מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלחמיכל22/11/2014
שלום,
איזה מלח מומלץ לצרוך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלח - תגובה
שושנה שרשבסקי24/11/2014מלח ים אטלנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה הקודמתחיים17/11/2014
האם כל שמן באפיה או בטיגון נהפך למזיק לבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה הקודמת - תגובה
שושנה שרשבסקי17/11/2014שמנים מזוככים (רוב השמנים הנמכרים בסופר) הם מזיקים עוד לפני שמחממים אותם!
יש לקנות שמנים בכבישה קרה בלבד, כפי שמקפידים על שמן זית.
לבישול, טיגון, אני ממליצה להשתמש בעיקר בשמן זית. השמנים האחרים , גם בכבישה קרה מתחמצנים (מתקלקלים ומזיקים) בטמפרטורות יותר נמוכות (כל שמן בטמפרטורה שונה), אפשר להשתמש לתיבול.
לאפייה של עוגות (לכבוד שבת!), אני משתמשת בשמן קנולה בכבישה קרה (השמן הטוב ביותר מבחינת הרכבו ותכונותיו אחר שמן זית)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זית האם באפיה הוא מזיקחיים17/11/2014
ערב טוב אני מאוד אוהב אוכל אפוי תפוחי אדמה גזר וירקות אחרים אם אשים אותם בשמן זית ואאפה בתנור האם הירקות שאאפה בתנור יאבדו מערכם הבריאותי והאם וזה החשוב בעיניי אם אאפה אותם עם שמן זית האם השמן זית יהפוך למזיק בצורה כלשהי כי אמרו לי ששמן מעל לטמפרטורה מסויימת עם מזון נהפך לרעל טהור לגוף האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן זית האם באפיה הוא מזיק - תגובה
שושנה שרשבסקי17/11/2014אפשר לאפות ירקות עם שמן זית בתנור, אך רצוי להימנע מטמפרטורות גבוהות. שמן זית מתחמצן מעל 180 מעלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלואורידמיכל17/11/2014
שלום וברכה,
האם יש בעיה בפלואוריד במשחות השיניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלואוריד - תגובה
שושנה שרשבסקי17/11/2014בשנים האחרונות מתפרסמים יותר ויותר מחקרים על הבעייתיות של הפלואור. במזון יש את מנת הפלואור שאנו זקוקים. אין צורך ואין מקום להוסיף פלואור במזון, משחות שיניים , מים וכו' לאוכלוסיה כולה.! עודף פלואור עלול לסכן את בריאותנו. תבחרי משחת שיניים ללא פלואור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל22/11/2014שלום לך שושנה,
שאני באה לטיפול שיניים הרופא שיניים מאוד ממליץ על משחת שיניים עם פלואוריד כדי למנוע חורים, הוא טועה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שושנה שרשבסקי24/11/2014משך שנים גורמים רשמיים תמכו בהפלרת מי השתייה הציבוריים, המטרה המוצהרת הייתה אכן מניעת חורים בשיניים אצל האוכלוסיה, אך כפי שציינתי, מחקרים רבים הוכיחו את הנזק הרב של ההפלרה. ככל הידוע לי רק לאחרונה נפסק הפלרת המים בארץ לאחר מאבקים קשים של שוחרי בריאות.
אני לא מתווכחת עם רופאים
הגישה הנוטורופתית אומרת ששמירה על שיניים בריאות צריכה להיעשות על ידי תזונה בריאה, הימנעות מסוכרים, אכילת הרבה ירקות וכו' (כל זה כמובן לצד היגיינה של הפה, צחצוח על פי ההוראות, וכו' ולא על ידי תוספת של חומרים שיש בהם סכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חביתה טבעוניתליאור16/11/2014
היי שושנה,
תודה רבה על תשובתך המפורטת לגבי הקמחים.
אני מעוניינת לציין כי הקמחים שקניתי (קמח שעועית מאש וקמח מאורז מלא), נקנו מהמדף, אך סגורים הרמטית.
האם עלי לנפות אותם?
הבנתי מהמוכרים שלא חייבים.
ולגבי המתכון שביקשתי ממך לחביתה, התכוונתי טבעונית ולא אורגנית :)
כרגע המתכון שלי הוא:
חצי כוס קמח מאש עם כף אורז מלא , שיבולת שועל, כורכום וכמון , מלח ופלפל ושמן זית.
האם השילוב הזה בריא לדעתך?
האם קמח על מחבת במשך 4 דקות כל צד זה מספיק כדי לאכול/לעכל את זה?
שוב תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חביתה טבעונית - תגובה
שושנה שרשבסקי17/11/2014שלום,
לגבי הקמחים, אם סגור הרמטית, לא חייב ניפוי, אך חייבים לשמור בקירור לאחר הפתיחה.
לגבי המתכון: את מציינת רק חומרים יבשים, במה את מערבבת? במים?
לגבי הזמן, אני לא יודעת להגיד לך, אם החביתות דקות, זה בוודאי מספיק (פנקייק כאלו), אם את עושה בכמות הזאת חביתה אחת, לשים לב שזה מוכן באמת כי חצי כוס קמח, זה יחסית הרבה (זו לא תשובה מקצועית, צריך לשאול מומחים לבישול טבעוני)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריותמיכל15/11/2014
שלום לך,
האם הפטריות נחשבות למזון בריא שכדאי להוסיף לתפריט.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות - תגובה
שושנה שרשבסקי16/11/2014בהחלט, מזון בריא, חלבון איכותי, דל קלוריות,ואני מוסיפה, מתאים גם למי שסובל מקנדידה(פטריות), אין קשר,מזון בריא, בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיכל16/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמח עדשים מאשליאור15/11/2014
שלום ,
אשמח לברר לגבי 2 קמחים שרכשתי עכשיו:
1. קמח מאש אורגני
2. קמח אורז מלא
השאלות:
1. האם יש לנפות את הקמחים? (אני שומרת אותם במקרר)
2. האם באמת לשמור אותם במקרר?
3. האם בריא לאכול חביתה טבעונית לשילוב של 2 הקמחים האלה?
ובלי קשר, אשמח לקבל ממך מתכון, אם יש לך כמובן, לחביתה אורגנית המומלצת על ידך.
תודה רבה
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמח עדשים מאש - תגובה
שושנה שרשבסקי15/11/2014שבוע טוב,
קמחים שנמכרים מנופים ומוחזקים במקרר בחנות אינם זקוקים לניפוי נוסף כל עוד הם נשמרים במקרר הביתי.
קמחים שנמכרים על המדף זקוקים לניפוי
אני בעד ניסיונות במטבח! השילוב שאת מציעה נשמע לי מעניין (בהחלט בריא), אם זה היה טעים, אשמח לקבל את המתכון...
והנה רעיון לחביתה אורגנית, (כפית שמן זית , בצל קצוץ, פטריות (שמפיניון, פורטובלו, יער, שי מג'י, שיטאקה), קצת רוטב סויה (אמיתי), פטרוזיליה, ביצה אורגנית.
בתאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממרחים ללא סוכרמיה14/11/2014
שלום
רכשתי ממרח שקדים (של שקדימון) וממרח בוטנים (של B&D) ורשום על שניהם עשוי משקדים/בוטנים קלויים בלבד.
אז איך זה ששניהם מתוקים?
האם העובדה שלא ממליחים אותם גורמים למתיקות קלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממרחים ללא סוכר - תגובה
שושנה שרשבסקי14/11/2014בוק טוב,
השקדים מעט מתוקים מטבעם, הממרחים של שקדימון/שקדיה עשויים מ100% שקדים (הם אינם קלויים ואין בהם תוספת מלח), בריא וטוב
גם בבוטנים יש מתיקות טבעית, רק אינני יכולה לענות לך בהחלטיות לגבי הממרח, (אני לא מכניסה בוטנים בכל צורה בבית בגלל רגישות שלי לבוטנים), B&D חברה רצינית, אפשר לסמוך על הכתוב באריזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממרחים ללא סוכר - תגובה - תגובה
שושנה שרשבסקי17/11/2014במקרה , למדתי אתמול משהו על ממרח בוטנים:
הקליפה החומה הדקה שנמצאת על הבוטנים היא אנטי-סרטן, הקליפה מוסיפה ערך מוסף על ערכים של הבוטנים . הממרחים של כל החברות נעשים עם בוטנים ללא הקליפה, לכן עדיף להכין את הממרח בבית, בבלנדר (הוספת מעט מים לפי הצורך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמאת שקדים
אורטל דזו04/01/2015היי מיה, אני אישית התוודעתי לתחום של מזון על ומשם הגעתי לשמוע על חמאת שקדים שלשמחתי מתאימה לי מאוד בתור חולת צליאק..
ולגבי המתיקות- היא מתוקה במידה טובה.. ממליצה מאוד!
אורטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Kטלי09/11/2014
שלום
מהם המזונות הכי עשירים בויטמין K?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין K - תגובה
שושנה שרשבסקי09/11/2014תרד, ברוקולי, חסה, , כל העלים הירוקים, גם לפת וכרוב.
ויטמין K גם נוצר על ידי חיידקי המעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבשטלי09/11/2014
שלום
הבנתי שדבש אמיתי הוא הדבש הסמיך.
אני משתמשת עם דבש מפרחי בר של יד מרדכי והוא לא סמיך.
האם זה אומר שהדבש הזה לא ממש מועיל מבחינת ערך תזונתי ותכונות אנטיביוטיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבש - תגובה
שושנה שרשבסקי09/11/2014מה שחשוב שזה יהיה דבש טהור, אמיתי, ללא תוספת סוכר או דברים אחרים, לכן חשוב לקנות מחברה רצינית וידועה.
ההבדל בין הנוזלי (לא ממש נוזלי, זה נוזלי סמיך...), לבין הדבש הסמיך, הוא הבדל בטמפרטורה , כל עוד הוא לא מחומם יותר מדי אין הבדל או כמעט אין הבדל ביניהם, הם טובים באותו מידה. אין לחמם דבש מעל טמפרטורה של 40 מעלות. מחומם, מעבד מהתכונות הטובות ואינו בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי מנגולדמיכל05/11/2014
שלום וברכה,
האם עלי מנגולד בריאים גם מבושלים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי מנגולד - תגובה
שושנה שרשבסקי06/11/2014בהחלט, כל, נותנים טעם טוב למרקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגבהטלי30/10/2014
הבנתי שסירופ אגבה מכיל פרוקטוז ולכן צריך לצרוך אותו במתינות.
השאלה שלי, מה זה אומר "במתינות" מבחינת כמות יומית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגבה - תגובה
שושנה שרשבסקי30/10/2014הסוכר שבפירות, נקרא פרוקטוז, כאשר אוכלים פרי, אוכלים אותו שלם, עם הסיבים, הויטמינים, נוגדי החמצון שבו, הסוכר שבו מהווה רק חלק מהפרי , הפרי בריא ואינו משפיע לרעה על תמונת הסוכר בדם (כל עוד לא מגזימים באכילתם).
בסירופ אגבה, הוציאו את הסוכר, זה פרוקטוז, אך ללא כל הדברים הטובים, למעשה מתנהג כסוכר לכל דבר, אני לא ממליצה עליו בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה מדללת דםטלי27/10/2014
שלום,
האם עלים ירוקים הם בעלי השפעה מדללת דם?
האם בצל מדלל דם באותה עוצמה של השום או בצורה מינורית יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה מדללת דם - תגובה
שושנה שרשבסקי30/10/2014לעלים ירוקים יש השפעה מדללת דם, לכן אנשים הצורכים תרופות לדילול דם (קומדין, ורפרין) צריכים להזהר עם אכילת עלים ירוקים, המינון של התרופות חייב להיות מדויק מאד.
לאנשים בריאים חשוב מאד לאכל עלים ירוקים.
לשום (חומר פעיל: אליצין), ולבצל (חומר פעיל: קוורצטין) יש תכונות של מדללי דם, לצד תכונות רבות נוספות. טוב להכניס אותם על בסיס יומי בתזונה, אך אין לקחת שום כתוסף לפני ניתוח.
מזונות נוספים המטיבים מאד עם זרימת הדם: מזונות עשיריים בנוגדי חמצון, בעיקר האדומים: ענבים שחורים אוכמניות, חמוציות, תותים, מחזקים את דפנות כלי הדם, שומרים על שלמותם, מיטיבים את זרימת הדם
גם מזונות עשירים בויטמין E, יש בהם השפעה של דילול דם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה מדללת דם - תגובה
שושנה שרשבסקי30/10/2014לעלים ירוקים יש השפעה מדללת דם, לכן אנשים הצורכים תרופות לדילול דם (קומדין, ורפרין) צריכים להזהר עם אכילת עלים ירוקים, המינון של התרופות חייב להיות מדויק מאד.
לאנשים בריאים חשוב מאד לאכל עלים ירוקים.
לשום (חומר פעיל: אליצין), ולבצל (חומר פעיל: קוורצטין) יש תכונות של מדללי דם, לצד תכונות רבות נוספות. טוב להכניס אותם על בסיס יומי בתזונה, אך אין לקחת שום כתוסף לפני ניתוח.
מזונות נוספים המטיבים מאד עם זרימת הדם: מזונות עשיריים בנוגדי חמצון, בעיקר האדומים: ענבים שחורים אוכמניות, חמוציות, תותים, מחזקים את דפנות כלי הדם, שומרים על שלמותם, מיטיבים את זרימת הדם
גם מזונות עשירים בויטמין E, יש בהם השפעה של דילול דם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל האליצין קצת מעבר
ציפורה31/10/2014חומר טבעי מצוין שעוזר למערכת נגד
בקטריות, פטריות ודלקות...
מומלץ לקבל אותו בכמויות גבוהות בתקופות בהן הגוף רגיש לפגעים כמו בתקופות המעבר והחורף. נמצא בעיקרו בשום ולכן הרבה אנשים נרתעים אך לאחרונה יצאו כמוסות מרוכזות שניתן לבלוע ולא לסבול מריחו העז של השום. בנוסף, הייתי ממליצה תמציות שמנים אתריים של האקליפטוס והרוזמרין הרפואי (אמנם אין בהם אליצין אבל הם מסייעים ותורמים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל האליצין וקצת מעבר
ציפורה31/10/2014חומר טבעי מצוין שעוזר למערכת נגד
בקטריות, פטריות ודלקות...
מומלץ לקבל אותו בכמויות גבוהות בתקופות בהן הגוף רגיש לפגעים כמו בתקופות המעבר והחורף. נמצא בעיקרו בשום ולכן הרבה אנשים נרתעים אך לאחרונה יצאו כמוסות מרוכזות שניתן לבלוע ולא לסבול מריחו העז של השום. בנוסף, הייתי ממליצה תמציות שמנים אתריים של האקליפטוס והרוזמרין הרפואי (אמנם אין בהם אליצין אבל הם מסייעים ותורמים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובין תירסמיה27/10/2014
היי
האם הוא מזון בריאות? מה יתרונות אם יש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובין תירס - תגובה
שושנה שרשבסקי30/10/2014אני לא מכירה באפן ספציפי סובין תירס, אבל בודאי עשוי להוות תחליף לסובין חיטה (ואפילו לסובין שיבולת שועל) לאנשים הרגישים לגלוטן.
למי שלא רגיש לגלוטן אעדיף סובין שיבולת שועל (יש אנשים לא מעטים שתירס לא מטיב עמם)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובין תירס - תגובה
שושנה שרשבסקי30/10/2014אני לא מכירה באפן ספציפי סובין תירס, אבל בודאי עשוי להוות תחליף לסובין חיטה (ואפילו לסובין שיבולת שועל) לאנשים הרגישים לגלוטן.
למי שלא רגיש לגלוטן אעדיף סובין שיבולת שועל (יש אנשים לא מעטים שתירס לא מטיב עמם)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםמיכל23/10/2014
שלום,
במקרה של טחורים- האם שימוש במשחה טיבעית יכולה לפתור את הבעיה?
האם יש קשר לתזונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
שושנה שרשבסקי24/10/2014שלום,
א. קשור מאד לתזונה, חשוב תזונה עשירה בסיבים (פירות, ירקות, דגנים מלאים), חשוב לשתות הרבה.
ב. יש משחה מעולה עם חומרים טבעיים בשם פרסטו ג'ל ( בבית מרקחת)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים המשך
מיכל25/10/2014תודה רבה לך שושנה,
האם משחה זו עדיפה על משחה טבעית שיועצת תזונה שרוקחת מוצרים טיבעיים תכין לי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים המשך - תגובה
שושנה שרשבסקי25/10/2014אני מכירה משחות מספר שנרקחו על ידי מומחים שונים, אף אחד לא השתווה למשחה זו, היא מומלצת על ידי נטורופתים (למדתי עליה בכנס של נטורופתים), מאז שאני ממליצה עלי, מברכים אותי....
כמובן , אם יש עצירות, לטפל בה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל26/10/2014תודה רבה לך, אקנה את המשחה.
לא אמורה להיות עצירות ממריחת המשחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)