ויציק לך יותר
חוץ מיזה יש וירברטורים בחנויות מחומרים מצויינים (כמעט כמו אמיתי) ומאד זולים כך שירגיעו לך את הרעב עד לדבר האמיתי הבא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל אני מוותרת(על הויברטור)
שרון19/09/2007תקרא לי פרימיטיבית אבל אם כבר אז כבר. .אני אוהבת את זה "לייב" מה שנקרא, אם כבר סקס אז שיהיה עם גבר( רצוי מסוקס), וכן...נראה לי שאני אלך על הרעיון שלך, אני אחפש לי מישהו אחר, ואז ההוא ,עם האגו מניאק בגודל יבשת אסיה יתאדה לי מהחיים סוף סוף.
תודה מאמי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו בשבילך
רון20/09/2007אני מכיר מישהו בשבילך ...חבל"ז
אבל רק אם רת רצינית ונראית טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את גרה על יד לואי מרשל?...
דניאל26/09/2007אם כן אז צלצלי 0526407628
בעצם בכל מקרה בבקשה תצלצלי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי אותי יהיה מעניין..
yona23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מתמחה בצלילה25/09/2007במקביל שאת איתו תחפשי לך גבר אחר
גם נשוי,אם את נראית טוב אז לא תהיה לך בעיה
ואז פשוט תעזבי כשיהיה לך מישהו חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון אני מעניין מאווד
אחמד28/09/2007אני מעניין בךך המספר שלי 05222345253
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי פנטזיה אני רק בן 14 אבל אניאבי18/09/2007
רוצה לספר זאת,בחורה בת 15 באה אליי(היא חזרה ממעצר בית על תקיפה ופציעה של כמה נערים
שעד עכשיו בבית חולים) בזמן שאני יושן מורידה לי את החולצה באיטיות
ומנשקת אותי בפה ועוברת לגוף שלי ומנשקת אותי נשיקות רטובות בבטן ובחזה אני קם ואז היא
מיסתכלת עליי יש לה עניים כחולות ויפות ובהירות ואומרת לי "אני אוהבת אותך" ומנשקת אותי
היא מורידה לי את המיכנס היא אם ג'ינס וגופיה היא מורידה רק את הג'ינס ועולה עליי אני כבר שם לב לכוס הנפוח שלה והדגדגן החצי נפוח שלה שמתחיל להיתחרמן תופסת את
הזין החצי עומד שלי ומחדירה אותו לתוך הכוס שלה היא מחייכת חיוך סקס ביותר שמה את הידיים
שלה על החזה שלי ומתחילה לעשות תנועות של עולה ויורדת על הזין שלי היא מנשקת אותי אם השפתיים הרקות שלה נשיקות רטובות אך לא יותר מידי,אנחנו מיסתכלי אחד לשניה בעניים בזמן שהיא מזיינת אותי חזק היא מתחילהליגנוח היא ניכנסת לקצב ומזיינת אותי אפילו חזק יותר!!...
אני מתחיל להרגיש את שתי הידיים שלה מוחצות לי את החזה והיא גונחת חזק אני רואה את הדגדגן
שלה אדום מגדול בצורה מפלצתית ביותר! אני מרגיש שעוד מעט היא תישבור לי משהו ואז היא גומרת
היא מתחילה לזיין אותי אפילו מהר וחזק יותר ממיקודם היא מיתנשפת תוך כדי אורגזמה מטורפת!!!
אחרי כמה דקות ואורגזמות היא מאיטה את הקצב ומפסיקה כשהיא מרגישה את הזין שלי מיתקבץ
מעלה קצת את הכוס שלה הזין שלי נופל שכולו מלא בזרע והיא מתחילה לגעת קצת בכוס ובדגדגן
שלה כשהיא מודהמת מהנפיחות והגודל המיפלצתים שלהם!!! היא מיסתכלת עליי מנשקת אותי נשיקה
עדינה ומחבקת אותי ואני נירדם לה בין הידיים... לא לימחוק אני כבר הארבה זמן מחקה להוציא לאור את הפנטזיה שלי אני פשוט חייב להוציא את זה כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגיבו....
אבי18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
חתולה1609/10/2007אחלה פנטזיה
אני רואה שאתה מעדיף מישהי גדולה יותר
גם אני מעדיפה בנים קטנים יותר...אוווווווווווווווווח! אני מתה על זה כשהבן קטן ממני בשנה שנתיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חיפש אותי?-דעתכםסמדר18/09/2007
לסקרן, עינבר וכו', השלום והברכה. בעבר התייעצתי/שיתפתי אותכם לגבי גבר מסויים. ולצערי, לא היתה התקדמות מצד הגבר. ברצוני לשתף אותכם במשהו מסויים ותנו את דעתכם. אשמח מאד. הייתי בארוע מסויים מפורום מלא אנשים. אני עמדתי קצת מרוחקת, מהקהל (אני לא אוהבת המוניות..), והשקפתי קצת למרחוק. ומה עיני רואות? הגבר עומד ומתחיל להביט ולרפרף בעיניו מאישה לאישה כאילו מחפש מישהי מסויימת (והיו הרבה נשים), סרק את כולן בעיניו ולא שם לב שאני מביטה בו, וברגע שקלט אותי מרחוק, עיניו נתקעו בעיני למשך של כ-20 שניות, פתח זוג עינים גדולות , הביט במבט של פליאה וכעין שמחה - ואחר ניגש אלי עם בניו ודיבר איתי מעט מאד (הייתי עם בנותי לצידי), האם נראה לכם לפי תאורי שהוא כאילו חיפש לראות אותי, אם אני כל כך מושכת ( גם פירגן/החמיא לי בעבר: "שאני שווה") אז מדוע צריך לעבור תקופה כל כך ארוכה מבלי שהוא יוזם ומתחיל תכל''ס?????, כמה גבר יכול להתאפק, ולחשוש, אז מה אם הוא ידיד רחוק של בעלי??? . אם רוצים אפשר להסתיר הרבה דברים בחיים. מה דעתכם? ושיהיה לכם שנה טובה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע הפורום יבש ולא עונים????
סמדר18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שהוא חיפש אותך,אם את כוסית
מתמחה בצלילה25/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-מתמחה בצלילה
סמדר28/09/2007אהלן. ונגיד וחיפש אותי. אז מדוע הוא לא יוזם לעזעזל?????????????????? פה הוא מתנהג כמו חברהמן, שרמנטי, ופה איזה שמוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדי
mo19/09/2007מה בוער לך ?
אני מבין שאת נשואה ??
אם את מחפשת סטוצים תעשי את זה בדיסקרטיות.
ואם את מעוניינת בו, פשוט תשאלי אותו אם הוא מכיר את ....(בעלך) לא מכיר ייאאלה להיזדיין.
רק אל תיבכי אחר כך שבעלך ירגיש במיוחד שאת מערבת רגשות ולא סטוץ שבא ולאחר שאת בבית שכחת. זה יכניס אותך למערבולת שבוספה את עלולה לאבד את הכל !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmo?
סמדר19/09/2007היי. האם תוכל לקרוא את השאלה שלי מילה במילה ולענות לי מה דעתך??? תודה נשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר...
עינבר25/09/2007חמודה את עסוקה בשאלות..עברי למעשים..אם את רוצה כמובן!
חיפש..הסתכל והחמיא הכול טוב ויפה..אבל התשובה של כן או לא..לא תיתן לך כלום..כי העיסוק באולי הוא רוצה אולי הוא חושש לא מוביל לכלום..הצעתי לך בעבר לקחת יוזמה..חמודה חיים פעם אחת אם תבלי את זמנך בשאלות לא תגיעי לכלום..אז הנה העיצה שלי לך..תיזמי את!ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו, באמת... אנחנו מה-זה ביישנים...
בנג'י29/09/2007גם הגבר הכי הכי, שנראה כאילו הוא יכול הכל, ברגע שהוא מרגיש משהו כלפי אשה ספציפית - הוא מאבד את כל הביטחון. הוא יכול להיות מפקד גדול בצבא, מנהל עצום בעבודה, אבל כאשר הוא צריך להתקרב לאשה - הוא חוזר להיות בן 12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סמדי
רועי02/10/2007שלום סמדי
במקום לשאול כ,כ הרבה שאלות ותהיות
צרי קשר במייל
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוי, רעיון?חרמניטוס17/09/2007
חברים,
אני צריך עזרה, לאשתי יש אחות עם טוסיק שדורש זיון ואני מת לפתות אותה אבל לא יודע איך (היא נשואה +2).
מעבר לכך לאשתי יש גם אחיינית כוסית סוף שהייתי שמח להעביר בה כמה שעות (יש חבר)
אשמח לקבל רעיונות יצירתיים לפיתוי או בפורום או במייל.
דרך אגב אל תהיו צדקניים עם הקטע של מין במשפחה כי אין לי איתן קירבת דם, אז מותר לי להיות
חרמן.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז למה להסתפק באחות והאחיינית..
עינבר18/09/2007יש גם אמא..חברה ועוד..ואם בר זה עובר במישפחה..אולי תעביר את אישתך דרך אחיך אבא שלך ועוד קרובי מישפחה..וזה תהיה הילולה נהדרת...הנה קיבלת כמה רעיונות..תהנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה כימית
זונטאג18/09/2007את נשמעת כמו אחת שחייה ונושמת מתח מיני...אני לא עובד איתך( לצערי) אבל אשמח ליצור איתך קשר...ואולי הפיצוץ יגיע ממקור לא צפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לגעת בתשוקהגלי17/09/2007
אני כבר הרבה זמן חושבת על אותו בחור שעובד אתי. הוא עובד יחד אתי על איזה פרוייקט ואני מתה לעשות לו משהו, מתה להפשיט אותו. אני חושבת שגם הוא רוצה, אבל יש לו חברה. יצא לנו כמה פעמים לגעת אחד בשני, כאילו בטעות, והמתח המיני קיים וגואה. אני רואה את זה על הפנים שלו. יום אחד שנינו נתפוצץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למתח
זונטאג18/09/2007את נשמעת כמו אחת שחייה ונושמת מתח מיני...אני לא עובד איתך( לצערי) אבל אשמח ליצור איתך קשר...ואולי הפיצוץ יגיע ממקור לא צפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מתמחה בצלילה25/09/2007אני חושב שתזרמי איתו
ושתהני כמה שיותר
גם לי יש אחת כזאת בפרויקט שאני עובד בו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש אינטימיpapi16/09/2007
אם את פה קוראת את זה אז את בטח מרגישה כמוני .
תחזרי אליי ונמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר papi
ל16/09/2007מה זה להרגיש כמוך??
אני כאן מהסיבות שלי, ואתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה ממשהו מנוסהליאן15/09/2007
היי...
אני חייבת עזרה יש לי חבר אנחנו מזדיינים כל הזמן אני רוצה לעשות לו כיף...
ואני לא ידעת מה דכי לי לעשות לו כדי שירגיש הרגשה לא מעולם הזה ....
עם יש למשהו רעיונות שיכתוב לי ואני ישמח לעשות כיף לאהובי...תודה ליאן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עצות
בז16/09/2007הנה כמה דברים שמחרמנים אותי, אולי גם את החבר שלך:
1. אזור פי הטבעת רגיש מאוד - נסי עיסוי עדין מאוד בסיבובים. חבל על הזמן !
2. מציצות - טריביאלי
3. אנאלי - רק אם את מוכנה לזה, וגם אז באיטיות ובשיא הזהירות
4. אוכל מתוק - לא יודע אם את בענין, אישית אני לא כל כך, אבל הרבה אנשים מוצאים שזה מגניב. אתם יורדים אחד לשני ובדרך מלקקים דבש
5. סרט כחול - את יכולה להביא, הוא יהיה בשוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
ליאור17/09/2007אים את ליברלית תוסיפי צלע שלישית או זוג
אם לא תצאו למיסעדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות לו כיף
17/09/2007היי ליאן, אני מציעה לך לגוון את הסקס בכמה דרכים שיעשו לו טוב. אפשר להתחיל את הסקס עם מסאז' חשוני עם שמנים/קרמים לליקוק. את יכולה לקשור אותו לפני ולרדת לו תוך כדי טיזינג. את יכולה לתת לו טיפול מלכותי באמבטיה. תחשבי על מה שהוא אוהב ותוסיפי את זה בהפתעה מדי פעם. אם הוא יתלהב ויהנה, הוא גם יעשה את ההפך בשבילך - והדרך שלכם לגן העדן של הסקס תיפתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)