מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב סויהלירון20/02/2015
האם בריא? אני כל הזמן שומעת וקוראת דברים סותרים אודותיו.
אני רוצה לעבור לחלב צמחי מטעמי בריאות (לא רגישה לחלב פרה)
על מה הייתם ממליצים?
הסויה טעים לי, השאלה היא האם הוא בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב סויה - תגובה
שושנה שרשבסקי21/02/2015אכן יש דברים סותרים לגבי סויה, אך רוב המחקרים העדכניים מצדדים בו, נחשב בהחלט בריא, זאת בתנאים מסויימים:
מדובר במוצרי סויה לא מהונדסים ולא בחלבון סויה שהתעשייה משתמשת להכנת כל מיני מאכלים מעובדים
טופו, מיסו, רוטב תמרי, אדממה, זה מצוין
חלב סויה, לבדוק את האותיות הקטנות, לראות שלא הוסיפו כל מני חומרים (וכתוב "מפולי סויה לא מהונדסים")
הוא בריא וטוב לרוב האנשים, אך לא לכולם (יש הרבה אנשים אלרגים לסויה, בנוסף הוא ממש לא מתאים לבעלי סוג דם B)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםמיכל19/02/2015
שלום וברכה,
אני טבעונית כבר 11 חודשיים טבעונית ואוכלת חלבון מהצומח כל יום, הרגשתי לאחרונה חולשה גדולה, עשיתי בדיקות דם ויצא לי לא בנורמה:UREA-11.5 שהטווח מתחיל מ17 ,וגם CREATININE-0.49
האם נתונים אלה יכולים להראות על חולשה והאם אני צריכה לחזור לאכול חלבון מהחי? תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
שושנה שרשבסקי19/02/2015שלום מיכל,
טבעונות אינה מתאימה לכל אחד
דיאטת דלת חלבונים או תזונה לקויה עלולים להשפיע על רמות האוריאה בדם
רמת קראטינין נמוכה מצביעה יותר על מסת שריר נמוכה (קראטינין פחות מושפעים מהתזונה
בכל אופן נראה שהתזונה שלך אינה מאוזנת כרגע
חלבון אפשר לקבל גם מהצומח, אך יש רבים הזקוקים למעט מזון מהחי
החולשה הגדולה עם שינוי התזונה מצביעה בבירור שהתזונה שלך לא נכונה לך!
אנחנו יודעים היום שבעלי סוג דם O זקוקים לחלבון מהחי, (זה כנראה סוג הדם שלך!!
לתזונה עשירה בירקות הוסיפי בשר רזה/עוף (ללא העור)/הודו/ביצים (רצוי עד כמה שאפשר אורגני)
(ללא מוצרי חלב), ובטוחני שתחזרי לויטליות שלך, לכוחות שלך
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה בבקשהלירון15/02/2015
שלום,
אני בחורה בריאה בת 23. אני רוצה לעבור לתזונה טובה וטבעית יותר לבריאות טובה ויותר וכן לירידה במשקל.
תוכלו בבקשה לכוון אותי ואפילו לכתוב לי תפריט לדוגמא?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה בבקשה - תגובה
שושנה שרשבסקי16/02/2015שלום לירון,
הבסיס לתזונה בריאה :
מים
הרבה ירקות מכל הצבעים והסוגים
פירות
דגנים מלאים (מומלץ להימנע או למעט במוצרי חיטה, גם מלאים, במיוחד אם את רוצה לרדת במשקל)
קטניות
שמן זית
ביצים (בלי להגזים...)
למעט במוצרי חלב, עדיף בכל מקרה מוצרי מהצאן
לגבי מוצרים בשריים, מאד תלוי בבן אדם, אני לא יכולה לתת המלצה בלי להכיר את האדם (בכל מקרה לא חלקים פנימיים של הבשר שהם רוווים בשומנים לא בריאים)
להימנע ממזון מתועש ומעובד, (שניצלים ודומה)
להימנע מדברי מאפה מחיטה, מרגרינה, שמן מוקשה, (בורקס, קרואסונים, עוגות ארוזות
להימנע ממשקאות קלים (גם דיאטטים!)
לשתות מים, תה ירוק, חליטות צמחים
אני לא כותבת תפריט לדוגמה, אנשים הם שונים, הצרכים הם שונים, אני משתדלת להתאים את התזונה האופטימאלית לכל אחד, זאת לאחר אבחון
כל טוב
שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלים ירוקיםמיכל15/02/2015
יש כמות מסויימת של עלים ירוקים שכדי לצרןך כל יום?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלים ירוקים - תגובה
שושנה שרשבסקי19/02/2015אין המלצה רשמית
עלים ירוקים, זה חגיגה, לפחות פעם ביום, סלט טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולשוש05/02/2015
שלום רב!
כל חורף אני סובלת משיעול יבש. אמרו לי לשתות ג'נג'ר עם דבש או סילאן ומים חמים אך זה לא עוזר.
האם יש משהו אחר שיעזור לי עם השיעול מבלי לפנות לרופא?
תודה מראש
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול - תגובה
שושנה שרשבסקי10/02/2015שלום,
מה הרקע לשיעול? צינון? בדרך כלל אם השיעול תוצאה של התקררות, עם תום המחלה לאט השיעול נעלם גם כן.
אם הוא חוזר כל שנה באותה תקופה, ונמשך תקופה ארוכה, יתכן והוא על רקע אלרגי, ואז כדאי לחפש מה האלרגן (הגורם) לשיעול ולסלק אותו (כל מיני חומרים יכולים לגרום לגירוי),
חשוב לשתות הרבה!
יש הרבה צמחים שעשויים להקל: סמבוק, תימין, ורבסקום, טיליה, מליסה, פלנטגו, חותמית, ליקוריץ, ועוד (קיימים תערובות מוכנות)
אפשר להכין חליטה מכמה צמחים, להשרות אותם כרבע שעה במים רותחים, ולשתות משך היום
יש בשוק סירופים טבעיים ,טובים מאד, בדרך כלל על בסיס סמבוק ועוד צמחים כמו: אלדרבלוט לשיעול יבש, סימפוקר פורטה, סנטהספינה
לחיזוק מערכת החיסון ויטמין C משך כל החורף
בברכת חורף טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםשוש04/02/2015
שלום רב!
אני משתדלת לאכול אוכל בריא הכולל הרבה ירקות טריים ,לחם מחיטה מלאה או מדגנים. משתדלת לא לאכול חריף, מטוגן, מתוקים.
למרות זאת בחצי שנה האחרונה אני סובלת מגזים בבטן.
מה ניתן לעשות בעניין?
תודה מראש
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים - תגובה
שושנה שרשבסקי05/02/2015תנסי להוריד את הלחם מקמח חיטה מלאה ומדגנים . תאכלי מעט לחם כוסמין שקל יותר לעיכול ומתאים לכולם.
אפשר גם לנסות לחם מחיטה נבוטה 100% (לשימי לב,רק ה100%, לא קל להשיג)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים
שוש05/02/2015תודה רבה לך שושנה על המידע.
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לקפהאלי ארבל25/01/2015
שבוע טוב,
מעוניין לדעת האם קיים תחליף לטעמו של הקפה?
כרגע שותה בין 5 ל-6 כוסות קפה ביום ובדרישת רופאת המשפחה מחוייב להוריד את המינון.
אשמח לייעוץ. בברכה,
אלי ארבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לקפה - תגובה
לירון אסייג25/01/2015יש מוצר מצמח העולש שיכול לשמש עבורך כתחליף לקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום דבששואלת13/01/2015
שלום. חיפשתי המון מאמרים על האם בריא לחמם דבש. מלבד הדעה ההודית, שאומרת שחימום דבש משנה את המבנה שלו ופולט רעלים, ובעצם מזהירים מאוד מפני חיממו, אינני מוצאת עוד הוכחות לכך מלבד ההודים.
אשמח לקבלת מידע בנושא. תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימום דבש - תגובה
שושנה שרשבסקי25/01/2015חימום הדבש אכן הורס חלק מהאנזימים הנמצאים בו, לכן רצוי לדוגמה לחכות קצת לפני שמכניסים דבש לכוס תא. לא ידוע לי על פליטת רעלים, צריך לשאול מומחים בנושא דבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרוב כבוש האם בעייתי?חיים12/01/2015
שלום אני רוצה לבדוק האם הכרוב הכבוש או כל אוכל כבוש.
אחר שמשווק בקופסאות סגורות הוא בעייתי או מסוכן מבחינה בריאותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרוב כבוש האם בעייתי? - תגובה
שושנה שרשבסקי13/01/2015מזון כבוש הוא מזון בריא מאד רק אם הוא עבר התססה אנאירובית (ללא חמצן) בצורה המסורתית, ואז נוצרים חיידקים פרוביוטיים מועילים מאד.
כרוב כבוש בקופסאות לא מומלץ כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שניצל טבעול ?חיים07/01/2015
השניצל טבעול עצמו אפשר להשתמש בו על בסיס יומי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שניצל טבעול ? - תגובה
שושנה שרשבסקי07/01/2015ממש לא!
זה מזון מעובד על בסיס חלבון סויה.
חשוב להבדיל בין מוצרי סויה שמנצלים את פולי הסויה בשלמותם (טופו, טמפה, אדממה, חלב סויה, ממקור ברור, ללא הנדסה גנטית) לבין מוצרים המשתמשים בחלבון סויה אחרי שעבר עיבוד והרבה מערכו התזונתי אבד. זהו חלבון זול(שלא ידוע מקורו) ולא איכותי, .בסיס להרבה מזונות מעובדיםכמו שניצלים פרווה ועוד.
להתרחק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל חרוך במידה או שרוף או מעושןחיים05/01/2015
בוקר טוב שמעתי שאוכל שרוף הכוונה לא שרוף לגמרי כמו למשל.
סטייק או המבורגר שעושים על מחבת עם פסים או במנגל פחמים.
או חשמלי שיש עליו סימני חריכה לאחר הצלייה או כמו המבורגר טבעול שיש עליו.
פסי חריכה או הקבאב שלהם שזה אותו דבר או תפוחי אדמה בתנור.
שיוצאים עם סימני חריכה לאחר בישול יתר.
האם אוכל עם סימני חריכה או שרוף במידה בשר או כל אוכל אחר הוא מסרטן או מזיק בצורה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל חרוך במידה או שרוף או מעושן - תגובה
שושנה שרשבסקי07/01/2015זה נכון, מזון שרוף או חרוך אינו בריא, מייצר רדיקלים חופשיים, רעלים. להימנע עד כמה שאפשר.
אגב המבורגר טבעול אינו בריא גם בהכנה רגילה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושנה
חיים07/01/2015והשניצל טבעול עצמו אפשר להשתמש בו על בסיס יומי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושנה - תגובה
שושנה שרשבסקי10/03/2016לא רצוי לאכל שניצל טבעול על בסיס יומי, שניצלים אלו עשויים מחלבון סויה מעובד, לא בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמבורגר שרוף לחלוטין
מאור10/03/2016אמש אכלתי באחת מרשתות ההמבורגר , המבורגר שרוף כמעט לחלוטין
אינני נוהג לאכול הרבה מחוץ לבית
אבל אמש יצאנו אני ואשתי למסעדה ולא יודע מאיזו סיבה הזמנתי המבורגר
רק כמה דקות לאחר שסיימתי אותו שמתי לב שאכלתי המבורגר שרוף לחלוטין ( כנראה שהייתי יותר מידי עייף ועצל לבדוק את ההמבורגר לפני כן)
אני יודע שהמבורגר שרוף או בשר שרוף בכל אופן הם בעלי פוטנציאל לסרטן
אני מלא ברגשות אשם על האכילה אמש ולא מפסיק להאשים את עצמי על כך שאכלתי את אותו המבורגר שרוף.
האם מאכילה בודדת של המבורגר ( 200 גרם) שרוף אני צריך לחשוש מסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמבורגר שרוף לחלוטין - תגובה
שושנה שרשבסקי10/03/2016כאמור, לא רצוי לאכל מזון שרוף
יחד עם זאת לא צריך להיכנס לפניקה בגלל מעידה חד פעמית!
חרדה ופניקה אינן טובות לבריאות, גם מסרטנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל והנקהאני04/01/2015
שלום
יש לי בת בת 4 חודשים ואני רק מניקה אותה. רציתי לשאול: 1. האם ישנם מזונות האסורים בהנקה? מהם?
2. האם מותר לאכול דבש בהנקה (לחם עם דבש, דובשניות, תה עם דבש וכיו"ב)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל והנקה - תגובה
שושנה שרשבסקי07/01/2015שלום,
ממליצים להימנע מכרוב ומכרובית, נותנים ריח לחלב.שימי לב מה קורה לתינוק כאשר את אוכלת קטניות, אם זה גורם לו לגזים וכאבי בטן ,כדאי להימנע.
לגבי הדבש, אין לי תשובה מוסמכת, אך יש לדעת שכל מה שאוכלים עובר לחלב, לכן המלצתי היא להימנע ממזונות עם דבש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתככככ03/01/2015
אם מוסיפים לתמרים (מזן חילאווי) גלוקוזה זה אומר שזה סוכר רגיל ? או זה רק נותן ברק ואלסטיות ולא מוסיף עוד קלוריות?
האם כמות הקלוריות והפחמימות של זה גבוהה ממה שכתבו על האריזה יש לציין שבכל סוגי התמרים של אותה החברה מצוין את אותו ערך תזונתי ( גם על אלה שלא הוסיפו להם גלוקוזה כמו מג'הול)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
שושנה שרשבסקי07/01/2015גלוקוזה, זה תוספת סוכר, עדיף לבחור בתמרים טבעים ללא תוספת זו (מיותרת לחלוטיןI התמר מספיק מתוק!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורות על אפרסמוןככככ03/01/2015
שלום רב!
לפעמים יש באפרסמון נקודות שחורות קטנות האם אפשר לאכול אותו ?מה זה הנקודות האלה ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות על אפרסמון - תגובה
שושנה שרשבסקי07/01/2015אני לא יודעת מה הם הנקודות השחורות (לשאול בוטני), אך לפי מה שקראתי ,אין מניע לאכל את האפרסמון, הנקודות אינן נקודות של נגיעות (תולעים וכד')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהשני30/12/2014
היי, אני בת 17 וחצי והתחלתי דיאטת השמנה לאחר ירידה קיצונית, אני כבר שנתיים אצל דיאטנית ובינתיים עליתי 6 קילו ואני בטווח התקין (אבל היא רוצה שאני אעלה עוד קצת), בחצי שנה האחרונה בערך היא הוסיפה לי אנשור כי העלייה לפני כן הייתה ממש איטית וגם הייתי יורדת הרבה, מאז אני שותה כל יום 3 פחיות אנשור.
עכשיו, אני יודעת שבאנשור יש המון סוכרים פשוטים שזה נורא לא בריא אבל אין לי ברירה כל כך, אז רציתי לשאול אם זה לא טוב לאכול כל יום כ2-3 פירות, וחטיף שוקולד לפעמים? (מבחינת כמות הסוכרים הפשוטים)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה - תגובה
שושנה שרשבסקי30/12/2014שלום שני,
מעולה לאכל פירות, בפירות יש הרבה ויטמינים, סיבים, נוגדי חמצון, והם גם מזינים וטעימים.
ככל שתאכלי יותר מזון אמיתי: ירקות מכל הסוגים ,פירות, דגנים מלאים , קטניות וכו', לא תהיי זקוקה לאנשור, ובהדרגה תוכלי לצמצם באכילתו וליהנות ממזונות טבעיים!
זה בסדר לאכל מדי פעם חטיף, רק שלא יבוא במקום מזון בריא...
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)