פורום הריון בסיכון גבוה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר
    שלי
    26/07/2011

שלום לכולם,

בת 38 שבוע 24+2 , נמצאת בהיריון בסיכון גבוה עקב מס' הפלות חוזרות אחרי טיפולי ivf . עשיתי אתמול בדיקת העמסת סוכר 50 ג' והתוצאה הראתה: 139.
    הבנתי שזה נחשב כגבוה ורציתי לדעת האם זה מחייב שאני בתחילה של סכרת היריונית? מה גורם לכך ומה הטיפול?
    ברצוני לציין שבכל בדיקות הדם שנעשות לי לסוכר רמת הסוכר שלי היא 76 אז זה לא אמור להראות שאין לי סוכר?
    האם צריך לעשות הפסקה בצריכת הסוכרים?
    אשמח להתייחסות בהקדם כי זה מדאיג אותי מאוד.
    בברכה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר

הוספת תגובה

• העמסת סוכר - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    26/07/2011

יש לבצע העמסת סוכר 100 גרם בצום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העמסת סוכר
    מ
    25/07/2011

אני בהריון תאומים.תוצאות של העמסה רגילה 130.9 רופא המטפל רוצה שאני יעשה העמסה מלאה.לא הבנתי למה בדיוק סוכר בצום אצלי סביבות 75-80.
    אשמח לקבל הסבר

לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר

הוספת תגובה

• העמסת סוכר - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    25/07/2011

כעיקרו העמסה מלאה מבצעים כאשר מבחן הסקר קרוב ל 140 אך בהריון תאומים או בנשים העל משקל עודף יש מקום לשקול ביצוע הבדיקה גם בערך זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לחזה..
    מיכל
    24/07/2011

בת 32 הריון קודם לידה מוקדמת בשל צירים והתקצרות צוואר הרחם שבוע 29. כיום אני בהריון שבוע 21 מטופלת בנרות פרוגרסטרון צוואר רחם 40 מ"מ ומידי שבועיים אני במעקב אחר צוואר רחם. יש לי שתי שאלות ואודה לכם לתשובה היות ואני די מבולבלת. מידי פעם יש לי מן התקשויות ברחם ללא כאב הם יכולים להופיע מס פעמים במהלך היום ....אני לא יודעת אם על כל דבר קטן לגשת לרופא המטפל איך אדע אם אלו צירים בעבר כשהרגשתי ככה בדקו אותי במוניטור ואלו לא היו צירים האם לאור העבר שלי אני אמורה לעקוב אחרי כל פסיק קטן שאני מרגישה? דבר נוסף... בימים האחרונים החלו לי כאבים מתחת לחזה ממש בצלעות כאבים שבאים וחולפים זה קורה בעיקר שאני שותה או אוכלת שהקיבה מתמלאת ....ואז אני מרגישה מן לחץ. אוסיף ואציין שהייתי אצל הרופ-א שלל שזה רעלת הריון . לחץ דם תקין וכן בדיקת שתן תקינה אמר שהרחם לוחץ כלפי מעלה . האם בשבועות כאלה מוקדמים הרחם גדול מידי שהוא לוחץ? האם לחץ כזה אופיני להריון ? או שאולי זה קשור לקיבה....אם כן אלו בדיקות ניתן לעשות הרי בהריון אסור לעשות צילומי רנטגן למינהם ....אודה לתשובה. תודה ויום טוב :)

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתחת לחזה..

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לחזה.. - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    24/07/2011

לחץ אופיני להריון התיעצי עם הרופא המופל
    הכאבים שאת מתארת אינם ספציפים ולא בהכרח מבטאים צירים התיעצי עם הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר רחם מקוצר- 13-20 מ"מ- שבוע 27
    שיר
    23/07/2011

שלום רב, אני בשבוע 27 ואני מאושפזת עקב צוואר רחם מקוצר שהתחיל בצירים מוקדמים. הצירים המוקדמים התבטאו בכאבי גב קלים שלא הייתי נותנת את דעתי אליהם אילולא האחות בקופ"ח לא היתה מפנה אותי למוניטור.
    אחרי שהתגלו הצירים הופנתי למיון ששם עשו בדיקה של צוואר הרחם שהיה בהתחלה 3 ס"מ ולאחר יום התקצר ל13-20 מ"מ. כבר כמה ימים אין צירים. בדיקה נוספת של צוואר הרחם יעשו לי בעוד שבוע-שבועיים.
    רציתי לדעת מהם הסיכויים במצבי ללידה מוקדמת?
    מאיזה שבוע ניתן ללדת תינוק בריא?
    האם צריך לשכב כל הזמן או שניתן גם להסתובב?
    האם זה מבטיח שגם בהריונות הבאים אצטרך שמירה?
    מה הסיכויים שאשתחרר לשמירה בבית?
    נתנו לי זריקה להבשלת הריאות. האם אני צריכה לקבל עוד משהו שיכין את התינוק ללידה מוקדמת?
    תודה
    שיר

הוספת תגובה

• צוואר רחם מקוצר- 13-20 מ"מ- שבוע 27 - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    24/07/2011

מאחר ומאושפזת לא יותר פשוט להפנות השאלות לרופאים במחלקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיליה מכסה צוואר
    מישמיש
    23/07/2011

שלום.
    בסקירה מוקדמת שעשיתי לפני כשבוע ראה הרופא שהשיליה מכסה את צוואר הרחם.
    מה זה אומר? שאצטרך להיות בשמירת הריון?
    האם זה משהו מסוכן?
    האם זה בגלל שעברתי ניתוח קיסרי בהריוני הקודם?

רצוי לציין שבהריוני הקודמת סבלתי מסוכרת הריון והזרקתי אינסולין פעמיים ביום, לבסוף ילדתי בניתוח קיסרי אחרי שהלידה לא התקדמה שעות רבות.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שיליה מכסה צוואר

הוספת תגובה

• שיליה מכסה צוואר - תגובה

ד''ר אלי רימון
    23/07/2011

יש קשר בין המיקום לניתוח קודם
    הבעיה המרכזית היא דימום ולכן יש להמנע מיחסי מין ולהיות בשמירה
    המצב דורש ניתוח קיסרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי... אז?

מישמיש
    23/07/2011

אז המצב מחייב שמירה???????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי... אז? - תגובה

ד''ר אלי רימון
    24/07/2011

לא מחייב אך רצוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שמירת הריון

מישמיש
    28/07/2011

שלום דוקטור!
    הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר לי שלא ניתן לתת שמירת הריון מתחת לשבוע 20, כי ביטוח לאומי לא מאשר את זה. הוא אמר שרק עוד 4 שבועות נפגש ונדבר על שמירה.
    האם זה נכון?
    האם כדאי לי ללכת לרופא פרטי להתייעצות נוספת?
    מצד אחד אסור לי להתאמץ, להרים וכו'- ומצד שני זה לא דחוף לתת שמירה.
    אז מה לעשות??

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בשבוע 7 להריון ויש לי סכרת הריו
    לחוצה מאד!!
    22/07/2011

שלום!
    אני חייבת עזרה דחוף!!! אני בהריון (שני) בשבוע 7 ויש לי סכרת הריון הופניתי למעקב וטיפול במחלקה להריון בסיכון גבוה. רופא נשים שלי אמר לי כי יש סיכוי שיהיה צורך בהפסקת ההריון כי זה נדיר לקבל סכרת הריונית בשלב מוקדם זה של הריון. פיזית ונפשית אני לא מרגישה טוב,דפיקות לב מואצות , רעב תמידי (שלא נדבר על זה שאין לי תיאבון אף פעם),רעד וחולשה מרובה מאד וכו'...
    הערה חשובה: בהריון הראשון לפני כשנתיים וחצי קיבלתי סכרת הריון בשליש האחרון להריון, לפי בדיקת העמסת סוכר של 50 שלא יצא תקינה ו100 שגם יצא לא תקינה-הייתי במעקב וטיפול במחלקה להריון בסיכון גבוה ובדם ויזע הצלחתי לאזן את רמת הסוכר בדם ונולדה לי ילדה מקסימה בלידה רגילה בשבוע 37.4. לאחר הלידה הסכרת נעלמה. (ברוך ה')
    שאלות: האם הסיכויים למצבי להפסקת הריון גבוה? (כפי שהרופא מסר לי היום)
    מה הסיכויים שהריון יימשך תקין עקב גילוי מוקדם של סכרת הריון?
    ובכלל כל מידע בנושא אשמח לקבל או שתפנו אותי למקום שאוכל לקרוא.
    תודה מראש!!

הוספת תגובה

• אני בשבוע 7 להריון ויש לי סכרת הריו - תגובה

ד''ר אלי רימון
    23/07/2011

סוכרת הריון שלכאורה מופיעה בשליש הראשו מבטאת בדכ מצב של סוכרת עוד קודם להריון.
    דיאטה חשובה אך האיזון במקרה זה חשוב ונעשה על ידי מתן זריקות אנסולין
    החשש המרכזי הוא ממומים של העובר ומבאן ההציה להפסקת הריון אך לדעתי ניתן לזהותם בסקירות
    המאמץ החשוב הוא איזון מיידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת הריון

שרון
    24/07/2011

היי, בתור בחורה עם ניסיון ושעברה את זה אני יכולה להגיד לך שאת יכולה להיות רגועה, אני כרגע בהריון שלישי ובהריון הקודם גם גילו אצלי סכרת הריונית כבר מהתחלה (מכיוון שבהריון הראשון גם היה לי אבל מהשליש השלישי) הייתי במעקב כל שבוע וכל יום הייתי בודקת את הסוכר בצום ושעתיים אחרי אוכל , טופלתי באינסולין (אין לך מה לדאוג, זה לא נורא כל כך) וכך הייתי עד הלידה וברוך השם נולד לי בן, אני מאחלת לך הריון קל ושתהיי רגועה. יום נעים :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףיכולה להיות ירידת מים בשבוע 12?
    תמי
    21/07/2011

שלום,
    ביומיים האחרונים יש לי טיפטופים של נוזל מאד עדינים. האם יכול להיות שמדובר בירידת מים בשלב כל כך מוקדם? מה עלי לעשות? בעבר ילדתי בשבוע 29 לידת תאומים אחרי ירידת מים

הוספת תגובה

• דחוףיכולה להיות ירידת מים בשבוע 12? - תגובה

ד''ר אלי רימון
    22/07/2011

גשי לבדיקת רופא
    כמות מי השפיר נמוכה בשלב זה
    יתכן שמדובר בהריון לא תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת הריון
    גילי
    21/07/2011

שלום,

תאריך מחזור 13/0611, היום בתאריך 20/07/11 ביצעתי בדיקת בטא התוצאה היתה גדול מ 1000
    ביצעתי U.S. וראו שק הריון תוך רחמי 7.5
    עם שק חלמון לא הודגם קוטב עוברי

מה המשמעות?
    יש לציין שעברתי לפני חודשיים הפלה עקב אי התפתחות העובר האם נדרש בדיקות מקיפות יותר?

תודה רבה
    גלית

לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון

הוספת תגובה

• תחילת הריון - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

כדאי לחזור על האולטראסאונד עוד שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבדן עובר IVF בשבוע 22
    קורי
    21/07/2011

שלום,
    הרקע: זוג בגיל 35,
    - נכנסנו להריון בפברואר ע"י IVF בעקבות מורפולוגית ראש זרע גרועה.
    - קוניזציה(CN2) ומעקב תקין מאז 3 שנים.
    - הריון תקין, דימום בשבוע 9 ו10 ביקורת רופא מרגיעה
    - שקיפות מצוינת שבוע 12, אורך צוואר 4
    - סקירה מוקדמת מצוינת שבוע 15 אורך צוואר 3.5
    - מי שפיר תקינים שבוע 18 +5
    - דימום חום וורוד שבוע 21 +1, ביקורת רופא מטפל עובר במצב מעולה לא נבדק הצוואר לא ברור מקור הדימום, שיליה אחורית תקינה ללא סימני הפרדות
    - שבוע 22 הדימום הפך להפרשה וורודה ויותר מימית, אישפוז בשל צירים וקיצור צוואר ל1.6 עדין סגור
    - טיפול באינדומט, הצירים לא נפסקים לכן לא ניתן לבצע קשירה מאוחרת
    - צוואר התקצר ל1, יום אחרי אשפוז, פתוח ומשפכי
    -בלילה שאחרי, צירים חזקים ותכופים, פתיחה של 2, קרומים חשופים
    -מעבר לפרזולק, צירים חזקים מאוד, פתיחה של 6 ולידה מוקדמת בשבוע 22 +5.3 ימים לאחר האשפוז.

שיליה יצאה בשלמותה. עובר בעט עד הרגע האחרון, מים פקעו תוך כדי הלידה. מחכים לפתולוגית שיליה, אבל לא מבינים וגם לביה"ח אין קצוות חוטים. כבר קבענו תור אצל אחד מכם ליעוץ פרטי. אבל בינתיים - למה? למישהו יש רעיון? הרי הדימום והצירים קדמו לקיצור הצוואר, אז האם הקוניזציה שייכת? צירים לא נפסקו בשל שיליה נפרדת - כך טען ראש המחלקה לפני הלידה - אולם למראית עין השיליה תקינה? (אולי בפתולוגיה יראו אטמים?)

יש לנו סיכוי להריון תקין אחרי שזה היה רק עובר אחד, תקין שמתגעגעים אליו בלי סוף? הריון ללא בחילה או תסמינים. כאב לב עצום לשנינו. מישהו יכול לעזור פה עם עבודת הבלשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אבדן עובר IVF בשבוע 22

הוספת תגובה

• אבדן עובר IVF בשבוע 22 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

אכן קיים סיכון מוגבר ללידה מוקדמת בהריון הבא
    לצערינו במרבית המקרים לא ניתן לאמר מה היה הגורם ללידה המוקדמת
    לכן כדאי שרופא הריון בסיכון יעבור על פרטי המקרה פעם נוספת ביעוץ מסודר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות של הבעל השפעה על ההריון
    בעל לעתיד
    21/07/2011

שלום,

אורתופד הפנה אותי לבידקת מיפוי עצמות, ממה שאני יודע הבדיקה כוללת הזרקת חומר רדיואקטיבי לגוף שלי (שזה גם מדאיג בפני עצמו) ושהבדיקה מסוכנת לנשים בהריון שלא אמורות לבצע אותו.

אשתי מוגדרת הריון בסיכון גבוה עקב ITP (כמות טסיות 30-40 ברוב הבדיקות)

האם כתוצאה מכך שאני מבצע את הבדיקה יש סכנה להתקרב לאחר הבדיקה (בטווח הקרוב או הרחוק) לאשתי. אם ניקח בחשבון שאני ישן לידה ובא איתה במגע ביום יום.

האם הקרינה הרדיואקטיבית שנספגת בגוף במהלך הבדיקה עשויה להיפלט ולפגוע בהריון ?

תודה.

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות של הבעל השפעה על ההריון - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

לדעתי אין בעיה.
    תשובה צריכה להנתן במכון בו תבוצע הבדיקה בהתאם ךסוג הבדיקה שאתה עובר וכמות החומר המוזרק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 32
    ליז
    21/07/2011

שלום ד"ר,נמצאת בשבוע 32 עם תאומים לא זהים.
    ההריון טפו טפו תקין,נמצאת במעקב של טיפת חלב(אחות מלווה) ואחת לחודש אולט' בקופ"ח.
    האם בגלל שמדובר בהריון עם תאומים אני צריכה להיות במעקב של מרפאה בסיכון גבוה,או שאם הכל תקין אין צורך??
    בימים האחרונים מרגישה מאין בחילות,קושי לעמוד במקום יותר מדקה מבלי לרצות לשבת ומדי פעם טישטושים קלים בראייה.סובלת מכאבים באגן במצב של ישיבה על משטחים קשים.לפני יומיים עשיתי בדיקות דם,סוכר בצום (תוצאה 90) המוגלובין(תוצאה 11 ) נוטלת פרנטל וברזל. אין עקבות לחלבון בשתן ולחץ דם תקין.היית ממליץ לי לעבור למעקב בסיכון גבוה? או שהמעקב הרגיל מספיק??תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 32

הוספת תגובה

• שבוע 32 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

בהריון תאומים רצוי להיות במעקב הריון בסיכון אלא אם הרופא שלך מוכן להמשיך את המעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..ד"ר רימון

ליז
    21/07/2011

אני מעוניינת ללדת בליס. לא מצליחה לתפוס אתכם בקו לקבוע תור למרפאה בסיכון גבוה כבר קיבלתי הפניה לאיכילוב מהרופא שלי .תוכל בבקשה לתת לי מספר ישיר שבו יענו לי? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..ד"ר רימון - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

o3-6974000 - זימון תורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בסינטומיצין
    סיגל
    21/07/2011

שלום,
    האם מותר בזמן הריון להשתמש במשחת עיניים סינטומיצין 5%.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בסינטומיצין

הוספת תגובה

• שימוש בסינטומיצין - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוגלובין נמוך בהריון
    אני
    20/07/2011

שלום,
    אני בשבוע 30 + 2. המוגלובין 9.6.
    הרופאה שלחה אותי לבדיקת מאגרי ברזל ואלו התוצאות:
    פריטין 16.9
    B12 254.
    אני חולת MS ויש לי בעיית יציאות בלקיחת כדורי ברזל.
    האם תשובות אלו מחייבות לקיחת ברזל בוריד?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המוגלובין נמוך בהריון

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף את ספירת הדם

אני
    21/07/2011

אלו הן תוצאות ספירת הדם המלאה:

WBC K/uL 10.19 4 (.........)* 10 BD1
    RBC M/uL 3.94 4 *(.........) 6.6 BD1
    HGB g/dL 9.6 12 *(.........) 15 BD1
    HCT % 33.3 36 *(.........) 46 BD1
    MCV fL 84.5 83 (*........) 101 BD1
    MCH pg 27.2 27 (*........) 32 BD1
    MCHC g/dL 32.1 31.5 (.*.......) 34.5 BD1
    PLT K/uL 184 150 (*........) 450 BD1
    RDW-SD fL 48.9 39 (.........)* 46 BD1
    RDW-CV % 15.7 11.6 (.........)* 14 BD1
    PDW fL 15.3 9 (......*..) 17 BD1
    MPV fL 11.7 7.8 (.......*.) 12 BD1
    P-LCR % 38.3 BD1
    DifferentialBH1
    Neutrophils % % 73.1 40 (......*..) 80 BD1
    Lymphocytes % % 20.6 20 (*........) 40 BD1
    Monocytes % % 4.6 2 (..*......) 10 BD1
    Eosinophils % % 1.6 1 (*........) 6 BD1
    Basophils % % 0.1 0 (*........) 2 BD1
    Neutrophils K/uL 7.45 2 (.........)* 7 BD1
    Lymphocytes K/uL 2.10 1 (....*....) 3 BD1
    Monocytes K/uL 0.47 0.2 (..*......) 1 BD1
    Eosinophils K/uL 0.16 0.02 (..*......) 0.5 BD1
    Basophils K/uL 0.01 0.02 *(.........) 0.1 BD1
    BiochemistryBH1
    Sodium mmol/L 141.6 133 (.....*...) 145 BD1
    Potassium mmol/L 4.1 3.7 (.*.......) 5.5 BD1
    Glucose mg/dL 91.1 55 (......*..) 100 ב-27/10/10 עודכנו תחומי הייחוס
    BD1
    Urea mg/dL 19.3 0 (..*......) 50 BD1
    Creatinine mg/dL 0.4 0.5 *(.........) 0.9 BD1
    Creatine Kinase U/L 42 26 (*........) 140 ערכי ייחוס מתאימים למבוגרים בלבד
    BD1
    AST(GOT) U/L 8 13 *(.........) 35 BD1
    ALT(GPT) U/L 9 4 (.*.......) 31 BD1
    GGT U/L 7.1 6 (*........) 42 BD1
    Cholesterol,Total mg/dL 231.2 107 (.........)* 200 BD1
    Triglycerides mg/dL 197.0 3 (........*) 200 BD1
    HDL Cholesterol mg/dL 39 45 *(.........) 65 BD1
    LDL Cholesterol mg/dL 153 Expected values
    Desirable: <130 mg/dL
    Moderate high : 130-160 mg/dL
    High : >160 mg/dL

Ferritin ng/mL 16.9 15 (*........) 200 BD1
    Vitamin B12 pg/mL 215.0 187 (*........) 883 BD1

אני חוזרת על שאלתי:
    אני בשבוע 30 + 2.
    אני חולת MS ויש לי בעיות בלקיחת כדורי ברזל.
    האם תשובות אלו מחייבות לקיחת ברזל בוריד?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לכם לתשובות...
    הריונית
    20/07/2011

שבוע 21 אני מטופלת בנרות פרוגסטרוןבשל לידה מוקדמת בעברכמות שאני צורכת 400 מ"ל ביום שתי נרות .האם המינון בסדר? הרופא המטפל רוצה בנוסף שאתחיל טיפול בזריקות פרוגסטרון.האם הטיפול בנרות לא מספיקות?
    שאלה נוספת ..מידי שבועיים אני עושה בדיקה של אורך צוואר רחם בבדיקה אחת ראיתי שכתוב על גבי הטופס שהשליה ממוקמת בדופן קידמי ובבדיקה האחרונה לפני שבוע נאמר שהשיליה אחורית. האם השיליה משנה את מקומה במהלך ההריון????????שאלה נוספת שהכי מטרידה אותי ..נמצא לי חלבון בשתן (70) תרבית תקינה סוכר תקין (90) לחץ דם תקין 117/70 .ונמצא שבדיקה UREA תוצאה 12 . מה זה אומר ? הרופא המטפל אמר שצריך לעקוב השאלה שלי האם זאת תחילה של רעלת הריון?
    תודה ויום טוב:)

לקביעת תור
    סגירה
    אודה לכם לתשובות...

הוספת תגובה

• אודה לכם לתשובות... - תגובה

ד''ר אלי רימון
    20/07/2011

400 מ"ל ביום שתי נרות .האם המינון בסדר? כן
    הרופא המטפל רוצה בנוסף שאתחיל טיפול בזריקות פרוגסטרון.האם הטיפול בנרות לא מספיקות? אין הוכחה שיותר מ-200 עוזר
    שאלה נוספת ..מידי שבועיים אני עושה בדיקה של אורך צוואר רחם בבדיקה אחת ראיתי שכתוב על גבי הטופס שהשליה ממוקמת בדופן קידמי ובבדיקה האחרונה לפני שבוע נאמר שהשיליה אחורית. האם השיליה משנה את מקומה במהלך ההריון???????? לא, בקשי שיבדקו זאת פעם נוספת
    שאלה נוספת שהכי מטרידה אותי ..נמצא לי חלבון בשתן (70) תרבית תקינה סוכר תקין (90) לחץ דם תקין 117/70 .ונמצא שבדיקה UREA תוצאה 12 . מה זה אומר ? כדאי לבצע איסוף שתן 24 שעות
    הרופא המטפל אמר שצריך לעקוב השאלה שלי האם זאת תחילה של רעלת הריון? לא ניתן לאמר כעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת חלבון עוברי
    מיכל
    20/07/2011

שלום רב,
    בבדיקת החלבון העוברי שעשיתי התקבלו התוצאות הבאות:
    AFP - MOM 0.82
    HCG - MOM 0.99
    UE3 - MOM 1.05
    סיכון לפי גיל - 1:997
    סיכון לפי התוצאות - 1:3130
    זה בסדר? כתוב שבבדיקת האסטריול הנורמה היא מעל MOM...
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת חלבון עוברי

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת חלבון עוברי - תגובה

ד''ר אלי רימון
    20/07/2011

התוצאות בטווח הנורמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה