מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקססססססססססססססססססססססססססססססססססקס מטורף11/09/2007
היי אני קאת'י הולמס ואם אתם רוצים לראות תמונות שלי בעירום חפשו ליזי קאת ותראו שכתוב קאת'י הולמס בעירום ואז תיראו אותי בעירום מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיזמוזים
סקס מטורף11/09/2007היי קאת'י הולמס אם את רוצה להיתמזמז הגת לאיש הנכון מהממת שתתמזמז איתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוט וקטןאודי11/09/2007
אני יודע שאני ממש מסובך עם עצמי, והפתרון המוצע, ללכת לטיפול, הוא הקלאסי עבורי. אבל כבר היתי מספר פעמים בטיפול, לא אלך שוב. אני רוצה לדעת אם כל ההפרעות שלי, מוכרות, אם יש בכלל מה לעשות איתן, ואם יש כאלה שיסתדרו עם הפרעות כאלה.
לגופו של עניין ובקיצור ככל האפשר: אני לא מת על עצמי, אבל מתמקד בעיקר באיזור החלציים. אני חש שיש לי איבר קטן, ודווקא רוצה שיגידו לי זאת. אוביקטיבית אכן איני מהמצטיינים, ליתר דיוק, אני בעליו של קטן, ודווקא אוהב שאומרים לי זאת (5 ברפיון, 12 בזיקפה. דק, אשכים קטנים ויכולת נמוכה לחזור ולתפקד. יש לי שפיכה מהירה,למרות שאני מצליח לעכב בכוח הרצון, אבל "רוצה" לגמור נורא מהר). יש לי רצון לחשוף את ה"בעיה". להיות דווקא עם מישהי/מישהו שידגיש אותה. כשרע לי, מתעוררות פנטזיות הומוסקסואליות, שחלקן הקטן אף מומשו. אני לא נמשך לגברים, אני נמשך לאברים גדולים, שמחישו את ההבדלים ביני לבינו. התפקוד המיני שלי לקוי אני לא מצליח למצוא את האחת או האחד שימצא חן בעיניו ה"קטע" שלי. אני לא יודע אם יש עוד אנשים עם שריטה כזו\ ומה אפשר עשות. האם יש מישהי בכלל שתרצה אחד כמוני? היו לי בנות זוג, שאהבו אותי, אבל נראה לי שמינית, הן אהבו את כל השאר שבי, למרות הגודל...מחכה להתייחסות כנה כאן, או במייל [email protected]
בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש טנטרי
מיכה רז11/09/2007שלום לך.
לאחר עיון בשורותך.
ממליץ לך בחום לפנות לדרכים חלופיות כמו עולם המודעות, עולם הטנטרה. עולם זה אולי יפגיש אותך עם עצמך, עם המקום החיובי שבך.
ושפיכה מוקדמת. אתה מוזמן לקרוא את כתבתי בעיניין.
כנס לאתרנו, כתוב לי באופן אישי, אשמח לכוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש נעדרים...עינבר10/09/2007
הלך לי לאיבוד פה בפורום..מה נשים שובבות..2 מנהלות שובוות..והמון גברים(אלה מעל ה-30)..אז כאן אני מפרסמת מודעה..לכול אותם נעדרים..הביתה מהר תחזרו..וכאן תיתפקדו!...אני רוצה רשימה שמית עם המילה-נוחכ/ת..ממתינה לכם...עינבר-נוכחת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אווף אני מתקנת...
עינבר10/09/2007כמה נשים שובבות..2 מנהלות סוערות..נא להיתפקד בנוכחותכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שנכנסו לפה מלא ילדים
סקרן10/09/2007את יודעת בני 16-20, אלה עם החלב על השפתיים, גם בנות וגם בנים...
כל הותיקים נראה ברחו בגללם. אולי המנהלות שנעלמו צריכות לחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמנעחיכר
סקס מטורף11/09/2007להלהלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכח
yapi4211/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכחת לפעמים
דיקלה11/09/2007אני נכנסת פעם בכמה ימים ומגלה שילדים השתלטו פה על כל חלקה טובה, וזה נורא משעמם.
אז אני מחכה שהם יעברו לפורום אחר, ובינתיים שותקת, כמו כולם - מסתבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולכם צודקים - אז התעוררו
Danydine12/09/2007אין מה לומר, אתם צודקים,
את הטובים גרשו אורחים לרגע
מלאי כל פגע
כולם נהיו שופטים ותליינים
או ילדודים חביבים
אבל לכולם זכות הדיבור...
וגם זכות התגובה
שהיהיה לכולם שנה טובה וברוכה, מלאה בסקס ואהבה מתובלת בדברי זימה ויחסים אחרים..
דקלה... מה קרה למייל שלך, מחזיר את כל הבדיחות וטוען שהתא סגור.... שלחי לי את המייל החדש שלך אם את רוצה בדיחות מדי פעם ?!..
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאהבת ופרפרים בבטןשי08/09/2007
אני גבר בן 38 שמחפש מישהי נאה ואינטליגנטית לרגעים קסומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפרים...
שי08/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מישהי לקשראביב07/09/2007
שלום
אני בן 17 ואני מחפש מישהי לקשר סקס זה לא משנה איך הפנים שלכן נראות העיקר שהגוף שלכן נראה טוב+לא שעירות.
אני נראה טוב(מבנה גוף חסון, פנים יפות ומשהו גדול).
יש לי נסיון(לא בתול).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה האימייל שלי
אביב07/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן למאהבת חדשה...סקרן06/09/2007
שלום, לנשות הפורום, הרשו נא לי להציג:
יש כאלה שמכירים אותי כסקרן,
ויש כאלה שאומרות שאני נהנתן,
אבל יש כאלה שמכנות אותי...
מגשים החלומות,
אשף החוויות הרטובות,
כי אני הוא אדון התענוגות
ולא באתי מהאגדות
אלה לא מעשיו,
אני מממש הפנטזיות המיניות
ויש לי נגיעה הרכה
אני אמן התשוקה!
לא דון חואן,
אלא סוג של אומן
סוג של קזנובה,
שלא יודע שובע
מחפש אחת,
שאקח אותה ונהיה לבד
להרפתקה מסעירה
שתוציא אותה מהשגרה
אקח אותה איתי לעולם התענוגות
עולם שבו הפנטזיות מתגשמות
אכניס אותה לעולם שכולו תענוגות מיניות
עולם של חוויות ארוטיות
מחפש אשה שמודעת לעצמה
שמרגישה שהיא חמה
ושרוצה להגשים עצמה מינית,
אבל היא אולי טיפה ביישנית
אחת שחושבת שאולי היא נשכחה
וכבר לא מתייחסים אליה כאל נסיכה
לא מחפש סתם זורמת
מחפש משהי מעניינת
למרות שאין לי עניין באחת שרק מדברת ומקשקשת
ולהיכנס למיטה היא חוששת
איתי לא תחשבי שאני מנצל אותך
אני רק אענג אותך
אני מנשק,
אני מלטף ומלקק
ליטופיי חמים
ליקוקי לך יהיו נעימים
נשיקותיי רכות
את תרצי שאני אגע בך עוד ועוד
מגע הקטיפה שלי עם שפתיי
בשיתוף עם אצבעותיי
יגלה נקודות נסתרות ונעלמות בגופך
ויאיר את יופייך
וכשאגע לך במפשעות,
את תרצי שאשאר איתך שעות
אצלי העניין הוא בלפנק,
אני לא מעוניין בסתם לחדור ולהתפרק
אגרום לך תחושה שאת מדהימה,
אבעיר בך תשוקה חמה
את תרגישי מרהיבה
לאחר שאמלא אותך בתאווה
אגרום לך להרגיש נחשקת ונאהבת
שוב כולם יראו כמה את קורנת וזוהרת
אני נשוי בן 33 חתיך, נאה, חטוב וסקסי בטירוף...
אז אם את מעונינת ומעניינת
אם את מסתקרנת ומסקרנת
צרי איתי קשר, כאן או במייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואוווווווו סקרן ...יפה יפה ...
עינבר06/09/2007איפה נירשמים?יונההההההההה קדימה לתור..
סקרנוש עם כזו הודעה לא תהיה אחת..אלא המוןןן תיתכונן המייל שלך יהיה מפוצץ:-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עינברי, כל כך הרבה מחמאות?
סקרן09/09/2007אני כבר מתחיל להסמיק...
חמודה נדבר בהמשך, שיהיה לך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בוודאי מנסה להשיג פרוטקציה..
עינבר09/09/2007בדרך למעלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר אור סקרן...גם אתה נמוגת אל ..
עינבר16/09/2007מקום אחר כמו רבים וטובים כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן עינברי
סקרן23/09/2007לא נמוגתי, פשוט הייתי עסוק קצת...
אבל אל תדאגי, בשבילך אני תמיד פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמאס לך
הד"ר17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנוש..איפה נעלמת..השארת את ..
עינבר14/11/2007המקום שומם...גם -ק- נעלם ..עזבתם את המקום ..לא פייר:-((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעקבות דיון מעמיק על הבוקר עם ידידהסקרן06/09/2007
בנושא סקס כמובן
יש לי שאלה לאנשי/נשות הפורום
הדיון עסק סביב נושא זיינתי אותה אנאלית האם זה נקרא שכבתי איתה? ירדתי לה אוראלית האם זה נקרא שעשינו סקס?
אני טוען שסקס הוא סקס הוא סקס...משמע....ירדתי לה/ירדה לי, מבחינתי עשינו סקס
חדרתי אותה רק אנאלית ולא וגינאלית עשיתי אותה, עשיתי איתה סקס..
מה זה משנה בפה בתחת או בכוס (חוץ מההנאה כמובן) סקס הוא סקס, ויש לו כל מיני צורות וכל מיני הגדרות.
מה אתם/אתן אומרים?
ומה את אומרת עינברי?
ואיפה נעלמה לעזאזל באדולינה?
ומה עם לולה?
ומי רצח את אגנתה פלסקוג?
אני סקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני אומרת..אתה צודק ב-100%
עינבר06/09/2007כול סקס ולא משנה באיזו צורה..הוא סקס!..ואני ותומכת בקביעה זו בהחלט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועכשיו אני הולכת לעשות קצת...סקס
עינבר06/09/2007אני הולכת לזיין לבוס שלי את המוח..בצעקות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתה כבר לסקס אש(:שני05/09/2007
אהלןןןןןןןןןןן אני כבר מתה להזדיייןןןןןןןןןן
כל היום מפנטזת על זה חזקקק!!!!!!!!!
אפילו שאני מאוננת הזיכרון תמיד נשאר בי אני תמיד רוצה עוד ועוד אבל מה לעשות שגומרים מהר?????????????????..
איזה באסה אה!!!????????
לאבבבבבבבבב יו אחים בסקס שלי שני הנסיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואי את ממש ילדה...
סקרן05/09/2007עדיף לך לא להיכנס לכאן, עדיף לנו שלא תיכנסי לכאן...
תשמעי נשמה את לא בשבילנו, אל תעלבי אבל את עוד תינוקת..למרות שאני צעיר יחסית, לא מציע לך כלום, ולא מתכוון גם לנסות.
מציע לך לרדת מזה, ולא להתחבר פה עם אחרים כי זה יגמר בדמעות, וחבל שבסוף משהו כאן יגרום לך לבכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 23 וכבר בגיל 16 וחצי שכבתי
מישהו05/09/2007אם מישהי מבוגרת מימני אז מה הקטע כאן? היא לא ילדה קטנה כל סקסולוג יגיד לך
שאפילו בת 14 שרוצה לקים יחסי מין ומרגישה נוח אם זה בשלה בדיוק כמו בת 20 או יותר,
ידוע שהבשלות למין היא עניין פסיכולוגי לגמרא ואין דבר פיזי אשר מורה על בשלות למין
זה פסיכולוגי לחלוטין ואם בחורה בת 16 רוצה יחסי מין גם בישביל סקס בילבד זה נורמאלי
לגמרא ואין שום רע בזה ובטח לא שהיא תבקש את זה בפורום,הדבר היחידי שלא טוב
בזה שפירסמת מודעה זאת היא פשוט שבטח רוב האנשים מגיל 20 ומעלה לא ירצו כל כך
לישכב אם בת 16.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שהיא תיבכה מה היא בתחמש או משהו
המבינה05/09/2007היא בחורה גדולה ובלי שום קשר אין גיל למין מי שרוצה סקס בכיף שיעשה למה לא? הגיל
אינו בר משמעות הגיל בוא מותר כביכול לעשות סקס מוגדר אך ורק על ידי נורמות חברתיות
שמרניות שונות ולא יותר יש בנות שעשו סקס מיזדמן בגיל קטן יותר משלה אבל לא בכו ובסך
הכל השיגו הנאה וניסיון מיני זהו... דווקה ביגלל דעות כמו שלך הארבה בחורות בכו ובכו וקיבלו
סוג של טראומה ממין לשב רק ביגלל ששכבו אם מישהו נהנו היה טוב שום דבר רע אבל ביגלל
החברה בא הם חיו ודעות כאלו שבחורה בת 16 לא צריכה לעשות סקס בימיוחד שלא אם סתם
מישהו שהוא לא החבר שלה ולא חיקו שנה או משהו עד לזה אין מה ליבכות כשנהנים מסקס לא
משנה באיזה גיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה..
ייה08/09/2007היאמתה להזדיין, מה רע כל בר דעת שניסה רוצה שוב ושוב ווווושוב...
בהצלחה מותק מקווה שתמצ(צי)עי לך אחד שיספק אותך באמת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
אביב07/09/2007[email protected]
אני יהיה מוכן לעשות לך טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותך
תותך08/09/2007כנרה שלא ניפגשנו??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון
היועץ08/09/2007קודם כל היא לא אמרה את גילה...
חמודה אם את מרגישה שאת מוכנה לקיים יחסי מין, אז פשוט תמצאי את האחד שנראה לך המתאים ביותר להיות הראשון,
בקשר לגמירה המהירה, לפעמים האורגזמה מגיעה מהר יותר מאשר בסקס, אל תשכחי שאת יודעת ביוק היכן לגעת, באיזה לחץ, מהירות ומתי להפסיק... את מכירה את עצמך ומין הסתם יודעת לענג את עצמך יותר מכל אחד אחר...
אל תפחדי לנסות וגם אם תגמרי מהר, תמיד תוכלי ללכת על סיבוב נוסף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזיון הכי טוב שהיה ליבוגד וגאה05/09/2007
אתמול שכבתי עם החברה הכי טובה שלי ושל אשתי. תמיד היה ביננו מתח, ניצלתי את העובדה שאשתי בחו"ל מהעבודה, הזמנתי אותה אלי הביתה, נדלקנו והזדיינו בפראות כמה שעות. פעם ראשונה שאני בוגד, וזה היה מדהים, הזיון של החיים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מה בדיוק הגאווה..לא הבנתי?
עינבר05/09/2007את זה שנהנית אני כולה להבין..אבל מה בידיוק יש להיתגאות..שחיכית שאישתך תהיה בחו"ל כדי לקרוא לחברה הכי טובה שלה ושלך ולהזדיין איתה...מוזר מאוד בעיניי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת ב-100% !
סקרן05/09/2007יש לאשתי חברה שבלי בעיות הייתי יכול לעשות אותה, אבל לא נוגע בה! חברות של אשתי מחוץ לתחום, כמו שהנשים של החברים שלי לא קיימות מבחינתי..
זו בגידה כפולה, ופוגעת פי כמה מאשר בגידה עם מישהי שלא מכירים בכלל, שאשתך לא מכירה בכלל.
צודקת עינבר אבל אין לך על מה להתגאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית קורא לי הייתי באה למה חברה של
yona05/09/2007אישתך??? אין טיפת בושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
?05/09/2007מה קורה איפוא אנחנו בסיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!! כפיים תאמר את זה לגננת
מישהו05/09/2007שלך והיא תיתן לך מדבקה של כוכב ואולי אפילו סוכריה...
מה אתה מיתגאה בזה אני לא מבין?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בוגד באישתך ועוד גאה בזה?!?!?!
המבינה05/09/2007אתה ביכלל אוהב אותה או שאתה סתם נשוי לה? מה אתה גאה לעזאזל בזה שאתה בן
אדם שבוגד באישתו!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה דווקא מובן
ס11/09/2007לפעמים הבן זוג כל כך דפוק אבל נשארים איתו משיקולים אחרים מאשר אהבה..אז ברגע שיש לנו קצת חופש ועצמאות ואפשר לעשות מה שרוצים מרגישים מזה גאווה . כמו ביום הראשון שהזדינו מתחת לאף של ההורים/מורים שלנו.
לי זה מובן מאוד
ואת הדפוק הזה אני בחרתי. ועם הדפוק הזה אני התחתנתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאמי
סקס מטורף11/09/2007היי אני קאת'י הולמס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פנויה אני יפה ואני חכמה!!!!!!!!
סקס מטורף11/09/2007אני יפה ואני פנויה למיזמוזים ונישוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם מתרגשים ממנו?
16/10/2007מה אתם מתרגשים ממנו? זה דבר אחד לעשות, וזה אפילו נורמלי- אבל הדרך שבה הוא בחר להכריז על זה - כמו ילד קטן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים יפות שתבורכו השנהyona05/09/2007שיהיה לכם שנה מאושרת .ומועשרת בשיאים חדשים.
שנה טובה ורטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה יונה גם לך:-))
עינבר05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עינברי,סקרן04/09/2007מה המצב כפרה עליך...האם לפרקט במשרדך שלום? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררוצה לבדוק אותו חמוד?
עינבר04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שיונה בקשה קודם...
סקרן04/09/2007ladies first ...לא?
תמיד הייתי ג'נטלמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוו נכון צודק...אז יש לי רעיון!
עינבר04/09/2007יונה ואני נהיה על הפרקט..ואתה תהיה הצופה..יונה רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר רוצה...
סקרן04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת? לא נראה לי שליונה יש את האומץ
סקרן04/09/2007אין לה את מה שצריך בשביל לעשות את הצעד הזה..
היא נראית לי יותר בקטע של לפנטז על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז נתחיל איתה בקטנה..
עינבר04/09/2007נשיקה...ואם היא תוכל..נמשיך משם :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
ל04/09/2007אני גם רוצה... אבל בלי יונה
אנחנו לא מדברות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי אתן ברוגז?לא נורא תיתנשקו ..
עינבר04/09/2007ותיתפייסו ;-))..אני אהיה המשגיחה(ואח"כ כמובן המצטרפת)...וסקרן ייצג את הניבחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה, אתן לא צריכות לדבר אלא...
סקרן04/09/2007לעשות...יותר מעשים פחות דיבורים...תאמני לי כך כולם נהנים או במקרה שלכן נהנות...
אתן תתערבבו, ואני אשתדל להתבונן ולא להתערב, ולהשתתף אבל....לא מבטיח שאתן לא תרצו שאני אצטרף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד..בטוח שאתה מצטרף :-))..אתה הרי
עינבר04/09/2007השופט והניבחרת...מי יצפה בנו ישפוט..ויחליט מי בחוץ על אדום ;-))...
ובקשר לדיבורים..לא נורא הפה שלה יהיה עסוק מכדי לדבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי, לאן נעלמה היונה?
סקרן04/09/2007דרך אגב, היא אמרה שהיא אוהבת כדורגלנים, נכון? מעניין אותי איזה קבוצה היא אוהדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי..אני לא חושבת שהקבוצה חשובה..
עינבר04/09/2007אני חושבת שזה השחקנים עצמם..אני רק מרחמת על אחד"הכדור"..22 מטורפים רצים אחרי אחד..אמא'לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ל אני מוכנה להתפייס בחום.
yona04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוווווווווווווווו
yona04/09/2007אני כבר מתרגשת מהמחשבה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קצת שובב :-))עינבר04/09/2007קבענו להיפגש עוד שעה
והלב שלי כבר פועם בחוזקה
יודעת שרק נשב נדבר
ואסתכל בעינייך
אך כבר רוצה לטעום את שפתייך..
כבר שבעתי ממילותייך
מקולך באוזני
כבר לא רוצה דיבורים
בראש שלי רצים דברים אחרים..
אני רוצה
לפתוח את חולצתך
להרגיש את גופך..
לטעום כול פיסת עור שלך
קבענו להיפגש..
האם את פנטזיה זו ...תממש?
(נא להמשיך ...נשים/גברים)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבואי אליי יקירתי
yona04/09/2007והממש לך את הפנטזיות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי יקירה..את הפנטזיות שלי..
עינבר04/09/2007השמתי..אבל אין לי בעיה לממש לך :-))...רק אם לא תיברחי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר............
yona04/09/2007לא יודעת איך ולמה.
את מטריפה אותי.
מפנטזת עלייך מדמיינת אותך כאילו .........
את עושה לי את זה בטירוף.
אני כותבת לך ומתחיל לדגדג לי
וכולי רטובה רק מהמחשבה עלייך.
אולי תסבירי לי איך זה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה....את סוטה אמיתית.
אורח04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורח! אם אתה אורח, אז תתנהג בהתאם!
סקרן04/09/2007אל תלכלך על אחרים. לא אתה תחליט מי סוטה ומי לא.
מי שאוהבת בנות לא אומר שהיא סוטה, כנ"ל לגבי בנים.
ואם זה מה אתה חושב, אז כנס לפורום הרבנים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה..אם את רטובה זה לא טוב..:-))
עינבר04/09/2007במיוחד שאני הגורם...רוצה שאעשה משהו בנידון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל04/09/2007יונה אוהבת הכל, גברים נשים כדורגלנים..
כל דבר זה הפנטזיה שלה
אל תתפלאי שהיא מרטיבה ממך...
אולי זה לטובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי ספק שזה לטובה:-))
עינבר04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הרטבה זה טוב לטובה
yona04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם שואלת...הלביאה03/09/2007אנשים מכל גווני הקשת החברתית ומגילאים שונים נכנסים ויוצאים מהפורום, חלק נמצאים כאן מתחילתו, חלק הצטרפו ונשארו וחלק בא והולך, לכל אחד כינוי או שם, עד כמה אתם מחוברים לכינוי שלכם בפורום? והאם הייתם מחליפים אותו בכינוי אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני נשאר אם השם שלי
האריה03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם לא משקף דבר...
DANYDINE04/09/2007הי לביאתי
היכן נעלמת לנו לדורות?
את שמי הדביק לי לפני הרבה שנים חבר... ומאז אני משתמש בו בפורומים ובאתרים בהם אי אפשר לתת דרור לשם האמיתי... השם אינו משקף דבר לפחות לו לי... כי רק בשמי יכול להגיב..
וכי שם אמיתי / כינוי (שם קיצור, שם חיבה) האם הוא שם שאנו בוחרים? 5% מהאוכלוסיה מחילפיפים את שמם שניתן להם ע"י הוריהם כי לא היו מרוצים ממנו, חלקם כסגולה לחיים ארוכים אחרי מחלות טרואומות וכיו"ב וחלקם משקול מסחרי, שם קליט, מושא הערצה לסלב כזה או אחר...
מאחר והשם אינו פונקציה ישירה/עקיפה לזהותי לטוב ולרע אשאר עם שמי... כינויי... באשר אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו בכינוי שמשקף חלק מהאישיות
yona04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אני בחרתי
dikla4304/09/2007את השם הזה, אלא מישהו מיוחד בחר עבורי, כמחווה לימיי בצבא, בעבר הרחוק, כך שפשוט הסכמתי והמשכתי איתו (עם השם - לא הבחור).
אם הייתי צריכה לבחור לעצמי שם.... באמת לא יודעת מה הייתי בוחרת, אולי שם שלא יזכיר לי כלום, משהו חדש לחלוטין.
אישית, ובניגוד לדעתו של דנידין (שלום גם לך וברוך שובך), אני מאוד מרוצה מהשם האמיתי שלי בחיים ומעולם לא חשבתי להחליפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא...
yapi4206/09/2007ממש לא הייתי מחליף את הכינוי. בחרתי אותו בקליק והוא הולך איתי כבר המממווון זמן!
וכמו הרבה דברים טובים בחיים, הבחירה הראשונה היא בד"כ הכי נכונה והכי טובה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשוקה הזאת... צצה לה בצהריי היוםהלביאה03/09/2007ואיננה נותנת לי מנוח ומרגוע, התשוקה לראות, לשמוע, להריח אותו, התשוקה לפרפרים בבטן, להרטיב לפני מגע, התשוקה לחרוט עם ציפורניי על גבו את תאוותי אליו, התשוקה להרגיש את כתפיו המסוקסות חובקות אותי בחום אדיר, לחוש את ידיו החסונות אך העדינות פורטות על מיתריי גופי, התשוקה לדעת שגבריותו מתעצמת מבעד לג'ינס מכל מילה שלי, להרטב מלשון החוקרת ונוברת במעמקיי, מעלה אותי לאטמוספירה אחרת, התשוקה לעטוף בפי את זכריותו המתחזקת ומתעצמת מכל ליקוק ומציצה, התשוקה לטעום את טעם החיים, התשוקה להיות נטרפת-מוטרפת-טורפת, התשוקה לשמוע אותו שואג באוזניי ברגעי השיא לאחר שאני החרשתי אוזניו שעות ארוכות... התשוקה לומר לו : אני רוצה עוד... כן... עוד זיון!
התשוקה קיימת אך אתה רחוק מושא תשוקתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואוו לביאה!!!!!!
עינבר03/09/2007אם הוא רחוק..לכי אליו..וכך הוא יהיה קרוב לא??????..אני בכול אופן עם תשוקה כזו..לא הייתי מחכה...טוב אולי עד הערב אבל לא יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך יקירתי
הלביאה03/09/2007מבחינתי עבר זמן רב מאז הפעם האחרונה שהייתי איתו, כורח המציאות היומית שלא אפשרה מפגשים אינטנסיבים, אך בדיעבד אולי זה יתרון, וכך גדל הגעגוע והתשוקה אשר פועמת בחוזקה.
עד המפץ הגדול שיגיע בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם את מציינת את זה ככה..אני מסכימה!
עינבר03/09/2007ככול שההמתנה גדולה יותר כך המימוש הוא מדהים יותר..ארוך יותר ומספק בהרבה יותר... :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם**
עינבר03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך משהוא משלך עינבר?
האריה03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה מישלי אריה?
עינבר03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwelcome back
DANYDINE04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין יקירי
הלביאה04/09/2007לא נעלמתי ולא נאלמתי..... לא התאפשר... וגם עכשיו לא אפשרי.... והמביו יבין.
גם כבודו הרבה זמן לא ביקר כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילוצי השטח...
DANYDINE04/09/2007האמת... חיכיתי לך שתחזרי...
אילוצי השטח מנעו את כניסתי זה מספר ימים... בעיקר ממלכת העבודה תבעה את קורבנותיה...
ו 25 שעות ביממה זה גם לא מספיק..
לילה טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשוקה היא אם כל חטאת...
DANYDINE04/09/2007מת עלייך נפקנית קטנה
מתי כבר תהיי איתי
כל כולי אלייך ריגושים
עד כי אובד אני כל החושים
רוצה כבר אותך להרגיש להריח ולטעום
האמנם? האם זה רק חלום
רוצה מציאות בלתי פוסקת
רק איתך בלי חלום, בלי וירטואל
רוצה אותך - הדבר האמיתי
אישה ילדה בגודל טבעי
כן, התשוקה אצלי רק גדלה
ואיתה זכרותי מתעבה
אלייך עורגת
רק עלייך חולמת
לילה ויום..
ושוב מתעורר, האם זה אותו החלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לכתוב...
הלביאה04/09/2007תקבל מחר
ליל מנוחה, וחלומות פז. (((((kiss)))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי שוב שתדע
dikla4304/09/2007שאתה כותב ממש נפלא ! מה, זה יוצא לך כך סתם מהשרוול או שיש באמתחתך דברים מוכנים לעת צרה?
באמת נפלאה, הכתיבה שלך, ושתדע שנשים רבות ובתוכן גם אני מעדיפות גירוי אינטלקטואלי שכזה, על פני הרבה מלים מלוכלכות, רדודות ושטחיות כאלו ואחרות בתחום הסקס.
אם לא הייתי במצב הרגשי העדין שבו אני נמצאת, אולי.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הח"ח
DANYDINE04/09/2007הי
תודה על הח"ח, שום דבר לא יוצא מהשרוול סתם כך... צריך מוזה, צריך גרויים מתאימים ומצב רוח מתאים... דרך אגב הבדיחות השבועויות למייל חזרו... יש בעייה עם החשבון דואר שלך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי אליו כל עוד תשוקתך אליו קיימת
yona04/09/2007לכי אליו היכן שהוא נימצא ולא חשוב
היכן הוא נימצא.
לכי עם כל תשוקתייך אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשוקה הבוערת
DANYDINE05/09/2007אכן התשוקה
היא רק אחת ויחידה
שבלעדיה מאום
ממש לא כלום
שווה ...
ואיתה...
מוחנו קודח
גופנו רוטט
נשמתנו כמעט פורחת
מגרד לנו בפדחת
ובעיקר בין שני האוזניים
שם עובדים כל גלגלי השיניים
עד בלי סוף וכל הזמן
אומרות לנו run…run…run..
לך על זה,
ממש את זה
צא מזה בן אדם
שכח מכל הסיכונים
לידך את המושכות קח ברוב הדר
וקדימה צא לדרך... דהר
במרכבת האש...
מיד אותה תממש...
את תשוקתך הבוערת,
עם תשוקתה היא, שלה, הסוערת...
אז למה אתה מחכה ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו עינברי, מה המצב חמודהסקרן03/09/2007מה חדש נשמה? יש לך משהו מעניין לספר לי, משהו מסקרן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי סקרן..מה שלומך?...
עינבר03/09/2007שאלת לגבי מה חדש...אז המוןןן :-))בעבודה..בחיים..ובכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן אתה יודע..פרקט הוא נורא קר...
עינבר03/09/2007כשעושים עליו סקס...אבל אם אני מעל..חחחח אז הוא רק סובל ;-))...עד עכשיו הוא מיתלונן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרט כבודה עוד...את מתביישת? ממני?
סקרן03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ למה ?
עינבר03/09/2007דחיית סיפוקים היא דבר טוב לא חמוד...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שלא תישאר סקרן מידי...
עינבר03/09/2007יום שישי התורנות שלי במישרד..ידעתי שאני אהיה במישרד עד 14.00 ..אז היתקשרתי אליו שיבוא אליי למישרד...תוך 20 ד' הוא היה אצלי..הדלת נינעלה.החולצה שלו ירדה,ואותו הנמכתי על הפרקט,העברתי את הלשון על שפתיו ואח"כ לתוף פיו..ואוו הוא יודע לנשק מדהים והפה שלו חם..מישם ירדתי עם הלשון לאט לאט לגרון ואז לחזה הריח של הבושם שלו הטריף אותי יותר..ליקקתי את הפיטמות שלו ואז נשכתי קצת..הרגשתי את הזיקפה שלו נינעצת לי בבטן..עם הפה שלי הגעתי לטבור ולאט לאט התחלתי להפשיט אותו...
זהו זה לבנתיים..השאר ניראה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רוצה לספר פה או במייל?
סקרן03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפרתי כבר את העיקר..הפוסט שרשמתי..
עינבר03/09/2007יום שישי לבד..וכ'ו..תראה את זה למטה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)