מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אפשר לעשות?אתי06/10/2008
תודה על תגובתך בקשר לכאב הגרון של אבי יש לי שאלה האם היה מקרה כזה כמו אבי שלא יצא שנתיים מפתח הבניין ואיך אפשר לעזור לו אנחנו מאוד דואגים לשלומו הוא אומר לנו עוד 4 חודשיים הוא יצא האם סתם הוא אומר איך ניתן לעזור לוווווו בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אפשר לעשות?
08/10/2008לאתי שלום
לא ניתן להגיב על הרמה האישית על אדם שאני לא מכיר. תפני למטפל ותתיעצי איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגוז קשה לפיצוח.תכירו.נעמה06/10/2008אני לא יודעת כבר מה לעשות. אני בת 23 ובולימית מגיל 16. כל ההצילו שבעולם לא עזר לי. טופלתי ברמבם שנה וכלום. מקיאה כל יום, כל יום, כל יום. אני יודעת בדיוק מה אני צריכה לעשות כדי להחלים, מכירה את כל ה:שטיקים" והדיטות לעבודה עצמית. אני יודעת הכל.אני לא יוצאת מזה. אני סטודנטית אז אשפוז לא בא בחשבון. אני כל כך לבד. אין לי חברות - הרחקתי את כולן. יש לי חבר כבר 5 שנים והוא לא עוזר לי בכלל. ההורים יודעים אבל די מתעלמים כי אין כבר מה לעשות איתי. אני חכמה, יפה, מוכשרת בהמון תחומים, ונחמדה ומקרינה ביטחון עצמ. אני ריקה מבפנים. זומבי. אין לי אף אחד, אין לי את עצמי. מי אני בכלל? אני יודעת, אבל בעצם לא...הכל מבולבל לי, תסכול ממושך. אני רוצה להתחיל לקחת תרופות שוב (טופלתי בפרוזאק) אבל זה לוקח זמן...אין לי זמן! אני רוצה רדוקטיל. אבל לא יתנו לי וזה לא יעזור. אני לא אובר-וויט..איזה תרופה קיימת אי שם בשבילי? שגם תטפל בOCD שפיתחתי לעצמי- מפוצצת פצעונים מינייטורים בפנים ובגוף, תולשת שיער וגוזרת עור קשה בכפות רגליי עד דימום. אני כל כך נואשת אני חייבת עזרה. אולי קבוצת תמיכה בחיפה, אבל אין כאלה למיטב ידעתי. וגם אם כן, הכל כל כך שחור...עוד שנתיים אסיים את התואר ואז אוכל ליסוע לחול והכל יעבור. אשליה? אולי. סביר להניח עד אז אני מקיאה את נשמתי, דו משמעית. אין לי תקנה. אולי יש לי תרופה? הגמורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראגוז קשה לפיצוח.תכירו.
08/10/2008אני לא מסכים לקראו לך גמורה!!
בולימיה והפרעת האישיות (מילה לא יפה כדי להגדיר אדם מורכב) שמתלווה לה אגוז קשה לפיצוח. אבל אפשר. תתחילי את התרופה ותגיעי איתה לרמות של 60-80 מג. תעשי מה שאת יכולה כדי לשפר את מצבך. באנגלית אומרים count your blessings and not your curses . תנסי זה מה שאפשר לעשות בחיים. שתצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרוןאתי05/10/2008אבי חולה סכיזופרניה מטופלמ הזיפרקסיה מזה שנה אינו יצא מהבית מזה שנתיים החל להרגיש כאב בגרון מזה חודש הוא מטופל בזיפרקסיה 15מ,ג ליום הוא לא מוכן לצאת בחוץ הוא מפחד מה אוכל לעזור לו ואם זיפרקסיה עושה תופעות לוואי כגון כאבי גרון קשה לו לבלוע וקולו השתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבי גרון
05/10/2008לאתי שלום
כחלק ממחלתו האבא שלך יכול לפחד מיציאות מחוץ לבית. צריך לבדוק האם טיפול נוסף יכול לעזור לו. קושי בבליעה יכול להופיע עם זיפרקסה. אבל זו תופעה נדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם?..........עופר05/10/2008האם סעיף 34 ד לתקנון המל"ל -לצמיתות יכול לתת אבדן כושר עבודה מלא?75 אחוז רציתי לציין שאחרי הוועדה גם העובדת שיקום אמרה שאינני בר שיקום כמו שרשום בחוות הדעת הפסיכיאטרית שהבאתי עימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם?..........
05/10/2008אלו שאלות לביטוח הלאומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטליןאורלי05/10/2008הערת אגב - בני בן ה-12 אובחן כסובל מהפרעת קשב והוא לוקח ריטלין. אני בת 38, תמיד היה קשה לי ללמוד ואני מעוניינת לקחת קורס מקצועי. קשה לי להתרכז. עברתי מבחן TOVA ונמסר לי כי איני סובלת מהפרעת קשב. כשניסיתי כמה פעמים לקחת ריטלין אז היה לי יותר קל ללמוד. שאלתי היא האם זה באמת עזר או שמדובר באפקט פלצבו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריטלין
05/10/2008לאורלי שלום
אין ספק שהפרעת קשב וריכוז אצל מבוגרים לא מאובחנת מספיק, הטיפול הנכון עם ריטלין מאוד יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטליןדן04/10/2008שלום רציתי לדעת בבקשה האם ריטלין יכול ליגרום לדום לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריטלין
05/10/2008לדן שלום
דום לב הינה אחת מתופעות הלווי הנדירות אבל הקשות של ריטלין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לגבי קלונקס ופריזמהמרי04/10/2008אני נוטלת את התרופות פעם ביום כדור מכל סוג בערב, וזה כביכול אמור לעזור לשינה אבל נדודי השינה שלי עזים במיוחד. בנוסף מאז נטילת התרופות יש לי דיכוי תאבון מטורף ודיכוי חשק מיני. רציתי לדעת אם משהו פה חריג או אם הכל בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתסימני גמילה סרוקסט
05/10/2008למרי שלום
פריזמה עדיף לקחת בבוקר בגלל קשיי השינה שהוא יכול לגרום. פריזמה גם יכול להוריד כל תגובה מינית, של חשק או של ביצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסימני גמילה סרוקסטמיכל03/10/2008שלום רב, מזה כ8 חודשים אני נוטלת סרוקסט 20MG ליום בעקבות דיכאון קל - בינוני. לפני כפחות מחודש החלטתי להפסיק לטול את הכדורים בצורה הדרגתית וירדתי ל10 MG ביום. הסיבות להחלטה להפסקה הנן בשל ההשמנה, ורצון להתממודד ללא תלות בכדורים. ללא התייעצות עם רופא החלטתי לפני כשלושה ימים להפסיק לטול לגמרי את התרופה אולם מאז אני מרגישה לאורך כל היום סחרחורות וכמעין פולסים חשמליים לורך הגוף מה שמקשה עלי לתפקד נורמלי במהלך היום. האן אלו תופעות מקובלות של גמילה? מהו פרק הזמן הממוצע לתופעות אלו? כיצד אוכל להתמודד איתן ביום יום. אודה לשתובה בהקדם בברכה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתסימני גמילה סרוקסט
05/10/2008למיכל שלום
עדיף תמיד להתייעץ עם הרופא!
אלו תסמינים של הפסקת seroxat. יתכן וכדי לך לחזור ל רבע כדור ליום לשבוע ימים ואז להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת עצבניתאיתי03/10/2008אני בן 27 וסובל כבר שלוש שנים מפוביה ליד אנשים חדשים וומטופל בלוסטרל,וכשאני קצת חרד הלסת של קופצת איך אני מטפל בזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסת עצבנית
05/10/2008לאיתי שלום
אין טיפול מיוחד ללסת עצבנית. תמצא דרך התנהגותית להתמודד עם הבעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס או סרוקסטדרור02/10/2008מזה 3 חודשים אני לוקח סרוקסט 20 מג וזה עושה לי רע בראש (לחצים) בעיניים (חוסר פוקוס) וסחרחורת קלה. ברור שאתייעץ עם הרופא שלי אבל באופן עקרוני הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל מהותי למטרת התרופות? שמעתי מכמה אנשים שציפרלקס כמעט ולא עושה תופעות לוואי. האם זה נכון? במה התרופות האלו שונות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציפרלקס או סרוקסט
05/10/2008לאבי שלום
לכל תרופה יתרונות וחסרונות. יש גם הבדלים אישיים מאוד משמעותיים. המעבר לצ'פרלקס יכול להיות טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsertralineאלן01/10/2008שלום, התחלתי לקחת את התרופה סרנדה (סרטרלין) במינון התחלתי של 25 מ"ג, לטיפול בבולימיה, OCD ודכאון. לא הייתי מספיק אחראית והיו כבר 3 פעמים הפסקות של יומיים בנטילה של התרופה. 1. דואגת ורוצה לדעת אם פגעתי ביכולת של התרופה להשפיע עלי? 2. איך אני מכאן עולה בהדרגה במינון? המינון הסופי אמור להיות 150 מ"ג אבל אולי אעצור לפני כן כי לא ארגיש צורך. תודה רבה, א'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרsertraline
05/10/2008לאלן שלום
אין פגיעה ממצב שלא לוקחים את התרופה כל יום, זה פשוט מוריד את הרמה בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריספרדל ומחשבות טורדניותבן 2701/10/2008רק לתיזכורת - לוקח ריספרדל ( כרגע 1 מיליגרם ביום ) כשנתיים עקב התקפי אי שקט מלווים ברעידות בכל הגוף, כמו כן בשל התנתקות חברתית, כיום מרגיש יותר טוב, בשניי המישורים. אוקיי אז קורה לי שאני מסדר את הראש שלי ואת המחשבות ואז הכל נהנה בסדר, ואז פתאום באה מחשבה טורדנית אחת והורסת לי הכל ופוגעת בי מבחינת איך שאני מתנהג בחברה ( אני נהיה יותר שקט ומשהו כמו פחות חברותי ופחות נוכח במקום ) חשוב לציין שלפני שלקחתי את הריספרדל לא זכור לי מקרים כל כך קשים של מחשבות טורדניות שבאים לי כל כמה שניות והורסים לי הכל. גם ככה אני רוצה להפסיק עם הריספרדל, האם באמת זה הריספרדל שגורם לי למחשבות הטורדניות האלו ? בכל מקרה ככה אי אפשר להמשיך ואני צריך למצוא פתרון המחשבות הטורדניות הורסות לי את החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריספרדל ומחשבות טורדניות
05/10/2008לבן 27.
ריספרדל יכול להחמיר וגם לעזור מאוד למחשבות טורדניות. אתה צריך התייעצות עם המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקסמיקה01/10/2008אני כבר נוטלת חודשיים ציפרלקס עקב דיכאון קל-בינוני וחרדות שהיו לי בעקבות הפסקת עישון חשיש שנמשך מס' שנים על בסיס יומיומי. כיום אני נקייה כבר 5 חודשים עוד מעט.. אני כל הזמן קוראת פה שמי שמפסיק עם התרופה הזאת מתחיל לחוש דכדוך שוב וחרדות.. יש לציין שאני תמיד הייתי נגד כדורים פסיכיאטריים בגלל שיש לי אחות שמטופלת כבר מס' שנים עקב סכיזורפניה שהתפרצה לה בזמנו..וכל העיניין שלראות אותה לוקחת הרבה כדורים כל יום קצת הרתיע אותי..איכשהו התגברתי על זה והחלטתי לקחת ציפרלקס 10 מ"ג וללכת לשיחות עם עובד סוציאלי..אני התחלתי עם הכדורים האלה במטרה להפסיק איתם..אני משום מה חוששת ולא מבינה מה הרעיון להפסיק עם התמכרות אחת ולהכנס לאחרת.. האים שאנסה להפסיק בטוח שארגיש צורך לחזור ולקחת אותם.. הפסיכיאטרית אמרה שאצטרך לקחת אותם בערך שנה..אבל יש לי הרגשה לפעמים שאצטרך לקחת אותם הרבה יותר... אולי היה עדיף כמו בדיכאון הקודם שפקד אותי לפני כמה שנים (שגם ניסיתי להפסיק לעשן)..לחכות כמה חודשים להרגיש רע ולסבול ולחכות שזה יעבור (בזמנו זה עבר אחרי 4 5 חודשים אבל חזרתי לעשן ).. יש לי הרגשה שאם הייתי מנסה לעבור את זה בלי כדורים מצד אחד הייתי אומנם סובלת תקופה אבל בטח מתגברת על זה והגוף היה לומד באופן טיבעי את כל הפעולה שהכדורים עושים תוך זמן קצר.. סליחה על הסירבול והאורך ..יש לציין שאני סטודנטית ואחת הסיבות שלקחתי את הכדורים זה כדי שאוכל להתרכז יותר וכאלה אבל הפחד שלי זה שלא אוכל בלעדהם..אני לא רוצה לקחת אותם כל חיי..או כל פעם שארגיש דכודוך בחיי או חרדות למינהם אצטרך ישר לרוץ ולקחת אותם כי הנה יש לי משהו קל ופשוט שיכול להרים אותי..(בהזדמנות זאת אציין שזה כדור לא רע לא "גלולת אושר" אבל בהחלט מקל על הסימפטומים).. מי ייתן ותהיה לכולם פה שנה טובה ומתוקה.. אודה על התייחסותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציפרלקס
05/10/2008למילי שלום
זה נשמע שיש לך אמונות רבות על תרופות, על דיכאון, על משך טיפול ועוד. תכנסי לאתרי דיכאון כמו האתר שלנו ותלמדי נתונים על דיכאון. אומנם קנביס יכול לתת תחושה אנטי-דיכאונית מאוד ברור שהוא יכול לעורר מצבים פסיכוטים. תיזהרי.
אין ספק שמאמצים אישיים להתגבר על דיכאון מאוד מומלצים אבל על תישכחי את הטיפול הפסיכולוגי שמאוד יכול לעזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקסט ותסמיני גמילהדרור30/09/2008אני בן 36 ללא בעיות או רקע נפשי כלשהו. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש חולשה גדולה, חום 37.3 , בעיות במע העיכול נעשו לי בדיקות נרחבות ללא ממצאים ברורים. חלק מהרופאים העלו השערה שזאת מחלת נשיקה כרונית או דומיה. במקביל המליצו לי על לקיחת סרוקסט 20 מג. אחרי חודשיים של סבל מתופעות הלוואי ובלי שיפור דרמטי במצב הכללי החלטתי להפסיק בצורה מדורגת... פחות רבע כדור כל שבוע עד הפסקה מוחלטת לפני 10 ימים. לפני 3 ימים התחלתי להרגיש פחות טוב שהסימפטומים המרכזיים הם חולשה וכאילו קצרים בראש/ראיה ודופק לפעמים מואץ (85-90). האם זה יכול להיות בגלל תסמונת גמילה? ואם כן תוך כמה זמן ארגיש שיפור? אני סובל מאוד ואין לי דרך להתייעץ עם הרופא שלי עד אחרי החגים. אשמח לקבל תשובה מפורטת וכל דרך אשר תקל עליי המון המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרוקסט ותסמיני גמילה
05/10/2008לאבי שלום
seroxat או paxet יכולים לתת תגובות להפסקת התרופה שהם ממושכות. צריך סבלנות ולהוריד את מינון התרופה מאוד מאוד בהדרגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת תרופות - התגברות התקפיי חרדהעמית30/09/2008שלום,שמי ירון בן 28 החלפתי לפניי שבוע תרופה לקחתי פבוקסיל ובגל שלא ממש עזר הפסיכיאטר החליף לי ללוסטרל פעם ביום. מאז שהחלפתי תרופות, נוצרו אצלי- התקפי חרדה מוגברים. נוצר פתאום משהו חדש ,אני לא שקט,ובזמן התקף החרדה, הלסת שלי קופצת האם זה בגלל שאני נמצא בזמן של החלפת תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהחלפת תרופות - התגברות התקפיי חרדה
05/10/2008לעמית שלום
קשה לומר ממה אתה סובל. זה בהחלט נשמע כמו חרדה מוגברת שמופיע בזמן החלפת תרופות, אבל יכולים להיות גם סיבות אחרות. תתייעץ עם הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)