מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםיפתח16/06/2014
אני נוטל סרטרלין 100 מ"ג (2 כדורים של 50) אז יש לי 2 שאלות:
1. האם הסרטרלין זו אותה התרופה כמו הלוסטרל?
2. האם אני צריך לקחת את התרופה בשעות קבועות? כי לא תמיד אני הולך לישון באותה השעה ואני משתדל לקחת לפני השינה.. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/20141. כן
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן לשלב בין התרופות?נתן15/06/2014
האם ניתן לקחת לוריוון ביחד עם סימבלטה או שיש בניהם אינטרקציה לא טובה?
הרופא שלי רשם לי סימבלטה מינון של 30 מ''ג לטיפול בחרדה כללית ודיכאון. האם זה נחשב בכלל מינון טיפולי ומקובל או שזה נמוך מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לשלב בין התרופות? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014ניתן לשלב, לזמן קצר ותחת מעקב רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במימון תרופותיניב15/06/2014
שלום רב,
כבר הרבה זמן שאני חווה את מה שמכונה "דיכאון קל". אני מאוד סובל.
הייתי אצל פסיכיאטרית והיא המליצה לי על תרופה ממשפחת ה- SSRI.
אבל אין לי כסף לממן את ההוצאה החודשית הזו, גם לא אחרי ההוזלה שמקבלים בהסדרים כאלה ואחרים בקופות החולים.
אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות. אני לא עומד יותר במחשבות ובכאב האלה. מאוד הייתי רוצה להרגיש הקלה.
אבל כאמור אין לי כסף.
אשמח לשמוע כל עצה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח
אורן16/06/2014ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה במימון תרופות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014יש להתיעץ עם רופא משפחה, יש תרופות נוגדות דיכאון מאוד זולות.
יש צורך למענה פסיכולוגי , שיחות, ניתן ללכת עם בן משפחה , חבר טוב, בלילה ולדבר ולשתף בכאב וסבל.
אין תחליף טוב אמיתי לטיפול מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופיקר וציפרלקסתמרה15/06/2014
חברתי בת 84 סובלת זה שנים מהפרעות חמורות בהליכה. פסיכוגרנטולוג שאליו פנתה לאחרונה רשם לה דופיקר והפסיק לה בהדרגה את השימוש בזובירקס. מאז לא חל אצלה שיפור בהליכה אך הי סובלת מדיכאון קשה.
האם אפשר להשתמש בבציפרלקס או בתרופה אנטי-דיכאונית אחרת במקביל לדופיקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופיקר וציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014באופן תיאורתי ניתן.
באם מדובר בפארקינסון, ניתן לשקול תרופה בשם אזילקט AZILECT
אשר יעילה גם למצבי דיכאון בחלק מהמקרים במחלת פארקינסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על לוריוון?מתן15/06/2014
לעיתים כשאר אני נתקל בעוצמת חרדה גבוהה ביותר אני נעזר בכדור לוריוון בכדי להירגע.
העניין הוא שהכדור הזה די מרדים אותי וגורם לעייפות שמכבידה על התפקוד. האם יש כדור הרגעה נגד חרדה מאותה משפחה של לוריוון אך שאינו גורם לעייפות ונמנום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על לוריוון? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014לא.
ניתן לנסות תרופות הרגעה טבעיות.
ניתן לשקול CBTטיפול התנהגותי קוגנטיבי ושימוש בתרגילי נשימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על סימבלטה?מתן15/06/2014
1) מהו המינון היעיל הטיפולי המקובל בסימבלטה?
2) מהו המחיר של התרופה וההשתתפות של קופת חולים ב60 מ''ג סימבלטה? אני נמצא בקופת חולים מכבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על סימבלטה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/20141. מינון יעיל 60 עד 90 מ''ג
2. בסביבות 60 שח + / -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפונקס יכולה לעשות אותך טיפש?בסטיאן15/06/2014
אני לוקח 400 מ"ג לפונקס כבר הרבה חודשים ושמתי לב שאני מתקשה להתנסח כראוי ולבצע חישובים פשוטים.
זה ידוע עם לפונקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפונקס יכולה לעשות אותך טיפש? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014תופעת לוואי של ירידת לחץ דם ורדימות, סדאציה..
יש לעקוב אחר לחץ דם, להקפיד על שתיה, שתן בהיר..
לפעמים יש צורך לפצל את לקיחת התרופה למספר פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכיזופרניהנורית15/06/2014
שלום!
בחור בן 39 חולה סכיזופרניה שנים רבות.
הוא נוהג להכות את עצמו, האם הוא מסוכן לעצמו ו / או לציבור?
הבחור מסרב לקבל טיפול, האם אפשר לקחתו לבית חולים על אף סירובו?
מה למעשה הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014סכיזופרניה , פגיעה עצמית , בהחלט מדובר במסוכנות.
יש לנסות לגייס משפחה, חברים, רופא מטפל - משפחה ,לנסות לשכנע להגיע לבדיקת פסיכיאטר.
באם קיימת מסוכנות ברורה לעצמו או לסובבים, יש לפנות לפסיכיאטר מחוזי, לפנות ולבקש ביקור בית מאיש מקצוע ( רופא, עו'ס - רווחה, פסיכולוג ), אשר ינסו להתרשם לשכנע, ויכולו לפנות לפסיכיאטר מחוזי ולבקש הוראת בדיקה כפויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת זיפרקסה בפתאומיות-גרמה לנזקיםגיא15/06/2014
שלום
הייתי במשך חודשיים על מינון 15 מ"ג זיפקרסה.
לפני 10 חודשים, ברוב טמטום, הורדתי את מינון התרופה על דעת עצמי: 5 מ"ג בכל שבועיים, כך שאחרי חודש הייתי "נקי" מכדורים.
מבחינה נפשית לא הרגשתי שום בעיה ואני מתפקד טוב מאז הפסקת התרופה. גם מבחינה פיזית לא הייתה בעיה, עד לאחרונה.
העניין הוא, שלפני כ-3 חודשים החלו לי כל מיני תופעות בגוף (שעד עכשיו קיימות, עם עליות וירידות):
-בכפות הידיים: בעיות זרימת דם (קצת כמו תסמונת רנו) + רעד קל + היה גם קצת נימול
-בכפות הרגליים: בעיות בזרימת דם
*האם יכול להיות שיש קשר להפסקת התרופה בצורה לא מבוקרת, כמתואר לעיל? ושהתסמינים מופיעים רק אחרי 7 חודשים מאז הורדת התרופה? אם כן, מה סביר שנפגע? מערכת העצבים? איך אוכל לבדוק זאת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת זיפרקסה בפתאומיות-גרמה לנזקים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014פחות סביר..
מומלץ יעוץ ובדיקה של רופא משפחה ושלילת בעיה גופנית.
באם נשללה בעיה גופנית יש לפנות ליעוץ פסיכיאטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגיל15/06/2014
השאלה שלי היא
הפסקתי את התרופות (אינווגה ) לכמה ימים , והאם אפשר לעשות את זה בלי להתרסק אחרכך ?
בדיעבד הייתה לי אמביציה לנסות אבל התבררה כמוטעית .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל
שמוליק15/06/2014שלום גיל.
כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל, ולהוריד את המינון על פי המלצתו.
אמנם, במקרים שבהם ישנו סבל גדול מתופעות הלוואי של התרופות, שנראה שהרופא אינו מגלה מספיק רגישות - יש מקום לחשוב על כך, אבל עם זאת, את הטיפול הריגשי צריך להמשיך, וחייבים להיות מודעים לסיכון הכרוך בכך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גיל16/06/2014זה לא השאלה אם אפשר בלי התדרדרות , אני מתקן .
ההשלכות של המעשים בזמן הזה בלי תרופות מהדהדות הרבה אחרי .
רגשות אשם , מצבים של חוסר אונים כי אי אפשר להסביר .
תכלס איך אומרים מכל מלמדי השכלתי .
למדתי מזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014הפסקה של אינווגה ללא שיתוף פעולה של רופא מטפל
עלול להוביל להחמרה במצב הקליני, יציאה מאיזון וסיבוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח לגוף להתנקות?מוריה15/06/2014
כ10 שנים נוטלת ויפאקס
לאחרונה מסיבות כאלה ואחרות קיבלתי אישור לעישון מריחואנה רפואית ורציתי לדעת כמה זמן לוקח לגוף להתנקות מהכדור כיוון שקראתי על הרעלת סרוטונין ואני רוצה להזהר
אשמח מאוד לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן לוקח לגוף להתנקות? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014תיאורתית - עד 7 ימים ..לפעמים תופעות גמילה ממשיכות מעבר לכך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלונקס ודרלין לפני טסטאנונימית14/06/2014
שלום,
שבוע הבא אני ניגשת לטסט (בת 17). אני סובלת מחרדה חברתית וחרדה כללית כבר כמה שנים. בכל ההחלפות שהיו לי (שיעורי נהיגה עם מורים אחרים כדי להתרגל לקראת הטסט) המורים דווחו למורה שלי שאני מאוד מאוד לחוצה וזה משתק אותי. הלב שלי דופק חזק, אני מתחילה להזיע, עושה שטויות, לא מצליחה לחשוב.
בד"כ במצבים כאלה אני לוקחת דרלין 10 מ"ג, כדי לנטרל דפיקות לב ותופעות דומות, בלילה לפני אני לוקחת קלונקס. אני מטופלת בסרוקוול 150 mg XR באופן קבוע.
ההתלבטות היא, מכיוון שהטסט מוקדם בשבע בבוקר. אני פוחדת שאם אקח קלונקס בערב זה ישפיע על העירנות שלי בבוקר ושאם אקח דרלין בבוקר זה לא יספיק להשפיע.
לכן רציתי לשאול לכמה זמן קלונקס משפיע ובאיזה שעה בערך צריך לקחת אותו בערב על מנת שלא יפגע בעירנותי בבוקר? ותוך כמה זמן דרלין משפיע? כמה זמן לפני הטסט לקחת?
בנוסף, רציתי לשאול האם ניתן לקחת גלולות דיאנה 35 יחד עם דרלין.?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס ודרלין לפני טסט - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014ממליץ לנסות למצות דרלין בלבד, לאחר התיעצות עם רופא משפחה וניטור לחץ דם ודופק במינון גדול יותר. ( ניסיון ליטול מינון של 20 מ''ג , בקופ'ח, תחת מעקב צוות הרפואי, לפני הנטילה בזמן אמת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותרונה14/06/2014
שלום
בני בן 11 ומסוף כיתה א סובל מחרדות שאובחנו לאחרונה ע״י פסיכולוגית בית הספר.
״ טופל נו״ בבריאות הנפש אך ללא הצלחה.
החרדות מאופיינות כך: בני מסרב ללבוש בגדים קצרים בקיץ , זה החל בהדרגה בהתחלה רק חולצה לאחר מכן סרב להוריד גרביים בקיץ וכעת גם מכנסיים.
בשיא החום הוא עם חולצה ארוכה מכנסיים ארוכים וגרביים מה שמונע ממנו כם להכנס לבריכה ולים.
הוא לא מראה לאף אחד את גופו ומייד בוכה כששואלים אותו למה? הוא סגור ומופנם ואי אפשר לדעת מה עובר עליו.
הבעייה היא אק בקיץ, בדרך כלל הוא ילד שמח וחברותי טבל בקיץ הגלל החום והחרדות הוא קצת עצבני ומציק.
עברנו המון בעלי מקצוע ואף אחד לא עזר.
לאחרונה קיבל טיפול בפריזמה הטיפול גרם להיפראקטיביות ולכן קיבל קלונקס שגרם לו לעייפות וכאבי בטן ולכן שניהם הופסקו בהדרגה. כעת מקבל רספרידל מזה כשבועיים ובינתיים אין התפתחות.
את התרופות לא הסכים ליטול ולכן אני שמה לו במזון ובשתייה ללא ידיעתו.
האם יש לכם ניסיון בנושא זה? מה אפשר לעשות? האם רספרידל אמור לעזור? אנו אובדי עצות ומתחננים לתשובתכם. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לפנות לפורום של ילדים ונוער
שמוליק15/06/2014שלום רונה.
פורום זה מיועד למבוגרים. ישנו פורום נוסף המיועד לילדים ונוער.
אני רק רוצה להעיר, שיכול להיות שלא מדובר בבעייה נפשית. יכול להיות שבאמת קר לו גם בקיץ.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014ראשית שמוליק בהחלט צודק, כאן אנחנו מומחים למבוגרים.
בכל מקרה, לדעתי, היה מומלץ לחפש פסיכולוג אשר יצליח ליצור קשר טיפול טוב, לברר את נושא הסבל והמצוקה, ינסה להגיע לאבחנה.
רספירדל יעיל במצבי הפרעות התהגות בילדים, לעתים באוטיזם והפרעות אחרות.
שוב מציין , שאני מומחה לפסיכיאטריה של מבוגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישותשי14/06/2014
שלום רב, הנני בת 39 בחורה רגישה מאוד , בחורה פרפקציוניסטית, אוהבת שהכל מושלם , נורא חשוב לי מה הסביבה חושבת, ילדיי צריכים להיות לבושים טיפ טופ ונקיים תמיד הבית נקי ומסודר תמיד ו וכל דבר אמור להיות במקומו ללא בלאגן מיותר כמו אובססיה, דבר זה לפעמים גורם לי מתח , רציתי לדעת האם עקב תכונות אופי אלה עדיף שאשתה תרופה נגד חרדה ודכאון, או שזה לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק15/06/2014שלום שי.
אין בתכונות האופי שציינת, כדי להעיד על הפרעה נפשית.
רק אם הדברים גורמים סבל לעצמך או לסביבתך - ניתן להכניס את ההתנהגות הזו תחת הכותרת של הפרעה נפשית.
השאלה הזו היא די אינדבידואלית; זה תלוי במידת האובססיה למושלמות, ובמידת הסבל מהמתחים.
לא בטוח שמה שיעזור זה טיפול תרופתי. גישתם העיקבית של הרופאים בפורום היא שצריך לטפל גם המרכיב הריגשי, ולפעמים טיפול ריגשי הוא מספיק טוב, ואין צורך בתרופות.
צריך לקחת בחשבון שלתרופות הפסיכיאטריות יש תופעות לוואי קשות ושכיחות, ולא בטוח שזה הפתרון הטוב והנכון. גם אם כן, אני מניח שהרופאים ימליצו על בדיקה מקיפה יותר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014רושם לקווי אישיות OCPD .
הפרעת אישיות אובסיסיבית קומפולסיבית
( פרפקציוניזם, מוסר וצדק, רשימות וסדר, נאמנות למקום עבודה, עקשנות, קושי בשינויים, קושי להציל סמכות ועוד.. )
מומלץ:
טיפול פסיכולוגי - דינאמי + תרופות ממשפחת SSRI.
בקליניקה הפרטית, יש לי לא מעט מטופלים עם מרכיב אישיותי של OCPD , בדר'כ יש תוצאות טובות ושיפור יחסית מהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת למיקטללי14/06/2014
לוקחת למיקטל 200מ"ג מזה חצי שנה. בסהכ עוזר אבל מרגישה שאני מגיעה לרמות עצבנות קיצוניות שלא הכרתי קודם. זה משהו שהלך וגבר עם הזמן. יתכן שזה נובע מהלמיקטל?? (דו-קוטבית)
מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת למיקטל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014יש לברר את המצב הגופני ולברר את הנושא הנפשי - איזון, מצב דחק סביבתי, פסיכולוגי ?
עצבנות קיצונית מלמיקטל - לא תופעה מאפיינת ושכיחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)