מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר פסיכולוגי וכדורי לוסטרלגל13/05/2011
שלום רב,
עקב לחצים נפשיים מתמשכים בשנים האחרונות, אמא שלי עברה (עפ"י הגדרת הרופא [נוירולוג] שלה) "משבר פסיכולוגי".
זה התאפיין בבלבול, שכחה ועד כמעט נתק מהמציאות.
לקחנו אותה לפסיכיאטר, והוא נתן לה כדורי הרגעה וכדורי לוסטרל (רבע כדור ביום).
הפסיכיאטר אמר שההשפעה צריכה לבוא לידי ביטוי תוך שבועיים במקרה הטוב, ואולי אף 3-4 שבועות מתחילת הטיפול התרופתי.
השאלה שלי, או יותר נכון הפחד שלי, הוא שמאז ועד עכשיו אני רואה התדרדרות בתפקוד שלה. היא יותר שוכחת. היא יותר 'מסטולה'. היא מדברת המון שטויות. מדברת בלי קשר וצוחקת ומחייכת מדברים לא ממש מצחיקים..
האם זה נורמלי? האם אני סתם דואג ואני צריך סבלנות יותר ממה שאדם יכול לגייס במצב כזה?
אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים חשובים ששכחתי לציין
גל13/05/2011אמי בת 64, והיא נוטלת את הכדורים שבוע ו-5 ימים, נכון לכתיבת ההודעה הזאת.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטיזיה-דחa13/05/2011
אחת ולתמיד! איך אני מטפלת באקטיזיה?? דרלין עוזר?? יש לי רעידות חזקותיידים וברגלים בעקבות נטילת סרוקוול בבקשה תעזרו לי דחוף!!xr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטזיה - תגובה
שמוליק15/05/2011קרוב לוודאי שזו תופעת לוואי של הסרוקוול. תחשוב אולי להפסיק את התרופה הזו, כפי שאני הפסקתי עם כל התרופות המעפנות האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטיזיה-דח - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי15/05/2011דבר ראשון הורדת המינון של התרופה, בשילוב עם דרלין יכול לסייע לשיפור. במידה ולא חל שיפור יש להתייעץ עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיכיאטריה בנהרת הזמןחן11/05/2011
היי
נניח שאתה רופא פסיכאטר שחיי בתקופה הקדומה התנכית של אברהם אבינו,
או שאברהם אבינו חי בתקופה שלנו ,
ונודע לך כרופא פסיכיאטר ,שאברהם הולך לעקוד את בנו יצחק ולהעלותו קורבן כפי
שצווה אותו הקב"ה,
מהיא הסבירות שתמליץ לאשפזו בכפיה עקב אובדן שפיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכיאטריה במנהרת הזמן
חן11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכיאטריה במנהרת הזמן - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011אין סיבה לאשפוז כפוי, כי באמת שמע את אלוהים, :-))
לא מספיק מסוכנות, כוונה לפגיעה עצמית או בסובבים, יש צורך להוכיח מצב פסיכוטי, ז''א, מחלה נפשית בהיבט המשפטי של המילה, זאת על פי החוק לטיפול בחולי הנפש משנת 1991 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ..... מעניין!
חן12/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסחלי11/05/2011
טופלתי עד לפני חודשיים עם ציפרלקס 10 מג לחרדות ודיכאון לקחתי 3 שנים לפני חודשיים חזרו החרדות והחליפו לאיקס לוקח 150 מרגיש על סף בכי וחוסר מצב רוח יש מצב שאפשר אחרי הסקה של חודשיים לחזור לציפרלקס? האם הוא ישפיע שוב?או לעבור לכדור אחר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011סביר להניח שאם היה השפעה , יהיה השפעה נוספת , אולי פחותה בעוצמתה לעומת הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסיטלנטע11/05/2011
מה יש בכדורי רסיטל שהפסיכיאטרית שלי אומרת שהם לא משמינים לעומת כדורים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
נטע11/05/2011והאם כדורי רסיטל יכולים לגרום לדימום נרתיקי? בתור אישה שכבר לא מקבלת מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011רסיטל טיפול נוגד דיכאון מקבוצת SSRI ללא השפעה על קולטן היסטמין 1, לכן פחות מרגיע פחות מרדים ופחות משמין. לא מתועד קשר בין SSRI ובין שינוי בהורמוני המין, ודימום נרתיקי,אך תמיד יש תופעות נדירות שקשה לישלול קשר לטיפול. מחייב בירור מסודר ושלילת בעיה גופנית כגורם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרפאל10/05/2011
רציתי לשאול האם צלצולים באוזניים יכולים להיות תופעה של דיכאון או כל מחלה נפשית אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011יכול להיות בעיה באוזן התיכונה, יכול להיות חלק ממצב נפשי, יש לברר בצורה של בדיקה מסודרת. מומלץ לפנות תחילה לרופא משפחה ולשלול בעיה גופנית ורק לאחר מכן בעיה נפשית באם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקסלחלי10/05/2011
לוקחת חודש וחצי איקסל 150 ויש לי דופק מהיר ועצירות האם זה תופעת לוואי חולפת.? או צריך להחליף טיפול תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקסל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011בהחלט סביר להניח שזה תופעות לוואי, יש צורך לברר מול רופא מטפל, חשוב לעקוב אחר לחץ דם ודופק, באם יש פה יבש, קושי בהטלת שתן ועצירות, דופק מהיר , זה מתאים לתופעת לוואי של התרופה ומחייב התייחסות בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה סקרניתיניב10/05/2011
שלום .... אין לי מושג באיזה פורום ליכתוב את זה אבל זה ניראה לי מתאים ליכתוב פה .... אולי תעזרו לי להבין ...
בת דודה שלי כיום בת 10 וחצי מאז שהיא היתה בת 4 היא הייתה שואלת המון המון שאלותת משגעת את כולםםם .. יש לה משפחה רגילה ואוהבת והיא ילדה רגילה ובריאה אבלל היא לא מפסיקה להיסתקרן נגיד אם היא רואה משו היא ישר שואלת למה הוא ככה וככה אחרי שהיא מקבלת תשובה היא שואלת עוד אלפי שאלות ומתישה
לא מזמן היא החליטה ליפתוח לעצמה סוג של בית ספר בחדר שלה כשהיתה יותר קטנה אהבה מאוד ללמד את חברות שלה וכעט היא החליטה שהיא לומדת לבד היא לוקחת אנציקלופדיה ומלמדת את עצמה לבד בחדר שלה או שהיא לוקחת מחברת מתימטיקה וכותבת מלא תרגילים ופוטרת היא נורא אוהבת את זה ונוראאוהבת לילמוד לבד סוג של אוטודידקטית אבלל השאלות שלההה מתישות את כולם העירו לה על זה וזה לא אכפת להה היא עדין רוצה לדעת הכל
אנחנו יודעים איך להיתמודד איתה אבל היתי שמחה אם היתם עוזרים לי להבין מה זאת התופעה ומדוע היא כזאת כי זה מדאיג אותי תודה מראש[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה סקרנית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011קודם לציין, שפה אנחנו מומחים למבוגרים ולא ילדים. יש צורך לברר את התיפקוד( חברתי, אקדמי ועוד..) בבית הספר, בחוגים ואינטרקציה בין אנשים בכלל, ניתן להתייעץ בבית הספר עם היועצת ולחשוב על המשך בירור באם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רספרדלאתי10/05/2011
שלום,
יש לי אח שנטל רספרדל 3 מ"ג ביום וזה יוצר בעיות בצורך ליחסי מין.
הפסיכאטר הציע להוריד מהרספדל ולשלב גאודון.הגאודון לא התאים ועשה לו דכאון.החזיר אותו לאחר חודשיים שוב לרספרדל.
עכשיו נוטל 2 מ"ג רספרדל ותרופה שנקראית באליפיי שגם עושה לו דכאון.
מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי זה גם עשה בעיות בהתחלה
סיבולת10/05/2011לאחר תקופה מסויימת זה חוזר באופן חלקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חן10/05/2011לשקול להחליף לסרוקואל !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרספרדל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011יש צורך לברר את התלונות, האבחנה, מינון ומשך הטיפול וכן לישלול שימוש בסמים, אלכוהול וכן גורמי דחק סביבתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוקוולחלי10/05/2011
קיבלתי סרוקוול 25 לבעיות של שינה האם הכדור בטוח לשימוש ממושך כי זה בכל זאת אנטי פסיכוטי והאם במינוניםמ האלה הוא משמין לוקחת עם איקסל האם השילוב טוב תודה ןחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חן10/05/2011שלום מאי
אני לוקח סרוקואל 150מ"ג לפני השינה ויש לי חברים שלוקחים גם 600מ"ג
אל תפחדי מהסטיגמה שזה כדור אנטיפסיכוטי,
המינון שאת לוקחת זה טיפה בתוך הים ואם את יושנת עם זה טוב והמח נח והמחשבות
לא רצות אז זה עושה את העבודה,
כמובן שזה עדיף על כל כדורי השינה למיניהם,
ותופעות הלוואי הם מינוריות.
שינה מתוקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי
A10/05/2011אל תדאגי זה כדור מצויין ובאמת את לוקחת מינון פיצפון...זה כלום..(לפחות בעייני..)
אני לוקחת 300 xr לפני השינה....כן אנטי פסיכוטי לא אנטי פסיכוטי -אם זה מה שעוזר לך? -פשוט תקחי את הכדור ותמשיכי לחיות את החיים (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
חלי11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011המינון אכן נמוך מאוד והסיכוי לתופעות לוואי מאוד קלוש. מומלץ בכל מקרה לעקוב אחר משקל, רמות השומנים וסוכר בדם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמדדות עם אובדןאילן10/05/2011
שלום שמי אילן אני בן 25 והבעיה שלי היא כזאת: אבא שלי נפטר ממחלה קשה לפני 5 חודש הייתי מאוד מאוד קשור אליו בהתחלה היה מצבי בסדר אבל עכשיו זה נהיה מאוד קשה יש לי קשיי שינה,(קשה מאוד להרדם קשה מאוד לקום) חוסר ביטחון עצמי, פחד נהיגה ,כל מיני פחדים, התפרצויות זעם ,חילופי מצב רוח מאוד מהירים חברה שלי אומרת שלפעמים אני מפחיד אותה עם המבט ואנחנו כבר 5 שנים ביחד . היא אומרת שהשתנתי וקשה מאוד לדבר איתי האמת אני בעצמי מרגיש מין דיכאן כזה אבל ברמה לא גבוהה פשוט לפעמים לא בא לי לראות אף אחד או שאני סתם יכול להתפרץ על משהו בלי סיבה מוצדקת השאלה שלי היא כזאת זה מצב נורמלי לזמן שעבר מאז האובדן או שכדי לפנות לרופא בתחום ???
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמדדות עם אובדן - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/05/2011שלום. אילן , ביום. א. האחרון. דיברתי. כמעט. שעה. על. הנושא, בתוכנית רופא. תורן. של. רם. תדמור. ברשת. א. אתה. מוזמן. להאזין, הקובץ. זמין. להורדה. באתר. שלי, מתחת לתפריט. מדיה, בדף. רדיו , הקובץ. הכי. תחתון. מאמין. שתקבל. הרבה. תשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות חדשות לקראת הקיץ.....סיבולת09/05/2011
שלום ד"ר
אני בן 29 סובל מסכיזופרניה מ2004 כבר 7 שנים + , לוקח תרופות ריספרידל 4 מיליגרם ודפלפט 1000 מ"ג 2 כמוסות ביום 500*2.
בדיקת דם אחרונה שעשיתי זה היה שנה שעברה חודש 6 אני צריך לעשות בזמן הקרוב בדיקה של רמה חדשה.
יש לי סימפטומים:
רעד הסיבה לא ידוע, מיגרנות (עשיתי צילום הכול תקין0), לחץ בעיניים קצת דיכאון בהם (לא מרכיב משקפיים-עשיתי בדיקה הכול תקין), קו מחשבה ליבה של המחלה זה בוא נגיד נדפק בפעם הראשונה זה לקח לי 7 שנים להבין מחדש איפה אני עומד ולהתרגל למצב לקו חשיבה, חרדות בחזה פחדים מצבי רוח עולים ויורדים לפעמים מרגיש עצבני בגלל החום, ושפיכת זרע בשנים הראשונות היה קשה כמעט ולא היה כלום זה חזר למצב בינוני אם הזמן כל פעם שיש שפיכה אני מרגיש פחות מתוח יותר רגוע וזה 1 ליומיים 3 שאני עושה סקס אם עצמי או מישהי...
אני יספר לך קצת על קורות חיי בגיל 17-20 פעם ב כמה זמן לקחתי כדור אקסטזי פה ושם הגעתי ספרתי לפחות ל28 בכל מיני חלקים במשך 3 שנים משנת 1999-2001
סיגריות אולי עישנתי 20 סיגריות בחיי ג'וינט שהיתי בחול אולי במשך חודש וקצת נגעתי ואלכוהול מגיל 16 ועד גיל 25 בסופשים מידי פעם בבילויים כבר 3 שנים וחצי אפילו טיפה לא שותה כמו שאתה רואה אני נקי מכל החרא הזה. - "לא היתי מכור גם"
אני הולך פעם ב3 חודשים לפסכיאטר שלי ומספר לו הכול לפעמים הוא לא זמין.
אני עובד כמה חודשים כבר.
רציתי לשאול בדיוק עכשיו הקיץ הגיע ואני מרגיש בלילה שאין שמש וגם כשיש שמש חום בראש לפעמים מצבי רוח עולים ויורדים קצת חרדות אי שקט בראש מה הסיבה לקח אני גם ממש מפחד להפסיד פרנסה בגלל זה איפה שאני עובד, מה כדי לעשות?
ומה אתה אומר הסיבה לכל הבעיות האלה מה שלקחתי את חושב כל 1 אומר משהו אחר אולי רק האל יודע מאיפה זה הגיע תראה אני כבר התרגלתי למצב הזה 7 שנים זה המון זה 1/4 מחיי הצעירים שהיו אמורים להיות יותר טובים ממה שהיה מה אתה אומר בבקשה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חן10/05/2011שלום חבר
מה שכתבתה נגע קצת לליבי,בניגוד אילךההתכף הפסיכוטי הראשון הגיע אליי
בגיל 24 ללא כל שימוש בכדוריי אקסטזי ומאז וכבר 13 שנה אני חיי אם זה,
תשמח בחלקך,תחיה את החיים כמו שהם,כל יום שאתה קם בבוקר ושותה את הקפה ,תגיד תודה וכל שאר הדברים שאתה עושה באותו יום הם בונוס.כי יש לא מעט אנשים בגילנו עם מחלות כאילו או אחרות ומצבם הרבה יותר קשה, בשום אופן לא להפסיק את הכדורים,
ומי יודע אוליי זה נגזר עלינו מהשמיים שנחיה כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות חדשות לקראת הקיץ..... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011שלום , מליץ לברר רמת דפאלפט, לישקול להחליף את הרספירדל לתרופה עם אפקט תורם למצב רוח, כמו : גאודון, סרווקאל, סוליאן ואו אביליפי.
יש לישקול להוסיף שיחות טיפוליות . בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיות מין על אונסff09/05/2011
שלום, אני לא יודעת עם זה הפורום הנכון לפנות אליו אבל אנסה בכל זאת.
מאז שהייתי כבת 12, היו לי פנטזיות מין על אונס, פינטזתי וחלמתי, כיום אני
בת 19, אבל זה ממשיך, בזמן האוננות אני מדמיינת איך אונסים אותי, מכאיבים לי,
זה לא בדיוק מפריע לי בחיים, אבל זה מפחיד, אני מפחדת שזה ייתפרץ איכשהו,
אני ממשיכה לפנטז על דרכי אונס אכזריים, חולמת להגיע לאיזה מקום מפוקפק
ולהיאנס על ידי זר או הומלס, זה מטורף, אני מאבדת את השפיות? מה זה אומר עלי?
האם זאת רק פנטזיית מין רגילה ויש בחורות אחרות שמפנטזות על זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יניב10/05/2011אני בת 18 .. וגם אני מאז שאני זוכרת את עצמיי פינטזתי אך ורק על זה שמתעללים ביי וכמה שיותרר יותר טובבב זה היה מעבר לפנטזיה היתי מסתובבת ברחובות בתור ילדה ומחפשת את זה ממש רציתי את זה היתי בוכהה מתוך קינאהה כשאנסו אחרות זה ממש מטורףף אני ממש מבינה אותך אין לי מושג מה התופעה הקטע שזה ידוע שנשים מפנטזות על אונסס הבעיה שבמציאותת אני חיבת במיטה מישהו אלים שיאנוס אותיי ואחרי זה אני בוכה ומרגישה פגוע אין לי מושגג מה זה אבל זה מפריע לי מאוד אני לא יכולה לעשות סקס נורמלי עם מישהו מתחשב ומבין לא עושה לי את זה ..
אוי אני כל כך מבינה אותךך לי זה דווקא כן הורס את החיים
מענין מאיפה זה נובע יש לי הרגשה שנולדתי עם זה גם אני אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הסבר..
A10/05/2011כשבחורה חולמת על מין שבו אונסים אותה זה בעצם בא ממקום שכאילו הגבר לא יכול לעמוד בפניה ושהוא לא שולט בעצמו זה מכניס איזשהי תחושה שאי אפשר להתאפק ולעמוד בפנייך ושאת סקסית עד שהגבר לא שולט בעצמו ופשוט מתנפל עליך ואנוס אותך ואת כמובן משחקת אותה נאנסת אבל משתפת פעולה ונהנת..זה באמת מחרמן...תכל'ס? גם אותי חחח (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זאת לא בעיה פסיכותית?
אאא11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות מין על אונס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011מומלץ לחפש בגוגל: Psychology of the Rape Fantasy
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חציית כדור פרפנןחגי09/05/2011
ערב טוב,
בני בן ה 14 קיבל אתמול לראשונה מרשם בעבור 4 מ"ג פרפנן. נתבקשנו לתת חצי כדור בבוקר וחצי בערב.שאלתי את הרופאה האם ניתן לחצות את הכדור מאחר והיה לנו סיפור עם תרופה קודמת שלא ניתנת לחציה, והיא אמרה שכן.
בעלון המצורף לתרופה רשום לא לחצות או לכתוש את הכדור.
אודה להכוונתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חציית כדור פרפנן - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011מומלץ להיצמד להמלצת הרופאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסיטלאבי09/05/2011
שלום
האם לרסיטל יש תופעות לוואי של הזיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/05/2011בדר'כ אצל מטופלים עם רגישות לפתח הפרעה מאנית או פסיכוטית ואו המאובחנים בהפרעה פסיכוטית קודמת לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)