מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמוטיב ואומגה 3דנה29/03/2011
שלום,
אתמול התחלתי ליטול רמוטיב - כדור אחד של 500 מ"ג בכל ערב ויש לי כמה שאלות:
1) האם אפשר להמשיך ליטול גם כדורי אומגה 3? (אני לא אוכלת דגים) והאם צריך ליטול בנפרד מהרמוטיב או שלא קשור? (אומגה 3 הרי יכולה דלל את הדם).
2) ראיתי שבמקומות רבים ממליצים על נטילת 250 מ"ג רמוטיב בבוקר ו-250 מ"ג בערב במקום 500 מ"ג בבת אחת. האם זה אכן עדיף או שאין בעיה להמשיך עם 500 במנה אחת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב ואומגה 3 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/03/20111) אין מיגבלה
2)אין מיגבלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דנה30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת VALPORALמיקי28/03/2011
בני הוא נער אוטיסט שקיבל מהרופא המטפל תרופה בשם VALPORAL
כדי להקטין התנהגות אלימה. ( כתוספת לריספרדל )
בעלון התרופה כתוב שהיא מיועדת לטיפול בהתקפי אפילפסיה.
אני מודאגת.
שאלתי : האם יש קשר בין תרופה זו להקטנת אלימות אצל אוטיסטים ?
האם יש לתרופה הזו קשר לפעילות מעיים מוגברת משמעותית ?
בתודה מראש
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת VALPORAL - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/03/2011תרופה מקובלת כמייצב מצב רוח והפחתת אלימות.
יש קשר לתופעות לוואי, שווה לנסות DEPALEPT CHRONO במקום.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטריונים להגדרת מחלת נפשגדעון28/03/2011
1 חריגה מנורמה סטיסטטית מקובלת
2 התנהגות לא אדפטיבית הפוגעת בחולה עצמו או בסביבתו
3 מצוקה נפשית
4 חוסר תפקוד
אני שואל מה אם הדברים האלה אפיינו אותי אבל עכשיו הם לא !
אני עובד לומד מכינה לאוניברסיטה
האם אני עדיין חולה ?
ואל תגידו לי זה התרופות , שמענו על התרופות שלכם ,
אין לכם יכולת לרפות כלום , את המחלה לא רק את התסמינים .
ועד מתי אני אהיה צריך להיות " חולה נפש " ? כל החיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטריונים להגדרת מחלת נפש - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/03/2011אם אתה לא סובל ומתפקד היטב ( חברתית, תעסוקתית ואקדמית) - אז אין לך הפרעה נפשית כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת אישיותיעקב28/03/2011
אובחנתי לפני מספר שנים בהפרעת אישיות עם סימפטומים של דיכאון וחרדה
ואני נוטל 3 כדורי ליתיום + 1 מ"ג ריספונד ליום כבר 3 שנים .
כיום מצב הרוח שלי הוא מאוזן וטוב אך תמיד יש לי נטייה להפסיק את הכדורים
כי זה נורא מעיק עליי כל העניין הזה , מה עליי לעשות ?? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אישיות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/03/2011אין פיתרון קסם,אלה לקחת תרופות, באם את חוששת להפסיק, יש אופציה לתת את הריספונד בזריקה כל שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הטיפול יעיל ?
יעקב30/03/2011ראשית כל תודה רבה לך ד"ר דוידאור על המענה המהיר לשאלתי
ורציתי לשאול עד מתי אצטרך לקחת את התרופות ליתיום וריספונד
כי תופעות הלוואי שלהן לא נעימות במיוחד, האם אצטרך לחיות איתם כל החיים?
בסה"כ אני מרגיש בסדר .האם אפשר לרדת במינון שלהם ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת תוסף מזון עם ציפרלקס..חן28/03/2011
אני מתאמן במכון כושר ואני רוצה לקנות תוסף מזון שנקרא גיינר סופר מאס..יש שם חלבון ביצה,מי גבינה וכ'ו..
עכשיו אני לוקח גם ציפרלקס 10 מ"ג בבוקר.
האם זה בסדר לקחת את התוסף מזון? (את המשקה אני לוקח לאחר אימון בערב)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת תוסף מזון עם ציפרלקס.. - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011איני מכיר תוספי מזון . ממה שהזכרת לא נראה שיש בעיה אבל לפעמים שמם תוספים אחלרים כגון טאורין, קפאין וכדומה שיכולים להשפיע \על מ\הלך הטיפול עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרפנןלאה28/03/2011
בעלי מקבל פרפנן שנים רבות לאחרונה יש תופעה של תנועות לא רצוניות של הפה, הוצאת הלשון וקולות . האם ניתן להקל על תופעות לוואי אלו ?
תודה
לאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפנן - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011התופעה שאת מתארת נקראת טארדי דיסקינזיה, כלומר הפרעת תנועה מאוחרת.
הטיפולב מקרים כאלו יכלול הפחת המינון ושקילת הפסקת התרופה פרפנאן ובמידה וזה בלחתי אפשרי ניתן לנסות להתחיל טיפול בתרופה ששמה קסנאזין.
עליו לפנות לפסיכיאטר או לנוירולוג שעוסק בטיפול ואבחון הפרעות תנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל? בתמציתלירון28/03/2011
פרוזק,פבוקסיל, סרוקסט, ציפרמיל, לוסטרל, ציפרלקס-אותה משפחה
חשוב ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל? בתמצית - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011שלום לך,
ההבדל בעיקר הוא בתופעות לוואי. יש כאלו שהן יתר מרדימות מהשאר וכאלו שיותר מגבירות חרדה בתחילת טייל. כמו כן ההבדל ביניהן הוא באינטראציה עם תרופות אחרות.
אין למעשה הבדל מהותי ביעילות שלהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוטין תופעת לוואיסיוון28/03/2011
אני בת 21 והתחלתי לפני שבועיים טיפול לדיכאון ומחשבות טורדניות
בלקיחת פלוטין 20 מ"ג,ביומיים האחרונים אני לא מפסיקה לבכות ואני מרגישה שהדיכאון שלי התגבר פי שתיים וגם החרדה
אני ממש חסרת רצון ותקווה, ואני יודעת שזה קשור איכשהו לתופעות לוואי של הכדור אז השאלה זה
האם זה תקין? זה אמור לחלוף? ואם כן אחרי כמה זמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוטין תופעת לוואי - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011בכל מהלך של טיפול יכולים להיות שינויים התלויים במצב הבסיסי שלך אואלו לא בהכרח תלויים בטיפול שאת נוטלתץ. כדאי שתהיי בקשר עם הרופא שהמליץ על הטיפול האמור ולקבוע עימו פגישה על מנת לבחון שנמא הכדור גורם לאי שקט ולהגברת החרדה ובמידה וכן שיעשה את הצעדים הנחוים על מנת להקל עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפוגת תחושה אחרי הפסקת ציפרלקסעדי28/03/2011
שלום רב,
במשך תקופה של שנתיים נטלתי ציפרלקס, כאשר בחלקה העלתי את המינון ל15 מ"ג
לאחר תקופה חזרתי ל10 מ"ג ולפני כחודש החלטתי להפסיק עם התרופה (אציין שהתרופה עזרה). במשך שבועיים נטלתי 5 מ"ג ולאחר מכן 4-5 ימים 2.5 מ"ג. היום, כבר 5 ימים אינני נוטלת את התרופה כלל. יש לי מדי פעם זרמים בראש (נסבלים) ,קצת עייפות ותחושת מעופפות. עם זאת יש לי תחושת עצבות, ורגישות גבוהה (רצון לבכות). האם זה כתוצאה מתהליך הגמילה, אם כן תוך כמה זמן אמורה הרגשה זו להתפוגג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת ציפרלקס - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011התופעות שאת מתארת הן תץופעת הפסקת התרופות שנעשתה מהר מדי בכל קנה מידה. לא רצוי להפסיק את התרופה במהירות שכזו לא רק בשל הסכנה מתופעות לוואי אלחא בגלל הסכנה שתהיה החמרה של המצב הנפשי ולא נדע מה המינון החארון שהיה יעיל עבורך.
הפתרון יהי חזרה לטיפול במינון של 5 מ"ג ולהפסיק הבהדרגה.
הערה: התופעות יחלפו מעצמן במהלך איטי של מספר ימים נוספים עד שבועיים.
כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר שמכיר אולתך לגבי הצורך בכלל להפסיק את התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת ציפרלקס
עדי28/03/2011ז"א ע"פ ההערה אשר הוספת, אם אמתין עוד כשבוע וחצי המצב יתייצב?
כי אמנם התופעות לא קלות אך נסבלות. או שלהצעתך, יש לחזור ולקחת עוד 5 מ"ג בכל תוקף.
ןאם אחזור- כיצד אמשיך את הגמילה? כמה זמן 5 מ"ג וכן הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת ציפרלקס - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011אין פה עניין ל"גמילה" .
את צריכה להחליט על הצורך בכלל אם הוא קיים להפסיק את התרופה ועל הקצב.
באופן כללי נהוג להפםחית בסביבות 5 מ"ג כל חודשיים לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת אספרגרבן28/03/2011
שלום,
אני בן 21 ואני בטוח מעל ללא כל ספק שיש לי תסמונת אספרגר,
מכיוון שכל התסמינים שמתוארים בנושא - מורגשים אצלי וחייתי איתם במשך כל חיי.
הייתי אצל פסיכיאטר בשני פגישות, כאשר הוא לא התלהב כל כך מהטענה שלי וטען שאני סובל מדכאון,
והציע לי את הטיפול הרגיל : SSRI
מה שלא הייתי מעוניין.
בשנה האחרונה שהיתי בארה"ב שם חברים המליצו לי לנסות קנאביס כדי להקל בקשיים שנובעים מהתסמונת, ולאחר מחקר באינטרנט, ראיתי אנשים רבים הסובלים מהתסמונת שהשתמשו בקנאביס וזה עזר להם,
החלתי שימוש בקנאביס ומצבי הנפשי השתפר רבות וכמו כן היכולת לתקשר ולהתבטאות מה שגם הוביל להצלחה בעבודה ובתחומים נוספים.
לפני כחודשיים חזרתי לארץ וכמו כן הופסק השימוש בקנאביס עקב זה שאני פשוט לא נמצא ב"תחום" ואינני מכיר אנשים שיוכלו למכור לי את זה.
ניסיתי לחזור לחיים אך כל הדברים שהפריעו לי בעבר (כולל שחרורי מהצבא בפרופיל 21 ואי יכולת לתפקד במסגרות)
חזרו שוב.
אין לי קשר עם חברים כלל וכלל ואני מבזבז את זמני ברחמיים עצמיים ובדכאונות.
כרגע אני מחפש פסיכיאטר שמתחמה בתחום תסמונת אספרגר ויוכל לאבחן אותי ולעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת אספרגר - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011פסיכיאטרים שמתמחים באספרגר הם בד"ר מומחים בפסיכיאטריה של הילד ונוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת 350 מ"ג לפונקס בבת אחת בלילהאיילה27/03/2011
אני צריכה לקחת 350 מ"ג לפונקס ליום האם אפשר לקחת בבת אחת את כל 350 מ"ג לפונקס
לפני השינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת 350 מ"ג לפונקס בבת אחת בלילה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011כן.
אולם לפעמים מחלקים את המינון למספר מנות עלמנת לקל על תופעותלוואי שונות או על מנת להביא לרגיעה גם במהלך היוםן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבלירון27/03/2011
בעל משפחה ,כבן 50,נוטל כחודשיים 250x 2 רמוטיב עקב דכאון וחרדה עקב אי וודאות לגבי הצפוי לחיי, בגלל בעיות רפואית די פתאומית לא קלות (בעיות גב ורדיקלופטיה)
.אני מרגיש שזה עוזר, אבל לעיתים לא מספיק. רוצה לקחת משהו יותר חזק .
אני מבין שיש כ 3 תרופות כימיות מאותה משפחה, יותר חזקות-אז מה לבקש מרופא משפחה ומה ההבדל העיקרי בין שלושתם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011התרופםות המומלצות למצבך שכולל בעיה דיכאונית וכאבים הן תרופות משפחת SNRI. התרופה המקובלת ביותר למצהבים אלו היא ה CYMBALTA ולאחר מכן VIEPAX או IXEL.
השוני בין התרופות הוא בתופעות לוואי שיכולות להיות אבל בכל מקרה כל אחד מגיב באופ אישי ואי אפשר לחזות את התגובה.
הבדל נוסף הוא המחיר של התרופות. קופ"ח אינה ממנת לכל אחד את כל התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביליפיחנה27/03/2011
שלום
רציתי לשאול מה המיוחד בתרופת אביליפי כלומר במה היא שונה מתרופות דומות אחרות
ומה תופעות הלואי שלה העיקריות
תןדה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביליפי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2011אביליפי תרופה נוגדת פסיכוזה מדור 3, חסימה של קולטן D2 לפי מצב הדופאמין , כאשר עודף חוסם באופן יעיל, כאשר חסר , מנצל את הדופאמין, תופעה כימית : CONFORMATIONAL CHANGE .
ללא תופעות לוואי מסוג EPS ( נוירולוגיות, ריור, שריריים, זומבי..) ונדיר תופעות מטאבוליות. תרופה חדשה ומאוד בטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביליפי
חנה27/03/2011שלום
למה הכוונה במילה שכתבת תופעה כימית conformational change
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוקואל XRחן27/03/2011
שלום!
אני לוקח 150 מ"ג סרוקואל ליפני השינה , רציתי לשאול האם אפשר לקחת סרוקואל
החדש xr ,שהיעילות שלו היא בזמן ספיגה ממושך יותר (אם הבנתי נכון),
EXTENDING RES0RBTION וכמובן להוריד את המינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקואל XR - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2011סררוקאל רגיל עובד למשך 8 שעות
סרווקאל XR - עובד למשך 24 שעות
לא ברור מה הסיבה שבגינה אתה נוטל סרווקאל.
תתיעץ עם הרופא המטפל בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב ,שאלה חשובהמיה27/03/2011
שלום אני בת 34 +ילד בן 5 רווקה
הכרתי לפני שבוע בחור מדהים גבר חלומותי,והיו לי חברים בעבר אבל הבחור החדש עלה על כולם ממש התאהבות התחלתית כמו בסרטים , גבר נאה גבוה חכם עבודה מסודרת אוטו מרשים,אוהב מוזיקה כמוני ממש חיבור מושלם הרגשתי
אבל אז הבחור פשוט החליט לפתוח קלפים ולספר לי שהיה לו בעבר אישפוז כפוי ,לפני שבע שנים ,והוא מסביר לי שהיה לו היפומניה ,ושזה עבר ,ושהוא לא לוקח כדורים בכלל
וגם פתאום הוא מספר לי שהוא מעשן גראס ,אבל שהוא זרק את זה בשבילי ושהוא יעשה הכל בשבילי ,בקיצור אני בחורה בלי הפרעות נפשיות יש לי ילד לגדל אני לא רוצה בעיות בחיים שלי מפחדת לקחת סיכונים , אבל מצד שני נפלתי לתוך ידיו של גבר חלומותי ושתבין הוא לא עשה לי רע בכלל רק טוב ,מה עושים? לבנתיים אני ניתקתי את הקשר איתו.
והוא ממש פגוע ממני.,
נ.ב -האם היפומניה יכול לחזור? הוא בן 35* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב ,שאלה חשובה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011זו החלטה שלך סבסופו של דבר האם תפתחיל את הקשר איתו. באופן כללי, היפומאניה אינה מביאה לאישוז בכפייה. הי]ומאניה מהגדרתה אינה מביאהלאישפוז וברגע שהיא מביאה לאישפוז היא וגדרת כמאניה. ואם המדובר באישפוז כפי כנראה שזולא סתם מאניה אלא עם מסוכנות.
באופן כללי איני פוסל לחלוטין הקמת משפחה עם בחור הסובל מהפרעה דו קוטבית וזה תלוי בהרבה דבריםן ובעיקר ברמת האמון ביניכם. במידה שהאמון אינו קיי זה לא משנה אם הוא סובל מהפרעה דו קוטיבית או שהוא "בריא" לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי בדיוק אותו סיפור
ליהי28/03/2011אם אם מאמינה לו ומאמינה בו ובאהבה שלכם, אל תוותרי...
אני ויתרתי וחזרנו אחד לשני...
אין לי ידע רפואי בדיוק לגבי התסמינים של בן הזוג שלך, אבל בן הזוג שלי ממש חולה במחלת נפש כרונית, זה קשה אני לא אשקר לך, אבל האהבה מתגברת על הכל.
לי הוא סיפר אחרי כמה חודשים שהייתי כבר עמוק בפנים וגם אני עזבתי וכעסתי.
תקראי קצת על מה שהיה לבן הזוג שלך וככה תביני יותר.
אני מאחלת לך בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי על השגיאה, יש להם את אותה
ליהי28/03/2011המחלה.
מדובר במאניה דיפרסיה לפי מה שהרופא ענה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
מיה20/04/2011הוא מדהים ,הוא סיפר לי ממש בהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)