מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מטפל זוגי-מיניאיריס14/01/2008
שלום, אני מחפשת טיפול זוגי בחיפה, האם יש לכם המלצות? או עצה באיזו מסגרת כדאי לי לחפש, חשוב שזו תהיה אישה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי באתר של..
לינדה15/01/2008כללית כנסי לפורום מין וזוגיות ושמה יש קישורים של מטפלים מינייים שעובדים בכללית מכל הארץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיט"מ - איגוד ישראלי לטיפול מיני
15/01/2008הכנסי לאתר הרשמי של האיגוד הישראלי לטיפול מיני, שם תמצאי רשימת מרפאות ציבוריות וכן רשימת מטפלים ומטפלות מוסמכים מכל רחבי הארץ.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח מהפותgadi13/01/2008לאישתי יש ריח לא נעים בפות ואני אוהב לרדת למטה אבל בגלל זה אני לא יורד.
מה עליי או עליה לעשות שלא יהיה לה?
דחוף מהו הפתרון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגדי
אורית פס14/01/2008
צעד בסיסי וראשוןלפני מין אוראלי-מקלחת\אמבטיה\בידה וכו' כביטוי להתחשבות בבן- \בת הזוג
. האם דיברת על כך איתה?ברגישות......אך אם לא ידובר איך יטופל?.
חשוב,פניה לגניקולוג\ית לשלול הפרשות\פטרת או מצב לא תקין אחר הגורם לריח לא נעים.
במצב תקין לנשים ריח גניטלי קל אותו גברים אוהבים ומוצאים כמעורר מינית.
גם בעיות במתן שתן יכולות להיות גורם-האם לאשתך דליפות שתן לא רצןניות-?יש לכך טיפולים.
קיימים סבונים מיוחדים לשטיפה אינטימית,ובמידת הצורך רופא יכול להמליץ על תכשירים מיוחדים לשטיפה פנימית,בקיצור יש מה לעשות אך קודם לדבר זה עם זו,לבדוק,ואז לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקש מהגניקולוג כדורים שמעלימים ריח
יואל14/01/2008ריח רע מהנרתיק קורה כאשר האישה משתמשת בסליל כאמצעי מניעה.
או לחליפין מדובר בפטריה.
קיים טיפול שנותן הגניקולוג שמטפל בבעיה .
העניין הוא שאם היא משתמשת בסליל הריח יחזור לכן עדיף להשתמש באמצעי מניעה אחר.
אם גלולות לא טובות לה ניתן להתאים דיאפרגמה שמשחת הקוטל המצורפת לה גם דואגת לבטל ריחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמורמומי13/01/2008אני בת 26 - מקימת יחסי מין -אני מרגישה- אבל אינני מצליחה לגמור כאשר הוא מכניס לי, אלא אני גומרת כאשר בן הזוג משחק לי בדגדגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמומי
אורית פס14/01/2008כידוע,מרבית הנשים אינן גומרות בחדירה וזה נורמלי,אורגזמה היא אורגזמה בלי קשר לאיך הושגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא משיגה אורגזמה בחדירהאילן13/01/2008שלום רב,
אישתי ואני כבר שלוש שנים ביחד, ויש לנו בעיה - אישתי לא מצליחה להגיע לאוגזמה בחדירה.
יחסי המין שלנו טובים ואנחנו מאוד נהנים מהם, ואישתי מגיעה כל פעם לאוגזמה באמצעות גירוי הדגדגן, אולם לא הצלחנו אף פעם שתגיע לאורגזמה בחדירה, למרות שניסינו תנוחות שונות וגירויים שונים.
היחסים בינינו מאוד פתוחים ואנחנו מדברים על הכל, והבעיה הנ"ל מאוד מתסכלת אותה.
אני יודע שזאת תופעה מוכרת, אולם לא הצלחתי למצוא בשום מקום טיפים לאיך ניתן לפתור את הבעיה (אלא רק עצות בנוסח - "זה לא בעיה, רוב הנשים ככה").
אשמח אם תוכלו ליעץ לנו בנושא,
תודה,
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתאונן לה תוך כדי בעילה
יואל14/01/2008בא אליה מאחורה אבל תשכב עליה.
תכניס את היד מתחת לבטן ותוכל לכוון את עצמך כדי להכנס ואז תוכל לאונן לה במקביל.
בשיטה הזאת גם אם הוא "בורח" תוך כדי בעלה את מכניס אותו חזרה בלי להפריע לרצף כמעט.
היתרון בשיטה הזאת היא שאתה לא חייב להיות זקוף לחלוטין גם אם אתה חצי זקוף השיטה עובדת, במיוחד אחרי הפעם הראשונה.
בהנאה לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה בחדירה
ד''ר חגית כהנא15/01/200885% מהנשים מגיעות לאורגזמה מהדגדגן בלבד.
רק מעטות מצליחות להגיע לאורגזמה נרתיקית. כך שאתם בחברה טובה.
אבל...
כדי להגיע לאורגזמה נרתיקית כדאי לגלות את הנקודה שתגרה את אישתך זוהי נק' G שנמצאת כ 4 ס"מ מפתח הנרתיק בקיר הקדמי של הנרתיק.
בד"כ החדרת 2 אצבעות וביצוע תנועה של "בוא הנה" גורמת לגירוי.כ"כ ויברטור גם יכול להיות יעיל מאד.
הגעה לאורגזמה נרתיקית ע"י איבר המין קשה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש הנקודה
אילן02/02/2008תודה על התגובה,
ניסינו לחפש את נקודת ה-G אבל לא כל כך הצלחנו למצוא. מה לחפש בדיוק? האם יש תרגילים שניתן לעבוד עליהם כדי להצליח לגרות את הנקודה הזאת ביותר קלות?
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה קישור שיכול לעזור לך תיקרא את
אבי02/02/2008הקטע על נקודת הג'י שמעתי פעם שאחרי הגירויים הראשונים שם נקודת הג'י ניהיית גדולה יותר ממקודם וקל יותר להיתגרות משם.
http://www.sex-guide.co.il/articles/erotic-massage.php* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרד לה ותלקק ושתרגע
יפעת03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה
חילי04/02/2008עלה על אשתך מאחור בדוגי סטייל תעביר את אבר מינך לאורך הכוס ועל הדגדגן חחדור תצא ותחליק וחוזר חלילה שלוב של גירוי הדגדגן וחדירה אורגזמה מובטחת והכוס משפריץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
חילי02/03/2008תעברו למצב דוגי סטייל. תוך כדי הכנס את הפין לכוס ותאונן לה על הדגדגן בעזרת ידך או שתצרף אותה לחגיגה והיא תאונן זה פיצוץ.ן
שיטה נוספת היא להכניס ולהוציא ולהעביר את הפין לאורך הכוס האורגזמה מובטחת ותיתכן גם השפרצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאלכס12/01/2008שלום.
אני חייל בן 20. בתול.
ונוהג לעשות הרבה ביד כי אני מרגיש צורך. לאחרונה ניהתה לי חברה וכנראה עוד כמה שבועות נתחיל לקיים יחסי מין.
אבל יש משהו שמטריד אותי.. אני כל חיי נהגתי לאונן דיי הרבה. חבר שלי אמר לי שאם אני מביא ביד יותר מדי אז יש סיכוי שאני לא ארגיש כלום בזמן הסקס האמיתי עצמו.
בקשה תגידו לי שזה לא נכון.. ואם כן אז איך אפשר לפתור את זה???אם אני אפסיק לאונן בנתיים זה יעזור???
תודה מראש לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתרגלתי לגמור באוננות...
15/01/2008הופ הופ טרה לה לה גדלתי בשנה... :)
עניתי לך לפני כמה ימים כשעוד היית בן 19...
הנה התשובה לנוחיות הקוראים:
בהחלט יכול להיות שהרגלת את עצמך לסוג מסויים של גירוי, כי עובדה שאתה כן נהנה מבחינה מינית בדרכים שאינן משגל. ייתכן שבחדירה אתה משתמש בקונדום, אשר גם הוא לכשעצמו מפחית את התחושה וההנאה.
האם אתה נהנה במשגל? מהאינטימיות, מהתחושה שאתה בנרתיק, אבל מתקשה לגמור? האם אתה מבלבל בין הנאה מינית לבין יכולת לשפוך/לגמור? כדאי שתחדד בינך לבין עצמך נקודות אלו במשגלים הבאים. הכי חשוב זה להנות וזה נראה לי שקורה (לפי מה שאתה מתאר על אוראלי וידני...).
בכל מקרה, ניתן לשנות את ההרגלים למצב בו תוכל לגמור גם בחדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אמר שהוא בתול
מישהי17/01/2008אז אם אתה דואג לפעם הראשונה שלך עם הבת זוג שלא תצליח לתפקד כי אתה רגיל לאונן אז לפחות שלוש או ארבע ימים לפני שאתה מתכנן לשכב עם הבת זוג שלך (חדירה מלאה) אל תאונן בכלל!!!
יכול להיות שהפעם הראשונה לא תיהיה מוצלחת, ואולי אפילו תגמור מהר מדי, אבל עם הזמן תצטרך לעבוד על זה וללמוד להתאפק לפני האקט ולמשוך את האקט לאורך ששתכם מרוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיק לשגע את עצמך......
יואל17/01/2008לא כל הגברים דומים, לא כל הנשים דומות.
מספר המשתנים כל כך גדול שעד שלא תנסה לא תדע.
אבל, דבר ראשון אתה צריך להרגע......ולהנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לישכב אם נערים.12/01/2008שלום אני בת 28 ואני מפנטזת בזמן האחרון על נערים בני 14 15 ופחות... אני כל כך רוצה את זה האם אני בסדר? זה חוקי?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשמעי
אלכס12/01/2008קודם כל זה לא חוקי לקיים יחסי מין עם קטינים,גם אם זה בהסכמה.
קטין זה מתחת ל-18.
לא נראלי שיש לך בעיה,כל אחד ומה שהוא אוהב.
אבל מה הבעיה שלך לזיין איזה תיכוניסט בן 18 או משהו כזה,אני בטוח שלא תיתקלי בסירוב(אלא עם כן את ממש מכוערת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח "אלא אם כן את ממש מכוערת
רומי13/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי...
12/01/2008כל עוד זה בפנטזיות שלך וכל עוד אין בכוונתך לממש זאת.
לדעתי, החוק קובע גיל 16 כגיל שמעליו זה מותר בהסכמה (אבל כאן זה לא פורום "חוק ומשפט").* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי להישאר עם הפנטזיה בלבד,
אורית פס14/01/2008לעניות דעתי יחסי מין בין בוגר לקטין אינם חוקיים .
בעולם הפנטזיה הכל מותר ולפנטזיות מיניות תפקיד חשוב בתפקוד המיני,אך פעמים רבות ומסיבות שונות איננו מממשים אותן ועדיין הן יכולות לשרת אותנו בהגברת הריגוש וההנאה.
את בסדר כל עוד אינך מממשת זאת,פני לייעוץ אם הדבר גורם למצוקה באופן כלשהו.,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע נזילאבי10/01/2008
שלום רב.
יש לי זרע נוזלי ולא סמיך, זו בעיה או שזה בסדר ?
הוא נהיה כזה לאחר השתלת כליה שעברתי ת תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתקין...
12/01/2008זה עשוי להיות נוזלי יותר או פחות.
איכות הזרע נמדדת בבדיקת מעבדה ותחת מיקרוסקופ. אם זה חשוב לך לדעת כדי לבדוק פוטנציאל פריון, עשה בדיקת זרע דרך רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס רבאק ארס בלאט' תתייחסו כברררררראלכס10/01/2008שלום לכולם. אני בן 19. יש לי חברה בת 18 ואנחנו כבר יותר משנה ביחד.
בקיצור היתחלנו לקיים יחסי מין בערך לפני חודשיים. אבל יש בעיה, משום מה אני לא ממש מרגיש הנאה מינית בזמן המשגל,ויש מצבים שאני מתקשה לגמור.. עכשיו,זה לא שחברה שלי מכוערת או משהו..היא יפה ויש לה גוף מדהים,תמיד היא חירמנה אותי.
העניין פה הוא אחר, שכאילו אני נהנה מהאווירה וממה שאנחנו עושים אבל לא ממש נהנה מבחינת ההנאה המינית בתכלס.
זה מדאיג אותי וגורם לי לחשוב שיש משהו לא בסדר בי.
הערה: משום מה אני במשך רוב חיי(עד לפני שנה) אוננתי בדרך שונה משאר הבנים. לא עם היד למטה ולמעלה (כאילו זה בכוס) אלה בצורה שונה,ללא חיכוך,אלא על ידי עיסוי של הראש כזה..
קיצור אני פוחד שאולי זה בגלל איך שהאיבר שלי היתרגל להינות במהלך השנים,אז עכשיו הוא לא רגיל לדבר האמיתי.
אם זה נכון אז בבקשה זרקו רעיונות לפיתרון!
אגב אין מצב שזה משהו שקשור לפחד,חרדה,היתרגשות ייתר וכל השטויות האלה.אני דווקא דיי רגוע ומחושב בזמן המשגל.
חשוב לזכור שכאשר חברה שלי מצצה לי או עשתה ביד אני מאוד נהנתי וגמרתי טוב. פשוט כאשר מדובר במשגל עצמו,כאשר האיבר שלי בנרטיק שלה,אני מתקשה להנות. זה מתסכל אותי נורא! החברה שלי סבלנית לגמרי והבעיה לא נעוצה בה בשום בחינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרענית לבד את התשובה
דודו11/01/2008אתה רגיל לעשות ביד. העוצמה הרבה יותר חזקה מאשר בחדירה.
יש בעיה. תפסיק לעשות ביד חמוד...
תתחיל להנות יותר בסקס ולגמור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוווו...תודה תודה
אלכס11/01/2008סוף סוף מישהו נזכר בי..באמת תודה.
אגב התגובה שלך נראת מאוד הגיונית..רק חבל שבדיוק הבאתי ביד לפני שראיתי ת'תגובה שלך חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי הרגלים
12/01/2008בהחלט יכול להיות שהרגלת את עצמך לסוג מסויים של גירוי, כי עובדה שאתה כן נהנה מבחינה מינית בדרכים שאינן משגל. ייתכן שבחדירה אתה משתמש בקונדום, אשר גם הוא לכשעצמו מפחית את התחושה וההנאה.
האם אתה נהנה במשגל? מהאינטימיות, מהתחושה שאתה בנרתיק, אבל מתקשה לגמור? האם אתה מבלבל בין הנאה מינית לבין יכולת לשפוך/לגמור? כדאי שתחדד בינך לבין עצמך נקודות אלו במשגלים הבאים. הכי חשוב זה להנות וזה נראה לי שקורה (לפי מה שאתה מתאר על אוראלי וידני...).
הלו, ובלי קללות בפורום - אפרופו הכותרת של שאלתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלכס12/01/2008תודה על התגובה.
לא אקלל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל וויברטורניקול10/01/2008היי
אני נשואה שנה דתייה קניתי ויברטור מבלי שבעלי יידע (פעם אמר לי את צריכה אבל לא יודת אם התכוון ברציות) עם בעלי בסקס לא גומרת אז עם הויברטור כן מצליחה מבלי שאגע בעצמי בכלל אך עדיין בעלי לא ודע על הויברטור.....את האמת גם עלה לי החשק לאונן איתו יותר זה ממש אחלה ..לא יודעת אם כדאי לספר לו.....האמת אני מפחדת שינסה עליי חדירה כפולה כי הוא נורא אוהב מין אנאלי.....וחוצמזה בטח ירצה שננסה ביחד מדובר בויברטור שהוא בגודל איבר גברי ממוצע אם לא יותר ואני מאד אוהבת להרגיש את האיבר של בעלי וקרוב לוודאי שלא ארגישו יותר אם ננסה ביחד בקיצור מתלבטת......מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שאת מרגישה בנוח איתו
אלכס10/01/2008תהני ותני גם לו להינות,אבל יש גבולות.
אם לא בא לך חור תחת ברוחב של חצי-שקל,אז אל תסכימי לחדירות אנאליות או כפולות.
בכללית במקום בעלך לא היתי שמח שקנית ויברטור,את צריכה לעבוד איתו,לתאם איתו,ולהיות בקשר בזמן יחסי המין.את צריכה להדריך אותו כדי שיידע מה עושה לך טוב וככה תגמרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת ללמוד עודג'ין10/01/2008אני בת 22 ואני פעילה מינית מזה 6 שנים.. לאחרונה אני מרגישה שלא קיים משהו או מישהו שיכול לחדש לי משהו בסקס.. אני משתעממת ולכן החלטתי ללמוד על הנושא כדי לשדרג את יחסי המין שלי.. איפה אני יכולה למצוא מידע? טיפים? רעיונות חדשים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לחדש כל הזמן אי אפשר להינות
.10/01/2008מימה שיש? להינות מהאורגזמה עצמה לא מספיק?, לפי מה שאת אומרת את נהנת רק מלהיתנסות במשהו חדש ולא מהסקס עצמו אני מיסתפקת באורגזמה טובה וזהו אני לא חייבת יותר מיזה,כמה היתנסויות מיניות היו לך לא ניראה שהרבה כי לפי מה שאמרת התחלת בגיל 14 זה לא סביר שהיתנסת ביותר מידי גם אם היתחלת בגיל 10...את יכולה לפרט עוד קצת? זה חשוב אם את מפסיקה לגמרה כל פעם שאין משהו חדש אז את תחזרי לאותו מצב בזמן הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת מחפשת מידע על סקס?
12/01/2008נפלא שאת רוצה לשדרג ולהתרגש, אך באמת ובתמים חיפשת מידע?!
העיתונות הכתובה מליאה מדורים, יש ספרים מצויינים והאינטרנט מוצף במידע ורעיונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהיסמין09/01/2008היי..
כשאני מאוננת אני מפטנזת על בנות אבל בעיקרון אני נמשכת לגברים..
מה זה אומר?? שאני דו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא יש כאלה שמאוננים על כל מיני
.09/01/2008דברים אבל זה לא אומר כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעי..
אלכס10/01/2008זה לאוו דווקא אומר שאת דו אבל בואי נגיד ככה,לא תיהיה לך בעיה להיתנסות באורגיות וכל מיני כאלה.
הכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמן הסתם...כן
דודו11/01/2008זה לא דבר רע בכלל.
אם את נערה אז כנראה שעד שלא תתנסי לא תדעי את התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שאת...
12/01/2008מפטנזת על בנות אבל בעיקרון את נמשכת לגברים.
למה הצורך לקטלג דברים למגירות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטולת אורגזמה-הצילו SOS209/01/2008אני בת 38 ועדיין לא חוויתי אורגזמה, בעלי מבצע את כל מה שצריך כדי להביא אותי לזה הבעיה היא אצלי כנראה, לא יודעת מה לעשות. הצילו. הגעתי למצב שאני כבר מדמיינת שאולי עם מישהו/מישהי אחר/ת יצליחו להביא אותי לזה ואפילו הגעתי למצב שאני מסתכלת קצת החוצה, אבל יש את הפחד והתחושה שאני עושה דבר אסור. אשמח להצעות להתיעלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתשובה בגוף השאלה
יועץ09/01/2008לעניות דעתי הבעיה נראית מיד בקריאת השאלה כאשר את אומרת " בעלי מבצע את כל מה שצריך " - אם הוא "מבצע" כלשונך אז כנראה שם הבעיה. סקס לא מבצעים.
אולי כדאי ששניכם תתחילו לעסוק בסקס , עם דגש על שניכם , ואז אולי תגיעי לפסגת האורגזמה.
שווה לנסות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה.
210/01/2008כוונתי היתה שהוא עושה כל מה שצריך - משחק מקדים מלטף מנשק, יורד. אני חושבת שהבעיה היא דווקא אצלי, אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה. אני צריכה לציין שזה תסכל אותו ולכן מאז אני מזייפת. אני שומעת את החברות וממש מקנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את מאוננת?
ד``ר עידן מיליצ`ר09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
210/01/2008לא. אני לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת...
12/01/2008אף פעם לא מאוחר מדי להגיע לאורגזמה, בלי קשר לגיל. אני משער שקרוב לודאי בעייתך אינה בשל מחלה כלשהי, אלא בשל חסם רגשי. לכך מרמזת העובדה שלא חווית אורגזמה אף פעם.
כדאי קודם כל שתנסי להגיע לאורגזמה באוננות בעצמך, בדרך המתוארת בצורה מפורטת וידידותית בספרה הנפלא של לוני ברבך-גרפילד – "לעצמך – מיניות האשה". הספר נכתב אי שם בשנות ה-70, אך האורגזמה אז היתה כמו זו של היום, וכך גם השיטות.
אני מנצל הזדמנות זו כדי להזהיר אותך וכן קוראות נוספות מפני כל מיני כדורים, קרמים ומשחות (טבעיים או טבעיים), המתיימרים לגרום אורגזמה וכן ניסים ונפלאות אחרים. לאחרונה נתקלתי במודעה בגודל עמוד בה מתוארת תרופה שמלבד ספונג'ה עושה הכל, כולל שיפור חשק, און, אורגזמה ומצב רוח כללי. במילים אלו. מדובר בשרלטנות לשמה וחבל להתפתות. תרופה נחשבת כמשפרת תפקוד, רק לאחר שיעילותה הוכחה בסדרה של ניסויים קליניים.
אין פתרונות קסם, כגון, אורגזמטרון... לדעתי, אם לא תצליחי באוננות, כדאי שתגשי לבטיפול מיני (ורצוי בשילוב בן זוגך) במרפאה מוסמכת העוסקת בטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חרותי
213/01/2008תודה רבה.
אנסה ואלך לקנות את הספר, מקווה שאלמד ממנו משהו, במידה ולא, אפנה שוב.
רציתי רק לציין שבשום אופן לא הייתי מנסה כדורים משחות או כל דבר מהסוג, וכן כנראה שיש לי איזה חסימה מבחינה רגשית ואיני מרשה לעצמי להגיע לזה. (יש משהו בעבר).
לגבי תשובתך שכנראה אצטרך לעבור טיפול עם בן זוגי - זה לא בא בחשבון, מהסיבה שאני מזייפת כבר כל כך הרבה שנים שאני פוחדת לפגוע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין את חששך
15/01/2008תעדכני אותנו. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי , אני חושב שיכול לעזור
יועץ10/01/2008אני לא יודע אם את רואה את המייל שלי , אם כן כתבי אלי, ואם לא השאירי מייל שלך ואחזור אליך.
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליועץ
213/01/2008המייל שלי הוא - [email protected]
אודה לתגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח לשלוח לך מייל ...
יועץ14/01/2008בדקי את הכתובת שנתת לי
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי - צודק
216/01/2008הכתובת הנכונה - [email protected]
מחכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק אותה כתובת מייל - לא מצליח
יועץ16/01/2008תני אולי מייל אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת חדשה
רינה16/01/2008תנסה את זה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
217/01/2008בדקתי ובדקתי ובסוף התברר שיש בעיה ברשת של העבודה שלא מאפשר זמנית העברת מיילים.
מצטערת, אבל אודה לך עם תשאיר מס' נייד ואצור קשר. (במידה וזה רלוונטי עדיין מבחינתך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך
החוש השישי17/01/2008מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
217/01/2008סליחה לא הבנתי, שלחת מה ולאיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך מייל לכתובת האחרונה שציינת
החוש השישי20/01/2008מקווה /קבלת אותו , חזרי אלי לשם ונוכל לדבר טלפונית אם תרצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
220/01/2008מצטערת אבל תנסה שוב אולי לאחד מאלה -
1. [email protected]
2. [email protected]
תודה ושוב סליחה.
מחכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון קודם עם חברה לשעבר.
יואל14/01/2008הייתה לי חברה במשך שנה וחצי שהייתה לה בעיה דומה.
במקרה מצאתי את הפיתרון בבוקר של הלילה הראשון.
התברר שהיא לא גומרת אם לא מגרים לה את הדגדגן ידנית תוך כדי בעילה וזה אפשרי רק אם הגבר "בא" לאישה מאחורה (משמע הוא שוכב עליה מאחורה ובמקביל עם היד על הדגדגן).
לחליפין אפשר לבצע זאת על הצד (שיטת הכפיות), אבל בצורה הזאת נדרשת מעט גמישות מהאישה (על מנת שהגבר יוכל לחבק ולבעול במקביל).
לאחר מספר חודשים היא למדה לגמור מספר פעמים ברצף ורק אז קרה שלאחר שהיא גמרה ניתן היה לשנות תנוחה ווהיא הצטרפה אלי לאורגזמה.
אני מקווה שזה יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסינו גם ככה
216/01/2008אבל לא הצלחתי לגמור. (כמובן זייפתי אז הוא לא ידע).
כמו שכבר ציינתי המסכן עושה הכל חסר רק שיבצע סלטות באוויר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה נטולת האורגזמה
ד''ר חגית כהנא16/01/2008קרוב לודאי שלא חוית אורגזמה כיון שלמרות גילך לא למדת להכיר את גופך
קני את הספר "לעצמך" של לוני אברבוך
אחרי שתקראי תחליטו כזוג אם אתם מעונינים להיעזר כדי להנות יותר במין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
רינה16/01/2008נכון לא למדתי את גופי, פשוט מתביישת, זה נראה לי לא לעניין לעמוד מול המראה ולראות את כל מה שלא בסדר, למה? אבל אחרי כל התשובות והתגובות המענינות כנראה שאני באמת צריכה לבדוק ולראות, לגלות ולחפש למרות כל הקושי שבדבר להסתכל על עצמי במראה ולקבל את עצמי.
תודה אנסה, לא מבטיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי דיבר על מראה , להפך......
יואל17/01/2008לא שאני רואה בעיה בזה שתסתכלי במראה, גם אם את לא הכי יפה או אפילו אם יש פגם פיזי כל שהוא.
כוון שבן אדם צריך לקבל את עצמו בדיוק כמו שהוא מקבל את עצמו כאשר הוא מסתכל בראי.
מעבר לזה ללמוד מה את אוהבת את צריכה לגלות מתוך מה שאת מרגישה.....הבנת מרגישה לא רואה.
ההנאה שלך מעצמך באה מתוך זה שאת עושה לעצמך מה שעושה לך טוב, ובצורה שאת אוהבת שזה יעשה.
אחרי שתלמדי מה טוב לב תוכלי להנחות אחרים, לעשות לך טוב.
לכן, קחי לך איזה יום לבד בבית תצתיידי בשמן תינוקות ותכנסי מתחת לפוך ......ותחפשי את מה שעושה לך טוב.
לחליפין אפשר אותו הדבר עם מים חמים במקלחת, כאשר המים משפריצים לאיפה שעושה לך טוב, למשך כמה זמן שבה לך בלי שיהיה משהו בבית שיאיץ בך.
תחזרי על זה אחת לפרק זמן ותוך זמן קצר תדעי מה טוב לך......השאר יבוא לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליואל המומחה
217/01/2008אתה נשמע לי ממש מקצוען וכל הכבוד לך ומאושרת מי שאיתך. (שתשמור עלייך).
אני לעומת זאת מאוד ביישנית (הסמקתי אפילו מלקרוא בלבד את מה שכתבת) הייתי מאוד רוצה לנסות מה שאמרת, אבל איפה אפשר למצוא את הזמן, את השקט הזה, כשיש בבית 4 ילדים, ובנוסף רק מהמחשבה שאני צריכה לפנות לי זמן ספציפי לזה נשמע לי ממש מוזר ולא ריאלי.(כן אני יודעת).
ולא אני לא חושבת שאני מכוערת (אומרים לי ההיפך) אבל עדיין לא מסוגלת לחשוב כך או לבצע את זה. לעומת זאת ניסיתי לראות סרטים כחולים והרגשתי קצת מוזר, רטיבות (עזוב שניסיתי לקבור את עצמי כן?).
טוב תודה בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בחודש תלכי מאוחר לעבודה-למשל.
יואל17/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיבה נחמדה - לצערי לא ניתנת למימוש
217/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליואל
חילי22/01/2008אתה מתמחה לעניני דפיקות ומזמוזים. אתה דו מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסות
חילי22/01/2008תנסי לקחת מאהב.כשלא מצליח עם אחד מנסים עם השני חיים רק פעם אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחילי
223/01/2008דבר ראשון אני מודה לך על ההצאה.
שאלה לי אלייך - איך הגעת לזה שיואל הוא דו מיני, במידה וכן אז.........
רוצה לשאול, להתעניין, תפתחי שאלה/בקשה/רצון משלך ותשאלי, אני בטוחה שתקבלי הרבה תגובות.
שלא יהיו טעויות, אין לי בעיה שתמשיכי פה (רק מחשבה) תהני. דבר נוסף, בת כמה את? נשואה? שאלותי אלה נובעות מתשובתך - תקחי מאהב, חיים רק פעם אחת.
תחזרי אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעל שנה יחד ועדיין בלי סקס...שלומי09/01/2008אנו ביחד כבר מעל שנה ומאוד אוהבים ונמשכים זה לזו.
למרות זאת עדיין לא קיימנו יחסי מין מלאים. בתחילה, כשניסיתי לחדור (מספר פעמים) זה לא
הצליח ובהמשך פשוט הפסקתי לנסות מרוב ייאוש ורצון "לא להרוס את הערב". למרות הדברים הנ"ל אנו נהנים מאוד מהאינטימיות ביננו, אך הסקס המלא חסר וזה כל הזמן באוויר....
סה"כ אנחנו פתוחים בכל הנושאים והזוגיות ביננו טובה, אך דווקא בתחום המיני קשה לנו לדבר.
לאחרונה הלכנו לסקסולוגית דרך קופת חולים ולטענתה לחברתי יש "וגיניסמוס". אבחנתה הייתה ממש מהירה וחותכת ואף תוקפנית במידה רבה (כלפי חברתי). יש לציין שעד עתה חשדנו שהבעיה היא "יותר" אצלי, בזיקפה לא מספקת, ואילו במצב החדש "האחריות", כביכול, היא שלה. חברה שלי קיבלה את זה מאוד קשה וקשה לי לראות אותה במצב זה. מאז שהיינו אצל הסקסולוגית אנחנו לא מצליחים להרגיש אינטימיות וכיף במיטה שהרגשנו לפני כן. דבר נוסף- הסקסולוגית נתנה לחברתי לעשות תרגילים שונים שקשורים לאבר מינה שמגעילים אותה וגורמים לה עוגמת נפש.
אנחנו יודעים שהבעיה היא בשנינו - שנינו בתולים ולא פתוחים מספיק בנושא המיני.
שאלתי היא האם אני יכול פשוט לקחת ויאגרה, דבר שישבור את המחסום הראשוני של פעם ראשונה ובכך לדלג מעל כל הטיפול הזה?
אשמח לתשובה מנומקת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם זה אכן וגיניזמוס, גם
עידן מיליצ'ר09/01/2008ויאגרה לא יעזור. האם הסקסולוגית רופאה? האם בדקה את חברתך? האם היא משתמשת בטמפונים?
כאשר יש וגיניזמוס, רצוי שלא לנסות לקיים יחסי מין מלאים...עם ויאגרה ו/או בלי! גשו יחד לטיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקסולוגית היא עו"ס....
שלומי09/01/2008אגב, היא מופיעה ברשימת מטפלים של איטם בדיוק אחרי השם שלך.
לבעייתנו - חברתי לא נבדקה אף פעם בחייה ע"י גניקולוג ואכן היא מעולם לא הצליחה להחדיר טמפון (ניסתה פעם-פעמיים, לא יותר).
אני מודה לך על התגובה המהירה, כי הייתי ממש קרוב ל"פתרון המהיר יותר" שחשבתי עליו.
אנחנו נמשיך בטיפול - תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תבהלו ממנה היא מטפלת מנוסה וטובה
ד``ר עידן מיליצ`ר09/01/2008היא תעזור לכם לפתור את הקושי איתו הגעתם אליה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע..
אלכס10/01/2008בתולים שניכם. אז אתם צעירים או משהו.
שמע,מה שבטוח אל תיקח וויאגרה! זה שטויות,אתה לא זקן בן60 שלא עומד לו.
מה שצריך לעשות אני חושב שפשוט לגרות אותה ממש טוב.
תחרמן אותה עד שהיא לא תוכל לחשוב יותר על משהו אחר חוץ משתחדור אליה.
טיפ: הפיטמות זה איזור רגיש מאוד,זה כמו חיבור ישיר לדגדגן. תלקק ותנשק אותם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל המרבה הרי זה משובח
חילי20/01/2008תעלי את קצב הזיונים כמה שיותר זה גם טוב לפיתוח לב וריאה.גיל 50 זה שיא הנסיון תנסי כל יום זה כיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעזור לי בקשה ...איתי08/01/2008העלתי בעיה חשובה אצלי ואני מאוד לחוץ אשמח לעזרה בנושא יבלות פלולות באיבר המין...
איתי.. זה למטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה אף אחד לא עוזר לי בקשה!!
איתי08/01/2008זה רציני אני לחוץ ומפחד נורא אשמח לעזרה בנוגע לבעיה שלי...
אני סובל מפלולות יבלות בתחילת איבר המין ובאיזור שיער הערווה הגברית..
אני פוחד ללכת לרופא שמע יגיד לי איידס או משהו מפחיד כדומה ..
מה אפשר לעשות , או למישהו יש מושג מה זה או מתי זה יעבור משהו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא איידס
מאיר09/01/2008זו יכולה להיות מחלת מין אחרת או נגע מסוג כלשהו בעור.
ללא בדיקת רופא לא תדע, וכנראה גם לא תיפטר מזה.
אז יאללה.. בלי לפחד, לך לרופא שירגיע אותך.
אגב, בנוגע לאיידס.
איידס הינו נגיף התוקף את המערכת החיסונית. התסמינים הראשונים הם עייפות כללית, "צינון" שלא עובר, והתפרצות של כמה מחלות בו זמנית ולזמן ממושך..
אז הפלולות שלך זה לא איידס.
מקווה שנרגעת קצת, ושהבעיה תיפתר בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה לרופא עור ומין!!
עידן מיליצ'ר09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן ענה לך ...
12/01/2008למטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסיםתמר08/01/2008שלום.
אני בת 50 ונשואה + ילד מתבגר .
שאלתי למומחים היא כזו:
האם לדעתכם קיום יחסי מין בתדירות של פעמיים עד שלש בשבוע בגיל כזה אינו מוגזם ?
מה הסטיסטיקה אומרת לגבי גיל זה ? תדירות גבוהה יותר , נמוכה יותר ?
האם אני צריכה להיות מאושרת שבעלי היקר מחפש את קרבתי בתדירות כזו בגיל כזה ? האם גם אני צריכה לחפש את קרבתו בתדירות כזו?
האם לאשה בגיל כזה תדירות כזו היא גבוהה , נמוכה האם זה צריך להיות קשה לה יותר עקב הגיל .
תודה
ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהלוואי עלי
יפעת08/01/2008אני רוצה כמעט כל יום ולקחתי גם מאהב צעיר זה מטריף אל תוותרי שלוש פעמים את נורמלית יש כאילו בגילך שלא נהנות מתייבשות את רטובה האם את נהנת למה את שואלת או עושה טובה כמו רבות לצאת ידי חובה אם הבריאות חשובה לך המשיכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי לחלוטין!!!
12/01/2008אם גם את וגם בעלך נהנים ומרוצים מהתדירות אז זה הכי נורמלי בעולם!
אל תתפתי למיתוס שמין מיועד לצעירים בלבד (ולרזים, יפים, ובלונדינים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)