מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה שהתגשמה וככך היה....ידיד טוב04/07/2007
ביום ראשון השבוע היתי בדרכי לבסיס בבאר שבע לצערי (לשמחתי) פיספסתי את האוטובוס אז יצאתי לתפוס טרמפים... פתאום עוצרת לי הונדה אקורד יפה וחדשה אני פותח את הדלת ויושבת בפנים בחורה מ-ד-הי-מ-ה ואומרת לי: חייל אני מגיעה לבאר שבע" כל כך שמחתי אמרתי לעצמי שגם לאילת אני נוסע איתה....
מפה לשם אנחנו מדברים וזה.. ואז היא שואלת אותי אם אני רוצה לעזור להתחיל את היום בצורה טובה? אני מחייך ואומר בשמחה איך אני יכול לעזור לך? אז היא אומרת לי שאני לא צריך לעשות כלום נעצור בצד הדרך, ואני פשוט צריך להשען אחורה והיא תוביל את הכל אז כמו חייל טוב הסכמתי! עצרנו שם איפהשהוא בדרך וביקשתי שנייה לצאת להשתין כשחזרתי היא כבר הספיקה להוריד את חולצתה ושני שדיים מדהימים הבצצו להם שם וגם היא שמה בוסם מטורף.....
כשניכנסתי היא התקרבה אלי ונשקה אותי ואמרה לי להשעין את הכסא אחורה במן שהיא טיפסה מעל מוט ההילוכים ונשכבה / התיישבה מעלי ובמיומנות היא פתחה לי את כל כפתורי החולצה ובזמן שאנחנו מתענגים בלשותינו אחד עם השני היא גם הפשילה לי את מכנסי ואבר מיני הזדקר אל על בתוך הבוקסר בתשוקה אליה... היא נשענה אחורה וליטפה אותו עם אצבעותיה העדינות והפשילה את הבוקסר והרימה את חצאיתה הקטנטנה שלא היה מתחתם ולא כלום ולאט לאט היא החדירה אותי אליה .....
ווווווואאאאאאאאאאאאיייייייייייייי זה היה פשוט כל כך טוב.......................
אפילו עכשיו כשאני חושב עליה אני כולי רוטט....
בסוף היא לקחה אותי לבסיס החלפנו מספרים והיא אמרה שאולי נפגש שוב
הלוואי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את כל זה עשית
שאג בוי05/07/2007בתוך האוטו? לא רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה סיפור
05/07/2007יש הלי וידוי: אף פעם לא יצא לי לעשות את זה באוטו. מי עוד אתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה...
סקרן05/07/2007יש עוד הרבה דברים שלא עשית ולא ניסית,
בואי איתי לעולם קסום
לא, לא לרחוב סומסום
לא מדבר על עליסה בארץ הפלאות
אני אמציא בשבילך את באדולינה בעולם הסטיות
בואי ותגלי מה אפשר עם הסקרן לעשות
אני אקח אותך לארץ הפנטזיות המתממשות
בואי ותראי מי הוא מגשים החלומות
כי יש שעשועים, ויש משחקים
אבל המשחקים של הסקרן עוסקים ביחסים אסורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי שאם נוגעים הרבה בחזה אז הוא גאניטה04/07/2007גודל האם זה נכון מי יכול לענות לי ??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא בטוח
ידיד טוב04/07/2007אבלא אולי זה כמו כושר שאם עושים הרבה אזז השרירים גודלים.
ואולי זה כמו זונה שמוצצת כל היו ואז השפתיים שלה ממש מנופחות.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאניטה
קאמל04/07/2007אין שום אמת בקשקוש הזה לדעתי זה הומצא על ידי בנים כרמנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא יגדל!
מיכל04/07/2007וחוץ מזה חזה קטן זה הכי סקסי, בייחוד אם הוא מגיע עם תחת קטן גם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ידיד שרוצנ שנשכב וגם אני רוצהאניטה04/07/2007אבל יש לי בעיה אני אוהבת אותו והוא לא אוהב אוותי מה אני צריכה לעשות לשכב או לא?.?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום אניטה
סקרן04/07/2007זה תלוי מה את מצפה מהקשר איתו..
את בטח לא מצפה שאנחנו נדע מה את רוצה ממנו..אם את מוכנה לשכב רק אם יש בניכם אהבה הדדית, אז את יודעת מה התשובה לבד.
אנחנו צריכים קצת יותר פרטים כדי להבין על טיב היחסים שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ללא מחויבות
04/07/2007היי אניטה - מה אני אגיד לך? את אוהבת אותו, נמשכת אליו, הוא נמשך אליך אבל לא אוהב אותך. זה מתכון בטוח לצרות. אם את בקטע של מחויבות, אז תדעי שיכול מאוד להות ש-12 שניות אחרי שהוא יגמור, הוא כבר לא ירצה להסתכל עלייך - תשאלי בנות ובחורות אחרות וכולן (כן, גם אני) עברנו את החווייה המשפילה הזאת של גבר שמזיין ובורח. אבל....... אם הוא שווה במיטה, אז אולי תגידי לעצמך - וואלה חיים רק פעם אחת.
מצד שני, מאחר ואת אוהבת אותו והוא לא אותך, אם תשכבי עימו זה כנראה רק יחזק את התחושות שלך לגביו - אז קחי בחשבון, שסקס בלי מערכת יחסים רק יפגע בך במצבך.
הבחירה בידייך... מה שבטוח, מה שאת עושה - רצוי שלא תסתכלי לאחור בחרטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אם את רוצה לבכות לנו אחר כך
לולה 2204/07/2007אם בא לך, תמשיכי להיות הידידה החמודה, אבל תעשי לעצמך טובה, תשכבי עם אנשים אחרים, גם כדי להוציא אותו מהראש, וגם כדי שלא יחשוב שהוא יכול לעשות בך מה שהוא רוצה.
איך את יודעת על זה בכלל, ממעשים שלו, או שהוא אמר לך משהו כמו "תקשיבי חמודה, אני לא אוהב אותך. בואי נזדיין"? הוא יודע בכלל שאת אוהבת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף04/07/2007הינה המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה ולולה תהנו(הכניסה מעל 18)עינבר03/07/2007שכב על מיטתך עצום את עינייך..הרגש איך שפתיי עוברות על לחייך..אלטף בידיי את חזך..בזמן שפי ישק לשפתך..אבעל את לשונך..בזמן שידיי בוזזות את גופך..אנקתך תיפלט לתוך פי..בזמן שאותך אוביל אל תוכי..יושבת עלייך בועלת אותך...מרגישה איך הרטט עובר בגופך..אתה מיוזע רוטט וכנוע..רוצה להשתחרר בגופי בעוצמתך לנוע...אך אני כבר מרפת אי שם לעבר העונג המושלם..סלח לי יקירי..דאגתי ראשונה לסיפוקי שלי!!!...תהנו בנות...(אני ממשיכה לחגוג..הביאו לנו מדריך לכתיבה אירוטית..ועוד מעט יגיע החשפן..ככה חוגגים מסיבת רווקות ..השתיה זורמת וכולנו נהנות :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכתיבה מושלמת
ידיד טוב04/07/2007הלוואי ואת גם יכולה לעשות את זה מציאותי.....
גופי כולו רטט בזמן קריאת תשוקתך ואני ממש חפץ להרגיש בך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך את המשחק...
סקרן04/07/2007ואת במיטתך
ואני ערום מולך
מתבוננת בי בתשוקה
מצפה לנגיעתי הרכה
שוטפת במבטך את גופי חטוב
ולך בין הרגליים כבר רטוב
דפיקות הלב שלך גוברות
הנשימות שלך כבר לא סדירות
רוצה אותי בתוכך
רוצה שאלגום מנביעת צופך
אני אדון התענוגות
אומן הפנטזיות האסורות
והלהבה שהצתתי בך
כבר לא תעזוב אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך גם אני :-))
עינבר04/07/2007אסרתי את ידייך..ולקחתי את גופך..קיבלת את העונג האסור..ואת שמי מלובן ביבשרך..גופך פועם רותח..בוער בתשוקה..הלהבה שהצתתי בוערת בדמך..מיתחננת לפורקן להקלה..ואני שולטת בך..בגופך..פורטת עליו בכבלי התשוקה..ואתה מתוח כמו קפיץ..לעולם העונג רוצה להציץ..אך אתה בשער אין כניסה..לך עדיין אני לא מרשה..רק כשתרצה אותי..אראה לך עולם..של העונג האסור אך כל כך מושלם...(עכשיו תורך :-)) בהצלחה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
שאג בוי04/07/2007איך את כותבת כל כך יצרי? את בטח בן אדם מאוד מיני וסקסי. הייתי מת לפגוש אותך ולעשות לך דברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה שאג בוי
אשף04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו תורי? אז בואי תלמדי..
סקרן04/07/2007מבט העיינים מצטלב
מיד גורם לך להתאהב
אני אמן החיזורים
אמן המילים
את רוצה תשוקה
רוצה להיות מלכה
לוקח אותך למיטה
את מזמן מפותה
רואה כמה את רטובה
כי הכוס שלך נפתח לראווה
מתחיל בליקוקים
ואת מרגישה מסביבך זיקוקים
גומרת ממני בשרשרת
איתי את מרגישה משוחררת
מתחילה אותי לינוק
רוצה ממני עוד ועוד
יודעת שאני סוג של קזנובה
ואכן אינני יודע שובע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמדתי ממזמן...בוא נלמד אותך עוד...
עינבר05/07/2007אתה אמן נותן את המילים..אך בשקט אלמדך את המעשים..את המגע הרך..את הילד המלטפת..לומדת את גופך..כשהאש שהצצת בי אותך שורפת..לוקחת אותך למיטתך..מלמדת אותך..מהי התשוקה ללא מילים..איך הידיים מלטפות..מפיך מוציאות אנקות..את חיבור הגוף והנשמה..אתה ניפעם..מהענוג המושלם..רואה את גופי נוהר זוהר..כשאתה בתוכי גומר..ואני ממשיכה לא יודעת שובע..רוצה אותך בתוכי..רוצה את האש הנוזלית ששוב תמלא אותי..ואתה חלוש..תשוש התשתי אותך..כך זה יקירי..שנתקלים בניפמה ..שאותך בשקט ללא מילים.פיתתה למיטתה :-))..(תורך ..נראה מה תלמד אותי עוד..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משחקת איתי...
סקרן05/07/2007לא מזמן דיברת איתי על פנטזיה מסוימת זוכרת? תקראי עד הסוף נשמה..
מכל מלמדי השכלתי
אבל אותך אני לימדתי
ממבט אחד את מבינה
ואל בין רגלייך אותי מזמינה
קורעת ממני את הבגדים
ממני רוצה רק זיונים
מופתע כמה את חמה
איך בשנייה הצתת לך את הנשמה
רוצה שאלקק לך את הכוס
פותחת אותו בפני ללא היסוס
ובשרשרת את גומרת
נראית כל כך זוהרת
עכשיו הגיע זמן לחדור
אין אחד כמוני שיודע איך לדהור
דופק ודופק
עדיין לא מתפרק
גונחת וגונחת
עליי את רותחת
והדקות חולפות ועוברות
לך נראה שעברו שעות
עוד גמירה ועוד גמירה
ואת רוצה כבר הפוגה
אבל אני רק בהתחלה
אז קחי לך מנוחה קלה
בינתיים חברה שלך בצד מחכה
כי אני אמן התשוקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואתה אוהב את זה...
עינבר05/07/2007ביקשת לדעת להיכנס למקום האסור..ועכשיו אתה פה איתי בחדר הסגור..עינייך עצומות..ידייך קשורות..ואתה מתוח בציפיה..מרגיש את מגעי הקל כנוצה עובר בקלילות על גופך..גורמת לך לרטט להתפתל מהנאה..שפתיי עוברות על גופך..לוטפות וטועמות כל חלק בך..ואתה נאנק רוצה יותר..איברך זקוף..עומד חצוף..מחכה שאותו אטעם..והעסיס שיצא מתוכו ממש מושלם..טועמת ומכניסה אותו לפי ..לוטפת את איברך בלשוני..אתה כנוע נתון לשליטתי..יושבת עלייך מכניסה אותך לתוכי..אין לי סבלנות רוצה הכל מהר..מרגישה את המתיחה כשאליי אתה חודר..כורכת את רגליי סביבך..מכניסה אותך עמוק..ואתה מרוב עונג מתחיל לזעוק..עוד דקה ואתה לי ניכנע..מרגישה איך איבדת שליטה..מרגישה את הרטיבות את החום..זהו גמרת לחלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלום? בואי אני אגשים לך חלום...
סקרן05/07/2007את רוצה שאני אדמיין?
סורי נשמה אני מזיין
אותך, אותה, אותן את כל מי שנקרת בדרכי
ואת קוראת לי "מלכי"
כי יודעת את מי אני ומה שמי
ובכל מאודך את משתוקקת לי
כי שמי הוא אמן התשוקה
ונגיעתי כה מטריפה ורכה
ואת רוצה להרגיש כנסיכה
אבל עכשיו את תהי לי לשפחה
יושב על הכורסא
ואת עומדת על ארבע
והזין שלי עומד זקוף
ואת רוצה לטעום ממנו צוף
בואי לקקי לי ניסוח
כמלך אני זחוח
שתי ולגמי את כל נקטרי
לאט אין צורך שתמהרי
יש לנו עוד שעות
ואת הולכת להשמיע גניחות רמות
אז עכשיו תסתובבי
ואת הוזלין הביאי לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסחפת..טוב עכשיו תורי...
עינבר05/07/2007העבד הרים את אפו
ועכשיו יצתרך לרצות את מלכתו
שכב על הריצפה
נשק לרגליי
הראה שאתה ראוי לטעום משפתיי
תזיין אותה ואת כולן
אך אני תמיד אהיה הטובה בעולם
ממגעי כולך רוטט
גופך נע בחוסר שקט
אתה רוצה למעלה למטה קדימה ומאחור
אך קודם תקבל רשותי לחדור
להתקרב לגעת
את גופי לדעת
העונג שאפיק מגופך יהיה מדהים
טוב חייבים לנצל את החיים
הגש את גופך היכנע לי
ואם תדע לענג אותי טוב
אגרום לך לרדת ולירצות עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPOETRY
05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון שהם מקסימים? (--:
אשף06/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוח!!..הוא אמממ לא יודעת
עינבר07/07/2007סקרןןן רק צחקתי לא אל תכההה...(מתחבאת מאחורי באדולינה ו-ק-)אתה מקסים נו טוב הנה אמרתי..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופסוף את מפחדת ממישהו (--:
אשף07/07/2007סתתתתתם. זה נחמד הערב שירי משוררים שלכם. עכשיו תגידי לי למי יש ראש יותר כחול? לי או לך?
אני רשמתי אותך בספר השיאים של גינס..........בתור......המכוערת הכי יפה בעולם. כפרה שלי וכן הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם המכות שנתת לי..
עינבר07/07/2007בראש..מה הפלא שהוא נהפך כחול.והוא עוד מאשים אותי..חוצפן :-))..גם אתה שם לידי..בתור קרפיון הנדיר ביותר :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי גם את תוסיפי..ממתינה לך יקירתי
עינבר07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילים מילים
ז'אק07/07/2007מה מועיל ומה מוסיף מלים כמיים בלי מעשים?
העולם אמנם נברא המילה ("ויאמר..." ).
אולם מבחן בריאתנו היא במעש.
עובדה כי מיים יצאו מהסלע רק עם המכה.
ובכן, את מוזמנת ל- [email protected]
שם תקבלי מילים מלוות בהרבה מעשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוריד קצת בכמויות של הג'ויינטים...
קאמל04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב לכולם03/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעל מה את רוצה לדבר?
שאג בוי03/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי על אורגזמות?
03/07/2007אני יכולה לספר על אלו שלי (לא שהיו לי לאחרונה עם גבר...):
כאשה, לא תמיד אני מצליחה להיכנס למוד הנכון, לאווירה הזאת שמהרגע הראשון מרטיטה אותי. אבל כשזה קורה, אז הגירוי הולך וגובר - אני אוהת שלוחצים לי קצת על הדגדגן תוך כדי החדירה, ואז מגיעה ההתפוצצות. זה כאילו אלף נמלים זוחלות עלי בבת אחת. חם וקר בו מזנית רעידות מטורפות ועוויתות בכל הגוף. וואו, איזה הרגשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגמזה אצל נשים
שאג בוי03/07/2007פצצה. אצל גברים זה הרבה פחות חזק, ככה הבנתי משיחות שעשיתי עם חבר'ה. כאן יש את הויכוח הנצחי: איכות (נשים) או כמות (גברים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו??! לגברים יש יותר
03/07/2007כאילו... איזה שיעור פיזיולוגיה הפסדת לאחרונה? מתי ראית אשה שגומרת פחות מגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש - צ'אט סקס ויחסים אסוריםמערכת BeOK02/07/2007שלום לכל הגולשים והגולשות, שירות חדש שלנו יאפשר לכם מעתה להיפגש כאן - [a href=http://www.chat.beok.co.il/ id=link]בצ'אט סקס ויחסים אסורים[/a] ולדבר באופן חופשי.
באדולינה ולולה יהיו שם גם,
תהנו, המערכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצ'אט?
קוצי מוצי02/07/2007מגניב - מי רוצה לצ'וטט עמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו, מה קרה היום? נהיה יבש כאן...סקרן02/07/2007איפה את? ואיפה בכלל לולה 22???
מי שמע
מי מכיר
מי יודע
מי עשה
מי ראה
ומי היא בכלל לולה? עד עכשיו אני לא הבנתי...
באה לדקה, רצתה להשתלט ולנפנף את המלכה, ואז היא נעלמה..
לולה, לולה, לולה שומעת? תתעוררי, כפרה עליך ילדונת, תעשי קצת אש כאן.
באדו אולי תעירי אותה..אולי תעוררי את הפורום, יבש היום...
ואיפה נעלמה לה ענבר? ומה עם שרית? ומיכל בכלל הלכה לים ולא חזרה...
אוף משעמם פה היום :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעשות פיפ שואו(הנה באדו מדברים סקס)
עינבר02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל02/07/2007הי סקרן, אני שמה לב שחזרת בגדול לפורום...
לא הייתי כאן כבר המון זמן
חשבתי לחזור להפיג קצת את השיעמום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך...
סקרן02/07/2007אני מכיר אותך מאיפה שהוא, לא?
אני חושב שפעם היית, היית, נו, ברח לי. אוף נו, זה על הלשון שלי, ברח לי..אה, כן נזכרתי, פעם היית.. מ ל כ ה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גם לך
ל02/07/2007הייתי??? הייתי ונשארתי המלכה האחת והיחידה!!
כנראה המלכה של מישהו אחד.. ונסיכה של הרבה אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ל'
סקרן03/07/2007"מלכה של מישהו אחד ונסיכה של רבים"...לא יורד לי החיוך מהפנים...איזה משפט, כפרה עליך,
תמיד מושכת אש אה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש נשים כאלו
03/07/2007שמושכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה איתך?
סקרן03/07/2007את לא מושכת? אני בטוח שכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל03/07/2007לא נחה לרגע!! אתה מכיר אותי כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההא???
03/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
ידיד טוב03/07/2007לא יודע אם סקרן מכיר אותך אבל אני הייתי שמח להכיר אותך, ולהיות אחד הנסיכים אל לא ה-מלך......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נחה...
סקרן03/07/2007אז מה עניינים איתך ככה? לא יודע למה התגובה אליך יצאה למעלה ולא למטה.
אז מה? עדיין מלכה אה. אם כתר שרביט ושמלה ארוכה? או שוט, אזיקים ובריות...
דרך אגב מה עם ציון ברוך ממה קשור...חחח... הרגת אותי אז...:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל'..נראה לך..
סקרן04/07/2007שמישהו יכול לשכוח אותך? אני באמת בספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל04/07/2007לא שכחת? יפה לך
נעלמתי להרבה זמן, זוכר? סיבות אישית?
חזרתי במלוא המרץ!
אבל לא כל כך מעניין כאן.. נראה שאתה וק' שולטים יפה בפורום
אבל השאר? סתם..
לא גורם לך לרשום שום דבר מעניין
איפה כל העניינם של פעם? היה הרבה יותר מפתה, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרת במלוא המרץ?
סקרן04/07/2007אז יאללה תכניסי איזה הודעה, אמרת שחסר עניין, אז אולי תכניסי את עניין, בטח תקבלי שובל ארוך של הצעות...
חוץ מזה מקווה שהכל הסתדר אצלך, בעצם אני בטוח שהסתדר לך על הצד הטוב ביותר
דרך אגב, גיליתי שיש כאן הרבה גולשות שפשוט לא כותבות כאן כי הן מפחדות להיחשף כביכול, או שהן פשוט מתביישות...
ועוד משהו את צודקת! פעם היה פה באמת לוהט, היה חם, היה פה מפתה ומגרה כשאני ואת התערבבנו, ללא גבולות וללא עכבות, בלי לחשוב מה אחרים חושבים על זה...היו זמנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנטריש. יש כאלה שעובדים גם. (--:
אשף02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו יותר טוב?
לולה 2202/07/2007לולה 22 כאן, צריכה להתפרנס ביום ולבלות כל הלילה...
אבל הנה, רגע הפוגה ואני כאן בחזרה.
מי אני בכלל? מנהלת ולא בייביסיטר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לנהל?
סקרן02/07/2007עברת קורס מנהלים? אולי איזה לימודי תעודה? משהו? יש לך איזה אסמכתא...:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר מאוניברסיטת לטביה
לולה 2202/07/2007והרבה סקס אפיל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כבר חום - שאלה על פטמות01/07/2007יש לי שאלה לפורום: איזה פטמות אתם אוהבים ואוהבות. גדולות, זקורות, קטנות וחצופות, חום, כהה, חום בהיר - והאם התקשות זה סימן לעוררות אצל כולכן?
תמיד סיקרן אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיקרן אותך מה נהיית סקרן...
סקרן01/07/2007לא מבין איך התגובה שלי אליך קפצה למעלה..אולי החום משפיעה על המערכת שלכם...
בכל מקרה אוהב את כל הפיטמות מכל הסוגים הגדלים והצבעים..העיקר שהן טעימות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל טעם וריח...
01/07/2007אתה מכיר פיטמות לא טעימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
א02/07/2007כל מה שאשה צריכה בשביל לעורר אותי זה רק לצבוט לי בפטמה ,אני ישר מרגיש את הפעימה הקטנה של תחילת ההזדקרות ,ליקוקים ונשיכות קטנות בזמן החדירה זה מדהים
ובשבילך באדולינה את ממכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטמות מזדקרות
איל4002/07/2007הפיטמות שמרגשות אותי ורודות קשות בולטות כלפי מעלה כמו אגס ונמצאות על שדיים קטנותכמו גודל כף יד.כאלה אני מסוגל ללטף לנשק למצוץ בלי סוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב האמת שאני בתק' בחינות אז משעממםמיכל01/07/2007לי איימים, אז נכנסתי לכאן, אל תשימו לב...
טוב נראה לי שאני הולכת להתקרר בים....
צ'אוווו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדי, אל תהיי כזאת
01/07/2007תשיארי איתנו, אני בטוחה שיש לנו הרבה על מה לדבר. אולי תספרי קצת על עצמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי באדו...
סקרן01/07/2007מה נסגר עם החברה שלך לולה? נכנסת לדקה, עושה כאן מהומה, ונעלמת לשנה...
לא הבנתי מה היא רוצה...רוצה להיות כאן המנהלת, המלכה או שאולי היא פשוט צריכה קצת תשוקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר, צודק
01/07/2007צודק - אעביר את התלונה שלך למחלקת שירות הלקוחות שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסתי אותך...
לולה 2201/07/2007ככה לדבר מאחורי הגב?
זה בסדר, לא נפגעתי, אני רק תוהה אם מדובר כאן בחרדת נטישה או געגועים.
אם תכתוב לי סרנדות אולי אשאר, אני באה בקלות אבל גם הולכת בקלות. בשביל להשאיר אותי צריך להתאמץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסת אותי?
01/07/2007גילטי אז צ'ארג'ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות באדם
לולה 2202/07/2007התכוונתי לסקרן, צריכה אימון בשרשורים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה אימון...
סקרן03/07/2007בעוד כמה דברים...
יש אפשרות לתת לך אפילו אימון אישי של שירשורים מיוחדים, לא סתם שירשורים של הודעות אלא של...
אני באמת לא יודע אם מותר לי, את קצת צעירה, לא רוצה להרוס את נפשך הרכה והזכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמה וברה :)
לולה 2203/07/2007שרשורים מיוחדים? כמה מפתה. אכן, צודק, אני רכה וזכה, איני יודעת מהם שרשורים מיוחדים, הדור שלי מתעניין יותר בסאדו, אנאלי ואורגיות, הולך ופוחת הדור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאדו? אורגיות?
סקרן03/07/2007אוי...את ילדה שובבה...אולי טעיתי בך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי את בכלל לא...
סקרן03/07/2007ילדה, אלא אשה בשלה, סקסית, חושנית ומפתה שעברה משהו בחיים..ואולי בכלל אני זה שצריך ללמוד ממך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי אני....
לולה 2203/07/2007ילדה אישה עם גוף אצילי אבל אין הנחתום מעיד על עיסתו (ואני מקווה שהיית פעם באתר הכרויות אחרת זה משפט מבוזבז).
ילדה לא יכולה להיות סקסית ומפתה? אישה לא יכולה להיות קרש במיטה? אולי אצל גברים זה ככה, אנחנו יכולות להיות בשלות וחמות וחרמניות בכל גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו במה שאת
סקרן04/07/2007כתבת במשפט האחרון..אתן חרמניות בכל גיל, זה נכון..אבל לא בטוח שמפתות בכל גיל..
ואני מתכוון דווקא לגיל 17- 20 ..לא יודע אבל בגיל הזה אתן לא כאלה מפתות, (אותי לפחות), אתן יותר מפותות, וזה מפתיע אותי כל פעם מחדש כמה קל להתחיל ולכבוש חיילת, גם כשהיא יודעת שאתה נשוי..כמה מילים נעימות, מחמיאות ומלטפות ואתן (בגיל הזה) ישר נהיות שבויות, ומתחילות לחיות באשליות...
בכל מקרה אני מעדיף אותן - אותכן, קצת יותר בשלות, קצת יותר מוכנות ומודעות, עם קצת נסיון חיים ועם נסיון מיני.
ולגבי המשפט "אין הנחתום מעיד על עיסתו" מצטער, לא מכיר, כשהתחילו עם כל אתרי ההיכרויות אני מזמן כבר הייתי עם טבעת על האצבע אבל, כפי שאני מתחיל להבין ממך, אולי גם את זה , את יכולה ללמד אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים תמיד צודקות
לולה 2204/07/2007לא ידעת?
לא מפתות באותה צורה כמו אישה בוגרת, מפתות בתמימות, בעצם הקיום שלהן, בשדיים שעוד לא גילו את כח המשיכה, בענטוז, בזה שהן כ"כ לא מודעות למה שיש להן להציע.
יש משהו מאוד מושך באישה שיודעת מה היא רוצה, אבל מה רע בלפרק נערה? גיוון וכאלה :)
אתרי הכרויות זה מצחיק, כל כך קל לשגע שם אנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מצחיקה אבל..
סקרן04/07/2007לפרק נערה אומנם זה לא בעיה מבחינת לכבוש ולהשיג אותה, אבל אח"כ היא מאוהבת בך, והיא תפרק לך את החבילה..כלומר את הנישואים שלך...אין להן כל כך מושג בדיסקרטיות, אין להן את החוש של נשים בנות 30 מתי להתקשר ומתי לא, מה להגיד בטל' ומה לא...מסוכן, מאוד מסוכן..טל' בלילות, טל' בשבתות, טל' באמצע ישיבות, כשמסביב כל כך הרבה חליפות, ואז המחשבות נודדות...מה אני יגיד לך? לא ממליץ לך, וגם לא לאף גבר נשוי..
זה בעיה גדולה לפרק נערה, הן באמת מתאהבות בקלות שכזו, היי, הן אפילו מתאהבות לפני שאתה שוכב איתן..הן פשוט אוהבות להתאהב...לכן אני באמת מעדיף לפרק קצת יותר בשלות.
ודרך אגב אני לא בא לפרק או להתפרק, אני בכלל בא לפנק ולענג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נחה...
סקרן03/07/2007ומה עניינים איתך ככה?
אז מה? עדיין מלכה אה.. חחח...כתר, שרביט ושמלה...או שוט, אזיקים ובריות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל מגעגועים עליך..
סקרן01/07/2007אני מתגעגע, למרות שאותך עדיין לא יודע,
את נראית לי שובבה, ולכן רוצה אותך בסביבה,
נתת לנו כניסה מרשימה, ממש שיחקת לנו אותה
ולמרות שאת כנראה ילדה, אולי תהיה לי לידידה
אז תשארי נשמה כי את נשמעת לי חמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל04/07/2007סליחה? זה הה מופנה אלי??
חשבתי שכבר שכחת, את מה שהיה, את המיילים המטורפים שלנו
שגרמו לשנינו להגיע למקומות טובים ומסעירים
מעניין לדעת אפ המשכת, בלעדי, את השרשרת המטורפת הזאת שהשאירה טעם של עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס-למענך..מיכל :-))עינבר01/07/2007ידייך עוברות על גופי..לופתות את חזי..התשוקה שבי גואה..הפכת אותי רטובה..מגעך מטריף עליי את דעתי..רוצה שכבר תחדור לתוכי..אך אתה בי שולט..נותן למתח על גופי להישתלט..אני נהפכת סוערת מרוגשת רוצה אותך..אוחזת בכתפייך בציפרוניי..נושכת בעונג את שפתיי..כשאתה הולם בתוכי..אוחח כמה טוב אתה יודע לענג אותי..המיטה סתורה..הסדינים רטובים..כך זה בחלומות הכי טוב ...יום טוב מקווה שתהני..:-)) עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחמודה
01/07/2007ממש מספקת שירותי כתיבה מלוכלכלת להשכרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף:-))..רק אם את מרשה:-))
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרשה?
01/07/2007מרשה? אני משתוקקת לקרוא שירה שכזאת. היא עושה לי חם במזגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצנן אותך יקירה..?
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכןןןןןןןןןןןןןןןןןן
01/07/2007אני רותחת כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח בואי אליי ..יש לי את האדם הנכון
עינבר01/07/2007שיצנן אותך..אחרי כמה שניות יהיה לך קפוא:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוחה
01/07/2007שאני בעד פריג'ידרים גבריים, אניווי - כיף להיות חמה, בטח עדיף על קרירה, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח בהחלט..אין לי ברירה חולקת איתו.
עינבר01/07/2007את המישרד..אבל היום חופשששש הוא בחוץ:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל לשתינו
01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר .. כפרה
אשף01/07/2007הוא איננו? את לבד? אני כבר משגר את הרקטות. (--: .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה משגר?
01/07/2007יוסטון, we have a problem....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
אשף01/07/2007a very big one dear ....hahahahahaha
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה..קצב בדרך אלייך
עינבר01/07/2007הוא יעשה לך טובבבב:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר ובאדולינה
אשף01/07/2007גם את באדולינה? אני מכריז בזאת על מלחמת הכוכביייייייייייייים.
אה ועינברי יקרה שלי תגידי לו שיביא איתו שני קילו צלעות כבש וגם כמה פרגיות. אוווווך אני חולה על פרגיות . חחחחחח......(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הפרגיות קשורות לבעיות?
01/07/2007זה מה שלא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו...פרגיות(צעירות)
עינבר01/07/2007-ק- רומז שהוא אוהב אותך צעירות ומלאות...בידיוק כמו קצב:-))
-ק-..שולחת לך את פאטמה היא תיקרא אותך לסדר(בגלל זה בן לאדן ברח למערות-ניראה לאן אתה תיברח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח יא מופרעת
ק01/07/2007התכוונתי לעוף צעיר? פרגית כאילו? תתביישי לך ליחס לי האשמות חמורות כאלה. (--:
נשמה טהורה שלי תגידי לו שיביא גם קילו חזה. אני אוהב שניצלים. חחחחחחח.
אה ובן לאדן פה לידי. אני משכיר לו מערה שני חדרים עם מזגן ושירותי בול קליעה. אם את רוצה להגיד לו משהו תגידי ואתרגם לו. לצערי הוא לא מבין עברית אבל משום מה נדמה לי שהוא מסתדר יופי עם החמורים בסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה פאטמה מפחידה אותך..?
עינבר01/07/2007אלת תידאג היא לא תרביץ..רק תצליף בכם..קשות:-))חולה על האישה הזו..קצב איך שראה אותה התוודה..עכשיו רד על הברכיים ותתחיל להתוודות..אחרת..היא באה!!!!!!! :-))..עלק שניצלים..עוד מעט תגיד שאתה אוהב לטייל ביער עם שערים פתוחים..אההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני פסיכים
01/07/2007זה כבר יותר מדי בשבילי. אי אפשר לנהל שיחה נורמלית על סקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח בישבילך עד חצי המלכות!
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו?
01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם אפשר. תתחילי וימשיך כבודו
אשף01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימשיך כבודו...
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת שאיתי תמיד אפשר...
סקרן01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מתחיל - זאת השאלה הכי טובה תמיד
01/07/2007בכל מקרה, התחלנו דיון על פטמות, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה התשובה חמודה
עינבר01/07/2007סיטואציה מושלמת בעיניי היא חזה שחום פיטמות כהות עומדות חצופות כאלו ומחובק עם חזה נוסף לבן פיטמות ורודות..לראות אותן מתחבקות מתלטפות..פשוט דבר יפיפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולעניני פיטמות
אשף01/07/2007אני אגיד לך .אני מעדיף פיטמות קטנות בהירות שבולטות על חזה זקור עם גוון עור לבן ורדרד. זה פשוט מטריף למרוח עליהן דבש מלכות וללקק ולמצוף אותן כאילו נולדתי אתמול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה..עכשיו תורך ..לתאר
עינבר01/07/2007מה מרגש אותך?מה מעלה לך את הדם...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הפעם הצלפות?
אשף01/07/2007ואלה נישבע לך שאני כבר מדמיין אותך עם בגד עור שחור, שיער אסוף, גרביוני רשת שחורים. נעלי עקב אוורסט וחתיכת שוט עצבני בידייך. אימאלה... התחלתי לפחד......הציללללללוווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחח
עינבר01/07/2007אבל אני לא מכאיבה..רק פושטת את העור קצת..חסר לי לחצאית..לא תשלים את הפיסה שחסרה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו פיסה?
אשף01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת..איזו שהכי קל לתלוש...
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה דברים שמדליקים אותי בפטמות:
01/07/2007שלושה דברים מדליקים אותי בפטמות:
1. פטמות חומות וקטנות שמתקשות כשמלטפים אותן עם הלשון
2. פטמות קטנות על חזה גדול ולראות אותן משנות צורה
3. התיאורים של עינבר על פיטמות. זה מרטיט בי כל נים, עושה אותי חרמנית כמו אשה שלא ראתה גבר עשור. האשה הזאת כותבת כמו הנרי מילר. המינגווי של החרמנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתרגשת מתיאור חמודה..
עינבר01/07/2007אני ראיתי את זה מול עיניי..את מתארת לעצמך את התחושות שעברו בי...והכי מגרה שהן בעולם שלהן לא מודעות אליי בכלל(וכול לילה הן יחד כך)לא לסביות..אלא דו מיניות שהחליטו להיות רק שניהן בלי גברים כרגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים עם גבר מבוגרדנה01/07/2007שלום שמי דנה ואני בת 17.
רציתי לשאול אתכן/אתכם על עניין שמטריד אותי.
היו לי מספר לא מועט של התנסויות מיניות עם בנים בגילי וגם שכבתי עם נער פחות או יותר בגילי. אני נהנית ונמשכת לאלה אבל המשיכה העזה האמיתית שלי וכל הפנטזיות המיניות שלי קשורות לגברים בני 50 ומעלה. זה אומנם גברים מסוימים אותם אני מכירה במידה זו או אחרת וגם מאוד מעריכה אותם בדר"כ, אבל העניין מרגיש לא לא טוב. מצד אחד אני מודעת לסיבת המשיכה שלי אליהם. אם מדובר בבגרות, בנסיון, בנחת כלשהי שמרגיעה אותי ואם באבהות או במרות כלשהי שמושכת אותי מאוד. אני לא מאפשרת לעצמי להגיע לקרבה כלשהי מעבר ליחסי ידידות עם מבוגרים אילו כי זה נראה לי לא נכון. בפעמים המעטות שזה הגיע לידי אינטימיות - לא גופנית, עצרתי את זה וניתקתי קשר. אבל בכל זאת העניין קשה לי ומכביד עלי..
אז..
האם אותה משיכה נראת לכם לגיטימית?
האם עלי להיתנסות בקשר ריגשי ופיזי קרוב לגבר מבוגר?
האם המצב הזה עלול להשתנות לדעתכם?
ואם למישהו כאן יש מושג ממה הדבר נובע אני אשמח לשמוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדנה
אשף01/07/2007למשיכה רגשית ומינית יש הרבה פנים. המשיכה שלך היא הדבר הלא טבעי הכי טבעי שיש. נכון שכשאנו מדמיינים קרבה בין שני אנשים אנו מדמיינים גבר ואישה שנראים בני אותו גיל ,נאים וכו'. בפועל לא כך הדבר . יש גברים שנמשכים לנשים שמנות. ישנן נשים מבוגרות שנמשכות לצעירים בני גילך. יש גברים שנמשכים לנשים בהריון ויש למשל נשים שנמשכות לגברים שעירים במיוחד.יש גברים שמעדיפים נשים צעירות ויש המון נשים שמעדיפות גבר מבוגר כי הוא ,אולי, מקרין ונותן להן ביטחון. אין כאן חוקים. אבל יחד עם זה הנטיה שלך עלולה להפריע לך בעתיד ליצור קשרים עם בני גילך. המשיכה שלך לגיטימית אבל היא לא ריאלית. הרי לא תתחתני עם גבר שגדול ממך ב35-40 שנה. נכון? אין לי מושג מאיפה זה נובע אבל אני מציע לך לפנות לעזרתו של פסיכולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
סקרן01/07/2007אני אומנם לא פסיכולוג או מאבחן כל שהוא, אבל לדעתי זה לגיטימי...
יש אנשים שמשכים לבני זוג אחרים שהם כלל לא בני שכבת הגיל. לדעתי לא צריכה להיות שום בעיה בין פערי הגיל עם שני בני הזוג רוצים, וכל עוד אחד מבני הזוג הוא לא קטין. אני למשל מודה ומתוודה הייתי עם נשים גם בנות 60 עוד כשהייתי בן 20..
לדעתי אבל את קצת צעירה מידיי לגבר בן 50 והוא יכול לנצל את זה ולשחק בך, אני אישית לא הייתי נוגע במישהי שהיא פחות מגיל 20 ואני רק בן 33, כי זה נראה לי שהגיל הזה ממש צעיר מבחינתי, וממש לא בשל למערכת יחסים אינטימית. אבל כל אחד עושה את ההחלטות שלו.
בכל מקרה תחשבי טוב לפני שאת מתקשרת עם גבר מובגר כל כך, אני אישית חושב שזה לא הכי לעניין, אבל החלטה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמאלי לגמרי ....
bissman01/07/2007כל אחד והמשיכה שלו וצריך ללכת עם זה . רוצה הרחבה בענין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסביך אדיפוס
איל4002/07/2007לפני כמה זמן קראתי באחד העיתונים שנשים לעיתים לא מבינות איך יצא שבן זוגם מאד דומה לאבא שלהן. כנראה שדמות הגבר המבוקש נקבעת מתי שהוא בזמן ילדותנו כאשר מושא הגבר של האישה הוא אביה.זה במקרה הטוב שיש אבא .אם חיים בחוסר דמות אב מחפשים אותו בהמשך.אולי זה מה שקרה .הפסיכולוגים טוענים ואפילו נכתבו ספרים ונעשו סרטים על כך. אבל לא תמיד זה חייב להזיק כל עוד הנערה ממשיכה להתבגר ומבינה את צרכיה. אולי מאוחר יותר את תעברי את השלב הזה ותוכלי באמת לבחור לעצמך את דמות הגבר שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל תושבי הפורום. שאלה חשובה.אשף30/06/2007איך הייתם מגיבים אם יום בהיר אחד הייתם מגלים שהבן/בת זוג שלכם בוגד/ת בכם?
רגע אחד. לפני שאתם שולפים את החרבות, מטולי ה אר פי ג'י ,מחבטות ומערוכים תעצרו שניה. אל תענו מייד. אל תשכחו שאתם בוגדים ובכל זאת אתם אנשים רגילים לכל דבר. אז ככה גם הם. הם לא מפלצות. הם כמונו. תנסו לחשוב מהראש ומהבטן יחד. תדמיינו מצב ריאלי. זה יעצבן חלקכם אין ספק. אבל אנו כאן בצד הבוגד. בואו תגידו לי מה נראה לכם שתרגישו בתור נבגדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקודם כל אני לא תושב הפורום...
סקרן01/07/2007אני תושב איזה עיר בישראל...
חוץ מזה למה שנתרגז מהשאלה? אם כבר אתה יודע מה מרגיז אותי?
מרגיז אותי הצביעות בערוצי הטלויזיה הישראלית...למשל מרגיז אותי, שלפני שאני יוצא לבלות בחמישי בערב (אחרי שבוע עבודה), עם חברים, אז אשתי יושבת ורואה את הסופר נני הזה ואני כמו אהבל יושב ורואה איתה..ולמה זה מרגיז? וואלה, כל התוכניות בערוצי הטלויזיה האלה כל כך משעממות ורדודות שבא לי לבכות.. מנסים יעני להציל משפחות בישראל, או את הנישואים שלהן כביכול דרך חינוך הילדים כלומר דרך תוכנית כזאת, במקום שיראו איזה תוכנית קצת על זוגיות ומיניות בין בני זוג נשואים. זה בטוח יכול להציל נישואים של הרבה זוגות אם רק ידברו על בעיות המין וחוסר ההתאמה הקיימ בנושא. עדיין לא שמעתי שמישהו התגרש בגלל בעיות בגידול ילדים...אבל מה פה כולם מתחסדים! אסור להראות ולדבר על סקס בטלויזיה, חלילה וחס לא להרגיז את החרדים או הדתיים שגם ככה בקושי רואים טלויזיה...אתה מבין כולם עושים סקס אבל אסור לדבר על זה בכלל, פן חלילה הילדים שלנו ישמעו את המילה כוס, זין, או ידעו מאיפה באים לעולם ילדים שומו שמיים..
קצת תוכניות סקס בטלויזיה, ואני לא מדבר פורנו, לא יזיק להרבה זוגות במיוחד לאלה שבהן לבעל או לאשה אין ממש מושג מה עושים במיטה, או איך מרגשים את הבן זוג שלהם.
תאמין לי במקום שנתחיל את סוף השבוע עם סופר נני, אני אומר תנו לי סופר פואנני... ומי שמבין מבין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה
אשף01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת?
01/07/2007תלוי בסיטואציה. הייתי ננגדת בעבר, וזה הוביל לפרידה, ובצדק. אבל יש זוגות שחיים שנים רבות והבגידות הן משמועתיות פחות, בעיקר כי הגברים לא יכולים לשלוט בדחפים שלהם, אז מה - מפרקים את החבילה? ומה אם יש ילדים? ומה עם להזדקן ביחד? בקיצור, הכל תלוי סיטואציה. בסופו של דבר, אפשר לעבור את זה בזוגיות, אפשר גם לצאת לדרך חדשה. אין יום שאני לא מהרהרת בסוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאלדולינה לא אהבתי
אשף01/07/2007למה רק גברים? הרי הנשים שולטות עוד פחות בדחפים שלהן. תאמיני לי שכמות הנשים שמסתובבות בסופר השכונתי עם מבט מתחנן של " תתחילו איתי" עובר את כל התחזיות שלך. הרי לך שני עובדות שהתגלו בסקר שנערך באופן רשמי וע"י גורם רשמי.
1. גם נשים בוגדות.
2. נשים בוגדות לא פחות.
את יכולה לא להסכים איתי אבל אל תפילי את כל האשמה בבגידות על הדחפים של הגברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רואה, אני לא רק סקרן...
סקרן01/07/2007אלא גם חמקן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר,פרט, נמק
01/07/2007חמקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמקן - כלומר מתחמק מתשובות...
סקרן01/07/2007בכל מקרה התשובה שלי היא לא שיגרתית, ולא נראה שתאהבו/תזדהו עם התשובה שלי, אבל...
אני מניח שאני בין אחרוני הליברלים בנושא...
תשמעו יש פה כמה אנשים שמכירים אותי...אז אני לא יכול לחשוף יותר מידיי...
לא מזמן שמעתי את אחד המכרים שלי קורא למישהי בשם באדולינה...מיותר להגיד לך שהחלפתי צבעים...לא יודע בדיוק מאיפה הוא הביא את זה, ולמה הוא קרה לה כך..אבל הדליק לי נורה אדומה..
כך שאני לא ממש יודע מי גולש פה, ומי מכיר אותי מעבר לנשים שהכרתי כאן...
בכל מקרה סיפור גדול לא הייתי עושה מבגידה שלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אחי
אשף01/07/2007זה לא מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחום, החום...
01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כלב שנובח גם נושך...
bissman01/07/2007יש הרבה גברים שרק נהנים מהכיבוש בעוד שזה מגיע לסקס הם לא נושכים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה..
אשף01/07/2007שאין פה הרבה אמיצים שמוכנים לדבר על התחושות ורגשות שלהם. הסקרן חמקן . באדולינה מדברת על תוצאה ולא רגשות ואת BISSMAN לא הבנתי עד היום. מה קשור כלב נושך לתחושות שלאחר הגילוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רוצה לדבר על תחושות...
עינבר02/07/2007מה לגבי כאב,פגיעה חוסר אמון בכל דבר שנאמר לך אח"כ..כי אתה יודע שאולי זה שוב שקר..אבל אני חושבת שהרגש הכי גדול הוא דחייה..אי אפשר לשאת את המגע שלו/ה כי ישר אתה מדמיין איך הוא או היא נגעו באחר ועכשיו הם נוגעים בך כאילו כלום לא קרה(זה במידה ולא תפסת על חם)..זה עונה לך על השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' יא נקניק...:-)
סקרן02/07/2007עניתי לך יא פארש, אמרתי שאני לא אעשה מזה סיפור...
בכלל אנשים לוקחים קשה מידיי את כל הקטע של הסקס..סקס יכול להיות לשם סקס ללא כל רגשות ואהבה ולכן מבחינתי בקטע הזה זה בכלל לא בגידה.
דרך אגב, גם אני לא מבין את ביסמן...נראה לי שהוא המשיל את עצמו לכלב נושך, ולדעתי לא כל כך כדאי לא לנשוך, עדיף לו ללקק, וללטף ולנשק..אתה יודע לענג ולפנק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל אחרי לחצים. זה לא נחשב (--:
אשף02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' אני אענה לך
מיכל02/07/2007
אני לא בוגדת, וגם אם אוכל לסלוח על בגידה [וזה נאמר בספק רב מאוד], ההשלכות של המעשה תמיד ישארו שם. מבחינתי האמון ייהרס לחלוטין, ולא יהיה ניתן לשקמו. גם אם נשארים ביחד אחרי בגידה, של מי מבני הזוג, בסופו של דבר מערכת היחסים תקרוס. כל קשר בנוי על אמון, תקשורת, בטחון... בגידה בבת אחת הורסת את כל מה שנבנה. י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל ועינבר
אשף02/07/2007העברתן את המסר בצורה הכי מוחשית. חבל שהגברים לא ממש מוכנים להיפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בסוג הבגידה
סקרנית03/07/2007תלוי בסוג הבגידה. כלומר: האם מדובר במשהו חד פעמי, עקב היסחפות ריגעית, שגרר אחריו התנצלויות אין ספור ונסיונות פיוס? או אולי בכלל הבוגד הוא 'שחקן' ששוכב על ימין ועל שמאל בלי חשבון? אולי מדובר בכלל בבוגד שהתאהב באדם אחר, שאינו בן זוגו, והבגידה הפיזית היא החלק הכי פחות משמעותי בעניין?
לדעתי הכל תלוי בסיטואציה, במצב הריגשי של הבוגד בזמן הבגידה, ובעוד המון פרמטרים.
אי אפשר לענות לשאלה לא מפורטת כזו באופן פשטני וחד משמעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנית
אשף03/07/2007אל תטייחי אותי במשחקי הסיטואציות. מי מבטיח לנבגד /ת שזה היה חד פעמי? הרי כל בוגד יספר את הסיפור של מעידה חד פעמית. יש לא מעט אנשים שבוגדים עם אותו פרטנר לאורך זמן וטוענים בתוקף את הטענה המגוחכת שהבעל / האישה שאיתם הם החשובים באמת. נו באמת.. תעני לי . (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סקרנית..
סקרן03/07/2007ברוכה הבאה לפורום,
סקרנות זה תמיד טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד לי.
אשף03/07/2007אתם משפחה? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית בחיי שאת מעייפתמיכל30/06/2007אני בטוחה שאם אותו גבר שאת מדברת עליו כבר במשך יובל, היה יודע כמה את טרחנית הוא לא היה מסתכל עליך שנייה ורבע אפילו אם היית נראית כמו אנג'לינה הישראלית....
חלאאאאאאס תפסיקי להתנהג כמו בת 5 ולהציק לכולם עם השאלות המעצבנות שלך. אין לך חברות/ים להתייעץ איתם????
זה פורס סקס,אז דברי סקס, ולא אם כדאי לך להשתזף או לא, ותעזבי את הבחור המסכן [כאן את יכולה להשלים את השם שלו]. עלה בדעתך שאולי הוא נכנס לכאן, מזהה שזה הוא, ותוהה לעצמו למה לכל הרוחות את מדברת עליו בלי הפסקה???
אני מצטערת אבל האמת חייבת לצאת לאור.
ואין מצבבבבבבב שאין כאן לפחות אחד שמסכים איתי.
אני מאמינה שעכשיו את תגיבי לי, אז יאאאאלה בכייף, זה בטוח יהיה יותר מעניין מהקיטורים שלך
בהמון אהבה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיכל
אשף30/06/2007יש פה אחד שמאד התעצבן ששרית לא פנתה אליו. חחחח.. סבלנות יקירתי. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
סקרן01/07/2007דבר ראשון ברוכה הבאה, את חדשה פה נכון?
דבר שני, לא יפה לעשות כניסה חדשה על חשבון מישהו אחר, לא משנה כמה הוא לא נראה לך
דבר שלישי לא נראה לי שאת צודקת. אני רואה שק' וגם דייב מאוד נהנים להתכתב עם שרית. אני אומנם מיציתי את זה אחרי 3 - 4 שיחות איתה, אבל כנראה שאת טועה ודייב וק' ממשיכים את השיחות איתה.
ודבר אחרון, לדבר על סקס..אני חושב שמבחינת שרית זה סוג של דיבור על סקס, כל ההתייעצות הזו, לגביי הבחור שהיא רוצה, מה גם שאף אחד לא החליט שכאן מדברים רק סקס, בסגנון של זיונים, ליקוקים, מציצות, גמירות, שפיכות, מכות בטוסיק, אוננויות, גניחות סטיות ושאר ירקות.
ודרך אגב את רוצה שידברו כאן סקס, אז תרגישי חופשי ודברי. היי אני מוכן לדבר איתך..בטוח שיש עוד כמה כאן שיהיו מוכנים גם ליותר מזה מבלי בכלל להכיר אותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הכוונה באדו...העיקר שהן טעימות
סקרן01/07/2007כלומר שכולן טעימות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
א ש01/07/2007דנה האם גדלת במשפחה חד הורית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה זין דחוף פירוט בהודעה
גיא01/07/2007את זקוקה נואשות לזין
לאבר הקסום המוזר והפלאי שיעשה אותך
ירקיד אותך
יצייר אותך
יענג אותך
איך שאת אוהבת אני עוד לא יודע
אבל את זקוקה לו.
הכתיבה שלך פשוט צועקת
אני רוצה זין
מאחורה בפה ברגיל
בסיבו בהפוכה ברגישות באהבה בעוצמה
כאמור ךא יודע איך את רוצה
אבל זה מה שאת רוצה
את רוצה זין והרבה זמן לא קיבלת כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל..אם היית מסתכלת היית רואה שזה
עינבר01/07/2007פורום של עצות..ולפעמים לבטים של אישה יותר קל לפרוק אותם מאחורי מסך..הרי איש לא יזהה אותה..ידע מי היא ..והיא יכולה לשאול כמה שהיא רוצה..חשבת שאם היא תשוחח על כך עם חברות היא תסתבך..לא כול חברה היא נאמנה ואשת סוד(מי כמוני יודעת)אז נוח לה לפרוק כאן..עכשיו אם זה מפריע לך וגורם לך תחושה של תיסכול..בגלל השאלות שהיא שואלת ..יש לך כמה אופציות:1-לנסות לעזור לה ואז היא תיפתור את הבעיה שלה ולא יהיו יותר שאלות,2-לא לקרוא את מה שהיא רושמת אלא לפתוח הודעות מישלך ולהמשיך להנות בפורום תוך שאת מתעלמת ממנה ,3-יש עוד המון פורמים אז אם זה כל כך מתסכל את יכולה לעבור לשם..לא חלילה שאני אומרת לך לעזוב ..אך אם זה מעיק יש מקומות אחרים..שיהיה לך אחלה יום ..עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
שרית01/07/2007היי עינברוש. כל מה שרציתי לכתוב למיכל את כבר עשית את העבודה במקומי, תודה על הגיבוי. כל אחת ואחד זכותו לכתוב בפורום הזה, להתייעץ בפורום הזה כמה שהוא רוצה וזה לא על חשבון אחרים. שאלותי לא נראות לה? שתתעלם!!! שתעבור לפורום אחר. זה לא פורום כחול, זה פורום מגוון, על כל מיני נושאים ביחסים בין גבר לאישה: אם זה מין, אם זה התלבטות ביחסים בין גבר לאישה, וכל מה שקשור בו. מיכל לא תכתיב לאחת אחת/אחד מה לכתוב ומה לשאול, זה פורום פתוח לכל אחד, ויפה שקיים פורום כזה. כל אחד שפונה לפורום מכל סיבה, סימן שיש משהו שרוצה לשתף ואין לו את מי, סימן שמתלבט במשהו, לא ברור לו משהו, לפרוק מהלב, ללמוד מאחרים, אז אין לה שום סמכות או זכות לסתום פיות לאנשים בפורום, כולם כאן בני אדם ולכולם יש רגשות ולא לכל אחת יש ניסיון חיים עם גברים. ויפה מאד שפה כל אחד עוזר כאן אחד לשני, זה לעיתים חוסך מללכת לסקסולוג, ולעיתים משתתפי הפורום כאן יכולים לפתור בעיות, כמו שכתוב: "מיהו החכם הלומד מכל אדם". מיכל יכולה לשאול שאלות ויכולה לגם לעזור בפתירת השאלות, לא מתאים לה- שתלך לפורום אחר. אין לה זכות בטח לא לפגוע בכל אלו ששואלים או כותבים בפורום. כולנו בני אדם. וצריכים לקבל כל אדם כמו שהוא. יש נשים במצוקה שסובלות מבעליהן ואין להן את מי לשתף, יש נשים שיש להם מאהב, יש נשים שיש להם מאהב סמוי, אז את מי ישתפו את הבעל???? את השכנות הרכלניות?? , אז שמיכל תעשה חושבים אם פורום זה מתאים לה ואם לא להתחפף!! . ושוב תודה לך ענבל ושיהיה לכם יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם, בוקר טוב
01/07/2007מיכל, למה עצבים? נכון, זה פורום סקסי, אבל אין שום בעיה שכל אחת (ואחד) תכתוב על מה שראש שלה, אז באמת - שתי כוס מים קרים, שבי בצל ותירגעי. אם בא לך לפתוח שרשור סקסי - תעשי את זה, אנחנו מבטיחים לכתוב ולהשתתף, אבל רבאק - למה להעליב, למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד מיכל....
אייל01/07/2007כל הכבוד לך על התגובה האסרטיבית היא לעניין ובמקום .
יש פה כאלו שנהנים לענות לטיפשה הזו ופותחים פה דיאלוגים ארוכים חסרי משמעות חסרי עניין לציבור:-) וכמובן חסרי תוכן ונסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל, דע את מקומך
01/07/2007כל אחד יכול להגיד מה שבא לו כאן, אז למה שלא תכבד את מי שמסביבך? לא בא להשתתף בדיונים? תישאר בחוץ, בא לך לדבר על דברים אחרים - גם סבבה, אבל עשה טובה - תן לכל אחד את החופש לעשות מה בא לו. מתאים, חמוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל אתה לא חושב שהגזמת!
עינבר01/07/2007הפכת את כל מי שענה לה לטיפש חסר חיים וניסיון..ותענה לי על שאלה נורא פשוטה ..מה מביא אותך לחשוב שאתה יודע או בעל ניסיון מאיתנו..אתה בכלל מכיר לפני שאתה מחליט לצאת בהצהרות..?יש לי רעיון אם כל כך רע לך פה ואנחנמו טיפשים חסרי ניסיון..ושרית צריכה לסתום את הפה..?מה אתה עושה כאן..עד כמה שידוע לי יש מלא פורומים..אז למה שלא תלך לשם ותתרום להם מחוכמתך..הרי חסרי ניסיון ועניין כמונו לא מעניינים אותך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו**
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף01/07/2007תרגעי חמודה הוא מתכוון בעיקר אליי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף01/07/2007אתה רואה למה התכוונתי? אתה בדרך הנכונה להיות אחד שלא יתייחסו אליו. לזה התכוונתי כשאמרתי שאתה תהפוך לזניח. חביבי זאת לא חכמה גדולה לענות לשאלות הקלות. החכמה היא לגלות סבלנות ואורך רוח גם לשאלות הדקות ביותר. לנסות ולענות גם לשאלות שנשמעות לך טריוויאליות. יכול להיות שאותך ואת מיכל זה מעייף. פשוט אל תכנסו להודעות האלה. תדברו ביניכם. היא רוצהלדבר על סקס ואדם בעל ניסיון כמוך יוכל לספק לה את מבוקשה. אולי נדמה לך שאני מנסה לתפוס לי זיון אבל חמודי אני מבטיח לך שמהבחינה הזו אני מסודר.
ולגבי שרית. איפה אתה חושב שכדאי לה לשפוך את הלב? לשאול את השאלות שמעיקות? למצוא תשובות ללבטים? איפה? אצל פסיכולוג? הרי היא אמרה שאין לה אפשרות. אצל חברה טובה? חחחח הצחקת אותי. עדיף כבר לפרסם מודע העיתון. זה יהיה פחות גלוי.
אתה רואה איך אתה מרגיז נשים? ואל תבוא אליי בטענות שאני יזמתי את זה. תכבד אחרים ויכבדו אותך. לא תכבד אחרים פשוט יפסיקו להתייחס אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'
שרית01/07/2007היי ק'. אם היית עומד מולי עכשיו, היית חוטף ממני נשיקה. תודה על הגיבוי. הלוואי וירבו כולם כמוך, אחר מתפלאים מדוע אני מתייחסת אליך ולא לאלה שמנסים להשפיל אותי. אולי נהנים לדרוך על אנשים. מעניין אם היו במקומי והיו כותבים להם כך , איך היו מרגישים? . יש לי הפתעה לטובה שתפתיע אותך שקרה לי עם הגבר, לפעמים הרגשת בטן אומרת הרבה, ואני רואה שאני לבסוף צודקת. נכון שאם עד עתה לא היה משהו רציני, זה לא אומר שלעולם לא יהיה. אסור להתייאש. יש הפתעות בחיים. יש גברים שיש להם תעוזה, יש להם אומץ להתחיל מיידי ויש כאלה שאצלהם לוקח קצת זמן. . בכדי לא להסגיר את עצמי, כי אולי הוא קורא את זה??? אעדיף להתכתב איתך באיימל וגם להתייעץ ולהעביר חוויות. זה יהיה בקרוב. כל הזמן יש סימנים מוקדמים, כבר בעלי שם לב לזה ומתחיל להחמיץ פנים , הוא קלט אותו, ועלי להיזהר...... יש גברים שחוששים, אך אתה הזדרזת להסיק מסקנה שהוא סתם רוח ושאני חייה באשליות. לא יקירי! כבר בעלי וביתי שמו לב לזה שהחרמנות שלו כלפי התחילה לעלות על גדותה. הוא מתחיל לחזר, אך אעדיף לשתף אותך......תודה ק'. מה אעשה בלעדיך.??????????? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף01/07/2007חרמנות? חשבתי שאת מחפשת חיבוקים ומזמוזים. (--:. אני שמח שלמוע שהכל התקדם. רק תיזהרי. את במצב שאת עלולה לעשות טעות. פשוט תיזהרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'
שרית01/07/2007היי ק'. אני מחפשת חיבוקים בלבד, כבר אמרתי לך בעבר. הגבר נראה לי שהוא מחורמן עלי, אכתוב לך בהזדמנות, ואז תגיד לי: " שרית, וואלה את צדקת, הכתובת היתה על הקיר כל הזמן". יש גברים שיש להם ביצים, לא עושים חשבון ישר ניגשים לענין. אבל פה תבין. פה זה מקרה רגיש. הוא מכיר טוב את בעלי , גרים לא רחוק, אז מה אתה מצפה??? אני מתפלאת שהוא מנסה לחזר, יש לאדם הזה כל הזמן רמזים, אך אני משחקת ראש קטן, אולי לא יפה מצידי שאני מנסה למשוך אותו יותר ויותר וכאילו קשה להשגה, ואז אני מקשה עליו. אך מצד שני אני גם מפסידה, כי עובדה שהוא לא מתקדם .... אני אולי בולמת אותו, הוא חושש.... .אני יחכה עוד קצת, ורק שתהיה לי ההזדמנות אני חושבת לשבור את הבישנות שלי ויהיה מה שיהיה ואתחיל בהדרגתיות לחמם אותו ולגרום לו שהוא יזום, הנשים לפעמים הם עם ממזר, אין לי ניסיון גדול עם גברים אך אני לא טיפשה, אני עוד אפתיע אותך ק', תאחל לי הצלחה, הנאה בחיים, אושר ושלא אמעד ולא אהרוס משפחות, כי מגיע לי לא לסבול, מספיק לא ליקקתי דבש בחיים שלי. פעם אחת חיים!!!! תודה ק' על התייחסותך למכתבי. - שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיקרן אותך...מה נהיית הסקרן...
סקרן01/07/2007אני אוהב את כל סוגי הפטמות...מה שה משנה, קטנות, גדולות, בהירות, חומות וכו' העיקר שהן טעימות...מממ...מת על פטימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מדבר אתי הלילה?29/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני יכול לדבר איתך בבוקר...
סקרן29/06/2007בלילה אני בדרך כלל עושה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נדבר...
מור29/06/2007רק תגידי איפה ומתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה
דן29/06/2007יש מסנגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' ואחרים כמובן.אסנת28/06/2007בהמשך לתגובתך.. אני רוצה לתקן את מה שכתבת לי. ציינת שהבחור מתמלא בעונג ברגע שאני מביטה בו, זה מרים את האגו שלו. שמתי לב, וגם אחרות שמו לב והבהירו בפני שגם כשאני לא מביטה בגבר הזה הוא מחפש ללכוד את מבטי, וגם כשהפניתי לו את גבי, הוא נועץ בי מבטים כשכבר אחרות שמו לב לזה, בקיצור, גם כשאני לא מסתכלת עליו הוא מביט בי. זה אומר שיתכן שאני מושכת אותו אחרת לא היה טורח להביט בי, ולנעוץ מבטים כשאני מקשיבה לאחרות גם למרחקים לא כן?? אך לעזעאל איזה שמוק הוא, מדוע הוא לא מתקדם???????????? ודווקא זה אחד שמקרין ויש לו ביטחון עצמי רב. אולי חושש מאשתו, מבעלי, או שהוא חושש עכב הנסיבות שאני לא יתקשר אליו ריגשית???? . הלוואי והייתי גורמת לו בעקיפין ליזום ולהתקדם, אוף!!!!!! . החיים קשים!!!! .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשרית
אשף29/06/2007בוקר טוב יקירתי.
תראי חמודה. לבחור אין ביטחון עצמי. יש לו ביטחון עלייך. הוא קורא אותך. הוא יודע שאת דלוקה עליו. ובכל זאת הוא לא עושה שום דבר מעבר לזה. הוא נועץ מבטים וכנראה זה מספיק לו.
תראי שרית לדעתי כל אישה נשואה מפתחת במהלך החיים רגשות כלפי מישהו מבחוץ. זה טבעי וזה אנושי. יש כאלה שעושות את זה למען הריגוש ו/או מתוך שעמום ושגרה. אלה הנשים שיודעות לשים את הבעל במקום הראשון ואותן הכי קשה לתפוס. לעומת זאת יש נשים ואת ביניהן שמחפשות את זה בגלל חוסר בבית . לא משנה אם זה מין או חום ואהבה. וכאן יש בעיה. הבחור שלך קורא אותך. מי אמר לך שבעלך לא קורא אותך? אולי הוא מרגיש את הקרירות . את החוסר ענין שלך בו. את הריחוק והסלידה. את האיכס. מה יקרה אם תמצאי לך מפלט אצל הבחור? הרי כל התגובות שלך ישתנו. את לא מחפשת סקס בלבד. את מחפשת משהו הרבה יותר משמעותי. ואני מבטיח לך שברגע שזה יקרה מיד ירגיש עלייך את השינוי. אלא אם כן הוא עיוור. ומה יקרה אז? האיכס שאת מרגישה כלפיו יוכפל פי כמה ברגע שיהיה לך מישהו מבחוץ ואני מבטיח לך שיז יהיה רשום לך בעיניים וכל אדם שמכיר אותך יראה את זה.
מי יודע מה הבחור ההוא מדמיין כש באותו זמן את רוצה ממנו שרק יחבק אותך וירעיף עלייך מילות אהבה?
שרית . אולי תנסי לא לחשוב כלכך שלילי על בעלך. לפעמים כל מה שדרוש זה תבואי ותגידי לו שאת אוהבת אותו. שהוא חלום חייך. ושתמיד היה כזה.ושאת בוטחת בו שהוא אוהב אותך. אל לך לדרוש ממנו להראות לך אהבה וחיבה. אם תדרשי מנו להראות לך את תקחי ממנו את היוזמה וזה גרוע. הוא אמנם יתחיל להשקיע אבל ירגיש שהוא עושה את זה לא רק בגלל שהוא רוצה אלא בגלל שביקשת ממנו.
תני לו סיכוי שרית. אני יודע שזה קשה אבל קורה לא מעט שזה מה שמביא אושר לחיי הנישואין.
אם בכל זאת זה לא יילך אז תתפסי יוזמה ותזמיני את הבחור לקפה אצלך בבית. אז גם יתברר לך מה הוא בעצם רוצה.
שריתוש . מגיע לך את כל האושר והאהבה שבעולם. רק מה בואי תני סיכוי לבעלך. . הבחור ההוא הוא אשליה. מתוקה ככל שתהיה הוא עדיין אשליה.
מעין סוגריים בחיים. בעלך הוא הדבר האמיתי . ואם קשה לך לחיות איתו עכשיו אז יהיה לך גיהנום אחרי שתהיי עם ההוא.
אני יודע שאני כותב לך דברים מייאשים על הבוקר אבל מה שצריך להיאמר אז צריך שייאמר. בוקר טוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שרית29/06/2007היי ק' היקר. אתמול בערב עמדתי ניצבת ליד קיוסק ושמעתי מישהו צועד במהירות לקראתי מאחורי הגב ופתאום אומר לי בקול: "את לא אומרת לי שלום"?? הסתובבתי, וראיתי את הגבר, ואמרתי : "לא ראיתי אותך", הוא לקח איזה ממתק , אני הראיתי עדישות משום מה, הוא מתחיל לפתוח את הממתק ואוכל לידי , הבטתי בו והוא מתחיל לאכול כשהוא לוטש בי מבטים מכף רגל ועד. כשסיים לאכול, ברח. נורא מוזר. אולי רצה להרוויח זמן ולהביט בי ואז הממתק זה תירוץ?, תסביר, מה דעתך?. לגבי בעלי, הוא בעל טוב, אך הריגושים שלי כלפיו נגמרו מ מ ז מ ן. גם אם הוא מראה ויראה לי אהבה, אני מרגישה כאילו מעמידים לי רובוט שמלטף אותי. ק', אי אפשר לעשות כלום נגד אהבה. אהבה מנצחת. אני קשורה לבעלי מאד, אך הוא לא עושה לי את זה.... .הוא ממזמן הפסיק לרגש אותי, אין מה לעשות. אני זקוקה לו, אך כבר שנים שאין לי פרפורי בטן שאני רואה או שומעת אותו, הוא מעט דוחה אותי וזה לא בשליטתי. הוא שונה ממני בהרבה הרבה מובנים. הוא לא ריגש ולא מרגש אותי בכלל, מה שהוא לא יעשה עבורי, זה כבר לא מזיז לי, מצטערת לאכזב אותך. זה נגמר, אני לא רוצה לפרט את כל הסיבות מדוע נגמר, אם היית יודע, היית מבין אותי והיית אומר לי : "שרית, אני מתפלא איך אחזקת מעמד ועדיין מחזיקה מעמד איתו, ואם היית מכיר אותי לעומק ורואה אותי, היית אומר : "אחלת אותה בגדול, ומגיע לך יותר...". זו האמת הכואבת והאמיתית. מעניין תגובתך. תודה רבה. אוהבת ומעריכה אותך - שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף29/06/2007דברי איתי במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שרית29/06/2007היי ק', עד שאני יעשה איימל חדש (מסיבות אישיות) וזה יהיה כנראה שבוע הבא, אז קשה לי להתאפק תענה לי כמה שאתה יכול אולי בקצרה אפילו על מכתבי הבוקר. ממתינה בכליון עינים ותודה לך. - שרית
אשף30/06/2007מה עוד צריך הבן אדם? את לבד בלי בעלך. עומדת שם בקיוסק. הבחור מופיע אוכל ממתק ונעלם בלי לנסות כלום? מצטער יקירתי .הדעה שלי רק מתחזקת. הוא פחדן חסר ביטחון. הוא סתם רוח. לגבי המשך התגובה שלך מאתמול אז אני מעדיף שלא לדבר בפורום.
שתהיה לך שבת ניפלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא גדלתי במשפחה חד הורית
מיכל01/07/2007נהפוכו אני מאחלת לך [ולי] זוגיות מוצלחת כמו של ההורים שלי, ומזה קשור למה שכתבתי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת לא קשור...
סקרן01/07/2007כי הוא לא שאל אותך אלא את דנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל לא הבנתי כלום. על מה את מדברת?
אשף01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבים לדעת איך את נראית ואיך מת
גיא01/07/2007ואיך את מתלבשת ומתבטאת כדי לענות כמו שצריך לשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)