מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס מס שאלותמיקי23/05/2014
שלום
לצערי לפני כחודש וחצי חזרתי לקחת ציפרלקס , בגלל חרדות ודכאון קל, מרגישה שהכדור עדיין לא משפיע .עשר מג, אך גורם לעייפות חזקה מאוד ומרכישה כמו זומבי, האם כדאי להחליף את הכדור? ושאלה אחרונה בעבר שמנתי מציפרלקס נטלתי כשלוש שנים, האם המצב בטוח יחזור על עצמו, גם אם היום אני עם יד על הדופק ועושה פעילות ושומרת על תזונה? המון תודות ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס מס שאלות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2014במהלך הזמן יש שינויים, גופניים, פסיכולוגיים וכן ברמת התאים במוח.
ניתן לנסות , לאחר חודש חודשיים במינון יעיל , באם אין הטבה יש מקום לשנות.
לגבי תופעות לוואי ותגובות, סביר להניח ששוב יחזרו , אך הדבר לא חד משמעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילות עידוד לחברהח.כ.22/05/2014
שלום יש לי חברה טובה מאוד, אך אני דואגת לה מכיוון שכבר כחצי שנה שהיא נמצאת במצב לא פשוט היא תקועה בעבודה שאיננה אוהבת אך קמה כל בוקר בלית ברירה לעבודה, היא עדיין לא מצאה זוגיות מתאימה למרות שמאוד מעוניינת ונראית טוב!היא בת 25 והיא אומרת משפטים כמו ככה אני רואה שהחיים שלי ישארו אני כבר מרימה ידיים! השאלה שלי היא: מה הן מילות העידוד הנכונות ביותר שיכולות לרומם אותה? מה הדבר הנכון לעשות ולהגיד כדי להוציא אותה מהדיכאון בו היא שרויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילות עידוד לחברה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2014מילות עידוד.. מאוד אינדבידואלי.
החברה הכי טובה והמשפחה יודעים זאת טוב יותר מכל מטפל.
במהלך טיפול פסיכולוגי הדבר שונה, העידוד מתבסס על ממצאים בשיחות וכן סביב המרכיב האישיותי.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורן20/05/2014
שלום,מהם הסימפטומים העיקריים של חרדת התפוררות,אף על פי שוודאי מדובר בתיאור כוללני למדי,"חרדת התפוררות",אבל האם לסוג חרדה זה יש core symptoms,כלומר תסמיני ליבה בסיסיים??בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2014תלוי על פי מי .. באופן פשטני :
פרויד - מצב פסיכוטי
קוהוט - חרדה קיומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רספרדל: הפסקה וחידושסופי20/05/2014
שלום רב.
אבי סובל מדמצניה פרונטלית. נטל במשך 3 שנים רספרסל חצי כדור 1 מ"ג ליום.
הפסקנו למשך פחות מחודש עקב תופעות לוואי של התרופה.
היות ותופעות של הדמנציה חזרו, הרופא המליץ להחזיר את הרספרדל.
חלפו 3 שבועות ויש הרעה (נדנדוני שינה במקום שינה טובה, עצבנות במקום אפטיות).
רציתי לדעת כמה זמן סביר עד שהתרופה תפעל מחדש?
האם רצוי להעלות מינון במקרים שכאלה?
תודה מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפיתרון - טיפול ריגשי
שמוליק20/05/2014שלום סופי.
טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל, ואם אביך היה מטופל במשך כל הזמן הזה רק בריספרדל ולא קיבל טיפול בשיחות - זו הייתה הטעות.
אכן, לתרופות הפסיכיאטריות ישנן תופעות לוואי קשות ושכיחות, ומסיבה זו הרבה מטופלים מפסיקים או רוצים מאוד להפסיק.
הטיפול הריגשי הוא הטיפול החשוב, וכשהוא מסםיק טוב - ניתן להגיע למצב שבו אין יותר צורך בטיפול תרופתי.
יכול להיות שהעלאה של המינון תתן פתרון, אך תופעות הלוואי יחזרו. המשוואה הזו של סבל מסיפטומים של המחלה או סבל מתופעות הלוואי של התרופות יכולה להישבר על ידי טיפול ריגשי טוב.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרספרדל: הפסקה וחידוש - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2014לא ניתן לענות באופן מקצועי..
מאוד חשוב מרכיב הנפשי, גופני, תזונתי, תרופות נלוות, החמרה בשיטיון, אבחנות נוספות ..
ממליץ יעוץ במרפאה ניורוקוגנטיבית או פסיכוגריאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהנאור20/05/2014
אני צריך עזרה אני רוצה לדעת למה כשאני הולך ברחטב אני תמיד מתנדנד וההליכה שלי לא נכונה אני תמיד ככה אני לא נוגע בסמים לא מעשן לא שותה כלום ..יכול להיות בעיות בקורדינציה? או שזה משו נפשי? איפה בודקים את זה? מה זה ניראלכם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/05/2014רופא משפחה
לאחר מכן
ניורולוג
לאחר מכן:
לשקול רופא אאג , פסיכיאטר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור
נאור20/05/2014אאג זה אף אוזן גרון איך היא קשור לזה? ומה הם יעשו יתנו כדורים הפסיכיאטר או הנירולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2014וורטיגו( החדר מסתובב ...) - בעיה באוזן תיכונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרופה איקסל 25 מ"גגלית19/05/2014
שלום רב, התחלתי ליטול כדור איקסל 25 מ"ג לפני כמה ימים ברצוני לשאול מתי הכדור מתחיל להשפיע לטובה על ההרגשה? האם זהו כדור ממכר? או שאוכל להפסיקו שארגיש הטבה וארגיש שאוכל בלעדיו? האם הוא עוזר גם למחשבות טורדניות להרגיע את המחשבות ואת הנפש? ונגד דכאון חרדות ביישנות וחרדה חברתית? אני חשה עייפות האם זה יעבור? ועוד שאלה האם הכדור הזה מסוכן חס וחלילה במקרה של הריון? תודה רבה מחכה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופה איקסל 25 מ"ג - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/05/2014לשם השפעה:
צורך במינון יעיל , בדר'כ לפחות 50 מ''ג( או יותר)
למשך של לפחות חודש ( תחת מינון יעיל)
לא ממכר.
מומלץ מעקב ל'ד דופק ואקג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גלית21/05/2014תודה רבה על התשובה. מה זה מעקב לד דופק ואקג? האם הכדור יכול חס ושלום להזיק ללב? והאם המינון של 25 מ"ג לא באמת מועיל וחבל ליטול אותו במינון נמוך כזה? ועוד שאלה שלא ענו לי עליה האם במקרה של הריון הכדור חס ושלום עלול להזיק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2014איקסל משפיע על סרוטונין ואדרנלין.
תיאורתית יכול לגרום לעוררות, מרץ, שינוי בלחץ הדם, דופק .. חובה לשלול בעיות לבביות ( הפרעות קצב לב)
מדידת לחץ דם ודופק , בהתחלה וכל שינוי במינון, לא חובה יומיום.
ניתן להתיעץ עם רופא משפחה בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף אחד לא עונהאופק19/05/2014
תדעו לכם שזה מאוד מעליב אתם פותחים פורום בשביל לענות לשאלות
וזה נראה כאילו אתם עושים סלקציה למי לענות או למה לענות ולמי לא אתם אנשי מקצוע וזה לא ראוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת סבלנות
שמוליק19/05/2014שלום אופק.
עברו בסך הכל שלושה ימים מאז ששלחת את השאלה שלך, ויומיים מתוכם היו סוף שבוע. בדרך כלל הרופאים עונים פעם ביום בימים ראשון עד חמישי. אתמול משום מה לא ענו, אבל זה עדיין בגדר הסבירות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובבסיה וייעוץ לגבי תרופהדפנה19/05/2014
היי ד"ר אני בת 33, חד הורית לילד בן 7, בשנים האחרונות אני מוצאת את עצמי מפצלת שיער כל היום עד שהוא נחלש ונתלש. כמו כן יש לי הפרעות אכילה ואני אוהבת להיות מאוד רזה ומתעסקת בחיצוניות המון, לאחרונה פיתחתי אובססיה לבחור שאני בקשר איתו עד כדי כמעט הרס של מערכת היחסים.אם לא עונה אני נכנסת לסטרס ומסמסת ללא הרף.לפני 3 חודשים התחלתי טיפול בציפרלקס שמעט עזר אך גרם להשמנה רבה ואני בשלבי הפסקה ממנו, יש לך המלצה לכדור טוב לבעיות שלי? אחרי בדיקה ההתלבטות שלי היא בין פרוזק, איקסל ,סימבלטה וולבורטין...אשמח לכל עזרה שהיא לכדור ללא תופעות של עליה במשקל.אך יעזור לאובססיה.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ריגשי
שמוליק19/05/2014שלום דפנה.
ככלל, טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. הרופאים של הפורום עקביים בכך שצריך גם טיפול ריגשי (בדרך כלל טיפול בשיחות). לא כתבת שום דבר על הטיפול הריגשי.
השמנה היא תופעת לוואי שכיחה של תרופות נוגדות דיכאון, ולכן לא בטוח שהחלפה תרופתית תעזור. תמיד צריך לשקול את הנזק לעומת התועלת.
טיפול ריגשי מספיק טוב יכול להביא אותך למצב שלא תצטרכי תרופות. יכול להיות שצריך לבדוק האם הטיפול הריגשי שאת מקבלת הוא מספיק טוב.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
דפנה19/05/2014הוחלט עבורי טיפול בשיחות ולא CBT מחכה לתור פנוי...החלטתי להפסיק את כל התרופות, נמאס מהם. ולנסות להתמודד לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוזק'רותי18/05/2014
אני לוקחת פרוזק כ5חודשים הפרוזק החל להשפיע לפני 3שבועות השבוע האחרון אני מרגישה בדיוק כמו שהרגשת שהתחלתי לקחת פרוז 3כדורים אני לוקחת מדוע זה קורה האם השיפור לא צריך להיות יום יום אני עצבנית מאוד ועיפה חשבתי לרדת מהכדורים מה אתם מיעצים לי מדוע זה קורה שזה חוזר להרגשה לפני הלקיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוזק' - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/05/2014יש לשלול בעיה גופנית ( רופא משפחה , בלוטת התריס, הורמונים אחרים ועוד..)
יש לברר מצב פסיכולוגי - צורך בשיחות וטיפול.
יש לברר גורמי דחק - לחץ סביבתיים כגורם מחמיר.
הערכה חוזרת של פסיכיאטר לגבי שינוי מינון ואו טיפול ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פבוקסילאירית18/05/2014
שלום
אני לוקחת פבוקסיל 10 מג
אני בת 45 בריאה בדרכ
אני לוקחת כחצי שנה את התרופה הזאת אבל לפעמים מריגישה טוב ולפעמים יש לי בחילות וקצת לא נעים בבטן
גם אני לא מצליחה לרדת במשקל
מה ניתן לעשות. מבקשת את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פבוקסיל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/06/2014הכוונה 100 מ''ג ?
תן לחזור לרופא המטפל לדווח ולשקול לשנות טיפול.
יש להקפיד ליטול לאחר אוכל ולא בטן ריקה.
יש לזכור שהתרופה מגיבה עם תרופות רבות אחרות. יש לשלול
אינטראקציה עם תרופות אחרות, במקרה ונוטלים עוד תרופות.
אני אישית פחות משתמש ומעדיף תרופות יותר בטוחות כגון סרנדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות עם אבא?אלון17/05/2014
אבי אושפז בכפייה בעקבות דיכאון פסיכוטי למשך שישה שבועות.
לפני כחודש שוחרר. עם שחרורו מצבו היה טוב למדי והוא היה בתחושת היי של שמחה, רצון לעשייה ורצון ליישם את כל מה שדיברו איתו במשך האישפוז. אט אט, הוא החל שוב לגלות את דפוסי ההתנהגות שאפיינו את הדיכאון בהתחלה. העיקרי שבהם הוא חוסר עניין ונכונות לעשות משהו. לדבריו הוא לא מתחבר לכלום, לא מצליח לתקשר ועל אף שמודע שזה יביא אותו שוב למקום החשוך בו היה, הוא מסתגר בבית ולא מקשיב לנסיונות השכנוע של הילדים. כיום הוא בטיפול תרופתי ונוטל לדבריו את התרופות. עם זאת, אנחנו שוב אובדי עצות ורואים לנגד עיננו את ההדרדרות שלו כשברור לנו לאן תוביל ההתנהגות הזו. כבעבר הוא לא משתף פעולה עם אף עצה, בין אם לצאת מהבית, למצוא פעילויות, להתנדב, או ללכת ולהמשיך את הטיפול באופן פרטי. אנחנו לא יודעים מה לעשות. ברור לנו שללא עשייה והתערבות כלשהיא האישפוז הכפוי הבא הוא רק עניין של זמן. מה אנחנו יכולים לעשות? אשמח לשמוע אם יש לך עצה כלשהיא. המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות עם אבא? - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק20/05/2014שווה לנסות למצוא פסייכאטר שאבא שלך ירגיש בנוח ויצור איתו קשר טיפולי טוב, הרבה פעמים כשהקשר מטפל- מטופל הוא טוב ואמין נפתרים שאר הקשיים.......אולי כדאי, במידה ויתאשפז שוב, לבקש מרופאי המחלקה שבתחילה המעקב ימשיך ליהיות בבית החולים- במרפאות החוץ שלהם, עם הרופא שטיפל בו במחלקה. הרבה פעמים זה עוזר למטופל להפנים את הצורך באשפוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות לא רצוניות בפניםלילי17/05/2014
שלום רב,
אני לוקחת ציפרלקס 20 מ"ג וסרוקוול 300. לאחרונה החלה תופעה של תנועות לא רצוניות בפנים, מין טיקים קטנים כאלה ותחושה של זרמים בלחיים. זה מתגבר לאחר שאני לוקחת ציפרלקס. מה כדאי לי לעשות?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות לא רצוניות בפנים - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק20/05/2014לום :
יתכן וזו תופעת לואי של הציפרלקס?? אולי ניתן לנוריד מעט במינון של הציפרלקס ואז אם התופעה ממשיכה ככל הנראה זה לא מזה-אבל אם ההרגשה משתפרת אז כנארה שזו הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר תקופה בלי הציפרלקס
לילי20/05/2014וזה ממשיך.
יש סיכוי שזה טרדיב דיסקינזיה? אפשר ללקות בזה עם סרוקוול 300 מ"ג כל יום במשך 5 שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינונים נמוכיםשרון16/05/2014
היי
איך יכול להיות שכל פעם בחיי שלקחתי את המינון הנמוך של כדור ספציפי היתה הטבה ולא הייתי זקוקה להעלות מינונים?
לדוגמא:
בעבר פריזמה 10 מ"ג
10 מ"ג ציפרלקס
חצי כדור ציפרמיל
ועכשיו... הכי טוב שהיה 50 מ"ג לוסטרל וגם זה גרם להטבה (סבלתי מסטרס, כפייתיות באכילה ומצבי רוח).
זה אומר שחסר לי סרוטונין אבל מעט? או שהספיגה יעילה אצלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינונים נמוכים - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק20/05/2014זה אומר שמינונים נמוכים מספיקים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום שינה טבעיתיואב16/05/2014
אני כרגע נוטל ציפרלקס וקלונקס ( עד 3 כדורים ביום), עקרונית אני לוקח את הקלונקס רק בלילה בשביל לעזור לי להירדם. בהמלך היום אני לא חש דיכאון או חרדה וגם בלילה אני כבר לא מרגיש חרדה אך אני מרגיש שלא אוכל להירדם ללא הקלונקס,אילו תהליכים עלי לנקוט על מנת לשקם את השינה הטבעית שלי? אציין שבמהלך היום אם אני ישן בלילה אז אני מתפקד כרגיל וחש בטוב. ועוד שאלה, שאומרים שקלונקס זה ממכר מתייחסים לכך שקשה לתפקד ביום ללא ניטלת כדור? כי אני בכלל לא מרגיש שאני צריך את זה על מנת לתפקד,אולי אפשר להחליף בכדורי שינה,אני רק רוצה להתחיל לשקם את תהליך השינה שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה המרכזית?
רונן18/05/2014הדיכאון גרם לך לבעיית שינה או שבעיית השינה גרמה לך לדיכאון? אתה לוקח ציפרלקס בגלל הדיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום שינה טבעית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/05/2014שיפור שינה
ניתן לשקול כדור שינה ( כגון סטילנוקס)
שינוי התנהגותי ( הייגנה של השינה)
טיפול בבעיה בסיסית : חרדה ( תרופות , שיחות)
התמכרות: צורך לעלות עוד ועוד את המינון וקושי להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאודוןאופק16/05/2014
שלום אני לוקח גאודון כשבוע בערך לפני השינה ויש לי תופעות לוואי כמו חלומות מוזרים ולפעמים סיוטים בלילה ואני מרגיש לחץ באמצע הראש ולפעמים גם אי שקט בראש ואני מרגיש עצבים שלפעמים מתבטאים בהתפרצויות עכשיו יש גם דברים חיובים בינתיים השאלה שלי היא אם התופעות האלה חולפות כי זה מאוד קשה עם התופעות האלה ומה אפשר לעשות אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאודון - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק20/05/2014יתכן ויש צורך בעליה במינון?? בכל מיקרה תופעות הלואי חולפות לאחר מספר ימים
שווה להיתעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)