מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשאלה26/05/2012
האם תרופוץ מרפוץ שרירים כמו מוסקול למשל נושאות סכנת התמכרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` פנחס דנון28/05/2012איילת שלום,
במוסקול יש מרכיב שנקראה Orphenadrine Citrate ומרכיב זה עלול לגרום להתמכרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ דנוןשאלה23/05/2012
אני חושב שאני מכור למשככי כאב. בלי הצדקה רפואית.לא יכול בלי אדולן,פתידין,ונופאן.אבל אני לא בטוח שאני רוצה טיפול גמילה אבל אני מפחד מההשלכות של שימוש בסמים חזקים.אני בן הפטיש לסדן,האם טיפול פסיכיאטרי יכול לגרום לי לרצות גמילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ דנון - תגובה
פרופ` פנחס דנון23/05/2012בוקר טוב,
אכן אתה צודק. לפחות אתה נמצא במצב של תלות אם זו לא התמכרות. תרופות כמו אדולן ופתידין מסוכנות ביותר (בגלל חומרים ממכרים בתוכם)
המלצה לפנות לפסיכיאטר ולעשות גמילה מבוקרת עם טיפול תרופתי לגמילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוףמ21/05/2012
אחותי לא מזמן הגיעה לבה"ח בגלל סמים והתגלה שהיא כבר 3 שנים נוגעת באופן קבוע בכל סוגי הסמים חוצ מקריסטל ובאלכוהול ניסיתי לקחת אותה לגמילות אבל הכל יקר ועולה המון כסף והיא גם בעייתית ולא מוכנה לקבל עזרה,תגידו לי מה אני יכולה לעשות לאן לקחת אותה לאן לפנות שלא תברח לי מהידיים ותחזור לזה אני צריכה תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף - תגובה
דפנה הלמן21/05/2012לנה שלום,
בלשכות הבריאות של משרד הבריאות ישנם מומחים בנושא התמכרויות.אני ממליצה לך לפנות לאחראי הרלוונטי על פי אזור המגורים.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינה באופן חד פעמיציקי08/05/2012
שלום אני סטודנט ויש לי בעיה שלפני מבחנים אינני מצליח להירדם מהלחץ. כמובן שלא ישנת צהריים לפני ושלא שתיתי קפאין , וכמובן שאנני לוקח ריטלין באותו יום שלפני . ניסיתי תרופות טבעיות ושום דבר לא עוזר .
איזה כדור שינה מומלץ לקחת ערב לפני , ושלא יעשה תופעת לוואי של הנגאובר. יום למחרת ?
תודה רבה.
האם זה יגרום להתמכרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי שינה באופן חד פעמי - תגובה
פרופ` פנחס דנון09/05/2012איל שלום,
כדי לפנות לרופא משפחה לקבל ממנו מרשם חד פעמי לכדורי שינה
חשוב ביותר להשתדל לא להשתמש בכדורים יותר מפעם]פעמיים בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דווקאהורים חוששים19/04/2012
ביום הכל כך רגיש הזה שבוא מעולם לא יכולתי להרגיש כואב, עצוב התחלתי להרגיש מהי החלמה.
ראיתי סרטים על הזוועות על המלחמות ועל יחידי סגולה כמו אנילביץ' שהצליח להנהיג בתופת שלא ראה האדם כמותה.
כדי לשרוד אנשים עשו מהבלתי יאומן יאומן ומתוך השרידים קמנו אנחנו לעם חזק.
אז כן, זה גורם לי לרחמים עצמיים שמזינים את המחלה שלי. אבל אז אני נזכר.
אני נזכר איך הרסתי, ניפצתי, בגדתי, דיקרתי, הייתי לחוץ, חרד ומת חי.
לי הייתה ברירה. לא כמו האנשים אז ב 1940 שלהם לא הייתה ברירה ונרצחו רק בגלל הגזע שלהם.
מיליון וחצי ילדים שנרצחו באכזריות.
היום יש לי ברירה. היום לא אכנע למחלה וגם לא אנצח אותה אלא פשוט אשב חסר אונים מול ההתמכרות שלי ואבין שאני לא יכול יותר ושרק כוח שגדול הרבה יותר מהכוח האנושי יעזור לי רק להיום.
היום אני לא יכול לדמיין שדבר כזה יקרה לי. כי אין לי כוח יותר.
אוהב אתכם.
שמשכחולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנו צריכים תקוה
פרופ` פנחס דנון20/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשמשכחולה
ציפי06/05/2012שלום לך. אפשר לשבת מהצד ולהיות צופה של החיים שלך וניתן לזוז ולהיות גורם על מה שקורה עכשיו ויקרה בעתיד. יש שם מישהו בחוץ שרוצה ומעוניין לעזור לך צריך רק להושיט יד ולקחת.
יש פתרון לכל מצב! לא משנה עד כמה הוא גרוע!
מי שלא מנסה לא מצליח! יש לפקוח את העיניים ולראות מי מוכן לסייע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובססיה מיניתגלית16/04/2012
שלום,
לפני מספר חודשים בעלי שיתף אותי בבעיה שהוא נושא עימו מספר שנים ושלא היה לי מושג על קיומה- התעסקות מוגברת במין. הוא פנה לפסיכוטרפיסט שאיבחן זאת כ"אובססיה מינית". כעת הוא נמצא בטיפול מזה כחודשיים. הבעיה היא ההתמודדות שלי בנושא. אינני יודעת כיצד להכיל את ה"חולי" הזה וכיצד להתייחס אליו. אני מרגישה נבגדת ופגועה, עד כדי כך שכל המחשבות שלי ושגרת החיים הם רק סביב זה. מבחינה רגשית התרחקתי מבעלי מאוד. אני כל הזמן חודשת בו וכעס עז מציף אותי בכל פעם שאני חושבת על השנים הרבות בהן הוא הסתיר זאת ממני. (ולכל זה מתווסף העול הכלכלי של הטיפולים שנחת עלינו בבת אחת..) אני מודעת לקושי העצום שבעלי מתמודד עימו, אבל הוא נמצא כרגע בטיפול ואני מרגישה בודדה במערכה עם הפצצה הזאת שנפלה עלי ושאין לי שום כלים להתמודד איתה.
מה הייתם מייעצים לי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיה מינית - תגובה
פרופ` פנחס דנון17/04/2012גלית שלום,
אני ממליץ לפנות למטפל-ת של בעלך (כמובן בהסכמתו) ולהגיע לשיחה משותפת (אחת או שתיים) כדי לקבל יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכורה לשוקולדמיקי08/04/2012
עצות לגמילה מבולמוס לשוקולד, בעיקר אחרי ארוחת צהרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכורה לשוקולד - תגובה
פרופ` פנחס דנון09/04/2012ממליץ לבדוק בספר כולנו מכורים פרק התמכרות לאוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמחארטור05/04/2012
יצאנו לנקיון, יצאנו לחרות
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח
פרופ` פנחס דנון08/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקיון רעליםלינוי01/04/2012
שלום
אימי נטלה כדורים נגד דיכאון במשך חצי שנה
(ציפראלקס וויפאקס) היא הפסיקה לקחת אותם לפני כחמישה ימים כיוון שהם גרמו לה לתופעות לוואי קשות כגון: רעידות, צפצופים באוזניים וכדומה. יש לציין שאימי אישה בריאה וחזקה באופן כללי והייתה פעילה מאוד ועובדת עד לפני נטילת הכדורים. היא נאלצה ליטול את הכדורים מכיוון שחששה לפני כשישה חודשים מפני תוצאות בדיקות שעברה( שתוצאותיהן היו טובות לבסוף).
כרגע אימי עדיין חשה בחילות, רעידות וכדומה. הבנתי מקריאה בנושא שהכדורים הללו הם כמו סמים. ורציתי לדעת איך אפשר לעזור לה לנקות את הגוף מהרעלים הללו ולשפר את מצב רוחה באופן טבעי ולא מזיק.
תודה רבה
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקיון רעלים - תגובה
פרופ` פנחס דנון01/04/2012לא הבנתי את צורת הפסקה. האם ע"י מעקב רופא מטפל או על דעת עצמה ?
הפסקת טיפול על דעת מטופל ללא השגחה עלולה לגרום לתופעות לוואי כמו שאת מתארת.
תופעות אלו ברב המקרים נמשכים מספר ימים עד מספר שבועות. לכן כדי לפנות לגורם מטפל כדי לקבל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף מרעלים באופן טבעי
ציפי06/05/2012יש דרך כזו. אך לפני כן יש לדאוג שהופסקה נטילת הכדורים בהנחיית רופא, יש לערוך בדיקה רפואית מקיפה שתאשר את ואז לפנות אלינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מאופידיםאביבית19/03/2012
אני אחרי חצי שנה של טיפול במדבקת בוטרנס 20 מ"ג, אוקסיקוד אוקסיקונטין
בקיצור כרגע אני הפסקתי ואני בגמילה סובלת מכאבי תופת והתכווצויות. כאבים בלתי נסבלים בבקשה האם יש למישהו פתרון? כי אופטלגין ממש לא עוזר לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מאופידים - תגובה
פרופ` פנחס דנון20/03/2012שלום לך,
ממליץ לעשות גמילה מבוקרת תחת השגחה של רופא מומחה ולפנות בדחיפות לטיפול
כתרופות שאת כותבת מאוד מסוכנות עלולות לגרום לתופעות גמילה קשות אפילו בהפסקתן הדרגתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות וגמילה קלונקסu16/03/2012
שלום רב,
יש לי היסטוריה רפואית מורכבת עם סוכרת נעורים, חשד לאפילפסיה טמפורלית, הפרעות קשב וריכוז ואי סבילות לעמידה (POTS) מלבד זאת לא על רקע סיבוכי סוכרת היו לי מספר החייאות שהסיבה להן לא ברורה ונמצאת בבירור.
לאחרונה התחלתי לקבל קלונקס פעם ביום במינון של חצי מיליגרם כדי להקל על תופעות לוואי שגורמת לי תרופה בשם גוטרון שאני מקבלת ל POTS (גירוד בכל הגוף, בעיקר בקרקפת ונימול בלתי פוסק בשעות הפעילות של התרופה בלבד). מלבד הקלונקס והגוטרון אני מקבלת כמובן אינסולין, קפרה לאפילפסיה וריטלין LA ל ADHD.
אני מתייעצת כמובן עם הרופאים המטפלים אבל השאלות שלי הן כדלקמן:
1. לאחרונה אחרי שבועיים וקצת של טיפול יומיומי בקלונקס התחלתי להפסיק להרגיש את תופעות הלוואי של התרופה (יובש בפה, סחרחורת, עליה בתיאבון) אבל גם את ההשפעה המטיבה. הייתכן הסתגלות לתרופה אחרי תקופה כזו קצרה? הקרדיולוג טוען שלא ודווקא בשל המינון הנמוך והחליט לנסות לראות איך להתאים את התרופה כדי לראות אם זה גורם לי שוב פחות להרגיש את הנימול והגירוד. אני גם מפחדת מעליה של המינון של הקלונקס בגלל העניין של הפירכוסים ופעמים קודמות שהיו לי פרכוסים הם הסתיימו ב Cardiac arrest
2. סיבה נוספת שאני חוששת מהעלאת המינון היא שיש לי תחושה שיש לי נטיה כלשהי לתלות. במקרה של הריטלין נוצרה כזו שקשה לי לתפקד בלעדיו. (אני עו"ד ולומדת לתואר נוסף בתחום אחר). עם הקלונקס אני לא מרגישה את פיזי אבל חוששת שהפוטנציאל קיים. האם יש סיבה לחשוש? הקרדיולוג טוען שקלונקס נותנים גם לתקופות ארוכות ולא רק כטיפול קצר טווח.
לשילוב המוזר הזה הגיעו אחרי שפשוט תרופות כדוגמת חוסמי סידן ובטא שמשמשות לטיפול באי סבילות לעמידה גרמו לי לא להרגיש טוב.
בברכה
ובכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות וגמילה קלונקס - תגובה
פרופ` פנחס דנון18/03/2012שלום,
קלונקס הינה תרופה ממכרת ומסוכנת מבחינת שימוש בטווח הארוך. לגבי מינון והמשך טיפול כדי להתיעץ עם גורם מקצועי בארבע עיניים (כמובן לבוא עם כל היסטוריה רפואית, בדיקות, אבחונים של רופאים מקצועיים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לפייסבוקאורן15/03/2012
אני לא צוחק.. אני מרגיש שנאי ממש מכור. וזה מפריע לי בעבודה.. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לפייסבוק - תגובה
דפנה הלמן15/03/2012אורן שלום,
גמילה מהתמכרות דורשת טיפול.מדובר בהשקעת אנרגיה נפשית שדוכאה ומקבלת תיקוף באמצעות הפעולה הכפייתית.למעשה מדובר בסכסון אין סופי עם איזה שהוא יצר שדוכא.
על מנת להבין באופן מעמיק יותר את הדרך הכפייתית לקיומם של קשרים במסגרת הפייסבוק,נדרש טיפול פסיכולוגי דינמי
בברכה,
דפנה הלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה מכורה לקשרמיה03/03/2012
בת 49 ג +2 וגם הגבר גרוש+ .
בקשר רע 6 שנים פרידות חזרות נפרד ממני לאחרונה הרגשתי בדיכאון עמוק שאני לא יכולה בלעדיו .כרגע אנחנו ניפגשים. מטופלת במרפאה לבריאות הנפש עקב משברים וקשיים משפחתיים.
ללא תרופות התחלתי רק בוואבן דרך הפסיכאטר מצבי קשה מאוד גם חשבתי שאני מכורה עוד קודם הפסיכולוגית ( המתמחה ) מאשרת זאת. הגבר מכור לסמים - קריסטל.
נמצא במרכז טיפולי . מה עושים לא מסוגלת להתרחק ממנו .לא יכולה בלעדיו. וגם באות לי מחשבות לא טובות בגללו. בטח תגידי שהמקום יעזור לי מה אתה חושבים ? .
אפשר לצאת ממצב כזה ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה מכורה לקשר - תגובה
דפנה הלמן05/03/2012מיה שלום,
את אכן מאוד מושקעת בקשר עד כדי כך שרוקנת את עצמך...
על מנת להבין מדוע את לא יכולה בלעדיו,יש צורך בהבנה מעמיקה יותר אודותייך.זאת ניתן לעשות במסגרת טיפול פסיכותרפי.
כיוון שציינת שאת מטופלת במרפאה לבריאות הנפש,עלייך לשתף את המטפלת שלך בכל התכנים על מנת לבחון את הכוחות שלך להתמודד עם עצמך ועם הקשר.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכורה לקשר-הצעה לבקשת העזרה
רק להיום05/03/2012מיה היקרה , בנוסף למה שדפנה המליצה לך , יש קבוצות נהדרות ללא תשלום של CODA -"תלויי יתר אנונימים " זוהי קבוצה של נשים וגברים שמספקת מסגרת של ידודות הבנה ותקווה לחברים בה
והם מתכנסים אך ורק כדי לעזור לעצמם להפסיק עם ההתמכרות שלהם
בהצלחה
אוהבים אותך איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לאינטרנטחדווה19/02/2012
יש איזושהי עמותה או גוף שעוסק בזה ? זה מוכר בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לאינטרנט - תגובה
פרופ` פנחס דנון20/02/2012שלום,
מיינד קליניק (צוות שלי) ודר' אביב ויינשטיין יש ניסיון רב בטיפול בהתמכרות לאינטרנט אצל מבוגרים.
לגבי מתבגרים מכון גרין בתל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה מכון פרטי לגמילה מכדורי שינה?אייל10/02/2012
מי יכול לתת לי טלפון או משהו של מכון גמילה פרטי מכדורי שינה והרגעה?
ניסיתי בבית עם פסיכאטר מומחה ולא הצלחתי.
בבקשה לא בית חולים רק מכון פרטי
???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מכון פרטי לגמילה מכדורי שינה? - תגובה
פרופ` פנחס דנון12/02/2012שלום,
מכונים פרטיים כמו מיינד קליניק והבטים אינם מבצעים גמילה באשפוז
לכן לפנות לטיפול אך לדואג להשגחה של קרוב משפחה בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ בנושא גמילה מכדורי שינה - תגובה
פרופ` פנחס דנון03/09/2014שלום,
מומלץ להגיע ליעוץ מסודר ולעשות שני בטיפול הקיים לצורך הפסקת כדרי שינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)