מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש נשים שאין להם רגש בפטמותאורי12/12/2007
האם ישנם נשים שלא מגורות באזור החזה -אין להם רגישות או שלא מתגרות במשחק בשדיים או בפטמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן! כל אחת ואחד רגישים
עידן מיליצ'ר13/12/2007במקומות שונים....ובעוצמה שונה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציה בגיל צעירדניאל12/12/2007
אני חרד שאני אימפוטנט.
מאתמול לאחר אוננות [שהייתה תקינה.] ניסיתי לאונן שוב וגמרתי ללא זקפה.
האם אני אימפוטנט?
היום כשנסיתי לאונן פשוט לא הייתה זקפה.
אני בן 18.
גוף בריא.
רק עכשיו אני חרד מכל הסיפור..
לא היו לי בעיות בעבר.
אני בלחץ אטומי..
האם עליי להיבדק? אצלי מי?
איך עושים.. מה הולך..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל, בעיקר אתה צריך להירגע
אורית פס16/12/2007אין מה לגבש מסקנות מתופעה שהחלה לפני יום.
עוצמת הזיקפה [והאורגזמה] יכולות להיחלש לאחר הפעם הראשונה משום שאתה פשוט פחות "רעב מינית", אל תדאג ,התמקד בהנאה ולא בחרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהgalia12/12/2007
אני בת 43,לא סובלת משום בעיה רפואית,בריאה לחלוטין,מזה כפעמיים ניתקלתי אצלי בבעיה שלא הופיעה קודם,הבעיה היא כשאני מגיעה לאורגזמה מתחיל כאב ראש חזק מאוד,אני בדרך כלל לא סובלת מכאבי ראש ולא בזמן אקט מיני,אודה לכם על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלה
galia13/12/2007כתבתי כאן בפורום אתמול שאלה למומחים,האם לא עונים כאן לכל השאלות,ואם לא אז למה הפורום הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיענו יענו חכי ליפעמים לוקח זמן קצת
ר13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלילה,
אורית פס16/12/2007בראש וראשונה יש מקום לשלול עם גורם רפואי סיבות אורגניות [של הגוף] לכאבי הראש ולאחר מכן
אם אין מימצאים פיזיולוגיים להבין את מקור הגורמים הנפשיים שאולי משחקים תפקיד.
יתכן שילוב בין מימצאים פיזיים ונפשיים במינון משתנה.
מאחר וכאבי הראש הופיעו רק פעמיים -המשיכי לראות מה קורה לאורך זמן-לא צריך למהר ולהסיק
מסקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוי ואבוי אני אימפוטנטיניב12/12/2007
שלום לכולם.
אני קצת בפאניקה ואני מבקש עזרה.
אני בן 36 ,נמצא בתהליך הסופי של הגירושין,נראה טוב ומצב בריאותי תקין,
עם גרושתי היחסים היו כשורה ,והנה יש לי חברה חדשה ואני לא מצליח לשכב איתה
אני רוצה מאוד,אבל הגוף כאילו חסם את עצמו.
זה קרה לי פעם אחת לפני כשלושה חודשים עם ידידה,וחשבתי קיוויתי שזה יעבור.
אתמול נכנסתי למיטה עם חברתי החדשה,אשה סקסית ונקיה,ש"יודעת מה לעשות"
ולא יכולתי להגיע לזקפה.
חשוב להסביר שכשאני עם עצמי הכל עובד כמו שצריך.
מה עושים?
אוי לבושה ולתסכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - היא נוגעת בך או שלא?
תמיר13/12/2007היא נוגעת ומעניקה או שהיא קרה ורק מקבלת?
+
האם אתה לחוץ כשאתה עושה את זה? מחשבה של "אני רוצה להרשים" או "רק שלא יהיו פדיחות מצידי עכשיו" או משהוא בסגנון?
תבדוק, זה חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותשי12/12/2007
אני בן 18 עדיין בתול. אני מאונן כל יום פעם ביום. אני מרגיש צורך בזה.... אני לא יודע ממה זה נובע אבל אני רוצה לאונן. האם זה בסדר שאני עושה את זה כל יום פעם אחת , האם זה בסדר לאונן בתדירות כזו גבוה? כשאני רוצה להפסיק ואומר אני לא יעשה אני בכל זאת רוצה לעשות מאוד...אני מפחד..האם זו התמכרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי אתה בסדר!!
ד``ר עידן מיליצ`ר12/12/2007לגילך מה שאתה מתאר הוא טבעי לחלוטין! זו לא התמכרות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
שי12/12/2007לאיזה גיל זה כבר לא בסדר.....לגיל 20 זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר לגמרא לכל גיל וגיל
ר13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר בכל גיל כל עוד...
עידן מיליצ'ר13/12/2007זה לא פוגע ביחסי מין וביצירת קשר וזוגיות!
אל תדאג!!! זה יתמתן!!! אתה בסדר!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן...
שי15/12/2007אני מפחד שאתרגל לתחושת היד ...כלומר כשאני אקיים יחסי מין אני לא יהנה כמו שאני נהנה מאוננות כי אני רגיל לתחושה של היד ...האם יכול להיות דבר כזה.? האם יש לי ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותאנונימית11/12/2007
שמעתי שזו בעיה המגעת להרבה נשים, אך אין לנשים הללו כל כך לאן לפנות.
אני פעילה מינית כבר 5 שנים, עם אותו בן זוג איתו אני מתכוונת להתמסד. היחסים בינינו מעולים, פרט לעובדה שאני לא גומרת! אף פעם לא הצלחתי. לא ע"י אוננות ולא ע"י יחסי מין. ניסינו ביחד הרבה דברים, אני מאוד נהנית מסקס, ולדעתי הבעיה היא בי משום שכל פעם שאני מנסה לאונן, אני מתייאשת. בגיל ההתבגרות אפילו לא הייתי מנסה.
אני מניחה שיש לי בעיה פסיכולוגית...שאלתי היא לאן לפנות, למי, במה זה כרוך - כסף, זמן ואני מבינה שזה שווה את כל ההשקעה בעולם, והסיפוק המיני מאוד חסר לי ביחסים, במיוחד מאחר ואני רואה את בן זוגי מגיע לאורגזמה באופן קבוע, דבר אשר מגביר את התסכול...
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא לבד!!
ד``ר עידן מיליצ`ר12/12/2007ניתן לפנות לכל קופ"ח ולברר לגבי שירות של טיפול מיני. הטיפול מסובסד וניתן בכל קופ"ח ו/או בי"ח.
פני אל תהססי! יש מה לעשות!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה הרופאים לא עונים לשאלתי ????ממתין לתשובה11/12/2007
אז ככה אני בן 27 בעל עבר מיני מאוד עשיר ובעל תיאבון מיני בריא וגדול .
בחיים לא היו לי בעיות ביצוע ומקווה שגם בחיים לא יהיו לי .
הבעיה שלי היא עם קונדומים לעיתים בסיום במשחק המקדים ושאני נמצא במצב הכי מגורה ואיבר המין זקוף וקשה ביותר והגיע הזמן לחבוש את הקונדום אז או כבר בזמן החבישה או במהלך החדירה או בזמן קיום יחסי המין אני נתקל במצב בו אין לי כמעט תחושה באיבר המין .
ז"א שממש קשה לי לחוש דבר בזמן קיום יחסי המין וזה די מתסכל אותי כי א' אני לא נהנה כמו בדרך כלל וב' לאור העובדה שאיבר מיני מתחיל להתרכך והורס את החוויה לשני בני הזוג .
אך ברגע שאיבר מיני יוצא מאיבר המין של בת זוגתי אז מידי חוזר ומזדקף האיבר .
מה גם כאשר יש לי בנות זוג קבועות ואנו מגיעים למצב בו אנו מקיימים יחסי מין על בסיס קבוע ומספר פעמים ביום וללא הקונדום הבעיה לא קיימת . הבעיה מתרחשת רק בשימוש עם קונדום .
מה אפשר לעשות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענו גם ענו...
11/12/2007ואגב, השימוש בקונדום מחייב גם קצת סבלנות ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר לאט מדיעומר09/12/2007נראה לי שיש לי חוסר רגישות באיבר- תמיד לוקח לי הרבה זמן (הרבה יותר מלחברתי) להגיע לאורגזמה, וכל דבר קטן מוציא אותי מריכוז ומחייב להתחיל מחדש. בנוסף אני לא מצליח לגמור עם קונדומים. יש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מעוכבת?
11/12/2007על שפיכה מעוכבת (קושי לגמור) כתבתי כמה וכמה פעמים - השתמש במנוע החיפוש של הפורום. במידת הצורך גש לטיפול מיני ממוקד (רצוי עם בת זוגך).
לגבי קונדומים - הרגע נתתי תשובה ל"ממתין לתשובה" (שכבר אינו ממתין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייישאלה09/12/2007יש לי כאבים בזמן הסקס בבטן התחתונה ומאחורה בטוסיק..
הגיוני ? נורמלי?
הכל תקין אצלי מבחינה פיזית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר.....
סיון93610/12/2007בדרך כלל בבטן התחתונה, זה נובע מזה ששרירי הבטן שם מאוד חלשים...
בישבן, השאלה היא אם את מדברת עם מין אנאלי???
שיהיה שבוע מצויין!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביחסי מין יש הנאה ולא כאב
אורית פס10/12/2007הייתי מציעה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני ולהיבדק במסגרתה ע"י גניקולוג\ית,ולקבל טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר שצריך עצהצביה09/12/2007שלום.
אשמח לקבל עצה איך לצאת מהבעיה שיש לי .
אנחנו בני 40 + 3 ילדים .
החשק של אשתי למין דעך ממזמן ורק לאחר לחצים הסכימה ללכת ליעוץ שלא עזר הרבה .
אשתי טוענת שאין לה חשק ולא מפריע לה לא לקיים יחסים , היא עושה זאת בשביל לספק אותי בלבד וזה לא מפריע לה ולא חסר לה , פשוט הסיפור מת לה ואינני מצליח להצית אותו מחדש , אין לה כל מוטיבציה ללכת ליעוץ ומעדיפה להניח לנושא כפי שהוא .
מה לדעתכם המומחים אני יכול לעשות על מנת להצית אותה ולשכנע אותה ללכת ליעוץ .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות חשק-נשים
אורית פס10/12/2007אתה מתאר בעיה נפוצה ולא פשוטה,בעיות חשק בקרב נשים [בעיקר במערכות יחסים ארוכות טווח]מוכרות ונתפשות פעמים רבות כנורמטיביות,
מה קרה בטיפול אליו פנתה?
כמה זמן נמשכת הבעיה?
האמת,שיש מקום לעוד שאלות רבות וזה לא המקום,אז בקיצור:
אתה לא אמור לוותר על חיי מין,תילחם על כך,באופן בו אתה מוכן לסייע בהסרת המיכשולים ,להבין יותר מה משפיע על אשתך ולעבוד ביחד על שינוי,לשם כך צריך להתחיל בשיחה.
אשתך [אם לוקחת אחריות על היותה בת זוג] ,לא תוכל להתעלם ותיקח מצידה אחריות על טיפול בו חשה שנעזרת.
יש מקום שתהיה שותף בטיפול המינון עליו אתם מחליטים עם המטפלת, לתת למין מקום יותר חשוב ב חיים ברוב המקרים דורש התגייסות של שני בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסכול ותקיעותנביל09/12/2007אני גבר בשנות השלושים המוקדמות שלי.אני נמנע מליצור קשרים שמובילים ליחסי מין עם בחורות מהסיבה הבאה-נסיוני המיני :לא עמד לי פעמיים עם זונה,עם החברות לא עמד לי או שעמד ונפל או שגמרתי לפני שעמד.באוננות אני תמיד משיג זיקפה.יש לי לפעמים זיקפות שמתעוררות ספונטנית.היו לי מעט נסיונות מיניים שעמד לי ושהכל התנהל לשביעות רצוני ממש מעט פעמים.אני נמנע מליצור קשר עם נשים בשל כך.אני ממש פוחד להיות מובך שוב.האם המקור נפשי או אורגני?איך אפשר לישבור את המעגל בבטחה?
תודה על התשובה
המתוסכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקשיי זיקפה-נפשי או אורגני
אורית פס10/12/2007לפי תאורך -קשיי הזיקפה שלך מקורם נפשי ולא פיזיולוגי,מאחר ובעת אוננות אתה משיג זיקפות ,וכן יש זיקפות ספונטניות.
מאד חבל שאתה נמנע מקשרים משום שיש פתרון לבעיתך-במקומך הייתי פונה לטיפול מיני שם ניתן יהיה לזהות באלו תנאים אתה נכנס לחרדת ביצוע ולא משיג,או מאבד זיקפה,ואיך ניתן לעקוף מצבים אלו.
יש אפשרות להיעזר בכדורי ויאגרה ודומיו,זמנית עד שיחזור אליך הביטחון,אך רק בהמלצת ומירשם רופא.טיפול משולב במס' שיחות עפ"י הצורך ושילוב של טיפול תרופתי,אם ימצא מתאים ,יעזרו לך להתגבר על הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירהרונן09/12/2007מדוע זה קורה מה אפשר לעשות על מנת לשפר את העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מהירה
11/12/2007כתבתי תשובה לדן על נושא זה לפני כמה דקות.
כמו-כן, הנושא נפוץ, כך שהשתמש במנוע החיפוש של הפורום וחפש תשובות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם קונדומיםממתין לתשובה09/12/2007אז ככה אני בן 27 בעל עבר מיני מאוד עשיר ובעל תיאבון מיני בריא וגדול .
בחיים לא היו לי בעיות ביצוע ומקווה שגם בחיים לא יהיו לי .
הבעיה שלי היא עם קונדומים לעיתים בסיום במשחק המקדים ושאני נמצא במצב הכי מגורה ואיבר המין זקוף וקשה ביותר והגיע הזמן לחבוש את הקונדום אז או כבר בזמן החבישה או במהלך החדירה או בזמן קיום יחסי המין אני נתקל במצב בו אין לי כמעט תחושה באיבר המין .
ז"א שממש קשה לי לחוש דבר בזמן קיום יחסי המין וזה די מתסכל אותי כי א' אני לא נהנה כמו בדרך כלל וב' לאור העובדה שאיבר מיני מתחיל להתרכך והורס את החוויה לשני בני הזוג .
אך ברגע שאיבר מיני יוצא מאיבר המין של בת זוגתי אז מידי חוזר ומזדקף האיבר .
מה גם כאשר יש לי בנות זוג קבועות ואנו מגיעים למצב בו אנו מקיימים יחסי מין על בסיס קבוע ומספר פעמים ביום וללא הקונדום הבעיה לא קיימת . הבעיה מתרחשת רק בשימוש עם קונדום .
מה אפשר לעשות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה עם קונדומים
11/12/2007אתה מתאר בעייה מוכרת ונפוצה בשימוש עם קונדומים. מה לעשות, גומי זה גומי - הוא גם מוריד את התחושה וגם הגומי לוחץ ומפריע לזרימת הדם אל הפין.
צריך את הקונדום גם כאמצעי מניעה וגם למניעת מחלות מין ועד שנפטרים ממנו (בקשר קבוע) נהנים פחות וצריך להתרגל. תוכל לנסות שימוש ב- AVANTI של דורקס שהוא דק במיוחד וכמובן להתמקד בכל הדברים שלפני ואחרי החדירה (בהם אין צורך בקונדום). צר לי שאיני איש בשורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות בתפקוד מיניתאנה09/12/2007בן זוגי מטופל בקרדילוק 5 מ"ג זה מספר חודשים. לאחרונה החלה בעיה בתפקוד המיני המתבטאת בזקפה חלשה מידי לחדירה איך ניתן לעזור? האם הבעיה נובעת מהכדור נגד ל"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפרעות זקפה
11/12/2007תאנה (האם זה שם אמיתי?),
הבעיה בזקפה אצל בעלך עשוייה להגרם מהתרופה (קרדילוק הינו חוסם ביטא, ואלו ידועים גם כחוסמי זקפה), אבל גם בשל הבעיה בעטייה הוא נוטל תרופה זו - יתר לחץ דם. כדאי לנסות הפסקת התרופה (בתיאום עם רופא המשפחה) כדי לבדוק כיצד זה משפיע על איכות הזקפה וכן החלפת התרופה באחרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפהעגולה08/12/2007אני במערכת יחסים עם בחור (עוד לא קיימנו סקס מלא) שנינו באותו גיל נושקים ל- 40.
הנגיעות ביננו נעשות מאוד בהדרגתיות אבל עם המון עוצמה. נשיקות שאורכות 10 דקות מדהימות וחושניות. שמתי לב שבזמן הנשיקות לא עומד לו. איך זה יכול להיות?
התחלנו להתקדם בהתעלסויות שלנו, יש לציין שהוא "יודע את המלאכה" , ממש אלוף. חשבתי שאם הוא ככה ב"לפני" בטח יהיה פיצוץ ה "אחרי"
אבל....למרות התעלסויות חושניות לא עומד לו. פעם ראשונה שאני נתקלת בזה, וברור לי שזה לא בגללי.
גם אחרי מציצה לא עומד לו ושמתי לב כשהוא עמד על הרגליים יותר עמד לו משהוא שכב.
אני לא יודעת איך לשאול אותו על כך. מה צריך לעשות ואם זה ימשיך ככה אני אתפטר.
עוצו עיצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעגולה שלום
11/12/2007יכולות להיות הרבה סיבות להפרעה בזקפה. העובדה שלא עומד לו אינה מצביעה על מידת משיכתו אלייך, ואני לא מציע לך להשתמש בזה כברומטר ולהחליט על סמך זה אם את "מתפטרת" או לאו. איני יכול לדעת מה הסיבה מבלי לדעת את הרקע הרפואי של בן זוגך ועוד הרבה שאלות רקע, אבל אני מציע לך לעלות זאת בשיחה פתוחה עימו.
נראה שאת מאוד נהנית בשלב זה, וכדאי שכרגע זה גם יהיה המוקד, במקביל לבניית ושיפור התקשורת הזוגית. פיטורין לא יואילו לאף אחד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)