מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקרן אחינואשף28/06/2007
אתה רואה מה עושים לי שני המצחיקים האלה אייל ודייב? חחחח.....חחחח. מתחילים איתי ומתגוננים. נו ...מה לעשות גם את זה צריך לספוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אתה לא בוב ספוג?
עינבר28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שזה מה שהם חושבים
אשף28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת ?
אשף28/06/2007עכשיו שאני מסתכל במראה אז.... יש דמיון(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לא במראה אבל כן בתוכן ....
אייל28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף28/06/2007תרגיש בנוח להעליב אותי. אני לא נעלב אבל יש פה כמה בנות שאתה פוגע בהן. אתה אומר שהן מתייעצות עם בוב ספוג? נו באמת. תשלח חצים אליי ונשחק פינג פונג אבל אל תעליב אחרים דרכי. זה די שקוף. קיבלתי כבר כמה מיילים בנדון. לתשומת ליבך (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק יקירי...
אייל01/07/2007אם ישנן נשים פה שהעלבתי או רמזתי בדברי על משהו אשר פגע בהן אנא שיפנו אלי ישירות אני לא צריך אותך באמצע.
אני חושב שאתה יוצר פה מהומה על לא כלום
שיפנו אלי ישירות למייל [email protected] ואם פגעתי בהן מבטיח אני להתנצל.
תודה בכל מקרה גורו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף01/07/2007הישארת מייל . אני מקווה שיפנו אליך . אמנם זאת היתה פגיעה שמופנית אליי והסברתי להן את זה. ואם יש לך עוד חיצים שבא לך לשגר אני פה רק תגיד שאני אצייר את העיגולים על החזה. (--:
לזכותך ייאמר שאתה לא מתחבא מאחורי מייל ואומר מה שיש לך להגיד בפורום. יום טוב גבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי עיצה בשבילך..
סקרן28/06/2007אולי פשוט להתעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שזה הכיוון.
אשף28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן - אתה לא כפול ????
אייל28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה כפול? תסביר לאט אולי נבין מהר
סקרן28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אולי תסביר באמת
28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוזבים אותכם לכמה דקות..עינבר28/06/2007וכבר אתם רבים...לא יפה!!באדולינה תכניסי בהן מישמעת..לציית לך!! :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעינבר
אשף28/06/2007מה אני אגיד לך . אחד מפחד ממה שאני כותב לנשים אחרות ואחד מקנא במה שנשים אחרות כותבות לי. אימאלה ..... הצילווווו. חחחחחח
טוב לראות שחזרת . שלחתי לך מייל. תקראי אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיל ביל אחי
אשף28/06/2007תחזיק מעמד גבר. הולך להיות חם פה. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה, שיהיה חם, אפילו לוהט
קיל ביל28/06/2007אבל באמצע יום עבודה, איך אפשר להתרכז אחרי זה במשהו עם כל הפנטזיות האלה, האוננויות והנשים החופשיות. אכן, תמונות קשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח.. קשות? הגמת אחי
אשף28/06/2007קוראים לזה אנרגית החיים. אחרי כל זה יש הרבה חשק לעבוד. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשתדל
28/06/2007למרות שאני לא ממש בקטע של משחקי שליטה, יותר בעניין של קשר חם בין שני אנשים, פיזי ורוחני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שזה הכיוון. תודה בכל אופן
אשף28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבי
mosha29/08/2011היי בת כמה את ? שנדע אם אני עומד בקריטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה משגעתבילבי הערומה28/06/2007הייתי שמחה למצוא גבר שמוכן לאונן בפני. אני לא יודעת למה, אבל בעלי החנון לא מוכן לעשות את זה מולי, הוא כל כך עצור במיטה. ולי יש שתי פנטזיות: למצוא גבר שיאונן מולי ולהשתתף באורגיה עם שני גברים דו מיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפתוח ליברלי ויצירתי
דוד28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את עושה לנו על הבוקר?
קיל ביל28/06/2007הלו, יש כאן אנשים עם לב חלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיל ביל אחי
אשף28/06/2007תחזיק מעמד הולך להית חם פה (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב
איתי28/06/2007אני יכול להגשים לך את הפנטזיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי- איזה חלק בפנטזיה אתה רוצה?
בילבי הערומה28/06/2007זה לא שאני טיזרית כל כך, אבל הייתי מעדיפה קודם קצת לדבר ולשמוע פנטזיות של אחרים גם. אגב, לאיזה חלק אתה מתחבר - לאוננות או לאורגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בילבי
28/06/2007בוקר טוב, נעים לדעת שיש עוד נשים שאוהבות ככה סקס ומכונות לפתו את עצמן מול הרבה גברים תאבי מין. יש לך עוד סיפורים לחלוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעי
איתי28/06/2007בא לך שנדבר בצט של נענע נעשה צט סבייר וננדבר על הכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
בילבי הערומה28/06/2007אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבי
ירון28/06/2007היי לך
על הבוקר איזו פנטזיה.
אני יותר בקטע של לאונן בפנייך לגבי האורגיה -בעיה!
צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בעיה בכלל
בילבי הערומה28/06/2007לאונן מולי, גם טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקדימה
ירון28/06/2007נו אז קדימה צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת - מוכנה מולי?
קיל ביל28/06/2007זאת השאלה הגדולה, כי אם אפשר לארגן משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בילבי...
סקרן28/06/2007וואו! איזה פנטזיות מיוחדות יש לך...
אבל את יודעת מה? אני אדון התענוגות, מגשים החוויות הרטובות,
אני אומן ההנאות, אמן הפנטזיות המתגשמות,
יש לך פנטזיות מיניות, אצלי אין את המילה לא ניתן לעשות...
לאונן מולך זה דיי טרויאלי, אשתי מתה על זה ולכן זה ממש בקטנה...
לגביי השניה (טוב יש פה כמה נשים שמכירות אותי, ולא צריך ליד כולן) , אז אם את רוצה לדבר על זה באמת...
צרי איתי קשר במייל הזה:
[email protected]
אם תהיה דיסקרטית, את תביני מהי תשוקה, ואיך אשה מרגישה איתי כמו מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה משורר
בילבי הערומה28/06/2007אני לא יודעת אם להאמין לכל מה שאתה כותב, מה שכן, זה מרטיב אותי לחשוב על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא משורר..
סקרן28/06/2007ובטח לא איזה סופר
אבל מה שמרטיב אותך, מטריף אותי,
וכשאני אסחרר אותך, את תביני מי אני...
הנגיעה שלי רכה, והיא תמלא אותך בתשוקה
טוב שאת לא מאמינה לכל מילה, בגלל זה נתתי לך את התיבה,
זה טוב את סקפטית, העיקר שתהיה סקסית,
זה בסדר נשמה, כי יש הרבה חלאות בסביבה
שלך הסקרן
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן, אין מילים
28/06/2007אתה מדהים, יש לך מישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה...
סקרן28/06/2007איזה מחמאה..
אני מתחיל כבר להסמיק...לקבל מחמאה מהמנהלת...
תרשי לי משהו קטן...
תני לי את ידך, תני לי ללטף את לחייך
אחמוד את שדך, אנשום את עורך
אתבונן לך בעיניים, אגע לך בירכיים
אנשק לך את השפתיים, אלטף לך את הרגליים
עורך כל כך רך, מרגיש שבין הרגליים שלך כבר לח
יש אומרים שאני חלקלק ומסוכן, אבל יש לי נפש של אמן
טוענים שלאשה, אומר מה שרוצה לשמוע
למרות שמעולם לא באתי לפגוע
כל מי שאותי מכירה, יודעת שאני אמן הנגיעה
נ.ב. היתה, נגמר, נפרדנו יפה לפני שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שיותר מדהים מלאונן בפנייך הוא...
אייל28/06/2007לעשות את זה באמצע העיר כאשר שנינו ברכב ואני ערום למטה שוכב על הכיסא ו.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההא??!
28/06/2007למה שהיא תרצה לעשות את זה באמצע העיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אם היא מחפשת ריגוש .....
אייל28/06/2007אז זה הריגוש
לראות גבר מאונן 99% ממי שתבקש מהם יסכימו אבל יקחו אותה לפינה חשוכה.
המתח המעשה המיקום החוויה כל אלו הם הגורמים לריגוש האמיתי ולא סתם לראות גבר מאונן.
מנסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
28/06/2007אני קצת מסתייגת, נראה לי קצת מטורף מדי. אולי בילבי תסכים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרי מה זו "פנטזיה" אם לא....
אייל01/07/2007טירוף או זמני או קבוע .
ותאמיני לי שזה מדהים לשבת ברכב עם בחורה שמביטה בך לא מבינה מה יקרה בעוד רגע ואתה לאט לאט מכניס אותה לאווירה המינית בה אתה מתאר את שאתה הולך לעשות. בכל שלב ושלב אתה מבהיר בפניה כי ידיה לא קשורות והיא חופשיה לראות את עצמה נוגעת בך מלטפת אותך מקרבת את גופה אליך ונותנת לך להריח אותה (דבר שמטריף אותנו ) ואז כאשר היא נכנסת לאווירה אתה מביט לעיניים שלה ויכול לחוש כמה רטובה היא ואז אתה מעביר את ידיך אט אט לכוון איבר המין שלך, מעביר את היד על הזיקפה המטורפת שלך ושוב מביט לה בעיניים ורואה איך היא מתפתלת בכיסאה ומביטה החוצה לראות מי עומד ורואה אותה אבל חשוך בחוץ ואנו עמוק בכיסא ואז שוב אתה מעביר את ידיך על איבר מינך עד לכוון העכוז שלך מטה וחוזר מעלה. היא כבר רואה כמה חזק אתה ואז היא כבר תבקש שאוציא את איבר מיני .................(להמשיך???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה אני מוכן לשניהם
ישראל28/06/2007היי אני מוכן בהחלט לאונן לפנייך וגם האורגיה באה בחשבון אם זה יהיה במקום נגיש בשבילי חח שיהיה לך יום מקסים ורטוב ישראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בילבי
בחורצ'יק28/06/2007אם תחליטי שאת הולכת על אחת מהפנטזיה שתארת, אני אוכל למלא לך את שתיהן.
את מוזמנת ליצור קשר ונמשיך משם.
[email protected]
ביי ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיץ, הא?
28/06/2007תגידף, אני סתם מתעניינת, אין לך בעיה להיכנס למיטה עם עוד גבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
בחורצ'יק28/06/2007כבר עשיתי את זה פעם.
מישהי שהכרתי אמרה לי פעם תוך כדי שיחה שזאת הפנטזיה שלה ואני מטבעי מאוד אוהב להתנסות אז הלכתי על זה והיה אחלה.
כמובן שזה צריך להיות עם הפרטנרים המתאימים.
אז לשאלתך
אין לי בעייה להיכנס עם גבר למיטה...
רק רצוי שתהיה שם גם בחורה שיהיה אפשר להנות מכל העולמות
; )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד לך
28/06/2007ווווווואאאאאאאאאאווווו - אתה המלך שלי (לפחות ל-5 דקות הקרובות). אין הרבה גברים שהיו מוכנים לזה, זה בטוח. יש מצב שאתה מספר לנו איך היה? איך היה עם הגבר, איך היתה האינטראקציה? איך הרגישה האשה? אני כולי מתרגשת מלדמיין את זה. נגעתם אחד בשני? ספר, אני מתה לדעת, באמת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוף, אז ככה...
בחורצ'יק28/06/2007קודם כל להבהיר שלא היינו זוג פשוט אנחנו מכירים המון זמן ומאוד פתוחים אחד עם השנייה והחלטנו ללכת על ביחד.
היא הביאה עוד בחור שהיא הכירה (אני כבר לא זוכר מאיפה) שהיה בעניין.
זה היה די מוזר כי הסיטואציה היתה חדשה לכולנו.
נפגשנו בהתחלה בבית קפה קטן ואינטימי והכרנו קצת ואחרי שעה בערך, כשראינו שיש כימיה ממש טובה בין כולם, הלכנו לדירה שלה.
התיישבנו בסלון עם כוס יין, עם מוסיקה שקטה ותאורה עמומה והאוירה ניבנתה בצורה ממש טובה.
היא התיישבה לידי ולאט לאט התחלנו להתמזמז שנינו.
הוא חיכה קצת והסתכל עלינו ואחרי כמה דקות הצטרף אלינו ועברנו לחדר השינה.
בהתחלה היה מוזר גם לחלוק בחורה עם עוד גבר וגם לבוא במגע עם הגבר אבל איך שנכנסנו לזה יותר ויותר היה פשוט מעולה והחיבור היה מצויין, בקטע הזה באמת היה לכולנו מזל.
מספיק לך או שאת רוצה את התאור היותר מפורט והלא מצונזר?
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה חושב?
28/06/2007ברור שאני רוצה את כל הפרטים. נגעתם אחד בשני - אתה והבחור? עשיתם כיף אחד לשני או שהענקתם מחסדיכם רק לאותה גברת בת מזל (איך אני מקנאה בה)?
שמע יקירי, זה סיפור מעולה ותיאור מחשמל ממש.. אני מתה כאן... מזל שעוד מעט אני יכולה לללכת הביתה ולהוריד קצת לחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK, תקבלי פרוט יותר מעמיק...
בחורצ'יק28/06/2007יותר מאוחר
:)
וזה לא שאני טיזר (או שכן...) אני פשוט גמור מהשבוע הזה ואני חייב לנמנם שעה שעתיים לפני שנכנסים למוד סופ"ש.
חוץ מזה שיהיה לך למה לצפות.
בנתיים תגיעי הביתה ותשחררי לחץ כמו שאמרת.
; )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
בחורצ'יק29/06/2007אז כמו שאמרתי,
אחרי כמה לגימות מהיין אצלה בסלון התחלנו היא ואני להתמזמז מול הבחור השני שהעדיף להסתכל בנתיים.
אחרי כמה דקות הוא התקרב אלינו והתחיל לגעת וללטף את שנינו.
מהר מאוד התחלנו להתקדם לחדר השינה ואת מעט הבגדים שנשארו השלנו מעלינו.
נכנסנו לחדר השינה ומצאית את עצמי עומד בין שניהם, שלושתינו ערומים, מתנשקים ומתלטפים.
נשכבנו על המיטה ויצרנו משולש אוראלי שבו אחד יורד לשני שיורד לשלישית שיורדת לראשון.
זאת היתה הפעם הראשונה שראיתי זין כ"כ מקרוב שהוא לא שלי ובגלל זה הייתי מהוסס קצת בהתחלה אבל מהר מאוד זה עבר לי ולמדתי להנות מההתעסקות איתו.
אהבתי במיוחד לרדת לבחור יחד עם הבחורה. כשהזין שלו נמצא בין השפתיים שלי לשלה, שהלשונות שלה ושלי מטיילות לאורכו של האיבר הזקוף שלו ומדי פעם נפגשות וטועמות אחת את השנייה.
וואו, אני מתחיל להתחמם כאן וגם ככה חם היום.
חייב ים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי, רק התחלת
01/07/2007קודם כל, יפה שזכרת. שנית: שפוך הכל (תרתי משמע)!!! אין מצב שאתה עוצר כאן. אתה לא היחיד הולך להתחמם כאן עכשיו. אני חייבת שתענה לי על השאלות הבאות:
1. היתה חדירה גברית?
2. ממה הכי נהנית איתו?
3. איך הבחורה התנהגה בסיטואציה ביניכם? היא זרמה עם זה?
4. כמה אורגזמות היו שם לכולכם?
5. היית עושה את זה עוד פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוף...
בחורצ'יק03/07/2007אז לשאלותיך באדולינה...
לא היתה חדירה ביני לבינו. הוא רצה אבל אני לא כ"כ הייתי בעניין.זאת היתה פעם ראשונה שלי עם גבר אז היה גבול לכמה אני מסוגל להתנסות בפעם אחת.
הכי נהנתי איתו זה מהאוראלי, היה ממש נחמד להתעסק עם זין שלא שייך לי.
לגבי הבחורה, היא היתה באטרף. גם ששנינו מפנקים אותה וגם ששנינו מתחרמנים מולה.
לא ממש עשינו ספירת מלאי לאורגזמות שרצו שם, אבל אני יכול להגיד לך שרצו הרבה.
אם הייתי עושה את זה עוד פעם...
יצא לנו לשחזר את המפגש הזה עוד פעם אחת ואח"כ משום מה יצא שהרבה זמן לא דיברנו בגלל כל מיני אילוצים אבל אני מת לעשות את זה שוב.
רק צריך למצוא פרטנרים שיזרמו איתי
אז אם משהו/י כאן בקטע... ; )
כן באדולינה יקירתי, לשאלה הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה
סולו01/07/2007שלום לך עלמת החן פנטזיה זו ידועה וחביבה על נשים ואשמח להעניק לך מימוש שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
א02/07/2007החוויה הכי מדהימה שהייתה לי עם אוננות מול אישה שתוך כדי האוננות התנשקנו והיא נגעה בי ליטפה לי את האשכים ליטפה לי את פי הטבעת הגמירה בין החזקות בחיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
מתמחה בצלילה22/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי למסנג'ר שלי
גבי03/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילחי טלפון
אבי04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבילבי
avi וחבר05/11/2007אשמח להגשים לך את הפנטזיות
ואפשר לצרף חבר
תתבונני מאונן ועם חבר
אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי ופפילומהגל28/06/2007האם ניתן לקיים מין אנאלי כשלבחור החודר יש פפילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילו בלי קנדום אפשר..לכי על זה...
סקרן28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשר לולהחר מאני27/06/2007אני אקח אותך לסקס מבחן
החר מן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשמחה לשמוע
לולה 2227/06/2007אבל חשבת על זה שאני לא לוקחת אותך לשומקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'אסנת27/06/2007ממתינה חומד לתגובתך. אנא אל תעזבני לכל שאלותי. תעשה עימדי חסד. תודה רבה לך. אוהבת - שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרירדת מהפסים ????
אייל27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתי
אשף27/06/2007עניתי לך רק עכשיו. מצטער חומד אני פשוט הרוס. היה לי יום קשה מול אנשים זוועתיים. אני מת לישון . תקראי את התגובה שלי. מחכה לשמוע ממך. לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'שרית26/06/2007ק' יקירי, ערב טוב.
אני רוצה ברשותך לפרט. הוא לא עומד או יושב מאד קרוב אלינו כאילו רוצה לשמוע על מה מדברים, הוא עוד במרחק או ישב במרחק שבלתי אפשרי לשמוע מה הבחורה אמרה לי. הוא "סתם" מגניב אלי מבטים ברגע שאני מדברת עם מישהי ואני רואה את זה מזוית העין, וגם ברגע שמישהי אחרת מדברת איתי הוא לא מנסה להקשיב מה היא אומרת ולא מעז להביט בזאת שמדברת איתי, אלא מביט אלי בערך כ-20 שניות ואחר מהר מסיט את עיניו. אך אני לא אעזתי להביט בו, וזה כל פעם קורה, גם שאנו מוזמנים לאירועים, הוא יושב ליד אשתו ומידי פעם מגניב אלי מבטים. בתור גבר איך אתה מסביר את התנהגותו???. אני בעבר עקבתי אחריו בכוונה כדי לראות אם הוא גם מגניב מבטו לאחרים, אז לשמחתי הרבה, מביט לצלחת שמגישים לו שאוכל ואלי בלבד. אי אפשר להגיד שזה לא עושה לי טוב, אך מדוע? אם אני מושכת אותו, מדוע לא יוזם? והאם גבר שמגניב מבט לעבר בחורה שמקשיבה לבחורה אחרת זה יכול להיות מכל מיני מניעים או רק סתם שאני מושכת אותו???? אנא תפרט. תודה לך!!!!! .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבת כמה את ???
אייל26/06/2007לפי תיאור דברייך את נשמעת כמו ילדה יפה בת 16 .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף27/06/2007אני מצטער חמודה אבל ככל שאת מפרטת יותר כך נדמה לי יותרויותר שאת אוחזת ברוח. האיש לא נראה לי. ארבע שנים מהמבט הראשון?
תקראי את מה שכתבתי לך. אני באמת מצטער. לא קל לי להביע את דעתי בפנייך. אני יודע שאני אולי מכאיב לך אבל אל תתני לו להתל בך. להשתעשע איתך. בפעם הבאה תעשי לו פרצוף חמוץ ונראה עד כמה הוא גיבור. הוא כנראה נהנה מהתגובה שלך למבטים שלו. אל תתיחסי אליו. תראי לו ריחוק. תני לו לשבור ת'ראש למה את מחמיצה לו פנים. זה יהיה רגע האמת עבורו ועבורך. הוא יצטרך להחליט. לכאן או לכאן. אם הוא יתפוס אומץ אז הרווחתם. אם לא אז תצטרכי לוותר עליו ולמצוא מישהו שיאהב אותך בקצב שלך ותנאים שלך.
אני מקווה שלא קלקלתי לך את מצב הרוח. לילה טוב מותק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'
שרית27/06/2007בוקר טוב, יקר!. ניסיתי לפני כמה זמן מספר פעמים את שיטה הפוכה. להחמיץ לו פנים, להראות לו פנים כועסות, וקרה מקרה מעניין. שמתי לב כשאני קרירה אליו, ומראה לו פנים כועסות - הוא מתקרב אלי, מתעניין בי, מתחנחן, פשוט זה מה שגורם לו לרדוף אחרי, וכשאני מביטה בו זה גם קורה, אבל במינון הרבה יותר נמוך. מה דעתכך על זה? נורא מוזר בעיני, מדוע כשאני מראה לו כעין ברוגז הוא מנסה לחזר, מה קורה כאן?? . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף27/06/2007כי הוא נהנה להשתעשע איתך וכשרואה את העונג על פנייך כשהוא מביט בך אז הוא מתמלא גאווה. לעומת זאת כשאת מחמיצה לו פנים או כשאת קרירה אליו הוא חוטף שוק. מזדעזע. לא מבין מה קורה. אז הוא מנסה להתקרב יותר. מצטער יקרה דעתי לא השתנתה. הוא רוח. לילה טוב חומד.
(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתי
אשף28/06/2007הבחור שלך לא יכול להתמודד עם רומן מחוץ לנישואין. זאת הדרך שלו לבגוד. הוא נועץ מבטים. מחייך.מחמיא . ומתמלא גאווה כשרואה אותך מגיבה לו בשפת גוף. אבל הוא לא מסוגל להתקרב יותר מזה.הוא חסר ביטחון ואני מבטיח לך שברגע האמת הוא יתקפל ויברח.
שיהיה לך יום מקסים.
אני הולך לעשות משהו היום. חבל שאני לא יכול לספר לך על זה כאן.
בייי. אני באיחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדולינהישראל26/06/2007היי בדולינה את עושה רושם של מישהי אחלה הייתי שמח אם תסכימי לבלות איתי קצת בקשר מיני ומהנה כולל כל מה שתבקשי שלך ישראל ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה רציני?
אסתר26/06/2007נראה לך שהיא תסכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה לא?
ישראל26/06/2007לא שאני מצפה שזה יהיה מיידי אבל אחרי איזה שיחה טובה או שתיים שאפשר לראות שאני לא איזה אנס חח אני לא רואה סיבה למה לא (חח אל תשכחי את שם הפורום) בכל מיקרה יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני כי ההיא הלכהלולה 2226/06/2007באדולינה הלכה. אולי תפגשו אותה במקום אחר, בשם אחר.
אבל אל תדאגו, אתם לא לבד. מעכשיו אני כאן איתכם.
מי אני? סבלנות, לא תמיד מגלים את הכל בפעם הראשונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראומנם לא מגלים הכל בפעם ה......
אייל26/06/2007הראשונה אבל אני חייב לדעת :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקרנות הרגה את החתול
לולה 2227/06/2007מוכן לקחת את הסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן בהחלט
אייל27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה חייב?
לולה 2227/06/2007ומהו בדיוק אותו הדבר שאתה חייב לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותך........
אייל28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה:-)
עינבר26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הנמצאת
לולה 2227/06/2007תודה על קבלת הפנים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה חמודה..
סקרן27/06/2007אל תעלבי אבל נורא אהבתי את בדולינה, היה בא משהו מיוחד ומסתורי, משהו סקסי כזה, הלוואי שהיתה לי מנהלת כמוה כשהייתי בביה"ס. רגע את בת 22 לא? רק לפני 4 שנים סיימת בית ספר..
וואי את צעירה, את בטוחה שאת רוצה להיכנס לעולם החטאים של הסקרן? זה עולם של פנטזיות וסטיות מיניות, לא כל אחת מסוגלת בו לבלות.. את רווקה בכלל לא? רובנו כאן נשואים, לחלק אפילו יש ילדים..רובנו כבר עברנו כמה דברים בחיים..בכל מקרה שלא תביני לא נכון, לא רוצה לפגוע חלילה, או להעליב, את מוזמנת, למרות שדיי מהר תביני שלא באמת קורה כאן יותר מדיי, הכל דיי על מיי מנוחות, פה ושם ארועים מעניינים, אולי באמת צריך כאן בפורום רוח חדשה וצעירה בדמותה של איזה לוליטה בת 22.
יאללה אז תעוררי כאן את העניינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל זה ממספר אחד?
לולה 2227/06/2007הרבה השערות ממספר אחד...
אולי אני בת 22 אבל הסתובבתי בכל העולם מגיל 16, הספקתי להיות עם כ"כ הרבה גברים שאני לא זוכרת ואחרי זה להתביית ולהתחתן?
אולי 22 בגלל הספר (נראה אותך יודע איזה)?
אולי יש לי אובססיה למספר 2?
ובקשר לדאגה, זה חמוד מאוד, אבל לא נראה לי שתצליחו לזעזע אותי בקלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ'טער, אני חלש בספרים
סקרן27/06/2007יותר חזק במספרים..
בכל מקרה 22, 2 או 222 את חמודה, ומתקבלת בברכה..
אבל, אל תגידי שלא הזהרתי...יש כאן סוטים, ואני כנראה הגדול מכולם...אוראלי, אנאלי, נמאס כבר מהבנאלי, פאטיש לאצבעות רגליים עם אודם, משחקי עבד ומלכה, אדונים ושפחות אצלי הכל יכול לקרות... כל עוד זה עם נשים אני בעניינים, לא משנה צעירות או מבוגרות, בהירות או שחומות, גבוהות או נמוכות, רזות או מלאות, כל עוד הן סקסיות ונועזות ולא ביישניות, הן מגלות כי עולמו של הסקרן הוא עולם מלא סטיות שבו ממשים פנטזיות כמוסות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את האזהרה
לולה 2227/06/2007אבל חשבת על זה שאם אני כאן סימן שיש לי פנטזיות שמתחרות או עוברות את שלך? (הרמת גבה בשאלה).
תודה על הקבלה, יהיה נחמד לשחק כאן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן, הצלחת להרים גם לי גבה...
סקרן27/06/2007יש לך חוצפה חיובית, אני אוהב ילדות שובבות וחצופות...את בסדר את...
הילדה החדשה בשכונה, נכנסת לכאן כאילו היא מלכה
קחי את השרביט, רואה שאת הולכת להיות כאן להיט
במקרה שלי אפשר גם שוט, זה לא יגרום לי לבכות
ואם תלבשי גם מגפיים שחורות, את תראי מי הוא אדון התענוגות
ודרך אגב מה לגביי השם של הספר...מה לגביי 22?
מה לגביי הגיל, מה לגביי הנסיון? אוף כמה שאלות אני שואל אותך..טוב מה לעשות, אני סקרן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שובבה או מלכת הכיתה?
לולה 2201/07/2007ומה אתה, משורר, ליצן החצר, עבד או סתם עובר אורח סקרן?
בת כמה היית רוצה שאהיה? כמה ניסיון יש לי? ומה זה משנה אם אני עם שוט ביד ומגפיים שחורות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורר אני בטח לא...
סקרן01/07/2007אבל לגביי כל שאר הדברים? אולי...אולי עבד, אולי ליצן, אולי עובר אורח, ואולי זר, נשוי, חתיך וסקסי שסביר שאם היית רואה, עוד לפני שהייתי מוציא מילה, את כבר היית מרטיבה...
ודרך אגב, את קטלנית ועוקצנית...אה? זה בסדר, אני לא נעלב, אלא משועשע ממך.
ודרך אגב מה זאת אומרת בת כמה אני רוצה שתהיה? כאילו אני יכול לשנות את הגיל שלך...תהיה בת כמה שאת, לא בת כמה שמישהו פה רוצה שתהיה...למרות שזה עולם ורטואלי אני עדיין מצפה פה לכנות מסויימת, בטח מהמנהלת.
ולגביי הניסיון? בטח שחשוב שיהיה לך ניסיון...את רוצה הרי לנהל את הפורום, לרשת את מקומה של באדולינה...וזה באמת לא כל כך פשוט, אי אפשר להכניס ילדה, לתוך נעליים של אשה...אז כן ניסיון חשוב שיהיה לך...
ולגביי השוט והמגפיים - זה בסה"כ אופציה...לא רוצה ללבוש לא צריך, אני הרי לא מכריח, אני לא כמו הנשיא שכופה ואח"כ בוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע, כמו שאמר יורם גאון:
27/06/2007הנני כאן.....
אני לא הולכת שלום מקום. לולה, בואי נהיה כאן ביחד, מתאים?
וסקרן, תודה - אתה עדיין חייב לי את הסיפור שלך. הבטחת, לא? לא יפה לאכזב ילדה שאוהבת סיפורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה בהחלט מתאים...
סקרן27/06/2007מאנז' אטרואה? בשביל זה אני תמיד אהיה בסביבה...
ולא שכחתי ילדונת, אל תדאגי לא אכזב אותך..אני פשוט צריך טיפה יותר זמן בעבודה, את יודעת אצלי זה לא סתם אני, היא ווברטור, זה כל מה שמסביב, איך התחיל, למה, כמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
Dor27/06/2007צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי?
27/06/2007בקשר למה ליצור קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת, היא לא נראה לי שחשוב לו..
סקרן27/06/2007העיקר שיהיה איזה קשר..קשר אינטימי, קשר אפלטוני, קשר משפחתי, קשר בנעליים...
צרי איתו קשר ונראה בקשר למה הוא רצה שתיצרי איתו קשר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר מתווספים אז גם אני רוצה
אלכסיס זורבס27/06/2007להודיע שלאחר התבוננות ממושכת, ללא תגובות, אני מנסה את מזלי ומחליט להיות שותף פעיל.
האם זה יעבוד?
ברכות ללולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות חזרה
לולה 2201/07/2007זה יכול לעבוד, צריך רק קצת אומץ... (מצטערת על התגובה המאוחרת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה
דייב27/06/2007אשמח לשמוע ולשוחח איתך על דבר
ולשמוע את דעותייך
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לולה 2201/07/2007אשמח להכיר. מצטערת שלקח לי זמן לענות, ימים סוערים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק' ולשאראסנת26/06/2007היי ק' מה העניינים. התגעגעתי אליך. יש לי שאלה אליך בנושא שפת הגוף, ואודה על התייחסותך. כשמישהי מדברת אלי , תמיד אני רואה מזוית העין שהגבר ההוא נועץ בי מבטים בשולחן בו אנו יושבים במשך כ-20 שניות. גם כשאני נמצאת בהאזנה מצד האישה ולא המדברת, הוא פשוט נועץ בי מבטים. מה לדעתך הסיבה כשגבר נועץ מבט באישה כשמקשיבה לאישה אחרת??. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש תשובה מאד פשוטה לזה.....
אייל26/06/2007בעצם יש 2 תשובות:
1. הוא רוצה להבין את נושא השיחה ואולי לבקש סליחה ולהתערב ואז.....
2. הוא רוצה לנסות ולהיות "זבוב על הקיר" בשיחת נשים שזה בעצם חלומו של כל גבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתי
אשף26/06/2007שלחתי לך תגובה ואני לא יודע איך היא הגיעה להודעה תחת כותרת
" באדולינה... נראה שעינבר השתלטה על הפורום". תקראי אותה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית, למה?
דייב27/06/2007הכותרת של הנושא שלך הוא לק' ולשאר
ובלב הכתבה את פונה ישירות לק' . אם את רוצה יחס מהשאר (הכוונה לתגובה) אז תראי לפחות נימוס ותפני בלשון רביםלכולם ולא רק לאדם מסויים.
אשמח לענות לך אם באמת את רוצה יחס גם מאחרים ולא רק מק'
מחכה לתשובתך (באם תסכימי לענות) כי ישנם בפורום הזה אנשים אחרים מלבד המאהב הגדול ק'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדייב
שרית27/06/2007היי דייב. הפנייה שלי לכולם, הבעיה שק' בעיקר עונה ומגיב לשאלותי, ורואים לפי תשובותיו שיש לו חוכמת חיים בלתי רגילה, מבלי לפגוע באחרים. הוא בד"כ עונה לי. להיפך כל המרבה הרי זה משובח, אני מתה שכולם יענו לי כמו שצריך, אני לומדת מכל תגובה. אנא מוזמן בכיף וברצון רב לענות לי. ביי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרי מחשבתי
דייב27/06/2007היי לך שרית,
כשגבר מסתכל על אישה שמשוחחת עם חברתה (או אישה אחרת) זה יכול להיות מכמה סיבות :
אחת זה כי אתן בתור נשים מעניינות אותו כמו ההופעה שלך או צורת הדיבור והאזנה שלך.
שני : יכול להיות שאת מעניינת אותו באופן אישי (למשל אם את נראית טוב או סתם אחת שיודעת להתלבש)
שלישי: שיחת נשים היא תמיד מעניינת - תוכן השיחה למשל, הרי מי לא ירצה לדעת על מה מרכלות נשים.
מכיוון שאני לא מכיר אותך כל כך אז לא יכול לתת את כל האופציות שיכולות להיות.
ואני יודע שישנן אנשים שלוטשים עיניים באישה שמשוחחת רק בכדי להביך אותה ולתת לה הרגשה שכאילו משהו אצלה לא בסדר בלבוש או בהתנהגות.
תעשי ניסיון ותלטשי עיניים במישהו או במישהי לזמן ארוך ותוודאי שהאדם שאת לוטשת בו עיניים יראה אותך לוטשת בו עיניים ותראי את התגובה שלו ישר למשל הוא יבדורק אם הבגדים בסיידר או ישפר את עמידתו ומקרה הקיצוני הוא יפנה אלייך וישאל אם את צריכה ממנו משהו.
ובמחשבה שניה אולי הוא רוצה לגרום לך לפנות אליו בשיחה בכדי שהוא ימשיך את השיחה לאן שהוא מעוניין
מקווה שהתשובה תרצה אותך ולו במעט
הרבה בהצלחה ושיהיה לך אחלה ערב מתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדייב
אסנת28/06/2007היי דייב. איזה תשובה מפורטת, כל הכבוד. אך אני רוצה לציין שגם כשאני נמצאת במרחק מהגבר הוא לוטש בי מבטים בעת שאני מסתכלת ומקשיבה לזאת שעומדת מולי ומדברת איתי, זה לא שמעניין אותו מה שמדברים איתי אחרת היה מתקרב כדי להאזין. הוא יכול להיות במרחק גדול מקצה האולם ואני קצהו והוא יפזול לעברי. אם כך זה תמיד במובן החיובי? לקחת את זה בתור מחמאה, או שלעיתים גבר מביט באישה אפילו במרחקים בלי סיבה מיוחדת??? . גם כשאני מתעלמת ממנו אחרות שמו לב לזה שהוא לוטש בי מידי פעם מבטים (הם אמרו לי את זה).מה אתה אומר?? תהיה פייר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת להוסיף מייל יא אידיוט
אשף27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שהזכרת לכולם שקוראים לך אידיוט
א127/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח....חחחחח....
אשף28/06/2007תהיה יצירתי קצת דייב. אתה כל הזמן ממחזר מה שאני כותב. ....חחחח....חחחח. ומה קרה באמת? היה לך איזה משפט מפתח שהיית דוחף אותו לכל תגובה." ואם את רוצה שאעזור לך הינה המייל שלי
בלהבלה@בלהבלה .צרי קשר" ... זכור לך? מה קרה? הפסקת לנסות ולדוג נשים במצוקה? חחחחח....חחחח....חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,dhs kh
דייב28/06/2007ק' זה מלשון קטן או קטנוני.
לא נורא אני לאכועס עלייך או על כלך אלה שמנגחים אחרים
אתם פשוט אנשים קטנים וקטנוניים עם בעיית תסכול מולדת ולכן לא יכול לכעוס .
אתה חושב שאתה הכל יכול ולא מוכן ולא רוצה לקבל ביקורת אז הבעיה שלך גדולה מאוד וכדאי מאוד שתלך ותאשפז את עצמך היכן שהוא רחוק
חבל לי רק על האנשים שאתה מורח אותם בשטויות ובקטנוניות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק ב - 100%
אייל28/06/2007האיש הזה ק הוא פשוט "פשוט" ו ק- טן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוה.. סופסף אתה יצירתי קצת
אשף28/06/2007אני מאחל לך הרבה הצלחה. אולי לא שמת לב אתה זה שהתחיל את כל הענין עם אבישג. זכור לך איך קינאת ? הרי כתבת במפןרש " אבישג אני מקנא" . ועוד פעמיים. ועכשיו כואב לך הלב ששרית כותבת לי אז אתה שוב מנסה לנגח ולהעליב. אני מתפלא עליך. הייתי בטוח שאני אקבל עוד מייל מלוכלך כמו ששלחת לי אחרי שאבישג התעניינה בי ולא בך. אני לא מאהב גדול וגם לא גורו. אם אני כזה קטן בעיניך אז מענין למה הנשים פונות אליי? למה הן לא פונות אליך? הרי את איש העולם הגדול. אתה dave. לא סתם דויד. אם הן פונות לאיש קטן כמוני אז מה זה עושה אותך?
אחרי המייל ההוא אמרתי לך לרדת ממני .אבל כנראה שזה לא עוזר .אתה ממשיך לנגח . האמת רציתי קצת לפרוש מהפורום אבל אני יודע שאתה מת עליי. אז אני אשאר בכל זאת כדי שיהיה לך מה למחזר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחסוך לעצמך את.....
אייל28/06/2007התגובות של הדבר השולי הזה שמסתובב פה ....הוא באמת כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מדבר על הגורו ק
אייל28/06/2007איש טיפש עם נסיון חיים שואף ל - 0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין אייל
אשף28/06/2007תכתוב עוד קצת . זה בסדר. אני לא נעלב. אמרת שמה שאני כותב זה מהמחשבות ולא מהניסיון. אחי אתה מההההזהההה צודק. אני סתם איש קטן. תהיה נחמד יותר לנשים בפורום וגם אתה תוכל לתרום מהניסיון שלך. זה בתנאי לשא באת לתפוס זיון.
וכן נכון אני מתכתב עם כמה נשים בפורום. מוזר בעיניך? אל תדאג . עוד מעט גם אתה תהיה פופולארי. שחק אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף27/06/2007אל תשימי לב . הוא עצבני עליי בגלל איזו צעירה בת 22. אוכל את הלב שהיא רצתה להכיר אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא שונא אותך....
אייל28/06/2007כי אני לא נכנס לרעיון בו אני מכיר אותך באיזושהיא צורה אתה כלום....
ואם את רוצהלהיות נקיה עם המצפון שלך אל תתיחסי לאיש הזה ק כי נראה לי שהוא מאלה שמנסים ליצור לעצמו קשר עם חבורת נשים לאגמון משותף בו הוא הגורו.....
שימי לב לשיחות שלו עם נשים אחרות פה ותביני במה מדובר.... את האמת זה מפחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד... אתה מפחד?
אשף28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה מפחיד.....
אייל28/06/2007שיש טיפוסים כמוך ברשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאישה היפה שבנכםדן26/06/2007אני פונה ליפה בנשים אם את נשואה ובנויה לרומן מתמשך מלא בחברות, הבנה וכייף אמיתי ומחויבות שמעבר לקשר החזק שנבנה ביננו, בואי נפגש ונראה לאן נגיע נב אני בן 33 נשוי רזה גבוה 183 סמ [ אומרים שאני ניראה טוב ויודע סקס מהוא ] לא מחפש סטוץ המסנגר של
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשים יפות
דן28/06/2007נשים יפות היכן אתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן אנחנו?
28/06/2007אולי מדברות עם מישהו שאומר על נשים "אתן" ולא "אתם"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמנה שחורהאשף25/06/2007אני מחזיק לך אצבעות . גם של הרגליים. תעדכני אותי מה נגמר.
אה ועוד משהו....תשני את השם מאלמנה שחורה למשהו אחר. השם מזה לא מתאים לאחת כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
אשף26/06/2007אני מחכה במתח . מה נסגר עם א' ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא נסגר כלום.:(
אלמנה שחורה27/06/2007הגעתי מהאירוע של חברה מאוחר והייתי עייפה מדי בשביל לדבר. לעומת זאת הוא לא הפסיק לדבר,
הוא קורא אותי כמו ספר פתוח.
הוא מרגיש שאני רוצה לעזוב אותו .
חצי לילה הוא בכה ואמר לי כמה שהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי ,
ושהוא יעשה לי את הארוע הכי גדול ויפה שכולם יקנאו בי..
ואני הגבתי ב... מתה עליך, חולה עליך, אוהבת רק אותך, וכו', וכו' וכו'...
ובלב אמרתי לעצמי נו יאללה שישחרר לחץ ויתן לי כבר לישון.
מה אגיד לך? החיים הם לא זין , הם תמיד קשים...
אה.. ואם לא אמרתי קודם אז נחש מה??
הוא מגיע כנראה לסופ"ש ארוך, איזה כיף לי, נכון? בעעע.מזל שהבנים ישנו אצל אבא שלי כך שיהיה לי לטפל רק בקטנה ובו.
אתם בקאנטרי בשבת?
ספר מה איתך? משבת לא דיברנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך מחייה המתים. (--:
אשף27/06/2007היי א.ש.
היגעתי עכשיו הביתה ואני מרגיש כמו גוויה. היה יום קשה ומלא הפתעות בעבודה. אני חייב לישון. אדבר איתך מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
אשף28/06/2007מצטער על אתמול . פשוט הייתי גמור. אנחנו עושים איזה פרוייקט שמחיב אותי להיות שם כל הזמן. לגבי יום שבת אני אודיע לך.
אה ותזכרי לגבי מה שדיברנו בטלפון. תגיעי היום למסיבה עם מכנס super low . ועם ..... אני רוצה תצוגת אופנה. (-:
אני חייב לרוץ. אדבר איתך אחר כך. שיהיה לך יום מדליק.
מת עלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגת אותי מצחוק.חחחח.
אשף28/06/2007על המיילים המצחיקים. ואלה רעיון. את מכיאה איזה טראפיסט טוב באיזור שלנו? חחחחחחח.....חחחחחחח.....
יום טוב. נשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה איבר גברי הכי מושך אישה?שלומי25/06/2007איזה איבר גברי הכי מושך אישה? האם זה ישבן, או עיניים וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנטשה...
אסתר25/06/2007מבחינתי זה תחת קטן ומוצק וריסים של הבחור (כן תופתע לגלות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואאהו אני שם :-)
אייל26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות.שרון,1925/06/2007שלום,לאחרונה התחלתי לאונן עם מברשת שיניים חשמלית...רק שהוצאתי את המברשת ונשארתי עם מכשיר רטט בן זונה...הבעיה היא שלוקח לי הרבה זמן להגיע לאורגזמה...וגם אז היא ממש קצרה ואני עדיין מרגישה כאילו משהו חסר..אני בתולה והולכת לשמור על זה עד החתונה..אבל מה אני יכולה לעשות כדי לגמור טוב יותר?חזק יותר?מדהים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנו באמת
אורן05/09/2007עזבי אותך מאילתורים כנסי לארוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי אליי בובה אני יביא אותך לשיאים
yona05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כינוי אחר06/09/2007כן פשוט תתחתני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לאונן בדרך אחרת:
אורחת06/09/2007על הכיסא, למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להישאר בתולה עד לחתונה את דתיה?
XTV06/09/2007דתיה מאוננת אם מיברשת שיניים?!,יש הארבה דברים שאני לא יודע על דוסים ועל דוסיות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעני לי את דתיה????????????????????
XTV06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזבי אותך אוננות
אביב07/09/2007בואי תכירי אותי ותראי שלא תצטרכי לאונן יותר בחיים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון בשבילך
היועץ08/09/2007קודם כל זה יפה שאת שומרת את עצמך לחתונה, אין כבר הרבה בנות כמוך.
בקשר לבעיה שלך,
יש מכשיר מאוד מעניין שנקרא "רוקט פוקט", הוא יעבוד הרבה יותר טוב מהמברשת שיניים שלך ואני מאמין שיעצים את התחושה...
אבל לפני שאת מניחה אותו על הדגדגן או מחדירה אותו תגרה את עצמך בדרכים נוספות, תגעי בעצמך, תפנטזי, תעשי כל מה שיעזור לך להיכנס לתחושה שלפני האורגזמה, כשתהיי רטובה למטה אז תתחילי לשחק עם המכשיר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לאולימפיאדה
nafakush23/10/2007חזק יותר, גבוה יותר ,מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה ...נראה כי עינבר השתלטה עלאייל25/06/2007הפורום שלך לא ? פופולרית פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיה שלה...
סקרן25/06/2007עכשיו הוא של ק'..היום הוא בעל הבית כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן אחינו
אשף25/06/2007תודה על המחמאה אבל אני נמצא כאן בכיף ולא להשתלט על שום דבר. שיהיה לך קסם של ערב. (--:.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק
אסתר25/06/2007ראית את ההודעה ששלחתי לך באימיל הפסקת להגיב לי ודי מעניין אותי למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
אשף25/06/2007אני מאד עסוק בימים האלה . ניסיתי לכתוב לך על הבוקר אבל משום מה האינטרנט לא עבד. אני אכתוב לך מחר כי עכשיו כולם בבית . ויש לי מה לכתוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה...
אסתר25/06/2007אני יודעת שלא ייהיה שומדבר ביננו ושהבעיה של ענבר מאוד מציקה לך ואני מקווה לך המון בריאות ואושר לכולם פה וגם לה אישית שתצא מהקושי שלה רק מה? אני אוהבת להתייעץ איתך זה הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה יקירתי.....
אייל26/06/2007ק נטש אותך לטובת העוזבת ... אין דבר כזה ביחסים שאין לי זמן או שהאינטרנט לא עובד....זה קצת מעליב לא ? ?? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה משפט מגעיל אייל..חבל
עינבר26/06/2007שטרחת בכלל להפנות אותו לנטשה..ברור מילותייך לפני שאתה רושם..ואם כל כך חסרה לך תשומת הלב..פנה אליה אבל לא באמצעות סיכסוך,וזה לא נוגע לך אם נטשתי או חזרתי או מה אני עושה..שזה יהיה עניינך..אז תוכל להביע דעתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך חסך בהבנת הנקרא.....
אייל26/06/2007ונראה כי כולם מגעילים פה חוץ ממך...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"א לא אמרת שאת פורשת ? ? ?
אייל26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף26/06/2007אחי . אתה מנסה להיות מצחיק? שנדע מתי לצחוק. מה שאמרת זה לא לענין. וחוץ מזה "העוזבת" ואני סתם ידידים וירטואליים.. תלמד בבקשה לכבד את הנוכחים. כולל נטשה וכולל עינבר. אחרת פשוט יפסיקו להתייחס אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
אשף26/06/2007אל תתיחסי לדברי פיגולים של אייל. נראה שהוא מנסה את כוחו בסטדנאפ. ולגבי התגובה למייל אז סיפרתי לך מה שקרה. את תריכה לבחור אם להאמין או לא. דרך אגב שלחתי לך מייל .אני מחכה לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק לא יפה המשחק שלך....
אייל26/06/2007תעמוד כמו שצריך מול החצי הערה שנותנים לך.....
ומי לא יתייחס אלי ? אתה או עינבר ?
שמתי לב שהפכת לגורו אמיתי פה כולן רוצות את הייעוץ שלך, את האמת אני לא מתרשם מכך ויותר מזה אני חושב שהייעוץ שלך מגיע ממחשבות על הדבר ולא מהנסיון.
כך שאין לי בעיה אם לא תתיחס אלי ק.
תודה בכל אופן על פנייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אדם זניח. אתה עוד תיווכח.
אשף26/06/2007וסע לשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך גורו...
אייל27/06/2007:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה. אתה בסדר (--:
אשף28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף28/06/2007ממש אין לי בעיה לקבל חצים של ביקורת. אתה יכול להגיד לי מה שאתה רוצה. רק שזה יהיה בזמן הנכון. אמרת שאני מדבר מהמחשבות .זאת דעתך ואני מכבד אותה. אתה יכול לחשוב מה שבא לך. אבל לבוא ולהעליב נשים זה לא מתאים.
אה וגם אמרת שאני 0 וטיפש. סבבה הולך. תרגיש בנוח . אני לא נעלב.
(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינתי היא יכולה לעשות מה שבא לה
26/06/2007היא מוזמנת לקבל אחוזים מהפורום. נשים כמו עינבר (ריגושת ונבונות) ראוי שיהיה להן מעמד מיוחד בכל מקום. היא יכולה לבוא אלי כמו גאידמק ולבצע השתלטות עוינת. אני בעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב אני חייב לך..
סקרן26/06/2007עוד סיפור, אל תדאגי לא שכחתי פשוט אין זמן בעבודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את זה
26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה..על המחמאה
עינבר26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית היקרה
אשף26/06/2007אם לבן אדם יש אומץ להסתכל עלייך במשך 20 שניות כשאתם עם עוד אנשים בסביבה אז לא נראה לי שהבחור מפחד. כנראה שהוא מהסוג הגרוע ביותר של מחזרים. כזה שקרא את הבעות הפנים שלך ומשתעשע איתך אבל אין לו כל כוונה להתקדם הלאה. זה פשוט מנפח את האגו המעוות שלו. כנראה בגלל חוסר ביטחון מוסווה מעיני אחרים. לצערי פגשתי גם גברים כאלה. אני יודע שאני מייאש אותך אבל לדעתי את רודפת אחרי רוח.
תכתבי לי . אני איתך בכל רגע.
שיהיה לך ערב נעים.
יש עוד תגובה לשאלתך. תבחרי אם את רוצה להתייחס אליה או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)