מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיערה16/01/2008
שלום
יש לי חבר כבר 8 חודשים אנחנו עושים הכל חוץ מלקיים יחסים נסינו כמה פעמים אך תמיד יש לי כאבים ואנחנו מפסיקים .
שאלתי היא האם זה בסדר? אם אני בתולה אני יכולה ללכת לגניקולוג לבדיקה שאין שם שום דבר שמפריע?
אודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערה
מישהי16/01/2008גם הבן זוג שלך בתול?
ברור שבפעם הראשונה שלך זה יכאב ואפילו מאוד, ואפילו כאב בלתי נסבל כל גוף זה אחרת.יש כאלו שכואב להם פחות ויש כאלו שכואב להם יותר.
ובדיקה אצל הגניקולוג לא מזיקה אף פעם ואפילו מועילה, אפילו אם את בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגשי למרפאה ייעודית
19/01/2008זה לא אמור לכאוב. ייתכן ויש לך כיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק (וגיניזמוס). כדאי שתגשי למרפאה העוסקת בתחום לתשאול ובדיקה מתאימה. גינקולוג/ית שאינו מהתחום לא ימצא כל בעיה פיזית בדרך כלל.
אפשר לטפל ולגדוע את מעגל הכשפים של כאב--] כיווץ ---] כאב ---] כיווץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדן האינטימיותmuchachita16/01/2008אנחנו בני זוג בשנות השלושים לחיינו. יש לנו שני ילדים קטנים (הגדול מביניהם בן שנתיים).
בסיס הזוגיות שלנו הוא בסיס מצויין. אנחנו חברים מאד טובים, מדברים על הכל בפתיחות והאהבה בינינו התחילה כאהבה גדולה.
מטבע הדברים, עם כניסת הילדים לחיינו, הזוגיות נפגעה.
אני בתור אמא משקיעה הרבה בילדים, ובשילוב עם הנקה ועבודה במקביל, אני מאד עייפה ומן הסתם לא נשאר לי הרבה כח להשקיע בזוגיות.
בעלי, מאידך, "לא רוצה להציק לי", "נותן לי את הזמן להתאושש אחרי הלידה" וכתוצאה מכך גם הוא הפסיק "להשקיע" בזוגיות.
אני חייבת לציין, שמעבר לכך שהסקס מגיע בתדירות מאד מביכה (כמו שאמרתי הוא נותן לי זמן להתאושש ואנחנו שנינו די שקענו בעייפות ולא להשקיע מספיק בנושא), חמור מכך בעיניי הוא שנעלמו בינינו המחוות הקטנות שעושות את כל הכיף בזוגיות. למשל, יותר חיבוקים, יותר נשיקות, יותר מחמאות אחד לשני וכו'.
לאחר שיחה מאד פתוחה שהייתה בינינו מתוך דאגה לעתיד הזוגיות שלנו (שנינו רוצים שזה יצליח ויודעים שהאהבה בינינו קיימת, אבל היא די רדומה כרגע), בעלי אמר שנתחיל בדברים "הקטנים" ושהדברים "הגדולים" (סקס) יגיעו יותר מאוחר. גם לו וגם לי חשוב כרגע לבנות חזרה את האינטימיות. בפעם האחרונה שניסינו לעשות סקס, זה פשוט לא הלך (הוא לא הצליח להיכנס לאוירה, למרות שהו התלהב מהיוזמה ונורא רצה שזה יצליח) ובשיחה הבנתי ממנו שהוא מרגיש שאני עושה את זה בשבילו ושלא באמת בא לי, ושאני לא באמת נמשכת אליו, וזה מוציא לו את החשק. אני חייבת לפרגן לבעלי, שהוא בחור מאד רגיש וקשוב אליי מטבעו, שהדבר שהוא הכי נהנה ממנו הוא שאני נהנית. אם הוא רואה שאני לא ממש בקטע, זה פחות עושה לו את זה.
ברור לשנינו שאנחנו צריכים יותר זמן איכות אחד עם השני, יותר לצאת לבלות ביחד על בסיס קבוע, ובאמת להחזיר את התשוקה והאהבה שהיתה בינינו.
אני נורא מפחדת שיהיה קשה להצית מחדש את התשוקה, כי אנחנו כבר שקועים די הרבה זמן במצב הזה (שנתיים בערך). פרט חשוב נוסף הוא שבעלי עלה באופן משמעותי במשקל, מה שמוריד לי הרבה מהחשק. הוא מודע לזה ומדבר על זה, אבל לי לא ממש נעים להגיד לו את זה בפה מלא ולבקש ממנו שירזה (אמרתי לו בעבר שזה מפריע לי והוא גם אמר שזה מפרי לו ושהו ינסה לרזות. אבל זה כידוע לא פשוט). אין ספק, שהפרט הזה לא מקל עלי לעורר את התשוקה שהיתה לי אליו.
השאלות שלי הן, כיצד והאם ניתן להחזיק תשוקה למערכת יחסים שהפכה ליותר חברית מזוגית. האם באמת ברגע שנחזור לחוש את האינטימיות בינינו, תחזור גם התשוקה והסקס? האם יש זמן מסוים אחרי הלידה שהוא זמן סביר לירידת חשק?
אנחנו זוג מאד אוהב בבסיס ויש בינינו תמיכה וחברות טובה. אנחנו לא רוצים למצוא את עצמנו "שני חברים" במקום "זוג אוהבים".
נשמח לקבל כל עצה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז ככה
מישהי16/01/2008הוא:
כנראה מספק את עצמו לבד עם עצמו ובזה מתחיל ונגמר העניין.
את:
לא נמשכת אליו פיזית, עייפה, עסוקה ומודה שהאינטימיות חסרה לך.
אם זה כל כך חשוב לך (וזה אמור להיות חשוב כי אחרת זה רק מתדרדר) דברי איתו על זה, לא במיטה, בכנות, קשה לך לדבר? תכתבי לו! כל מה שבליבך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה אחרי לידהיוד16/01/2008לי ולבעלי היו חיי מין טובים מאוד שנינו גמרנו ונהינו מאוד
לפני 3 חודשים ילדתי בפעם השניה
ומאז לאחר השישה שבועות כמובן
לא גמרתי אנינהנת בסקס עצמו אבל לא גמרתי דבר שמעיב כל החשק שלי בכלל
לפניתמיד גמרתי ואפילו כמה פעמים
ניסיתי לאונן ולנסות לגמור לבד אבל גם זה ללא הצלחה
האם משהו השתנהלאחר הלידה יש מצב כזה?
תעזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוד
מישהי16/01/2008אולי את מוטרדת מדי?
אולי את לא מרוכזת מספיק?
נסי לשתות חצי כוס יין להשתחרר לפני הסקס , אולי זה יעזור לך.
ותמיד בדיקה אצל הגניקולוג מועילה כשיש שינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי את פשוט עייפה...
יואל17/01/2008יש לך עכשיו שני ילדים ואחד קטן שלא ישן בצורה סדירה.
תנסי בזמן שאת לא עייפה, גם זה באמצע היום, עדיף מספר שעות לפני שילד הגדול מגיע הביתה והתינוק ישן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעה אותה את מתארת ידועה!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/01/2008לא בכוח!!! עם הזמן תשובי ותוכלי לחוות אורגזמה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדגכ
ששככ17/01/2008שדגכהגעכנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה..מ'16/01/2008אני לא יודעת אם חוויתי עם החבר שלי אורגזמה..
אני לא יודעת אפילו איך המרגש של אורגזמה..
אולי חוויתי ואני לא יודעת שזה זה?!
מה אני אמורה לעשות כדי להרגיש אורגזמה או כדי שתהיה לי אורגזמה..
החבר שלי עושה הכל כדי שזה יקרה, אבל אני לא מצליחה.
שאלה נוספת- כשאני "מסיימת" הבן זוג שלי צריך להרגיש משהו פיזי?..איזשהי רטיבות\יובש לאחר האורגזמה?...
בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראורגזמה
חילי20/01/2008אני ואשתי בשנות הארבעים שוכבים כמעט כל יום, שנינו נהנים מאד מסקס ומנסים לשפר ולהנות יותר
לרוב היא חווה מס אורגזמות בעת המשגל האורגזמות באות בצורות שונות כמו שפיכה מהפות
בגרוי הדגדגן ,התכווצויות חזקות ונעימות של הבטן,רעד חזק ונשימות מהירות.
ישנן אורגזמות חזקות ופחות חזקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופהלי16/01/2008אם יש חדירה מאחורה בלי שום אמצעי מניעה האם יש סיכונים
תודה רבה לעונים זה חדוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין אנאלי
ד''ר חגית כהנא16/01/2008מין אנאלי לכשעצמו לא גורם להריון אך זרע יכול לדלוף לכיוון הנרתיק וליגרום להריון
אני ממליצה לך לקחת פוסטינור תוך 72 שעות מהמגע ולפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חגית
לי16/01/2008
בן זוגי לא גמר אין סיכוי להריון נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכון למחלות
מישהי16/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה זה מצביע ?צביה16/01/2008שלום.
אני נשוי כ-5 שנים + ילד 1, עד היום היינו מקיימים יחסי מין לפי החשק שלי שנראה לי שקיים גם אצלה .
להפתעתי אישתי באה בדרישה לקיים רק 2 בשבוע ולא יותר ז"א שנגיע להסכם בנושא .
אבקש לקבל את דעתכם .
על מה זה מצביע ?
מדוע דרישה כזו לא הייתה לפני הנשואים ?
האם היא לא מסתירה חוסר חשק מיני מהעבר?
לטענתה 2 יכול להיות בבוקר ובערב באותו יום ובזה הסתיים הסיפור לשבוע ?
האם זו דרישה נורמאלית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובתי
צביה17/01/2008תודה לתשובתך .
הדרישה למספר הפעמים בא בגלל שהיא לא רוצה בכלל .
אז מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט חוצפה.....
לינדה16/01/2008איך היא היתה מרגישה אם הית מציב לה דרישות בענינים אחרים שהיא לא מסכימה איתם היא מתייחסת אליך כמו עבד ממש הסקסולוג שענה לך צודק בהחלט אי אפשר להכריח אדם לעשות מה שלא בא לו וזה אחד הדברים שיכולים להוריד תחשק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
אז מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רעיון בשבלך
מישהי16/01/2008כמה פעמים אתה רוצה סקס בשבוע?
3-4 למשל?
אם כן, תגיד לה שאתה רוצה או "דורש" כל יום סקס, שבע פעמים בשבוע
אבל אתה מוכן להתפשר על 3-4 פעמים.
אמרנו שבזוגיות צריך להתפשר לא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
אז מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר זיקפה ושפיכה מהירהחיים15/01/2008אז ככה אני בן 21,בקצרה הסיפור שלי הוא זה: הכל אצלי היה תקין עד גיל 18,הייתה לי זיקפה טובה והכל היה בסדר גמור. בגיל 18 היתה לי ת.דרכים שבעקבותיה עברתי 4 צילומי c.t בראש(סדק בגולגולת),המצב הנפשי שלי הדרדר והייתי בדיכאון במשך כשנה.
..לא צריך להתבאס יותר מדי..הכל מצויין מבחינה נפשית עכשיו, אבל כבר 3 שנים שאני לא מתפקד מינית בכלל..כבר שכחתי מה זה זיקפת בוקר או זיקפה בכלל, גם כשאני מנסה לאונן אז יש לי חצי זיקפה רפויה ותוך חצי דקה אני כבר גומר. כנ"ל עם בנות, אני משיג הרבה בנות ואין לי בכלל בעיות רגשיות או התרגשויות מבנות אבל שוב זה אותו סיפור..כשאנחנו עוד בשלבי התחרמנות מוקדמים אני כבר גומר וזה כל כך מתסכל.. לא מאמין איך אני סוחב את העניין 3 שנים..בדיקת דם והורמונים אצל רופא המשפחה הייתה תקינה..ניסיתי לקחת כדורי ויאגרה וסיאליס וזה הכי מתסכל..זה לא משפיע בכלל..להפך אני חוטף סחרחורות ויובש בגרון.. בקיצור מצב מסובך.. ד"ר..הבמה שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטוב לי זה נשמע פשוט
יואל15/01/2008יש לך בעיה במעבר של סיגנל הפיקוד "ממחשב הבקרה" ל"אביזר" בשטח.
אצלנו כשיש בעיה של פתיחת ברז ויש מצב חרום או שיש צורך להמשיך ולהפעיל את המתקן למרות התקלה, אנחנו מאלצים פתיחה ע"י מעקף על התוכנה או באילוץ בשטח.
ולך יש כנראה בעיה עיצבית בגלל הפגיעה בגולגולת ואתה צריך להפעל את הציוד ב"אילוץ".
קראתי איפה שהוא על בעיה דומה (הם קוראים לזה בעיה אורגנית) וככל הנראה ישנה גומיה שעושה את העבודה של השריר הטבעי שקיים אצל כל גבר בבסיס הפין.
תפקידו של השריר הטבעתי הזה הוא לחסום את צינור השתן ולצמצם את זרם יציאת הדם מפין וכתוצאה מהפרש הלחצים יש לזקיפה.
לך תיקנה גומיה (לא קונדום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו בבקשהבית ספר כדורי15/01/2008אנחנו תלמידות בבית ספר כדורי במגמת תקשורת הפקות,אנחנו בכיתה יב' והתבקשנו השנה כעבודת גמר לעשות סרט דוקומנטרי על נושא מסויים.
אני באמת מקווה שההודעה הזאת והבקשה לא פוגעת באף אחד.
אם מישהו מעוניין להצטלם ולהתראיין אנא הגיבו לנו.ונשמח לספר לכם יותר.
באמת שאנחנו מקוות שלא פגענו באף אחד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכוונה
לינדה15/01/2008היא לקינקולוגים פה או יכול להיות כל אחד בפורום האמת היא גם אני למדתי בכדורי והייתי במגמה הזאת ובסוף עזבתי מחוסר עניין על מה צריך להיות הנושא....? האם האדם צריך להראות טוב? אשמח אם תגיבו......אם אתן מעוניינות אולי אוכל לעזור צרו קשר ל[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נורמלי?אנונימי14/01/2008שלום אני ילד בן 13 ואני כבר מאונן התחלתי בערך בכיתה ד' (חבר שלי דחף אותי לזה) ועד היום אני לא מצליח להפסיק. אני מאונן בערך כל יום ואני יודע הכל על סקס ורציתי לשאול אם זה נורמלי בגילי ואם זה נורמלי להתחיל מכיתה ד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות
ד''ר חגית כהנא15/01/2008אני שמחה שפנית ושאלת ולא שמרת על הדאגות לעצמך
זה נורמלי לאונן
האוננות מתחילה בעצם עם הלידה וזו דרכו של אדם לגלות את הגוף ואת ההנאות שהוא גורם לו.
גם אוננות פעם ביום זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברתי ואני לא מקיימים יחסי מיןרועי14/01/2008שלום לכל חברי צוות המומחים,
חברתי ואני בני 25 משכילים בעלי תואר ראשון ואנחנו לא מקיימים יחסי מין ממספר סיבות שגרמו להוצאת החשק מהנושא.
לחברתי אין חשק מיני היא אינה מאוננת ואינה מרגישה חרמנית והיא אף סובלת מכאבים ויובש.
בגלל היותי חובב מין ומתענין לא קטן בנושא אני מרגיש בנוח לפנות ולהתייעץ עם מומחים גדולים ממני כי מיציתי את הידע שיש לי בנושא .
חברתי ואני קיימנו יחסי מין מספר פעמים מאז שהכרנו לפני כ9 חודשים אבל עדיין לא הגענו למצב שהיא אינה סובלת למרות שניסיתי את המשחה של KY וגם בעת מגע אצבע מורגש אצלה כאב בנרתיק וגם כשאני גומר בנרתיק שורף לה.
חשבתי שאולי מדובר בבעיה הורמונלית כלומר יש לחברתי מחסור בהורמון האסטרוגן ולכן היא אינה חשה ב"חרמנות" ולכן הנרתיק אינו מוכן לקיום יחסי מין כשם שאישה שלא מוכנה ללידה אין לה "פתיחה" .
יש לי מחשבה נוספת בכיוון שאומרת שאולי בעצם מדובר בבשלות פיזית ומנטלית אבל הנטייה שלי להאמין יותר שמדובר בבעיה הורמונלית כי לחברתי אין בכלל צורך במין אפילו לא עם עצמה ולכן היא אף פעם גם לא אוננה.
אשמח לקרוא עצות ולענות על שאלות מכווינות שאולי יעזרו לנו לפתור ולהגיע להבנה עמוקה יותר של הנושא.
תודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריחסי מין
ד''ר חגית כהנא15/01/2008נראה שלחברתך יש מעצורים הקשורים במין ונובעים מחינוך או גורמים אחרים.
אם היחסים חשובים לכם אני חושבת שפניה לטיפול מיני היא הפתרון.
הסיבות להמנעות מיחסי מין רבות ודורשות היכרות עם האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חגית מענה למה שכתבת
רועי15/01/2008ובכן כתבת שהמעצורים הם של חברתי אז אני לא בטוח כלכך שמדובר במעצורים.
היא באמת סובלת וכם אני בפנים אז גם ככה אין הנאה ולכן לאחר מספר פעמים החלטתי אני שלא בא לי יותר להכאיב לה .
אין לי רצון שנעשה אהבה כדי שאני אגיע לפורקן המצב פשוט כלכך רחוק מיחסי מין שהיו לי שאין לי מושג איך עוד לגשת לנושא חוץ מאשר לחשוב שאולי מדובר בבעיה הורמונלית שגורמת לכך שהיא לא תחשוק ולא תהנה ממין . האם יתכן שהמצב הוא הורמונלי ולא פסיכולוגי כי למרות הכאבים היא כן מוכנה הייתה לסבול מספר פעמים בציפייה שהכאבים יפסקו מתישהו וההנאה תגיע.
בנוסף היא לא נהנת גם ממין אוראלי שאני נהנתי לתת לה עד שגם זה ביחד עם המין המלא הפסיק מבחינתי (היא דרך אגב עדיין לא פתוחה לנושא המין האוראלי אבל זה שוב נושא של הורמונים כי כשאנחנו חרמנים אנחנו עושים זאת מאהבה ואם לא היינו חרמנים אז לא היינו עושים את זה) מה שעוד יותר מחזק אצלי את המחשבה שמדובר בנושא הורמונלי.
מה דעתך/כם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאובה...
15/01/2008גיא הרושם שלי הוא שלא מדובר בבעיה הורמונלית. אני מניח שקל יותר לקבל בעיה פיזיולוגית שניתנת לטיפול ע"י כדורים, מאשר בעיה רגשית, אשר מחייבת השקעה של שני בני הזוג.
בכל אופן, כאשר מגיעים לטיפול מיני במרפאה לבריאות מינית, נשללים קודם כל גורמים גופניים (כגון, בעייה גינקולוגית, חוסר איזון הורמונלי וכד') לפני ששמים כותרת אחרת (כגון, עכבות, מעצורים וכד').
אני חוזר על הצעתה של ד"ר כהנא לגשת יחד לטיפול זוגי-מיני, ולעבור בירור ולקבל טיפול מתאים ומקצועי על פי תוצאותיו. כאן ניתן לתת ייעוץ ראשוני והכוונה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רפי תודה על התגובה
רועי15/01/2008אי מבין מה שאתה אומר אבל בגלל שאנחנו גרים רחוק אחד מהשני ובגלל חוסר בזמן ועוד תירוצים לא יצא לנו לפגוש סקסולוג ביחד בתקופה הקרובה ולכן רציתי בכל זאת לקבל מידע או עזרה מניסיון עבר כי מעבר לזה היה ברור לי שאין מנוס מטיפול נקודתי.
חברתי תיגש לגיניקולוג שלה ותבצע את הבדיקות הפיזיוליות ונדע אז יותר טוב.
אז אם יש בכל טוב מידע נוסף שניתן להעביר כאן זה יהיה נהדר ואם לא אז תודה רבה ונתראה בעתיד אולי בטיפול אישי.
רב תודות
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר חגית כהנא16/01/2008חשוב לפנות לגניקולוג סקסולוג גניקולוג רגיל לא יודע לטפל בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חגית
לי16/01/2008בן זוגי לא גמר אין סיכוי להריון נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חגית אפשר אולי לקבל טיפים? :-)
רועי16/01/2008היי חגית,
אשמח אם תשתפי אותי בקצת מסודות המקצוע שלך, כלומר איך הופכים נושא, לצורך העינין את נושא המין לנושא שכייף לדבר עליו ואפשר לדבר עליו בצורה פתוחה עם בן הזוג וליזום שיחות עליו למרות שצד מסויים שומע על מה המהומה אך אין לו שום מושג על מה המהומה כי הנושא מעולם לא הסב לו הנאה ודיי נמאס לה אני בטוח לשמוע מהנושא הזה במיוחד ממני כי יש הרגשה של לחץ מסויים אני מניח.
למרות שברגע שהחלטתי שנפסיק עם קיום יחסי המין הכואבים אז גם אמרתי שנעשה את הדברים בזמן שלה וכשהיא תרצה לקבל עזרה ולשאול ולבדוק ולהיבדק אז נעשה זאת.
אז נניח שאני לא אדבר על הנושא בשבועיים שלושה הקרובים ואתן לה קצת מנוחה איך מתחילים אחר כך לדבר על הנושא כמו שציינתי ככה שהוא יהפוך לנעים ומצחיק וכייפי בתקוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לציין
לינדה15/01/2008שכאשר הבן זוג חלא מרגישבצורך למין זה מאוד מתסכל במיוחד שהראשון כן מעוניין מאוד.....אולי תשאל אותה למה היא לא רוצה? שתלך לגינקולוגית או טיפול זוגי חבל שתסבלו יחד אני מבטיחה לך בסופו של דבר זה מביא למתחים חשדות לבגידה וכו....תטפלו בזה כמה שיותר מוקדם.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לינדה - תגובה
רועי15/01/2008היי לינדה אין מתחים וחשדות ויש רצון גדול לפתור את הבעיה ולכן אני כאן מחפש את הפתרון לבעיה בדרך לא כואבת.
כי ניסינו לקיים יחסי מין וחוץ מכאבים לא יצא מזה כלום אז אני מחפש את הפתרון שפיזיולוגי בעיקר כלומר איך נשים אחרות שמצאו את עצמן סובלות ממין התחילו להנות ממנו מה עזר להן בהתייחס לבעיה הספציפית שלנו כי יש הרבה סוגים של חוסר הנאה.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
מישהי16/01/2008בוא נעשה צעד אחד אחורה
היא לא נהנת מהחדירה ואפילו סובלות.
היא נמשכת אליך?
היא אוהבת אותך?
אפשר לעשות הרבה דברים לענג אחד את השני בלי החדירה. אולי היא צריכה יותר זמן למשחק מקדים? אולי תתמקדו רק על משחק מקדים בלי חדירה, ואם העניין יגרה אותה החדירה תבוא באופן טבעי.
אם גם ממשחק מקדים ( ליטופים, נישיקות וחיבוקים בכל הגוף עם ובלי בגדים) היא לא נהנת ולא רוצה אז יש לכם בעיה רצינית שזוג נורמלי לא אמור לחיות ככה. תצטרכו כמו שהמליצו לכם לטפל באנשי מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישהי
רועי17/01/2008יש בעיה את זה אני יודע כי גוף האדם ונפש האדם הינם דבר מסובך וקשה לשים את האצבע ולהבין מדוע אדם לא נהנה.
אני נהנה מכל דבר שאני עושה איתה אבל היא לא נהנית עדיין ממין בכל צורה שהוא כאילו שאין רגש בדגדגן גם . הדבר כנראה נובע מעייפות וחוסר חשק ולחץ. ונראה לי ממה שלמדתי שהבעיה אצלי ואולי בחברה יתכן והיא לחוצה כלומר מנסה יותר מידי לחפש את ההנאה שבמצב אחר אמורה לבוא מאליה.
היא אוהבת אותי אבל היא לא מספיק פתוחה איתי כלומר היא תרגיש בנוח יותר לדבר עם חברות שלה מאשר איתי על נושאים מיניים.
הבנתי כמה דברים ביום האחרון ואני אנסה ליישם את הידע עכשיו על ידי פשוט שיחות בקצב שלה שיגרמו לה להרגיש יותר בנוח ולאט לאט הדברים בטח יסתדרו ואם לא אז יום אחד זה יהיה בטיפול זוגי שיעזור לשנינו להבין מי מה ואיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני מוגברסיוון14/01/2008לבן הזוג שלי ולי יחסי מין סדירים ומספקים, ואולם, בן הזוג שלי מתלונן על חשק מיני מוגבר כבר תקופה ארוכה ( יותר משנה) רצון לקיים סקס כל שעתיים לערך או לעשות ביד. הוא כן מתפקד באופן מלא בשעות העבודה.אבל כשהוא בבית או אמור ללמוד לבד בבית, הוא לא מצליח להתרכז ולמעשה עושה ביד בהערכה ממוצעת של -7 פעמים או יותר, ועדיין בעל חשק כאשר אני מגיעה. כעקרון אני לא נפגעת מהידיעה שהוא עושה ביד, אבל לו עצמו זה מפריע והוא גם לא מרוצה כאשר אני לא משתפת פעולה ושולחת אותו לדרכו, ולעיתים מאיים "שימצא מישהי כמוהו", אבל אז מתחרט שאמר את זה.
הוא בן 27. למה זה יכול להיות קשור? מזון? כיצד אפשר להפחית את החשק? והאם צריך אולי זה נורמלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשק מוגבר
15/01/2008לדעתי זה מצביע על בריאות מינית שלו, כלומר זה לא מצריך בירור או טיפול.
אבל... עצם העובדה שיש לו יותר חשק לו מחייבת אותו לפרוק חשק זה בסיועך. שימשיך לעשות ביד ואת היי איתו כאשר לך יש חשק. התקשורת שלכם, גם ברמה המינית, צריכה להיות מבוססת על עקרון זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרי לו
חילי20/01/2008תעזרי לו ותשתדלי לקיים איתו יחסים כמה שיותר זה יעזור
הליטופים ההתחרמנות והשפיכה באבר המין של האשה מספקת יותר
מאוננות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של אורגזמה.פלונית14/01/2008שלום! רציתי לדעת מהם התופעות לוואי שקורות לאישה כשהיא מגיעה לאורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתופעות לוואי (???) של אורגזמה
15/01/2008תופעות לוואי זה מושג אשר מתאר בד"כ תופעות שליליות המלוות נטילת תרופות.
אורגזמה מלווה בתופעות נלוות, כגון, עליית דופק, עליית לחץ דם, הזעה מוגברת, עליית טונוס שרירים בכל הגוף (בעיקר רצפת אגן, ירכיים וכד'), ועוד. כל אלו מלוות בתחושה עונג עילאית שהיא סובייקטיבית ונגרמת כפרשנות של המח לתגובות באיזור רצפת האגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרת אוניםשחר14/01/2008שלום,
אנחנו זוג דתי, נשואים מזה 10 חודשים ולפני החתונה לא קיימנו יחסי מין, אבל מאוד חיכינו לזה. אבל באופן לא צפוי נוצר מצב שעכשיו כאנחנו יכולים לקיים יחסים, אנחנו לא עושים זאת על בסיס יומי ( כאשר רק שבועיים בחודש אנחנו יכולים לעשות זאת מטעמי נידה). וגם כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני מרגישה שבעלי עושה זאת מתוך רצון לרצות אותי ולא מתוך תשוקה כלפיי. הרבה פעמים לא עומד לו ואז אני מתייאשת, מאוכזבת וכועסת. אני מרגישה שיחסי המין הפכו לעול עבורו ולא למשהו שרוב הגברים משתוקקים לו. אני מאוד מאוכזבת וחסרת אונים שהמצב יישאר כך, אחרי הכל, זה משפיע מאוד על הזוגיות שלנו למרות שאנחנו פתוחים ומדברים על הנושא.
בבקשה עזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנחנו אוהבי שמטפלים בנו.
יואל14/01/2008תנסי להיות היוזמת ותעלי עליו את (לאחר שאת מוודא שהוא "זקוף").
חוץ מזה תדאגי שיהיו מים חמים בדוד. אתם דתיים והוא צריך להתקלח לאחר מכן וליטול ידיים.
אנחנו בחורף לא לשכוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואל מאמי..
לינדה15/01/2008תאמין לי יש מצבים בהם גם אם האישה יוזמת מין הגבר נשאר יחסית אדיש ואני לא מתכוונת לאיבר מינו אלא צורת שיתוף הפעולה וההתלהבות.....כך שזה די מוריד מהחשק ובכלל נשים גם אוהבות שהגבר הוא זה שיוזם והיא משחקת אותה כנועה....ובקשר לחורף מאוד קשה לשכוח שזה חורף עם הקור המקפיא הזה....אבל לפחות יש תירוץ להתחמם ביחד עם החום גוף המטריף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נהנות יותר כשהם למעלה זה בדוק
.15/01/2008אם היא מעדיפה לישכב בשקט וזהו שלא תצפה לכלום אוטומטית,אם אתן יכולות ליהיות אדישות למה שאנחנו כל הזמן ניזום?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר....
לינדה15/01/2008שאם אישה לא אוהבת חדירה כשהיא למעלה היא אדישה אין שום קשר.....אפשר לנשק ולמזמז כשהאישה מלמעלה ואת החדירה להשאיר תנוחות אחרות.....אדישות הורגת משני הצדדים ואני אישית לא עושה לבנזוגי מה שלא היתי מצפה שלא יעשו לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינדה אם את אומרת את יודעת - אבל
יואל15/01/2008מדובר הרי בזוג צעיר וחסר ניסיון.
היא בטח מצפה שהוא יעשה את כל "העבודה". אחרי התכלס כוון שהוא דתי (ומה לעשות זאת ההלכה), הוא צריך לקום לשתוף את עצמו וליטול ידיים ואז לחזור "ערום וקפוא" למיטה ואז היא כבר לבושה וחמה ולא כל כך רוצה שהוא ייגע. ואני לא צריך להזכיר שחורף.
זה לגמרי שונה מהתקופה שלפני החזרה בתשובה שפשוט הייתי נשאר לישון ואחרי מספר שעות הייתי מרגיש את ההתעיינות שלה.
ואגב לינדה דווקא בסיטואציה שאת מציינת טוב שתתחילי בליטוף בית החזה והבטן, נשיקות בפנים ותפליגי עם היד דרומה ורב הסיכויים שתמצאי מישהו מחכה לך שם.
טוב אני זה תלוי בו אם הוא מחכה או שהוא כבר שש לחבור אליך ו......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את..
לינדה15/01/2008המשפט האחרון....אתה חזרת בתשובה גם.....(יפה).....טוב לשמוע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הבנת את המשפט האחרון...
יואל15/01/2008וזאת הסיבה שאני חושב שאני מבין אותם, הייתי פרפר וצברתי נסיון ואחרי שהתחתנתי חזרתי בתשובה.
כאמור להם אין את הנסיון ולפעמים הפתרון של הבעיה כל כך פשוט...
טוב זה מעבר לעובדה שאף אחד לא נולד מומחה בסקס וכל דבר צריך לתרגל.
הם כאמור כל הנראה יצטרכו סבלות ולתרגל ביחד וכזוג נשוי אין בעיה לנסות כמעט הכל.
מה שכן נכון הוא מה שציינת קודם שנשים בד"כ אוהבות שאנחנו יוזמים אבל לפעמים אנחנו צריכים את הזמן להתעורר.
אם אני זוכר נכון אז רב הבעיות ובכללן התרגשות שהפריעה לזקיפה תקינה קרו דווקא בהתחלה כשההיתי לא מנוסה ומאוד רוצה אבל לא לוקח את הזמן לעצמך, כוון שהיא מאיצה בך וכו'.
בהמשך לומדים את העיקרון, את האישה ואת מה שהיא אוהבת ואם האישה משמרת את הדחף (כי בד"כ זה עובר להן אחרי הלידה או אחרי שהן משתמשות בגלולות וכו') אפשר ממש להנות בזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין התייחסות מהמומחים?
muchachita20/01/2008זה נורא מאכזב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אתם צריכים לחמם את העינינים
מישהי17/01/2008ניסתם מין אוראלי?
אולי תשקיעו יותר זמן במשחק מקדים?
לא יודעת עד כמה דתיים אתם, אבל תמיד הרבנית שלך יכולה להדריך אותך באיזה דרכים את יכולה לענג אותו ודרכה את יכולה להעביר את המסר שהרב שלו ידריך אותו גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר
חילי26/01/2008יכול להיות שבעלך הומו בעיה שהדתיים אינם מתמודדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה דחופה.פלונית14/01/2008שלום! רציתי לדעת על אפשרות להכנס להריון. אני וחברי כבר יותר משנתיים ביחד ומקימיים יחסים מלאים, אני משתמשת למניעה במדבקות ורציתי לדעת אם לקחתי תקופה של חודשיים מדבקות ללא הפסקה ויום לפני שהוצאתי את המדבקה קיימנו יחסים מלאים כולל חדירה מלאה ולאחר מכן כ-10 דקות אחרי היחסים הוצאתי את המדבקה יש סיכוי שאני אכנס להריון אם הוצאתי את המדבקות מיד אחרי היחסים? אני צריכה תשובה בדחיפות תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן היה שפיץ בפנים?
יפעת14/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר....
לינדה15/01/2008אתה סובל מנימוס יתר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים זה בגלל הגלולות - מנסיון.
יואל15/01/2008אצלי זה היה הפוך. קודם השתמשנו באמצעים מכניים משמע, ספוגיות ודיאפרגמה ואז מתוך נוחות עברנו לגלולות.
אצל שתי הנשים שעליהן אני מדברהגלולות גרמו לתופעות לוואי ולכו היה לנו תהליך של ניסוי וטעיה עד שהן מצאו את הגלולות המתאימות.
ברגע שהן התחילו להשתמש בגלולות קבוע "נעלם" להם החשק למין ואני מדבר על שבועיים ויותר עד שהן התרצו לקיים סקס (ובעיקרון היה מדובר על בחורות שבתחילת היחסים אהבו סקס יומיומי).
רק אחרי שחוויתי את זה עם השניה "הצלבתי" אינפורמציה.
אם חברה שלך משתמשת המשך מספר שנים גלולות (לצורך הפחתת כאבי מחזור וקביעות של המחזור) יש סיכוי שהגלולות הן הגורם, תנסו אחרי חודשיים-שלושה תרגישו שינוי.
אם אין לך בעיה הלכתית הזמן שבו רב הנשים ששות אלי סקס הוא בערך יומיים שלושה אחרי גמר המחזור (למיטב זכרוני אצל רובן).
אני מקווה שזה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה הזאת הגיעה למקום הלא נכון
יואל15/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחיניתחלי14/01/2008שלום ,
מזה 8 חודשים בת אחותי נושאה ועדיין לא הצליחה לקיים יחסים - היא מפחדת וגם מתקווצת
האם יש לך אפשרות להציע בדחיפות או להמליץ מה לעשות במקרה כואב כזה
היתה כבר בטיפול של סקסולוג
תודה אחיניתי - א.ד היא כבר בת 30* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרומה קרה בטיפול של הסקסולוג?
אורית פס14/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחינית
חלי14/01/2008הסקסולוג לא עזר והתשלום היה כבד
תודה מצפה לתגובתך טיפ לחיים שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר בסקסולוג מוסמך?
15/01/2008האם מופיע ברשימת המטפלים המוסמכים של איט"מ (האיגוד הישראלי לטיפול מיני)?
לצערי, יש הרבה שקוראים לעצמם סקסולוג, פסיכוסקסולוג, סקסופתולוג וכד' ואפילו תעודת בגרות מליאה אין להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.ד.יהלם
אורית פס17/01/2008אל תתיאשו,אם המחיר כבד פנו לטיפול מיני במסגרת קופת-החולים בה היא מבוטחת.
קורה שאין כימיה עם המטפל\ת,נכון שזה מתסכל,אך הרבה יותר מתסכל לחיות עם קשיים בחדירה על כל ההשלכות של זה.
יתכן ואחיניתך תרגיש נוח יותר מול מטפלת אשה,או מול סקסולוגית שבהכשרתה היא מתחום טיפולי [פסיכולוגית\עובדת סוציאלית,תוך כדי הפניה לגורם רפואי עפ"י הצורך.
יש מיגוון אנשי מקצוע מוסמכים וטובים ונשים רבות שנעזרו בהם-אין סיבה שאחיניתך לא תיעזר לשביעות רצונה אלה אם כן אין לה מוטיבציה או שאינה בשלה לטיפול -וחבל,ממטופלים רבים שמעתי לא אחת שיש בהם חרטה ותחושת החמצה על כך שלא פנו לטיפול מיני מוקדם יותר,לפעמים חיכו שנים ,ויש קשיים מיניים שרק משתרשים עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
לינדה15/01/2008אולי אוכל לעזור[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר
19/01/2008אבל אני מקווה שתיגש מתישהו לטיפול מיני כדי ללמוד לשלוט על עיתוי השפיכה, ללא תרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)