מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש אתרי סקס לנשים ?גלית19/06/2007
רב אתרי הסקס מתעסקים רק עם הנאות גבריות ופחות עם נשיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טובה
19/06/2007אני אבדוק לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק-אני עושה מסאז' שגר רק אחד ...עינבר19/06/2007ואני ארצח אותך...המסאז'יסט מדהים!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחבל שאני לא שם(--:
אשף19/06/2007הייתי עוזר לו עם אבנים חמות. לוהטות . הייתי עושה לך קעקוע . סתאאאם תעשי חיים מותק. אני מקנא בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסאז' זה בסדר
19/06/2007אבל הלללוו - כאילו, איומים ברצח? WTF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא התחיללל :-))תענישי אותו!
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה wtf ?
אשף19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWTF
19/06/2007WHAT THE FUCK?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחח
אשף19/06/2007חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. הרגת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה כאן??????????
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה?
19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה כאילו אני עניתי לעצמי..מוזר
עינבר19/06/2007ועוד עם מישפט שלך ותוספת אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסאז' - החוויה האירוטית
19/06/2007למישהו יש כאן טיפים לחלוק על מסאז'ים אירוטיים ומחרמנים? אצלי כבר עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שבה קיבלתי אחד כזה ואני מתגעגעת. בפעם האחרונה (לפני כמה חודשים אני חושבת) זה היה מדהים ממש, ובכלל מיסטל לי את הליבידו.
בואו רק נאמר שזה היה משהו אירוטי, רטוב שהוביל לחוויה אנאלית. תבינו - לא בכל פעם נשים מוכנות לחדירה מאחור, אבל ברגע הנכון, זה יכול להיות הנאה עצומה. בקיצור, זה היה מסאז' שממש הפך אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
אשף19/06/2007הטיפים לא קובעים אלא האווירה. אני למשל עשיתי למישהי חדירה אנאלית וכשהייתי בתוכה עשיתי לה מסאז' עדין עדין בגב. היא יצאה מורטפת מזה. אחר כך סיפרה לי שהיא לא ידעה במה להתרכז. בזה שאני בתוכה או בקצות האצבעות שלי שספק נוגעות ספק לא נוגעות ,מטיילות לה על הגב. בסוף הפסקנו את המסאז' והמשכנו בסקס אנאלי עמוק וסוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נשמע מסעיר
19/06/2007ולא כאב לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה
אשף20/06/2007זה כאב לה אבל קצת. כאב מענג כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי בכיף:-))
עינבר19/06/2007שמן אגוזים..חממי בידיים (הוא כמובן עירום או את)מירחי על הגב הרגלייים העבירי ציפורניים בעדינות בין הרגליים תוך שאת מעסה כל חלק בגוף ועוברת על החלקים האינטימיים בריפרוף..משכי את הזמן והתעכבי בעיקר בין הרגליים הירך החיצונית הפנימית..מבטיחה לך ..אחרי זה ..אין מנוחה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצצה
19/06/2007זה פצצה, אני מיד מעבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני מתוקה..את הסוערים יותר..
עינבר19/06/2007אתן לך בהזדמנות:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיתן לי?
19/06/2007מה תיתן לי בהזדמנות? אני מגבילה את עצמי למילים, סורי. זה מספיק מחרמן ומסעיר לכשעצמו (אחרת לא היו נותנים לי לנהל כאן פורום). בהכל מקרה, את שלך עשית ואני כבר די נוטפת - וזה עוד באמצע יום עבודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישה:-))
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפס
19/06/2007אופס, מרוב לחץ בעבודה והודעות חביבות בפורום זזה מה שיצא לי. מצטערת.
תדעי שזה ששתי נשים יכולות לדבר ככה על סקס זה לא דבר של מה בכך. לדעתי חבל שלא כל הנשים מגלות את אותה הפתיחות, זה היה מקל על הרבה מערכות יחסים שלנו עם גברים וגם עם נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה בהחלט:-))
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכאן התכוונתי
19/06/2007את יודעת מה אני עוד חושבת - לו רק נשים היו מאוננות יותר, אל תצחקי - זה היה פותח אותן, וגורם להן להתחבר לנשיות שלהן בצורה כזאת שהכל היה משתנה. את עושה את זה, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף19/06/2007מה קרה מותק? האבנים חמות מדיי? אל תיבהלי . זה אני מאחורייך מחמם את האבנים עם מבער. שלא יהיה לך קר מדי..........רגע רגע רגע...... אופס ........... לא שמתי לב שהן עדיין מונחות לך על הגב...... אופס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
19/06/2007את יודעת מה אני עוד חושבת - לו רק נשים היו מאוננות יותר, אל תצחקי - זה היה פותח אותן, וגורם להן להתחבר לנשיות שלהן בצורה כזאת שהכל היה משתנה. את עושה את זה, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת לא:-))
עינבר19/06/2007אבל לעומת זאת אני ניסיתי די הרבה דברים עם נשים שאת עוד מפנטזת עליהן ..ורק לידיעה אני סטרייטית לחלוטין..פשוט חופשיה עם חברותי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ניסית וגם סטרייטית?
19/06/2007כאילו ניסית ונשארת סטרייטית? האמת, אני לא חושבת שאצלי יש מצב שאני אגיע לנסות משהו עם חברות. יש תשוקות שעדיף שיאשרו נעולות בתוכך, עד שיגיע הרגע (אם הוא יגיע). אבל סחתיין על התעוזה - זה לא הרס את היחסים עם החברות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדרבא למדתי המון על עצמי..
עינבר19/06/2007וגם השתחררתי מכמה מעצורים..האמת ולא חלילה מזלזלת בחשיבותו של הגבר בסקס..אבל אישה..יש לה את היכולת להביא אותך במגעה לאופקים שלא הרגשת או חווית :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסוקרנת
19/06/2007רע - שאלתי איך זה היה אחרי - כאילו זה לא פגע ביחסים עם החברות שלך? המשכתן לרכל, להחליף בגדים ולדבר בטלפון כאילו כלום לא קרה?
ובקשר לתיאור שלך - אני ממש מסוקרנת מזה (כבר אמרתי כמה פעמים, אני יודעת), למרות שאני חייבת לציין שהיו לי בני זוג גבריים שידעו טוב מאוד, דגדגן מהו, אבל ממה שאת רומזת, זה נשמע כמו עינוג אמיתי. נראה לי שלפחות כרגע אני אפנטז על זה בלילה עם משהו על בטריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההן עדיין החברות הכי טובות שלי
עינבר20/06/2007ואנחנו ממשיכות בקשר כרגיל...לגביי הדבר השני..זה פשוט המגע..החושניות שלה כשהיא נוגעת בך...האצבעות שלה שבתוכך שיודעות בידיוק איך להלהיט אותך..חוויה שמימית..קשה קצת להעביר את התחושה במילים :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבעות בפנים
20/06/2007אני יכולה לדמיין את זה לעצמי. את לא צריכה להעביר במלים, אני מספיק יכולה תאר את זה - אני אשן על התיאור שלך הלילה ואדמיין נשים, אצבעות ועונג שמיימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה טיפ למסאז'...
עינבר20/06/2007שמני אמבט..קצף ומלא מים חמימים..מסביב נירות ריחניים את/הוא עם הגב ועיסוי על חגורות הכתפיים..הגב להסתובב במין תנוחת מספרים להעביר ידיים על הפנים הכתפיים והחזה..תרפיה מדהימה!!(ניסיתי אתמול-אני המעסה ...היה שווה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמצת בחום
20/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה...ממליצה על המסאז' בחום:-)
עינבר19/06/2007הגוף משוחרר..רגוע והשמנים מריחים ניפלא..עכשיו נישאר לישון:-) ואולי אח"כ לים או בריכה..רק חבל שזה ניגמר:-((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשי חבל
19/06/2007אבל תמיד אפשר להתחיל מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר .יש לי 250 גרם אורנים מועשראשף19/06/2007תגידי לי באיזו שעה לשגר. חחחחחחחחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלידיעתך יש לי 250 C4..מוכנים:-))
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתםםםםםםםםם צוחקת:-)
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא הגזמת
דייב19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא זה שפתח במלחמת עולם..
עינבר19/06/2007מלבד זאת זה רק בהומור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתיחסי. הוא לא צוחק
אשף19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אהיה ילדה טובה ולא ..
עינבר20/06/2007אומר דברים כאלו שוב..נניזפתי:-((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח את משווה בכלל? (--:
אשף19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית ,סקרן ועינבראשף19/06/2007סקרן ועינבר אני באמת מתפלא עליכם. אתם יותר מכולם צריכים להבין את שרית. דווקא אתם צריכים לדעת שבעלה הוא אדם קר. תקבלו את זה. יש גברים כאלה כמו גם נשים. העצות שלכם נראות כל כך תמימות כאילו רק עכשיו גיליתם את העולם האסור. חברים זה נשמע מאד נחמד ופסטוראלי לגשת לבעל .לדבר איתו על כוס קפה .להסביר לו את הצד שלה ולקוות שהוא ישתנה. או לנסות לנער אותו. לאיים עליו בגירושין ושאר האיומים הרלוונטים. קבלו את העובדה חברים. הבן אדם קרח באופי. גם אם הוא ירגיש מאוים הוא ישתדל תקופה קצרה ויחזור לסורו. ומה אז? תאמינו לי שהייתי רוצה להאמין לדרך שלכם.אבל מצטער. לדעתי זה לא יעבוד.
שרית אני איתך כרגע. אני מבין שהתחתנת בסביבות גיל 20 . אני די מבין אותך .זה הגיל שבו חושבים שאפשר לשנות את העולם והאדם. זה נשמע טיפשי עכשיו אבל זה היה נראה נכון אז. את לא טיפשה. את גם לא סתם זנזונת שרוצה להתפרפר ומחפשת תרוצים. קשה לי להגיד לך את זה. תבגדי.חיים פעם אחת. תני לעצמך דרור בטרם יעבור הזמן ואת תרגישי את חייך מבוזבזים. מי שאישתו היא רק תפאורה בשבילו מגיע לו. אני מצטער שאני בוטה כל כך אבל זהוזה .תמצאי את הדרך למשוך את אותו בחור אלייך. לכי אליו. אם זה מה שיעשה לך טוב אל תהססי. מה שאני באמת מקווה בשבילך שהבחור היא מה שאת מדמיינת. שהוא יענה על ציפיותייך. שלא יהיה איזה זבל במסווה של רומנטיקן שרוצה לטעום צוף ולהעלם.
אתם ,חברים, יכולים להגיד עליי שאני סתם בן זונה. תגידו. אני אקבל את זה. אני מרגיש כמו בן זונה שאני כותב לשרית את השורות האלה. אבל אם תסתכלו טוב טוב פנימה תראו שאני צודק.ימים יגידו שאני צודק.
אה ועוד משהו......בוקר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעינבר .. כפרה
אשף19/06/2007אם תעברי ליד שקע חשמלי ....תכניסי אצבע לשקע. בקשה מיוחדת מאחד שמת עלייך...חחחחחח .(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסאז' זה בסדר
עינבר19/06/2007אבל הלללוו - כאילו, איומים ברצח? WTF?
אולי תספרו קצת על מסאז'ים? אצלי כבר עבר המון זמן מאז המסאז' האירוטי האחרון ואני מתגעגעת. בפעם האחרונה שקיבלתי זה היה מדהים ממש, ממש מיסטל לי את כל הליבידו. בואו נאמר שזה היה רטוב מאוד והוביל לחוויה אנאלית מופלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיווו ימתעלל..אני אסרס אותך!
עינבר19/06/2007אבנים חמות..קעקוע..חכה חכה..אני אקעקע לך את השם שלי על המצח..ומגיע לך לקנא..(יש לו ידיים מדהימותתתת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה..מצטערת -ק.אך אתה טועה
עינבר19/06/2007זה אומר שכל אישה שתרגיש שבעלה קר מנוכר תקופה..תלך לחפש בחוץ???????כאילו אם בעלה עצור ולא חולק איתה את הבעיות שיש לו..או להבדיל בא ממקום ששם לא מראים רגשות ואותו היא לא לימדה איך..אז קדימה אני אמצע לי מישהו שירגש אותי יחזיר לחיי את החום וכדומה..לא יהיה לזה סוף..הרי אם הקשר עם ההוא ייגמר..החוסר בחום לא יעלם רק בגלל שהיה לה את הרומן או לא יודעת איזה קשר עם ההוא..אז יאללה לחפש את הבא בתור?כי מה אין לה חום בבית..קודם מתקנים בבית וזה אפשרי..ואז אולי לחפש אחר..זו בכול אופן דעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מדבר על...
אשף19/06/2007משבר רגעי. לכל אחד יש את התקופות היותר טובות ופחות טובות.חיי הנישואין מלאי עליות וירידות. אני קורא לזה טעם החיים. זה לא המקרה. היא מספרת שהוא תמיד היה כזה. זה לא שעובר עליו משהו .אחרת הייתי ממליץ. לא בעצם הייתי דורש ממנה להפסיק לבלבל את המוח ולהיות איתו ברגעים שרע לו והוא זקוק לה יותר מכל . היא שותפה שלו לחיים. היא צריכה להיות איתו ברגעים קשים. זה מאד קל ללכת לחפש ריגוש בתקופה לא טובה של הנישואין . החכמה היא לעבור את זה ביחד. יד ביד וכתף אל כתף. להיות חזקה בשבילו. אבל ממה שאני מבין אין שם לא יד ולא כתף.
זהו יקירתי אני יושב על כיסא החשמלי. תרימי ת'שאלטר....קר לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב גם לך ק.
סקרן19/06/2007יא בן זונה...(בצחוק אחי, בצחוק) :-)...בכל מקרה מה אתה רוצה שאני אגיד לה לכי תבגדי זה בסדר? וואלה לא! זה הדרך הכי קלה ופשוטה..ודווקא אני ששוכב עם נשים נשואות עוד מהתקופה שהייתי חייל בן 19 , אומר לך את זה..מעולם לא אמרתי או ניסיתי לשכנע אשה לבגוד בבעלה ולעולם גם לא עשה זאת גם בגלל שראיתי את הלבטים של חלקן ואת סערת הרגשות שהן נמצאות בה לאחר הפעם הראשונה, תתפלא, אבל יש כאלה שגם מזילות דמעה לאחר הפעם הראשונה, גם תוך כדי האקט (לא כולן ככה, כי הרי לא כולן בנויות אותו הדבר) אומנם אני לא חסיד ולא אוהב מתחסדים שיגידו לי או לאחרים אסור לבגוד ובלה בלה בלה, אבל קשה לי לדחוף משהי לעשות את הצעד הזה כשהיא באה ממקום כזה..אם היא בבאה בקטע של בא לי לבלות ולהינות..סבבה בכיף תבלי ותהני ותעשי חיים..הרי הם מאוד קצרים..אבל לפני ששרית עושה את הצעד הזה שהוא משמעותי מאוד מבחינתה, וגם דיי קשה לה (לפי הבנתי) היא צריכה לנסות, הרי היא בעצמה אומרת שהיתה נותנת מיליון דולר עם בעךה היה מתייחס אליה, כלומר היא עדיין אוהבת אותו ורוצה אותו מאוד, למרות שהיא חושקת בגבר אחר חתיך מאוד, וזה בסדר וטבעי..אני חושב שמי שרוצה להינות מהצד בהחלטה ובמודעות שלמה סבבה, נפלא שתהנה למה לא, שתמצה את החיים..הרי אני בטח ובטח שלא נגד...אבל היא באה ממצוקה נפשית נוראה, וזה באמת עצוב הסיפור שלה, אז אני בטח לא יגיד לה יאללה אודרוב..ההיפך בגלל מה שהיא אומרת, אני כותב שהיא חייבת לנסות בלי קשר לתשוקות שלה לגבר אחר. ורק אם באמת כלו כל הקיצים..אז שתנסה ליזום משהו עם אותו בחור או עם מישהו אחר שלא מכיר את בעלה כי יש פה סכנות שהיא לא מודעת אליהן עדיין.. אבל אני לא בטוח שהיא לא וויתרה קצת מוקדם גם בגלל אותו בחור שנמצא בראש שלה..
בכל מקרה היא אשה בוגרת ותקבל את ההחלטות שהכי נכונות לה, והרי היא זו שבסוף תישא בתוצאות לטוב ולרע..ולכן לא אני האיש שיגיד למישהי נשואה במעולם לא בגדה לכי על זה בגלל שזו הדרך הכי קלה, אני בהחלט מקבל את זה, ומבין אותה, ובטח לא שופט אף אחד או אחת, אבל חושב שזה לא נכון לדחוף מישהי לזה... חושב שזה צריך לבוא ממנה לבד, בהחלטה צלולה, ללא שיכנועים מצד אנשים זרים.
דרך אגב לדעתי זה לא אותו המקרה שהיה בזמנו עם שירה שמעולם לא טעמה טעמו של גבר אחר לפני שפגשה את בעלה, וחשבה על להתנסות עם עוד גבר נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית, התגובה מיועדת גם לך.
סקרן19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר .. כפרה
אשף19/06/2007מה קרה מותק? האבנים חמות מדיי? אל תיבהלי . זה רק אני מאחורייך . מחמם אותן עם מבער . שלא יהיה לך קר חס ושלום. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואנה למי קראת בן זונה...(--: חחחח
אשף19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלנו לקלל..יופי גדלתם בשנה..
עינבר19/06/2007הגנון פתוח ילדים...ק-תתרחק מהתנורררררררר!..ילד הרסן :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף לראות את המרץ שלכם על הבוקר
19/06/2007מה עם קצת מילים חמות וסקסיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי באדולינה מתוקה
אשף19/06/2007אני וסקרן כבר החלפנו מילים חמות וסקסיות. חחחחחחח. מה אגיד לה אני באמת מחבב את הבחור. חחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן חבל
19/06/2007אלי אלי שלא יגמר לעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר'ה תקשיבו
אשף19/06/2007חברים אני מבין את מה שאתם אומרים. כנראה שלא קראתם בין השורות. בהתחלה האמנתי בתום שהיא זקוקה לחום ואהבה. בשלב מסוים התחלתי לחשוד שהיא פשוט דלוקה על אותו בחור וסתם מחפשת תרוצים כדי להצדיק את הרצון שלה להיות איתו. עכשיו אני שוב מאמין לה. אני מסכים איתכם שבגידה זה רע . במיוחד אם זה בא מתוך רגש ולא סתם הרפתקאה. סקרן אתה צריך להסכים איתי יותר מכולם. אולי לא ממש קראתם את מה שכתבתי לשרית . אבל עשיתי הרבה מאמצים להסביר לה את הסכנות ואת התוצאות שהן לא תמיד צפויות. שמעתי את כל ההסברים שלכם. אני אגלה לכם סוד. החבר הכי טוב שלי היא אישה אחת. נשואה . היא מלאת חום ואהבה ומאד זקוקה לקבל את זה. בעלה מנגד הוא אדם בוק.חסר רגשות ורגישות. מתנהג כאילו יש לו משהו נגד כל העולם. קוטר. בכיין וחסר תועלת. היא ובעלה חברים שלנו. ולכן אני לא הגעתי למסקנות האלה מתוך מה שהיא סיפרה אלא מתוך מהשאני ראיתי. הבן אדם פשוט דוחה נשים. קר ומנוכר. מענין אותו רק הוא. כל עוד שאתה לא בכיס שלו הוא משתדל להיות נחמד( וזה לא מצליח לו). ברגע שהוא מרגיש שזהוזה שאתה חבר שלו אתה מפסיק להתקיים. הוא מצליח להגעיל את כולם ומי שנמצא בקשר איתם אז זה בגללה ולא בגללו. הוא יודע הכל. אחרי 10 שנות נישואין היא פגשה גבר . לא חתיך הורס אבל עם אופי מדהים והיא איתו עד עכשיו. טוב לה. יש לה מפלט. גם אם זה לכמה שעות בשבוע. היא מספרת שהוא מתייחס אליה כמו לליידי. סוער ועדין יחד. בהתחלה לא ידעתי איך לאכול את זה והיא הרגישה עליי. מה גם שאני הייתי נאמן אז. יום אחד היא הזמינה אותי לבית קפה ושם במשך שעה שלמה סיפרה לי מה עבר ועובר עליה. בסוף שאלה אותי שאלה" אתה היית מסוגל לחיות עם בעלי?". מה אגיד לכם חברים השתתקתי ניסיתי לתאר לעצמי את חיי הנישואין שלה. חברים זה מבחינתה גהינום. מה ששרית סיפרה הזכיר לי כל כך את המקרה של אותה חברה שליבי יצא אליה. אני חושב ששני המקרים דומים עד כאב. אני עדיין לא מקבל את מה שאתם אומרים . לדעתי אתם לא ראיתם מקרה כזה בפועל. שרית היא לא אחת שמחפשת תירוצים לבגוד. היא אמנם מאד תמימה אם היא חושבת שתוכל לעצור את זה מתי שהיא רוצה. אבל נשמע לי שהיא באמת זקוקה לחום ואהבה ובעלה לא מספק את הסחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק וגם כמובן לשאר...
שרית19/06/2007בוקר טוב לכולכם. תגידו, מה הייתי עושה בלעדיכם, חבל שלא מצאתי אותכם מזמן...... יש לי עם מי לפרוק.... ושוב תודה תודה ותודה על עזרתכם. ועכשיו לעצם העניין. נישאתי קרוב לגיל 20. פשוט ילדה. רק המראה החיצוני שלו כבש אותי וגם שלא אדם לא טיפש. אך האופי שלו: מנוכר, תקופני, לא חם, ולא אמפתי, ולא ניסיתי גברים אחרים, זו הטעות שלי, וחשבתי בטעות שאנשים משתנים ברגע שמתבגרים, והיום אני רואה שזה טעות איומה לחשוב זאת. גם שהיה חוזר מהעבודה, אם היה מתוסכל, נכנס הביתה כמו סופת טורונדו, והיה מתקיף אותי בדיבור בלי שום סיבה. סתם. הייתי אישה מוכה נפשית, עד שבעבר, איימתי לעזוב. הוא בכה כמו ילד קטן ופחד. והבטיח שהתנהג יפה. אך זה חזר על זה כמה פעמים. עם השנים, הוא נרגע, כי הרגיש מאוים, אך הטעם הרע נשאר לי בפה לכל חיי. מצד אחד עם השנים נקשרתי אליו כי הוא אבא של יילדי. מצד אחד, אוהב לעזור לי. מצד שני אם אעזוב אותו תמיד חשבתי על הילדים שלי- אני הורסת אותם טוטלית. רק בגלל שאני כל כך אוהבת וקשורה לילדים שלי אני עדיין נשארת איתו. קברתי את עצמי. אני חוששת שעד יום מותי לא אדע מה זה חום, לא ארגיש אישה חשובה, לא מרגישה מוערכת. מזל, שיש לי סביבה תומכת, משפחה נהדרת, כמה חברות, וילדים מ ק ס י מ ים. שלולא הם לא הייתי בחיים היום. החיים קצרים, בן אדם לא חי לנצח, ומשום מה אני ממוגנטת בגבר הזה. הוא גר צמוד אלי וגם נשוי עם משפחה .אני חולה עליו. אין לי את האומץ ליזום, אך אני בטוחה שהו אלא טיפש, הוא אדם מאד חכם ויודע שאני דלוקה עליו. הוא יודע היטב. אך אי אפשר להגיד שהוא לגמרי לא דלוק אלי. כי עשיתי לעצמי מבחן ונוכחתי לדעת שאני לא טועה. הוא מחייך אלי, הוא החמיא לי בעבר, היכן שאני רק נמצאת כשרואה אותי ברחוב, הוא פוזל לעברי, מסובב את ראשו- אני לא מטומטמת ולא נאיבית, אדם שלא חושק במישהי- לא יטרח: להחמיא, לפזול לעברה בכל הזדמנות שרק יש, וזה עושה לי את זה. בעלי בוק, בעלי יבש, בעלי קשוח, ואי אפשר להגיד שהוא לא חולה עלי - אך יש לו בעייה: אינו מראה!!!!!!!!!!!!!!, ואני אמורה להיות העובדת הסוציאלית שלו? אני אישה עם רגשות!!! אני אישה שווה!!!!!!! עצם זה שאני לא מרגישה מחוזרת ולא ארגיש דרכו מחוזרת עם כל ההרצאות שנתתי לו- איזה טעם לחיים יש לי, זה כמו לחיות עם רובוט. עכשיו הוא במצב טוב כי חינכתי אותו. פעם היתה תקופה, שסיפרתי לו , כי זה צורך נפשי של כל אישה לספר ולשתף את הבן זוג מה עבר עליה במשך היום? אםזה דברים טובים או רעים, אז מה היתה תגובתו? אמר בטון תקיף: "זה לא מעניין אותי מה שאת מספרת". אמרתי לו אם אתה היית מספר לי משהו שלא מעניין אותי לא הייתי מעיזה להגיד לך את זה והייתי מראה לך שזה כן מעניין, שאתה כן מענין אותי. ואת מי אני אמורה לשתף עם לא אותך? אתה רוצה שאחפש גברים בחוץ ואספר להם???" הוא שתק, הוא יודע סליחה על הביטוי שהוא חרע אחד גדול. הוא אוהב רק את עצמו. אך בלב הוא מאד קשור אלי, אני מחכה שהגבר יזום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולם
שרית19/06/2007כולכם רוצים לטובתי, ויפה מצידכם. אך ק' הוא הראי של הפנימיות שלי, הוא קלע אותי חזק, הוא קלע במטרה ויודע היטב מה אני עוברת. תתפלאו לשמוע, אין לכם מושג עד כמה אני חזקה. אני לא מכונה לשכב עם האיש הזה רק עם הייתי נשואה לו. אני הייתי מסתפקת בחיבוק, מיזמוז ונשיקות וארגיש בשמים, אין לכם מושג ואני לא מאחלת לאף אחד מכם להרגיש מה שאני מרגישה, זה סבל שאין כמוהו, אני לא יודעת מהיכן יש לי את הכוחות לתפקד בבית ובעבודה, אינני יודעת. אולי אלוקים אוהב אותי. אסור להינשא כשאדם לא שלם עם עצמו, אחר כך אוכל קש לכל החיים. זה גיהנום שאין כמוהו. בעלי כזה אנטיפט שאין לכם מושג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . אם הוא מחייך אלי זה כבר לא עושה לי את זה, זה דוחה אותי. הגעתי למצב שהגוף שלי דוחה אותו, מרוב שנים של סלידה. גם אם הוא יתחיל להחמיא לי, לחזר אחרי, ולאחרונה הוא מנסה- תתפלאו לשמוע, זה לא עושה לי את זה, אני סתם מראה לו שאני מרוצה, מפרגנת לו, מודה לו , הוא מבסוט- אך בלב- זה נגמר לי. הוא משתדל להיות מקסים- אך שוב אני חוזרת, כנראה זה לא בשליטתי, כי אדם שנים לא קיבל חום ולא מחמאות, זה פתאום נראה לי מלאכותי- שאלוקים יסלח לי - אני לא שונאת אותו - אבל אני לא מתה עליו, גם אם הוא יקנה לי ארמון- זה לא עושה לי את זה. זה כואב לי. אך קשה לי להיות דלוקה עליו. זה נגמר. הוא לא יודע, ולעולם עד יום מותי הוא לא יידע שאני כבר סולדת ממנו ממזמן. אני משחקת אותה שהוא אהוב, בכדי שלא יהיה עצבני עלי, אך אין לי כבר רגשות כלפיו. נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אתם רואים מה המצב?
אשף19/06/2007הבגידה היא בלתי נמנעת. ולפעמים היא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לבני זוג. אתם מוזמנים לקלל אותי אם אתם רוצים.חחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נקלל..נתעלל:-))
עינבר19/06/2007אוקיי אז זה בלתי נמנע..מאחלת לה את הטוב ביותר..אך לצערי לא מסכימה..בפרט שהיא מציינת שהוא מנסה להשתנות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה שמעת את זה?
אשף19/06/2007נו באמת עינבר. אחרי 20 שנה את מצפה שהוא באמת ישנה? מה זה עוזר לה שהוא מנסה? ואיך הוא מנסה? תתארי לי. אולי לא הבנתי נכון אבל הוא נהיה ילד טוב רק כשהוא מרגיש מאוים. ומה אחרי זה? חוזר להיות קקה. את נימצאת בתוך חממה שלך ולא מוכנה לקבל את העובדה שהיא סובלת. אני באמת שמח בשבילך. אבל צאי מהקיבעון ותתחילי לדמיין את עצמך עם גבר כזה בלי שתהיה לך אפשרות לעזוב. תפתחי ת' ראש. אני רציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד..ומה מביא אותך לחשוב..
עינבר19/06/2007שלא הייתי במצבה ואף גרוע יותר?מזה שהיום אני אומרת שיש לי בעל שמיתנהג אחרת?...אני לא בחממה ..אבל למדתי מהחיים הרבה..למרות גילי..וכשמגיעים לנקודה מסויימת מבינים מה רוצים לעשות..למזלה יש לה סביבה תומכת..צרף מיכלול של דברים הכי גרועים ואז תוסיף לזה את השתיקה כי הסביבה לא תעזור.. ואז אתה מבין שרק אתה תוכל לשנות:-))ואני הצלחתי!!!!!!!!!!!..אז מה הפלא שהיום אני נהנית מהפירות שמניבים ההשקעה שלי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומייעצת לה מהניסיון שלי:-))
עינבר19/06/2007ועכשיו שתוק!!!!!!!!!!! אתה הופך אותי רצינית...לא אוהבת:-))..בסוף אני אזמין עוד מסאז'...יווווו בעצם מתאים לי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר וסקרן
אשף19/06/2007אני אוכל את הכובע. מצטער. חשבתי שהבן אדם חסר תקנה כמו בעלה של החברה הטבה שלי. אבל אם הוא מראה רצון והיא לא מוכנה לקבל את זה אז כנראה שטעיתי לכל אורך הדרך. חבל שהיא זרקה לנו את המידע טיפין טיפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר..ניראה לי שהיא ..
עינבר19/06/2007לא היתה שלמה עם מה שהיא רוצה ולכן ביקשה עיצה..רק שהעצות שלנו כניראה לא תאמו את מה שהיא רוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף19/06/2007אני נורא מצטער אבל עכשיו את מספרת את זה קצת אחרת. מקודם חשבתי שאת אישה תמימה שגרה עם איש קרח. עכשיו את מספרת שהאיש מנסה להשתנות ואת לא רוצה לקבל את זה.את לא נותנת לו סיכוי יקירתי אני די מאוכזב. אני מרגיש שיצאתי טיפש. את פשוט רוצה את הגבר ההוא. גם אם בעלך היה מלאך היית רוצה אותו. חבל. חשבתי עלייך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שרית19/06/2007איכזבת אותי. אתה לא מבין. ברגע שהוא מרגיש מאויים הוא מתנהג טוב, אך לזמן קצר ביותר ואחר שוב חוזר לסורו. מה אתה מדבר, עד עתה הבנת אותי, ומעכשיו את הפכפך? אם היה מגלה לזמן ארוך השתדלות ומראה שינוי בהתנהגותו ובאופיו, הייתי סולחת, מוותרת, משלימה, אבל 99 אחוז הוא נאכס, טיפוס קודר, תוקפני, אנטיפט ועוד מכריז בפני: שהוא לא מוכן להיות אחרת, שכך הוא, ועלי להשלים. מה אתה מדבר??? הרגזת אותי כהוגן!!!!!! חבל שלא ראית אותי סמוקה עכשיו מכעס!!!. אני זועקת לחום, זועקת למילה חמה!! זועקת לחיזור!!!!!!!!!! מי שנותן לי חישק לחיות זה רק הבנות שלי, לא ברור לך??????????? אתם נהיבים, ולא הייתי רוצה שתהיו במקומי, אני כל הזמן מדגישה את הכאבים שלי, ונקרעת וזועקת גם בין השורות, ואתם עוד מחפשים בכל זאת לאגן עליו???? קצת מעל 20 שנה של דמעות לא מספיק, של עצבות לא מספיק?????. אני מלכתחילה לא הייתי שלימה עם עצמי, וחבל, חבל מאד שאני משלמת על זה היום. אם יודעים עוד משהו, יותר מיזה. השכנות שלי לא יודעות כלום עליו, אך קלטו אותו, ובפירוש אמרו , שאני לא איפגע, שהן מוכנות לבוא אלי רק כשהוא לא יהיה בבית, הן לא חיות איתו תחת קורת גג אחת ואת סולדות ממנו. מה קרה לכם????????? השכנות, הבנות המשפחה מתדלקים אותי, והוא שורף אותי בנשמה. אני אומרת לו מילה חמה, מילה טובה אולי בתקווה שילמד ממני, אני מרעיפה עליו חום, ואני לא מרגישה שיודע להחזיר כמו שאני מחזירה, זה כמו להיות נשוי למקרר שהולך על שניים. עכשיו ברור לכם, או באיזה שפה אתם מבינים.??????? . מצטערת על שהיתקפתי אותכם, אך הוצאתי את כל מה שיש לי מהלב. אליכם. ותודה על התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך לכעוס..
סקרן19/06/2007הוא בסה"כ ניסה לעזור והרגיש שלא סיפרת הכל, וטעה בעצות שנתן ובמחשבות עליך. לא ביג דיל.
בכל מקרה נראה שכבר קיבלת החלטה ממזמן עוד לפני שנכנסת לכאן, ורצית רק לשפוך קצת ולשחרר ואולי איזה אישור מאנשים זרים שלא מכירים אותך, שמותר לך לבגוד. את רוצה לבגוד בלב שלם, אז זה עניין שלך, את לא צריכה לקבל איזה גושפנקה ממשהו על זה.
בכל מקרה שיהיה לך רק טוב עם ההחלטות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן. לא טעיתי
אשף19/06/2007פשוט התמונה השתנתה מקצה לקצה. מאישה מיואשת בהתחלה היא הפכה להיות אישה מרדנית שלא מוכנה לקבל אותו ואת נסיונות ההתקרבות שלו. הדעות שלי היו נכונות בהתאם למה שהיא שידרה בכל רגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף19/06/2007אני מודה שכעסתי. אני גם מצטער שאכזבתי אותך. את מגלה מידע טיפין טיפין. עד שאני קולט ומנסה להבין משהו את זורקת פצצה אחרת. בהתחלה אמרת שאת לא רוצה לבגוד ורק לדעת אם יש לבחור כוונות כלשהן. קיבלת תשובות ותמיכה מוחלטת ממני. אחר כך התברר שאת בעצם דלוקה עליו וחושקת בו. המשכתי לתמוך בך. ללא עוררין. נילחמתי בשיניים עם סקרן ועינבר. אמרת שאת לא מוכנה לבגוד אבל התברר שאת מתה שהוא יתחיל איתך. קיבלתי את זה במלוא ההבנה. אני לא ממש מאמין שתוכלי לעצור את הסחף אבל זה רק אנושי מצידך. הלוואי ואני טועה. ועכשיו את אומרת שהוא מנסה בזמן האחרון להשתפר, להתייחס אליך אחרת ואת לא רוצה. שרית אני מבין אותך . באמת. אני מבין את הנעילה הריגשית הזו.אבל תשימי לב שרק עכשיו ,היום גילית לי שהוא מנסה .שהוא מראהסימנים שהוא רוצה להשתפר . שהניצוץ קיים ואת פשוט לא רוצה . אז מה את רוצה שאני אגיד? את בלבלת אותי לגמריי.התמונה משתנה כל הזמן ואת מצפה שאני אקבל הכל בהבנה. ובכן יקירתי אני מקבל בהבנה אבל לא תמיד מסכים איתך. בכל אופן מצטער שנשמעתי שופט אבל הבעתי דעה גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת מה?
אשף19/06/2007כש אישתי בגדה בי ,היא סיפרה עליי כמה שאני איכס. כמה שאני דוחה וכמה שהיא כבר לא יכולה לסבול אותי. אחרי שההוא זיין אותה וזרק אותה היא חזרה הביתה ועכשיו היא מכורה לי. היא סוגדת לי. היא מקשיבה. מקבלת. טוב לה. ותאמיני לי שאני לא השתניתי כלפיה בכלום. נשמע לך מוכר. אז היו לי שתי ברירות. או לעשות את ההצגה הרגילה או לנסות לקבל את זה שהיא היתה זקוקה לרענון. ושזה לא קשור אליי. היא היתה דלוקה עליו ואני נראיתי לה איכס.מבחינתה תמיד הייתי איכס. נישמע לך מוכר? אני לא אדם קר. תמיד התייחסתי אליה כמו אישה הכי נחשקת. קניתי לה פרחים כל יום שישי. קניתי לה בגדים סקסיים. יצאתי איתה לצימרים הכי לרומנטיים שיש. החמאתי לה. צחקתי מהבדיחות שלה גם אם הן להיו מצחיקות. ותראי מה קיבלתי בפנים. אז מה את רוצה שאני אגיד? היא לא נתנה לי צאנס וישר קפצה לתחתונים של ההוא. אני לא מאשים את עצמי. בגרוש לא. אחרי כל הסיפור ,שמעתי את הכל אבל את הכל מ"החברה" הכי טובה שלה. שמעתי ולא האמנתי. זה מה שהיא חשבה עליי? כיבינימט . ועכשיו היא מבינה כמה היא היתה טיפשה. שחשבה שגבר שהבטיח לה את הירח הוא גם יביא לה אותו. רק מה היא הפסידה אותי בתור שותף נאמן לחיים. אני כבר לא נאמן. שרית לא רציתי לספר את כל זה. אני גבר נבגד שתמך בך וברצונות שלך. אל תשפטי אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לי להרביץ לשניכם..סקרן ו-ק
עינבר19/06/2007תפסיקו להצתדק!לכול אחד מאיתנו יש נתיב שעליו אנחנו בוחרים לצעוד והדרך שהוא מוביל אותנו ..ולא תמיד תהיה סוגה בשושנים או מטריפת חושים אך בחרנו לצעוד בה וזה מאפיין את מי שאנו..אז אין צורך לומר להסביר!!..ולך שרית..הצענו לך כל אחד מפרי ניסיונו..אין לך מה לכעוס אנחנו יכולים להקשיב להבין..אך את הצעד לכאן או לכאן את זו שתיבחרי ללכת..אם היא תהיה טובה או מוטעית זו תהיה הדרך שלך..שקלי היטב ולאחר שבחרת..תהיי שלמה עם כל תוצאה..זו העיצה הכי טובה שאוכל לתת לך..אני בחרתי ולעולם לא אתחרט על הבחירות שעשיתי..מקווה בישבילך שתגיעי לדרך שלך..בהצלחה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק, סקרן ועינב
אסנת19/06/2007צהרים טובים לכם. תשמעו היטב. המטרה שלי שהתכתבתי עמכם וטוב מאד שעשיתי, וזה עזר לי מאד והן: א. לשפוך מהלב. ב. לקבל עיצה. קיבלתי מגוון של עיצות, ומכל העיצות שקיבלתי שהן כולן נבונות, מקובלות עלי, רק קיבלתי חיזוק יותר ויותר ותודה לכם. אני לא שיניתי שום דבר בדעותי, וכל מילה שכתבתי- נכונה, אך תבינו מלפני המכתב ובהמשכו לא התכוונתי לומר לכם שאני החלטתי לבגוד, כי אז לא הייתי צריכה אותכם, הייתי בוגדת בשקט וגמרנו, בשביל מה אני הייתי צריכה לטרוח להקליד לכם? אני כל הזמן מנגנת על אותן מיתרים. וברצוני היה לדעת מה הייתם עושם במקומי, זו היתה המטרה? סיפרתי את רגשותי על בעלי, וסיפרתי לכם שיש אדם שהוא משלים את בעלי שהוא ממלא את החסר לי, וסיפרתי לכם שאני לא מעוניינת לשכב איתו (ובעיני זה נקרא בגידה מלאה), אני אך ורק מעוניינת וחוזרת ואומרת, שאני אסתפק אך ורק ואך ורק: בחיבוק, בפלרטוט, ונישוק ממנו. ונשבעת לכם אך ורק. כי הוא מכיר אותנו יותר מדי קרוב ואני לא משוגעת לקיים יחסים מלאים בטח לא עם אחד שמכיר אותנו, השתגעתם. אני שוב חוזרת ואומרת, יש לי רצון עז לחיבוק, ולפלרטט איתו, ומחכה אך ורק ליוזמנתו, כי אני בישנית, אין לי אומץ וכד'. הוא עושה לי את זה. ק', תשמע: הלוואי שבעלי היה מתנהג כמוך, כפי שהתנהגת לאשתך- הוא היה מלך עבורי, לא הייתי כואבת ומתכרסמת מייאוש. אתה יודע יוצא מן הכלל לחזר אחרי אשתך, בעלי מתנהג כמו אחד בן 100. בכל המובנים. אני אישה רומנטיקאית וסוערת.... לא זכור לי בחיים שאמר לי פעם איזשהי מחמאה, ושבאמת מגיע לי. כמה כואב לי שאחרים מחמיאים לי והוא כזה פוץ. אין נתון אחד שציינת מה שאתה עשית עבור אשתך שבעלי עושה לי. שום נתון אחד מה שאתה עושה- הוא לא מעניק לי. פשוט כלום. אני לא אישה זולה ולא זונה. למכסימום שאני מוכנה להגיע עם ההוא: ח י ב ו ק ים. כן, לא תאמינו!!! אני לא אסחף הלאה. הוא ירצה- הוא יכול לרצות. הכבוד העצמי שלי וההיגיון עולים על התשוקה. אני אישה חזקה שאין כמוה. מישהי אחרת היתה מתמוטטת נפשית ופיזית. ק'- אני נורא מתפלאת מדוע אשתך בגדה בך אחרי כל מה שעשית לה, הרי בעלי שום דבר לא משקיע עבורי. גם אם הוא מביע קצת רצון אחרי שאני עושה לו פרצוף, אז זה מחזיק מעמד לכמה דקות. מה קרה לכם, האם אתן הייתן מסתפקות רק בכמה שניות של תצומי מגבר ואחר הוא אותו חרע, מתוך 24 שעות ביממה, הייתן מסתפקות בתצומי של מספר שניות. תסלחו לי, מי שאומר שהוא משתדל ולא חי איתו 24 שעות- הוא מזוכיסט, או מזוכיסטית. אני דווקא אוהבת לקרוא בעיון את תגובתכם, אני לומדת מיזה הרבה, וזה גם נותן לי הרגשה של שותפות, של איכפתיות מצידכם, ובאמת אני מודה לכם. יש לי שאלה אליכם , לנשים: אם כבר סוף סוף בעלי נוגע בי, הייתם מוכנות לגבר שילטף אותכם עם פרצוץ של 9 באב?, עם פרצוף קודר, זועף, בלי שיחייך, בלי שיביט בי בעינים, בלי שיחמיא, שיגיד איזה מילה טובה, זה לא הולך ביחד, אז אתם מתפלאים שהוא לא עושה לי את זה. הוא תמיד קודר.!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו את לא מדברת לעניין...
סקרן19/06/2007התחלת לדבר שטויות..אשה זונה/זולה היא בוגדת? מה הקשר? מה אנחנו פרימיטיביים? זה שאני לא אומר לבגוד, לא אומר שאני חושב שמי שבוגדת היא זונה או זולה. אין קשר. אשה זולה זה בהתנהגות היום יומית שלה, ולאוו דווקא בקטע האנטימי. מה? אשה ששוכבת מאחורי גבה של בעלה היא זולה? מה פתאום? מה קרה לך? בכל מקרה גם חיבוק זה סוג של בגידה. בעיניי בגידה רגשית הרבה יותר חזקה ומשמעותית מבגידה גופנית.
ודרך אגב אמרת שאת רוצה בסה"כ חיבוק, אז אני שולח לך מכאן חיבוק, עם חיוך וליטף קל על הלחי שלך :-) אם תתאמצי אז תרגישי אותו בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
אסנת19/06/2007אם זה נכון מה שאתה כותב, אז אני באמת מיושנת מהדור הקודם. תמיד חשבתי ועדיין אני מקובעת בדיעה, שגבר זר לא מעריך ולא יעריך אישה נשואה שפותחת רגליים. עובדה, יש כאלה, דופקים וזורקים, ואין משפיל יותר מיזה. דמיינתי לעצמי, שאני מקיימת יחסים מלאים עם הגבר: הרגשתי אחרי זה זוועה. שאני כמו זונה, איך ערך מוסרי, ואחרי זה הגבר היה נהנה מגיע על סיפוקו ומעיף אותי לכל הרוחות ומספר לכל הסביבה ששרית בוגדנית וזנותית. אין יותר משפיל מיזה. לא ידעתי שחיבוק זה גם בגידה, רק מי שפותחת רגליים. אני חושבת שמספיק סבלתי בחיים שלי, מספיק בכיתי בחיים שלי, החיים קצרים, בן אדם לא חי לנצח- בהתחלה, האמת שקצת התלבטתי, אך ככל שאני יותר ויותר מתכתבת עמכם, דיעותי נחרצות אני כן מוכנה עם כל הלב ויהיה מה שיהיה, אך ורק להתחבק ולא יותר מיזה. האם מגיע לי לסבול??? כמה צ'אנסים כבר אפשר לתת לבעל? 20 שנה לא מספיק??????? מה אני קרש???????, תגידו לי באמת: האם הייתם מוכנות לשכב עם אדם ששוקל 140 וגובהו 165 ולא עושה שום דבר בנידון?????? ויש לו ארשת פנים זועפות???????
ושבחיים לא שמעתם ממנו מחמאה??????????????????????, נראה אותכן גיבורות וחיות איתו 24 שעות ביממה, הייתן בורחות מהבית. (היה לי נוח לכתוב בלשון נקבה, כי הסיבה ברורה....).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית..כל זה בשביל חיבוק??
עינבר19/06/2007תחשבי..חיבוק זה עניין של שניות ..את חושבת שזה מה שיפתור לך את הבעיה עם בעלך?לא ניראה לי הגיוני..סורי..אני חושבת שאת רוצה יותר מיזה..וזה בסדר..לגבי זה שאישה נשואה פותחת רגליים אז היא זונה..ממש ממש לא!תראי אנחנו בני-אדם הסקרנות לחוות ולהרגיש ממלאה אותנו כל יום..אז אם את נימשכת לאדם והיה ושכבתם..למה לא?אם נהנית..מברוק !אבל מזה ועד שישפטו אותך ..יקירתי זה קיצוני מידי :-))ואם כבר החלטת..אז לבריאות..אבל חמודה תהיי כנה עם עצמך..כי חיבוק את לא רוצה את רוצה מעבר..ואם יש בך את הצורך הזה..אז לא אני ולא אף אחד נוכל להחליט בישבילך..לגבי המראה החיצוני תחשבי על זה כך מתאבקי הסומו נשואים לדחליליות בהשוואה אליהם..והם תמידית עם פרצוף חמוץ..אז מה הן מחפשות בחוץ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת חושבת שהמגע הזה..
עינבר19/06/2007לא יסבך אותך.. אז את טועה!..ויקירתי..עצם שיחה עם גבר זר היא בגידה..בעלך לא מודע אליה. משמע את מסתירה.. את "בוגדת"...ועוד דבר אין הבדל בין חיבוק ובין חדירה מלאה זו עדיין בגידה..אדרבא בעיניי זה יותר חמור..כי סקס יקירתי..ניתן לקיים בלא רגש..חיבוק נשיקה..דורשים את הרגש..סורי מאמינה בזה מאוד נשיקה היא חיבור של הנשמה אומנם לרגע קט אך עדיין חיבור..סקס אפשר לעשות מתוך חשק או סתם כי יש משיכה או כרצון לממש משהו שאת יודעת שבעלך לא ירצה..נשיקה צריכה את הרגש..ואני חושבת שאת מבינה את זה ..כי ציינת שהוא ממלא את החוסר שיש בבעלך.. כבר פיתחת רגש אליו..וזה הכי מסוכן לך..חישבי היטב..שיקלי את צעדייך..כי אחר כך לחזור לאחור לא ניתן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינברוש!
אסנת19/06/2007הי עינברוש. אני חושבת אישה ערומה זה יותר חמור מאשר אישה עם בגדים. אישה עם בגדים בכל זאת יותר צנועה לא מראה את גופה הערום, למרות שאין לי מה להתבייש בגופי, ההיפך. אך יש לי בכל זאת צניעות, ושמרנות שטבועים בי עמוק מהחינוך השמרני מהבית, וקשה לי להוציא את זה. חיבוק ופלרטוט זה לדעתי פחות חמור מלפתוח רגליים, שזה יותר חמור. לפתוח רגליים אתן רק לבעלי. אני ידועת שגברים לא מספיק חזקים והסתפקו ליותר, אני לא מוכנה, יש לי בכל זאת כבוד ואגו. אני מכונה להגיע ואני עקבית בדעותי למקסימום של חיבוק עז, כן! זה חסר לי! אני חייבת להרגיש אותו, אני חייבת שיתנו לי חום שכל השנים לא קיבלתי, כאילו הייתי במדבר 40 שנה בלי מים ופתאום נותנים לי לשתות. אל דאגה, עינבר, אני חזקה כמו פלדה. אני יודעת את הגבולות. אני ארגע עד שהוא יפלרטט איתי, עד שהוא אפילו יחבק אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתי
אשף19/06/2007תראי מתןקה. היום היה די סוער . מלא אי הבנות. המון רגשות קיבלו כאן ביטוי.אני סיפרתי מה שלא רציתי לספר. כולם התלהטו וזה טוב. אבל תעצרי שניה. תראי מה שעינבר וסקרן אמרו צודקים. מה שאני אמרתי אני גם צודק. תודי. זה ענין של זווית הראיה של הדברים. בכל אופן אני שוב רוצה לחדד לך כמה דברים. קודם כל אל תעשי הכללות. לא כולנו חולירות שבאים רק לזיין וללכת. הרבה מאיתנו מחפשים את החום והאהבה שאת מדברת עליה. כן כן שרית לא רק אתן הנשים .לא רק את .גם אנחנו .גם אני. אבל מי הוא מי ?את לא יכולה לדעת. צריך להכיר. ללכת צעד צעד.
לפעמים מה שאת מפנטזת זה לא מה שהגבר חושב. לוקח זמן לבטוח. להכיר להתקרב. אפילו אם זה לחיבוק.
דבר שני אמרתילך כבר חיבוק או סקס זה אותוה בגידה. כמו שאמר סקרן הבגידה הרגשית הרבה יותר פוגעת.אני לא הייתי סולח לאישתי אם הייתי יודע שהיו מעורבים שם רגשות. לשמחתי זה היה סתם סקס כדי להרגיש נחשקת ומושכת. את הנזק זה כבר עשה אבל אני מבטיח לך שאם הייתי שומע שהיא מאוהבת בבחור אבל הם סתם נפגשו לקפה באיזו דירה והיה מדובר רק בחילופי חום ותמיכה ואהבה הדדית לא הייתי מוותר. היא אהבה אותי אז.היא אוהבת אותי היום פי כמה. מה גם שמה שהיא ציפתה ממנו זה לא מה שהוא התכוון לתת לה. היא רצתה שיתיחס אליה כמו אל אישה נשית והוא חשב שהינה מצא לו אישה נשואה ומתוסכלת שמחפשת ריגושים בדמות של זיון פרוע והיא לא רוצה יותר מזה.
שרית. את זו את ואני הוא אני. הייתי בשני צידי המתרס. הייתי נבגד וגם בוגד. ראיתי את המקרה שלך בראי אצל החברים שלנו .ראיתי את הצד שלה ואת הצד שלו. ולכן הבנתי אותך כל כך. לא הייתי נוהג אחרת.
הרבה דברים נאמרו כאן מתוך עצבים .לפחות מצידי. פשוט בלבלת אותי. ההחלטה היא בידייך. קחי את כל מה שאמרנו לך לטוב ולרע (במיוחד את מה שאני כותב לך בהודעה הזו) ולכי עם ליבך אבל עם הרבה שכל ולאט לאט. מחזיקים לך אצבעות.אנחנו תמיד כאן. ספרי לנו את מה שתעברי בהמשך. יהיו דעותינו אשר יהיו ,נעימות או פחות .אנחנו לצידך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'
שרית19/06/2007היי. ק'. איזה מילים. איזה מילים שמחממות את הלב. ובאמת ריגשו אותי. לפי דבריך זה אוטוטו אני מחר זוכה לחיבוק מהגבר. הלוואי מהפה שלי לאלוקים . לדעתי, אם יקרה נס, אני יזכה לזה. כי לי אין את האומץ ליזום, אני מחכה רק ממנו. ואם הוא חושש מכבודו העצמי, או חושש מאשתו, או חושש מבעלי, אז אני יכולה לחכות עד לבוא המשיח. חלום חיי שזה יקרה ובקרוב. רק מי שהיתה עוברת את מה שאני עוברת, היתה מבינה כמה אני משתוקקת ממנו לחום, לפינוק, לחיבוק, למחמאה וכד'. ורק מי שהיתה רואה אותי, היתה אומרת: "לא פלא" שהיא חולה עליו. אם יהיה משהו, ואפילו משהו קטן שהוא גרם לי לריגושים, אשמח לשתף אותכם, אם זה בכלל מעניין אותכם . בינתיים אמתין בכליון עיניים להזדמנות. תאמר לי אתה ק', ותגיד לי דוגרי, בתור גבר: אם הגבר ההוא בעבר אמר לי מספר פעמים שאני נראית טוב, נראית צעירה מכפי גילי, ושאל: אם אמרו לי שאני חתיכה?, כשפוגש מחייך ושואל מה נשמע?, מסובב את ראשו לעברי- נראה לכם שהכל הצגה מצידו???? כי אני חושבת שאם הייתי נראית פצלוחה, הוא לא (מצטערת על הביטוי הגס) משתין לכוון שלי,? מה דעתך על כל התנהגותו? כי יש פה סתירה. אם נאמר תכתוב לי שלפי דעתך הוא מחזר אחרי, אז מדוע הוא לא ממשיך? מדוע לא מרים טלפון? מדוע לא יוזם הלאה? כולם מפחדים מנשותיהם, אם רוצים יכולים להמציא תירוצים ולהיפגש בסתר עובדה הרבה גברים מצליחים, אז אולי הוא שחקן? אולי הוא רוצה אך חושש? אולי סתם פחדן? אולי מעמיד אותי בניסיון? מה דעתך מבלי שאתה מכיר אותו ?? תודה .
ותודה לך, לסקרן, ולעינבר על התמיכה שלכם כלפי. אוהבת אותכם עם כל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התיאור שלך..ניראה שהוא בודק...
עינבר19/06/2007אם את בשלה לרעיון שהוא יזום משהו..אבל לא ציינת איך הקשר שלו עם בעלך..כי אם הם חברים טובים..אז יכול להיות שהוא בודק עבור בעלך את נאמנותך..ואז יכול להיות שתסתבכי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר וגם שרית
אשף20/06/2007יש משהו במה שאת אומרת. אבל בדר כלל בדיקות כאלה נמשכות שבועות בודדים ולא 4 שנים. אבל ... זו נקודה שצריך לתת עליה את הדעת. שרית מיהו לבעלך? . יפה מאד עינבר.אני רואה שהמוח התחיל לעבוד אחרי המסאז'. מת עלייך. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא תמיד עבד..רק היה תקוע:-))
עינבר20/06/2007המסאז' שיחרר
אשף20/06/2007אני מאמין שהוא דלוק עלייך. חושק בך. רוצה אותך . יחד עם זה אני לא יודע מה הוא מצפה ממך.רומן מתמשך או סקס פעם בכמה זמן. זה תצטרכי לגלות לבד. אני רק יכול לנחש שהוא מפחד. מפחד לגשת. מפחד להתקשר בלי שום סיבה. חושש ממה שתחשבי עליו. אין מה לעשות מותק. הוא לא מהאמיצים. תצטרכי ליזום את מהלך. אם את מסוגלת. ואז תדעי אם אני קורא אותו נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
אשף20/06/2007אל תשפטי אף פעם אישה נשואה שבוגדת. לא אהבתי מה שאמרת על בוגדות. זו הכללה ואני ממהר לעבודה. נדבר על זה בערב.. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..מי שצמא לא מסתפק בלגימה..
עינבר20/06/2007וצימאון לא מרגיעים כל כך מהר..בפרט אחרי 40 שנה במדבר :-))..ואם את מוכנה להסתפק בחיבוק..כל זה טוב ויפה..אך את לא מענגת את עצמך או מחבק את עצמך..יש אותו..חושבת שאם תדברו והוא יחזר אחרייך..ויתחיל לגעת..ואז כשהוא ינסה מעבר לחיבוק..וזה טיבעי כי גיפוף תמיד מביא את הרצון לעוד..תפסיקי הכל ותאמר לו...זהו זה רק מה שרציתי ..חיבוק..(לא חלילה שאני רומזת שאי אפשר לומר לא!כי תמיד אפשר בכל סיטואציה)הוא יצחק יקירה..וזה עם מלוא הכנות..כי את החיבוקים וההסמקות עברנו כבר בגיל 12 :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- עינבר ו-ק'
שרית20/06/2007שלום רב ליקרים שלי. (ציינתי זאת כי אתם באמת יקרים). ועכשיו לעצם העניין. האיש לא בוחן את נאמנותי לבעלי, היות ו-א. הוא לא חבר של בעלי יותר נכון, ידיד שפוגש אותו מידי פעם בשכונה ומקשקש איתו, ובזה נגמר כל הקשר שלו עם בעלי. אך לא יושבים יחד באיזה מקום, לא מבלים יחד, לא באים לבתים אחד לשני, רק מהפגישה בחנויות ובסביבה השכונתית. הלוואי שהייתי יודעת בוודאות שהאדם מאד מעוניין אך חושש. כי הוא נותן סימנים מובהקים שמתלהב ממני. ראיתי שהוא פוגש עוד נשים ברחוב ומעולם לא עוצר את תנועתם ומגלה התעניינות בהן. לא שאני רואה בכל אופן. לפני זמן מה פגש אותו באחד הסופרים, איזה שלום אמר לי בכזו התלהבות כאילו לא ראה אותי 20 שנה, כאילו המלכה אליזבט הגיעה וכולם היפנו מבטם כלפינו לראות מה קורה פה.... . נזכרתי עוד פרט. פעם שאל אולי אם אני הולכת למכון כושר ואיזה, מה פתאום שאל, זה לא חשוד בעיניכם????, וכשאני הולכת ברחוב אני חוזרת ואומרת מסובב את ראשו, ותפשתי אותו חם מספר פעמים. האם כל הסימנים הנ"ל לא מרמזים לכם שאני מושכת אותו, שהוא מעוניין. ואם תגידו שכן, אז מדוע לעזעאל הוא לא מתקדם, לא מרים טלפון אלי, לא עושה עוד צעד? אז אולי אין לו ביצים? חושש? או ושש מאשתו? או חושש מבעלי????? . לדעתכם הוא באמת מעוניין, או שמשחק אותה נחמד ????? . כיתבו את דעתכם האמיתית. אני אפתח רגליים רק מי שיהיה בעלי, אין מה לעשות. מה לעשות. יש לי את הגבולות. ואם האדם לא יסכים או יצחק- זכותו, להיפך, מה דעתכם אולי הוא יעריך אותי עוד יותר, ויגיד כל הכבוד לה. עדיין איכשהו שומרת אמונים לבעלה. סובלת ממנו ושומרת על כבודה. אני חושבת שאני אירגע אם הוא יחבק אותי מידי פעם. זה עדיף מכלום!!! . אוהבת אותכם, נהנית ולומדת מתגובתכם. - שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתוש..
עינבר20/06/2007אני מבינה מה את רוצה יקירה..את רוצה את החיבוק החם של לשבת חבוקים וסתם להנות אחד מהשני. את החום שבמגע..את רוצה הרומנטיקה, את הרגש.. וזה בסדר ומובן בהחלט..כולנו אוהבים להרגיש נאהבים ע"י הבן זוג שאיתנו או מישהו שקרוב אלינו..אבל שוב חמודה..בררי כוונות..וציפיות..מצטערת שאני חוזרת על זה שוב..אך לעיתים כשהייאוש(וכך את נישמעת מיואשת מבעלך)משתלט אנו נוטים לעשות דברים שאח"כ אנו עלולים להצטער..ויש טעויות שלא ניתן לתקן ..אז חישבי היטב לפני שאת עושה צעד בנידון..יכול להיות שהוא רואה את העצב בפנייך אז הוא נחמד ומחמיא לך כדי לעלות חיוך..יש מיליון סיבות לנחמדות של אנשים(גם גברים וגם נשים)זה לא אומר שיש עניין ..אולי כן .תבדקי חמודה..לפני שאת מפתחת ציפיות..הסימנים שציינת יכולים להתפרש לכמה כיוונים..זו עצתי ..בידקי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- עינברושלה
שרית20/06/2007המשפטים הראשונים שכתבת לי מאד מאד נכונים , קלעת בול. אני רוצה להרגיש, נאהבת, נחשקת, רצוייה, מה עוד שהוא מושך גם. נכון שראה אותי עצובה ורצה לעשות לי טוב. אך מה עם שאר הנתונים שנתתי? גבר סתם שואל אותי לאיזה מכון כושר אני הולכת, מה זה מעניין אותו, זה לא חשוד?????
וזה שרואה אותי צועק שלום ומחוייך מפה לאוזן כאילו המלכה אליזבט הגיעה,- זה לא חשוד? וכשאני מדברת איתו ברחוב הוא מביט בי מכף רגל ועד הראש- זה לא חשוד? ועוד פרט שנזכרתי: כשהיינו מוזמנים לאירועים משותפים עשיתי את עצמי שאני לא שומעת, לפתע מביט בי ואומר לאשתו (הייתי בשוק) " איזה יפה אשתו של איציק" - זה לא חשוד? (הרשיתי לעצמי לכתוב את השם האמיתי של בעלי, יש הרבה איציק)= אז תגידי ענבר: כל הנתונים לא מספיקים בשביל לחשוד בו, אחוז אחד אני לא חושדת בו, כי מדוע עד כה הוא לא מתקדם בקשר, זה גורם לאבד את בטחוני אם הוא מעוניין, אבל כל הנתונים שצייינתי לך, לא מרמזים שהוא באמת מעוניין, תגידי לי את, אנחנו נשים...- שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת אין לי מושג..
עינבר20/06/2007לא רוצה לתת לך תשובה שתהיה מושפעת מדעותי ולא רלוונטית למציאות..יכול להיות שבאמת הוא מעוניין..ורוצה איך פוחד כמו ש-ק ציין..ויכול להיות שהוא מחכה שתיתני סימן שגם את מעוניינת וזה לא חד צדדי..חמודה את כברקיבלת את ההחלטה..אז תפעילי את הקסם הנשי שיש בך..חייכי הראי לו שאת רוצה שיתקרב..אולי זה יעודד אותו לעשות את הצעד..בהצלחה חמודה..מקווה שעזרתי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף20/06/2007את כבר מפעילה עליי את הקסם הנשי שלך כבר חודש וזה לא עוזר לך.....חחחחחחח......סתם....אני צוחק ...אני פשוט מפחד ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבוש מיני שהוביל לגרושיןרון18/06/2007שלום לכולן/ם
הייתי נשוי 4 שנים ,בתחילתן נולד לי ילד מקסים כיום בן שלוש. אך למעשה במהלך 3 השנים האחרונות לא קיימתי יחסי מין עם אשתי בשום צורה שהיא.
בסופו של דבר זה הוביל לגרושין,אמנם בהסכמה אך בכל זאת עם משקעים מסוימים.
אשמח לשמוע ממי שחווה סיטואציה דומה, איך מתמודדים עם המצב החדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררון
ל18/06/2007הי רון, מה הסיבה לכך שלא שכבתם 3 שנים?
הילד? אתה לא נמשך אליה יותר?
חייבת להיות סיבה, ולא ציינת אותה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
אשף19/06/2007לא סיפרת כלום על למה ואיך. איך לא תפסתם את הענין בתחילתו? ניסיתם לתקן את המצב בשלב כלשהו? שלוש שנים זה המוןזמן.יותר מדי.
בכל אופן ידידי אין דרך טובה יותר מלתת לזמן לעשות את שלו. זה כמו להפסיק לעשן. בהתחלה זה מוות אחר כך זה קשה ועם הזמן לומדים לחיות עם זה אבל החשק לאותה סיגריה תמיד קיים. התרופה הכי טובה בשבילך זה להכיר מישהי חדשה.ללא תנאים מוקדמים ומבלי לגרור דעות מין העבר. היא חדשה. היא אחרת. היא מופלאה בדרכה שלה. להכיר ולא לשכוח את בנך. לא להותיר אותו מאחור. הוא שם .והוא זקוק לך. הוא צריך את הדמות האב. ואתה חייב לתת לו את זה. להיות שם בשבילו ולתת לזמן לעבור. אין תרופת פלא לפרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשווע לחוות ריגושרועי18/06/2007אני דתי כיפה סרוגה
נשוי 14 שנים גיל 43 נראה צעיר מגילי נאה
משווע לחוות ריגוש ופרפרים כמו פעם
אם את חשה תחושה דומה צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה בחוץ
א118/06/2007אלי תציע לאישתך לעשות איתך סקס אחר משהו ייחודי וביזארי
למה לא תחפש את השונה אצלך בבית במקום בחוץ
הרי יש לך בבית את כל מה שאתה מחפש בחוץ - למה שלא תלמד את אישתך את מטעמי החיים כפי שאת רוצה לחוות אותם וכך אולי תרוויח את חיי הנישואין המשמימים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב!www17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוקר טוב!
uio17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדיוק את מחפשת לך
א118/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתאבק?
אשף17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב למפילת התיקים עינבר.אשף17/06/2007ככה את מפילה עליי תיקים כשרציתי רק לעזור לך? תחל מלחמת עולם השלישית .... יאלה לעמדות.... אני שולח לך טיל לתל אביב . תודיעי לי אם הוא הגיע. נשיקות מותק .(--:}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררק מלחמת עולם...קטן עליי:-))
עינבר17/06/2007אתה תישלח טיל אני הולכת להשיג משהו יותר כבד(בצינורות הלא מקובלים)..נראה איך תתמודד עם זה.. :-))חוץ מזה היום אני לא בת"א..אז תרגיש חופשי להפציץ אותה..היום אני באוירה פסטורלית..ומתאים לי הירוק הזה סביבי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את ?
אשף17/06/2007עכשיו הבנתי למה בתל אביב כולם עצובים . יום אבל רגל נסיעתה של נשיאתם. אפילו סגרו את המועדונים לחילופי זוגות ואנחנו נאלצנו לעשות אורגיה בחוף הים בהרצליה. תגידי איפה את נמצאת? ...... אוי ואבוי לי ...לא כפרה לא .....לללללללאאאאאאא.... אל תעשי את זה... זה בסך הכל יום ראשון. הוא יעבור..... לא ...תורידי ת'חבל מסביב לצוואר .......לללללאאאאאא... ...לא עם הסכין.......חחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח אתה מטורף:-))
עינבר17/06/2007שכחת את הגרזן הוא ממש לידי..לא נורא יהיה להם נשיאה חדשה...עוד 4 ימים חמישי..עוד 4 ימים חמישי..זהו ככה יעבור לי הימיםםםםםם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד יאשפזו אותי במחלקה סגורה..
עינבר17/06/2007אחרקי שיקראו את דברייך..אה בעצם מה אני מודאגת..יש לי שם חדר מוכן...תמשיך .. :-))
אשף17/06/2007אם את הולכת להזמין משהו יותר גדול ובצינורות הלא מקובלים תודיעי לי בבקשה . כדי שאני אפעיל את הצנטריפוגות להעשרת אורניום. למה אני אזרוק עליי טיל אטומי שישמיד את כל תלאביב חוץ מאשר המשרד שלך. וזה כדי שחס ושלום לא תצטבר יותר מדי ניירת והבוס יכעס עליי. ואז תהיי נשיאת תל עזיז ולא תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מילים..גאון!ניכנעת:-))
עינבר17/06/2007אתה יכול ורשאי להפציץ את המשרד..אני ממילא לא שם בימים הקרובים..כך שיש לך אישור חופשי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להפציץ מלונות-בחופשה לבד שם..
עינבר17/06/2007יש יתרון בעבודה שלי:-))שלושה ימים כנס במלון..יש חופש יותר מענג מיכך:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חברים
55517/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4-2-4 קורא ל 5-5-5
אשף17/06/2007אהלן . אני 4-2-4 אבל את/ה יכל/ה לקרוא לי בקיצור 2 (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח מצחיקול :-))
עינבר17/06/2007טוב בורחת לפני שנטשה תגיד ששוב השתלטתי(סתםםם נטשה רק מקניטה..לא להרביץ :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מסוגלת..
אסתר17/06/2007אל תדברי עלי בכלל ולא איתי אין לי כח בשבילך ממלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקירתי
ק17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מה קורה?אותך כיף לשמוע
אסתר17/06/2007קראת את המיל החדש ששלחתי לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אשף18/06/2007היה כיף לקרוא אותו. שלחתי לך מייל חזרה. תתיחסי לשאלות . מחכה לתשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את כועסת כל כך
דייב18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי אתה מתכוון|?
נטשה18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה אני מחכה למייל
אשף18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם אומרים על זה?שלומית חבדי16/06/2007מקר דתי אמר לי שאם גבר שוכב (סקס) אם אישה נשואה צפויות לו 7 שנים של יסורים! וחוסר הצלחה בכל מעשה ידיו. מה אתם אומרים על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמו שאר ה"אמונות" גם זו טפלה ותפלה
ינשוף16/06/2007אם זה קורה - אז זה קורה ואין צורך לפחד מעונש כזה או אחר מלבד העונש הפנימי אולי של כל אחד מאיתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תלוי במה את מאמינה
א116/06/2007יהיה לך רע אם תאמיני בזה ויעבור לך אם לא תאמיני בזה
הכל ידוע וכתוב מראש
שבוע נהדר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשתי מילים...קישקוש בלבוש...
סקרן16/06/2007דיי, מספיק עם השטויות האלה...כל הקישקושים האלה מתאימים לתקופת התנ"ך, לא למאה ה-21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומית מה שלומך?
שלומי17/06/2007אני אצור איתך קשר מחר כי אני בטיול...
ואני חושב כמו החברה כאן בנוגע לשאלתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדיף שלא תגלחאריק14/06/2007מעדיף שהיא לא תגלח במקומות הרגילים ( ערווה ובית השחי ), אבל מפחד להגיד את האמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תפחד. היא תאהב...
אשף15/06/2007אותך שאת מקבל אותה עם השערות. לגבי בית השחי. מצטער אחי אבל זה שטח ציבורי . אני בספק אם היא תסכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניסה לחזר???שרית14/06/2007אני כבת 40 נראית סופר מעולה..., כשהייתי ברחוב, טיפה דמעתי ופגש אותי גבר מסויים שמכיר אותי ואת בעלי. הוא שאל אותי האם קרה משהו , הבהרתי לו עד כמה אני מאוכזבת מבעלי, תוך כדי שהוא שאל אותי מה קרה מדוע אני דומעת הוא חיבק אותי עליו למספר שניות כאילו להרגיע (לא חיבוק דוב) באותו מידה יכל גם שלא לחבק ורק לשאול מה קרה מדוע אני דומעת, נכון או לא. נראה לכם שהוא מנסה לחזר? רצה להרשים אותי שהוא אדם טוב? כי אני מושכת אותו??, הוא היה לי לזמן קצר לאוזן קשבת, וכשזרקתי לו שמישהו אחרת במקומי היתה כבר מזמן מתגרשת או בוגדת, אז אמר לי לגבי הבגידה שזה סתם שטויות ועשה מן תנועה ביד של זלזול שהוא לא בעד בגידה בכלל... לא שהייתי בוגדת איתו. ח"ו. מה דעתכם על כל הנ"ל ?? תודה לכם. - שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרית
עינב14/06/2007אני לא חושבת שהוא ניסה לחזר אחרייך. נראה לי שהוא סתם ניסה לעודד אותך כי אם לא הוא היה לפחות מציע לך שתפני אליו כשרע לך. אני מבינה מה שאת עוברת. גם אני די מיואשת ובגלל זה חיפשתי המון זמן גבר שאוכל לסמוך עליו . הבעיה שכולם רוצים רק לזיין וללכת. נראה לי שסופסוף מצאתי אחד שהוא קצת שונה. אמנם אני לא בונה עליו ואני גם לא רוצה להתגרש . אבל אני מקווה שבפגישות שיהיו לנו ארגיש שוב נשית
ונחשקת. אם קראת את ההודעות בזמן האחרון אז את בטח יודעת מי זה. אני יודעת שזה נראה רע אבל אני חייבת מישהו שיחזיר לי את האור. ונראה לי שאנחנו בכיוון הנכון למרות שנראה לי שהוא בקשר עם עוד נשים .אבל לא איכפת לי . גם ככה אני לא מתכוונת להתחתן איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינב
ירון14/06/2007היי
גם את יכולה להיות עם עוד גברים בקשר...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבי....
אייל15/06/2007מה את כזו תמימה ? ? ? אם היתה לו הזדמנות ??? אז.... אם זה היה גם במקום הנכון הוא היה משכיב אותה בקלות וגורם לה "לבגוד" :-) עינבי באמת ....
אשף14/06/2007האמת היא שקשה לדעת מפעם אחת שהוא פגש אותך מה הוא חושב. יכול מאד להיות שאת מצאת חן בעיניו והוא פשוט הרגיש שזה לא הזמן הנכון ולא הסיטואציה נכונה להראות לך את זה. למרות שעל פניו נראה לי שעינב צודקת. אם הוא התייחס בביטול לנושא הבגידה כנראה שהוא נגד.
ולבעיה שלך. תראי יקירתי יכול מאד להיות שאת הפכת להיות עציץ בבית. משהו מובן מאליו. לנו הגברים יש איזו נטיה לשכוח איזה פלא בריאה שוכבת לידנו בלילה במיטה. נכון יש מקרים שהאיש באמת מתנהג כמו זבל אבל ברוב הפעמים הוא פשוט צריך תזכורת. שאת לא עציץ שברור שהוא קיים על המדף וכל מה שהוא צריך שישקו אותו פעם בכמה ימים. את חייבת לדבר איתו. בתקיפות. בהחלטיות. להבהיר לו שאל אף מצבך הכלכלי את לא מוכנה לסבול ממנו. תבדקי ותראי מה יקרה. אנחנו פה בפורום ננסה לתמוך בך עד כמה שנוכל. את לא לבד ולא בודדה. סביר להניח שיפנו אלייך כל מיני חרמנים שמחפשים זיון קל. אבל יש כאן גם כאלה שיעזרו לך. אני ביניהם. וזה בסדר .עינב יודעת על מה שאני כותב לך וזה בסדר מצידה. קיבלתי ממנה מייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק ולשאר
שרית14/06/2007תחילה, תודה על התייחסותך כלפי. יפה מצידך וטוב לדעת שיש אנשים טובים באמצע הדרך. ועתה, לעצם העניין. מדוע שאלתי? כי בעלי אם היה רואה אישה או בחורה דומעת, לא היה מעיז לחבקה רק היה שואל אם קרה משהו?, שמעתי לא פעם עליו שהוא חרמן גדול, אני מקווה שאם לא הייתי שווה הוא לא היה מעיז לחבקני מה דעתכם??? אולי היתה לו הזדמנות כאילו להרגיש אותי וניצל את מצוקתי כאילו להראות שהוא דואג לי או משתתף בצערי, נכון או לא?. לפני שנתיים כשפגש אותי, אמר לי שאני נראית במצב טוב, זה עשה לי טוב. האמת, כשאני הולכת ברחוב, אני רואה שגברים מסובבים את ראשם אלי, ונורא כואב לי שיש לי בעל שלא יודע להעריך זאת במילים, בחיים שלי לא שמעתי ממנו שאומר לי: את יפה, נאה , נראית צעירה מגילך ועוד, הוא יבש, קר ואנטיפט. התחתנתי מאד מאד צעירה וחשבתי לתומי שהוא ישתנה והכל לשוא. בינתיים הבאתי ילדים לעולם וכמובן שזה לא פשוט לפרק חבילה, גם מבחינה כלכלית, וגם שהילדים צריכים את האבא, כי באמת אבא נפלא, גם אלי הוא לא רע, אך הוא מעולם לא חימם לי את הלב, מעולם לא ריגש אותי, מעולם לא החמיא לי, מעולם לא פירגן לי, מדבר אלי כאל מפקד , מעולם לא נתן לי להרגיש שאני שווה, שאני הכי הכי, את התשומת לב הוא משקיע באנשי עבודתו, באחרים, כי אני מובנת מאליו. זה בעייה שאני חייבת להתמודד איתו כל החיים וזה מאד מאד קשה. שיחות לא עוזרות ולא עזרו, כי קשה לו להשתנות, כי יש הרגלים וגנים מהבית שהוא ספג. טוב. שפכתי קצת מהלב, טוב שיש פורום כזה. תודה, ונראה מה תגובתכם. רק תדעו, שאני לא טיפוס שמסוגלת לבגוד, למרות שתוך תוכי יש לי את הפנתזיה והרצון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נשים- אתן חיות בסרט- תנחומי !
במבינו14/06/2007
ככה זה בחיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבינו ..אחינו.. אפשר תרגום?
אשף15/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף15/06/2007אני שמח שהשיחה בפורום קצת מקל עלייך. תמשיכי .כולנו פה מאותן סיבות חוץ מכמה שסתם מחפשים זיון.
אני מודע לעובדה שגבר ישראלי ממוצע מסתיר בכל דרך את הצד הרגשי שלו. הוא חחיב להיות המלך. הזיין הגדול. קשה לו להראות אהבה. אבל יקירתי אני אחד שעושה מילואים וביחידה שלי כולנו מורידים את כל החומות ונשארים ערומים נפשית ומהשיחות שלנו עולה שהגבר הישראלי הרבה יותר רגיש ממה שהוא מוכן להודות. הוא מזיין הרבה פחות ממה שהוא מספר . ויותר מכל הוא אוהב את אישתו הרבה הרבה הרבה יותר ממה שהוא מסוגל להראות. אני בכל זאת מאמין שבעלך מראה לך, בגרך המאד מוזרה שלו, שהוא אוהב אותך. את רק צריכה לדעת להקשיב. הרצון שלך לבגוד לא נובע בגלל הזיות מיניות. יש לך את הצורך הבסיסי להרגיש אישה נחשקת. זה לא רע. את בסדר. הצורך הזה טבוע בנו. בכולנו. גברים ונשים. את לא יוצאת מין הכלל. את כמו כולנו. אני רוצה להגיד לך שכל התקופה שהייתי נאמן לאישתי חיפשתי עדיין את המבטים של נשים. את המחמאות הקטנות. גם אם הן באו מחברות של אישתי או קרובות משפחה, ואל אחת כמה וכמה מנשים זרות בתור לבנק או בחדר המתנה במוסך. זה סיפק אותי. זה מילא אותי .ניפח לי את האגו ולא היה לי צורך להמשיך ולממש משהו מזה. היום אני אחר והסיבות כבר ידועות לחברים בפורום. ואין לי כוונה לפרט אותן שוב. אם תרצי אספר לך עליהם במייל.
בכל אופן אני רק רוצה לחדד לך את הענין של הבגידה. הבגידה ,יקירתי, לא חייבת להיות מינית. גם אם את יושבת בסלון עם גבר אחר בלי שבעלך יידע זו בגידה. המין הוא חלק מהמכלול. אמנם בלתי נפרד אבל הוא לא הכל. אני בן 41 ואחרי 17 שנות נישואין אני יודע שהמחמאות שלי לאישתי אין להם סיכוי נגד אותן מחמאות אם הן באות מפי גבר זר. למדתי את זה על בשרי. אין מה לעשות . זהו הטבע האנושי. לרוב אין כאן ענין של אשם או לא אשם. לא תמיד הבן זוג הוא אדם רע.ולא תמיד הוא האשם בבגידה של הצד השני.
דבר אחרון . את התרגשת כל כך מחיבוק של שתי שניות של אותו גבר. יקירתי אם את לא רוצה לבגוד למה את כל כך רוצה לדעת את הכוונות שלו? אם היתה זו חולשה רגעית מצידך אז למה את מנתחת את הענין ומנסה להבין מה הוא בעצם רצה? אני לא מבקר ולא שופט אותך. באמת שלא. אני פשוט מנסה להבין אותך. לפעמים הדעות שלי לא ימצאו חן בעינייך אבל תקבלי אותן כדעות ולא כביקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק- תגובה כתגובה
שרית15/06/2007בוקר טוב. היה מעניין מאד לקרוא את האיימל שלך. כל מילה שלך סלע. אני הייתי מתה להתכתב איתך אך דרך האיימל ולא בצורה כזאת, ואז תדע את מה מסתתר מאחורי שאלותי וכן הלאה. מצד שני, אני גם חוששת מי העומד מאחורי זה שאני כותבת. זה סיכון אחד גדול. אולי אתה מכיר אותי ואולי אתה אותו אחד שכתבתי עליו, זה פשוט מפחיד אותי, ואני מצד שני צמאה להתכתב איתך ואז יאירו דברי, ולדעתי המקרה שלי עלול לעניין אותך. האם אתה בכלל זמין /מוכן להתכתב? אני מצד אחד זקוקה נואשות ומצד שני חוששת. ותודה על תגובתך אלי.
אשף15/06/2007החששות שלך טבעיים ומובנים לי. אין לי דרך להוכיח לך שאני לא הוא. יחד עם זה אני נמצא כאן המון זמן ואת זה את יכולה לבדוק. תלכי עם התחשות שלך .כולם כאן יודעים שאני מהרצליה. והסיפור שלי והמצב שלי ידוע לכולם .(עד כמה שהם צריכים לדעת). בכל אופן אם את רוצה לכתוב לי את מוזמנת . (--: . הינה המייל שלי. [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אשף15/06/2007אין לך הרבה מה לחשוש ממייל .המייל עצמו לא מגלה פרטים עלייך. זה כמו להתכתב בפורום אבל זה פשוט אישי יותר. וזה לא לעיני כל העולם. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יכול להיות
א115/06/2007יכול להיות שזה היה תמים מאוד ואת בגלל שאת כל כך מאוכזבת וחסר לך אז אולי את בסתר ליבך רוצה הערכה ואת מוצאת אותה בכל דבר פשוט ותמים.
את צריכה להיכנס ולהתכנס עם עצמך ולבדוק מה קורה עם מערכת היחסים שלך
כי ייתכן מאוד שתקלעי להרפתקאה שלא כל כך תרצי אבל בגלל הפגיעות שלך את תגררי אליה
ואולי תפלי ותגיעי למקומות חדשים ומעניינם אנמם לא מתוכננים אבל תחשבי טוב טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח בכלל שזה מה שאת חושבת
סקרן16/06/2007לא נראה לי שחיבוק חברי של מכר ותיק ישר אומר שהוא מחזר אחריך ונדלק עליך.
את יודעת לא כל הגברים באמת מסתכלים עליך וישר רוצים זיון...
על תכעסי על הבוטות, אבל שאלת שאלה, ולא כל התשובות יהיו אותו הדבר, ולא כולן יהיו מתחנפות ומלטפות.
תשמעי בא גבר ראה שאת בוכה שאל מה קרה, יותר נחמד מזה?..את יודעת כמה פעמים זה קרה לי? אוקיי לא תמיד עם חיבוק, לפעמים סתם מגע קל על הכתף במיוחד כשזה במסגרת העבודה. אבל נשמה, לא היה בזה שום כוונה מינית מבחינתי, ולא ניסיתי לגרור את זה למקומות אחרים, ונראה לי שגם כאן לא היה יותר מזה. הוא לא חשב על משהו מיני אלא את דווקא זאת שהעלת את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן- תגובה
שרית16/06/2007ערב טוב. בגלל שיש לי כבר מספר נתונים לחשוד בו. כי אם זה היה גבר רגיל, אז הייתי מבינה שהוא סתם גילה אמפתיה, רחמנות, מן חברות, מן ידידות ולא כל נגיעה בבחורה זה כבר רמז מיני. אך היות שגבר זה אמר לי כבר 4 פעמים: "את יודעת, אתה נראית טוב", או: "תגידי לי, אמרו לך שאת חתיכה? " ואת זה אמר כבר כל כך הרבה פעמים שקשה לי לספור. ושמעתי עליו שהוא חרמן לא קטן, ומישהי זרקה לי פעם, שהוא גם היה דופק חתולה עם חצאית. והוא לא איזה ארס, הוא אדם לא צעיר, בתפקיד מאד מכובד ומאד אינטלגנטי באישיותו. אז כמו שאומרים "כבדהו וחשדהו". ואני יודעת שבעלי לא היה מעז בחיים שלו לחבק בחורה או אישה כשדמעות זולגות בעיניה. לכן הלבטתי ורציתי יותר להבין את הפן הגברי... .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
א116/06/2007את צריכה ממש להיזהר כי את יכולה להיסחף לזה מבלי שתרצי בכלל
הדברים האלו יכולים להשתנות מקצה לקצה ממש בעניין של דקות
ואני אומר לך זאת מנסיון
ואת לפי מה שקראתי פגועה רגשית מבעלך וגם מפנטזת זה קרקע פוריה לאדם שיודע בדיוק איך לפרוט על המיתרים הנכונית
ובעיניין של קליק את יכולה להיות איתו
אז תזהרי ותחשבי טוב טוב לאן את רוצה לנשוב
ושיהיה לך אחלה שבוענהדר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף16/06/2007משום מה נדמה לי שאת מאד מחפשת ורוצה שלבחור יהיה ענין בך. את לא אדישה אליו. תקני אותי אם אני טועה אבל נראה לי שאת פשוט דלוקה עליו ואת לא רוצה להודות בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק ולסקרן=תגובה
שרית17/06/2007שלום לכולכם. תחילה, מודה על התייחסותכם למכתבי. בעלי מאד מאד אוהב אותי ויש לי הרבה הוכחות לכך. אך אני טיפוס מאד רומנטיקאי, וטיפוס פתוח וחם ומלא מלא הומור, בעלי ההיפך הגמור: לא מסוגל לחזר, לא מעוניין לחזר, רציני ביותר, קשוח, יבש, הוא יכול לקנות לי פרחים ולתת לי בלי חיוך. אני בתגובה: מחייכת, מנשקת אותו, מודה לו מפרגנת לו, אני מרגישה שזה כמו לחיות עם רובוט. אני נשואה לו הרבה שנים, וכל הזמן הייתי בתקווה שהוא ישתנה והכל אשלייה. בינתיים הבאתי ילדים מקסימים לעולם, הם נותנים לי את הרצון להמשיך לחיות, הם קשורים אליו ובתור אבא הוא נהדר. רק באיחור גיליתי שהוא ירש את זה בגנים של אחד מהוריו. אין לי ולא היו לי מעולם ריגושים ממנו. דיברתי איתו לא פעם על הנושא הזה, אז מה תגובתו? זה הכל בסרטים, זה הכל מלאכותי.... , נוח לו לא להשתנות, לייעוץ לא מוכן ללכת, לפרק חבילה, אינני מסוגלת מההיבט הכלכלי, והילדים ישברו וככה חיה עם רובוט. לא נהנית ממנו לא ויזואלית, לא מינית, פשוט כלום.מתחננת לפניו שכשמדבר איתי, יביט בי בעינים, זה יותר מנומס, זה מחמם את הלב= אז אין קשר עין. זה פוגע. כשאני מדברת- אני מביטה אליו ישירות לעיניו, הוא מדבר אלי כשראשו מופנה הצידה. אני מקבלת מחמאות נון סטופ מהסביבה, עם זה בנותי, ועם זה שכניי ועם זה משפחתי, הוא אילם. והוא מעוניין שאקבל אותו כך. לי נורא קשה, והשנים חולפות ומרגישה שבזבזתי את שנותי היפות לריק. האדם שאני מדברת אליו, אומר לכם בכינות: אני לא מעוניינת לקיים איתו יחסים מלאים, הוא ידידו של בעלי, הוא מכיר אותנו מקרוב, ואני בטוחה שגם מהסיבה הזאת הוא לא מוכן, אך הוא גבר נאה ביותר, מושך כמו מגנט, והוא עושה לי את זה, כשאנו נפגשים יש בינינו מתח מיני באויר, תמיד באירועים מבטינו נפגשים ומחפשים להיפגש גם מקצה האולם, הוא החמיא לי בעבר- זה קנה אותי, הוא יודע לרתק נשים. תתפלאו לשמוע, שהמכסימום שאני הייתי מעוניינת להגיע איתו ז: חיבוקים עזים, מזמוזים וכד' אך לא יותר מיזה. אני בחורה חזקה ולא אתן לכבודי לרמוס. אני לא מסוגלת עם כל הסבל שאני עוברת להרוס משפחה. לבעלי אין שום טענות כלפי, כך הבנתי מדבריו. אך הוא מאד יבש. קר.אדיש. אין לכם מושג איך זה לאהוב מישהו שאני מחכה שיזום ועדיין לא יוזם, אולי הוא חושש, אולי בגלל שמכיר אותנו מקרוב, אני אירגע אחרי שהוא יחבק אותי. אני צמאה וזועקת לחום, אך לא מעוניינת לקבל מכל גבר, אני נדלקת רק לגברים מסויימים, לא כל גבר עושה לי את זה. בינתיים, האדם ההוא בלבד מושך אותי כמו מגנט!!!!! , אני מרגישה משום מה שזה הדדי. סליחה אם עייפתי אותכם, אך פתחתי את כל ליבי לפניכם, ונראה מה תגובתכם. לא מעוניינת להשאירכם בסימני שאלה. שיהיה לכם יום טוב = שרית.
אשף17/06/2007אני באמת שמח שאת מדברת. זה טוב. אני מאמין שאף אחד נורמאלי בפורום לא ינסה לדחוף אותך לעשות משהו שאת לא רוצה. יחד עם זה הסדק בחומה שלך רחב מכדי לעצור את השיטפון. קשה לי להאמין שאם תהיה לך מערכת יחסים עם גבר אחר , תוכלי לעצור את זה בחיבוקים ונשיקות. הוא מצידו חייב להיות מלא הבנה לקבל את זה כמו שאת רוצה. הוא חייב להבין אותך עד הסוף . לקבל אותך כמו שאת . לכבד את רצונך וכל זה כשאתם התחילתו של אקט אינטימי. אמנם יש גברים כאלה אבל אני לא יודע אם את מספיק חזקה נפשית ורגשית לעצור את זה איפה שאת רוצה. אני מצטער אם אני מטיל ספק בכוחותייך. פשוט פגשתי יותר מדי נשים חזקות ואף לא אחת מהן עמדה בזה ותאמיני לי שלא היה שום לחץ מצידי. אני הייתי מוכן לעצור איפה שהן רצו. העניין הוא שהן לא רצו לעצור. כשאישה אומרת לי לא אז זה לא.. אני חייב שאישה תרצה אותי ולא סתם תסכים לזה. אני מקווה שאני טועה ובכל זאת זו דעתי.. חייכי וקבלי אותה בהבנה. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק - תגובה
שרית17/06/2007אז אני רוצה להגיד לך שאני מאד מאד חזקה נפשית וריגשית, הוכחה: אם אני מצליחה אחרי כל כך הרבה שנים לשרוד עם בעל -מקרר ולהשיאר שפוייה, אז אפשר להגיד שאני סופר חזקה. תראה, למרות שבחיים לא בגדתי בבעלי, לפי איך שאני מכירה את עצמי, יותר קל לבגוד באדם זר ולא אדם שגר ממש ממש לידי ושמכיר אותנו מקרוב. אגב, מה דעתך באופן כללי על מה שכתבתי לך עליו. האם לפי הרגשת בטן, נראה לך שהוא מעוניין???. מעניין שגם אני וגם בעלי תפשנו אותו על חם לא פעם אחת שבאירועים משותפים הוא נועץ בי מבטים, מידי פעם מגניב מבט אלי, זה לא אומר לך משהו? אני כותבת לך במלוא הרצינות לא שאני רוצה שזה יקרה, אך אני כינה עם כל ליבי ונפשי, אני משתפת אותך כי רציתי לשמוע דיעה ממישהו מהצד, לקבל חיזוק וכד'. תודה.
אשף17/06/2007תראי מתוקה אם את נראית טוב כמו שאת מתארת אז סביר להניח שהוא לא אדיש אלייך. יכול מאד להיות שהוא גם מעונין ופשוט מפחד מהתגובה שלך. כשמכירים מישהי מקרוב וגם את בעלה תמיד יש חשש שהיא תספר את זה לבעלה. אני מבין שהוא לא ממש דיבר איתך שיחת נפש. יש את החשש הזה תמיד. אני יכל לספר לך שבמשך שנים הייתי דלוק על אישה אחת מהחבר'ה שלנו ופחדתי להגיד לה את זה כי תמיד היה בי החשש שהיא תעשה מזה ענין. אחר המון זמן יצא שבמקרה אני והיא ישבנו לשתות קפה אצלם ( הלכתי לתקן להם משהו לפי בקשת בעלה). גיליתי לה .את הכל. לא יכולתי לעמוד בזה יותר. לתדהמתי היא סיפרה לי שהיא הרגישה את אותם הרגשות כלפיי ופחדה בדיוק כמוני ומאותן סיבות. וגם שאני אלך להתרברב אצל החבר'ה. אלוהים כמה שהיא לא מכירה אותי..... בסוף לא עשינו עם זה כלום. אבל הינה לך דוגמא למצב של אי הבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק ולשאר - תגובה.
שרית17/06/2007היי ק. הלוואי שהמקרה שלך יקרה גם אצלי. שהוא יגש אלי ויגיד לי עד כמה הוא חושק בי, זה חלומי, אך אני סקפטית. מה יש לך להגיד על זה,?. שכשאנו מוזמנים יחדיו לאירועים, אני שמה לב שהוא מידי פעם פוזל לעברי, אני בטוחה שאם הייתי מכוערת הוא לא היה טורח להביט בי כלל ,נכון או לא?, כשאנו ניפגשים פנים אל פנים אני מרגישה שאפשר לקרוע את המתח המיני באויר, בחיים לא קרה לי דבר כזה עם אף אחד. אם הוא אמר לי בעבר מספר פעמים שאני נראית טוב, נראה לך שיש דברים בגו? אולי באמת הוא מנסה להתחיל איתי או סתם לעשות לי טוב. כי מצד אחד אם גבר מעוניין מדוע לא ממשיך, מדוע לא מתקשר אלי הביתה בזמן שבעלי איננו, יש הרבה דרכים להתחיל, אז מדוע הוא בכלל מחמיא לי אם הוא לא מעוניין הלאה???? הכל נורא מוזר. אם הוא מחכה שאני יזום, הוא יכול לחלום.
ק17/06/2007קודם כל אני שמח שאת סופסוף מוכנה להודות שיש לך משהו אליו. אני יודע שהמקרה מורכב. יש המון חששות משני הצדדים. אני מבין אותו. הוא לא מכיר אותך מספיק טוב. הוא מפחד . זה מספיק מסוכן גם ככה להיות בקשר עם מישהו מחוץ לנישואין. אל אחת כמה וכמה כש כולם מכירים קודם. ומה יקרה אם אותו גבר לא יענה על ציפיותייך ותתאכזבי ממנו? ואם להיפך? שהוא חושב רק על סקס ואת בכלל בראש של הענקת חיבה וחום והמון נתינה זה לזו? קשר כזה מאד בעייתי. צריך ללכת מאד בזהירות עם העניין הזה. מה שאני מציע לך זה שתנסי ליצור מצבים שבהם תהיה לו גישה אלייך בלי שבעלך יראה. תלכי הרבה לבר משקאות האירוע ותתמהמהי שם כדי לראות אם הוא יבוא אלייך. או שתבקשי ממנו ליעץ לך בתחום הגיוני שאת יודעת שהוא מבין בו. שרית יש לי משהו להגיד לך שעלול לאכזב אותך ואני מתלבט אם לספר לך או לא. תסירי ספק מליבי ואספר לך.
אשף17/06/2007אני אספר לך בכל זאת. קרהכבר עשרות פעמים שנשים בכו לי וסיפרו לי על מצוקותיהן והמון פעמים חיבקתי אותן ולא היתה לי שום כוונה מעבר. גם הקטע הזה של עיניים נפגשות קרה לי המון פעמים וגם החמאתי לא מעט פעמים לנשים ולא עמד מאחורי זה כלום. לכן המקרה הזה מאד מבלבל מבחינתי. אני מצטער שאני מספר לך את כל זה אבל עדיף שתשקלי הכל לפני . במיוחד כשמדובר באדם שאת ובעלך פוגשים מידי פעם. לילה טוב יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאת כותבת
דייב17/06/2007ולפי מה שאני מבין
את אולי עד היום לא בגדת או לא היית עם אף אחד
אבל את יותר ממוכנה לדבר הזה הכל עיניין של כמה הוא רוצה לגרום לך לרצות אותו
וזה שאת מרגישה בסביבה שלו במתח מיני אומרת את הכל.
את צריכה להיות סופר חזקה בשביל להישאר בעמדתך.
וזה שאת היית מוכנה להתמזמז איתו זה גם סממן של מוכנות מצידך כי בין זה לבין ההמשך המתסקש קרובה מאוד הדרך וזה מאוד מסוכן וטריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..זה טיבעי
עינבר17/06/2007זכותך להרגיש נחשקת,ויש מילים שלפעמים מחממים את הלב ומעלים קצת את החום הגוף,ונכון שמילותיו ומגעו גורמים לך להתרגש,אך שקלי זאת בחדר חדרים כשתהיו לבד המילים כבר לא יאמרו תהיה השתיקה,ואז המגע (ואם את אומרת שבעלך לא נותן לך את החום),איך תדעי שלא תימסי כשתרגישי ביד רכה הנוגעת מלטפת ונותנת לך איזו תחושה של רטט..כרגע את רוצה את החום נימאס לך שאין יחס אלייך והנה יש את האחד שיודע לומר את מה שאת זקוקה לשמוע ולתת את החיבוק שאת רוצה להרגיש כשעצוב..ובבית אין את מה שהנפש שלך מתוואה לו..אך כל דבר הוא בר שינוי..אם בעלך לא מסתכל בעינייך בעת שיחה..שבי פנים פנים והרימי לו את הסנטר או סובבי אלייך..לפעמים משפט כמו "אוו איזה כיף להתבונן בעינייך כשאתה מדבר אני אוהבת להסתכל לך בעיניים".יכולה להשפיע..נסי יש הרבה מקומות שנותנים את העיצות איך לשחחרר אפילו מקפיא..החום מצוי בך את זו שיכולה להמיס את הקרח שקיים בבעלך..אם הוא לא הורגל בלהראות לך את הרגש שאת רוצה ..למדי אותו..אם יש בך עדיין את הרצון לשינוי..ושהוא יחזור להיות הגבר שבו התאהבת ולא נישאת..הרי מן הסתם היתה אהבה כשנישאת..אחרת לא היית צועדת לעברו בחופה..
שיהיה לך יום מקסים ובהצלחה בכל דרך שתחליטי לצעוד בה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
שרית17/06/2007היי ענבר. וואלה נתת לי רעיון אדיר. אך נורא קשה לשנות הרגלים שליליים אצל הבעל. אעמץ את הרעיון שלך. תודה עזרת לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף חמודה:-))
עינבר17/06/2007ואל תידאגי לגביי הרגליים..ניתן לשנות אותם בכל גיל..האמיני בעצמך..יש כוח כל כך גדול בידייך ובמילותייך והכי חשוב ברגש שאת מעבירה בעינייך..נצלי אותו ..ואת תקבלי את רצונך..בכל אשר תיפני..רק דבר אחד והוא החשוב ביותר בכל דרך שתיפני תהיי אמיתית וכנה עם עצמך,ושלמה עם כל מעשה..ברגע שיש לך את זה..יקירה השמיים הם הגבול :-))שיהיה לך תטוב ביותר..
עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר התותחית
ק17/06/2007קראתי בעיון מה שכתבת. אני מאד בעד לנסות את הגישה שלך אבל אני די סקפטי אם זה ישנה משהו בו. זה האופי של הבן אדם . אני באמת מאחל לשרית שזה יעבוד אבל ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיך תמשיך..אוהבת מחמאות
עינבר17/06/2007חחחחח..למה הרסת עד שהחמאת ..היית חייב להכניס את הסקפטיות שלך:-((..הרסת לי את המחמאה..עכשיו אני רוצה שורות של מחמאות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב הולכת להנות מהמלון..
עינבר17/06/2007בלי בעל בלי ילדים גן עדןןןןןןןן :-)) אהיה כאן עוד יומיים..תהנו תעשו אהבה..ועם אצליח לגנוב למאיר את הלפטופ אז אולי אכנס..בייי לכולםםםםם
ק17/06/2007מצטער כפרות . הפעלתי כבר את הצנטריפוגות ואני מחכה שתחזרי מהחופש. שכחת שאנחנו במילחומה? או שאת רומזת שאת רוצה ועידת שלום?
(--:. בויעדת שלום יהו המון מחמאות וזה וזה וזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אבוא ישר לחבל בהן...
עינבר17/06/2007~~~~אש ותימרות עשן~~~~לא יהי לך שום נשק נגדי(כוח נשי וזה וזה וזה)...מעניין ממי העתקתי את המשפט הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי
אשף17/06/2007לא אמרת שאת הולכת להרוס.... סליחה להנות מה מלון? יאלה.... תעזבי את מאיר והלפטופ שלו בשקט...(--: . סתם סתם סתם . מותק. תשארי כמה שאת רוצה. ואם את רוצה למצוא את הצנטריפוגות אז הן נמצאות בהרי טורה בורה באפגניסטן . נקודות ציון לא תקבלי אבל רמז כן. בתחת של בן לאדן. חחחח. תמצאי את התחת שלו ומצאת את הצנטריפוגות. וגם כמה לירות מהאמריקאים שמתים לפוצץ לו את התחת.חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
סקרן17/06/2007את כותבת שהחמיא, ושהוא מאוד חרמן וניצל מצב מסויים וכו'...אז לפי דעתי את כבר החלטת ואת בטח מכירה אותו יותר טוב מאיתנו, וכן מכירה את כל הסיטואציה טוב יותר מאיתנו..אז מה? מה בדיוק רצית להגיד? שנדע שאת חתיכה, ובגלל שבעלך לא מחמיא לך אז בא לך אולי לדבר עם מישהו על זה באופן איטימי? ואולי בא לך לבגוד בגלל זה, ושמגיע לו...תשמעי, לא כל בעל מחמיא לאשה שלו, ולא כל אחד מראה את אותה אהבה לאישתו..
לא כל אחד מביא לאשתו פרחים אדומים, פרלינים מתוקים ויינות איכותיים..לא כולם ולנטינו...אבל, עדיין זה לא אומר שהוא לא אוהב אותה. אני בטוח שבעלך אוהב אותך, אבל לא מראה מספיק, בגלל שהוא מאוד לחוץ, או אלף ואחד סיבות.. ואולי זה גם באשמתך קצת...צריך הרי 2 לטנגו...תראי אין לי מושג איך זה אצלך, לא מכיר אותך בכלל, אבל מהיכרות עם נשים אחרות, שסיפרו לי שהבעל לא נותן להן מספיק חום ואהבה, ראיתי שזה לא רק הבעל...גם הן (ולא רק הבעל) לקחו אותו כמובן מאליו עם השנים..עדיין זה לא אומר שאין אהבה, יתכן שהיא מעט דעכה, וייתכן שפשוט לא ידעו להראות אותה..
זה לא סיבה לבגידה, או למחשבה כזו...קודם את צריכה לנסות את כל הדרכים להדליק אותו ולהחזיר את העניין שלו בך, לדבר גם אפשר...מבחינתי יש סיבות אחרות, אני למשל לא בוגד..אני מתפרפר..אני בא מאהבה, יש לי מערכת יחסים מאוד טובה עם אשתי גם אחרי 10 שנים, ממשיך לפנק אותה בכל הדרכים, אבל אני אוהב נשים, והן כנראה אוהבות אותי (ולא מתוך שחצנות אני אומר את זה אלא מתוך מודעות). ובאמת שלא כמו רוב הגברים שמקטרים שהנשים שלהם לא אוהבות יותר סקס, ומשעממות אותם, אני נהנה מאוד עם אשתי, אבל פשוט צריך עוד קצת מעבר, עוד קצת ריגושים אחרים, אני אוהב לחזר, אוהב להיות מחוזר, אוהב את כל ההתחלה החדשה שבלהכיר משהי, ובלרגש אותה, בלהסעיר אותה, וגם אותי כמובן..
טוב בכל מקרה קצת גלשתי וכתבתי כבר יותר מיידי.
תביני, אין שום דבר רע בלרצות להיות שוב מחוזרת, ונאהבת ונחשקת, אבל, וכאן האבל לא תמיד הפתרון לכך הוא בלחפש בחוץ, ולא כל אחת בנויה לזה..ואם הרסתי פה למישהו איתך, אני מתנצל מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף17/06/2007אחי תפסיק להתנצל. אתה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן..אני מסכימב עם -ק
עינבר17/06/2007אין לך על מה להתנצל..יש לך את היכולת לגעת במילותייך ולהאיר את נפש האישה-אז תתייחס אל זה כעל מתת או שירות ציבורי..הרי זה לא ישאר איתך לנצח..יבוא יום וזה ישתנה..אז תהנה מזה כל עוד תוכל ..חוץ מזה ראי מישהי שמתלוננת על כך..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאיר את נפש האשה?
סקרן18/06/2007לא מאיר ולא מעורר...פשוט מסתכל נכון, מתבונן דרך העיניים, עמוק פנימה, לתוך הנשמה אני צולל, ורואה כמה נפשה של אשה יכולה להיות זוהרת וקורנת..כמה היא יפה וסוערת...
יודע שכל אשה שמקבלת טיפה של יחס חום ואהבה, נראית תמיד מרהיבה..
זה לא אני, נשים פשוט בנויות כך, ואני רק מתבונן לתוך העיניים ורואה את זה, ומוציא את זה החוצה
לא מאיר כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרתי במילה...
עינבר18/06/2007אתה רק הרחבת את דבריי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ק17/06/2007תענה כבר לעינבר (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא אוהב אותי יותר:-((
עינבר17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה קצת..
סקרן18/06/2007את מספרת שבעלך לא מסתכל לך בעיניים, ואת טוענת שזה בגלל שהוא קר ואדיש...לא בטוח. בדרך כלל גבר שלא מסתכל לאשה בעיניים הוא בסה"כ ביישן...באמת מי שביישן לעולם לא יתסכל לאשה בעיניים. זה לא מצביע בהכרח על קור מצידו. אני מכיר מספיק גברים חמים אבל מה לעשות גם בישנים שלעולם לא יתסכלו לאשה ישר בעיניים כשהם פונים אליה.
עוד משהו חשוב..אם כבר החלטת לבגוד או כמוני להתפרפר (אני ישות חופשית של אור ואהבה, והמילה בגידה היא שלילית ולא שייכת ללקסיקון שלי, וכולם יכולים לקפוץ ולצקצק בלשונם), לעולם על תערבי חבר של בעלך..טעות, טעות, טעות!!! אני בחיים לא הייתי שוכב עם אשה של חבר רחוק כקרוב. אין לך מושג איך זה ייגמר, ומתישהו זה ייגמר, אלא עם תתאהבו מעל הראש ותפרקו את החבילה שלכם, מה שלא נראה לי. אז תחשבי על זה טוב טוב. אני אישית מציע לך לנסות עוד קצת עם בעלך. עוד קצת לנסות לעורר אותו. אני לא מאמין למה שכתבת שמעולם הוא לא עורר אותך מינית ומשך אותך, אחרת לא מאמין שהייתם מתחתנים. ברור לי ששיקול כלכלי להמשך הנישואים ושיקול של טובת ילדים זה הדבר הכי חשוב בנוגע לפירוק החבילה, אבל אני חושב שיש בתוכך גם אהבה, אולי כבויה, אבל עדיין נראה שהגחלת קיימת, ולדעתי את יכולה להצית את הלהבה מחדש, יש בך המון חום ואהבה לפי מה שאת מתארת, את נשמעת על פניו אשה סוערת שרוצה לבלות ולהינות מהחיים, ולמצות את הטוב שבהם, אז אני מאמין שאת יכולה להחיות ולעורר את הנישואים. זה קשה נכון, אבל כל דבר בחיים קשה, גם להצליח מבחינה כלכלית קשה (כפי שאת מעידה שבעלך עשה זאת) וגם להקים משפחה זה קשה, וגם לחיות חיים כפולים זה קשה...
וואלה, אני נשמע כמו איזה פסיכולוג בגרוש ולא זו הכוונה שלי..ואני בטח לא כזה, אבל את חייבת את זה לעצמך לפני שאת מחליטה להתחיל בחיים כפולים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית, התגובה כאן בשבילך..
סקרן18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן אני קצת חולק עליך.
אשף18/06/2007כל הענין הזה של בעל הביישן לא נראה לי. אחרי כל השנים של נישואין אם הוא עדיין מתבייש אז משהו לא בסדר איתו. ממי הוא מתבייש? מאישתו?למה? למה שיתבייש? ממה? העין הזה לא נראה לי. לא מסכים איתך.
ובקשר לגחלת .אני מסכים שאולי היא קיימת אבל ידידי אם יש גחלת ואין חומר בערה בסביבה כדי להדליק אותה מחדש אז מה הטעם לנסות?
אני בהחלט מסכים ואמרתי את זה קודם שיחסים אסורים במסגרת החברים והמכרים הם מתכון לאסון אקולוגי בקרקע הנישואין.
לך ,אחי, יש יחסים בריאים עם אישתך ותבורך על כך . אתה לא מזניח אותה עם כל ההתפרפרויות שלך וזה טוב. אבל יש כאלה שמאבדים ענין באישה שלהם ושוכחים מהר מאד איזו אישה נפלאה יש להם לידם. אני אפילו לא חושב שהוא בוגד בשרית. זה הטיפוס. קר ומנוכר ולמזלו הרע היא דווקא מהטיפוסים היותר זקוקים לחום ונתינה. זה חתיכת פלונטר לא קל לפיתרון למרות שבאמת ובתמים הייתי מציע לה לנסות בכל זאת להחיות אותו מחדש. הייתי מציע אם הייתי מאמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חולק בחזרה...
סקרן18/06/2007אתה אומר ששם היית מאמין היית מציע לה שוב לעורר את בעלה. אני דווקא מאמין, אפילו מאוד, כי מדובר באשה שטוענת וכנראה גם מרגישה שהיא סקסית, וחושנית וכו' וכו'. ושאשה חושבת ומרגישה שהיא סקסית, לא יעזור בית דין היא כזאת ואף אחד לא יכול להגיד אחרת, לא משנה איך היא נראית. אשה סקסית זה לא בהכרח אשה יפה ואשה יפה היא לא בהכרח סקסית. ובחזרה לעניינו, יותר נכון עניינה של שרית. בגלל שהיא מרגישה סקסית, אני חושב שהיא כן מסוגלת לעורר אותו, היא חייבת אבל להתאמץ קצת יותר. השאלה אם היא בכלל רוצה. אם היא לא מעוניינת זה כבר משהו אחר. לדעתי בתוכה היא כן רוצה לעורר אותו, ולחדש איתו, אבל לדעתי בנוסף יש לה חשק פנימי, (שקשה לה אולי להודות בו), ובו היא רוצה שגם מישהו אחר יתחיל איתה ויחזר אחריה ויגרום לה להרגיש שוב צעירה ומושכת ונחשקת ונאהבת כמו פעם. אתה יודע מישהו שירגש אותה ויטריף אותה ויסובב אותה ויסחרר אותה לחלוטין, ללא כל קשר לבעיה עם בעלה. זו דעתי, ויכול להיות שאני טועה, והיא רוצה רק שבעלה יתעורר ממנה וזה יספק אותה.
ובנוגע לקטע של להסתכל בעיניים..מה לעשות מכיר כאלה שמתביישים גם אחרי כמה שנות נישואים, ואתה יודע מה? גם אם זה מעיד על קור מסויים שהוא מפגין ולא על ביישנות, זה לא מעיד על חוסר אהבה. כנראה הוא פשוט לא יודע להראות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף18/06/2007אחי אל תחשוב שאני מנסה להסיט אותה לבגוד. הענין של הביישנות בכל זאת לא נראה לי. מה זה עוזר אם יש בו אהבה והוא לא מראה אותה? זה כמו מצב שגבר יש מליונים והוא לא נותן לה שקל( סתם משל. בלי שום קשר לשרית) .ידידי אהבה היא רגש שצריך להראות אחרת סליחה על הביטוי אבל מענין את התחת שהוא אוהב אותה. הרי היא דיברה איתו. הרי הוא לא מוכן ללכת לייעוץ. הוא הגבר. הוא יודע הכל. הוא לא צריך להראות אהבה כדי שהיא תדע. נו באמת. גבר כזה משול לחתיך סקסי והורס אבל...אינפוטנט. שרית אם את קוראת את השורות האלה אז בלי להיפגע בבקשה. וסקרן ,אחי, אני מכבד את דעותיך גם אם אני לא תמיד מסכים איתן. יום טוב
אשף18/06/2007אני מצטער אם אני נשמע כמו אחד שמנסה לדחוף אותך לזרועות של אחר. אני מבין שאת לא מספרת הכל. ואת גם לא רוצה להתכתב באימייל. האמת היא שהמקרה שלך נדון באימיילים שאני מקבל מחלק מנשות האתר. אל דאגה. זה רק דיון ולא רכילות. אני מנתק קשר עם כאלה שמרכלות . הן לא אמינות בעיני ואי אפשר לספר להן כלום. אם הן מרכלות על אחרים סביר להניח שהן ירכלו עליי. ואני שונא שמרכלים עליי מאחורי הגב.
בכל אופן המקרה שלך ללא ספק לא קל לפיתרון. בכל מקרה אם את הולכת למצוא אהבה במקום אחר תזהרי. תבחרי נכון. יש המון זאבים שיספרו לך מה שאת רוצה לשמוע ויעלמו רגע אחרי. תמצאי אחד שילך איתך יד ביד. צעד אחרי צעד ורק אז אם תבטחי בו ותדעי שהוא האיש את יכולה לזרום. בקצב שלך. ואם הקצב לא יתאים לו אז עדיף שהוא ילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק, לסקרן ולשאר....
שרית18/06/2007ריגשתם אותי עד מאד רק לדעת שיש אנשים זרים, כמוכם, שאפילו לא מכירים אותי, וכבר דואגים לי, דרך המחשב, , אם הייתי הולכת לפסיכולוג או לייעוץ היו אומרים את מה שאתם אומרים לי. בקיצור קראתי בעיון רב, באמת כתבתם ברמה גבוהה, כולכם צודקים במאה אחוז, את כולכם הבנתי כהוגן. אך מי שנטע יותר לדעותי זה אדון שמכנה את עצמו: ק. טוב, כי אתם לא מכירים את מצבי לעומק וגם את אין סיבה שתדעו. בעלי, חסר תקנה, ואין לחלוק על זה. אני נשואה הרבה שנים, ולא אכתוב כמה. אני בסביבות גיל ה-40. אני אומר לכם בשיא הכינות, אבל בשיא הכינות: אני אישה מאד מאד יפה, וגם סקסית. יש לי קבלות, אין לי סתם אינטרס לומר לכם, גם לא מתכוננת להתפרפר,,אני פשוט כותבת לכם בשיא שיא הכינות ומהלב. אנשים מהסביבה, שכנים, משפחה= כולם תמיד מחמיאים לי, וזה מה שמעצבן, כולם חוץ מבלי.בעלי בעבר הרחוק פלט מהפה, שהוא מאד מאד אוהב אותי וקשור אלי, אך לא מסוגל לבטא זאת כלפי חוץ= אז זה התוצאות שאני משלמת על זה תמיד ועד היום. כי בצעירותנו, תמיד חשבתי שאנשים משתנים, וזה בכלל לא נכון, לא נכון!!!!! .אתם מתפלאים שאדם נאה, חתיך, חכם, יפה תואר ויפה מראה , הורס שמנסה קצת לחזר אחרי בעקיפין, אתם מתפלאים שהוא עושה לי את זה?????????????, מה הפלא???? לא כל אדם שיחמיא לי יירגש אותי. האדם הזה מרגש אותי , ואני חושבת עליו כבר 4 שנים, זה עינויים שאין לכם מושג, כמה אני סובלת. הוא זרק לי מחמאה שאין כמותה ועם כל הלב לפני ימספר שנים, ומאז הוא נדבק לי לנפש, מה עוד שהוא מאד נאה, מה עוד שהוא תמיד מביט בי, תמיד מחייך אלי, הוא עושה לי דברים מבלי לדבר אלי הכל בשפת גוף כבר כמה שנים, ואין לכם מושג כמה אני סובלת מיזה ששומרים מרחק, זה כמו לדקדק מישהי ובו בזמן לסגור לה את הפה. הוא משלים את בעלי. לבעלי יש פנים יפות לא מכוערות אך עם השנים הוא השמין כמו הר אדם, פשוט הר אדם ולא עושה שום דבר בנידון שזה גם תורם לדחייה, לא מספיק שלא מספק אותי ריגשית , גם מראהו דוחה אותי. אז מה אתם מתפלאים?????? כבר השלמתי והתרגלתי למראה החיצוני שלו. אתן לכם עוד דוגמא שזה מקומם אותי: כשאנו מוזמנים לכל מיני אירועים, נצבט ליבי לראות שגברים מחייכים ומתחבקים עם נשותיהם ליד השולחן, מראים תשומת לב אחד לשני, ובעלי הולך ומשקיע את כל תשומת ליבו באחרים. הוא לא רואה אותי ממטר. ומצד שני אני רוצה להנות באירועים, מדוע להיות קבורה בבית עם בנותי? וכמה שדיברתי איתו, הוא יושב 10 דקות לידי ונעלם לי מהעינים ומשוחח עם כל העולם, איתי מה פתאום, ואני מרגישה עזובה, בודדה שבא לי למות. אז תגידו לי, זה נקרא בעל? כך מתנהג אחד שמכבד או אוהב את אשתו????
אם הייתי יודעת שהוא כך יראה והתנהג איתי אחרי החתונה לא הייתי חולמת להינשא לו. תבינו!!! . אני זועקת לחום, לתשומת לב, לחיבוק מהאדם ההוא וכלום לא יעזור. אני מחכה ליוזמה שלו. ואם הוא יזום, אני אהיה הכי מאושרת בעולם, כאילו זכיתי במליון דולר!!. ושוב תודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה ניראה שכבר קיבלת את ההחלטה...
עינבר18/06/2007כל שנותר לי הוא לאחל לך בהצלחה..אך לדעתי את טועה..ובואי אתן לך דוגמא..(ממילא איש לא מכיר אותי כך שאין לי חשש)..נישאתי לאדם שהתאהבתי בו ממבט ראשון..תמימה לא ידעתי איש לפניו..בעלי עם הולדת ביתי השניה נהפך לאדם קר אכזר והכי גרוע מנוכר..ואני בתמימותי חשבתי שאם אשמור על הכל טוב ויפה אז הוא יחזור לעצמו..מיותר לומר שזה לא היה כך!אומנם לא סבלתי לאורך שנים כמוך אך זו היתה תקופה קשה..עד שלקחתי יוזמה התחלתי להראות לו שאני לא עוד אויר שיש להתייחס אליו כשצריך ..בקיצור הראתי לו אותי!היום יש לי בעל שמודע אליי מאוד ..קשוב..וטוב מאושר באישה שאיתה בחר לחלוק..אז יקירה..לא כל אדם מקבל את האושר ואת החום לעיתים צריך ליזום..וכמו שאמרת הוא קר את חמה..אז הציפי אותו בחומך..ניראה לי שפשוט השלמת עם איך שהוא מתנהג..אומנם מרדת קצת אך חזרת לשקט אחר כך..אז עיצתי לך היא כזו..אומנם ההוא יספק את החום את המגע את כל מה שאת צריכה..ואחרי שיפתח בפנייך העולם..קצת קשה לחזור מחום לקור ..לא חושבת ..מה תעשי אז...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא עדיף לנסות לתקן...
עינבר18/06/2007מאשר להסתכן..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגברים אוננותאסתר13/06/2007היי האיך היתם מרגישים אם בת זוגתכם מספרת לכם שהיא מאוננת וגומרת מזה?ובסקס איתכם לא מצליחה לגמור אף פעם?
(אני אישית עושה זאת ולא מצליחה לגמור איתו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררע. אל תגידי את זה לבעלך.
אשף14/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצון הייתי מלווה לך יד
nafakush14/06/2007ומאונן לך ומלקק לך עד שהיית גומרת 20 פעמים אחת אחרי השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmy girlfriend
miko15/06/2007my girl do it all the time i guss i need to lurn how to fuck butter or lern moor tricks
for fucking
if you know let me* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdear miko
אשף15/06/2007it has nothing to do with the way you fuck. sometimes she needs to do it alone. anyway its grate that want to improove yourself in sex. she will love u for that. good luck man/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין
eyall15/06/2007חמודה אל תדאגי אם הגבר שליידך מבין עיניין
אז הוא צריך לפרגן ותנס לשתף אותו באוננות איתך במיטה
מניסיון זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לראות אשה מאוננת מולך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
א115/06/2007אם את שואלת אותי
אני הייתי שמח אם האישה שאיתי עושה את זה לבד (מאוננת ואני מסתכל עליה
לדעתי זוהי חוויה לגבר לראות את השותפה שלו מתחרמנת ומאוננת ומגיעה לסיפוקה
ככה הוא יכול לדעת איך לפנק אותה גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שמשנה זה מבחן התוצאה
רונן17/06/2007תגמרי איך שנוח לך, אם זה לא מקולקל למה לתקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות נשית - הוידאו
18/06/2007קודם כל, באמת צריך להנות במיטה. ואם כבר נהנים - מה זה משנה ממה נהנים? אם אוננות זה מה עושה למישהי את זה, אז שתאונן כל היום עם בעלה, לו לא צריכה להיות פגיעה באגו - העיקר שאשתו מסופקת. הרי חלק גדול מהנשים לא גומר מחדירה, אז ברור שנשאר רק לאונן.
דבר שני, עד שנשים למדו לאונן וגם לדבר על זה הן צריכות להתבייש? יאללה יאללה, כל הגברים עם האגו המנופח. תנו לנו קצת דרור במיטה - זה יעשה לכם רק טוב. תאמינו לי.
אגב, הנה דוגמא טובה לכל נושא [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4719 id=link]האוננות הנשית[/a] - סדרת טלוויזיה חדשה שתעסוק בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למי שמכיר את נטשהמחמוד13/06/2007עברתי לטומי בפורום וראיתי שנטשה היא\הוא לא החלטתי אם היא אישה או גבר לכן אני שואל אם משהו מכיר ויודע
אם היא אישה אז אותה אני מחפש לפנטזיות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני אישה עבדתי...
אסתר13/06/2007על ענבר או לפחות רציתי לעבוד
ומאמי לא תודה אני מוותרת.....יש לי מישהו כבר.....ואני לא מחפשת גברים פה.....רק שואלת שאלות תמימות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מסקרנת?שלומי12/06/2007יש לי שאלה מסקרנת?
לבנות המין השני: האם אתן גומרות במהלך האקט המיני, עקב חדירה בלבד? ואם כן במה זה תלוי (במהירות וכו)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבמילה אחת..בגירוי :-))
עינבר12/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנטזיה הלסביתיואב12/06/2007הפנטזיה הלסבית עשתה לי פעם צרות צרורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאמת?
סיוון12/06/2007אתה יכול לספר לי זה נורא מעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)