מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריזמה והשמנהנטע03/01/2011
1)האם פריזמה הם כדורים פסיכאטריים שמעלים במשקל?
2)אם אני לוקחת פריזמה ועולה במשקל, האם כאשר אני מפסיקה אני אחזור תוך זמן כלשהו למשקל הקודם שלי?
3)שמעתי שמצטברים נוזלים במהלך לקיחת הכדור, האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריזמה והשמנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/01/2011יחסית , פריזמה נחשב לטיפול שלא מאופיין בעליה במשקל, לפעמים אפילו אפשר לרדת במשקל. ליזכור שעליה במשקל לפעמים נלוות לשיפור במצב רוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכיזופרניהמוקי03/01/2011
רציתי לדעת באופן כללי האם חולה סכיזופרניה שעבר שני התקפים בעבר (ללא אישפוז) ומצבו הוטב צריך ליטול תרופות לכל חייו או שלאחר שנה שנתיים המינון יורד לאפס ואפשר להפסיק ליטול את התרופות לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד03/01/2011חולה בסכיזופרניה שחווה 2 התקפים , אין ספק שיצטרך לקחת טיפול למשך זמן ארוך וכנראה לכל חייו. הטיפול התרופתי מיועד גם למניעה של התקפים לא רק טיפול במצב אקוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,יש לי חרדהאנונימי02/01/2011
ממחלת הנפש סכיזופרניה.אני נחשפתי לאחרונה למחלה הזו(לפני כשבועיים)לאחר ששמעתי על מישהו כזה.נכנסתי לאתרי האינטרנט וחיפשתי הרבה מאוד מידע.מאז יש לי המון מחשבות רעות,ואני חושב על כל הדברים שקורים לחולי סכיזופרניה(פשוט מדמיין אותם נגיד שהיו נכונים).בנוסף אני רואה שאני מצליח לעשות המון דברים,יש לי דמיון מאוד מפותח.קראתי על הזיות שמיעתיות ואני רואה שאני מסוגל כאילו לצעוק לעצמי בתוך הראש או לדבר לעצמי בתוך הראש וכאילו לשמוע את עצמי אבל לא באוזניים,אלא בראש.אני רואה שאני מסוגל לדמיין את כל המחשבות שהיו רשומות לחולי הסכיזופרניה,ושוב,עד לפני שבועיים לא היה לי כלום!רק מאז שקראתי פתאום ראיתי שאני מסוגל לעשות הכול.....והזיות שמיעתיות,זה כאשר שומעים דברים באוזניים?
למה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה....
אנונימי03/01/2011יש לי כמו קולות כאלה בראש שצועקים ומקללים,הכול התחיל אתמול....עד אתמול לא היה לי כלום!!!!!באמת כלום!!!!והכול בגלל שנחשפתי למחלת הסכיזופרניה לפני כמה ימים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה.... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/01/2011נישמע כמו אובסיסיה ולא סכיזופרניה, לתשובה מיקצועית ויסודית, יש צורך לבדיקת איש מיקצוע, אין שום טעם לחשוב ולהתעסק עם ספקולציות, בדיקה פסיכיאטרית תעשה לך סדר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשלי02/01/2011
מהם הסיפטומים החריפים ביותר להפרעה דו קוטבית,פרט לברורים מאליו
,dsm ...וכיוצא בזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר חיים שם דוד03/01/2011לא הבנתי מה השאלה????
הקריטריונים לאיבחון?
יש את הקריטריונים בויקיפדיה
היכנס לויקיפדיה ולאחר מכן רשום"הפרעה ו קוטבית" בשורת החיפוש שבאתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור סליחה עוד פעם
שלי03/01/2011הכוונה פרט לסימפטומים המוכרים בהקשר להפרעה ביו פולארית כמו תחושת כל יכול וכדומה,,האם ישנם סיפטומים נוספים המצביעים על אפשרות קיום של הפרעה כזאת??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור סליחה עוד פעם - תגובה
ד''ר חיים שם דוד04/01/2011למרות שניסו למצוא גורמים מנבאים או קבוצות סיכון להתפתחת אלה אינם מדוייקים ואינם יכולים לנבא בסבירות גבוהה דיה על מנת להחליט על טיפול מניעתי (כדוגמא) את התפתחותה של הפרעה דו קוטבית.
לצערנו, חוץ מאשר במקרים מסימים מוגבלים (כמו פרודרום בסכיזופרניה), אין בידינו אפשרות או מידע לגבי טיפול שימנע א התפתחות ההפרעה עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייהא02/01/2011
מאוד מדוכא.
בוכה לא יודע למה,
לא רוצה לחיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/01/2011מומלץ לפנות לעזרה רפואית נפשית, פרט לקופ'ח יש עזרה נפשית חינם באינטרנט וכו עמותות הניתן לדבר בטלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולבוטרין וריטליןאבי02/01/2011
שלום רב,
אני מטופל תקופה של כחודש וחצי עם וולבוטרין.שאלתי היא האם אני יכול לקחת בנוסף כדור ריטלין לפני בחינה חשובה או שמא זה מסוכן לשלב בין שתי התרופיות.
תודה רבה על ההקשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין וריטלין - תגובה
ד''ר חיים שם דוד03/01/2011משלבים בין 2 התרופות שהזכרת אולם יש לזכור ששילוב 2 התרופות עלול להגביר את השכיחות של התופעות לואי באופן משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עליי להתנהג עם אישה שחוותה...נאור01/01/2011
אני עורך סרט על אישה שחוותה אובדן של קרוב לליבה היא מטופלת אצל פסיכיאטר והיא לא מסכימה לענות לשיחות רק לאס אמ אסים קבענו איתה פגישה על מנת לערוך ראיון איתה היא הסכימה אך לא הגיעה בזמן שחיכינו לה היא שלחה המון הודעות שכנראה היא לא תגיע וכשהיא הסכימה לענות לשיחה היא אמרה שלא תגיע ושהיא לא מסוגלת לנהוג ולא מסוגלת לבוא לבית הקברות.
בגלל שהיא מטופלת אצל פסיכיאטר אנחנו מפחדים לעשות צעד פזיז מדי שיזיק לה..
אשמח אם תעזרו לי,תודה מראש לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך עליי להתנהג עם אישה שחוותה... - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011אולי במצבה היא לא מסוגלת להשתתף בסרט?
מכיוון שאין לנו מושג על מצבה הנפשי, כדי לשאול אותה קודם כל מה היא רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MIRO ו-CLONEXאבי01/01/2011
אני בדיכאון מזה כשנה ו-4 חודשים.מהתחלה מטופל ב-MIRO (מ30 מ"ג אח"כ 45 מ"ג
אחרי חצי שנה ירידה ל45 מ"ג וב4 חודשים אחרונים 30 מ"ג)לפני כחודשיים הצתרפתי
לתוכנית אישפוז יום בבי"ח רמב"ם ויש שיפור ניכר במצב הנפשי(שם הוסיפו גם
CLONEX 0.5 מ"ג -2 כדורים ביום.השאלה האם אפשר להפסיק את ה-MIRO
וגם ה-CLONEX ..?(כמו כן הייתי לוקח כדור שינה BONDORMIN עד לפני כ-3
שבועות-אז הפסקתי ומסוגל לישון ללא כדור שינה).הרבה מהתיפקודים היומיים חזרו
ומרגיש הבדל במצב הנפשי לחיוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MIRO ו-CLONEX - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011על השאלה הזו צריכים לענות הרופאים שמטפלים בך במסגרת אשפוז יום, כיוון שהם רואים אותך ואת מצבך בקביעות.
כל עוד אתה באשפוז יום, אני מניח שלמרות שאתה מרגיש טוב יותר, טרם חזרת לתפקוד מלא ולכן כדאי להתייעץ עם הרופאים על תוכנית הטיפול לעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת בבקשה
אבי02/01/2011תודה.אכן טרם חזרתי לתיפקוד מלא.העיניין הוא שאני סובל מטיניטוס ונילווים אליו תחושות מעין חוסר יציבות והרגשה רעה ש"הנה משהו רע עומד לקרות" או תחושה
ש"אני לא אעמוד בזה".כבר כמה שבועות שאני אימצתי את הגישה שלא לוותר ואכן
אני עומד במטלות (כולל פעילות מגוונת באישפוז יום).למרות הכאבים וההרגשה הרעה.
אין שום מימצא פטולוגי/פיסי (בבדיקות שערכתי כולל MRI MRA ,דופלר צוואר....)
המסביר את תופעות הנ"ל ומאידך לכל אורך השנה וחצי בכל שיחה עם הפסיכיאטרים
תמיד נאמר לי שהעיניין ( הטינטון)לא נוגע להם ואין לזה קשר לדיכאון.מצד שני לרפואה
אין פתרון לטינטון.השאלה היא האם התחושות הנילוות הנ"ל קשורות עדיין לדיכאון
או שהן חלק בלתי נפרד מהטינטון (פולסטיבי).כל התחושות ,רגישויות וכו, שהזכרתי
מתיחס לראש בלבד וזה די מקשה לחזור לתיפקוד מלא.
תודה מראש ,בברכה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלש אופיגדעון01/01/2011
שלום
בצבא בתחלתו הייתה לי חברה שממש אהבתי והייתיבקורס מכים
ממש רציתי לצאת משם ,
לא יכולתי להתמודד ובימתי נפילה ממגדל שמירה וממש במשך שבועות שיחקתי אותה
כאילו יש לי כאבים , בסוף עלו עלי ויצאתי על קבן ( רק מהיחידה )
לאחר הצבא בחו"ל אחרי ששמעתי סיפורים על ישראלים שכאילו דופקים את האמריקאים
התחברתי לאנשים מפוקפקים וביימנו תאונת דרכים ( שאפילו לא הייתי שם ).
ואחרי זה הייתי במכון פיזיוטרפיה ( מסזים וכדומה )
רק להגיד שבאותה תקופה עבדתי במסעדה ישראלית שם , והייתי עובד כמו פועל שחור והידיים היו כואבות לי מרוב חיתוכים .
והעניין שלא יכולתי לעזוב את ההונאה הזו למרןת שחברים אמרו לי כן לעשות
פשוט הייתי בא למכון פזיוטרפיה ונרדם שם .
האם זה אומר עלי שאני חלש אופי ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלש אופי - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011זה לא אומר כלום כי לא תיארת את מצבך כיום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NESמיכאלה31/12/2010
האם אכילת ליליה NES נכנסת להגדרות של DSM.
.?
איפה באיזה אתר באינטרנט אפשר למצוא אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NES - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011אכילת לילה איננה אבחנה פסיכיאטרית, אך בהחלט יש לה הבטים פסיכיאטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..בבקשה עזרה...ששה31/12/2010
שלום רב רציתי בבקשה לשאול בקשר לאח שלי:
קצת רקע: לפני כשנה אימי נפתרה ואבי נפטר לפני 10 שנים ואח שלי גר לבד בבית של אמא שלי ז"ל. אנחנו רק שני אחים.
אז ככה, יש לאחי מספר בעיות:
הדבר הראשון העיקרי והבולט ביותר זה שהוא כל הזמן משקר אפילו בנוגע לסתם דברים שהוא ממציא שלא היו ולא נבראו.וכשתופסים אותו הוא הופך את זה כאילו שאנחנו הבנו לא נכון.
הדבר השני הוא שיש לו כל מיניי חרדות שונות ומשונות שיכול להיות שנובעות ממותה של אימי.
בנוסף לכך ועל זה בעיקר רציתי לשאול הוא כל כמה ימים אומר שכואב לו מקום אחר בגוף ומיד רץ למיון בבית החולים אם הוא שומע שאחד מהחברים שלו או מבני המשפחה חולה אחריי מספר ימים פתאום גם לו יש את אותו הדבר לדוגמא אם חבר שלו שבר רגל אחרי יומיים פתאום גם לו כואבת הרגל והוא רץ מיד למיון ששם כמובן שלא מוצאים שום דבר.
אני כבר לא יודעת אם זה חלק מהשקרים שלו או שהוא באמת מאמין בזה שכואב לו.
דיברתי איתו על עניין השקרים מספר פעמים והוא מבטיח להפסיק לשקר ואז הוא שוב משקר בלי סוף ואני לא רוצה לריב איתו אז אני מתעלמת.
כמו שציינתי בהתחלה אנחנו דיי לבד ואני חסרת אונים בנוגע אליו מצד אחד הוא ממש מיאש אותי עם השקרים שלו ומצד שני אני לא יכולה להשאיר אותו לבד .
אשמח מאוד לחוות דעתך.
האם יכול להיות שפשוט מדובר במחלת נפש ???? מה אפשר לעשות???
אודה לך מאוד על תשובתך יום נעים ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה..בבקשה עזרה... - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011יתכן שמדובר בהפרעת חרדה או בהפרעת אישיות. כמובן שאי אפשר לקבוע ללא אבחון מדוייק יותר ועל כן רצוי לפנות לאיש מקצוע שאכן יבצע אבחון ויציע לכם דרכי התמודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחון מחלה נפשית?ליאת30/12/2010
אחותי סבלה בעבר מבעיות של זיוף שקים, חובות והרבה הרבה שקרים. לאחר תקופה של בלאגן גדול היא התאפסה על עצמה והפסיקה עם ההתנהגויות הללו. לפני מספר חודשים חזרו שוב כל הסיפטומים של מסכת שקרים, אי תשלום חשבונות, חובות גניבת שקים מבני משפחתה וחברות, בריחה מהמציאות, המצאה של דברים והרבה שקרים שלא עובדים עם ההגיון, וככל ששואלים אותה יותר שאלות היא מסתבכת, תוקפת מילולית, טוענת שכולם לא בסדר וכולם עושים טעויות ומתרחקת.בהתקפים הללו זו לא היא. ההתפרצות נבעה בעקבות חובות קודמים ש"צצו" להם והכניסו אותה ללחץ, והפחד שמישהו יגלה והניסיון להתמודד לבד אפילו בדרכים לא מקובלות.איך קוראים למחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האחות האהובה
גול30/12/2010האחות האהובה עושה שגיאות ואומרת לכם שכולם טועים. לא צריך לשאול אותה שאלות, כי בכך היא מסתבכת, ותוקפת מילולית. וטוענת שכולם לא בסדר, וכולם עושים טעיות ומתרחקת.
מטבע העניינים שהיא מסובכת ומסתבכת, אז למה צריכים להלחיץ אותה בשאלות? השאלות לא פותרות את הבעיה. צריכים לשבת אתה ולתת לה להרגיש באהבה ולא נגדה. לחבק אותה בחום ובאהבה ולתת לה להרגיש אהובה. בכך יכולים לסייע לה ולדבר אותה איך יכולים לעזור ואיך שלעולם לא תעזבו אותה. לאט לאט היא תשתכנע שהיא זקוקה לעזרה ולטיפול. ובבדיקה הפסיכיאטר זה הוא שישאל את השאלות ויתן לה אבחנה. ויהיה לכם רגעון מצד המחלה, ותצטרכו לחפש ולהתיעץ עם עורך דין בקשר לחובות ואיך לפתור את הבעיה. בהצלחה
בברכת בריאות
גול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבחון מחלה נפשית? - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011לא בהכרח מדובר במחלה נפשית, יתכן שזה קשור במבנה האישיות שלה ובדרך ההתמודדות שלה עם החיים. הדרך להתקדם היא להביא אותה לאבחון אצל פסיכולוג או פסיכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ונלאפקסיןענת30/12/2010
מאחר ואיבדתי את התיאבון רופאת המפחה שלי המליצה על טיפול בונלאפקסין נוגד דיכאון.
האם תרופה זו ממכרת וקשה להיגמל ממנה לאחר שימוש?
מהן תופעות הלואי שלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ונלאפקסין - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011ונלפקסין היא תרופה לדיכאון וחרדה. היא איננה ממכרת אולם לאחר שימוש ממושך יש לרדת בהדרגה ולא להפסיק בבת אחת.
תופעות הלוואי יכולות להיות בעיקר במערכת העיכול, כמו יובש בפה, בחילה, תחושת מלאות בקיבה ושינויים ביציאות, התופעות לרוב חולפות לאחר מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס..חן30/12/2010
יש לי חרדות כבר תקופה והתחלתי לקחת ציפרלקס לפני חודש בעקבות התייעצות עם פסיכאטר שראה אותי..הרבה המליצו לי ושמעתי שכדאי לקחת את האומגה 3 מצמח המרווה שזה מכולל פלאים בתפקוד של הגוף וגם בנוגע לבעיה שיש לי..יש אפשרות לקחת את האומגה 3 עם הציפרלקס? זאת אומרת לא תהייה תגובה בין תרופתית או משהו...והאם עם הזמן שאקח את האומגה 3 עם התייעצות הפסכיאטר שלי תהיינה אפשרות שאני יוכל להוריד מהמינונים של הציפרלקס עד כדי להפסיק ליטול אותה...
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס.. - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011אומגה 3 זה כמו אבקת קסמים. המשווקים טוענים שזה עוזר לכל הצרות שבעולם, אולם במחקרים הוכיחו שזה עוזר רק כתוספת לטיפול בדיכאון. כל שאר הטענות לא מגובות במחקרים טובים.
אין מניעה בשילוב של אומגה 3 עם ציפרלקס, אם זה מה שאת בוחרת לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמודאגת30/12/2010
התחלתי לצאת עם בחור ובטעות
ראיתי במקלחת כדורים בשם לוריבאן.
אני מודה שנלחצתי.
מה יכולות להיות הסיבות שתרופה זו ניתנת (לבחור בן 34)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה!
מודאגת30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי02/01/2011יכולות להיות סיבות רבות - מבעיות שינה, דרך לחץ ודאגות ועד חרדת בחינות וחרדת דייטים....
כדאי לשאול אותו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
מודאגת02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)