מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסנועם30/12/2008
שלום, פסיכיאטר בכללית נתן לי ציפרלקס(כדור אחד ביום) לטיפול בדיכאון וחרדה חברתית ואני נוטל אותה כבר כחודש וקצת אך עדיין לא מרגיש שום שיפור והבנתי מהרבה אנשים ומקורות כי זוהי התרפוה הטובה ביותר כיום ומשפיעה תוך שבועים , שלושה, כך גם הפסיכיאטרית אמרה. האם כדאי לשנות לכדור אחר? כמובן שאתייעץ גם עם הרופאה שמטפלת בי , אך הטיפול נעשה דרך מרפאת החוץ והתשובות שם בדרך כלל מאוד לאקוניות עקב עומס האנשים שבתור. אשמח לשמוע את דעתך אם כדאי לתת לזה עוד זמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחרדה חברתית
ד''ר אירנה נתנאל01/01/2009נועם שלום,
הכדור מצויין. ייתכן והמינון איננו מספיק. כדאי שתתיעץ עם הרופא לגבי עליה במינון. בנוסף, טיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) מאוד יעיל בהתמודדות עם דיכאון וחרדה חברתית.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול התנהגותי במקום ריספרדללוקח ריספרדל30/12/2008
אני לוקח 1 מיליגרם ריספרדל כל ערב בשל תופעות " ניתוק מעצמי " אני אתן דוגמא: אם למשל אני חושש שהשיער שלי לא מסודר כמו שצריך אז פתאום אני חש ניתוק ואז אני נהיה " לא עצמי" אני מדבר שונה מתנהג שונה וכו... הכל חוזר להיות בסדר אם רק אני מסדר את השיער ( למרות שמבחינתי השיער כבר היה בסדר גמור ! וזה באמת כך ) ואז אני שוב חוזר להיות אני האמיתי אני חוזר להיות עצמי ואז חש רווחה... הריספרדל לא כל כך עזר לי לבעיה הזאת אבל הכל השתנה כאשר עשיתי לעצמי טיפול התנהגותי קוגנטיבי, עכשיו הכל בסדר עם שילוב של הריספרדל והטיפול שעשיתי לעצמי, אבל אני לא רוצה יותר לקחת שום כדור פסיכיאטרי משלל סיבות. ( השמנה, מחשבות טורדניות ועוד סיבות רבות ) ובבקשה לא לומר לי שיש כדורים אחרים שאולי יתאימו לי יותר כי אני לא רוצה לקחת שום כדור פסיכיאטרי. עכשיו השאלה שלי היא : השאלה : האם יתכן שכאשר אהיה כבר ללא הכדור בגופי ואעבור טיפול התנהגותי קוגנטיבי במקום רציני וטוב האם יש מצב שהטיפול לבדו יטפל בבעיית הניתוק שלי מעצמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
לוקח ריספרדל01/01/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול התנהגותי במקום ריספרדל
ד''ר אירנה נתנאל01/01/2009שלום לך,
כדי לענות על שאלתך נידרשת הכרות איתך, אבחנה וערכה של מצבך. באופן עקרוני, שילוב של CBT ותרופות מאוד יעיל. במידה והמצב השתפר ואתה מגיע להחלמה מלאה, ניתן לשקול להוריד את התרופות באופן הדרגתי ותוך מעקב. עד שלא מושגת הבראה מלאה לא מפסיקים טיפול תרופתי.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לוקח ריספרדל04/01/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקלונקספיני30/12/2008
האם הפסקת נטילת קלונקס שנלקח נגד מתח ברציפות 12 יום במינון 0.5 מ"ג עשוי לגרום להתפרצות של התקפי חרדה?(כיון שהמוח "מתגעגע" לחומר החזק בקלונקס).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפיני
ד''ר ערן ואדים הראל01/01/2009סביר להניח שלאחר 12 יום של נטילת קלונקס לא תהיה תסמונת גמילה משמעותית. עם זאת, אם המצב בגינו ניתן הקלונקס לא טופל, מצב זה יכול לחזור לאחר הפסקת הקלונקס.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לטקסיםמשה28/12/2008
בני בן 17 אובחן שיש לו או סי די. מלבד מחשבות אובססיביות רבות ומעט טקסים הוא גם התנתק לפעמים כדי לא להשתגע. כיום, לאחר שהוא עבר מפרוזק שלא עזר לאנפרניל, הוא מרבה לעשות טקסים, במיוחד לפני השינה, דבר שלא היה קודם, אבל הפסיק להתנתק. האם זה "מעודד"? כלומר, זה שלב טוב יותר משלב ההתנתקות? האם זה אומר שהתרופה משפיעה עליו לטובה? יש לציין שהוא גם לוקח רספרידל 1 מ"ג בתוספת כרגע ל50 מ"ג אנפרניל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים לי
משה30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטקסים
02/01/2009לסיגלית שלום
עליך לפנות לפורום של מתבגרים כדי לקבל תשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרספרידלמשה28/12/2008אני נוטלת רספרידל במינון נמוך חצי מ"ג כבר כמה שנים, וזאת בתוספת לפלוטין 40 מ"ג. בבדיקת דם שעשיתי יצא לי סוכר 100 שזה גבולי. האם זה בגלל הרספרידל? אני בת 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא עונים לי
משה30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיגלית
ד''ר ערן ואדים הראל01/01/2009אנא הפני שאלתך לפורום פסיכיאטרייה של הילד והמתבגר
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלוטין ועיכוב בשפיכהגילת28/12/2008שלום רב, בן זוגי נוטל את התרופה פלוטין לתקופה של כמה שנים עם הפסקה וחזרה. העניין הוא שהתרופה ככל הנראה משפיעה באופן מסויים על החשק המיני וכמו כן מעכבת שפיכה עד כדי שהוא לא מצליח להגיע לשופכה ביחסי מין, כאשר באוננות כן מצליח. הוא שם לב שכשאינו לוקח את התרופה התופעה נעלמת. אנחנו מנסים להכנס להריון והעניין מאוד מפריע ומלחיץ עד כדי כך שהוא חשב להפסיק את הטיפול. קראנו שניתן לא לקחת את הכדור ביום מסויים בשבוע ובכמה ימים האלה בחודש לקראת הביוץ הוא לא לקח את התרופה והגיע לשופכה ללא בעיה, אך כל ההתעסקות סביב העניין רק הלחיצה אותנו יותר.זה הפך להיות נורא מתוזמן ומלחיץ. העניין הוא שהתרופה בסה"כ טובה לו והוא לא היה רוצה להחליפה וגם העניין של לגשת לפסכיאטר שוב בגלל העניין הזה, הוא קצת בורח מזה, אך גם ההפסקות האלה לא בטוח שהן טובות לו וכל התזמון סביב העניין רק מכניס לחץ ומאוד לא תורם, השאלה האם יש פתרון נוסף? איך ההשפעה של הכדור בעניין הזה? מה עוד ניתן לעשות כדי להקל עליו את כל המבוכה הזאת. תודה, גילת תודה מראש, אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לגילת
ד''ר ערן ואדים הראל30/12/2008ניתן לנסות להחיליף תרופה לתרופה אחרת מאותה משפחה או לתרופה ממשפחה אחרת בתקווה שלא יהיו תופעות לואי כפי שתארת. יש לפנות לפסיכיאטר לשם כך.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדמיכאל28/12/2008שלום רב. אני בן 48.לפני כי שנה רופא משפחה אחרי לצילום ראות נתן לי אנטיביאוטיקה והזביר שאים תרופה לא תעזור-ישלח לביופסיה .הכל היה בסדר אבל פחד נשאר.ועכשיו אני פוחד ללכת לכל רופא גם מאוד קשה לחקות לתוצאות בדיקות -אני תמיד חושב שאקבל תוצאות לא טובות.אשתי אומרת ש גם לפני שנים אני לא הייתי אופתימי ועכשו זה רק גדל .גם מצב רוח לא ממש טוב למרות שאין לי סיבות.תזביר לי,בבקשה, מה שם של המחלה ואיך מטפלים .למי צריך ללכת-פסיכולוג או פסיכיאטור. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה למיכאל
ד''ר ערן ואדים הראל30/12/2008נראה כי אתה סובל ממצבי חרדה שדורשים ברור מעמיק יותר. פנה לפסיכיאטר לשם אבחון והצעת טיפול.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר אל מישהו שלא באמת שםמירב28/12/2008שלום, תודה רבה על התשובה לשאלה הקודמת שלי... נדמה לי שענית רק על חלק 1 מתוך ה-2. הנה החלק ה-2: קורה לי שאני כאילו מתנתקת מהמציאות - אני נמצאת בתוך המחשבה שלי ואני ככל נראה מתנהגת בצורה מסויימת במחשבה - מדברת עם מישהו, וההתנהגות שלי במחשבה - באה לידי ביטוי במציאות, רק שבמציאות כמובן אין אף אחד ליידי. חשוב להדגיש - אני לא חושבת שיש לידי מישהו, אני פשוט לא שמה לב שהמחשבה שלי "גולשת" למציאות. זה ממש מביך כשאנשים שמים לב, ואני מודעת לזה בד"כ רק כשאנשים שמים לב, אחרת יש סיכוי גדול שהייתי ממשיכה את היום כרגיל. זה נראה כלפי חוץ ממש משונה - כי זה כאילו שאני מדברת אל מישהו-רק שאין מישהו.. מה זה יכול להיות? (אני כמובן לא מצפה לאבחון מדוייק מתוך פסקה של כמה שורות, אבל לפחות משהו כללי שאני אדע איך להמשיך הלאה) דבר נוסף, כדי לקבל מרשם למייצבי מצבי רוח אני חייבת להיות בטיפול ממושך אצל פסיכיאטר או פסיכולוג, או שמספיק מפגש אחת לכמה חודשים? תודה מראש, מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה למירב
ד''ר ערן ואדים הראל30/12/2008על מנת לקבל טיפול במייצבי מצב רוח חשוב להיות במעקב רפואי אצל פסיכיאטר כשבהתחלה כדאי שתדירות הפגישות תהיה גבוהה יותר ובהמשך ניתן להיות במעקב אחת לשלושה חודשים.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדווחקרן27/12/2008האם צריך לדווח לרופא השיניים על נטילת תרופות פסיכיאטריות באופך קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדווח
27/12/2008בהחלט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון אחרי לידהויקטוריה25/12/2008שלום... ילדתי בן לפני כחודש, ילד ראשון.. כבר במהלך ההריון היה לי מצב רוח ירוד והייתי בדיכאון... כעת אני בטיפול פסיכולוגי ואני סובלת מדיכאון לאחר לידה.. הפסיכיאטר רשם לי תרופה אולם אני לא אוכל להמשיך להניק וזה מאוד חשוב לי כי אני מרגישה כעת שזה הקשר היחידי שיש לי איתו... האם ישנה תרופה שאפשר להניק איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון אחרי לידה
27/12/2008לוירטוריה שלום
מזל טוב על הלידה!
לצערי תרופות עוברות לחלב אם. לכן הדילמה הוא קשה בין להניק או לא. את צריכה לשקול את עומק הדיכאון לאומת הפגיעה האשפרית בקשר עם הבן. צריך לזכור שהרבה נשים מגדלות ילדים בלי להניק ומצליחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקסל3325/12/2008שלום בשנתים האחרונות נטלתי לוסטרל 50 מג שעזר לי לדיכאון. לאחרונה חלה ירידה באפקטיביות ולא רציתי להעלות את המינון (חוסר חשק מיני), ולכן נתן לי פסיכיאטר איקסל שגם אמור לפתור לי את בעית הריכוז. כעת מזה חודש וחצי אני נוטלת 75 מג איקסל לפני השינה (כי עדין חשה בחילות וסחרחורות) ולא מרגישה שהתרופה משפיעה כלל. מהו המינון המומלץ באיקסל (אם רק 50 מג לוסטרל עזר לי)? האם הוא אכן עוזר לריכוז (קריאת טקסטים)? מתי אמורות להפסיק תופעות הלוואי? צריך לאכול לפני כדי שיהיו פחות? מתי כבר ימציאו תרופות בלי תופעות לוואי כי זה ממש הורג אותנו???? תודה וחג שמח (בעיקר למדוכאים)!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיקסל
27/12/2008ל33 שלום
איקסל ניתן בין 100-200 מג ליון. אפשר לקחת עם אוכל כדי להקטין תופעות לווי במערכת העיקול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלות בכלל!
3330/12/2008נראה כאילו סתם רשמת משהו לצאת לידי חובה. חבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה על סרוקוול דחוף!!!!!!!!!קובי24/12/2008אני נוטל סרוקוול במינון 100 מ"ג בערב בשעה 21:30 לערך פלוס מינוס האם הסרוקוול נועד לטפל בחרדות קשות ומחשבות טורדניות באופן מסיבי ? כי תרופות מה-SSRI לא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה חשובה על סרוקוול דחוף!!!!!!!!!
27/12/2008לקובי שלום
סרוקאל לא תרופה נגד חרדה או כפייתיות. במצבים שאין תרופה טובה לטיפול אפשר לחזק את הטיפול הבסיסי עם תרופה כמו סרוקאל
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור לגבי הסרוקוול
קובי28/12/2008לכמה זמן זה משפיע סרוקוול 100 מ"ג מרגע שאני נוטל את הכדור ? ואני לוקח אותו בערב בשעה 21:30 בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרמירי24/12/2008האם לחץ נפשי ומתח חמורים מאוד יכולים לגרום להתרפצות של הפרעות קצב בלב, אלרגיות בדרגות חמורות, פגיעה בבלוטת התריס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקשר
27/12/2008אין ספק שלחץ משמעותי ממושך יכול לגרום לשינויים פיזיולוגים אבל מחלה של ממש לא הוכחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה הדרגתית במינון סרטרליןרונה24/12/2008שלום לד"ר, אודה מאוד לעזרתך, אני נוטלת סרטרלין 50 מ"ג לטיפול ב-OCD ובולימיה. רופא משפחה אישר לי העלאת מינון ל-100 מ"ג שהם שני כדורים ליום. (ע"פ מחקרים המינון היעיל הוא 150 מ"ג) האם חשוב שאעלה במינון באופן הדרגתי ואיך לעשות זאת, אם ככה? האם את שני הכדורים עדיף לקחת בהפרש של 12 שעות או ביחד או שאין לזה משמעות? תודה רבה, יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעלייה הדרגתית במינון סרטרלין
27/12/2008לרונה שלום
את יכולה לעלות את המינון חצי כדור פעם ב 3 ימים. אפשר לקחת את הטיפול ביחד עם אוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשבר פסיכוטימרים24/12/2008שלום, בני חזר לפני תשעה ימים מהודו עם משבר פסיכוטי שנמשך כבר כחודש ימים לאחר שימוש בג'אראס. אתמול הוא עבר איבחון בכפר איזון ונמצא מתאים לכפר אולם איננו יכולים לאשפזו שם בגלל העלות הגבוהה. מבחינת השימוש בסמים נאמר לנו שהוא בסקאלה הנמוכה של השימוש שרגילים לו התרמילאים, וכנראה עקב היותו בחור לא יציב ורוחני מאוד, דוקא הוא נפגע. עוד נאמר לנו שהזמן הרב שהוא נמצא כבר בפסיכוזה יכול לפגוע בו לתמיד והשאלה היא כיצד? אנחנו בודקים עבורו טיפול חלופי, באמצעות שהות בבית בחברת בני משפחה במשך 24 שעות בתוספת טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי שנשמח לקבל שם של מטפל באזור ירושלים. לסיכום, יש לי שתי שאלות: 1. מהו הנזק הבלתי הפיך של משבר פסיכוטי עקב השתהות בטיפול, אם יש כזה. 2. שם של פסיכולוג קליני או פסיכיאטר באזור ירושלים המתמחה בטיפול בתרמילאים עם משבר לאחר שימוש בסמים. בתודה, הורים במשבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשבר פסיכוטי
27/12/2008למרים שלום
פסיכוזה בגיל של הבן שלך יכולה להיות משנית לשימוש בסמים או יכולה להיות ראשונית ושרק התפרצה בעקבות השימוש בסם. הפסיכוזה בעקבות סמים קצרה יותר. בשתיהן מטפלים באופן דומה בעזרת טיפול פסיכולוגי ותרופתי. כאשר יש סימנים פסיכוטיים צריך לתת תרופות ולמשך זמן ממושך. המהלך של הפסיכוזה משתנה אצל חולים שונים. קיום פסיכוזה לא אומר נזק מוחי בלתי הפיך עם כי ניתן לראות לא מעט מצבים שלא חוזרים לעצמם למרות הטיפול. אינני יכול להמליץ על טיפול בי-ם עליך לחפש ברשימות רופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)