מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריטלין וחשיש...16/11/2011
שלום,
האם השילוב בין השנים מסוכן?
אני לוקחת ריטלין בשעות הבוקר/צהריים, ומעשנת ג'וינט בלילה אחרי השפעת הריטלין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין וחשיש - תגובה
פרופ` פנחס דנון17/11/2011שלום,
שילוב בין ריטלין וחשיש עלול להיות מסוכן נפשית ואיפלו פיזית (מבחינת תדירות וכמות)
המלצה הינה לא לעשן חשיש בימים של נטילת ריטלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהמר??הכחשה להימורים? או תמימות דעתנטלי14/11/2011
אני נשואה כבר 12 שנה, ב5 שנים האחרונות הבית הפך לגיהנום עד ליידי אין כסף לצרכיים בסיסיים אוכל וצרכים לילדים וכד'. לאורך כל השנים בעלי עובד עד השעות הקטנות של לילה, כולל סופ"ש. איננו נמצא בבית כמעט אף פעם ובכל זאת אין לו כסף לתת עבור צרכים בסיסיים כולל תשלומי הבית. או פשוט להיות איתנו.
הוא עובר מעבודה לעבודה
כמויות הכספים שנשפכו -ונתנו לו ביד -מדובר במאות אלפי שקלים, לווה מכל אחד שבא במגע איתו, כל החברים שלנו נעלמו, הסתבך קשות עם השוק האפור, מהמשפחות מהבוסים. שאלתי אותו כמה פעמים והכחיש בכל תוקף. הוא מזניח את עצמו בצורה מחרידה וכן גם אותנו מבחינה ריגשית וחומרית.
יכולת הדיבור שלו והשיכנוע היא פשוט ממולחת וכל פעם מצליח לשכנע אותי -יהיה בסדר
מה שמדהים - אף אחד לא ראו אותו לאורך כל השנים מהמר, לא ראו אותו באיזה שהוא מקום מוזר ומהמר - וזה מה שלא מובן לי.
הסימנים מראים שכן? אבל אף אחד אף אחד לא ראה אותו.
אשמח לתשובה מהירה היות והתחלתי במהלך היפרדות בלית ברירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהמר??הכחשה להימורים? או תמימות דעת - תגובה
דפנה הלמן15/11/2011נטלי שלום,
בגוף השאלה שלך נמצאת התשובה.
על פי הסימנים שאת מתארת סביר להניח שמדובר באדם שנמצא במצוקה קשה.
נהיר כי הוא זקוק בדחיפות לטיפול.בשלב ראשון הייתי מבהירה לו כי ברצונך להבין לאן נעלם ולאן הולכים הכספים.בשלב הבא הייתי מתנה המשך זוגיות בתחילת טיפול.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה ללא תשלום להחלמה מהימורים
ארד11/12/2011גבעתיים - רח' משמר הירדן 18, בימי ב' בשעה 19:00 ימי ד' 19:30, ובימי ו' בשעה 14:00
ללא דמי חבר ללא פוזות
המקום הציל חיים של עשרות
ש.מ.ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?שלי13/11/2011
הי אני שלי ויש לי אח מכור לסמים מגיל 18..ואני בת 14 וכיום הוא בן 28
שהייתי קטנה חיוויתי המון דברים לא נעימים..ריבים בבית,צעקות ,איומים,אמא שאומרת לי להתקשר למשטרה מול אחי אבל אני קטנה ולא מבינה מה רוצים ממני ?..
אח מסומם עם מזרק ביד שאומר לי שאני אחות חרא ,אמא בוכה משטרה בבית!
וכל הדברים האלה מלווים אותי עד עכשיו
הוא היה בקהילות ..בהוסטלים ..מה לא?!
אני זוכרת את היום בו דפקו בדלת ב3 בלילה ..קמתי לפתוח וראיתי אותו עם תיק.תיק שממנו הוא ברח מאחד הקהילות בנתניה...יש לי עוד אח קוראים לו בן
הוא והאח שמכור הם אחים מאותו דם ,אני אחות חורגת בן בן 23 הוא יותר הכיר את האח שמכור יש להם קשר טוב...אמא שלי עברה המון בחייים..וכיום האח המכור הוא בכלא ..רוצה להיכנס שוב לקהילה..הוא רוצה ואומר :חיים חדשים,אני יגמור פה וילך לתל אביב אני יצליח.
קשה לי עם זה.כי שמעתי את זה כל כך הרבה...שהוא מתקשר מהכלא..הוא מדבר עם בן ואמא ואיתי שלום מה נשמע ובי...!
ראיתי אותו במצבים קשים
שאמא ובן לא היו בהם...הייתי אני והוא הרבה פעמים בבבית..וראיתי אותו שותה,ומקיא,וגונב ..וכל הזמן הלכתי להגיד לאמא..ושעצרו אותו ואמא הלכה להביא לי דברים הלכתי איתה ..והתחלתי לבכות...זה הורס אותי...רציתי לכתוב על זה ספר..לכל המכורים לסמים שיראו מה המשפחות עוברות,שאני מקוווה בכל ליבי שהוא יצא מזה..לכתוב בספר את תפילת השלווה שהם אומרים כל בוקר בקהילות לפרט הכול..אבל הפסקתי
משהו עצר אותי מלהמשיך...קשה לי נורא..אפילו אמא שלי לא יודעת כמה קשה לי עם זה שיש לי אח כזה...אף אחד לא באמת מבין מה עברתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים? - תגובה
דפנה הלמן13/11/2011שלי שלום ,
אכו זה קשה לחוות חוויה קשה של התמודדות עם אח מכור.
אם את חשה מצוקה שאינה מרפה ממליצה לך לפנות לשיחות שתאפשרנה לך לעבד את אשר עברת.בספרות מדברים על טראומה משנית.הכוונה היא באמת לאותם אנשים שחוו טראומה של אדם קרוב
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום צריכה ייעוץ דחווף.לילך מקייס11/11/2011
ישלי דוד בן 18 וחצי לפני כמה שנים, בערך בגיל 15 הוא התחיל להשתמש בסמים, פעמיים בשבוע במשך שנה ומשהו. היום הוא נקי ולא נוגע בסמים, מהם הסימנים שנישארים אצל אדם שנגע בסמים?
האם טיקים בגוף (ידיים, רגליים, עיניים) הם סימנים לאדם שהשתמש בסמים?
האם בן אדם שהשתמש בסמים יחזור לזה בעתיד?
האם טיקים אלה ייעלמו בעתיד?
אשמח לקבל תשובות תודה רבה מראש
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צריכה ייעוץ דחווף. - תגובה
פרופ` פנחס דנון14/11/2011בוקר טוב,
אין לנו תשובות לשאלותך כ"כן" או "לא"
תשובה יכולה להיות בגלל סמים סימנים כמו אנשים חוזרים לשימוש בעתיד
רוצה לקבל מידע נוסף ניתן לרכוש ספר "כולנו מכורים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היתמכרות שהישתלתה עלייאלין09/11/2011
שלום רב, אני אלין
זה אולי ישמע מאוד מוזר אבל יש לי היתמכרות שהישתלתה על חיי , אני לא ידועת מה לעשות כבר ואיך לעצור, תמיד זה חוזר אלי שוב , זה פשוט נורא!
לא מדובר פה בהיתמכרות לסמים או משו בסיגנון הזה .
אני מכורה לחיטט בעור בפנים שלי .כן זה נישמע דפוק אבל אני פשוט לא יודעת איך להפסיק ! כבר המון זמן זה ככה (כמה שנים) ... אינ תמיד מנסה להחזיק את עצמי ולא לגעת , אבל אחרי ימקסימום יומים זה שוב קורה . זה מגיע למצבים שפשוט כול הפנים שלי בנקודות אדומות כואבות שפצעתי את עצמי וממש הכול לחיים סנטר אף.וואין לי עור בעייתי ! להפך הייה לי עור נקי וקורן ליפני כן. זה מגיע למצב ש אני לא יכולה לצאת מהבית בגלל שזה נירא מפחיד נורא . אז אני פשוט מסתגרת וימים שלמים לא יוצאת ולא מראה את עצמי לאף אחד ... זה מכניס אותי לדיכאון ולאובדן! וזה כואב לי!וזה תוקע אותי מאוד בחיים! ואני יודעת ומבינה הכול אבל עדיין לא מצליחה להפסיק ! פשוט זוואה!
אני לא יודעת ממה זה נובע
מה אני יכולה לעשות ? איך אפשור להפסיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתמכרות שהישתלתה עליי - תגובה
פרופ` פנחס דנון09/11/2011אילן שלום,
לפי דווח קצר כנראה אתה סובל מתופעה שנקרת הפרעת חוסר שליטה על דחפים.
אתה חייב לפנות לטיפול מקצועי בהקדם
למרות הרצון החזק שלך לא תוכל להתגבר על זה בלי עזרה מקצועית
בהלצחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכורה כשנה לתרופות מרשם נרקוטיותרנית08/11/2011
לפני שנה עברתי ניתוח שהתרשלו בו והיה פיזית ונפשית מפח נפש ואני לבדי ללא תמיכה ברוב חיי,התחלתי לקבל פרקוסט 10 במשך חצי שנה לכאבים ואח"כ גם טרמדקס טיפות וכדורים 200 מ"ל ללא הגבלת כמות כרגע אני מכורה לכמות גדולה לא מצליחה לישון,להתרכז לנהוג מרגישה רע שניסיתי להפסיק להפחית התחלתי לרעוד בצורה קשה להזיע לשלשל להקיא עד שאחרי יומיים שוב נטלתי את התרופות פניתי לרופא משפחה ולמנתח שכבר אין לי הרבה כאב הם אמרו פשוט תפחיתי לבד אין מה לעשות איך אני נוטלת עשרות כדורים ביום במיטה,לא עובדת מפוטרת כל חיי אני חיה ומתפרנסת לבד כבר מכרתי את כל חפצי כדי לשרוד פניתי לאל סם שאמרו לי אנחנו לא מתעסקים בהיתמכריות כאלה,מה עלי לעשות?רנית.אני רק בת 30 ולא רוצה שחיי יראו ככה ולא יודעת לאן עוד לפנות.אינני בקשר עם משפחה ולמרות הכול פניתי לעזרה ושפטו אותי ולא היתה עזרה כי אני בושה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכורה כשנה לתרופות מרשם נרקוטיות - תגובה
פרופ` פנחס דנון09/11/2011רנית,
את חייבת לעבור גמילה
לפנות לפסיכיאטר שיודע לטפל בהתמכרויות בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך
רנית24/11/2011הנה ניסיתי שוב להפחית מאז ההודע ה לבדי נהייתי חולה מאוד ושוב פוטרתי מ2 עבודות אני אצלצל במהרה למרפאה ומקווה שתוכלו לעזור לי לצאת מהגהינום הזה.
רנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Question-s of addictionStudent08/11/2011
Hello,
We are high school students that are interested to know about the symptoms of addiction. And how you can help a person addicted to overcome this.
Thank you!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Question-s of addiction - תגובה
פרופ` פנחס דנון09/11/2011You can find all information in the book called "we are all addicted"
From Ramot Tel Aviv University Press via Steimatzky in internet or book shops* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה להכוונה למרכז גמילה מסמיםגיליגן06/11/2011
שאלתי קצת מורכבת- יש לי חברה טובה, בת 32, עובדת בתפקיד בכיר, רווקה.
יש לה מכלול בעיות וסובלת מדיכאון. כבר שנים שבנוסף לטיפולים וללקיחת כדורים פסיכיאטריים
היא מעשנת גראס לסוגיו מדי ערב. העישון הוא סוג של "התמודדות" מבחינתה, דרך לברוח מהרגשות הקשים- והיא מאוד מודעת לכך,
אך אינה מסוגלת להפסיק שכן הפחד מתחושת הבדידות הקשה והחלל והריקנות שיקיפו אותה- מונע זאת ממנה.
לאחרונה המצב הורע (קרו דברים בעבודה שדירדרו אותה שוב אל תהומות הדיכאון והפסיקה ליטול כדורים פסיכיאטריים על דעת עצמה).
אני חוששת שתפגע בעצמה, וגם אם לא- היא הרי סובלת מאד.
היום באתי אליה ובשיחה היא עצמה העלתה פתרון "קיצוני" של עזיבת הכל (עבודה, דירה) ומעבר לאיזשהו מרכז גמילה לקבל טיפול ארוך שאולי יעזור...
לטענתה- היא לא מעוניינת כרגע "להתייצב" רגשית (למשל- לחזור לכדורים) כי איננה מעוניינת בחיים הללו שהנהיגה לעצמה: עבודה, ובערב עישון עד אובדן תחושה....
אופצייה של מרכז גמילה, על אף הקיצוניות, כן עוררה אצלה תקווה של אופצייה לשינוי חיים. בעבר כבר ניסתה להפסיק לעשן לבד (לא תחת אשפוז או משהו בסגנון)
והצליחה, אך מכיוון שלא הצליחה לחולל שינויים נוספים בחייה- אחרי 3 חודשים לא ראתה טעם עוד וחזרה לדבר היחיד שעזר לה להעביר עוד ועוד יום איכשהו- העישון.
הליכה למרכז גמילה ועזיבת החיים הנוכחיים לפרק זמן כלשהו- כמובן שזה צעד מאוד מפחיד ולא פשוט, והייתי מאושרת שהיא בכלל חושבת ושוקלת אופציה כזו.
אבל מה??
משיטוטיי ברשת, לא מצאתי שום מרכז שיכול להתאים לבחורה כמוה! בחורה משכילה, חכמה שכלפי חוץ נראית כמו כל אישה צעירה בגילה.
האם מישהו מכיר או שמע על איזשהו מרכז שממש גרים בו ולמעשה מקדישים מספר חודשים רק לפעילות גמילה ושיקום נפשי?
לצערי לתחושתי ישנם או מרכזי גמילה "הארדקור" לנרקומנים/עבריינים וכו', או מרכזים שאינם כוללים אשפוז, שמציעים עזרה פסיכולוגית בנושא הגמילה וכו' אך למעשה במה יהיו שונים מטיפולים אחרים שאליהם היא כבר הולכת שנים?? (לא מדובר בבחורה שלא מטפלת בעצמה. מדובר בבחורה שאחרי שנים של טיפולים ותובנות, מרגישה שהמציאות סוגרת עליה ומוכיחה לה שוב ושוב כי אין לעולם כל צורך בה. זוהי תחושתה).
אשמח לכל תובנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה להכוונה למרכז גמילה מסמים - תגובה
פרופ` פנחס דנון07/11/2011אין בארץ מרכזי גמילה במסגרת שרותים חברתיים. אלה ישנן מחלקות פסיכיאטריות, קהלות טיפוליות או כמה מרכזים פרטיים בודדים.
המלצה היא להגיע לטיפול ואבחון אצל פסיכיאטר מומחה בהתמכרויות ולנסות לקבל טיפול לא רק בדיכאון אלה גם בהתמכרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיה עם מכור לשעברלילי06/11/2011
חיה כבר שנתיים וחצי עם מכור לשעבר(הרואין)במשך הזמן ניסה גם סובוטקס והתמכר לזה הגמילה היתה קשה וקרתה בעקבות עקשנותי וכמובן הרצון של חבר שלי ובמקביל הוא החל לשתות טקמדקס להקלת הקריז והתמכר גם לזה (בלי שימוש בסובוטקס) אני מרגישה שכל פעם מופיע משהו חדש ..אבל האם יש משהו שמקל את הגמילה מטרמדקס חוץ מירידה איטית מהתרופה או שזה יוביל להתמכרות חדשה ...שאלה שניה האם כדאי לצאת מהקשר הזה??אין לנו ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיה עם מכור לשעבר - תגובה
פרופ` פנחס דנון07/11/2011שלום לך,
ישנם טיפולים לגמילה מטרמדקס אך צריך לפנות לפסיכיאטר מומחה בהתמכרויות כדי לדון על אפשרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי רוצה שאישה כמוך תעזוב אותי
קטיה03/03/2013אבל נראה שלך יש את הכוח להציל את האדם ולהביאו להחלטה מה הוא מעדיף בחייים האלה, את הסמים ועוד משהו קטן שמקל לו על החיים הקשים, או אותך, שנראה שאת כל החיים שלו. ועד שהוא לא יחשוב ויאמין שאת תעזבי אותו אלא אם כן הוא יפעיל כוחות על ויעשה מאמץ בשם האהבה שלו אלייך. את חייבת להבהיר לו, וזה משהו מאד לא ברור אצל אנשים מכורים. את לא חצי הכוס המלאה שלו. את זאת שכנראה בזכותה הוא עדיין בחיים ולא זרוק ברחוב או מחטט לחברים שלו בארון תרופות או מוציא כל שקל וכשמעיפים אותו מעבודות, מי שם אם לא את.
אם תתני לו אולטימטומים - ואת בעצמך תאמיני בהם, האדם לא יצא ממעגל ההתמכרויות שלו. הוא צריך לעבור את זה יחד עם רופא ופסיכולוג, ומרפאה אלטרנטיבית. לא יכול להיות שאת כל הכוח שלו ואבני הבניין והיסודות שלו. את אישה מדהימה וכל הכבוד לך שבהאהבה שלך כל כך גדולה שאת מוכנה לחיות ככה. מה שאת עושה זה מדהים ואמן אמן תצליחי ובן זוגך יראה כוחות אדירים וההתמכרויות יהיו העבר שלכם והניצחון שלכם.
אמן שבן זוגך ימצא את הכוחות להעדיף אותך על פני כימיקלים.
בהצלחה ותהיי חזקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מהימוריםדנה05/11/2011
שלום,
בן הזוג שלי מכור להימורים תקופה די ארוכה של מספר שנים. ב3 שנים האחרונות הוא הצליח לגרום לי להאמין שהוא הפסיק והיום אני יודעת שהוא נפל שוב, ובגדול. לפני שבוע וחצי הכל נפתח ביננו, הסכמתי להיות שם בשבילו, הוא נתן לי סיסמאות לאתרי הבנקים, אתרי ההימורים וכו'.
היום הגיע המשבר הראשון שאנחנו לא מסכימים על דרך הגמילה. אני חושבת שהגמילה צריכה להיות מיידית, והוא חושב (אחרי שבוע וחצי של הפסקה שמאוד קשה עבורו) שהוא צריך להפסיק בצורה הדרגתית כדי שהצורך בכך יפחת וגם כי עכשיו שאני יודעת וזה גלוי התחושה אינה אותה הדבר.
אני אציין שבעבר הוא ניסה להיגמל עם שיטת 12 השלבים, אך עוד באמצע התכנית הוא שב להימורים.
הוא באמת בא ממקום של רצון להפסיק, ורוצה למצוא את הדרך שטובה עבורו לטווח הארוך.
אשמח לשמוע האם ייתכן והוא צודק והפסקה הדרגתית כאשר ההימורים גלויים בפניי יכולה להיות יעילה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מהימורים - תגובה
דפנה הלמן05/11/2011דנה שלום,
לא ברורה ההגדרה גמילה הדרגתית.אני ממליצה להפנותו לגורם מקצועי מומחה מתחום ההתמכרויות על מנת ללוותו בתהליך הגמילה.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה להחלמה מהימורים ללא תשלום!
ארד11/12/2011גבעתיים - רח' משמר הירדן 18, בימי ב' בשעה 19:00 ימי ד' 19:30, ובימי ו' בשעה 14:00
ללא דמי חבר ללא פוזות
המקום הציל חיים של עשרות
מכור נקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מכור לחדרי השקעותאנה03/11/2011
שלום בעלי מכור לחדרי השקעות הוא הפסיד כבר כמעט לחלוטין את כל כספו .אני אומרת כספו כי אנחנו ביחד כמעט חמש שנים , בזוגיות שנייה ובוגרת ,ואלה היו החסכונות שלו מעשרים וחמש שנים .ובארבע שנים הוא העיף הכל מתוך אמונה שברגע שהוא יתפוס את השיטה הוא יהיה על ה"גל" ..
שאלתי, איך גורמים לו להבין שהוא מכור.
אני משתמשת במילה הימורים לגבי בתי ההשקעות אך הוא מגיב לכך בכעס ולא מוכן לשמוע.
אציין שכמובן לוליי ההפסדים האלו יכולנו לחיות בקצת יותר נוחות ובפחות חרדות כלכליות ,
הוא טוען שהוא יהפוך אותנו למיליונרים בזכות אותם גרפים שיקריים,וגם היום כשכבר לא נותר דבר הוא שכח את הנייד והתקשרה מישהי מבית השקעות ואמרה שהוא יצר איתם קשר .
סליחה על החפירה אני שומרת את זה בבטן כבר כמה שנים , מתעמתת איתו כל כמה חודשים ולא מאמינה שאדם אינטיליגנטי עובד וריאליסטי רוב הזמן .מאמין לחלום ולא למציאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי מכור לחדרי השקעות - תגובה
דפנה הלמן03/11/2011אנה שלום,
אין ספק שבן זוגך מכור להימורי השקעות וזקוק בדחיפות לטיפול רפואי-פסיכולוגי.
ייתכן וסנקציה בתחום הזוגי עשוייה לקדם מוטיבציה לתחילת טיפול והבנת חומרת ההפרעה ממנה סובל.
ניתן לפנות לעמות"אפשר"
ניתן לפנות למכון מיינד קליניק
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה לטיפול בהימורים ללא תשלום
ללא דמי חבר ללא פוזות
המקום הציל חיים של עשרות
מכור נקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הודעה שנכתבה פהשירן03/11/2011
שלום.. לפני כמעט שנה בערך פניתי אליכם פה באתר ועזרתם לי מאוד! אבל.. את הפנייה באותו זמן רשמתי בשמי הפרטי האמיתי. כיום אני משרתת בצבא וחיפוש קל של שמי ברשת מוביל ישירות לשאלה ששאלתי כאן בנוגע לשימוש בסמים. זו לא הפעם הראשונה שאני פונה פה באתר בבקשה אם ניתן יהיה למחוק את אותה שאלה או לפחות לשנות את השם אך לא הייתה שום תגובה. הדבר פגע בי מאוד בשירותי הצבאי-הדיחו אותי מתפקיד! וגם באופן כללי שכן לעגו ולועגים לי בעקבות זה. אני מבקשה אנא תעזרו לי עם זה , למי אני פונה? בבקשה! הדבר הזה פגע בי וממשיך לפגוע בי מאוד!!!
זה רק לשנות את השם או למחוק לגמריי.... זה מקשה עליי להמשיך בחיים רגילים!! אשמח אם תעזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הודעה שנכתבה פה - תגובה
דפנה הלמן03/11/2011שירן שלום,
הדרך שבה אוכל לעזור לך זה להבין שהדברים שאת מציינת נחווים אצלך מתוך מציאות פנימית ולא מציאות חיצונית.
אני ממליצה לך לפנות לגורם מקצועי על מנת להקל על עצמך.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונה שוב
שירן03/11/2011העובדה שהדיחו אותי מתפקדי בצבא שנלחמתי עליו בעקבות ההודעה כאן זה בעיקר בגלל גרומים חיצוניים. אני רק מבקשת להסיר את השאלה או לפחות למחוק חלק מהשם כדי שזה לא יפריע לי בעתיד. אם יש לך דרך ואמורה להיות לך גישה לזה,לעזור באופן טכני באתר אני אשמח אני לא חושבת שזה אמור להיות בעייתי. סהכ מבקשת את עזרתכם בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונה שוב - תגובה
פרופ` פנחס דנון03/11/2011אין בעיה אבל תני לי את התאריך ועמוד של הפנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!!!
שירן04/11/2011תודה רבה רבה !!!!!
" מה קורה לי? 14:19 03.11.09" - לא מצליחה להגיע לעמוד אבל זהו ההודעה עם תאריך וכותרת הראשית. השם שלי מופיע שם פרטי ושם משפחה[נטלי - ....]. השם שציינתי בהודעה כרגע הינו שם בדוי מהסיבה שאני פונה אליכם עכשיו.
אם תוכל למחק הודעה זו לגמריי אני אודה לך מאוד מאוד מאוד! אם אין לך אפשרות אז רק בבקשה לשנות את השם. כיון שחיפוש קל בגוגל עם שמי המלא מוביל ישירות להודעה זו.
שוב תודה ענקית!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי את העמוד
שירן04/11/2011עמוד 15.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי את העמוד - תגובה
פרופ` פנחס דנון04/11/2011מחקתי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מסוגלת להפסיק לקנותמילי25/10/2011
שלום,
שלום, אני אישה נשואה בת 27, בחודשים האחרונים אני נוטה לבזבז
כספים רבים. אני פשוט הולכת לקניון וקונה כל מה שאני רואה. בעלי ואימי
מעירים לי על כך. אני מאוד שמחה בזמן קניות. יש לציין שכאשר אני
חוזרת הביתה ההתלהבות יורדת. אני לא מצליחה לשלוט בעצמי, אני מבטיחה
לעצמי כל פעם מחדש שאני בכלל לא אעבור ליד הקניון, וכל פעם מתפתה וקונה.
החודש כבר בזבזתי מעל 17-20 אלף שקלים, ואני חוששת שגם היום אני
אתפתה ואלך. בעלי אמר שאם אני אמשיך לעשות זאת אז הוא יאלץ לקחת
את הכרטיס אשראי שלי ולהביא לי כסף מזומן ולהגביל אותי בסוף של 300 שקלים
בלבד ליום.
אני חוששת שאולי אני צריכה ללמוד לשלוט בדחף הזה, אבל אני באמת לא יודעת
איך. אני רואה איך האנשים סביבי מאוכזבים ממני, הם לא שמחים בכך שאני
קונה לעצמי דברים שאני אוהבת ומותגים רבים אלא רק רואים את הצד הרע
שבזה ואומרים לי "עוד פעם קנית בגדים?"
מה עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוגלת להפסיק לקנות - תגובה
דפנה הלמן25/10/2011מילי שלום,
כפי שציינת אני קונה כל מה שאני רואה.קרי:זה אינו בשליטתך ואין כאן בחירה.
לפיכת מדובר בהתנהגות כפייתית .כשאנו מדברים על התנהגות מסוג זה,אנו למעשה מדברים על כך שאנרגיה נפשית מושקעת שוב ושוב במשהו שלא מרגיע אותך קרי:אינו הדבר ה"אמיתי".כיוון שמדובר במחירים כבדים תרתי משמע אני ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי,על מנת להבין את הדחף הבלתי נשלט שאת מתארת.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נטילת סבוטקסרמי08/10/2011
לד"ר שלום! אני נוטל מזה 6 חודשים סבוטקס, שהוא תחליף לאוקסיקונטין שנטלתי, הגעתי למסקנה די ברורה, הכדור הוא תחליף לא מוצלח לכדור הקודם, למעשה החלפתי התמכרות בהתמכרות קשה יותר! משיחה עם אנשים שנוטלים את הכדור, הגמילה ממנו קשה יותר מגמילה מהרואין! שאלתי, אני מעונין לרדת מ"המפלצת" הזאת ע"י החלפה לאוקסיקונטין ואז גמילה שהיא קלה בהרבה! האם זה אפשרי לקחת אוקסי לאחר הפסקת נטילת סבוטקס? האם זה אלול לגרום לאיטקציה שלילת או קריז? בתודה מראש , שנה טובה , רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נטילת סבוטקס - תגובה
פרופ` פנחס דנון10/10/2011רמי שלום,
אתה מתכנן להחליף התמכרות בהתמכרות אחרת...
המלצתי להגיע לטיפול כדי להגמל מהכול גם מאוקסיקונטין וגם מסובוטקס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוטקס מלכודת מרטיטה!
רמי10/10/2011לד"ר שלום! הבעיה איתי שהחלפתי לסבוטקס כדי שוכל להיגמל סופית מהגהנום של האופיטים, אחרי 6 חודשים אני מרגיש גרוע יותר, אמנם תהליך קבלת התרופה מסודר, אבל אני מרגיש פיזית ונפשית גרוע! כדי להיגמל סופית מהסבוטקס, התהליך הוא גרוע בהרבה מהאוקסי, כך שלמעשה נכנסתי למלכודת קשה! האם יש בארץ מוסדות גמילה אקוטית עם אישפוז מלא, מקום פרטי שאוכל להיגמל סופית, גם עם זה יעלה הרבה כסף? אני פשוט נורא נואש ומרגיש חסר אונים! בתודה מראש , רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוטקס מלכודת מרטיטה! - תגובה
פרופ` פנחס דנון11/10/2011בוקר טוב,
לא יכול להמליץ על מסגרות אשפוזיות אבל כן ממליץ על טיפול במסגרת פרטית כמו מיינד קליניק, מרפאת הבטים או רופאים פרטיים כמו דר' אביבה וולף, דר' זיו כרמל או דר' ארטורו לרנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בבנימינה
אורי16/02/2016מקום שעזר להרבה אנשים. (זה יעני מתכונת אישפוז כזה עם לינה ופסיכיאטר ומדריכים, זה בדרך של האן איי) לי אישית הוא לא התאים אבל הוא עזר להרבה אחרים והאנשים שמה אנשים טובים ושווה להתקשר לברר פרטים..
ויש את בית חם בקרית אתא שזה יותר לקריזים הראשונים ופחות טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה
דני19/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה - תגובה
דפנה הלמן19/08/2012דני שלום,
אשמח אם תמקדאת שאלתך,
בברכה
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה ביתית מסבוטקס
סופיה29/05/2013וואו, מאיפה להתחיל?? אני מטופלת במרפאת היבטים כבר מספר שנים והאמת שהם לא מציעים שום פתרון לגמילה מסבוטקס. יש לי ילדה בת שנתיים וחצי שנולדה בכריז אחרי שאמרו לי במרפאה שהתינוקת לא נמצאת בסיכון בעקבות נטילת הסבוטקס!! עכשיו אני נמצאת בשבוע 32 ואני לא מתכוונת להמשיך ליטול את התרופה הזאת ולא משנה מה אני אצטרך לעבור בשביל זה. היום זה היום החמישי שאני לא שותה את התרופה והמצב לא משתפר אני חייבת משהו שיעזור לי לעבור את הימים האלה ואני אשמח לקבל כל עצה שהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מסבוטקס
רוני27/08/2015שלום אני חד הורית לשניים שתלויה בסבוטקס וצריכה עצה איך יוצאים מזה הכי מהר ובטוח בלי לפגוע התפקוד היום יומי בגידול ילדי ושיגרת חיי עם עבודה וכדומה לצאת לגמילה זה לא בא בחשבון
צריכה פתרון איך להגמל בבית בלי לפגוע בשגרה שאני מנהלתהסבוטקס עזר לי בהתחלה ועכשיו אני כלואה איתו בריאותית ותפקודית
,בבקשה אשמח לקבל עצה מכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא איזה איש מקצוע
אורי16/02/2016אבל היום הייתי במרפאת מתאדון וסבוטקס ושאלתי אותה שאלה פחות או יותר ואמרו לי שמה שאם מורידים ממש קצת כל פעם לאורך זמן זה לא צריך להיות סבל (אחד אמר שמה לחתוך את הכדור של ה2 מ"ג לארבע, דהיינו להוריד כל פעם חצי מ"ג. לא יודע כל כמה זמן. ותמיד עדיף לעשות את זה עם מישהו שמבין יותר, -שתכלס זה התשובה שתמיד נותנים בפורומים- ואישית נראה לי תמיד עדיף מישהו שלא רק למד על זה אלא גם הפסיק בעצמו ויודע איך זה מרגיש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה
רוני16/02/2016קודם כל תודה רבה על ההתייחסות לשאלה ,מאוד מעריכה זאת ,שנית ניסית אלפי פעמים לעשות זאת בשיטה הזו של להוריד כל פעם מעט ,תמיד כשהגעתי לרבע כדור ביום העליתי הכל חזרה ואין לי מושג למה זה קורה ,פיזית כשמגיעים לרבע האחרון פה הבעיה מתחילה כי אז התפקוד נפגע עייפות כאבים וכו..ולטפל במגביל בשני ילדים ולהחזיק עבודה זה בלתי אפשרי ולכן רציתי לדעת אולי אפשר ברבע האחרון של הכדור לקחת משהו שמקל על התסמינים הסופיים ,
תודה אשמח לקבל תשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה - תגובה
פרופ` פנחס דנון19/02/2016רוני שלום
סובוטקס הינו טיפול לגמילה מסמים קשים אבל גם לסובוטקס עצמו אפשר להתמכר. לכן כדי לך להגיע לרופא מומחה בתחום ולהתייעץ עמו בפרטיות. ככה אפשר לקבוע עבורך תוכנית גמילה.
לגבי פורומים בתחום הם אמורים לתת מידע כללי לפונה ולא טיפול עבורו. ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מהימוריםקארין06/10/2011
שלום ברצוני לקבל עיצה איך ניתן להפסיק התכמרות אובססיבית של בעלי להימורים,ההתמכרות מתבטאת במשחק פוקר במחשב ללא הפסקה מהרגע שנכנס מהעבודה ועד הבוקר שלמחרת,אם נוגעים לו במחשב מתפרץ ומשתולל גם אם ישנים בבית,מוותר הרבה למען זה,מהמר גם בקזינו בטיולים,קלפים עם חברים,WINNER
אביו מהמר כפייתי שהגיע לחובות כבדים ואפילו מחלת לב קשה.
מבקשת עזרה במיידית אני מאבדת את בעלי ואת הזוגיות שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מהימורים - תגובה
דפנה הלמן10/10/2011קרין שלום,
ראשית עלייך להבהיר לבעלך שהוא חייב טיפול וכפי שציינת ההתמכרות מסכנת את הביחד שלכם..בשלב הבא כדאי לפנות למומחים בנושא התמכרויות. כאשר מדובר בגמילה בד"כ יש צורך בטיפול משולב קרי:תרופתי ופסיכולוגי.
ניתן לפנות לעמותת אפש"ר או לפנות למיינד קליניק
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה ללא תשלום להחלמה מהימורים
ללא דמי חבר ללא פוזות
המקום הציל חיים של עשרות
מכור נקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)