מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיק אפ בראופיר26/07/2007
מישהי יכול לאמר לי איפה לעזאזל יש "פיק אפ בר" טוב באזור תל אביב ??
מקום שבחורות באות לשם כדי למצוא זיון טוב
בא לי לנסות... אם יש מישהי שרוצה להצטרף בכיף...
אשמח לתשובות
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר יש לי שאלה...רשום ...
עינבר26/07/2007לנו על המצח..זיון זמין לגבר ניזקק..?אני קוראת את הפוסטים שלך ...וזה מעצבן!!!!!! אולי קצת יותר כבוד לנשים..מה אתה חושב שאם תפרסם פה אז איזו אישה תבוא ותגיד..ואללה חסר לי זיון..הנה יש את אופיר..אם אתה כול כך רוצה..יש זונות..הן יתנו לך בטוח בלי השקעה...רק תשלום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה מותק
אופיר26/07/2007נשים שנכנסות לפה זה לא במקריות
חסר לכן הרבה יותר ממה שחסר לנו הגברים
אז למה לשחק אותה?
ולהוציא אותנו הגברים חארות וכאלה שרוצים זיון ושלום...?
אם היית יכולה אני בטוח במאה אחוז ועוד 100 בחורות פה יגידו שזה נכון
אם היית יכולה היית שואלת כאן מי רוצה לזיין אותי כי את רוצה את זה בדיוק כמוני
אבל הכבוד שלכן הבנות לא נותן לכן לגלות את האמת
ואם כבר מציעים לכן אז אתן משחקות אותה קשות וכאלו שלא רוצות להיפגע!!
חלאס משחקים
כולה סקס מה הסיפור כולם רוצים את זה..
אם את רוצה להמשיך לדסקס אני בכייף אדדבר איתך באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אגרר לוויכוח..תהנה בקו מחשבה
עינבר26/07/2007הזה..אני חוזה לך הצלחה עצומה..אני את דעתי אמרתי!!..אין לי צורך לדסקס יותר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר מה המצב כפרה? איך הרגל?
סקרן26/07/2007את יודעת..הוא כנראה מכיר נשים בסרטים כחולים, ומעט מדי נשים בגודל טבעי..
יש כאלה שחיים בסרטים ויש כאלה שעושים אותם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב טוב..כואבת לי הרגל והגב קצת..
עינבר26/07/2007לגבי אופיר..טוב כבר הבעתי את דעתי..הוא יכול לקבל או ליפסול..תלוי בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לך?
אופיר26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופיר..דלג עליי..לא מעוניינת..
עינבר26/07/2007איך אמרת..לנו (לנשים)יש כבוד סותמות את הפה.. משחקות לא מבקשות את מה שאנחנו רוצות יותר מימיכם(סקס כמובן..אנחנו נימפומניות לא?)...אז אני אהיה יפה ואשתוק...יום טוב לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון..מבקשות מימך**..הכללתי בטעות.
עינבר26/07/2007אחרים שהיתנהגותם ודיבורם בהחלט לא כמו שלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרה שלי . נשמה שלי
אשף26/07/2007למה את מתעצבנת. זה קטן עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרח קטן וענוג...סקרן26/07/2007
בואי ואספר לך סוד...
אמרת לי עכשיו תורך
מניח שהתכוונת לפעם הראשונה
סיפור שהיה כך...
הייתי ילדון בן 16, היתה לי חברה, אבל עדיין לי לא נתנה.
באותה תקופה גרה אצלנו במשך שנה עוזרת הבית שלנו. היתה מבוגרת ממני בערך ב-20 שנה.
לא היתה יפה, לא היתה מטופחת, ולמעשה לא היתה מעניינת בכלל. אז למה אני מספר עליה?
באחד הבקרים, יושב לי בחדר, ומאונן להנאתי מול סרט כחול, פתאום נכנסת החצופה בלי לשאול, בלי לדפוק...
הפתעה מוחלטת שלי, הזין חשוף עדיין מחזיק אותו ביד. "את לא דופקת לפני שאת נכנסת" שאלתי אותה.
"לא ידעתי שיש פה משהו", מספרת סיפורים, הדלת היתה סגורה.
"מה אתה עושה ביד?" היא שאלה והמשיכה. כאילו מה? אין בושה? מה את לא רואה?
אמרתי לה שהיא חצופה, ושתדפוק בדלת פעם הבאה, לא ממש אהבתי אותה, לא היה יותר מידי מה לאהוב בה.
אבל היא בשלה ממשיכה שואלת אם אני רואה סרט כחול, נכנסת כבר לאמצע לחדר, בלי לשאול.
ואז היא שואלת אם אני אוהב לראות סרטים, אם אני וחברה שלי שוכבים, אם אני מאונן הרבה ועוד שאלות מביכות (אני כולה הייתי נער בן 16).
אחרי שיחה קצרה, שאלה עם אני צריך עזרה...
נקצר את הסיפור..(אני הרי לא זוכר מילה במילה, עברו כבר 17 שנים)...
בקיצור היא עשתה לי ביד, ואחרי שתי דקות בערך גמרתי על הבטן שלי...עוד לא הספקתי ממש להירגע, היא הורידה את הטרניג המעפן שלבשה, וחשפה בפניי את הכוס כנראה הכי שעיר שראיתי מימיי. בלי בושה ביקשה שאני ארד לה "עכשיו תורך לענג אותי" היא אמרה לי.
הריח של הכוס? אין מילים שיתארו את ריח הייחום שעלה ממנו. לא נראה לי שהיא היתה עם גבר איזה שנה לפחות. בכל מקרה היתי מאוד מובך, לא ממש רציתי אחרי שגמרתי אבל...ירדתי לה...עד שהיא גמרה ממני.
למחרת בלילה, נכנסה לחדר שלי, בלי הזמנה מיוחדת מצידי. אמרתי לך שהיא היתה חצופה?
אמרה לי שהיא רוצה להיות איתי, שהיא רוצה שוב לעזור לי...שכבנו...יותר נכון הזדיינו (לשכב זה יותר מתאים למישהי שאתה אוהב לא?). חצי שנה זיינתי אותה, עד שהיא עזבה...כשחברים שלי היו מאוננים בלילות אני הייתי דופק את עוזרת הבית שלנו. לא, היא לא היתה יפה, גם לא מטופחת, לא הייתי אומר חתיכה אלא סתם רזה, לא היתה ביננו אהבה, אבל היתה ביננו כנראה איזה משיכה עם הזמן, כל אחד השלים לשני איזה צורך, איזה חוסר שהיה לנו. וחוץ מזה במיטה היא עשתה את העבודה, מה עוד שהייתי עד אז בתול...
עכשיו לשאלה הבאה...
חובה עליך לספר לי, על פער הגילאים הכי גדול שיצא לך להיות עם גבר. גם עם מבוגר ממך וגם עם גבר צעיר ממך.
נשתמע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער גילאים
לולה 2226/07/2007(עשתה לך סרט כחול פרטי, הא? בלי הקלאסה אבל בגיל הזה זה מספיק)
האמת, לא היו לי פערי גילאים גדולים מדי. גברים מבוגרים לא ממש עושים לי את זה. לעומת זאת, שדדתי כמה עריסות בחיי. לא הבדלים ענקיים, אבל גבר (או ילד...) שצעיר בכמה שנים מאישה זה משמעותי. יש יתרונות בלשדוד עריסות, לראות את ההערצה בעיניים הצעירות והתמימות האלה, להראות לו מה אישה סקסית שעברה כמה דברים בחייה יודעת לעשות, לשגע אותו עד שהוא מתחנן לרחמים ואז להמשיך עוד ועוד עד שהוא מפסיק לבקש רחמים ופשוט מפקיד את עצמו בידי. שלא לדבר על התענוג שבלתת לו את המציצה הטובה הראשונה בחייו או לגלות לו מה זה סקס אנאלי וללמד אותו איך להפעיל את הגוף שלי, להפוך אותו מנער לגבר.
ואתה, מעדיף אותן צעירות או בוגרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מצחיקה
סקרן26/07/2007הצלחת להעלות לי חיוך לגבי שוד העריסות...
ואני? צעירות או מבוגדות?
זה תלוי. יכול להימשך למבוגרת ממני בהרבה, ויכול להימשך לצעירה ממני. זה תלוי בבחורה. לא ממש מסתכל על הגיל שלה, לא באמת מזיז לי. אם יש קליק ומשיכה אז אין מבחינתי שום בעית גיל.
בעבר כשהיית חייל העדפתי נשים בוגרות בגלל הניסיון המיני שלהן, נסיון של שנים, נשים שעברו ויודעות משהו במין. שעשו והתנסו, ואין להן עקבות, ולא הייתי צריך את המשחקים הקשים של נותנת לא נותנת, כמו עם איזה חיילת. אבל היום זה השתנה ותלוי בבחורה שמולי.
פער הגילאים הגדול ביותר שהיה לי...
נו, טוב הבטחתי לכך כנות, אז...
33 שנים היה פער הגלאים ביני לבינה...כלפי מעלה כמובן. (אני בסה"כ בן 33).
לגבי מטה...לא מזמן הכרתי חיילת צעירה בת 20... הכרתי אותה ברכבת. חשבתי חיילת, את יודעת ילדה קטנה ולא מנוסה, מה היא כבר מבינה...כנראה שהזמנים השתנו מאז שאני הייתי חייל...
שאלה חדשה:
חובה עליך לספר לי...האם נגעת, האם ננגעת ע"י אשה, או בקיצור האם נכנסת עם אשה למיטה?
ספרי לי איך היה...
גלי לי עוד סוד
פרח קטן וענוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם המשחק שלנו???
סקרן01/08/2007זהו? כבר לא רוצה לשחק איתי יותר?
יאללה יא משביתת שמחות שכמותך, בואי נמשיך לשחק משחקים של ילדים גדולים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוווווווו מה לילדים קטנים אסור...
עינבר01/08/2007להצטרף? הרי אומרים כל מרבה יותר שמח:-))רק בלי שאלות..לא בא לי כאן לחשוף סודות...חחחחח
סתםםםםםםםםם :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה
לולה 2201/08/2007בואי. שלב השאלה הזהה או שאת רוצה שאלות נפרדות רק בשבילך?
אם את לא רוצה סיפורים משלך אפשר לעשות סיפור ביחד, תור תור אם בא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה ..אני מיוחדת..אז לי מותר שאלות
עינבר02/08/2007מיוחדות לי ...:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מיוחדת
לולה 2205/08/2007אז לך מותר לשאול שאלות מיוחדות, אבל תצטרכי לתת משהו בתמורה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רוצה..תמורת השאלות?
עינבר05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות :)
לולה 2206/08/2007תשובות משלך או אולי סיפור, או סיפור עלי (למה לא, גם אני אוהבת את עצמי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שאלי את השאלות המיוחדות
עינבר07/08/2007או את הסיפור שאת רוצה לישמוע..ואני אענה לך:-))..אז אני אתחיל בשאלה פשוטה..מהי הפנטזיה הכי פרועה שהיתה לך..?ואם ביצעת אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רוצה..תמורת השאלות?
עינבר05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונאת מחשבים
לולה 2201/08/2007אחרי שמשקיעים וכותבים חלק א' של תשובה יפה שיש בה שתי חברות בג'קוזי והבגדים בדיוק מתחילים לרדת (ועושים את זה תוך כדי עבודה מתחת לאפם של כמה אנשים שהיו מתפחלצים) ואז מועפים מהאתר, לשבור את המחשב נראה הגיוני.
מבטיחה את הסיפור שוב, אבל לא היום, אני אמות אם אני אצטרך לכתוב את זה שוב עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו..? מחכים לסיפור האמיתי
DANYDINE02/08/2007עד מתי תשיאיר אותנו במתח? בכלל בזמן האחרון את שקטה מדי ויבשה מדי ושוב דבר עסיסי, נוטף, תככני, ביקורתי או סתם פלצני לא בא מהכיוון שלך, את נרדמת בשמירה !!! בסוף יאשימו אותך בתסמונת הש"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיין
לולה 2205/08/2007בהתחלה קיטרת שאני פלצנית, עכשיו שאני יבשה, מזל שאני לא שבירה אחרת הייתי הולכת לפינה ובוכה.
ולגבי הטענות, אתה מכיר את זה שמי שעושה, לא נשאר לו הרבה זמן לדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זאת שעשתה לי "מי שברך" בכניסתי
DANYDINE05/08/2007היי, מה את לוקחת אישי, את זאת שנתת לי "מי שברך" בכניסתי הראשונה לפורום, מה חשבת שאשאר חייב? חוץ מזה, מאז כבר השלמנו... מה את הולכת לאחור, תהפכי לנציב מלח... תמיד הסתכלי קדימה...
והפיקי לקחים משגיאות העבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בכעס
לולה 2206/08/2007אני מדברת רגיל, בלי כוונה רעה ואני לא באמת נעלבת, צריך להתאמץ כדי להעליב אותי, אם תזכור את שני הכללים האלה לא יהיו בינינו הרבה אי הבנות, פשוט הקטע הזה שאי אפשר להעביר את נימת הדברים קצת מקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבדתי את המומנטום
לולה 2206/08/2007קשה לי לכתוב על משהו אחרי שעברו כמה ימים. חוצמזה, ברגע שאני מבטיחה לעשות משהו, גם אם הבטחתי לעצמי, זה מעצבן אותי ובא לי לבעוט. אז אני לא רוצה לכתוב את הסיפור הזה עכשיו, הוא סתם יצא עלוב.
הצעה חלופית, לפני שנחזור למשחק הקודם, בוא נעשה הפסקה. אני נותנת לך לנחש או לבחור במה הייתי עסוקה שלא היה לי זמן להכנס לכאן ליותר משתי דקות כל פעם, ומבטיחה לספר סיפור על מה שקרה לדעתך (והפעם לא תדע אם זאת אמת או לא).
רוצה לשחק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא נביא ולא חוזה...
DANYDINE07/08/2007איך אוכל לדעת אם בכלל מה אמת ומה שקרי?
אני לא נביא ולא חוזה, בקושי מסתדר עם הוירטואל שבעניין, איך אוכל לנחש או לדעת, כל מה אוכל לחשוב או להעלות על דל שפתי תמיד תוכלי להכחיש ולומר שלא זה העניין.
בקיצור רוצה משחק - בבקשהף אבל משהו שנרויח ממנו שנינו : קרי win win אחרת אין כיף במשחק שמלכתחילה הוא משחק מכור.
פתוח להצעות כאלו ואחרות You name I'll try to flow with you* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
לולה 2207/08/2007מה הקשר לנבואה כאן? הצעתי משחק שבו לא משנה אם משקרים או אומרים אמת, העיקר הוא הסיפור: בקש מליצן החצר ואספר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב חוזרת לעבר?!
DANYDINE07/08/2007חשבתי שכבר מינית לך מחליפים...
וצאי כבר מהשטויות של הרגעים הקשים,
יש פה כבר מספיק ליצנים...
שלרגע לא לוותר לא מוכנים,
כל אחד רוצה להצחיק
לפעמים בלי "ח"
לפעמים בלי חיריק
להצעתך,
תודה,
אני לא יוסף וחלומותיו,
אפילו לא אלאפי וסיפוריו
לא צריך גלגלי הצלה...
כי אני המציל
ומפאת חופש שלוקח את רוחי עלייך מאציל
אז שחקי אותה עם החברים האחרים
תהנו , צחקקו, ועשו חיים
צ'או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך פרח קטן וענוג, נעלמת לנו...
סקרן07/08/2007כבר את רוצה לשנות את החוקים של המשחק?
מה אני נראה לך קורא מחשבות?
אני מתעסק בהגשמת חלומות...
אבל רגע, אפשר גלגל הצלה אחד?
אני רוצה גלגל הצלה של 50/50
ואז אני מבטיח לך שאנחנו שוב משחקים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנני כאן
לולה 2207/08/2007כן, קורא מחשבות משורר וקוסם, תוציא לי יונה מהשרוול?
איזה גלגל לזרוק לך? שלא תטבע לי חלילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרח, קטן וענוג, בואי ואגלה לך סוד
סקרן08/08/2007לא יכול להוציא מהשרוול יונה
וגם שפנים כבר לא נשארו בכובע
אבל אני סוג של קזנובה
אז בואי ונשחק שוב במשחקים אסורים
שאת הגבולות והסודות שלנו מגלים
התחמקת מתשובה לגבי יחסים עם אשה אז הבנתי לבד
אבל יש לי שאלה חדשה...
מאנז'...מאנז אטרואה...האם יש לך עם זה בעיה?
האם חווית? האם ניסית?
עם שני גברים? עם שתי נשים? עם גבר ואשה?
ספרי לי על חוויה שעשית, חוויה שבה התנסית
ספרי לי פרח קטן וענוג
אני רוצה לדעת עליך עוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פלא שקראו לך סקרן
לולה 2208/08/2007מלא שאלות כרימון :-)
אבל אני לא מתחמקת, פשוט הרגע עבר, וכשאני מתקררת - זהו, נגמר.
בתחום השלישיות יש לי יותר פנטזיות ממעשים, אבל בכל זאת, סיפור קטן על הדרך בשבילך...
הלכנו למסיבה. הוא הגיע, עמד בין מיני למחשוף
"בנות, אתן כל כך יפות שאני לא יודע אם מי אני רוצה להתחיל. אולי שתיכן תבואו איתי?"
"סחטיין על האומץ" (ועל הטעם הטוב) חשבנו לעצמנו, והלכנו איתו החוצה.
ישבנו בחוץ, דיברנו על בירה וסיגריה, הוא החליף פלרטוטים ביני לבינה אבל שום דבר לא קרה, עד שלפתע, הוא תפס אותי ונישק ונגע. כדי שהיא לא תרגיש בנוח, מיד הוא פיצה גם אותה.
ומשם הדרך לרכב הייתה קצרה ואז נשארה הבעיה: עם חברה טובה כמו אחות, מה בכלל אפשר לעשות?
ואם שינינו את המשחק, אני רוצה שאתה תמשיך מכאן (אתה לא חייב לספר את האמת כאן, כי נראה לי שיהיה לך קצת קשה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי חיפשת 2 שיכנסו איתך למיטה מצאת
א26/07/2007בת כמה ומאיפה כנסי לאימייל הזה [email protected] אני ועוד חבר נכון צעירים אבל מוכנים לענג אותך בשמחה תכתבי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהגות לא הולמת של גברים המתפרסמיםחוצפה25/07/2007
יצא לי להכיר שני גברים שפנו אלי עקב פרסום בפורום זה.
כל הקשר עמם היה מלווה בהבטחות ובבניית ציפיות מצידם ועקב כך מצידי.
הם הציגו עצמם כגברים המחפשים קשר מתמשך וכרציניים וכו...וכו....
כל אחד מהם שיקר בגדול.
הם התלהבו מהפגישה הראשונה,הבטיחו קשר ונ ע ל מ ו......
טוב בעצם הראשון,טוב שנעלם,פשוט כפה את עצמו גופנית.....למרות שהבטיח שאין סקס בפגישה ראשונה.
והשני,פשוט נעלם,לא עונה על טלפונים,משקר במקום עבודתו וחבל כי יש לו משרה מכובדת.
בקיצור - עולם הקשר.
שמותיהם של שני המנוולים הם:
1.נעם - [email protected]
2.עופר - [email protected]
שתיזהרו......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי תתארי קצת יותר איך הם נראים
סקרן25/07/2007כדי שכולן כאן יזהרו.
להחליף שם ומייל זה לא בעיה עד הפגישה הראשונה.
ספרי מאיפה הם (עיר), ומה צבע השיער שלהם, גוון העור, צבע עיניים, הגובה שלהם תני עוד פרטים מזהים.
במיוחד חשוב שידעו מי זה הבחור הראשון שכפה עליך מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי הם הבחורים
חוצפה25/07/2007הבחור הראשון טען שהוא מרעננה והוא יועץ השקעות.
הציג עצמו כבן 49 אבל נראה כ 59 עם שיער כמעט לבן,כרס קטנה אך רזה וגבוה,בהיר בפנים
ושמו האמיתי נעם גיסר. (כנראה אמיתי).
השני שמו עפר תיכון כבן 40+ שיער בהיר,גוון עור כהה,נמוך עיניים קטנות וירוקות עובד במשרד אדריכלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך יקירתי
אשף25/07/2007יש המשתמשים בפורום ככיסא דייגים ומטילים את חכתם כדי למשוך אליהם נשים. אני גאה בך שבחרת לפרסם אותם. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשוך נשים זה בסדר...
סקרן25/07/2007הרי גם אתה עושה את זה..
הבעיה היא עם השקרנים, הרמאים והמתחזים, שהורסים כאן לכולם אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר למשוך
חוצפה25/07/2007אבל צריך ברגע האמת להגיד את האמת גם אם היא לא נעימה.
אם למשל נפגשתם והיה לכם טוב אבל הרגשתם שזה לא זה תגידו ותדברו על זה
בפרט אם למשל היה לכם סקס.
אל תשקרו ותתחזו כאילו הרגשתם משהו אחר.גם כך אלו יחסים מוסתרים,אז למה להכביד
עליהם עם שקרים.
אני למשל הגעתי עד לטלפון של אחד מהם בבית.מכיוון שעשה שטות.לא התקשרתי אבל אני מרגישה
מאד פגועה.לרגע חשבתי על נקמה אבל חשבתי שלא הייתי רוצה שיעשו לי את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך
25/07/2007לדבר ולהתכתב זה בסדר, השאר? מסוכן. אני מקווה שהצלקות שלך ישמשו לקח לאחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שיצאת גדולה פעמיים..
סקרן25/07/2007פעם ראשונה שלא התקשרת אליו הביתה, ולא הפלת אותו מול אשתו אני מניח, ולא הרסת לו את נישואיו.
ופעם שניה כשפרסמת כאן את השם שלו ומאיפה הוא ואיך הוא נראה ומה עושה. ככה יהיה לו קשה, אם לא בלתי אפשרי להפיל מישהי נוספת בפח.
כל הכבוד לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן וחוצפה
אשף26/07/2007מצטער .אתם צודקים .הניסוח בעייתי.התכוונתי שזה בסדר אם אדם מסוים מחפש סתם סקס חד-פעמי. אבל שיצהיר על זה. יש כאלה בפורום ואני מכבד אותם על כנותם. הם אומרים מה הם רוצים ומי שעונה להם יודעת בדיוק למה לצפות. אני מצטער על מה שעברת חוצפה יקרה. לפעמים החבר'ה הדייגים מתוחכמים וזורקים פתיון בדמות של מילים מתוקות. צריך להיזהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן ק', תגיד לי..
סקרן26/07/2007מתי אתה קם לעבודה? אתה הורס אותי לפעמים עם הפוסטים שלך לפני השעה 6...או שאולי בכלל אתה רק חוזר מהעבודה? או מאיזה מסיבה.
בכל מקרה יום טוב בנאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום טוב גם לך אח שלו...
אשף26/07/2007אני קם ב5:00 . אני יודע שזה נשמע כמו שריטה אבל זו שעה היחידה שיש לי קצת שקט מהכל. שאני עם עצמי. בלי הלחץ של העבודה . בלי טלפון נייד. בלי האישה ובלי הילדים וגם בלי... (--:. תנסה פעם. זו שעה מאד מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרו לך שהיית קטנה ?
DANYDINE25/07/2007לא אמרו לך שהיית קטנה, שכל הנשים זונות וכל הגברים בני זונות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי פנוי להובלה בשנקין :-))מצ'עמם ליעינבר25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא פנוי, אני לא זמין
סקרן25/07/2007אבל המין אצלי תמיד מזמין
ומה פתאום שנקין? את במיטה שוכבת ובוכה כי היית ילדה רעה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה הובלה...נמאס מהמיטה. :-))
עינבר25/07/2007ולא הייתי רעה..הייתי מרושעת :-))...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרושעת זה טוב
סקרן25/07/2007מרשעת עוד יותר טוב
אבל הכי טוב, זה דוד הכי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הכי טוב..זה איקאה:-))
עינבר25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מוכרת לי.. אולי העמסתי אותך פעם
אשף25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה הגנן..כול הירוקים לעמוד בשורה..
עינבר25/07/2007גנן גידל גינה בגן..ואני מרחפת על ענן:-))..העמסת אותי..ברור !!על הרמפה מישם לסמיטריילר(שוקלת 50 טון)...חחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כמו השיר..."את מוכרת לי מפעם.."
עינבר25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישששש no moor ban..bye-bey
עינבר25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה הדיון?
25/07/2007וואלה לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש, נשוי - לא מחפש....איש23/07/2007נקלעתי לכאן בפוקס (אתם בטח אומרים לעצמכם- כן.. כן..)
מה שאותי מעניין, זה ההשלכות הרגשיות והחברתיות של הבגידה.
אפשר לעשות ולשכוח ? או שיש הצקות מהמצפון ?
מה עם הקטע החברתי והמשפחתי, כמו - להתסתכל בפנים של הבן/בת זוג אח"כ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר
לולה 2223/07/2007יש הרבה סיכויים להגיע לכאן במקרה, פחות או יותר כמו הסיכויים להגיע לחנות אביזרים כי רצית לקנות אביזרים למטבח, קרה לטובים בחבריי.
ולשאלתך: אתה מתעניין מטעמים אקדמיים או כי אתה שוקל לבגוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבגודליעד23/07/2007אני חולמת לבגוד בבעלי עם שני גברים שמוכנים לענג אותי. העניין הוא שזה לא פשוט למצוא שניים שמוכנים להכינס למיטה ביחד, ויש גם את כל נושא הבגידה, שהוא לא פשוט, אבל מה - חיים רק פעם אחת. אני ממש רוצה להרגיש בתוכי גברים אחרים פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבואי
ירון23/07/2007צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם את בעיניין של שני גברים
טל23/07/2007עם את בעיניין של שני גברים את במקום הנכון, אני חבר טוב שלי מעוניינים בפנטזיה לענג ביחד בחורה שנינו שריריים חטובים שהניראים טוב מאוד, אם את מעוניינת לחוויה מעניינת בשלישיה דברי איתי ב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בודאי לא תופתעי
ז'אק23/07/2007כמובן שכל המומחים מתנדבים לסייע. הינה כי כן גם אני פה. מאחר והתנסיתי בזה אני מבטיח 100% הצלחה, הפתעה ועונג. אז... [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת עם ביצים
DANYDINE23/07/2007למרות שאופיי המחורבן לא מאמין לתעתועי הדמיון ובטח לא למתחזים, האופטימיות השקולה שלי
מ וכנה להמר על כל שאת לא עוד נסיון כושל להפיל בפח את כל גברברי העיר.
תמוה אני שרק 2-3 תגובות קיבלת עד כה להזמנה כזאת.
מנסיוני הלא קטן , ואני כבר עם זקן של 45 שנים, אך צעיר וצלול במחשבתי ובשיא אוני במעשי, אכן יש לך בעייה כפולה.
אחת - המוסר הכפול, שיקשה עלייך את החיים לקבלת עינוג אמיתי ושחרור מלא
השניה - הפחד לתת לזה לזה לזרום ולקרות לאבד עשתונות ולנסות
עם מי ? איך? מתי? זה כבר לא ממש משנה.
לדעתי עדיף לך לנסות ראשית בגידה עם אחד, ואח"כ לעבור לשניים.
מנסיון גם כזה שניים על אחת וגם הפוך שתיים על אחד, אין מספיק אינטימיות לרצות את כל הצדדים, והפנטזיה מתפוגגת עוד לפני שהתחילה.
אם תרצי לדבר על זה - מוזמנת לשלוח לי מייל ואם את באמת חופשי חופשי שלחי טלפון ונפטפט בנושא.
זכרי - לכל מעשה , מחשבה וצכנון תחילה - בזה מותר האדם מן הבהמה.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי !!!!
DANYDINE23/07/2007מאחר ואני מאמין שלא תרצי למסור ברבים את פרטייך האישיים , המייל שלי הוא - [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את ההגיון שבדברך
הד"ר24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעד
גל23/07/2007ברמת העקרון - אנחנו לא ממליצים לך לבגוד..........
אבל אם את מתעקשת על השניים הכי טובים - צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
עקרב24/07/2007הי חביבתי, יש לי חבר שישמח לעשות שלישיה, אחד שכבר עשה את זה כמה פעמים.... תחזרי אלי למייל, יהיה ניסיון בילתי נשכח ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליעד
עינב24/07/2007אני מבינה אותך . האמת היא שגם לי יש פנטזיה כזו להרגיש שני גבריים מטפלים בי ומענגים אותי. נראה לי שאני בדרך לעשות את זה . (--: .אספר לך איך היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודיע גם לי ?
DANYDINE26/07/2007הי עינב, תודיעי גם לי? או זקוקה לעזרתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתך ? במה?
עינב29/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את הפירגון - כלפת'ה
DANYDINE29/07/2007את ממש לא מבינה ציניות ? לא נורא אם תתאמצי גם לך זה יבוא פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבגוד בבעלך
bobijoe24/07/2007אין לזה שום קשר לבגידה..
לכי עם תחושת הבטן שלך
חיים פעם אחת יותר מידי....
מבין בדיוק למה את מתכוונת....
.....go for it* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי אני נשוי וחבר שלי רווק
אייל26/07/2007שנינו תימנים עם אברים לא מבוטלים בכלל.
כבר עשינו זאת בעבר נשמח לשחזר את זה איתך בגדול ....
לא תצטערי אך תתכונני לסקס אמיתי מוטרף וחזק
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לעשות לך את זה
הסקסי27/07/2007אז תחזרי אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ניסיון טוב בזה
yona27/07/2007הייתי מוכן להראות לך כמה שזה אדיר חוויה שלא תישכח לעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
XXX27/07/2007הואיל ואני גרוש בגלל סיבות שאינם תלוים בי (אישתי בגדה) אני מוכן להכיר אותך ולנסות דברים חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעד- ספרי לי!
דנה30/07/2007גם אני רוצה! ומסוקרנת, אבל לא מעזה... ספרי לי איך היה לך!
ושיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב להתבונן - רואה ואינו נראהDANYDINE22/07/2007הי
אוהב להתבנון בזוגות תוך כדי.. כשמי כן אני - רואה ואינו נראה.
לפעמים אם בא לנו - מתגלים ברוב אבירותינו
מה דעתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדנידין או דנידינים?
לולה 2223/07/2007דיברת ברבים חלק מהזמן, גם רואה ואינו נראה וגם פיצול אישיות?
מה הדעה על מה, על המעשה עצמו, על זה שהם לא יודעים שאתה מסתכל?
אם התחלת, תן פרטים (ורצוי עסיסיים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה - הסתכלי במראה - מה את רואה?
DANYDINE23/07/2007יופי של בקורת, רק נכנס בשר טרי לפורום וכבר את יורדת עליו, תרגיעי בבקשה.
איזה מהסיפורים העסיסיים את רוצה לשמוע? זה שהייתי בחדר החקירות מאחורי מראה?
אולי זה במסיבת השגירים במינכן לפני שנה? לא יודע איזו מינון את צריכה בשביל לפרוח, אבל לפי התגובות שלך לאחרים (ועברתי על כמה וכמה) את סתם ברברנית או בלשון ההדיוטות בלון נפוח עם פיה צרה שעוה הרבה רעש כשהאוויר יוצא.
התבגרי, ותני לעצמך צ'אנס לראות דברים אחרת, ולא רק מזוית הראיה של ליצן החצר.
ערב טוב מהנה ומענג לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנצלותי הכנה
לולה 2225/07/2007לפעמים אני ליצן החצר, לפעמים אני דברים אחרים. כמו שאתה בטח יודע, גם ליצן הוא תפקיד נחוץ לפעמים. בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע בך ואני מסירה את כובעי המחודד וקדה קידה מתנצלת.
לגבי הפרטים העסיסיים, אתה נמצא בפורום סקס, כאן שאלה כזאת היא לגיטימית, אבל שוב, אם לך לא נוח, אני מתנצלת גם על השאלה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנצלותך התקבלה
DANYDINE26/07/2007זה בסדר, מעריך את כנותך והתנצלותך, לא הרבה יודעים לעשות זאת כך, בד"כ מטייחים או הןלכים סחור סחור. - "שפו"
באשר לעסיסיות, צריך קודם להרגיש שייכות ולהבין את רוח הדברים שרצים פה. רוב הגברים בפורום או סתם חרמנים או סתם חושבים ש"דיבורים זה לא הכל" וראוים לנגד עינהם את דן בן אמוץ...
וכל זאת מבלי לפגוע באף אחד לא אישי ולא בין אישי, ברור שהפורום נותן באופן דמוקרטי למדי עם קצת צינזורים וגערות מגבוהה, את הקוו הכללי, אבל להרגשתי יש פה איזה פיספוס מהעיקר.
באשר לבנות אשר חלקן כמעט בטוח מתחזות (בנים תחת תיוג שמי של בנות) וחלקן שאינן יודעות לשאול, אומרות את דבריהן כטיזאריות, מעין פורקן ללא קיים לעת מצוא בביתן, וזה דווקא טוב, אבל מאופק מדי.
מקווה ל"השתחרר" בקרוב ולנסות להרגיש חופשי יותר ומן הסתם עסיסי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיי שקרmiraslava22/07/2007אני וחבר שלי היינו קשורים אחד בשני בסקס שנכנסתי להריון הכל המשיך כרגיל לאחר 3 חודשיים עזב אותי לא מתקשר ולא שואל מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה?
לולה 2223/07/2007לא ממש הבנתי את הסיפור... עשית הפלה ואז הוא עזב? את עדיין בהריון? ולמה חיי שקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפחה לתחת ולסביותאסתר22/07/2007היי
אני בת 24 אישה נשואה גרה בכפר קטן שכולם מכירים את כולם בשנתיים אחרונת קרה לי שהו מוזר שגרם לי לחשוד בנטייתן המיניות של שתי נשים בסביבות גיל 45.
אישה אחת שעבדתי איתה באיזה מפעל וקצת היינו מדברות בהפסקה ראתה אותי בחנות בכפר הייתי עם הגב אליה והיא נגעה לי בתחת כו שנוגעים בכתף של בן אדם ואמרה היי מה נשמע? אחרי איזה שבוע זה קרה והפעם זה היה מין מכונת כזאת קצת הובכתי מזה.
במקרההשני רקדתי עם מכרה של משפחה של בעלי גם כבת 40 בחתונה של אחיין של בעלי אחרי כשבועיים שאותה אישה ראתה אותי בחנות היתי עם גבי אליה נתנה לי מכה בתחת ושאלה מה נשמע
אני מודה שיש לי תחת קצת גדול אבל ככה לתת מכה בתחת לבחורה? מול כולם? אולי הן לסביות? הקטע הוא שהן נשואות עםן ילדים ולא שמעתי שמדברים עליהן ככה.....למי קרה מקרה כזה? ומה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחמודה..זה לא לסביות...
עינבר22/07/2007אומנם הן הרשו לעצמן במקום לתת לך תפיחה על השכם או לא יודעת להניף את היד ולומר היי...הן נתנו לך מכה בתחת..אבל מפה ועד לסביות המרחק הוא עצום..אז תרגעי וכשהן יעשו זאת שוב פשוט תאמרי להן שלא נוח לך שהן נוגעות בך ככה..וזה ייפסק..שיהיה לך אחלה יום:-)) עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויות סקסיות מצימר בצפוןיולי22/07/2007נכנסו לג'קוזי, שהעלה אדים. הוא החליק את הידיים שלו למטה, במורד הגוף שלי, הגיע לנקודה והתחיל לשפשף אותי, אלוהים, צרחתי שם מרוב תענוג. הוא ליקק אותי למטה ותוך כדי ליטף את השדיים.
ורק אחר כך התחלנו בחדירה. הוא תפס אותי בחוזקה ושיגל אותי מאחור. היה תענוג אמיתי, סוף שבוע של זיונים. היה מזג אוויר כל כך לוהט שלא יצאנו מהחדר כמעט. היה מדהים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה כל הסיפור שלך?
עינב22/07/2007לפי הסיפור גמרת מהר. (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא גמר מהר . לא את מותק.
עינב22/07/2007אני מאד מקוה שלא נשארת מתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות היא נהנתה מהצימר ;-))
עינבר22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיולי
אשף22/07/2007היי חמודה. אני שמח שנהניתם בצימר בצפון. יש שם כמה צימרים מאד רומנטיים-חושניים . רק תרשי לי לעזור לך לתאר את מה שהרגשת. בנות לא לכעוס עליי אני מנסה לעשות את זה דרך עיני אישה. אז אנא.
המכונית החליקה לה בשלווה על הכביש הלוהט והעצים שבצדדים חלפו להם בריצה נגדית. עיניי היו מופנות החוצה וכך שנינו ישבנו בשקט במשך הנסיעה . פחד נו לדבר. באווירה שביננו כל מילה היתה יכולה להרוס. המתח היה מורגש ושנינו לא רצינו להפיג אותו. "אלוהים רק שלא יגיד כלום . שהשקט יימשך" חשבתי לעצמי. פחדתי. לפתע הרגשתי את ידו נוגעת בידי כאילו קרא את מחשבותיי ומנסה להגיד לי בשקט" אני יודע מה עובר עלייך. אני מרגיש אותו דבר".
הינה היגענו למושב שבו הזמננו צימר . הוא חייג למספר ולפתע השער החל להיפתח. התחלתי לרעוד. לא יודעת אם זה מפחד או מהתרגשות. נכנסנו. חנינו את הרכב וניגשנו לצימר.
הצימר היה מעוצב כאילו עלידי הדון ז'ואן בכבודו ובעצמו. הצבעים הקישוטים ,הנרות , הקטורת כאילו נועדו למחוק את אחרוני המחשבות המוסריות. על המיטה היה כיסוי אטני וקרן אור שמש עדינה שחדרה מבעד לוילון האירה את המיטה ומיד עלו בי מחשבות הכי ארוטיות על מה שיהיה עוד מעט על המיטה הזו.
הוא מילא את הז'קוזי והביט בי. נראה שהוא קלט שאני לא ממש יודעת מה לעשות. שאני מחכה שהוא יוביל וכך בלי מילים הוא התקרב אליי בצעד איטי שנראה כמו נצח. הוא נעמד מולי ידו הרימה את סנטרי בעדינות אין קץ ועינינו נפגשו במבט מלא תאווה וחרדה. הוא ליטף את שערותיי בעדינות ואמר" יולי . אהבתי אותך עד עכשיו ואוהב אותך ברגע שנצא מהדלת הזו אבל עכשיו אני לא אוהב אותך. אני פשוט חושק בך" ידיו נגעו בכתפיי והבעירו בי אש . הוא קירב את שפתיו אל שפתיי ויכולתילהריח את ריח התאווה עולה מפיו. לא יכולתי להתאפק. שפתיינו נפגשו כשהן פעורות ככל שיכולנו. לשונותינו החלו לשחק כצמד נחשים בהזדווגות. ידיו גלשו במורד הגב ותפסו בעדינות את שולי חולצתי. ידיי עלו מעלה ללא שליטה מתחננות שיוריד ממני את הכליפות המיותרות האלה. הוא ירד על ברכיו כשכל הזמן הוא מביט בי.בתנועה חושנית הוא משך מטה את מכנסי הטייץ' והתחתונים שלי והינה אני עומדת מולו ערומה ולא מרגישה מבוכה. זה כל כך טבעי. הוא קם והחזיק את מותניי קירב אותי אליו ולחש לי" תפשיטי אותי." ואוו כמה חיכיתי למשפט הזה. בתנועה מהירה תלשתי מעליו את חולצתו וירדתי לפתוח את מכנסיו. כשהייתי מולו הרגשתי איך איברו הזקור מנסה לפרוץ דרך המכנסיים. הורדתי את מכנסיו ואת תחתוניו ואז הבטתי בזין הנפלא שלו עומד מולי מנסה להגיע אלי בכוח." אני רוצה אותו בתוך הפה" חשבתי לעצמי והבטתי מעלה. לא היה צריך יותר ממבט חטוף כדי לראות אותו מתחנן למגע שפתיי..התקרבתי אליו ושפתיי נפתחו מאליהן. הרגשתי איך האיבר היפה שלו חודר לפי וממלא אותי בחום. וואוו כמה שהוא חםםםם. רק שלא יגיד כלום . שיעזוב אותי לבד עם הזין המדהים הזה לרגע של התבודדות. ככל שמצצתי יותר חזק הרגשתי איך אני נהיית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אשף22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואז היא נחנקה..כי ניתקעת ולא המשכת
עינבר22/07/2007את הסיפור...חחחחחחחחחחחחחחחח :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואז היא ניחנקה..כי ניתקעת ולא המשכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואז היא ניחנקה..כי ניתקעת ולא המשכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגניב:-)) אותו תגובה כמה פעמים...
עינבר22/07/2007אהבתייייי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי את ההמשך (--:
אשף22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי נשרט לך המוח? כמה פעמים?
אשף22/07/2007חכי שאני אגמור לכתוב. אני מנסה לעשות את זה דרך העיניים והראש שלך אישה. את יודעת איזה בלגן זה?(--: . חולה אבל חולה עלייך. וזה וזה וזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך הראש שלי..האחרון שניסה התאשפז..
עינבר22/07/2007התכוונת דרך הראש שלה:-)) היא זו שהלכת לצימר..אמרתי לך שבסוף תאבד כיוון בגללי(להזמין את החדר באברבנל ?:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה -ך- התחלק לי. התכוונתי של אישה
אשף22/07/2007כל אישה . לא שלך יא ראש כחול. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יצא לי משהו. כנראה ש..
אשף22/07/2007אישה אני כבר לא אהיה...(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אשף22/07/2007.... לחה יותר ויותר. ואז הוא בעדינות משך את ידי והרים אותי אליו ואמר בלחש" בואי" . וכך יד ביד צעדנו לעבר הג'קוזי ונכנסנו לתוכו ותחלנו לגעת זה בזו בלהט מטורף . ידו חיפשו את חור האושר וחיש מהר הגיעו אליו. חיכוך של ידיו העביר אותי על דעתי. ידיו החליקו על עורי הרטוב והחלק מהמים החמים והמשכנו להתנשק כשידינו נוגעות באיברי האושר בטירוף חושים. פתאום הרגשתי דחף מדהים שוב למצוץ לו את הזין ומשכתי אותו החוצה בלי התחשבות ודחפתי אותו למיטה."אני עכשיו המלכה" הוא נשכב ואני התנפלתי על הזין הארוך כמו אדם שלא אכל חודש. מצצתי לו בטרוף והרגשתי את ידיו מושכות את ישבני לכיוון הפנים שלו. . וואוו איזה כיף עכשיו אנחנו נשתגע יחד. פתחתי את רגליי והתיישבתי עליו כשראשו בין רגליי וכך פתחנו בהליכי 69 פרועים. הדקות עבורו ואיש מאיתנו לא יכול היה להפסיק וללק את איברו של השני. ואז הרגשתי שהגיע הזמן. אני רוצה אותו. עמוק בתוכי. לכל אורכו ובכל זוית. קמתי מעליו. נשכבתי על גבי והוא כאליו הבין מה אני רוצה נשכב מעליי בעדינות. הרים את מותניו כדי שאני אוכל לכוון אותו לתוכי.שלחתי יד ואחזתי בו וכיוונתי אותי אליי. הכיפה החלקלקה נגע בדגדגן המגורה והעלתה אותו באש של תשוקה. והינה הוא חדר לתוכי. ווואאאאווווו. אני מרגישה אותו .גופותינו החלו לנוע בתנועות מעגליות סוערות . זהוזה הוא כבש אותי . לא איכפת לי אם הוא חושק בי או לא העיקר שלא יפסיק .בבקשה שלא יפסיק. שיזיין אותי עוד ועוד . עד שלא אוכל לעמוד על הרגליים. אני פשוט חושקת בו. בגבר שלי. במלך שלי. הזיין הגדול המשיך להלום בתוכי מכה אחרי מכה ואני הרגשתי שאני משתגעת. חוסר שפיות השתלטה עליי. רגליי לפתחו עוד ועוד וגבוה כדי שאוכל להרגיש אותו הכי עמוק שאני יכולה. ידו אחזה בישבני ולשה אותו עם כל חדירה. ואז הרגשתי שהינה זה בא הינה אני עומדת לגמור. הינה זה בא הינה זה בא... ואז גופי נדרך. שפתיי הכוס שלי התכווצו בכוח אדיר וידיי שרטו את גבו מותירו שריטות עם נגידות של דם ואז הגיע תורו.הוא הפך להיות חייתי. החל להלום במותניי כש איברו רוקד בתוכי ואז הוא התכווץ. גנח. נאנק . והרגשתי את זרמי הזרע עולים ויוצאים מתוכו וממלאים אותי עד שכבר לא היה מקום וזה תחיל לנזול החוצה מתוכי. ...
שנינו נותרנו חסר אוויר שוכבית על שלולית נוזלי האהבה שלנו ותמהים. מזה כל כך פחדנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה..את שקטה היום:-))עינבר22/07/2007והתיאורים שלך בכלל לא שקטים..כל הכבוד על התעוזה...מתי זה יקרה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאדו....איפה את?איפה לולה..?
עינבר22/07/2007נירדמתן בשמירה..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבילך אני תמיד כאן
לולה 2222/07/2007מתאוששת מהסוף שבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה...למה מה היה בסופ"ש?
עינבר22/07/2007מה עוללת..שובבה :-))או יותר מדויק מה עוללו לך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופשבוע רגוע
לולה 2222/07/2007בגלגל"צ...
אצלי לעומת זאת היתה מסיבה אחת (טוב, גם לפני היו דברים, אבל אני מנהלת פורום חינוכית אז אני מצנזרת :)), ריקודים צמודים כולל נגיעות בכל מקום עם שני גברים (באותו זמן, ברור), שלוש פעמים באותו לילה, ארבע שעות שלקח להנג אובר לעבור.
זאת בערך התמצית של יום שישי, אחרי זה הגיעה שבת עם המעללים שלה ועכשיו כמו שאמרתי, אני מתאוששת איתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..בילית את סופ"ש כמו שצריך..
עינבר22/07/2007אין בעיה תתאוששי איתי..ממילא אני מנוטרלת מלעשות שטויות..עוד 14 יום.(אני שונאת גבססססס..ועוד יותר שונאת לשכב במיטה..בעצם לא אם אני לא לבד:-)).התחלתי את טבלת היאוש שלי:-))..ונחשי מי תעזור לי לעבור את הימים..אה ולא נישכח את הלילות:-))..את יקירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובלילות...
לולה 2223/07/2007לשים את חלוק האחיות ולבוא לסעוד אותך?
ומי עשה לך את זה? להצליף בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסעוד אותי..אמממ בהחלט!
עינבר24/07/2007אין במי להצליף...אנחנו אשמות..שתיה ונהיגה לא הולכים יחד..מסכנון רק העץ...יותר הוא לא יפרח:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש במי להצליף
לולה 2224/07/2007בכן. הכלל אומר שברגע שאת חושבת "אני נוהגת מגניב", זה אומר שאת שיכורה מדי בשביל לעלות על ההגה. לא חבל על העצים?
איך את מרגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בסדר חוץ מגבס ברגל...
עינבר24/07/2007ומתי את באה לטפל בי..הבטחת לסעוד אותי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה לך לבן
לולה 2225/07/2007שמחה שיצאת בזול יחסית, למרות שתאונה זה מלחיץ, גם אם לא קורה משהו רציני
מישהי כאן להוטה... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת חמודה...שאת פה בישיבלי
עינבר22/07/2007ורק בישבילי ..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה ויתרנו על הקפה
אשף22/07/2007אבל אמרנו שנעשה סקס. נו? מה קורה? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו שלום
לולה 2223/07/2007מישהו כאן מקנא? יש מספיק ממני לכולם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה נעלמת
אשף24/07/2007אחרי שכתבתי לך פנטזיה ביציע כשבאדולינה ועינבר מתאבקות בבוץ?
(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד יש לי מה להגיד
לולה 2224/07/2007חייכתי לעצמי, הלכתי למקום בו יש לי פרטיות...
וחזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה כן עשה לך משהו...
אשף25/07/2007ומה עשית במקום שיש לך שם פרטיות? (--:....אני כבר מנחש....שובבבבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה-ק- אל תגנוב לי את הבנות...
עינבר24/07/2007ביציע תישאר עם הבנים :-))..אגב אני מצרפת לכוחותינו את עינב...נה נה נהנה ..עכשיו תישאר עם הקפה ה....קר!! :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב בנות ובנים
לולה 2224/07/2007כל פעם אפשר לבחור עם מי להיות, ומי שבצד יכול לשתות קפה קר, לחזור בכוחות מחודשים (ולהביא לי משהו לאכול כשהוא חוזר, או מסאז', או מה שהדמיון שלו מרשה לו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
אשף25/07/2007עינב לא תצטרף אליכן בלעדיי. אני חותם לך על זה.(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה קר? נשמע טוב...
אשף25/07/2007עינב מתה על קפה קר. רק בשביל זה היא תבוא אליי. נכון עינבי? אבל אני בספק אם נוכל להתאפק ורק לשתות קפה...(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת לולהל'ה
עינב24/07/2007איך את עוזבת אותו ככה סתם לאנחות אחרי שהוא התאמץ כל כך.. פויה ..לא יפה. (: . לא נורא הוא יקבל פיצוי (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחות נשמע טוב
לולה 2224/07/2007ומי מפצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי:-))תם עידן החגיגות ועוד...עינבר22/07/2007-ק- מלחמת עולם שלישית התחילה!!!!!!!!!!!!תכין ת'נשק,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעינברוש כפרה עלייך
עינב22/07/2007אני כותב לך מהמחשב של עינב. אז אל תיבהלי. היא פה לידי והיא מכירה את הפנטזיות שלי עלייך.. (--: .את יודעת...... סכינים,גרזנים, טילים בליסטיים, תותחי לייזר.. רק לא שוט. בזה את תנצחי אותי בטוח. (--:
מתים עלייך. וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובבים..תפנו מקום:-))...
עינבר22/07/2007ו-ק-..ומכות עם גבס הולך?...שלכת אליי מכונית קטלנית(לא ברחתי במזמן)...חחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**שלחת**
עינבר22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכווווון...אוייויויויו
עינב22/07/2007מה באמת? תאונה? אמיתית? אין לי יד בדבר ממי. אם היתה לי זה היה עם מכונית תופת. סתתתתם. איך זה קרה? מי הכלב שעשה לך את זה? תני לי נקודות ציון ואשגר אליו טיל בליסטי. הינה עינב רוצה לכתוב לך.
שלום עינבר. אני יודעת שזה שם בדוי אבל ק לא מגלה לי איך קוראים לך. טוב אני לא אנג'ס. אני יודעת שהוא מאד מחבב אותך. הוא קורא לך התורכיה הקטנה. (: . לפנות מקום? את באה? תבואי בכיף . נעשה חגיגה עצבנית וסוערת.(: . בעלי לא בבית והילדים אצל סבתא. ויש המון מקום במיטה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת ציון...:-))הוודקה ששתינו :-))
עינבר22/07/2007והעץ שנכנסנו בו..מסכן לא נישאר שלם אחרי בנות כמונו...
עינבוש..כיףףףףף לכם..ואין לי בעיה שיאמר לך את שמי...בטח שאני אבוא..אני אחזיק את הנר:-))ואח"כ אני אשפוך אותו על-ק-...תהנו שובבים..תגידו לי מיקום ואני באה...אגב עינב..שניה לפני שזה גולש..לכבות את האש ולמזוג(זוכרת את הסרט הזה:-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה את הסרט
עינב22/07/2007אבל אם תבואי אז ניתן לק להחזיק את הנר ואנחנו נחגוג ושהוא יאכל את הלב. מיייסכככןןןן שלי. (: . את באה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באה..רק תגידי לי לאיפה:-))
עינבר22/07/2007הסרט(גבעת חלפון אינה עונה)...ואני מצפה לפינוק :-))..-ק- תחביא כלי נשק..גרזנים וכל דבר אחר..אחרת..שנינו נהיה בגבס..ועינב תיפתח מוסד סיעודי.במקום מוסד כימי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
עינב22/07/2007זה אני .ק. תבואי ממי. אני בבטיח. לא יהיו כלי נשק. לא יהיו גורמים אוינים. רק ידיים מלטפות חושניות אינסופית. המון ארוטיקה איטית שיקחו את שלושתינו למחוזות שטרם ביקרת בהם. נהיה איתך עדינים .תהיי באמצע. מחוזרת ומפונקת על ידי שנינו. .. עכשיו נראה אותך רוצה לבוא. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי דבר כזה...על קביים אני מגיעה
עינבר22/07/2007חחחחחחחחחחחחח :-)) אני לא מכירה אישה שתסרב(בכול אופן לא בחבורה שלי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תבואי
עינב22/07/2007את וכל החבורה שלך. (--: . אוהבים אותך .
ק' ועינב.
אנחנו הולכים להמשיך עוד קצת להשתעשע . לחכות לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח נבוא בכיף...
עינבר22/07/2007שתעשעו לכם...אני אבוא..רק צריכה למצוא מישהו שירים אותי :-))אוהבת..וזה וזה וזה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
עינב22/07/2007אנחנו עושים את זא על הכיסה דל מחשב. להרים אותך? את מדברת גשויות(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמואה?????אני ילדה טובה..
עינבר22/07/2007לא יודעת מה זה גסויות:-))...אתם תורידו אותי לתרבות רעה..תרתי משמע:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
עינב22/07/2007אני בת 40 . זה מפריע לך? תשאלי את ק. הוא מתלהב ממני סוף הדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח אהבתי את התגובה...
עינבר22/07/2007אני בת 30 וחודש כמעט :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין איך את ניראית
עינב22/07/2007זהו מותק. ק' הלך. חבל שלא היית כאן. אני צריכה לאסוף את הילדים.
להתראות. אוהבת. עינבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא:-))יהיו הרבה פעמים אחרות...
עינבר22/07/2007איך אני נראית..טוב מאוד:-))תהני עם הילדים חמודה.. עוד מעט תתחילי להשתגע ולייחל שיסתיים החופש..ביי חמודה אוהבת עינבר:-))
אשף22/07/2007היי מותק. חזרתי. עכשיו אני רק איתך. (--:. שלחתי לך מייל לכתובת מייל החדשה. תודיעי לי אם קיבלת אותו. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי את המייל
עינבר22/07/2007רק עכשיו חזרת..?מה עיכב אותך...?..סתםםםםםםםםם אל תילחץ..לא לקבל התקף לב...רק צחקתי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלחי לי את הכתובת שוב
אשף22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבוצע:-))
עינבר22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסבית?
joe24/07/2007אישתי מחשפת לסבית עם חזה גדול האם את מכירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לסבית..פנה לאחרות..בהצלחה:-))
עינבר24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוף עלייך. וכדומה. (--:
אשף24/07/2007אני עובד כמו משוגע.אין לי זמן לבלבל לך במוח. אל תרגישי מוזנחת . (--: חושב עלייך כל הזמן. וזה וזה וזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרקת אותי לאשפתות אהה:-))
עינבר24/07/2007סתםםםםםם לא להתאבד אני מבינה שאתה עסוק..מקסימום אני אשכנע את עינב להצטרף אליי בסירוס שלך...חחחחח חולה עלייך בדם קר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאשפתות?
אשף24/07/2007נשמה טהורה שלי( וכוליי) אם גן טרופי ירוק עם ערוגות של פרחי ציפור גן עדן ומפלי מים הזורמים בקול מלטף ,ושבילים מוצלים ועליהם פזורים עליי ורדים אדומים וורודים, זה אשפתות אז כן שלחתי אותך לשם .את יודעת למה? כי אני הגנן , האביר על הסוס הלבן מחכה לך בסוף השביל עם פרח ביד ויד מושטת לאהבה. בואי אליי. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביר על סוס לבן..ואווו אני באה:-))
עינבר24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני סתם גנן?
אשף25/07/2007לבוש סרבל בלי שרוולים עם ריצ'רצ' פתוח וגוף גברי מזיע? מה לא תבואי? תבואי. זה יכול להיות מדליק.... אני ואת... בלי בגד ים...באגם עם מים צלולים...אף אחד לא יראה אותנו... אני עיצבתי פינה כזו בגן . פינה נסתרת מאחורי המפל עם מדף סלע בדיוק למידה שלנו.(--:.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוחחסוי בהחלט18/07/2007שלום בחורות ובחורים.
מה אתם אומרים על גילוח האשכים והאזור?
1. בנות, זה מגרה? הסיכוי להנאה במציצה גדל?
2 גברים, אתם חושבים זה הומואי? אני פוחד שבצבא במקלחות יסתכלו עליי עקום
3 מי שעושה את זה, באיזו תדירות אז ויש טיפים? משתמשים בקצף גילוח? איך הולך כל הקטע?
ולסיכום מה ההערות שלכם בחורות ובחורים?
בתודה "חסוי בהחלט"..
אה וכל מי שעונה בבקשה שיצצין גיל כי בטוח התשובות יהיו שונות אצל חתכי גיל שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתלוי
לולה 2218/07/2007אם יש לך יער קטן למטה זה יהיה מתחשב לטפל בו. זה לא הדבר הכי נעים בעולם להוציא שערות מבין השיניים אחרי כל מציצה...
מצד שני, אותי באופן אישי זין חלק לגמרי לא הכי מושך, קצת כמו לשכב עם בן 7, ולמרות חסרונותי הרבים, אני עדיין לא פדופילית. לא לדבר על זה שגברים לא יודעים להשקיע לאורך זמן ואין דבר מגעיל יותר מלהדקר מקוצים באמצע סקס...
או לסיכום: למה לגלח אם אפשר לגזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי ??אופיר18/07/2007אני בן 25 נראה טוב מאוד.. אני כבר שבוע מת לעשות סקס שאני כבר מתפוצץ.. ואין לי זמן למצוא מישהי שתסכים להיות איתי ולהנות ביחד..
אני כל היום עובד ויש לי אולי שעה שעתיים אחרי הצהריים שאני פנוי אבל מאיפה אני ימצא עכשיו מישהי שתסכים ??
אני נראה ממש טוב בנות אפילו מתחילות איתי .. אבל כבר שבוע זה לא קורה.. יש למישהי רעיון ??
אימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
ל18/07/2007אופיר, לא נראה לי שזאת בעיה גדולה מידי למצוא רק סקס ללילה.. במידה ואתה נראה טוב...
לך לאיזה פיק אפ בר ואני בטוחה שתמצא שם.. סקס טוב, פחות טוב, אבל שם בטוח תמצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי...
סקרן18/07/2007איפה נעלמת?
לא קראת מה שעניתי לך לפני כמה ימים לשאלה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל19/07/2007הי סקרן, לא ראיתי שום דבר..
על איזו שאלה ענית לי? לא זוכרת..
אולי תרענן את זכרוני?? ואולי עוד כמה דברים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי..
אופיר19/07/2007זה לא הקטע ללכת לבר או משהו
זה הקטע שפשוט אני הולך לעבודה בבוקר חוזר עייף ואין לי כח לצאת.. מבינה?
אני יותר מחפש מישהי כמוני שגם חסר לה והיא בוגרת מספיק ונראית טוב
כדי להנות ביחד ולהשלים את החסר לשנינו..
חשבתי שאולי באתר הזה יש מישהי כזו.. אולי את ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופיר
ל19/07/2007הבנתי אותך.. אז אתה רוצה לנסות בדרך הקלה..
לא להתאמץ יותר מידי, להתחיל עם מישהי, להכיר, להימשך..
אתה מנסה את מזלך בעולם הוירטואלי, שזה בסדר מבחינתי, אבל אל תשכח שלא חסרות כאן קשקשניות, שקרניות, וכאלה שירשמו שהן נראות הכי מדהים והכי סקסיות בעולם והן ממש לא!!!
אז אתה לוקח סיכון, למען הסקס בלבד..
סבבה, שיהיה לך בהצלחה, ומה איתי?? לא יודעת נראה לי שאתה צעיר מידי בשבילי.. כמו אחי הקטן
נשמע מטורף מידי.. אף פעם לא הייתי עם בחור שקטן ממני ב-5 שנים...
אבל אולי תפתיע אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי אליי לאימייל אני מבטיח שאפתיע
אויפר24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע שלם?
לולה 2218/07/2007אויויוי, לבי נשבר, שבוע שלם, איך אתה עומד בזה?
ואם אתה כזה חתיך עולם שבחורות נופלות עליך, איך הגעת למצב הזה? אין כאן סתירה עם זה שבנות מתחילות איתך, או שהבנות האלה הן חצי עיוורות, פיסחות ועם גיבנת?
הצעות:
1. להוריד את הסטנדרטים ולצאת עם הבחורות שמתחילות איתך.
2. להמשיך לחפש סקס באינטרנט, אבל בלי כל התירוצים
3. לאונן
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיועד ללולה22
חסוי בהחלט18/07/2007שמעי אני גם ממש ממש ממש לא מכוער ודי מושך ולא מזניח את עצמי מבחינת הפעילות הגופנית אבל עם זאת אני מוצא את עצמי לבד לגמרי ואני חושב שהסיבה היא בגלל שאני לא מצוי בקרבת בנות והחברים שלי מרובעים ולא יוצאים למועדונים. אני לא חושב שצריך לפקפק באופיר ועם זאת אני מאוד מציע לך אופיר בכל זאת להוריד סטנדרטים כי אין רע בלקרוץ למי שמתחילה איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיועד לחסוי בהחלט
לולה 2219/07/2007מכירה אנשים שנראים טוב מאוד ואפילו יש להם מה להציע מבחינת אופי, ובכל זאת קשה להם להכיר בחורות בחוץ, לפעמים בגלל שהם ביישנים, לפעמים הם רוצים אהבה ולא סקס (ביזאר, אבל קורה).
אבל מה שהוא אמר היה קצת מוזר. אם הוא מתבכיין על שבוע, הוא אמור להיות סוג של סופר זיין שרק יוצא מהבית ובחורות פותחות את הרגליים לפניו ומתחננות "קח אותי אופיר כפרה" תוך כדי הזלת מיצים על הרצפה. אם לא, שבוע אמור להיות קטן עליו ועל יד ימין (או שמאל, אני ליברלית) שלו.
אין לך אף חבר פחות מרובע? גם פאבים לא הולך איתם?
אם אתה לא ביישן בטירוף, אתה יכול לצאת לציד לבד אם חברים שלך מבאסים אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחה, חה, חה...
סקרן19/07/2007הרגת אותי עכשיו...אוף כמה שאת עוקצנית, לא יורד לי החיוך מהפנים...
לולה, לולה, לולה, כמה שאת שובבה ושנונה,
את מסוכנת, ולהתקרב לאף אחד את לא נותנת
אבל אני אוהב את זה כך, יודע שאת לא מלאך
את בחורה קטלנית, אבל את נשמעת לי גם חושנית
אני רוצה לשחק איתך משחק...
אוהבת משחקים? יש לי אזיקים!
בואי שחקי איתי משחק של ילדים גדולים, אני אמן בפלרטוטים
אם את רוצה להיות שפחה, בהצלפה נכונה אסחוט ממך גניחה
ואם את רוצה להיות מלכה, יש לי נגיעה מיוחדת ורכה
ואולי את אוהבת להיות אחות, אני אגרום לך לאנחות
ואולי אביזרים? שנוסיף ויברטורים?
ואם תרצי להרגיש אחרת, אביא לך שרשרת
שרשרת של אורגזמות, שתיתן לך תחושות מדהימות
כי אני אדון התענוגות, אומן החוויות המיניות
סוג של קזנובה, שלא יודע שובע
אז יאללה אחת שתיים בא לי לשחק עם ללולה 22...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוקצנית? מואה?
לולה 2219/07/2007חלילה, פרח קטן וענוג.
קטלנית כמו נינג'ה, חושנית כמו שכוכבות סרטים היו חולמות להיות, בעלת כנפיים של מלאך ומוכנה לשחק כל הזמן. נעים להכיר :)
אולי אני אוהבת להיות משהו אחר כל יום? השפחה הכנועה של אתמול תתלוש בבוקר את השוט מידיך ותדהר עליך, ולא לעבר האופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעבר האופק...
סקרן19/07/2007לא דוהרים איתי, או עליי...
אני לא בקטע של רומנטיקה, אני כאן בקטע של ארוטיקה..
ופרח קטן וענוג? אמרו עליי הרבה דברים אבל פרח? קטן? ועוד ענוג? אוי ואויי לי, אוי ואויי לך, לכנות אותי כך...תזהרי אני יתחיל ישר עם האזיקים והשוט...רק חסר לי שתקראי לי חמוד, עוד יחשבו שאני איזה חתול.
בכל מקרה בואי נתחיל במשחקים...
הייתי משחק איתך שבע דקות בגן עדן, אבל בלתי אפשרי כאן, אז בואי נתחיל במשחק של אמת או חובה...
תהיה אמיתית כמו שיש לי הרגשה שאת כזו, ואני אהיה הכי כנה שבעולם, למרות שיש כמה שמכירות אותי אישית כאן, וכנראה יופתעו מהוידויים שלי...
מותר לך לשאול אותי הכל אבל, וזה אבל גדול אני לא עונה על שאלות בנוגע לבחורות מכאן. זה נשאר ביני לבינן.
יש לי עוד משחקים, אבל נתחיל במשהו פשוט וקל, ובואי נראה איך יתפתח המשחק הזה...
אני נותן לך את האפשרות להתחיל...
אבל בואי נתחיל בפוסט חדש, ולא מהפוסט הזה של אופיר, הפוסט הזה לא מתאים למשחקים שלי..
תהיה יצירתית בכותרת של הפוסט, אני סומך עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה קרה?
לולה 2224/07/2007פספסתי את התשובה שלך?
אני פרח קטן וענוג, לא אתה. ברור לי שאתה נמר פראי (גם סוג של חתול, אבל אני בטוחה שאין לך התנגדות להיות חתול כזה).
תן שאלה ונעבור לשחק במקום חדש, מבטיחה לענות על הכל באמת חוץ משאלות על פרטים משעממים כמו בת כמה אני, איך אני נראית וכאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה, אבל לא נורא...
סקרן25/07/2007והגיל שלך? והשם שלך? ואיך את נראית? בנאלי...יש לי שאלות הרבה יותר מעניינות.
מבחנתי קוראים לך לולה, את סקסית(מניח שככה את מרגישה) ואת בסביבות גיל 20 עד 65 סבבה? אז נתחיל.
שאלה ראשונה...
אם אנחנו בענייני התחלות, אני רוצה לדעת איך הכל התחיל...
מתי, באיזה גיל איבדת את הבתולים שלך? ספרי אם כאב לך? נהנית? סבלת? אהבת אותו? הוא אמר שאוהב אותך? או שמראש היה ברור שזה רק סקס? בכית אחרי זה? הצטערת? חייכת? ספרי לי פרח קטן וענוג שכמוך על הפעם הראשונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונה
לולה 2225/07/2007סבבה אף נכון :)
איבדתי את הבתולים (הו, זה נשמע כה רומנטי כשאומרים את זה ככה, ממש כאילו הייתי עם שמלה לבנה, תמה וברה) בגיל מאוחר למדי, אחרי 18, הייתי כבר חוקית. הוא היה החבר הראשון שלי ודביל מוחלט אבל באותה תקופה חשבתי שהוא נורא מגניב כי הוא היה עושה מסיבות והייתה לו פוזה אפלולית של "ילד רע".
נסענו לדרום למסיבה ואחרי זה התרסקנו אצל חברים, אני הייתי מפוצצת מכל כימיקל אפשרי ובאותו רגע זה היה נראה רעיון טוב. עשיתי הכל חוץ מלרדת לו - בנאלי, אנאלי (לא שהייתה לי התנגדות לזה, אבל במצבי סביר להניח שהייתי מקיאה עליו או נושכת לו איבר או שניים).
יכול להיות שבכיתי או חייכתי, לא יודעת. מה שבטוח, הייתי כ"כ פצוצה שלא זכרתי יום אחרי זה אם זה קרה או לא והייתי צריכה לשאול אותו.
אכן פרח ענוג :)
תורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה.
אופיר19/07/2007הבעייה היא שכאן באתר כול הבנות שנמצאות כאן זה בגלל שחסר להן משהו
לא סתם אתן פה ולא סתם אני פה
חבל שאתן לא מודות בזה.. ויש כאן הרבה הצעות נחמדות
כמו זו שלי עכשיו.. אז אם מישהי רצינית שבא לה באמת להנות ואני באמת נראה טוב אז למה לא...?
אל תהיו כבדות הרי אנחנו כאן בגלל מטרה משותפת...
כולל אותך לולה22 אני מחכה לך באימייל
[email protected]
או למישהי אחרת שרוצה לנסות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בסדר.
לולה 2219/07/2007נכון, כולם נמצאים כאן בשביל אותה מטרה.
אתה פשוט הגעת בתור "מזיין בלי הפסקה, יבש לי שבוע, מישהו יודע איפה מוצאים בחורות?" שזה אחר לגמרי מלהגיד "באתי לכאן כי אני רוצה סקס", מודה במה אתה רוצה, לא משחק אותה כאילו הגעת לכאן בטעות ואתה לא מבין מה אתה עושה כאן בכלל. קאפיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים פראיות במיטה עם נשיםסקסית17/07/2007אם יש מישהי שמדליקה אותי אני פשוט מתחילה איתה, לא מעניין אותי אם היא בקטע של בנות או לא. כבר יצאו לי מזה כמה אורזמות רטובות וחזקות, כולל מנשים שבחיי היומיום שלהן הן סטרייטיות ורק רצו להתנסות. אלה הכי פראיות במיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבא לך להכיר את אשתי?
סקרן17/07/2007היא דווקא בקטע...אבל את חייבת להיות יפה וכוסית, כי היא מאוד בררנית, והיא נחשבת כוסית עולמית.
היא שחומה, גובהה -1.71, חתיכה, חלקה לגמרי בגוף, וסקסית בטרוף... בקיצור לא רק גברים מזילים ממנה ריר, גם נשים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם תיאור כזה
17/07/2007אין מצב שלא בא לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת אחת כמוך
Cute21/07/2007סקסית!!!!!!!! אני מחפשת בחורה למפגש חד פעמי. אם את בקטע כזה אז צרי איתי קשר במייל.
אשמח לשמוע תגובה ממך. (גם אם היא שלילית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי קשר בטלפון שמספרו 0507236237
טלי21/07/2007מרי קשר בטלפון שמספרו 0507236237
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי
Cute21/07/2007פרטים נוספים דרך המייל my e. mail
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתכוונת טלי. (--:
אשף22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי קשר בטלפון שמספרו 0507236237
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי קשר בטלפון שמספרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי קשר בטלפון שמספרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי אחותי צרי לא מרי (--:
אשף22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מציק לילדה...:-))
עינבר22/07/2007שתכתוב איך שבא לה..היא התלהבה מהבחורה..אז מהיתרגשות יצא לה אות מוטעית:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)