מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- חשד לצליאק - האם לבצע ביופסיהקרן12/04/2011
שלום,
בתי בת 5, לא סובלת מכאבי בטן.
בעקבות תלונה שלי על כך שהשיער שלה לא צומח ואף נתלש בקלות התבצעה בדיקת דם והתגלו אצלה הערכים הבאים (דצמבר):
anti TTG(IGA) 80.85 positive
anti DGP 50 positive
בדיקה חוזרת באותו חודש הראתה ערכים דומים.
גסטרולוג ילדים שלח אותנו לביצוע ביופסיה.
הבנתי שהערכים שהתגלו אצלה נמוכים. האם נכון בשלב זה לבצע ביופסיה או שכדאי להמתין עוד (נקבע לנו תור לאחר פסח).
האם יכול להיות מצב בערכים נמוכים, שהביופסיה תקינה אבל הילד עדיין חולה ולא מטופל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לצליאק - האם לבצע ביופסיה - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין15/04/2011מחלת הצליאק מגיעה לידי ביטוי בטווח רחב של תופעות החל משלשולים קשים וחוסר שגשוג ועד מצבים ללא תלונות אבל קומה נמוכה יחסית,אנמיה מחסר ברזל או חסרים תזונתיים אחרים.
ברור שבבדיקה חוזרת עם רמת נוגדנים חיובית חוזרת יש מקום לבצע את בדיקת ביופסיית המעי על מנת לשלול או לאשר את האבחנה.
אם הביופסיה תקינה עדיין יהיה מקום לעקוב אחר הילדה עקב הסיכוי להתפתחות המלה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנית11/04/2011
ערב טוב, בתי בת 7 חודשים מזה 10 ימים משלשלת, (צואה נוזלית צהובה ללא הפרשה דמית), ללא חום,אוכלת כהרגלה..לקחנו אותה לרופאה שביקשה שנתחיל עבורה דיאטה:מי אורז, בננה, ולהפסיק ירקות. הילדה ממשיכה לשלשל הלכנו שוב לרופאה הפעם נלקחה צואה לתרבית (טרם הגיעה תשובה) והתבקשנו להתחיל לתת לה מטרנה ללא לקטוז אך עדיין יש לה שלשול והיא לא רגועה ככל הנראה בגלל כאבי בטן, התכווצויות בעת השלשול.. בדקנו כל כיוון אפשרי היגיינה:אין כל שינוי אנחנו עובדים עם סטרליזטור, תרופות שקיבלה לאחרונה:ברזל העלינו ל-6 טיפות..אציין רק שהיא מריירת בכמויות יש אפשרות שזה קשור לשיניים?מה עלינו לעשות? מודאגים מאד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין15/04/2011רוב הסיכויים שלתינוקת מחלה זיהומית של מערכת העיכול המתבטאת בשלשולים ואולי גם בחילות (ריור יתר?). חלק גדול משלשולים אלה נמשכים לפחות 10-14 יום , וההחלמה היא עצמית ללא צורך בהתערבות. אין צורך גם בשינויי תזונה מיוחדים בשלב הראשון. חשוב שהילדה תאכל כמויות סבירות של תזונה לה היא רגילה, תוספת של נוזלים למנוע התייבשות
ולהיות סבלנים. אם שלשולים נמשכים למעלה משבועיים ואיננו צופים בשיפור, ובדיקות תרבית הצואה שליליות מומלץ להתייעץ עם רופא הילדים/גסטרו ילדים ולשקול להעבירה לפורמולה מפורקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומציות הקיבה בתינוקותשני11/04/2011
שלום,
רציתי לדעת מאיזה גיל ה-PH בקיבת תינוק הופך לחומצי כמו אצל מבוגר?
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומציות הקיבה בתינוקות - תגובה
פרופ` יורם בוינובר11/04/2011החומציות מתחילה עם הלידה ודומה מאוד לזה של המבוגר לאחר ימים. היכולת להפריש מבחינת כמות פחותה מזו של המבוגר אך גדלה עם הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתאום הילדה מפחדת לעשות קקי..אמא דואגת...10/04/2011
ביתי בת שנתיים וחצי. מפותחת מאוד לגילה ונגמלה מטיטולים כבר בגיר שנה ושלושה חודשים.בשבוע האחרון התחילה להתאפק ולא מסכימה לעשות קקי בשירותים בשום אופן!ניסיתי כבר הכל!!! היא לא רגועה,מפוחדת ועצבנית כשאני רק מנסה להסביר לה שאם יש קקי אז צריך לעשות!!חשוב לי לציין שאם פיפי הכל בסדר..אך משהו פתאום קרה ואני לא מבינה מה!! זה קורה גם בגן . ברגע שזה קורה היא מאוד מתאכזבת ובוכה שברח לה ...אני מנחמת אותה אך אני מרגישה שזה כלל לא בשליטתה ושזה יקרה שוב ! האם לדאוג? מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתאום הילדה מפחדת לעשות קקי.. - תגובה
ד''ר בתיה וייס11/04/2011הבעייה שכיחה בגיל זה. כדאי לתת מרככי צואה כגון שמן פרפין או פגלקס כדי להתגבר על התאפקו, למשך מס' שבועות לפחות. כדאי לבדוק האם היה ארוע כלשהו שהתחיל את הבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא דואגת...
אמא דואגת...11/04/2011אין שום אירוע חריג שקרה והביא אותה לזה ... ואם היה (בגן או במקום אחר) איך אדע?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משלשת רק לאחר הנקה דחןף!!!!!הילה09/04/2011
ביתי בת השנה וחודש הייתה עם חום ביום שני בלילה עד שלישי בלילה ביום רביעי קמה ללא חום אבל עם שילולים מרובים ומיימיים כרגע אוכלת המון אורז בננות והכל אבל ממשיכה לשלשל רק לאחר שאני מניקה אותה בדוק! יכולה אפילו שלוש פעמים לאחר מכן ואז מפסיקה האם כדאי להפסיק להניק לגמרי עד שתסיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משלשת רק לאחר הנקה דחןף!!!!! - תגובה
פרופ` יורם בוינובר09/04/2011לא ממליץ להפסיק ההנקה בגללן סיבה זו. אין הצדקה לבננות ואורז בכמות מוגברת. מצב שלאחר מחלה זיהומית במע העיכול אינו מצריך מידית שינוי הכלכלה. רצוי לא להגזים בהאכלה ובשתיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מוציא צואה לבדערבה08/04/2011
שלום, בננו בן 6 וחצי חודשים, תינוק חייכן ורגוע רוב הזמן. נולד בזמן, אכל רק חלב אם והיו לו יציאות של 3-4 פעמים ביום. הבעיה איתו התחילה לפני כחודשיים, כשהתחלנו לתת לו דייסת קורנפלור עם סימילק, שכנראה גרמה לו לעצירות של עד כ-6 ימים וכשהיתה לו צואה הצליח להוציאה רק עם עזרה (דחיפת הרגליים לכיוון הבטן תוך לחיצה שלנו). אנו מתגוררים באפריקה ורופא הילדים פה נתן לנו תרופה בשם Duphalac למשך שלושה ימים, על מנת לרכך את הצואה. באמת לאחר קבלת התרופה התינוק מוציא צואה אחת ליומיים ואף עשה פעם אחת (בלבד) צואה לבד, אך כנראה שבגלל שהיתה לו צואה קשה נוצר לו פצע בפי הטבעת ומאז נראה שהוא מפחד או נמנע מלהוציא צואה וכל פעם שיש לו, הוא לא שקט ולא אוכל וכשאנו מחליפים לו חיתול רואים את הצואה בקצה פי הטבעת ורק כשמרימים לו את הרגליים הוא מתחיל לדחוף ולהוציא...(מצטערת על התיאור הנרחב...). לרוב אנו מחכים עד סוף היום והוא לא מוציא לבד.
עם הזמן נתנו לו גם פירות וירקות וכמות הברזל עלתה ל-6 טיפות. הפסקנו לגמרי עם הסימילק והוא אוכל רק חלב אם ולא אף תחליף חלב. אנו נותנים לו כל בוקר עגבניה, חולטים שזיפים במים ונותנים לו לשתות. נראה שזה מסייע לקבלת צואה, אבל עדיין הוא לא מוציא לבד...
הלכנו לרופא אחר פה, שנתן לו נר גליצירין, חצי נר במשך יומיים, הוא אמר שזה ישפר את המצב ושוב לאחר יומיים עם הנר התינוק הוציא צואה לבד פעם אחת בלבד. מאז, שוב אנו מזהים שיש לו צואה עקב התנהגותו, הוא מושך את רגליו אחורנית, לסגור את פי הטבעת וכשמחליפים לו חיתול רואים שיש לו צואה... מחכים עד סוף היום והוא לא עושה לבד אז "עוזרים" לו..
השאלה שלנו: מה ניתן לעשות במצב כזה? האם להמשיך ולסייע לו בהוצאת הצואה או לתת לו להיות לא רגוע עד שיוציא לבד? איך מטפלים בהימנעות שלו מלהוציא צואה לבד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוציא צואה לבד - תגובה
פרופ` יורם בוינובר08/04/2011ההמלצה היא להוסיף מים- לדלל הכלכלה ולהמשיך עם דופלק או פגלקס לשבועיים שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 9 חודשים ופריחהא.07/04/2011
שלום,
בתי בת כמעט 9 חודשים. יונקת, עולה במשקל יפה. התחלנו מוצקים, אוהבת כמעט הכל רק לא טחון. הבעיה היא שהיא פורחת ממלא דברים.
מטרנה, סימילאק, מוצרי חלב, טחינה, ביצים - הכל עושה לה כתמים אדומים עם ניקודות לבנות כאלה באזור הפנים. לפעמים הפריחה חזקה ומציקה לה ולפעמים זה רק קצת מסביב לפה. ללחם, פירות, ירקות, אורז, עוף - אין לה אלרגיה.
למה זה יכול להיות קשור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 9 חודשים ופריחה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר08/04/2011רצוי לפנות לאלרגולוג לברור אלרגיות למזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומעת נוזלים בבטןמיה06/04/2011
לבת שלי בת החמש, מדי פעם, כאשר היא קופצת או רצה יש רעש של נוזלים בבטן. מה יכולה להיות המשמעות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומעת נוזלים בבטן - תגובה
פרופ` יורם בוינובר08/04/2011אין לזה כל משמעות. ההסבר לתופעה בליעת נוזל עם אויר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נולדה בשבוע 35 עם בעיות עיכול ללא פאבי מגן05/04/2011
בתי נולדה לפני כחודשיים בשבוע 35 להריון במשקל 1870 ,החלה לפלוט מיצי מרה (ירוק) . ואי מתן קקי.
הועברה לפגייה בשניידר כי כנראה יש חשש למחלה הירשפונג אז הוחלט לבצע סטומה מהמעי הגס .
לאחר שהגיע התוצאות מהביופסות שלקחו לאמת המחלה - הגיעו תוצאות שליליות.
הכירוג הרים ידיים וטוען שאין חסימה מכנית למרות זאת החומר הניגודי שניתן עדיין לא יצא החוצה.
עברו כבר חודשיים ועדיין הפליטות המרתיות ממשיכות . אוכל ניוקט של 10 CC כל 3 שעות היא מקבלת.
למומחי הגסטואנטרולוגיה ! דחוףףףף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נולדה בשבוע 35 עם בעיות עיכול ללא פ - תגובה
פרופ` יורם בוינובר05/04/2011המקרה צריך לעבור ברור בגסטרו שניידר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה בפי הטבעתשיר05/04/2011
בתי בת 4 קיבלה סינטומיצין לטיפול
כיצד משתמשים במשחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה בפי הטבעת - תגובה
פרופ` יורם בוינובר05/04/2011לא רואה סיבה לטיפול בפיסורה עם סינטו אלא עם כן הרופא זיהה תהליך זיהומי באזור. הטיפול המקומי מנעשה בדכ עי משחה לטחורים כמו פרוקטוזורין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף תולעיםנעמי04/04/2011
שלום, ביתי בת 3.5 וסובלת לעיתים קרובות מתולעים (כל 3 חודשים בממוצע). היא סובלת מאוד וזה כולל לילות ללא שינה, עצבנות, ידיים כל היום תחובות בישבן, צריבה וכדומה. לפני 10 ימים קיבלה 5 מ"ל ורמוקס ואתמול שוב קיבלה 5 מ"ל ורמוקס (על פי הנחיית הרופאה). למרות הטיפול הילדה עדיין כל היום מגרדת וטוענת ששורף לה בפי הטבעת. לאחר הטיפול בורמוקס אני מרתיחה את המצעים והתחתונים ודואגת שהציפוריניים יהיו קצוצות ואני מנקה כל יום את השירותים בבית. יש לי תינוקת בת 3 ימים בבית ואני מפחדת כל כך שתידבק. יחד עם זאת אני לא רוצה למנוע את הקירבה בינהן. מה לעשות???? אנא עיזרו לי אני מיואשת... האם לא מסוכן לתת ורמוקס לעיתים קרובות כל כך לילד קטנה. תודה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף תולעים - תגובה
ד''ר בתיה וייס05/04/2011כדאי לטפל בכל בני הבית המבוגרים יותר יחד עם הילדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן מתמשכיםציפי04/04/2011
שלום לבני בן 13.5 יש כאבי בטן מעל לחודשיים וחצי שמלווים מידי פעם בעצירויות ומידי פעם בשילשולים יש לציין שלפני כ-4 שנים אובחן כאי סבילות ללקטוז ומאז נמנע מלאכול חלב ומוצריו נעשו בדיקות דם כלליות + אולטרא סאונד בטן עליונה ותחתונה והכל תקין,
השאלה היא ממה נובעים כאבי בטן אלו?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה
ציפי05/04/2011תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן מתמשכים - תגובה
פרופ` יורם בוינובר05/04/2011לעתים קרובות תופעות אלו בגיל זה נובעות מעצירות. לעתים השינויים בהרגלים מתחילים לאחר מחלה זיהומית וירלית או בקטריאלית. חשובב שיהיו הרגלי אכילה ואסלה מסודרים. כל זה בהתחשב שאומנם כל בדיקות הדם שנלקחו מכסות אפשרויות אחרות. ניתן לנסות טיפול בפלגיל או פרוביוטיקה. הפחתת פחמימות. המשך מעקב עי רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל יש לי שאלות
ציפי05/04/2011תודה על התשובה לפני כחודשיים בני עשה בדיקות שתן ופעמיים יצא +1 חלבון ובפעם השלישית יצא תקין האם יש לזה קשר ?
לבני אובחנה גם פיסורה בעקבות אי נוחות בפי הטבעת האם זה יכול להיות קרוהן ?
מה אפשר לעשות עוד חוץ מטיפול בפלגיל או פרוביוטיקה ?
נ.ב מה זה פלגיל ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה שלא כל המזון מתעכל.......לילך04/04/2011
שלום
יש לי בת בת 2.4 בימים האחרונים יש לה יציאות רכות, וגם רואים את חלק מהמזון כלומר אם אכלה (סוגי עלים של ירקות) חתיכות גמבה עדשים וכו' - בדרך כלל יש לה צואה רגילה בצורת "נחש" בצבע חום עד חום כהה ללא ריח חריף ורק לעיתים אני רואה שאריות מזון כמו תירס או אבטיח אבל הפעם אני מרגישה שזה נראה הרבה יותר מקודם.
אציין שהיא גם מאד מנוזלת השבוע במיוחד.
השאלה שלי האם יש מצב שבו האוכל לא מתעכל והאם זה מסוכן וצריך לפנות לרופא
היא לא סובל מכאבים או חום ואוכלת אוכל בדרך כלל בריא מאד ושותה סימילאק
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שלא כל המזון מתעכל....... - תגובה
ד''ר בתיה וייס05/04/2011קרוב לודאי שמדובר בוירוס- אין צורך בבדיקות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים לצליאקרחל04/04/2011
לבני בן 5.3 התגלו נוגדנים לצליאק יש לנו פגישת התיעצות בגסטרו בשיבא רק אחרי פסח.
הומלץ לנו להפסיק כבר גלוטן והילד כבר 5 ימים ללא גלוטן. אני מבינה שיש בעיה להפסיק גלוטן ללא בדיקה אבל איני רוצה לעשות בדיקה לפני התיעצות.
אשמח לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדנים לצליאק - תגובה
ד''ר בתיה וייס05/04/2011נוגדנים אינם מהווים אבחנה ודאית של צליאק. הפסקת גלוטן משבשת את תוצאות הבדיקה, לכן אין מקום להפסיק גלוטן לפני אבחנה סופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסהילה ביטון04/04/2011
בני בן 3 חודשים לא רגוע מאז הלידה ומצאו אצלו ריפלוקס ניזון מאינפמיל ומקבל זנטק ועדיין לא רגוע מאכילים אותו ב30 מעלות כל דבר אפשרי אך ללא שינוי מה אפשר לתת אולי חוץ מזנטק או שיש תכשיר המאופטי או כל דבר אחר שיעזור לו להרגע אשמח עם תעזרו לי תודה הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס - תגובה
ד''ר בתיה וייס05/04/2011אין כל ודאות שאי שקט זה קשור לרפלוקס. במידה ועולה טוב במשקל ואין הקאות- ממליצה להמתין-יש סיכוי טוב שיחלף מעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
הילה ביטון05/04/2011הילד לא עולה במשקל נוסה בנוטרמיגן אך הנוטרמיגן היו פליטות מרובות יותר מכל אוכל אשר אכל ועדיין בחוסר שקט מה לעשות או שיש תרופה אחרת או טיפול אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)