מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נער בן 17 שלא מאונן בכלל זה נורמלי?לי25/12/2007
שלום
יש לי 4 בנים הצעיר בן 17
כאבא שמודע לכל מה שקורה בבית שמתי לב כי בני הצעיר אינו סוגר לעולם את דלת חדרו
אינו מגשש באינטרנט לאתרים פורנוגרפים למרות שאנו משפחה חופית שמדברים בחופשיות
ובכייף על הכל עם הילדים
כבר שנתים יש לי תחושה שהן הזה גם לא מתעניין במין , וכניראה שגם לא מאונן בכלל
אני טוען שכהורים מודעים לבית ולאורחות החיים , אם רוצים אפשר לדעת מתי הילדים מחפסים פרטיות . . . שזה דבר נורמלי בעיני שכל הורה יודע שזה קורה כחלק טיבעי מהליך
התפתחות של הנער .
בכל אופן , שמנו לב בחודשים האחרונים לדבר נוסף שמחזק את החשד שהנער כלל אינו מאונן והוא , שכמעט כל פעם שהוא עושה פיפי באסלה , יש שכבה עבה ובולטת מאוד של זרע על השתן באסלה. זה כל כך בולט שגם לאחר שהוא פותח מים עדיין נשארת שכבה מוקצפת.
בבדיקות שתן כללית הכל נמצא תקין וכן הרופא אישר שנמצאו המון תאי זרע בשתן
בקיצור אני כהורה דואג
לי לא ניראה נורמלי שנער בן 17 לא מאונן בכלל ושיוצא לו כמויות גדולות של זרע בכל פעם
שהוא הולך לשרותים להשתין.
מה דעתכם ? היא יש סיבה מוצדקת לדאגה שלי ?
ומה הפתרון לדעתכם.
תודה
האבא שקצת דואג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאב שקצת דואג
ד''ר חגית כהנא25/12/2007נדמה לי שאתה מחטט קצת יותר מדי בתחתונים של הבן שלך.
ואם אתה דוקא רוצה לדעת קרוב לודאי שהשתן והזרע בשירותים נובעים מאוננות נמרצת שם.
הוא אינו סוגר את הדלת כיון שהוא מוצא דרך אחרת לפרטיות - בשירותים.
תרד לו בבקשה מהעורק.
גם אם הוא אינו מאונן זה לא עיניינך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נהנית כשיוזמתמזי24/12/2007
היי אני בת 20 כשאנייוזמת מין עם חברי קשה לי להנות מה שגם הוא לא נראה כ"כ מתלהב כמוני וזה מפריע לי....גם כשהוא יוזם הוא לא נראה מתלהב מי יודע מה.אומנם הוא אומר בסוף האקט שהוא נהנה ושהיה טוב מה יכול להיות הסיבה שהוא נראה לא מתלהב למרות שאני עושה הכל לענג אותו....? ולמה אני לא נהנית כשאני יוזמת? כשהוא היוזם אני מרגישה שאני נהנית יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזי היקרה
ד''ר חגית כהנא25/12/2007כאשר את יוזמת ומקבלת תגובה צוננת לא פלא שאת לא נהנית.
את מרגישה שהשקעת ולא קבלת את החיזוק המספיק.
מין הסתם כאשר הוא יוזם את מרגישה יותר נחשקת.
נראה שיש ביניכם מאבקי כוחות שמתבטאים במיטה ולא אתפלא אם גם מחוץ לה.
האם את באמת מרוצה מהקשר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאשתי יש כאביםמאיר24/12/2007
שלום,
כבר תקופה ארוכה לאשתי כואב בעת החדירה. ניסנו משחות למניהם וכדו' אך זה לא עוזר והיא נמנעת מאוד מקיום יחסים.
לדעתי מדובר בצואר רחם צר ולכן כואב לה. יכול להיות שאם נעשה את זה הרבה זה יתרחב?
אציין שיש לנו בן שנולד בניתוח. אם זו הייתה לידה רגילה המקום היה מתרחב?
חשוב לי מאוד תשובתיכם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה
ד''ר חגית כהנא25/12/2007האם היתה תקופה שבה אשתך לא התלוננה על כאבים?
אין מצב של נרתיק צר יש מצב של חוסר גירו מספיק, חשש מיחסי מין וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לנו יש את אותה בעייה
לאוניד10/02/2009שלום! לאשתי יש כאבים בעת החדירה, אפילו עם להיות יותר מדויק אחרי כ3-4 ס''מ גם אני וגם היא מרגישים סוג של מחסום, אצלה זה מטבתה בכאבים ואני מרגיש מין טבעת שלא כל כך נותנת לעבור! אנחנו ביחד 5.5 שנים ובהתחלה היינו עושים סקס בהנעה מלאה 7 פעמים בשבועה, אחרי שנה זה היה בכושי פעם בשבוע, כאת קשה לקרוא לזה יחסים, לפני כשנתיים קנינו משחה'' איזוקראין'' זה עוזר לעסות סקס, אך לאחר היחסים היא מרגישה את כל הכאבים. לפני 3 עודשים נולד לנו בן בלידה רגילה ובלי אפידורל, חשבנו שעכשיו הכל ישתנה, אך לא השתנה דבר. מה ניתן לעשות במצבינו? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחדירה
14/02/2009כדאי לגשת לטיפול מיני (סקסולוגי) על מנת לבדוק את סיבת הכאב ולקבל טיפול משולב (כולל לדוגמא, פיזיותרפיה של רצפת האגן, שימוש במרחיבים וכד').
מין לא צריך לכאוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטןדנאל24/12/2007שלום
אני בן 25 ויש לי זין באורך של 10-11 ס"מ מה שפגע בדימוי העצמי שלי {ביחוד לאחר שלהגו לי במקלחות} מה הוא הגודל התקין?
האם יש דרכים יעילות להגדלתו
במידה ולא האם איברי יכול לספק את האישה הממוצאת
אני מבקש תשובה דוגרית בלי המתקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים
דנאל25/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךקזבלנקה24/12/2007אני רוצה לציין שהוא עשה זאת בפעם הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה נשית
חילי20/01/2008שפיכה נשית מלווה בדרך כלל באורגזמה שרואים כוכבים שיא השיאים עם טעם של עוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי או שיש לי בעיה..?קזבלנקה24/12/2007שלום
לפני כמה ימים חבר שלי ירד לי, והיו לי הפרשות. אני חושבת שזה הפרשות נשיות שיש לכל אישה כל יום..השאלה האם זה בסדר שהוא ירד לי והיו לי הפרשות? לי נראה שיש לי הפרשות תמיד, וזה קצת מציק לי.
הכל היה בסדר, אך כשהוא ירד יותר למטה הוא טעם את זה ואמר שזה מגעיל.
ואני לא מצליחה להבין למה הכל היה כל כך רטוב שם, האם זה ההפרשות הרגילות, או ההפרשות שיוצאות כשאני מגורה..?
והאם זה נורמלי בכלל..??
מצפה לתשובה בהקדם, תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקזבלנקה
אורית פס24/12/2007אם את חושדת שיש הפרשות חריגות [צבע,ריח,כמות ] פני לגניקולוג\ית לבדוק.
העובדה שהפרטנר טען שהטעם מגעיל איננה הוכחה לבעיה.אך למה להסתובב מלאת ספקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בזיקפהההוא מת"א24/12/2007אני בן 32 בכושר (רץ ומתאמן), יחד עם זאת מעשן בסביבות הקופסה ליום
בתקופה האחרונה אני מתקשה להגיע לזיקפה מלאה
התחלתי להתמש בסיאליס וויאגרה וגם הזיקפה לפעמים מלאה ולפעמים לא
כשאני מאונן אני מגיע לזיקפה מלאה (אגב מאונן כפעם ביום)
האם העישון משמעותי?
האם זה עניין פיזי או נפשי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנא תשובה העניין בהולללל
ההוא מת"א24/12/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית אני חושב שיש לך טעות
רונן24/12/2007הכדורים האלה הם משככי כאבים , נרקוטיים !
מה הקשר בינם לבין שפיכה מהירה ?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה טעות במיקום !
רונן24/12/2007ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוא מת"א
ד''ר חגית כהנא25/12/2007בגיל 32 אם אתה בריא העישון אינו פוגע בזקפה.
אבל אתה מעשן כ"כ הרבה כנראה כיון שאתה לחוץ. כשלחוצים איכות הזקפה והיכולת להגיע אליה נפגעת.
אינני יודעת גם מה מהות הקשרים המיניים שאתה מקיים אבל הרושם מהכתיבה שלך שמדובר בעיקר בלחץ נפשי ולא בעיה פיזית.
העצה הכי טובה להפסיק לעשן זה ממש לא סקסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPERCOCET 5מ"ג.רונן23/12/2007שלום !
הלכתי היום לסקסולוג , בגלל בעייה של שפיכה מוקדמת , וקיבלתי 10 כדורי פרקוסט .
מה הקשר בינם לבין שפיכה מוקדמת ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררונן
אורית פס24/12/2007כדורים אלו שבמקורם נועדו לטפל בבעיות דיכאון וחרדה גורמים לירידה כלשהי בחשק המיני ומעכבים א ת תגובת האורגזמה כתופעות לוואי ולכן יעילים במצבים של שפיכה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית אני חושב שיש לך טעות !
רונן24/12/2007הכדורים האלה הם משככי כאבים נרקוטיים , ולא באו לטפל בבעייה שלשמה הלכתי !
אז , מה הקשר בין משככי כאבים נרקוטיים לשפיכה מהירה ???
רוב תודות על ההשקעה וההתייחסות שלך ושל כל מנהלי הפורום התומך הזה :) !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמשכת לבעלימישהי21/12/2007היחסים שלי ושל בעלי טובים, אנחנו מדברים על הכל ומאוד חופשיים אחד עם השני.
אני מאוד מינית, וגם הוא אוהב סקס, הוא מאוד נמשך אליי ואני עושה הכל לרצות אותו במיטה ולא רק למענו כי גם אני נהנת מזה.
אבל,,,,,בשנים האחרונות הוא השמין, גידל כרס וזה מפריע לתפקוד המיני, זה לא מושך אותי להכנס איתו ככה למיטה, דיברנו על זה הרבה פעמים, בכל צורה, הוא יורד במשקל ואחרי זה עולה בחזרה.
אני יודעת שזה לא קל לעשות דיאטה, שתינו אוהבים לאכול רק שעליי זה לא משפיע.
זה דיי מתסכל,,,,,,,אשמח לשמוע עיצות מאנשים מקצועים או מאנשים שהיו או נמצאים באותה הסיטואציה בלבד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרויאגרה
לולה23/12/2007אולי כדורי [a href=http://www.pills.co.il id=link]ויאגרה[/a] יכולים לעזור ?
אלקס
[a href=http://www.sexanak.co.il id=link]סקס ענק[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי,
אורית פס24/12/2007מצד אחד אפשר להנות ממין בכל משקל צורה גם אם תיאלצו להתגמש ולכניס שינויים נדרשים אם המשקל ממש מסרבל,מצד שני תשובות מלומדות כנראה לא יעזרו לך להימשך יותר משום שלכך נימוקים רציונליים לא יעזרו ואת זה בעלך צריך לקחת בחשבון ולעשות מה שהוא מסוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשבר - שפיכה מהירהאריק21/12/2007בן 29 , סובל משפיכה מהירה ללא אפשרות שליטה .
הדבר מפריע לי מאוד במערכות יחסים ומונע ממני לנסות להתחיל קשרים חדשים .
מתוסכל מן המצב .
ארצה לדעת כל דבר אפשרי שיוכל לעזור .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהרבה לאונן
אלון21/12/2007תנסה לאונן הרבה !!!
הרבה מאוד!!
א. לא תהיה כ"כ מתוח מינית
ב.תנסה להתאמן בהארכת הזמן.
תלמד מה טוב לך ותלמד את בת זוגתך.
הרבה אוננות ללא נקיפות מצפון!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאאאאאאקטי#21/12/2007שלום
שמי לילי בת16 האם אפשר להכניס טמפון כשבתולה?אפשר לנסות אותו גם כשאני בלי מחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר טמפון גם שאת בתולה
סיון93621/12/2007אין שום בעיה עם טמפונים כשאת בתולה. ישנם הטמפונים במידה מיני והם נוחים להחדרה. את צריכה לבדוק מה מתאים לך יותר עם או בלי מוליך, וזה תלוי רק בנוחות שלך.
את יכולה לנסות כשאת לא במחזור, אך יש סיכוי שזה קצת יכאב, כיוון שכשתוציאי את הטמפון, "על יבש" זה לא יוצא בקלות כמו שכשאשר הוא "ספוג" במחזור.
זה לא כאב נוראי או מוגזם אבל זה לא נעים.(תחשבי להחליק במגלשת מים ללא מים - כשיש מים זה יותר חלק וכשאין, זה קצת מציק ולא "מחליק").
סופ"ש מצויין!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלים ולא יודעים מה הסיבה...שני20/12/2007
היי,
אז ככה אני אקצר מכיוון שזה פורום..יש לי חבר כ8 חודשים והיחסים בינינו ברמה הכללית מעולים,אנחנו מבינים אחת ומאוד פתוחים זו אל זה..
בתחילת הקשר כשהתחלנו לקיים יחסים עלתה בעיה של נפילת איבר המין אצל חבר שלי ולאחר הסתכלות כללית באתרי אינטרנט למיניהם הסקנו כי היה מדובר סה"כ בפחד שלו לספק אותי ועל כן זה קרה.
מאז עברו חודשים שבהם ידענו סקס מדהים..
אבל לפני כמה ימים נסענו לנופש ביחד וחשבתי שיהיה מושלם עד שהבעיה חזרה בתדירות של שלושה ימים ברצף,לא הצלחנו לקיים יחסים כל הסופ"ש, הבעיה הזו לא הרפתה מאיתנו.כל פעם שהוא חדר אליי ישר האבר מין נפל. אני לא מבינה למה, אנחנו צעירים בני 21 זה לא אמור לקרות.
אני מבינה שזה יכול לקרות פעם בכמה זמן אבל כשזה בא בתדירות כזו זה כבר מתחיל לערער את היחסים ויוצר אווירה לא נעימה.
ברצוני לציין שבמהלך החודשים האלה קרה פעמיים בערך שהיתה לו נפילה של האיבר אבל לא בתדירות כזו של כמה ימים ברצף..
מה זה יכול להיות?האם זו תקופה או בעיה שמצריכה טיפול יותר רציני?
תודה,שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשני
סיון93621/12/2007אני לא יודעת ברמה הרפואית לומר לך אם משהו לא תקין, אבל מאוד יכול להיות שכמו שבהתחלה, היתה ציפיה גדולה וזה מהלחץ "הוריד" לו מהיכולת "לעמוד", גם לגבי החופשה, היה לו לחץ עצום עליו, (אפילו אם את לא הרגשת בזה, או שהוא לא הראה את זה - אפילו בתת המודע שלו).
תראי מה קורה ביניכם בבית אחרי שתחזרו, תדגישי בפניו, שהכל בסדר וכלום לא קרה, אל תעשי מזה עניין, כי כשאת עושה מזה עניין הוא יותר נלחץ וזה גורם לו לעוד יותר מתח שאולי הוא לא מסוגל.
אם הוא לא היה מסוגל לא היה בניכם מין טוב באמצע.
זה שכן היה מין טוב מעיד על זה שסה"כ הוא יכול לתפקד טוב.
דברו על זה ותני לו תחושה שהכל בסדר, אפילו אם זה מפריע לך, אל תתני לו תחושה כזו.
חוץ מזה שאתם יכולים להשקיע יותר במשחק המקדים ובמסביב ולהנות גם מזה, לפנמים זה יכול להיות יותר טוב מהחדירה עצמה!
סופ"ש מצויין!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסיוון936- תודה!!!
שני21/12/2007האמת שניסיתי לדבר איתו והוא לא ממש מרגיש נוח לדבר על זה ואני יכולה להבין אותו, אבל אני לא מצליחה לגרום לו להבין שהוא זה שצריך לעשות את המהלך כדיי לעזור לעצמו..הוא לא מוכן לדבר על זה עם אף אחד חוץ ממני ואני בעצמי לא יודעת מה לעשות עם המצב הזה..
אני מנסה לתת לו את ההרגשה שאנחנו ביחד בקטע הזה ושאנחנו נעבור את זה ונלך לטפל בזה ביחד אבל עדיין זה לא ממש עוזר הוא לא משתף פעולה..ומן הסתם שזה לא יעבור מעצמו..
כי זו לא הפעם הראשונה ולא השלישית...אני לא לוחצת ותמיד שם בשבילו,ונותנת לו הרגשה שהוא צריך ללכת עם ראש מורם ולהיות גאה בעצמו על כל מה שהוא.ממה קשה לי לראות אותו ככה...
בכל מקרה תודה רבה על מה שכתבת!!זה עזר לי מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
סיון93621/12/2007כמו שבכר ציינת, אתם רק בני 21, אני לא מאמינה שזה נושא שדורש טיפול מקצועי עדיין במיוחד אם חברך סגור לגבי הנושא וקשה לו לדבר על זה.
ישנו ספר שאני ממליצה לך לעיין בו, או שתשאילי מספריה או לרכוש אותו (הספר הזה הוא המתנה הכי טובה שחברה קנתה לי ליומולדת...)
הוא נקרא "סקס עכשיו - המדריך לתרבות המין למבוגרים מכל הגילים" בהוצאת בבל.
תוכלי למצוא בו הכל מהכל, גם דברים לגבי לימוד של דברים נוספים בינך לבינו.
מה שרלוונטי לגבייך בעיקר כרגע זה פרק 6 שמתחיל בעמוד 41, שם תמצאי מעבר להסברים שאת מכירה, יכולת לתת לחברך להבין כשיקרא עד כמה את איתו.
זה ייתן לשניכם עוד הבנה ופתרונות למצב הנתון.
אשמח לדעת שהכל יסתדר...
שיהיה סופ"ש מקסים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפהאלכס20/12/2007שלום,
כבר מזה כחודשים יש לי בעיה לקיים יחסי מין, אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת ואני לא מבין למה זה היה חייב לקרות עכשיו, אני רק בן 20
וכבר עכשיו אני לא מצליח...
אין לי בעיה להגיע לזיקפה וגם לגמור, כל עוד איבר המין שלי לא מבצע חדירה, במין אוראלי אין לי בעיה, אבל בכל פעם שאני מנסה לחדור הזיקפה יורדת באופן חד ואני לא יכול לעשות שום דבר.
מה יכול להיות שורש הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם זה קורה עם בת זוג חדשה?
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה קורה עם החדשה
אלכס20/12/2007לפני זה לא הייתה שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה שלך לנבוך
אלכס20/12/2007לפי התוכן ניראה לי רצית להגיב
לי ולא לנבוך, בכל מקרה,
אין לה ניסיון מיני בכלל ועד כמה שידוע לי היא משתמש בתחבושת ולא טמפונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה בראש!
אלון21/12/2007כל החיים שלנו מתחילים ונגמרים בראש
בעיקר כל מה שקשור לזיקפה ובצועי מין
תחשוב מה מפחיד אותך ביחסי המין עם הבחורה הזו או בכלל!
לפי התאור שלך המנגנון המכני תקין.
כשתשתחרר מהמועקה הנפשית שמפילה אותך.
הרבה פעמים זה מעגל קסמים של פחד מהפחד.
הכי חשוב להשתחרר מכל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום חדש - טנטרה, מיניותמערכת BeOK19/12/2007לכל מי שמתעניין בטנטרה, נפתח פורום חדש בנושא, [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=226 id=link]היכנסו ותהנו! [/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבהצלחה!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה מהיררונן19/12/2007שלום
הלכתי לרופאת המשפחה שלי , והתלוננתי על מצב של שפיכה מוקדמת מאז שאני זוכר את עצמי ( אני בן 27 ). היא רשמה לי 30 כדורים מסוג SEROXAT 20 מ"ג ל-30 יום.
היא לא אמרה לי כמה דברים , ואני מאד נבוך גם ככה מכל הסיפור הזה , אז אני מעדיף לשאול כאן .
אני צריך לקחת את זה בכל בוקר בהכרח ? או שכביכול היא פשוט הביאה לי " מלאי " שכזה ? או שמא אני אמור לקחת את זה רק לפני שאני מקיים יחסי מין , ואם כן כמה זמן לפני כן ?
האם 20 מ"ג זה יחסית חזק ו" יעשה את העבודה " ?
תודה , אם יהיו שאלות נוספות אחזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא מכיר אותך ואת מצבך הגופני
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2007והנפשי, אך בד"כ מתחילים עם 1/2 כדור במשך שבוע -10 ימים ואז עולים לכדור. הנטילה היא כל יום.
וכן זה יעשה את מה שצריך....אתה תעשה את העבודה!! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
רונן20/12/2007רק רציתי לומר תודה רבה על התשובות וההשקעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם "לחדשה" יש ניסיון מיני?
עידן מיליצ'ר20/12/2007האם קיימה יחסי מין מלאים? האם משתמשת בטמפונים?....אם אתה יודע?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)