מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת שמסרבת לינוקעדי29/02/2008
שלום,
בתי בת שלושה חודשים - יונקת הנקה מלאה מההתחלה.
ביומיים האחרונים היא מסרבת לינוק- ממש דוחפת אותי ומתחילה לבכות ברגע שאני מגישה לה את השד. הייתי אצל רופא ילדים בכדי לראות מה קורה ובבדיקה גופנית נראה כי הכל תקין, וגם לא נראת בעיה בפה כגון פטריה. לא היה שום דבר חריג שיכל לגרום לה לא לינוק. מאז אני שואבת ונותנת לה בקבוק- מה שהיא כן מוכנה לקחת אבל נראה כי כמות החלב הולכת ויורדת.
האם יש לך רעיון כל שהוא מה הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדי
ג'ניס זאוסמר29/02/2008היי עדי,
קשה לדעת ככה בדיוק מה קורה אבל ההתנהגות הזאת אופיינית הרבה פעמים כתגובה לירידה בכמות החלב.אני לא אומרת שזה זה אבל יש סבירות גבוהה.
תנסי להעלות את כמות החלב - קפסולות חילבה 3 שלוש פעמים ביום = 9 סה"כ.
תשאבי הרבה ותנסי ,ללא לחץ , להביא אותה ליניקה שוב.
תדווחי לי מה מתרחש - לפי ההתקדמות אולי יש דברים נוספים לעשות.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותלו28/02/2008
היי ג'ניס,קודם כל כיף שיש תשובות מיידיות.
האם מותר לשתות תה ירוק כשמניקים או בהריון? שתי כוסות
תינוקת שלי כשיונקת היא מושכת לעצמה בשערות ומרביצה לעצמה בראש, וכשאני מפסיקה אותה ,היא מפסיקה לינוק, האם זה נורמאלי?
עד איזה שעה אפשר להציע מוצקים לתינוק,כך שלא יכבידו על מערכת עיכול?
מהן סיבות לשיער דליל אצל תינוק?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות ללו
ג'ניס זאוסמר28/02/2008בכיף
אפשר לשתו תה ירוק - אפשר כעט הכל במידה
תינוקות יכולים להתנהג בצורה כזאת בגיל הזה בזמן ההנקה - אם את מודאגת תפני לרופא ילדים.
מוצקים בשעות האחר הצהרים והערב המוקדות.
שיער דליל - עדיין נורמאלי בגיל הזה. אם יש נשירה,אודם בקרקפת, קשקשים או כל ממצא אחר - יש לפנות לרופא עור.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעת מוצקים
לו29/02/2008מה הכוונה בשעת הערב המוקדמות עד שעה 18:00?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ג'ניס זאוסמר29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להנקה...קרן28/02/2008
גיניס שוב שלום-
לאחר ההנקה, כשאני מנסה לשאוב- לא יוצא כלום
אם אני מניקה בצד ימין אני מצליחה לשאוב רק משמאל ולא משניהם
ולוקח שעה לפחות עד שאני מצליחה לשאוב מהשד שהנקתי.
האים זה תקין? (כי הבנתי שאחרי הנקה אפשר לשאוב)
זו לידה שלישית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
ג'ניס זאוסמר28/02/2008היי,
נכון מה שאת אומרת אבל כולנו שונים ולכן לא כל דב ר הוא נכון לכולם.
האם יש לך מכשיר שאיבה טובה - לקטינה אן ספקטרה?
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה בנושא הנקה ותוספותקרן27/02/2008
גיניס לילה טוב
אני שואבת חלה
השאיבה מגיעה ל50-70 CC (למען הגמישות)
לגבי כמות הסימילק, זה היה 100 CC ללא הנקה.
לגבי המטרנה- הנקתי אותה ונתתי לה תוספת של 20CC מטרנה
לגבי המטרנה צמחית- המתנתי שהילדה תהיה רעבה והכנתי 60CC וניסיתי להאכילי אך כאמור הילדה נגעלה... במקביל נתתי לה הנקה רגילה וטפטופים מהבקבוק והיא הקיאה באותו רגע.
ניגשתי היום לחרופא ילדים ולטענתו יש למשוך את הילדה לכיוון רעב עד שתהיה ממש רעבה ולתת לה בקבוק צמחי.
משקל הילדה היום 4.650 (חודשיים וחצי ב9 למרץ תהיה בת 3 חודשים ב"ה)
נולדה-3.850
לגבי הקפסולות- איפה ניתן לרכוש? כמה קפסולות ביום (הכוונה ל9 או 3) והאים יש תופעות לוואי?
תודה רבה על עזרתך בשה זו של הלילה, אני קצת לחוצה מהעניין . שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ג'ניס זאוסמר28/02/2008קרן,
אפשר להשיג אותם כל בית טבע ולקחת 9 ביום.
תשאבי יותר זמן, תעלי את כמות החלב ותני לה תוספות של חלב אם.
אין צורך להלחץ - לא קרה כלום!!
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
קרן28/02/2008גיניס שוב שלום-
לאחר ההנקה, כשאני מנסה לשאוב- לא יוצא כלום
אם אני מניקה בצד ימין אני מצליחה לשאוב רק משמאל ולא משניהם
ולוקח שעה לפחות עד שאני מצליחה לשאוב מהשד שהנקתי.
האים זה תקין? (כי הבנתי שאחרי הנקה אפשר לשאוב)
זו לידה שלישית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ג'ניס זאוסמר28/02/2008היי,
נכון מה שאת אומרת אבל כולנו שונים ולכן לא כל דב ר הוא נכון לכולם.
האם יש לך מכשיר שאיבה טובה - לקטינה אן ספקטרה?
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בנושא הנקה ותוספותקרן27/02/2008
שלום- ביתי בת חודשיים וחצי, שרק מניקה, במעקב בטיפת חלב הילדה עולה 120 גרם בשבוע (ממוצע) ובשבועיים האחרונים הילדה נשארה באותו משקל.
הומלץ לי לתת לה תוספת, נתתי לה תוספת סימילק והילדה הקיאה. למחרת נתתי לה מטרנה, הילדה הקיאה שוב, נתתי לה מטרנה צמחית והילדה הקיאה שוב.
אבקש את עזרתכם בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
ג'ניס זאוסמר27/02/2008שלום רב,
האם חשבת לשאוב לה בכדי לתת לה תוספת של חלב אם?
שאיבה עשוייה להגביר גם את ייצור החלב שלך.
תקחי קפסולות חילב (3 קפסולות 3 פעמים ביום) להגברת החלב.
אולי יש לה אי סבילות לחלב פרה.
תראי אם היא מקיאה כאשר נותנים לה תופת חלב אמא.
כמה סימילק נתת לה ? ייתכן והכמות גדולה והיא רגילה לכמויות יותר קטנות ביניקה וזרם שונה .
בכל זאת כדאי חלב אמא.
כדאי לגשת לרופא ילדים אם ההקאות נמשכות.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי בקבוקיםיעל א.27/02/2008
איך מנקים בקבוקים ומוצצים?
האם לאחר כל שימוש יש להרתיחם
האם יש לנקותם במברשת וסבון כלים רגיל??? או שמא יש סבון כלים מיוחד לניקוי זה
ביתי בת 3 שבועות שתהיה בריאה:)
האם יש הבדל בניקוי בקבוק כאשר ההזנה היא הנקה ולא תמ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטלי
ג'ניס זאוסמר27/02/2008היי טלי,
יש 2 גישות :
1 - רחצת בקבוקים, פטמות ומוצצים במים חמים זורמים עם סבון כלים ומברשת בקבוקים, שטיפה טובה עם מים זורמים וייבוש או מדיח.
2 - הרטחה
אני טוענת ששיטה 1 טובה וגם מספיקה כאשר מדובר בתינוק בריא בבית.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה@יעל א.27/02/2008
שלום רב
ביתי בת 3 שבועות מחר וניזונה מהנקה
1.האם בשלב זה יש לתת לה לינוק עפ"י דרישה או שמא יש לתת שעות קבועות להנקה?
2.בהנחה ומדובר בהנקה עפ"י דרישה - כיצד ניתן לנהל יום נורמלי ולנוח קצת:)) אם הדרישה יכולה להיות אפילו כל שעה?
היום לדוג' הנקתי קרוב ל10 פעמים עד כה(ועוד לא הגיע הלילההההה) האם בהכרח מדובר על תינוקת רעבה - אולי היא לא מקבלת מספיק חלב.? ולכן יונקת בתדירות גבוהה?
.3 מתי מתחדש מלאי החלב? האם אחרי ארוחה שלי/שלה?
האם יתכן ובשל ההנקות התכופות לא מתחדש המלאי ולכן נותרת רעבה?
יש לציין, משקל בלידה 2970 ואילו היום עומד על 3240 האם תקין??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטלי
ג'ניס זאוסמר27/02/2008היי,
תינוק בן 3 שבועות אמור לקבל הנקה לפי רצונו ולא שעות קבועות בכלל.
עליך לנוח כאשר התינוקת ישנה וגם לנסות להניק תוך כדי רוגע - אפשר בהחלט "לנוח" תוך כדי ההנקה אם ישבים/שוכבים נוח, לא רואים את ההנקה כ"עבודה", מורידים מתחים ובכלל רואים את השלב הזה כשלב שעדיין אתם מאוד זקוקים אחד לשני וכאילו עדיין כ-שלב ה- 4 של ההריון.
יותר מדי אמהות נוטות לחשוב שכבר הכל צריך להיות מסודר וכאילו שום דבר לא קרה.כן קרה - ויקח זמן עד שהחיים תופסים איזשהו סדר.
החלב נוצר כל הזמן ולא קשור בכלל לזמני הארוחות שלך.
ככל שמניקים לעיתים קרובות יותר השד מתמלא יותר מהר ואיכות החלב טובה יותר.
תינוקות בגיל הזה עשויים לינוק הרבה פעמים ביממה וזה נורמאלי ומקובל.
נראה לי שהמשקל בסדר - לא ציינת באיזה משקל היא השתחררה מבית החולים.
הייתי בודקת ואף מנסה לשפר את התפיסה - איך היא תופסת את השד, ותני לה מ-2 השדיים בכל יניקה - הראשון עד שהיא מסיימת ולאחר מכן לסיים את הארוחה בצד השני.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה המשך@
יעל א.28/02/2008משקל הלידה היה 2970 7/2/08
ואתמול 27/2/2008
עמד על 3240
האם תקין?
האם בהכרח ההנקה טובה?
האם תוכלי לומר לי כיצד ניתן להניק כמעט כלללל היום ובכל זאת לנוח??
במידה ושואבים שד אחד האם לאחר השאיבה מיידית ניתן להניק התינוקת או שעדיף בשד השני?
האם מעבר לזמן הנקה מסויים ניתן לדעת בוודאות שמדובר ביניקה של מוצץ ולא יניקה לשם אכילה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטלי
ג'ניס זאוסמר28/02/2008המשקל נראה בסדר
אני מציעה לטובתך פשוט להניק אותה כי כל התערבות בהנקה מורידה את הסיכויים להצלחה בהנקה.
אם את שואבת לא כדאי מידית לתת לה לינוק האותה הצד, הגיונית הצד הזה יהיה יותר מרוקן מהצד השני.
תינוקות בגיל הזה יונקים בכדי לקבל מזון, לספק את יצר המציצה ולקבל קרבה ותחושת בטחון ולכן אין דבר כזה יניקה של מוצץ.
הנקה מרובה מאוד עלולה להיות סמן של תפיסה לא מספיק טובה או הנקה לא מנוהלת כראוי.
תוודאי שהיא תופסת כמה שיותר שד ולעומק, תני לה מתי שהיא רוצה וכמה שהיא רוצה ללא הגבלת זמן ושני השדיים בכל הנקה .
כדאי לך לפנות לייעוץ הנקה אם לא משתפר.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית נס קפהג'ני27/02/2008
שלום
בהריון וגם עכשיו אחרי הלידה אני לא שותה קפה כי אני מניקה...
בהריון אמרו לי שאפשר לשתות קפה פעם ביום האם בהנקה אפשר לשתות קשה זה מזיק?
תודה ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתית קפה
ג'ניס זאוסמר27/02/2008ג'ני שלום,
את יכולה לשתות קפה !
אפילו 2 כוסות נס קפה - תהני
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאבת חלב ויצירת בנק חלב אם אישירונית25/02/2008
יש לי תינוק בן חמישה חודשים. לצערי אני חוזרת לעבודה עוד כחודשיים. הוא יונק בלבד. אני רוצה להתחיל לשאוב חלב כדי שאני אוכל לתת לו חלב אם גם כשאהייה בעבודה.
ניסיתי לשאוב עם משאבת מיני אלקטריק של מדלה. התהליך ארוך ומייגע. החלב יוצא לאט, ולא נראה לי שיש בעייה בכמות החלב. אני לא רוצה להתייאש. אני רוצה שתהליך השאיבה יהייה יעיל ומהיר . אני רוצה לציין שגם בפעם הקודמת ניסיתי לשאוב עם משאבה זו ללא הצלחה יתרה. השאלה הנוספת שלי היא - מתי לשאוב אם הוא יונק בכל פעם משני הצדדים.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונית
ג'ניס זאוסמר25/02/2008היי רונית,
קודם כול - תשיגי לעצמך מכשיר שאיבה רצינית שיכבד את עבודתך. בבייבי רותם/ יד שרה - מדלה לקטינה או ספקטרה.
שנית - אין ברירה, את צריכה לשאוב בין ההנקות או לת לו מדי פעם לינוק הנקה ארוכה יותר מצד אחת ולשאוב מהשני. כשאת חוזרת לעבודה - את שואבת בזמן שאת לא נמצאת איתו ולוקחת את החלב הביתה איתך שהיה לו למחרת. כמובן לשמור בקירור בעבודה ובזמן נסיעות בקלקר.
אפשרי,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל לה חלב מהאףאביה25/02/2008
שלום, יש לי תינוקת מקסימה בת 3 חודשים שרק יונקת, כבר פעמיים קרה שכאשר הנקתי אותה, החלב שלי נזל לה מנחיר אחד, ממש ממש דלף, האם זה נורמלי? זו ביתי השלישית , את כל ילדי הנקתי עד שנה וחצי וזה מעולם לא קרה לי, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאביה
ג'ניס זאוסמר25/02/2008היי אביה,
תינוקות יכולים לפלוט דרך האף וזה נחשב בגיל צעיר כנורמאלי.
סיבה נוספת ובעיקר לנזילה מהאף היא שסע בחיך. לפעמים השסע מוסתר, לא רואים ואין אפילו תופעות חוץ מנזילה דרך האף. אם זה שסע היא כנראה מאוד קטנה כי אחרת היא לא היתה מסוגלת ליצור וואקום בפה להנקה יעילה.
אם זה רק פעמיים כנראה שיותר סביר שהייתה איזה פליטה מהאף מאשר שסע - לא יזיק לשאל רופא,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשוהנ לנתיירדנה24/02/2008
עד שתענה לך יועצת ההנקה.
לדעתי מדובר ב"קפיצת גדילה" תעשי על זה גוגל - זו תקופה של 24 שעות עד 3 ימים שבהם התינוק יונק בתכיפות רבה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נתי24/02/2008כן שמעתי על זה...
אבל אני לא מרגישה שמתמלא לי הציצי....
והוא לא מספיק להתמלא והיא רוצה שוב...
וגם לפי מה שאני זוכרת זה עניין של יותר מ-3 ימים ככה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקות מרובותנתי24/02/2008
שלום...
בתי בת 3 שבועות ויונקת הנקה מלאה.
עד לפני מספר ימים הייתה נרדמת תוך כדי הנקה ואוכלת שוב אחרי שעתיים...
לפני מספר ימים כנראה התחילו לה גזים, מה שקורה זה שהיא לא מפסיקה לאכול...היא עושה אולי הפסקות של רבע שעה בין לבין ואני מרגישה שאני ממש לא מלאה כמו בימים הראשונים...ואני חושבת שהיא רוצה לאכול ופשוט נגמר לה והיא מתוסכלת מזה...
אני לא רוצה לתת לה תוספת של תחליף חלב...
יכול להיות שבאמת נגמר לי החלב?איך אפשר לדעת ?וממה נובע הרצון הגדול לאכול כ"כ הרבה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנתי
ג'ניס זאוסמר24/02/2008היי נתי,
חשוב מאוד קודם לקחת אותה לטיפת חלב או רופא ילדים בכדי לבדוק אם היא אכן עולה במשקל.
הסימנים שאת מתארת יכולים להיות בהחלט מחוסר קבלת אוכל ולא מאכילת יתר.
תשקלי אותה ותחזקי אלי,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליועצת
נתי24/02/2008היא נולדה 3.426 והשתחררה 3.200,ולאחר 12 יום היא שקלה 3.600...והאחות בטיפת חלב אמרה שהיא עלתה יפה במשקל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר24/02/2008זה נשמע טוב, כדאי לשקל אותה עכשו שוב - בחודש הראשון כל שבוע.
תני לה לינוק כמה שהיא רוצה כך היא מרגישה טוב והשלב הזה יעבור
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה במקביל להנקהמירב24/02/2008
אם אשאב במקביל להנקה זה בסדר או זה יחסיר מהבת שלי חלב אם באותה הנקה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירב
ג'ניס זאוסמר24/02/2008הי מירב,
אם את נוהגת להניק רק מצד אחת - לא יחסר לה.
אם את נוהגת להניק אותה מ-2 צדדים בכל הנקה - היא תקבל פחות חלב אם את שואבת בו בזמן.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוכה בזמן ההנקהירדנה24/02/2008
היי
בתי בת 7 שבועות, לעיתים רחוקות כשהיא יונקת היא בוכה צורחת לאחר יניקה של מס' שניות.
התסריט נראה כך:
אני מחזירה אותה לשד, היא ינקת ואחרי מס' שניות יוצאת מהשד וצורחת וכך הלאה. כדי להרגיע אותה אני מחזיקה אותי ישר כ אולי יש לי זרימה חזקה והלב לא מתעכל טוב....
מהי הסיבה ךדיתך שהיא בוכה בעקבות ההנקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לירדנה
ג'ניס זאוסמר24/02/2008שלום רב,
קשה מאוד לדעת מזה אבל זה לא כתוצאה מאיכות החלב - אולי זרם חזק אבל אם זה קורה לעיתים רחוקות קרוב לוודאי גם לא.
טוב שקורא רק לעיתים רחוקות, מקווה שיעבור לבד.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום חלב אם אחרי קירורג'ני24/02/2008
שלום יש לי שאלה קטנה
עם אני מוציאה בקבוק חלב אם מהמקרר בלי לחמם אותו קמה שעות הוא יכול להיות בחוץ כי יום שישי אנחנו עושים לבת שלי בריתה ואני רוצה לקחת שני בקבוקים שהיו במקרר ורציתי לדעת כמה זמן הם יכולים להיות בחוץ כדי שאני יוכל לתת לה לאכול?
תודה ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לג'ני
ג'ניס זאוסמר24/02/2008היי ג'ני,
את יכולה להשאיר את בקבוקי החלב כמה שעות (3-4 )מחוץ למקרר. אם את רוצה את יכולה לשים את הבקבוקים בקלקר קטן ולשמור את החלב ליותר זמן.
מזל טוב ותהנו באירוע,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד קודם לוודא שעולה במשקל
ג'ניס זאוסמר24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)