מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זום יכול לגרום לדימים מהאף?רשת06/12/2010
האם זום (מתילפציד סרין+אומגה 3 ) יכול לגרום לדימום מהאף?
ואם כן האם זה מסוכן?
לבן שלי (ADD) - מאז שהתחלתי לתת יורדים לו שיטפונות של דם מהאף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זום יכול לגרום לדימים מהאף? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/12/2010לא מומלץ להזניח, יכול לגרום לנזק ברירית האף, מומלץ לשתף את הרופא המטפל בנדון וכן לישקול בדיקה אצל רופא אאג על מנת לישלול בעיה באף, כגון: מחיצה עקומה, אלרגיות, בעיות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה של אישתימיואש06/12/2010
שלום רב,
סליחה על האורך.
אנו זוג נשוי (כשנתיים) בתחילת גיל 30.
אישתי מתנהגת בצורה מאוד בעיתית ואני לא ממש יודע להצביע על הבעיה, אשמח לעזרתך.
אישתי סובלת מהתפרציות זעם שמתבטאות בצעקות צרחות קללות ודרמות עד כדי כך שהיא לא שולטת על עצמה.
אני אתן דוגמא:
רקע: אישתי בהריון ועברה דיקור מי שפיר בו היא אמורה לנוח כיומים ואכן היא סה"כ הקפידה מאוד על המנוחה.
הסיפור:
יום שבת האחרון עשיתי משהו שכנראה עיצבן אותה, הבחורה צרחה בלי סוף ולאחר שהרגעתי אותה הלכנו לאכול ארוחה בוקר עם אנשים נוספים אמרתי משהו קטן שהרתיח אותה והיא החלה להשתולל קמה עזבה את השולחן בהפגנתיות והחלה לרוץ (אסור לה לרוץ בגלל הבדיקה שהיא עברה- והיא הייתה מודעת לכך) החלה לקלל אותי ולהרביץ בלי שום הגיון.
ניסתי להרגיע אותה אך ללא הצלחה.
לאחר המקרה הזה שהוא סיפור בודד מתוך הרבה (תדירות של 1 לשבוע- של דרמות וצרחות) סיפורים דומים הבנתי שכנראה יש פה בעיה שחייבת התערבות, כיוון שהיא פשוט לא מצליחה להשתלט עצמה. הנורה האדומה מבחינתי היתה שהיא לא הצליחה להירגע והשתוללה עד כדי כך שהיא מוכנה לסכן את העובר שבבטנה.
לאחר כמה שעות היא נרגעה ופתאום החלה לדאוג לעובר שמא פגעה בו ובנוסף התנצלה על התנהגותה.
כאמור זה מקרה בודד מתוך רבים ואני די אובד עצות.
אשמח לשמוע דעתך, האם זקוקה לטיפול מרגיע ?
האם מכירים תופעה שכזאת?
אני רק אוסיף ואומר שהיא בחורה מאוד מפונקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה של אישתי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/12/2010אתה מתאר מצבים אימפולסיביים, יש צורך בבדיקה מסודרת ולישקול טיפול תרופתי, במיוחד כאשר יש התנהגות אשר יכולה לסכן את העובר.
ממליץ לפנות לרופא משפחה ואו לפסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסטרלמיקי06/12/2010
שלום,
התחלתי לצרוך לוסטרל במינון של 50 מ"ג לפני כשבוע. עשרה ימים קודם לכן במינון של 25 מ"ג. אני סובל מאוסידי ובנוסף אחרי ארוע טראומתי שעברתי (ניתוח קשה).
* אני מרגיש אי שקט תקופה ארוכה ומאד לחוץ (עוד לפני צריכת הכדור). האם הלוסטרל אמור בין היתר לגרום להרגעה מלבד הטיפול "בסרטים" של האוסידי?
* לאחר כמה זמן אני צריך להרגיש הקלה והשפעה של הכדור?
* אני לא ישן טוב בלילה. האם ניתן לשלב תרופה נוספת להרגעה או הלוסטרל עם הזמן יעשה את העבודה.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/12/2010הטיפול אמור לעזור לאחר שניתן במינון יעיל ולאחר זמן של מספר שבועות - חודש.
כאשר יש הפרעה בשינה , מומלץ לשלב כדור שינה לזמן קצר, מומלץ להתייעץ בנדון עם רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה מרובהכלנית06/12/2010
ביום חמישי התחלתי טיפול בויפאקס
אני ישנה המון, בערך 18-20 שעות ביממה
האם זה נורמלי? ואם כן, מתי זה יחלוף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה מרובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010זה לא נורמלי, יש צורך בהתייעצות עם רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסנ06/12/2010
שלום ד"ר
אני נוטלת ציפרלקס היום בדיוק 36 כדורים. אם הפסקה של שבוע ימים.
אני מרגישה יותר חשק לאכול קצת יותר אנרגיות וכו' אבל עדין לא מספיק .. אך ברוך השם!
אני לוקחת את הטיפול לחרדות והימנעות מכל מצב כמעט וחוסר חשק מוחלט..
שאלה ?
אם אני בדיוק עכשיו חושבת שאם אקח את ילדי בנהיגה ברכב אם חס וחלילה יקרה לי התקף חרדה בנסיעה מה זה אומר לדעתך?
שאני לא הבראתי עדין ? או שזה טבעי לחשוב?
אשמח לקבל תשובתך והסבר מדויק איך אמורים להרגיש שכדור עובד טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010לדעתי מומלץ בנוסף טיפול קוגנטיבי התנהגותי ( CBT ) אשר יכול לעזור מאוד עם המחשבות המטרידות ולפעמים יעיל יותר מתרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריזמהסיגל06/12/2010
שלום אני בת 37 התחלתי ליטול פריזמה לפני כחודש וחצי אני יודעת שהתרופה אמורה לעזור בין שבועיים לחודש וחצי אני כבר בשבוע השביעי ללקיחתן ועדיין ישנם תנודות יומיים אני יכולה להרגיש נפלא ולאחר מכן חוסר מצב רוח, חוסר חשק לעשות דברים ואפילו בכי שאלתי היא האם יכול להיות שהכדור לא יעזור לי, בעבר לקחתי אותו במשך חצי שנה וזה עשה פלאים מה קורה עכשיו עצם המחשבה שהוא יכול לא לעזור מטרידה אותי מאד ץאודה לך על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריזמה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010יש צורך בהערכה קלינית, ייתכן והמינון לא מספק, מה משמעות תנודות במצב רוח, האם קיים מצב דחק בחיים?
מה שברור שהתרופה משפיעה, כנראה לא מספיק , כעת יש צורך לברר האם לעלות מינון או יש צורך בתוספת אחרת.
מומלץ להתייעץ עם פסיכיאטר מטפל בנ''ל. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דדנ06/12/2010
שלום רב
אני נוטלת כדורי ציפרלקס כבר 40 כדורים. 10 מ"ג ליום.. לחרדות ודיכאון (חרדות אם המנעות ממצבים)
כיום יש שיפור בחיי היום יום לא מלאת אנרגיות אבל.......בסדר האם יש לצפות לעוד שינוי? או שאני במקסימום? אני לא תמיד מאוד רגועה האם גם בזה יכול להיות שינוי?
האם יש כדור יותר שיכול להיות להרגיש טוב יותר ויותר מצב רוח ואנרגיות?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דד - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010להשגת אפקט מאקסימלי, מינון התרופה צריך להיות הכי אפקיבי ( לפעמים צריך לעלות מינון), יש להתייחס לחלק פסיכולוגי ( ערך עצמי, קונפליקטים, משמעות ועוד..) וכן חלק סביבתי ( משפחה, עבודה, סביבה).
כדור לא יעזור באם קיים בעיה פסיכולוגית או בעיה סביבתית( לדוגמה : מצב דחק בעבודה..)
באם קיים חולשה וחוסר אנרגיה יש צורך לישקול תוסף כגון אדרונקס ואו לישקול
תרופה משולבת סרוטונין ונוראדרנלין( אפקסור, איקסל, סימבאלטה ...)
יש צורך להתייעץ לגבי הנ''ל.
לפעמים יש צורך בבירור גופני לגבי עייפות וחוסר אנרגיה , כגון, תיפקוד בלוטת התריס, סרולוגיה לזיהומים כמו CMV EBV , בעיות גופניות כרוניות ( אנמיה, כבד כליות ..) .
מומלץ לשים דגש על פעילות גופנית וכן שינה מסודרת וטובה.בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
נ06/12/2010מה זה אדונקס? ולמה התכוונת שאם יש מצב של דחק או לחץ בעבודה הכדור לא יעזור ? הרי לוקחים את הכדור כשלא מצליחים לשלוט בלחץ נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/12/2010אדרונקס = תרופה שמעלה נוראדרנלין, תורמת למרץ.
התרופות לא הופכות אדם לזומבי, אם קיים מצב דחק האדם יסבול, כמו כל אדם נורמלי. אם הבוס צועק ומעליב לפני כולם זה אמור לפגוע ולתרום לכעס ועצב , לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר
נ07/12/2010שלום ד"ר
כל מה שאתה כותב נכון. אז למה לוקחים כדור? הרי אדם שסובל מחרדות מרגיש רע גם בלי שהבוס כועס או מעליב לפעמים אז במה עוזר הכדור מדוע אני לוקחת כדור ועדין מרגישה מתח ועצבים משיגרה בלי בוס כועס דווקא הבוס שלי כועס עד שאני "מגיע"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור08/12/2010שאלה אינבידואלית , להרגיש מאוזן מבחינה ביולוגית, יש להשיג איזון הטיפול, מינון אפקטיבי של התרופה,פרט לכך, יש צורך למענה תזונתי גופני, וויטאמינים, בירור גופני כגון בלוטת התריס וכו''.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולבוטריןמושי06/12/2010
שלום רב,
בן זוגי בן 38, סובל מהפרעת קשה וריכוז ודכאונות חוזרים ונשנים בעיקר מלווים בתחושת ערך עצמי ירודה, הסתגרות, ושינויים קיצוניים במצבי רוח. הוא די אימפולסיבי, ביקורתי.
לפני כמעט עשור התחיל טיפול בפריזמה שמאוד עזרה לו.
בתקופות טובות יותר הפסיק את הפריזמה.
אחרי לידת בננו חווה סוג של דכאון והומלץ לו לנסות ציפרלקס שלא עבד עליו טוב.
אחרי כמה חודשים חזר לפריזמה והיה די יציב.
לפני כשנה וחצי פוטר מעבודתו ונכנס לדכאון עמוק שהומלץ לו להגדיל את מינון הפריזמה.
באותה תקופה אובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז ושילב לתקופה של חודש אולי לסירוגין ריטלין ופריזמה.
לפני כחצי שנה שוב נפל לכמה ימים ממושכים של דכאון, הרגיש השפריזמה בכלל לא משפיעה ובעצת פסכיאטר הוצעה לו התרופה וולבוטרין.
עם התחלת הטיפול חש אנרגיות מטורפות, ממש מצב היפו שהביא גם למצב של כעס ועצבנות ופתאום הכל הכעיס אותו ברמות קשות,עוינות נוראית, כל התסכולים האפשריים צצו, בזוגיות, בעבודה בהכל עד למצב שהוא כבר שקל גירושין בצורה די מפתיעה.התייעץ עם הפסכיאטר והוא טען שיתכן שבגלל שהוא יצא מהדכאון הוא מסוגל להתמודד עם מה שלא היה מסוגל קודם אך איך יתכן שזה ילווה בצעקות, כעס, ביקרותיות מטורפת, נוסע כמו מטורף על הכביש, נכנס לעימותים בעבודה ועוד ועוד.
אני ממש נלחצתי מזה וחזרתי וייעצתי שיבחן אבל היה לו קשה לראות את עצמו וכנראה שחווה סוג של היי שלא היה מוכן להסתכל מנגד מה התרופה גורמת לו וככל הנראה לא שיתף את הפסכיאטר בכל התמונה.
אתמול בהתייעצות נוספת הפסכיאטר הציע להפסיק את הטיפול וביקש חודש יתנקה ואז ישקלו טיפול מחדש. קראתי והסכלתי לדעת שוולבוטרין עובדת על הדופאמין ופריזמה על הסרטונין והן שונות מהותית אחת מהשניה.
מנגד הפריזמה פשוט מרגיעה אותו, ממתנת את האימפולסיביות, הביקורתיות כל התכונות שמוקצנות אצלו והלוובוטרין פשוט הגבירה את זה והוסיפה עוד המון עצבים ועוינות וכעס בלתי נשלט.
השאלה האם זה לא עלול להפיל אותו? גם ככה המצב הנפשי שלו לא יציב?
היתכן שהתרופה שיותר יעילה לו היא ממשפחת ה- SSRI?
הייתם ממליצים לחזור לפריזמה?
אני פשוט נואשת !!! מרגישה שהכל מתפרק לנו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010יש צורך במיפוי תרופתי, רישום התרופות שקיבל עד כה , תקופות, השפעה ...וכו''
מצב היי מתרופות תמיד צריך לעלות שאלה אבחנתית לגבי הפרעה דו קוטבית? מה שמחייב תוספת של מייצב מצב רוח באם האבחנה עולה.
בשלב זה אני מציע להיצמד לתוכנית של הפסיכיאטר המטפל, יש צורך להעריך את המצב הקליני והשפעת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרולטחיים06/12/2010
מה המינון המקסימלי שניתןלקחת לאלטרולט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרולט - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010עד 150 מ''ג ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיכיאטר מחוזידוד05/12/2010
אני מעוניין ברשימת הפסיכיאטרים המחוזית הארצית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכיאטר מחוזי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010חיפוש גוגל : פסיכיאטר מחוזי
(פירוט צוות לשכות פסיכיאטרים מחוזיים - האגף לבריאות הנפש, משרד הבריאות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרקוולחיים05/12/2010
האם שילוב של סרקוול ואלטרולט לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרקוול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2010תלוי במחלות רקע,דורש זהירות ומעקב, עלול להוריד לחץ דם ולהחמיר בעיות לבביות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפול תרופתיכלנית05/12/2010
לפני 6 ימים התחלתי טיפול בויפאקס
אני לא זוכרת את ההנחיות של הפסיכיאטר ואני לא מצליחה לתפוס אותו בטלפון בשום צורה.
אני צריכה לקחת ביום 75 מ"ג
השבוע לקחתי טבליה אחת של 37.5 ביום
אם זכור לי נכון, אני אמורה לאחר שבוע לעלות ל75
השאלה היא- האם אני אמורה לקחת בפעם אחת 2 טבליות של 37.5
או שעלי לקחת כדור פעמיים ביום?
אני יודעת שאני צריכה לשאול את הפסיכיאטר.. אבל הפקידה מעבירה אותי אליו ואין מענה, וכשאני משאירה הודעה, הוא לא חוזר אלי.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפול תרופתי - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי05/12/2010אני ממליץ למטופלי לקחת במנה אחת ביום (הסיכוי שישכחו יותר קטן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
כלנית05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה או אופיקרין05/12/2010
שלום רב
יתכן ושאלתי תיגלוש לנושאים שמתאימים לייעוץ זוגי אבל בתוך זה רציתי לדעת כמה דברים בסיסים על בן זוגי.
אני ובן זוגי לא חיים כל כך טוב אנו יחד כבר 10 שנים לפני שנתיים וקצת נולדה לנו ילדה.
ידוע לי שבן זוגי הוא אדם רגיש ויחד עם זאת טמפרמנט , עצבני וכו'.
שאלתי היא כזו כשאנחנו רבים או מתווכחים או שמשהו לא מתאים לו שעשיתי הוא מתחיל ואני מצטטת . "יא בת ..... את משוגעת, לא נורמלית, את משגעת אותי, תעופי מהבית נמאס לי ממך , עופי יא חתיכת ....., זהו הקשר נגמר, תלכי את והבת שלך להורים, תוך כדי הוא יכול לדבר על אותו נושא שמפריע לו מינימום יום שלם עם לא יותר. לפעמים באמצע הלילה הוא מתעורר וממשיך . הבעיה היא שלמחרת או בסוף היום (עם זה משהו שהחל בבוקר) פתאום הוא אדם אחר לגמרי , ואני אומרת זהו אני עוזבת. ואז ציטוט "נו מה יהיה איתנו זה לא ככה , צריך למסד את הקשר הזה, מתוקה שלי, אם אני בעבודה אז הוא מתקשר מה שלומך מה נשמע בערב נלך עם הילדה לכאן או לכאן. כל מיני דברים רגילים לגמרי שלא קשורים להיום אתמול. ואני כמו מטומטמת לא שוכחת כלום אבל ממשיכה וסובלת בנפש המון. ואז שאני מדברת איתו על מה שקורה , קרה ,הוא אומר( לדוגמה עם זה נושא החתונה שהוא רוצה). "מה את לא חושבת שזה לא יפה לחיות בלי נישואים זה מציק לי אז אני מתנהג ככה. וזהו ככה זה נגמר וממשיך כרגיל עד לשיגעון הבא שיכול להתרחש למחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה או אופי - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי05/12/2010מכיוון שמדובר במשהו שאת מכירה כבר עשר שנים, ככל הנראה מדובר בהבטים של אופיו של בן הזוג שלך. יתכן שיש גם מרכיב רגשי או התנהגתי אחר, אולם לרוב המקרים שבהם מדובר בתמונה שלא משתנה לאורך עשור מדובר במשהו שהוא כחלק מאישיותו של אדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פסיכיאטריות וסמי רחובאולי05/12/2010
האם מותר לשלב בין השניים
האם אין סכנה לבריאות משתמש בסמים קשים(הרואין,קוקאין או אפילו מריחואנה ביתית
רגילה) הנוטל תרופות פסיכיאטריות?
האם יש הוראת נגד נטילת תרופות פסיכיאטריות בשילוב עם סמים קשים?
אודה על ההסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פסיכיאטריות וסמי רחוב - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/12/2010אסור להשתמש בסמים ואסור כמובן לערב עם תרופות פסיכיאטריות, יכול להחמיר את המצב הנפשי, עושה פעילות הפוכה, שילוב שלהם עלול להחמיר תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי טו נייט ונטילת ציפרלקסאמיר04/12/2010
שלום רב, מזה כשבועיים שאני נוטל את הכדור ציפרלקס, ברצוני לדעת האם ניתן , במקביל, לצרוך מדיי פעם את הכדור טו נייט המשמש להקלה בהפרעת שינה זמניות.
בתודה על הסיוע,
ירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי טו נייט ונטילת ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/12/2010אין מניעה לשימוש בכדור שינה במיוחד בהתחלת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)