מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לד"ר רימוןאיילי16/11/2010
שלום מעוניינת להיכנס להריון ריתי לדעת אם כדאי לעשות חיסון שפעת עכשיו כדי לא לעשות בזמן הריון???
האם החיסון מומלץ ובאמת מגן בזמן הריון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לד"ר רימון - תגובה
ד''ר אלי רימון17/11/2010מומלץ מאוד וכעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדות קרומיםיעל16/11/2010
שלום,
אני בשבוע 25 להריון.
בשבוע 13 החלו דימומים בגלל שיליית פתח, הפרדות קרומים והמטומה.
הדימומים הופיעו בערך עד שבוע 20 ומאז נעלמו לחלוטין, השילייה כבר עלתה והיא נמוכה (אבל לא שליית פתח), ההפרדות עדיין נראית אבל הרבה יותר טוב, גם ההמטומה מעט הצטמצמה.
לא ביצעתי מי שפיר (למרות הגיל - 38) בהמלצת הרופאים ואני ממתינה לשבוע 31-32.
עד עכשיו (בהנחיית הרופאים) אני נמנעת לחלוטין ממאמץ, אני במנוחה כמעט מוחלטת, ללא קיום יחסי מין ואורגזמה.
שאלתי היא : האם בשלב הזה אני צריכה להמשיך ולהמנע ממאמץ? האם אסור עדיין לקיים יחסי מין / אורגזמה? האם אני יכולה קצת לצאת מהבית? לבצע פעולות פשוטות בבית?
בתודה מראש, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
יעל16/11/2010שאני מקבלת זריקת פרוגרסטרון אחת לשבוע מזה 8 שבועות
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרדות קרומים - תגובה
ד''ר אלי רימון16/11/2010לגבי יחסי מין ממליץ חד משמעית להמנע.
בנוגע לאורגזמה ביחסי מין ללא חדירה למרות חשיבות הנושא למיטב ידיעתי לא נבדק הקשר בין אורגזמה לסיכון לדימוםץ
מבחינת הפעילות ניתן לבצע עבודות קלות בבית וגם לצאת מהבית.
כמובן שנשמח לעצב לך רשימת מטלות שעדיין את רוצה שבעלך יעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדללי דם לאחר ניתוח קיסריגלית16/11/2010
אני מיועדת לקיסרי אלקטיבי עוד כשלושה שבועות. סובלת מתת פעילות בלוטת התריס מאוזנת בהריון ע"י אלטרוקסין. האם יש סיכון יתר לתסחיף ריאתי במידה ותת הפעילות היא על רקע מחלה אוטואימונית? האם יש לשקול מתן מדללי דם אחרי הניתוח ואם כן מאיזה שלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדללי דם לאחר ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר אלי רימון16/11/2010לא נשקפת סכנה ואין צורך במדללים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת Leucocytes u בהריוןלילך15/11/2010
שלום רב,
אני באמצע שבוע 39 בהריון שני תקין (אני בת 30). בשבוע שעבר עברתי בדיקות דם, והתוצאה החריגה היחידה שהייתה לי היא Leucocytes (U) 25 (כאשר טווח הערכים הוא בין 0 ל- 10).
בנוסף, במהלך היום האחרון התנפחו לי מאוד כפות הרגליים (בצקות), כאשר השינוי חל בבת אחת ללא שום סיבה משמעותית.
האם יש קשר בין השניים והאם עליי לגשת לרופא הנשים או לרופאת המשפחה שלי בעקבות הבצקת הפתאומית?
בתודה מראש,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת Leucocytes u בהריון - תגובה
ד''ר אלי רימון16/11/2010אין קשר
בדיקת השתן נחשבת תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בהריוןגלגל15/11/2010
שאלה לגבי הפרשות שקופות וצהובות.
שבוע 12 לאחר IVF
האם זה נורמלי או שצריכה ללכת להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות בהריון - תגובה
ד''ר אלי רימון15/11/2010כדאי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 20אנונימית15/11/2010
העם לחצים כבר משבוע 16 יכול להיות צירים ולהגעה ללידה מוקדמת
ואיך אפשר לדעת????
צוואר הרחם סגור
הרופא לא מוצא סיבה ללחצים שיש לי
הייתי כבר אצל 3 רופאים שונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 20 - תגובה
ד''ר אלי רימון15/11/2010תתכן פעילות רחמית משלב מוקדם אך כל עוד אינם משפיעים על הצואר ואורכו תקין יש מקום רק למעקב רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 22 - בסיכוןנורית15/11/2010
אני כבר5 כמה חודשים בשמירת הריון עקב עבר של הפלות והפרשות ולחצים.
בשבוע 13 ביצעתי תפר צווארי אח"כ טופלתי בנרות פרוגסטרון וכרגע מטופלת בזריקות פרוגסטרון 250 בשבוע
הבעיה היא שכל הזמן יש לי לחצים כלפי מטה וזה ממש מלחיץ אותי
הרופאה שלי נתנה לי גם כדורים נגד צירים 2 ביום
השאלה שלי האם אין עוד מה לעשות כדי למנוע את הלחץ או שאני חייבת להיות בחוסר תזוזה כל הזמן?
האם המצב לא ישתפר עם הזמן?
למה אני צריכה לשים לב כדי לשמור על ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 22 - בסיכון - תגובה
ד''ר אלי רימון15/11/2010לצערי לא ניתן לעשות דבר מלבד מנוחה יחסית
נציין כי מחקרים אחרונים לא הוכיחו יעילות פרוגסטרון בנוכחות תפר
מציע לך לבוא למרפאת מניעת לידות מוקדמות באיכילוב שם נעשית בדיקה לפיברונקטין מנוזל הנרתיק . תוכלי לקבל חיזוי אם עתידה להתרחש לידה במהלך שבועיים מהבדיקה
אולי יסייע לך נפשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסויה15/11/2010
שלום וברכה יש לי שאלה בבקשה
אני נמצאת בשבוע 36 להיריון תאומים בעוד כשבוע בדיוק נקבע לי תור לניתוח קיסרי לא בגלל איזשהי בעיה מסויימת אלא החלטנו אני ובעלי לא לקחת סיכון עם לידה רגילה ולעשות ניתוח. שני התאומים במצג ראש. היום בהערכת משקל תאום אחד שוקל 2360 והשני 2021 שאלתי היא האם הקטן ששוקל 2021 הוא במצב של פג הכוונה אם יצטרך לשהות באינקובטור או משהו? או שהוא יהיה פג במעבר? בשבוע 29 בכל אופן קיבלתי צלסטון כי היו לי צירים מוקדמים. תודה על העזרה וככה לידע כללי מאיזה משקל זה נקרא פג במעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה שבוע 35
יעל15/11/2010אני ילדתי בשבוע 35 במשקל 2035 והכל היה בסדר והוא שוחרר איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד''ר אלי רימון15/11/2010בשבוע כזה ומשקל כזה לא צפוי אשפוז ממושך בפגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ושלשוליםאנונימית14/11/2010
שלום
שבוע 20 מחר וכבר שובע סובלת מכאבי בטן ושלשולים
אני בקושי שותה בנוסף
מרגישה תנועות עובר
רופא בדק אותי בחמישי ואמר שהכל תקין
האם זה מסוכן ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ושלשולים - תגובה
ד''ר אלי רימון14/11/2010לא ניתן לא מר ללא בדיקה עדכנית כולל בדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבצ יבלת בהריוןגלגל14/11/2010
האם מותר לצרוב יבלת ברגל ע"י חנקן נוזלי בהריון שבוע 12....?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבצ יבלת בהריון - תגובה
ד''ר אלי רימון14/11/2010אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח קיסרינעמי14/11/2010
שלום רב
יום שלישי ילדתי בן בניתוח חירום בשל רעלת הריון בשבוע 35+4 הכל היה תקין ושוחררנו אתמול בערב .
מאז הניתוח אני סובלת מכאבים חזקים כאשר אני עושה שתן זה ממש כואב שאני לא רוצה ללכת לשירותים האם זה נורמלי לאחר קיסרי?אנא את עזרתכם וגם אזור מאד גדול מהבטן מלא בהמטומות ואמרו לי שזה מכלי דם קטנים שניפצעו האם קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף הייתי שלושה ימים אם קטטר
נעמי14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר אלי רימון14/11/2010גשי לבדיקה כולל סונר מכוון לשלפוחית
כמו כן כדאי לבצע בדיקת שתן ותרבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' יריב יוגבהדסי14/11/2010
קראתי הבוקר בידיעות אחרונות את הכתבה על נשים שמנות בהריון, יותר נכון עם משקל עודף רב בכניסתן להריון.
קראתי ששמך מוזכר כמי שמוביל אתעניין המודעות שאישה שמנה בהריון זה לא בריא
רציתי לדעת האם ביליניסון כמרכז רפואי מתמחה בלידות של נשים מאד שמנות , כיצד נערכים ללידה שכזו?
אחרי הכתבה הזו אני מאד חוששת....אני בשבוע 29 עם כל הסיכונים האפשריים, יתר לחץ דם, סוכרת גבולית ומשקל עודף (130 ק"ג)...
איך נערכים ללידה בטוחה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה שלי למעלה
הדסי15/11/2010תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' יריב יוגב - תגובה
פרופ' יריב יוגב15/11/2010יש צורך בפרטים נוספים רבים כדי להערך ללידה
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 30+5 פקק רירי?דנה12/11/2010
שלום
שבוע 30+5 הריון תאומים (עם תפר) , סוכרת הריון
כל ההריון לווה בהפרשות יומיומיות מהנרתיק. אני עושה בדיקת תרבית ושתן כל חודש- תמיד תקין.
ביומיים האחרונים ההפרשות מוגברות- צבע לבן-צהבהב.
היום בעת ניגוב שתן גיליתי פעמיים גוש הפרשה שנראה כמו ליחה.
האם יכול להיות שזה הפקק הרירי? האם הלידה מתקרבת?
ביום ראשון יש לי תור לרופא, אך הוא אינו מבצע בדיקות וגינליות, רק בטניות.
האם זה אופייני בשלב זה של ההריון או שיש חשש ללידה בימים הקרובים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 30+5 פקק רירי? - תגובה
פרופ' יריב יוגב13/11/2010לא ניתן על סמך התיאור לדעת
יש לבצע בדיקה ובדיקת סונר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון עקב יתר לחץ דםהדסי11/11/2010
שלום רב,
השבוע קיבלתי שמירת הריון מהרופא (שבוע 27 עד כה הכל תקין) עקב יתר לחץ דם.
מה זה אומר שמירה? איך עליי להתנהג? מה עליי לאכול? פעילות גופנית? וכיוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון עקב יתר לחץ דם - תגובה
פרופ' יריב יוגב12/11/2010התיעצי עם הרופא שהמליץ
כעיקרון המנעות מעבודה מאומצת ומאמצים גופניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותחסויה11/11/2010
שלום אני בשבוע 35+3 להיריון תאומים שמתי לב שמידי פעם יש לי הפרשות צהובות הבדיקת שתן שעשיתי השבוע יצאה תקינה ואין דלקת זה לא מגרד לי ולא כלום. האם זה יכול להעיד על פתיחה? האם זה מסוכן ודחוף ואולי כדאי לגשת לבדיקה? כיוון שעוד שבוע יש לי תור לקיסרי ולא אראה את הרופא עד אז תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
פרופ' יריב יוגב12/11/2010לא ניתן לדעת ללא בדיקה
גשי לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)