מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ככה נשים נוגעות - המשך.....09/07/2007
ואת זה שאני בכלל לא בטוחה במה שאני עושה. נכנסתי לחדר המקלחת.
עדי היתה בפנים, המים זרמו. היא פתחה את הדלת והוציאה את הראש החוצה, ורק חייכה את החיוך המשגע שלה. "בואי, תיכנסי".
היא הסתכלה עלי כשהתפשטתי. הורדתי את התחתונים ואת החזיה לאט, כשהגב שלי מופנה אליה. עמדתי ערומה ולא יכולתי להסתובב. לפתע הרגשתי זרועות רטובות נכרכות סביבי - "בואי", היא לחשה, "יש כאן מקום לשתינו".
זו היתה המקלחת הכי מדהימה שעשיתי בחיי. עם נגיעות רטובות, אצבעות רטובות שטיילו לי בכל פינה חשוכה. היא הובילה ואני נענתי לכל נגיעה שלה. היא עיסתה את שדי, וחדרה אותי עם אצבעותיה עד שגמרתי בעוצמה כמוה לא היכרתי.
איך יכולתי שלא להחזיר לה? איך יכולתי שלא לגמול לה? אבל על זה - בפעם אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממהרת?
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממהרת?
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממהרת?
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחש לאיפה
09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקלחת ברור לא????????
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מספרת ולא מספרת....
09/07/2007תדמיין לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדמיין איתך[email protected]
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי
09/07/2007יהיה לך כיף יותר אתי, אבל תיאלץ להסתדר לבד. אתה יודע מה יקרה עם אני אתפתה לדמיין יחד עם כל אחד שמציע לי כאן משהו - אז ירוני, אני משאירה אותך מכאן לבדך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל קצה המזלג להתחלה?
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני הולכת, אחר כך אולי
09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם משהוא להוציא ממך אולי
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי
חתולית09/07/2007את מדליקה באמת. מה עם ההמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שומרת משהו למחר
09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
ירון09/07/2007אני מאמין ששוה להמתין לך מקווה לפירוט מעמיק .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה נשים נוגעות09/07/2007כתבתי כאן כמה פעמים על התשוקה החבויה שיש לי לנשים אחרות. זה לא תמיד היה ככה, עד שזה קרה פעם אחת ואולי הגיע הזמן לספר על זה.
זה היה בבית של זוג חברים (פעם כשעוד היתה לי מערכת יחסים זוגית ונורמלית). בן הזוג שלי, בואו נקרא לו עידו לשם הסיפור, היה צריך לקפוץ לאיפשו עם חבר שלו לאיזה שעה-שעתיים, ואני נשארתי אצלם בבית יחד עם עדי - קטנה, שיער שאטני, חזה לא גדול (אבל גם לא קטן) וכנראה הבחורה הכי יפה שראיתי בחיי.
עדי ואני התיישבנו על הספה, הצתנו סיגריה ופטפטנו עלינו, על אהבה, הבחורים שלנו ומערכות יחסים - נו, על מה שנשים מדברות בדרך כלל. הרגשתי טוב, בדרך כלל לא יצא לנו לדבר יותר מדי - זה לא שהיינו חברות של שנים, היינו בנות זוג של חברים.אבל הפעם משהו היה שם יותר קרוב, יותר משוחרר.
ואז, לרגע היא נגעה בי. אני לא יודעת להסביר עד היום את מה שהיה שם, אבל אני נרעדתי קלות. הסתכלתי עליה וראיתי מיד שהיא קלטה את זה. היא חייכה אלי. זה היה רק רגע אחד בשיחה. המשכנו כאילו כלום לא קרה. אמרתי לעצמי, נו - זה היה משהו חולף ולא משמעותי. אבל זהו, שלא.
המשכנו לדבר, ועדי כיוונה את השיחה לנושא שאף פעם לא שמעתי אותה מוציאה עליו הגה - סקס. אני לא איזה צנועה חסודה - אתם כבר מכירים אותי, אבל באותם רגעים הובכתי קשות.
ואז, היא עשתה את זה עוד פעם, כאילו נגעה בי בטעות לרגע, אבל נתנה לידה להתעכב על הירך שלי. הרגשתי סחרור, הסתכלתי עליה. היא הפסיקה את השיחה, ורק המשיכה לעסות לי את הירך בתנועות מטריפות.
"מה את עושה?", גמגמתי. היא משכה את ידה, חייכה וענתה לי: "לא יודעת, אני פשוט מרגישה שזה נכון. את לא?"
לא ידעתי מה לעשות ומה לענות. האמת? רק רציתי שהיא תמשיך - כי באמת, זוה לא קלישאה - אף פעם לא הרגשתי ככה. "אני לא יודעת", אמרתי לה.
"אוף", היא אמרה, "נעשה כאן חם, אני נכנסת למקלחת". היא קמה ויצאה מהסלון, נכנסה לחדר המגורים. אני נותרתי על הספה.
נגמר? מה פתאום. עדי לא עשתה שום דבר מאותו הרגע מבלי להתחשב בי ובנוכחות שלי בחדר. דרך המראה שבחדר השינה שלה הצלחתי לראות אותה מתפשטת לאט, מחליקה את ידיה על גופה, על שדיה, על הבטן וגם למטה, אל עבר האזור המוצפן - כאילו היא מנסה לעורר מישהו שצופה בה. היא עטתה על עצמה חלוק משי ויצאה אל המזדרון. הציצה אלי ואמרה - "אני במקלחת. רוצה גם?"
הסתכלתי עליה בתדהמה. מעולם לא הציעו לי שום דבר שאפילו דומה לזה, כלומר, לא מאשה. "לא", השבתי לה בקול רפה, "אני נשארת כאן".
"איך שבא לך", היא ענתה, ונעלמה בחדר הרחצה. אני נותרתי על הספה, חושבת מה אני יכולה לעשות. מצד אחד, לא הבנתי בכלל מה היא רוצה ממני ומה אני מרגישה. מצד שני, משהו קרא לי להיכנס פנימה. רציתי את זה ולא רציתי את זה בו זמנית, וזה היה מבלבל.
בהחלטה של רגע החלטתי לקום. שכחתי לחלוטין את זה שמעולם לא הייתי עם בחורה, את זה ששני גברים שמאוד יקרים לי ולעדי יכולים להיכנס כל רגע ואת זה שאני בכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך באדולינה?
ירון09/07/2007אפשר גם במייל[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבת את זה אחרתחתולית09/07/2007אני מתה על מין אנאלי, על אף שזה יכול לעתים להכאיב, אני אוהבת את תחושת הגירוי שיש לי שם, אחרי שמשמנים היטב את האזור. לא כל אחת נהנית מזה, אבל אצלי זה אחרת ואני ממש גומרת חזק מעינוג כפול שכזה. רציתי לספר ואני ממתינה לתגובות.
אני אומרת מראש, אני לא כאן בשביל לחבור לאף אחד, אבלא ני רוצה לשמוע אם יש עוד נשים בקטע, ומה גברים חושבים על זה. ספרו לי הכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוהבת ככה?
09/07/2007לא הרבה נשים היו אומרות את זה. אני בטח לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת מתכוונת לזה
חתולית09/07/2007לא ממציאה סתם, חבל שאת לא בעניין - את לא יודעת מה את מפסידה. ניסית פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
09/07/2007וזה כאב כמו הגהנום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
ירון09/07/2007הכל מכל ניסית כבר ?
טיפ לדמיון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלי
ירון09/07/2007הכל תלוי בשימון .יש שימון טוב אז הזיון באמת מגיע לשיאים אבל אם יש קשיים לא נעים בדר"כ.מה עם חדירה כפולה חתולית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון,אתה צודק
חתולית09/07/2007זה נכון, נראה לי שהיא פושט לא פגשה עדיין את הגבר הנכון, כי כשעושים את זה נכון זה תענוג עילאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת, לא נראה לי
09/07/2007זה פשוט מקום קטן וצר מדי מכדי להכיל את הגודל הנורמלי של איבר המין הגברי. אין מצב שזה לא כואב לך, אחותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם חדירה כפולה חתולית??
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני והשכנה
רוני צפון09/07/2007אני פוגש את שכנתי פעם בשבוע לאחרונה התחלנו בתחת ,והיום זה נעשה רק שם ורק משם יכולה לגמור
הכל חייב להיות עם ניסיון בעדינות ועם המון המון וזלין ושמן .תהנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניין איתך בקשר אנאלי
א26/07/2007אני מוכן לעשות איתך אנאלי רק פינוק בלי כאב כנסי לאימייל [email protected] אני צעיר אבל כנסי נכיר ניפגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוצאים לשייט ריגושיםסיגלית09/07/2007בחודש אוגוסט הקרוב אנו יוצאים לשייט מול חופי ישראל.
אנו שלושה חברים טובים ומגובשים בגיל ה 30 + מצחיקים ואוהבים את החיים.
השייט כולל את כל הפינוקים הנדרשים לגוד טיים של שלושה ימים מדהימים.(כמובן דיסקרטי)
מחפשים אתכן המעוניינות המתאימות לנושא שיחה וראש פתוח והגשמת פנטזיות .
כמובן הפנייה לנשים אסתטיות
ניתן להשאיר הודעה במייל [email protected]
יום נהדר ונשתמע
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמע טוב
סיגלית09/07/2007נשמע מאוד טוב ומסקרן
איך ניתן לשמוע אותכם ולהכיר אותכם יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת !!
סיגלית09/07/2007מעוניינת לשמוע יותר פרטים!
אני בת 27 זורמת וחופשייה מעוניינת בחוויה לחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקהעינבר08/07/2007בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמעת היטב
בחורצ'יק08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שאפרוש מהפורוםאלמנה שחורה07/07/2007אני קוראת בפורום דברים שכתבת ואני נדהמת עד כמה יפה אתה כותב, אבל מה שהכי מפליא אותי, שלקרוא את דברייך מעורר אותי, וזה בעייתי, כי אתה יודע שדבר לא יקרה בינינו.
אתה חבר טוב ואני אחכה לטלפון ממך כשתהיה באילת...,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני אכתוב לך יותר מאוחר (--:
אשף07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
אשף08/07/2007יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לכתוב לך. ובכל זאת אני אתאפק. אני מעדיף להגיד לך את זה באופן אישי. צר לי שאני לא יכול להיות "האחד" עבורך. שנינו יודעים את המגבלות . ליבי שייך לאחת גם אם גופי מתפרפר לו לפעמים. אני מאמין שהגבר הנכון יגיע . גבר שהוא לא עיוור. גבר שיראה כמה את מיוחדת מעבר לחיצוניותך המדהימה. בנסיבות אחרות לא הייתי מוותר. הייתי רודף אחרייך דע קצה העולם. אוסף אותך לידי. והייתי משקיע בך כל טיפת אנרגיה שיש לי.
לא אשקר לך. גם את מעוררת אותי . אבל אני מאמין שאת זה את כבר יודעת. ואם לא אז כנראה שאני יודע להסתיר את זה טוב. למרות שלפעמים נדמה לי שאני שקוף לידך. שאת קוראת אותי. אני אתקשר אלייך ברגע פנוי הראשון שיהיה לי.
אל תפרשי מהפורום. תשארי עוד קצת. נוכחותך עוד תורגש. תאמיני לי. כי יש לך נוכחות מדהימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה לי שפירשת את דבריי לא נכון
אלמנה שחורה08/07/2007כן, אתה די שקוף לידי. וכן אני יודעת מה עובר לך בראש ...
אבל התכוונתי בסך הכל שהדברים שכתבת פה על פנטזיות מיניות והתיאורים שלך לסקס, פשוט מחרמנים ובגלל שאנחנו מכירים אישית , זה יוצר בעיה, תסלח לי שאומר את זה בכנות ובפשטות, לא רוצה להימשך אליך, לא רוצה לרצות אותך, לא רוצה שתהיה הפנטזיה שלי, כי אז ברור לי ולך שנעשה משהו פזיז{אמנם מעולה אבל פזיז}, ואני לא מוכנה לכך ואתה יודע גם למה.
נשיקות, תבלה באילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כיוונתי בכלל..
אלמנה שחורה08/07/2007לכך שאתה תהיה האחד עבורי, ממש לא חשבתי בכיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
אלמנה שחורה10/07/2007חייבת שתדע, שאני מתה עליך!, מתה ליך כי אתה חבר טוב, איש שיחה מעולה, וכיף לדבר איתך, אתה יודע להקשיב.
אבל לא מעבר לזה, ולא רק בגלל מ',
אתה חייב להבין, שלי באופן אישי אין בעיה עם בגידות, {כל עוד אני הצד הבוגד,חחח}
אבל במקרה שלנו, הדרך שבה הכרנו, כל הנסיבות והקשר שנוצר בינינו, לא יוכלו לאפשר שום דבר מעבר, למרות שאולי היית רוצה אפילו פעם אחת, אבל ברור לגמרי שזה יפגע בכולם ובעיקר בחברות שלנו. ועל החברות איתך אני לא אוותר, אתה מדהים ותצטרך להבין שאני לא יכולה לחשוב עליך כעל מאהב או כעל סטוץ.אתה עבורי חבר טוב.
ניסיתי להסביר לך שמה שחרמן אותי זה התיאורים המיניים שכתבת , אבל באותה מידה זה היה מחרמן גם אם כל אחד אחר בפורום היה כותב, הכתיבה שלך יפה. ודווקא בגלל שאתה כתבת את הדברים הייתי חייבת להפסיק לקרוא כדי שכשאפגוש אותך לא יעלו לי בראש ציטוטים של דברים שכתבת.
נשיקות,
מקווה שתבין.
א.ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מרגיז מה שכתבת.
ק11/07/2007אדבר איתך בארבע עיניים כשאחזור. יש כל כך הרבה דברים שאני לא מסכים איתם.... אבל לא בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה לצורך סקסרות06/07/2007
מה דעתכם על בגידה לצורך סקס, התרגשות והגיוון בחיים. הבעל קצת משעמם, היחסים משעממים ובא לי שינוי. האם זה יכול להוסיף או להרוס? שמעתי שיש הרבה שעושים זאת אז למה לא אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבגידה לצורך סקס
ירון06/07/2007רות תהני מהחיים כל עוד אפשר, את יכולה לבגוד לסיפוק אישי אבל חלילה לך להתאהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ששי12/07/2007??????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
yaron07/07/2007נשמע אחלה רות למה לא צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות היקרה
אשף07/07/2007לאחר מחקר מעמיק הרי לך עובדות פשוטות:
1. לכל הנשים יש בעלים משעממים.
2. כל הנשים הלא בוגדות ,רוצות לבגוד.
3. הגברים לא אומרים על האישה שלהם שהיא משעממת. הנשים כן.
4. התקופה שלפני הבגידה היא מעוררת.
5. האקט עצמו מטריף.
6. הרגע שאחרי תלוי באישיות של כל אחת ואחד.
נדמה לי שכתבתי פעם שאם תמצאי את הפרטנר בנכון ושהוא לא יאכזב במיטה ושלאייעלם רגע אחרי זה ושתדעי להפריד בינו לבין בעלך, ושהדבר לא יתגלה, ולא תרגישי רגשי אשם, ןלא תרוצי לספר לבעלך כדי לנקות את המצפון שלך ותדעי לשים את כל הענין בפרופורציות אז זה יכול להיות נחמד.
אבל זכרי דבר אחד. אם בעלך שיעמם אותך עד אז הרי שאחרי הבגידה( אם היא מוצלחת כמובן) הוא יהפוך להיות סופר משעמם. וכל התכונות הפחות טובות שלו ,שהסתדרת איתם עד עכשיו , יהפכו להיות בלתי נסבלים.
ד"א שאלת שאלה מעניינת. אם כולן כן למה אני לא? נו באמת....זה תרוץ הכי עלוב לבגידה. מה בגלל שכולם בוגדים אז זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לק' ולשאר...
רות07/07/2007ק' יקירי
אין ספק שאתה יודע להתנסח, נהנתי מאוד לקרוא את תשובתך.
האמת שיש מישהו פונטינציאלי שאני מתלבטת כבר חודשים ארוכים האם להיות איתו.
הוא מושך אותי מאוד והדבר מטריף אותי.
גם הוא כמובן מאוד רוצה. לאחרונה הגעתי להחלטה שאני עושה זאת, יהיה מה שיהיה.
כמו שאני פוחדת מאוד לעשות זאת כך אני פוחדת עוד יותר שלא לעשות זאת. אני מפחדת לפספס את ההזדמנות לסקס פראי ולהתרגשות מחדש.
הוא גבר שבגד כבר באישתו בעבר ולדעתי אישתו גם בוגדת בו (בהווה). הוא ממש מחזר אחרי כבר המון זמן ואני מרגישה ויודעת שאני מטריפה אותו. זהו נראה לי שאני אלך על זה. אני רק מקווה שברגע האמת יהיה לי אומץ ואני לא אשתפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם לתגובות שאר הגולשים
רות07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות
ירון07/07/2007אם כבר את הולכת על זה אל תגיעי עם ציפיות גבוהות
יכול להיות שאחרי הסקס תגיעי למסקנה שבעלך יותר טוב במיטה(גברים בדיבורים גדולים מהחיים)
בהצלחה.........אל תשכחי לספר לנו איך היה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות
אשף08/07/2007אני מבין שהחלטת כבר לבגוד. עכשיו הדברים יותר מובנים. אני מבין אותך . את עוברת מה שכל נשוי או נשואה עוברים בשלב כזה או אחר. תקני אותי אם אני טועה אבל זה לא שבעלך משעמם.את פשוט חושקת בגבר אחר. אני לא אסיק שום מסקנות. מישהי לימדה אותי לפני כמה ימים לקח מאד חשוב. אם אין לי מספיק מידע עלייך חלילה לי לחוות דעה. בכל אופן אני מאד מקווה שתדעי לעשות את הדבר הנכון בבוא העת. בכל מקרה אני בדעה שאם אפשר שלא להתחיל עם זה אז עדיף שלא. אני יודע שאין לי זכות להגיד את זה. הזכות נלקחה ממני כש התחלתי עם זה.
היום שאחרי לא תמיד נראה כל כך ורוד. לא תמיד החיוך עולה על השפתיים נוכח המחשבה על מה שהיה עם אותו גבר. לפעמים זה ממלא אותך ריקנות מסויימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה רק תיהרי!
קוקו10/07/2007נסי הכל! לפחות החידוש שבדבר יגרום לך להגיע לשיאים חדשים. אבל היזהרי, הצטיידי בקונדומים ואל תתני לאף אחד לשכב אתך בלי... הסיכון אינו שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב ק', חולק עליך לגמרי...
סקרן08/07/20071. לא כל הנשים חושבות שהבעלים שלהם משעממים...
לדוגמא אשתי...חושבת שאני אחד הבעלים הכי מטריפים והכי מעניינים שיש..היא חושבת שאני אחד המאהבים הדגולים עלי האדמות, אם לא הגדול שבהם.. (ואם כל הצניעות יש בזה משהו)..
האמת? אשה אם תביא לה שרשרת יהלומים או זהב, תהיה מרוצה ממך וגם תאהב..
אבל אם תביא לה שרשרת אחרת, כמו שאני מביא לה כמעט כל יום, אז תראה איך אותך היא תאהב, איך היא תעריץ כל צעד ומעשה שתעשה...
אני מביא לאשתי שרשרת של אורגזמות..הרבה יותר מהנה ומספק, אני אומר את זה באחריות! הבאתי לה משני הסוגים, והיא מעדיפה את האורגזמות בלי לחשוב פעמיים...(פה גם אין חשש שהיא לא תאהב או תרצה להחליף (לפחות לא במקרה שלי..)
2. לגביי שעמום של הגברים..יש לי הרבה חברים שחושבים שהנשים שלהם משעממות מוות..האמת?
הם פשוט לא יודעים כנראה איך להגיע עליהן, הם שכחו בי הם התאהבו ולכן הם משעממות אותן..אין שום מחמאות, שום נסיון מחודש לעורר אותן ולהתקרב עליהן ולכן הן משעממות אותן.
3. לא כל הנשים הלא בוגדות, רוצות לבגוד, רחוק רחוק מזה...האמת? כשלאשה ממש טוב בבית, מבחינת הסקס, מבחינת הקשר עם הבעל, מבחינת האנטרקציה בינהם, והיא יכולה לדבר איתו ולהיות פתוחה איתו, ולהגיד לו מהם גם הפנטזיות שלה, אז ב-99% היא לא תחפש בחוץ, היא לא תבגוד אם הבעל שלה עדיין מרגש אותה, ומפנק אותה, וחושק בה, וגורם לה להיות נחשקת ונאהבת. אתה יודע מה? יש נשים שרוצות להרגיש זונות במיטה, פשוט כך, והבעל לא בכיוון של זה בכלל..מספיק לא הסקס המונוטוני, השגרתי.
בסופו של דבר מה שאשה צריכה אחרי הטיפול המתיש בילדים שהיא זו שבדכ' אחראית עליהם, ואחרי העבודה או הקריירה שהיא מנסה לפתח לעצמה (אם יש לה כזו) היא צריכה להרגיש את התשוקה שבה בוערת, היא צריכה להיות קורנת ולהרגיש זוהרת..אשה בניגוד לגבר, לא באה רק להתפרק, היא חייבת להרגיש מיוחדת, ונחשקת, היא חייבת את הסיחרור הזה, ואם אין בבית אז היא תחפש אותו בחוץ...
תאמין לי אשה שמרגישה נחשקת ע"י בעלה, זה מניע אצלה את הדרייב להמשיך הלאה.
4. לגביי האקט המטריף..טוב נו, כבר פגשתי נשים, שהאקט לא היה כזה מטריף..למה? איך יכול להיות? כי הנשיקה הראשונה שהיתה איתה, אתה יודע כמו שהצרפתים מנשקים, פשוט לא היתה טובה (לפחות מבחינתי)..האשה לא ידעה לנשק צרפתית, ומבחינתי זה דבר מאוד, מאוד חשוב..משהי פעם אמרה לי שלפי הנשיקה הראשונה היא תדע אם הסקס יהיה טוב..כמה שהיא צודקת!!! אם האשה לא יודעת לנשק נכון, גם במיטה כמה שאני אתאמץ ואשתדל, ואפריח אצלה את השממה, היא תהנה אבל אני? לא ממש,.אז לא כל אקט מטריף...
5. לגבי רגשות שאחרי..טוב אצל כל אחד זה באמת שונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן יקר
ל08/07/2007מה קורה סקרן יקר??
לגבי סעיך 4 שלך, לא התכוונת אלי במקרה??
אהבתי את התשובה שלך, כמה שזה נכון..
אני נהנת לקרוא אותך שוב שוב, כמו פעם במיילים המטורפים שלי
אין, אתה גדול בזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אשה ס ק ס י ת...
סקרן12/07/2007כן, אני מדבר אליך ל'..
רק מלכתוב לאות שלך אני מתחיל להתחרמן
רק לחשוב עליך שוב אני מתחרפן
יודע כמה טוב אני יכול לעשות לך,
יודע כמה טוב את יכולה לעשות לי,
כמה טוב יכול להיות לנו...אוף חם, חם בחוץ...
תגידי, מה המצב איתך? לא הייתי פה כמה ימים, את יודעת עבודה, דיונים מייגעים, ולי בראש רק זיונים..
בכל מקרה סעיף 4? שקוף לא...חחח..למרות שגם ידידה טובה שלי אמרה לי אותו הדבר, אבל כן, נזכרתי בך כשכתבתי את זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרו . וגם רות
אשף12/07/2007יש כמה דברים שאני מקבל ובהרבה דברים אני חולק עליך בחזרה. תסלח לי אבל אני אחרי נסיעה מעייפת מאילת. אכתוב לך מחר. יש לי מה להגיד לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי הסקרן. חזרתי. וחולק עליך
ק13/07/20071. תראה אני באמת שמח שאתה ואישתך נהנים מזוגיות טובה. רק תענה לי על שאלה אחת. למה אתה בוגד?
כלל תדע לך שלרוב הנשים וגברים הנשואים יש בראש מישהי או מישהו שהיו שמחים לפגוש באינטימיות. אתה לא דוגמא לכלל. אצל רוב הזוגות השיגרה והעומס היומיומי שוחק את חיי הנישואין בכלל וחיי המין בפרט. אתה מאהב טוב לאישתך ועל כך מגיע לך כל הכבוד. באמת ובתמים. אבל תדע לך שישנם המון זוגות שהזוגיות שלהם לא קיבלה זריקת עידוד המון זמן ולפעמים נראה שזה קצת מאוחר למרות שלדעתי אם רוצים אז אף פעם לא מאוחר מדי. זה מביא המון נשים ,אם לא את כולן לשעמום.אלה שמעיזות בוגדות ואלה שלא רוצות מאד. אצל רוב הבוגדים והבוגדות כל שדרוש זה פשוט להתבגר. לדעת שמכל האהבה הראשונית נשארת חברות וכבוד הדדי ואם אין את זה אז אתה יודע לאן זה מוביל.
2.לגבי השעמום של הגברים אני מסכים איתך לגמריי. רוב הגברים שכחו מזמן מה זה לקנות לאישה פרח או בגד סקסי או סתם משהו אישי שיתן להן להבין כמה הן נחשקות .אמנם זה לא תמיד עוזר אבל ברוב המקרים זה עושה פלאים. לפעמים בא לי לצעוק " רבאק קחו 10 שקלים ותקנו לה תחתון סקסי פשוט. תבואו אליה ותתנו לה את זה יחד עם כמה מילות אהבה. הרי לרובכם יש את זה. אז למה אתם לא עושים את זה. מה היא עוזרת הבית שלכם? היא האחת שבחרתם לחיות איתה. לה נדרתם נדרים אז יאלה. תזיזו את התחת שלכם ותעשו משהו. לפני שמישהו אחר יעשה את זה במקומכם..
3. ידידי הסקרן תבין את העובדה הכאובה שלפעמים מה שמציע הבעל לא מספק או שכבר משעמם. אל תתן לי את הדוגמא שלך. תסתכל על הכלל. לא כולם מאהבים מדהימים . הרי כשאנשים מתחתנים אז הם עושים את זה בגלל מכלול של דברים . ולא תמיד הסקס הוא השיקול היחיד.אחרי 15-20 שנות נישואין קשה לחדש משהו לבן זוג. אני יודע שאתה צעיר ממני בכמה שנים ואני באמת מאחל לך זוגיות מדהימה כמו עכשיו אבל מה להגיד לך אחי המחשבות זוחלות להן לראש.
4. אני מסכים איתך שהנשיקה היא האקט הכי ארוטי שיכול להיות . הנשיקה גורמת לקירבה ולהט אמיתיים ואם זה לא עובד אז משהו לא מחובר שם. הכל מתחיל בנשיקה ואם שםאין חיבור אמיתי כל השאר הופך לפורנוגרפיה זולה.
5. בסעיף הזה אנחנו מסכימים.
6. יום טוב אח שלו. (--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו, שאתה לא ממש חולק...
סקרן16/07/2007למעשה אתה מסכים כמעט עם כל מה שכתבתי. רק שרשמת את זה במילים שלך, בניסוחים קצת שונים...
ולגבי? למה אני מתפרפר? פשוט מאוד..אני אוהב לחוות עוד ועוד חוויות מיניות, וכמה שטוב לי עם אשתי, אני חייב את הגוון, חייב את הפרפרים שבפגישות הראשונות, את הריגוש שבכיבוש..
את הריגוש שיש בלהריח את ריח העור של אשה חדשה זרה ולא מוכרת, את הכייף שבלענג מישהי חדשה, לשמוע את הגניחות שלה, לראות איך היא מתענגת ממני, למרות שהסקס לא מגיע למה שיש לי עם אשתי והאמת זה גם לא יכול להגיע (לפחות לא כאשר הקשר נמשך בדכ' חודש עד שלושה חודשים), כי אשתי מכירה אותי כבר שנים ויודעת מה אני אוהב ואני יודע מה היא. אבל אתה יודע...גם מי שאוכל סטיק אנטריקוט הכי עסיסי רוצה לפעמים לאכול איזה פרגית...
בכל מקרה, אני לא ממש מתעמק יותר מידיי בלמה אני מתפרפר, פשוט עושה וזהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ענין של זוית הראיה
אשף16/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
09/07/2007הממממ.... עסק מסובך. כבר כתבתי בעבר, שאני כעיקרון לא פוסלת (ואז הרבה התנפלו עלי). תראי, בגידה עלולה להוביל מערכת יחסים לא מוצלחת אל אחד משני המקומות - או שהיא תשדרג אותה, או שהיא תמחץ אותה, ואני בהחלט מכירה דוגמאות לכאן או לכאן - למרות, שלמען האמת, אני מכירה יותר דוגמאות לאופן שבו בגידות פירקו מערכות יחסים.
בסופו של דבר, מה שצריך לקרות קורה. אין לנו יכולת לייעץ לך, רק להגיד לך לחשוב טוב טוב, ובכל מקרה לנסות להנות קצת מהסקס.
אגב, אם מערכת היחסים עם בן הזוג הרשמי משעממת במיטה , יש מצב שעדיין יש לך יכולת לשנות את המצב. נכון, יכול להיות שמדובר בהשקעה גדולה, שאין שכרה מובטח, אבל זה גם יכול לעורר את בעלך - ונראה לי שזה שווה, לפני שבוגדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי לפני שאת הולכת לבגוד..כנסי..
נשוי09/07/2007היחסים משעממים,הבעל משעמם,מחפסת ריגושים חדשים...
חשבת פעם למה?
האם שווה הסיכון (שיש לקחת בחשבון) לפרק את המשפחה או הזוגיות בשביל סקס?
יקירתי,טיפ חינם ממשהו שטעם מכול העולמות..
אין על זוגיות חזקה , דברי עם בן זוגך,הבהירי לו את החוסר את השעמום והתסכול הציעי לו פתרונות
או חפסו ביחד אותם (מומלץ) לא לפחד,לא להתעצל ולא להתבייש הרי זהו בעלך חזקי איתו את התקשורת ואת הפתיחות,קחי אותו למקומות שאת רוצה...
בקשר לבעל..
גם כשהתחתנתם הוא היה משעמם? סביר להניח שלא.
שוב...מה קרה?
האמיני לי ,בעלך נמצא באותו מקום שלך פחות או יותר.
איך תרגישי אם תגלי שהוא בוגד בך?האם זה ישנה את התמונה אם זה רק בשביל סקס...?
בקיצור יקירתי,חזקי את הזוגיות,את הביטחון של בעלך,את הפתיחות ביחסים והאמיני לי את עוד תודי לי.
אגב אני נשוי היום 10 שנים (ממש היום) ורוב השנים לא היו דבש אז ס-ב-ל-נ-ו-ת.
בהצלחה בכול דרך שתבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה רות
eyall11/07/2007אל תדאגי יהיה לך כייף למרות החשש הראשוני זה מרגש מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת , למה לא ?
bissman11/07/2007חיים רק פעם אחת, זה לפחות מה שאנו יודעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אם אף אחד לא יגלה?
רות11/07/2007אם אני אבגוד רק לצורך סקס. לא אתאהב אלא רק יהנה. מה כבר יקרה.
בעלי לא ידע, הכל יהיה דיסקרטי. תמיד אני אוהב את בעלי. אני לא מחפשת לאהוב מישהו אחר.
למרות שהגבר שרוצה אותי סיפר לי שנראה לו שהוא מאוהב בי (אנחנו בקשר חברי המון זמן - דרך העבודה) אמרתי לאותו גבר שאני לא רוצה אהבה רק סקס. עוד לא עשינו כלום אבל כנראה זה בדרך. זה יהיה לתקופה מסויימת ויסתיים. מה רע בזה? מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אנחנו אומרים?
סקרן12/07/2007מה זה משנה, מה אנחנו אומרים...הרי את מחליטה ולא באמת נראה לי שמישהו כאן ישפיע על ההחלטה שלך, ויגרום לך לשנות אותה.. לדעתי את כבר דיי מגובשת עם עצמך וקבלת החלטה..
אז מה שנותר להגיד לך...
תדאגי שיהיה קנדום, ותבלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ואם... ואם לא?
בן13/07/2007אני נשוי כבר 17 שנים וכשדברנו על זיונים מהצד אמרתי לאשתי שאם היא נדלקה על משהו זה יהיה חד פעמי ואם אני לא אגלה אז למה לא. אבל זה לא היה חד פעמי וגיליתי. לא נפרדנו אבל מה שהיה כבר לא יחזור, הזוגיות והאמון כבר לא אותו דבר.
אז בסופו של דבר זאת שאלה של מה את מוכנה לסכן, כי באמת יכול להיות שתהיה לך חוויה נהדרת אבל גם יכול להיות שהיא תביא לתוצאות שאת לא רוצה. או שאולי את כן?
אשתי טוענת שאם היתה יכולה לסובב את הגלגל אחורה - היתה מוחקת את כל הסיפור הזה. ברמת האמון הנוכחית ביננו אני לא לגמרי משוכנע בכך אבל ברמת המטאפורה זו דוגמה למשהו שלא תוכלי לעשות גם אם תתחרטי על מעשייך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות
אשף15/07/2007בתאוריה זה יכול להיות נחמד אבל בפועל הדברים לא תמיד הולכים כמו שאת רוצה. עושה רושם שאת כרגע בשליטה על הענינים. לא בטוח שתשלטי בזה כמו שאת חושבת. אל תשכחי שיש גם אותו. ואם הוא ישגע לך את השכל אחר כך? אני מצטער שאני קצת מייאש אותך אבל עדיף שתהיי מוכנה לפני ולא להיפגע אחרי. תהיי מוכנה להשפעות הרסניות של זה.תאמיני לי יש לזה לא מעט השפעות על החיים ואם את לא בנויה לזה הרבה דברים ייפגעו לך בחיים. את מוכנה לסיכון כזה? את ורק את מכירה את עצמך ואת החיים שלך ושל הסובבים אותך. אז אם בכל זאת החלטת ללכת על זה תהני ואם לא אז תדברי איתנו. ננסה לתמוך בך ולתת לך אלף סיבות למה טוב עשית שויתרת. בהצלחה יקירתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקטע כולה הנאה רגשית חייתית.
יהודה18/07/2007אני חושב שאין פסול בסקס נשוי מחוץ אם זה רק לצורך שחרור ובהסכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם עשית את זה במחשבות - עשית את זה!
עקרב24/07/2007מכיון שכך, אין לך דרך חזרה. תלכי על זה אחרת תרגישי כמו זיון שנגמר בדיוק לפני שהייתה לך אורגזמה. אם את חושבת שבעלך לא ירגיש את טועה ! אבל שוב, אין לך ברירה..... את שם .... ערומה .... רטובה .... את יוכולה להגיד רק כן ! עכשיו ! תחדור אלי חזק! אני רוצה אותך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הפעם הראשונה
דיוה11/07/2007רוצים רק עוד ועוד ועוד
רוצים טוב יור מעולה יותר מושלם יותר
אחרי ניסיון רב בהכרה מלאה ובהנאה
כל אשה חייבת זאת לעצמה. נקודה.
ואני-דרך אגב- מחכה לאהוב הבא שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיוה
דנידין15/07/2007נשמע מעניין...אפשר להגיש מועמדות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי
ששי12/07/2007לדעתי האישית זה משפר כי ככה היה אצלי וגם למדנו לשפר את הסקס מהנסיון בחוץ
חיים פעם אחת למה לחיות בחסך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי מאמי אפשר להבין
ג'נטלמן חרמן15/07/2007היי אפשר להבין שאשה משתעממת מבעלה או/ו לא מסופקת מינית ממנו זה דבר שקורה ובמקרה כזה בהחלט אפשר לבגוד מה שנקרא וככה את תרגישי טוב יותר עם עצמך אם את מעוניינת אני אשמח להוציא אותך מהשיעמום ולתת לך חוויה מינית טובה אם בא לך צרי איתי קשר במייל:[email protected] או באיסיקיו:332860675 יום מקסים שיהיה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים
יהודה18/07/2007גם אני רוצה ולא יוצא לי משום מה. מעניין להחליף חויות דומות בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
גלי18/07/2007עדיין בענין בגידות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
גלי18/07/2007הייתה לי חברה שבגדה בבעלה זה הצליח לה בדיוק שנתיים....הוא תפס אותה , היום הם גרושים...לשקר אין רגליים ! אי אפשר להסתיר דברים כאלה לנצח.....אם את/אתה אןהבים את בן הזוג לא כדאי לעשות משהו שיהרוס לכם.....אולי זה מפתה, לא יודעת ....אבל זה באמת שווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה לצורך סקס
אייל23/07/2007אני חושב שאת צריכה לעשות מה שאת מרגישה ולא מה שאחרים עושים אבל תמיד את חייבת לקחת את ההשלכות הגרועות ביותר שזה עלול להוביל ואם את חושבת שאת תהי מסוגלת להתמודד עם זה אז תבורכי ותצאי לדרך כי החיים קצרים וצריך להנות מהם כמה שיותר מספיק אנחנו מנסים בחיים לגרום לאחרים שיהיה להם טוב ושוכחים את עצמנו לכן אם את חושבת שאת מסוגלת להתמודד עם זה אז תהני לך ותעשי חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר אני יורד לאילת...אשף06/07/2007אילת תהנה מאד. (--: . את באה איתי ? בואי ניסע ביחד נתפוס קרפיונים ונדבר אהבה. מת עלייך וכדומה. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתהנה בחופשה...אני חוזרת מחר מאילת
עינבר07/07/2007לתפוס קרפיונים..איככככס שונאת דגים...חוץ מזה כבר תפסתי קרפיון..אותך :-))..מתה עלייך בדם קר..וזה וזה וזה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרה שלי
אשף07/07/2007בסדר . נוותר על קרפיון ונדבר רק אהבה.... לא בעצם הסקרן יתעצבןןןןןן עליי. נו טוב נשתה נמס קפה ונדבר פוליטיקה.(--:.
מתוקה שלי יש עוד מסר מיני בזה שאני יורד לאילת ....חחחח....חחחחח תקראי בין השורות. מכור לך ברצון וכו'.
אה ותשימי לב לעמוד האחרון של המצגת. זה קרע אותי מצחוק. (--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ועוד משהו קטן
אשף07/07/2007הקרפיון הוא דג מים מתוקים . מתוקה שלי. זה היה סתם תרוץ כדי לפתןת אותך לבוא איתי לאילת. אבל נו טוב. את שונאת קרפיונים ואני קרפיון????????? רגע רגע זה אומר שאת שונאת אותי )--:.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שונאת...לא אמרתי דבר כזה מעולם..
עינבר08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ..שלומי05/07/2007מתי עונים בד"כ? אני חדש כאן מהיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעונים לפעמים
05/07/2007אבל כעיקרון זה יותר פורום של חברים ורעים למקלדת. אם אתה רוצה יעוץ מקצועי, אולי תפרסם שאלה כאן - [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]בפורום מין וסקסולוגיה[/a]
בהצלחה יקירי, וכמו שק' אמר - טייק איט איזי, תהיה אמיתי ומישהי כבר תגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלומי05/07/2007תודה לק' ולבאדולינה, אקח ת'ההערות לתשומת ליבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ביישןשלומי05/07/2007שלום לכולם, אני בן כמעט 26 ועדיין בתול ומיום ליום אני מרגיש שאני צריך לעשות משהו בנדון אבל קשה לי לעשות את הצעד הראשון...אני מפנטז הרבה על סקס , איך אוכל לגרום לעצמי להיות גמיש ולהתחיל עם בנות..זה נושא שדי מעסיק אותי ולכן לא במקרה מצאתי את האתר הזה, פשוט נכנסתי לאינטרנט ורשמתי סקס והגעתי הנה...אולי תוכלו לתת לי עצות מניסיונכם/ן....חוץ מללכת לזונה כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלוימהלה
אשף05/07/2007הייה עצמך. אל תשתחצן. אל תתבייש. אל תהיה גאוותן. אל תפזר הבטחות ללא כיסוי. אל תגיד מילים שאין להם גיבוי. זכור : לכל סיר יש מכסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר עיון מעמיק בזמן האחרוןהד"ר05/07/2007אני מקווה ק' שיש לך ביטוח לאחריות מקצועית ככיסוי לכל העצות שאתה נותן כאן לנשים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדוקטור יקר
אשף05/07/2007בוא אור את עיניי. אם יש לך משהו להגיד אני אשמח לשמוע (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר או ד"רית?
אשף05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"א אלה לא עצות. אלה דעות.
אשף05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה, נפגעת?
05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא. אבל ממש לא . (--:
אשף06/07/2007אם הוא/היא ידבר איתי בכבוד אני מוכן לכל ביקורת. ראי דוגמא: הסקרן. אבל אם זה הבן דוד של " דייב" (או בעברית דויד) או של אייל אז אין מה להיפגע. הם זניחים. האחד דייג. והשני קומיקאי בגרוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי קשר לאף אחד שהוזכר,ובכל זאת
הד"ר08/07/2007ק' אנשים רבים נותנים עיצות במסווה של דעות,כל מה שאני רוצה לומר זה שצריך להיות זהירים כיון שהאחרים לפעמים ברגעי חולשה שלהם מקשיבים לך נותנים בך אימון ואולי גם פועלים על פי זה, ובסך הכל הבעת דעות/ עיצות אישיות שלך שאינן מחייבות.
לגבי הכבוד אליך, תלמד לשרוד גם בתנאים שלא אהובים עליך.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרופו כבוד ק', נושא עיקרי אצלך הא?
הד"ר08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפית!!!!!
ק11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה התבלבלת,לא בקשתי עצתך!
הד"ר11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלום.
אשף12/07/2007וחוץ מזה אתה פנית אליי. עכשיו תגיד מה אתה רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מטיף לי מוסר ...
ק13/07/2007ואחרי זה אתה מנסה לפתות נשים לעשות איתך שלישיה? ידידי אין לי שום בעיה עם זה שאתה מעביר עליי ביקורת. להיפך . בוא נתווכח . אבל תהיה עקבי. למעט שני מקרים שהצדקתי בגידה לא זכור לי שהסתתי מישהו/י לבגוד. אם אתה רוצה להבין יותר אז תקרא מה שכתבתי לסקרן ולרות. אבל אל תתיף לי על מוסר כשאתה בעצמך עושה מה שאתה אומר שאתה שונא.
אשמח לקבל ממך תגובה. זה בסדר אם היא תהיה קשה. באמת בוא נדבר וננסה להבין טוב יותר לאן אתה חותר. לזוגיות טובה או לשלישיה ? זה באמת מענין אותך שהנשים תהיינה נשואות או לא? כי פשוט לא רשמת שאתה לא מעונין בנשואות. כי אם זה לא מטריד אותך אז יש בזה מידה של צביעות להעביר ביקורת עלי.
שיהיה לך אחלה יום ואני באמת מתכוון לזה. (--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק, יקירי.אלמנה שחורה04/07/2007תודה על התמיכה, אמנם בSMS בינתיים כי לא יצא לנו לדבר, אבל אני זקוקה לתמיכה הזאת, בינתיים אחרי שקיבלתי את האומץ ועשיתי את הצעד הזה סופסוף, אני מקווה שלא אתחרט.
נשתמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני איתך בכל רגע.
אשף05/07/2007אמרתי לך את זה. אלך איתך לאן שצריך. אהיה לך לכתף. הוא בחור מקסים אבל את לא האמא שלו. לא היה מנוס מזה. אל תדאגי. עשית צעד קשה אבל אמיץ. וכשתרצי לדבר אני תמיד פה בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמנה שחורה05/07/2007אני חייבת לציין שאני מתפלאת שבינתיים הוא לא חסר לי ואני לא מתגעגעת אליו, אני אפילו לא מחכה לטלפון ממנו. לא ציפיתי שזה יהיה כ"כ בקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי א.ש
אשף06/07/2007אני שמח שאת לוקחת את זה קל. האמת הוא מאד נחמד אבל אני מסכים שזה היה צעד מחויב המציאות. אני מחזיק לך אצבעות. אתקשר אלייך שבוע הבא מאילת. אם תרצי לדבר אל תהססי. (--: מת עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי טרימלאכית04/07/2007אני בבעיה אשתי בדגל אדום ואני לא מפסיק לחשוב על סקס אני לא רוצה לבגוד בה ומצד שני אני לא אוהבלעשות ביד מה עושים ?אני לא נרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתשובה
מלאכית04/07/2007בוא בוא אלי מתוק שלי בגלל דברים כאלו המציאו את האנאלי והאוראלי תן למאמא לעשות לך טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח ענית לעצמך..איזה חמודה:-)
עינבר04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק אהה? הוא מהטמבלים האלה...
סקרן04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא טמבל. סתם סובל מפיצול אישיות
אשף04/07/2007וכנראה שהוא לא יודע איך הפורום עובד. נראה שהוא מסוכסך עם עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי טרי תעשה ספורט זה הכי עוזר
קאמל04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי
שאג בוי04/07/2007אל תתעלל בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלאכית או מלאך?
שאג בוי04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'שרית04/07/2007היי ק'. מה העניינים? נמאסתי עליך? הנושא שלי לא מרתק אותך,? אם כן כתוב כאן בפורום בכדי שלא אתכתב איתך לשווא .אני לא איפגע, כי אני רואה שאתה מתכתב ומתעניין באחרות ובי לא. רציתי להתייעץ איתך, לשתף אותך ואני חוששת שאם תענה לי בכל זאת אז אולי זה סתם מתוך נימוס ולא עם חישק, תכתוב לי בשיא הכינות אם הינך מעוניין להתכתב איתי עם כל הלב ולא מתוך כפייה. תהיה כינה איתי. אם תרצה לעיתים בהתכתבות אנא בטובך כתוב לי עתה את האיימל שלך. אם אתה לא כותב לי אבין שאיך מעוניין משום מה. לא אפגע. תודה לך ויום טוב - שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשרית
אשף04/07/2007הינה המייל שלי [email protected] . ספרי לי את אשר על ליבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
אשף04/07/2007אני מתכתב עם הרבה אנשים . נו אז מה. את פשוט אמרת שקרה משהו טוב ונעלמת. השארתי לך אימייל בשבוע שעבר ולא כתבת לי. חשבתי שאת כבר לא צריכה את הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבראשף04/07/2007איך את בקרב מוחות? אם את לא מבינה תביני אחר כך. מותר להתגעגע אלייך? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררצוי מאוד..אחרת תעינש:-))
עינבר04/07/2007בקרב מוחות אני טובה..אבל יש דברים שעדיין לא מבינה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עוד תביני
אשף04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
אשף04/07/2007בכל הודעה שניה את מסרסת אותי. אז מה הפלא שהוא קטן? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)