מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון כדורי הויאגרהאילן18/12/2007
שלום, אני גבר בן 36, בריא בעל כושר גופני טוב וללא מחלות או אלרגיות ידועות. לאחרונה החלטתי ליטול כדור ויאגרה על מנת לקצר את זמן ההמתנה משפיכה לזיקפה חדשה. רכשתי כדורי ויאגרה במינון של 100 מ"ג. האם המינון מוגזם וכיצד נקבע המינון המתאים לגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באותו עניין
רונן18/12/2007שאלה שאולי תראה קצת מגוכחת אבל הגיונית :
האם כדור של 100 מ"ג ויאגרה , הוא בערך כמו כדור של עשרה מ"ג סיאליס ?
אני שואל את השאלה כי הבנתי שסיאליס עובדת מהר יותר ולמשך זמן ארוך יותר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאגרה 100 מ"ג
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2007שקול לסיאליס 20 מ"ג...יחד עם זאת כל כדור מתאים אחרת ועושה "עבודה" שונה אצל כל אחד ואחד..
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו עניין - פעם שלישית ללא תשובה
אלמוג19/12/2007לקחתי ויאגרה כמה פעמים וזה לא השפיע. בתחילה לקחתי 50 מ"ג וכלום. בפעמים הבאות לקחתי 100 מ"ג ושוב כלום. כלומר - אני לא זקוק לויאגרה לצורך הפעם הראשונה, רק שלוקח לי כמה שעות לפעם השנייה. לשם כך ניסיתי ויאגרה מתוך הנחה שאגיע לזיקפה נוספת זמן קצר לאחר הפעם הראשונה הטבעית. אבל, כפי שאמרתי, זה לא קרה. מה הבעיה או מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שנכון לעשות....לא צריך....
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2007זה לרדת מהעיניין! אם זה לא עובד, אז תניח!! צא מהלחץ! תהנה ממה שיש. או, נסה מספר פעמים עם כדור 50 מ"ג.... אולי אחרי מספר פעמים זה יעבוד יותר טוב!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה שלך ....זה מוגזם מאוד!
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2007אם אתה בריא, כפי שאתה כותב, מספיק 1/4 כדור כלומר 25 מ"ג.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא זכתה למענהאלמוג18/12/2007
לקחתי ויאגרה כמה פעמים וזה לא השפיע. בתחילה לקחתי 50 מ"ג וכלום. בפעמים הבאות לקחתי 100 מ"ג ושוב כלום. כלומר - אני לא זקוק לויאגרה לצורך הפעם הראשונה, רק שלוקח לי כמה שעות לפעם השנייה. לשם כך ניסיתי ויאגרה מתוך הנחה שאגיע לזיקפה נוספת זמן קצר לאחר הפעם הראשונה הטבעית. אבל, כפי שאמרתי, זה לא קרה. מה הבעיה או מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך....
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח לקחתם כדור מזויף
אלון21/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכהיסמין18/12/2007
היי,
אז ככה אני אקצר מכיוון שזה פורום..יש לי חבר כחצי שנה והיחסים בינינו ברמה הכללית מעולים,אנחנו מבינים אחת ומאוד פתוחים זו אל זה..
בתחילת הקשר כשהתחלנו לקיים יחסים עלתה בעיה של נפילת איבר המין אצל חבר שלי ולאחר הסתכלות כללית באתרי אינטרנט למיניהם הסקנו כי היה מדובר סה"כ בפחד שלו לספק אותי ועל כן זה קרה.
מאז עברו חודשים שבהם ידענו סקס מדהים..
אבל לפני כמה ימים נסענו לנופש ביחד וחשבתי שיהיה מושלם עד שהבעיה חזרה בתדירות של שלושה ימים ברצף,לא הצלחנו לקיים יחסים כל הסופ"ש, הבעיה הזו לא הרפתה מאיתנו.כל פעם שהוא חדר אליי ישר האבר מין נפל. אני לא מבינה למה, אנחנו צעירים בני 21 זה לא אמור לקרות.
אני מבינה שזה יכול לקרות פעם בכמה זמן אבל כשזה בא בתדירות כזו זה כבר מתחיל לערער את היחסים ויוצר אווירה לא נעימה.
ברצוני לציין שבמהלך החודשים האלה קרה פעמיים בערך שהיתה לו נפילה של האיבר אבל לא בתדירות כזו של כמה ימים ברצף..
מה זה יכול להיות?האם זו תקופה או בעיה שמצריכה טיפול יותר רציני?
תודה,שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון אישי
רונן18/12/2007אני אענה לך למרות שאני לא רופא . אני אענה לך מנסיון אישי ולדעתי זו תהיה תשובה מנק' מבט אמיתיץ . גם לי זה קרה עם חברה שלי . אני צעיר , בן 23 ,ולא סובל משום מחלה .
נכון שבפעמים הראשונות איתו היו פאשלות . הגיוני. הוא לחוץ , לא רוצה לאכזב וכו' , מה שאומר שזה פסיכולוגי נטו !
אולי ידעתם גם סקס מדהים בהמשך והבעייה לא חזרה , כנראה כי הוא התרגל אלייך, נרגע יותר ועוד .
עכשיו זה חזר . הקטע אצלינו , הבנים, שרואים את זה ישר :) . החבר שלנו למטה , מושפע מהרבה דברים , נפשיים ובריאותיים . אם חבר שלך בריא , לא סובל ממחלה מסויימת , ככל הנראה , מה שמשליך על התפקוד הלקוי שלו זה משהו נפשי . וכשאני אומר נפשי אני לא מתכוון למישהו שצריך להיות סגור במוסד . ייתכן והוא עובר תק' מתוחה . יכול להיות שקורה לו משהו בחיים האישיים ( שאולי הוא לא מעוניין לשתף אותך , וזכותו ) , ואולי שוב , איפהשהו , יושב לו בתת-מודע הפחד לאכזב אותך , במיוחד בחופשה שבה הכי מתפרקים , מכל הבחינות , וזה מה שקרה .
דברי איתו , לא באופן ביקורתי . תאמיני לי שהוא מרגיש מספיק חרא עם עצמו .
תנסי לברר מה עובר עליו, ותנסי לתמוך .
מנסיון , זה רק עוזר , עד שזה עובר כליל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות כתבתי את התגובה למעלה..חח
יסמין18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרת עם הויברטוררוטטת 2318/12/2007
היי קניתי ויברטור משוכלל ב700 ש"ח עם דרגות רטט שונות שכולל גם אביזר מיוחד לדגדגן ולא הצלחתי לגמור איתו.אני גומרת באוננות אך לא עם בעלי....יש למישהי עצה איך להשתמש בדבר בזה ולמה לא גומרת איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התגובה!!
יסמין18/12/2007האמת שניסיתי לדבר איתו והוא לא ממש מרגיש נוח לדבר על זה ואני יכולה להבין אותו, אבל אני לא מצליחה לגרום לו להבין שהוא זה שצריך לעשות את המהלך כדיי לעזור לעצמו..הוא לא מוכן לדבר על זה עם אף אחד חוץ ממני ואני בעצמי לא יודעת מה לעשות עם המצב הזה..
אני מנסה לתת לו את ההרגשה שאנחנו ביחד בקטע הזה ושאנחנו נעבור את זה ונלך לטפל בזה ביחד אבל עדיין זה לא ממש עוזר הוא לא משתף פעולה..ומן הסתם שזה לא יעבור מעצמו..
בכל מקרה תודה רבה על מה שכתבת!!זה עזר לי מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יעזור לך זה חילופי זוגות
אבי18/12/2007איזה בעיה זה כבר יפתור?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטרה
תמי18/12/2007מאחר ואני מרגישה שעברתי גם אני אני את מה שאת חווה אני יכולה להמליץ לך רק את מה שגם אני עברתי .
הגעתי לזוג שהכניס אותי לעולם הטנטרה .
תוך כדי גם התחלתי להרגיש את גופי והגעתי למחוזות לא מוכרים לי .
בעלי יכול היה לספק אותי ובעית השפיכה המהירה שלו עברה כלא הייתה .
אם את מעונינת תוכלי לתפוס אותי ב [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מצב לשכנוע?רוויטל17/12/2007
האמת נמאס לי.....בזמן שחבר שלי מצפה שאני אענג אותו .......גם בירידות גם נשיקות בתחת הוא לא מוכן לעשות את אותו דבר בשבילי....בנוסף לכל שהסקס נגמר תוך 5 דקות ואם אני לא אתן את ההשקעה אז תוך 3 דקות.
לדעתכם אפשרי לשכנע את הבנאדם לרדת? הוא אומר שאם יכנס לו לפה הפרשה כלשהי הוא יקיא (וממש אין לי הרבה הפרשות.
אמרתי לו אנקה עם סבון אנגב במגבון.....תמיד האזור מגולח....יש מצב לשכנוע? ואם כן איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא סתם נותן לך תירוצים הפרשות זה
אבי17/12/2007מגעיל אבל ניסבל זה יכול ליגרום לטעם רע בפה וסירחון אולי אבל זה ניסבל בהחלט,תכריחי אותו שיענג אותך מה הקטע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סרחון
רוויטל17/12/2007אני מוצצת לו אחרי שהוא חודר אליי ועם הפרשות וזה לא מגעיל.....אם היו לי הפרשות מגעילות הייתי מטפלת בזה.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירחון או לא לא נעים ללקק למישהי
אבי17/12/2007לרוב ביגלל ההפרשות שיש באיבר המין כשהו מגורה זה טבעי יש כאלה שיש להן קצת ויש שהרבה אבל זה לא כזה נורא והוא צריך ליסבול את זה אל תוותרי לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שהוא סתם דביל!!!
דוד18/12/2007אני לא ילד, יצא לי להייות עם הרבה נשים (אני כבר בסוף שנות ה30 שלי) ואמנם לפעמים יש הפרשות יתר אבל זה חלק מהעניין.
אם הוא אוהב אותך אז הוא צריך לקבל אותך איך שאת, גוף ונפש!!!
ואם הלחות שגירוי מיני גורם לך מגעילה אותו אז כניראה שאת מגעילה אותו והוא חושב רק על הסיפוק שלו ומבחינתו לענג אותך זה לא חשוב מספיק.
אני חושב שמצב כזה מראה על אי התאמה שלו לא רק אלייך אלא לכל אישה שהיא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוגזמה נשיתשולי16/12/2007
שלום אני בחורה בת 26 ונמצאת כעת במערכת יחסים רצינית ראשונה בחיי כך שאני ממש בתחילת חיי המין שלי.
הבעיה היא כשחברי נוגע בי באזור האינטימי המגע לי כ"כ נעים לי ולא מעורר אותי כמעט, ובחדירה אני ממש לא מרגישה כלום,כלום.
אני מאוד מתוסכלת מכך ולא יודעת אם זה בגלל שזו ההתחלה או שככה אני. אני לא יודעת איך לשחרר את עצמי יותר. אם אפשר טיפים רעיונות וגם להרגיע אותי שזה הגיוני, יש לציין שהוא רגיש ומנסה כל מיני דברים ובכל זאת זה לא הולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט חשוב
שולי16/12/2007עם עצמי אין לי בעיה להגיע לריגוש מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולי
אורית פס17/12/2007האם באוננות את מגיעה לאורגזמה מגרוי חיצוני או מגרוי שמקורו בהחדרת אצבע או משהו אחר לנרתיק?
כמה זמן מערכת היחסים שלך נמשכת?
נסי אם ניתן לשחזר עם החבר מה שאת עושה לבד.
הסבירי לו איזה גרוי יעיל עבורך.
כמה זמן נמשך המשחק המוקדם?
האם את נינוחה אתו או משהו מטריד אותך? מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות במקום סקסאורנית16/12/2007
קיבלתי מחברתי במתנה רוקט פוקט ליום הולדתי ומאז שגיליתי את נפלאות הרוקט פוקט, אני מאוננת איתו
כל יום בבוקר על חשבון הסקס עם בעלי ואני לא יודעת מה לעשות.
הוא מאוד נמשך אלי ומנסה להתחיל איתי אבל אני מרגישה שלא בא לי בלילה, לאחר שבבוקר אוננתי.
יוצא שהתדירות שלנו ירדה והוא לא מבין למה. מה עושים?
תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה גברים מאוננים אך עדיין שוכבים
ר16/12/2007אם בנות זוגם, אחרי שאת מאוננת אין לך חשק לעשות סקס איתו?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותמשה16/12/2007
שלום,
אני בן 29. יש לי בת זוג קבועה כבר מעל שנה. לאחרונה חלה הדרדרות בקיום יחסי מין, על רקע חרדות ביצוע. אני נורא בלחץ. וכאשר מגיע הזמן לחדירה דפיקות לב עולות בצורה היסטרית ואני לא מסוגל לעשות כלום. הבעיות האלה ליוו אותי הרבה זמן, אך כבר התגברתי על זה פעם אחת והייתה תקופה לא רעה, אך הידרדרתי שוב. אני רוצה לציין שאני לוקח בקביעות ויאגרה 100 מ"ג , אך להחץ כל כך גדול שזה לא עוזר. במקרים שאני כן מצליח להירגע וכבר נמצא בפנים הכל בסדר ואנחנו נהנים.
בעבר ביצעתי בדיקות דופלר ואובחנה אצלי זרימת דם חלשה יחסית. אך עם הויאגרה כאשר אני לא הייתי בלחץ הכל עבד מצויין. הבעייה שאני לא מצליח להירגע.
אני מרגיש שאני זקוק לטיפול כלשהו - בעיקר פסיכולוגי. נא עצתכם.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
אורית פס16/12/2007אתה זקוק לטיפול אנטי חרדתי,עדיף להתחיל בתכשירים טבעיים וטכניקות של נשימות, הרפיה,או מדיטציה ולראות איך הם עובדים בשבילך,או להתייעץ עם גורם טיפולי לגבי אופציות אחרות-טיפול פסיכולוגי או סקסולוגי יעזור לזהות את הסיבות להופעת חרדות הביצוע ויתן כלים להתגבר עליהם.
ברור שויאגרה לא עובדת כאשר אתה כה לחוץ משום שברגעים אלו אתה לא בראש מיני אלה עסוק בחרדה וויאגרה לא יעילה ללא חשק מיני,
האם אתה מפנטז מינית בזמן קיום יחסי מין?יכול מאד לעזור הן להגביר ת'ריגוש והן להסיח את הדעת מלחשוב מחשבות הממוקדות בביצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות בזקפהאורנית15/12/2007
בעלי כבן 40, מעשן חשיש ולא מוכן להגמל, עובד ומתפקד נורמאלי.אינני יודעת אם יש קשר אך בשנה האחרונה אני חשה כי יש לו בעיות בזקפה והדבר מתסכל אותי מאוד. הענין הוא שהוא מתכחש לבעיה זו וחס וחלילה שלא אדבר על זה כי זה יפגע בו מאוד ותתפתח מריבה מכוערת. אני בכלל לא מעוניינת להעלות את הנושא. אנסה לתאר במה זה בא לידי ביטוי: נאמר ואנחנו נכנסים למיטה והוא מפנק אותי מאוד יאמר לזכותו ואין פעם שאני לא גומרת, אבל אני מעוניינת בתכלס בחדירה חזקה. מנסה לגרות אותו בליקוקים ולוקח מלא זמן עד שעומד לו. בתנוחה המיסיונרית הפסיק לעמוד לו, או שעומד לו לזמן קצר מאוד וזו התנוחה הכי אינטימית שאני יכולה לגמור ממנה. יש תנוחות מסויימות שעומד לו בצורה נורמאלית שאני יכולה להנות אבל לא לגמור כי זה לא להרבה זמן.
המצב מתדרדר עם הזמן והוא מנסה לפצות אותי במין אוראלי, אבל בתכל'ס אני לא נשואה ללסבית, אני רוצה זקפה נורמאלית ולגמור כמו שאני אוהבת מחדירה, בקיצור המצב מבאס מה לעשות?
מצאתי אצלו כדורי ויאגרה שהוא קנה ללא מרשם מחבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידוע
יפעת08/01/2008לפי דעתי חפשי ריגושים אצל מישהו אחר הבגידה אצלך לא בגידה הוא לא מפסיק עם החשיש חשיש מעמיד לא מפיל אבל יש ויריל טיבעי בום בבית טבע שיתרכז יותר שיפנטז תמצצי לו עם סוכרית מנטה נסי לגמור לא רק במיסיונית או שהוא לא משחק משחק מקדים או שאת כבר לא מגרה אותו או שיש לו מישהי אחרת ואחריה קשה לו להעמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקני ויברטור טוב ועסי ותהני
יפעת08/01/2008אם את לא רוצה מישהו מהצד כדי שתהני קני ויברטור החשיש הוא פגע לא רוצה להפסיק את צריכה להנות ולחיות לא להינבל קני ויברטור חפשי לך מישהו שלא יציק רק למתרות מין נצלי אותו ותהני עדיף שיהיה נשוי אפשר להרויח יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות אין אונות הפיתרון
מ03/05/2011אורנית יש לי פתרון בשבילך
יש בגוף האדם שריר בשם שריר ה- PC אם בעלך יצליח לאמן אותו
בכל יום תהיה לו זקפה כל יום כל היום בלי שום קשר למה שהוא מעשן
העיניין בדוק אישית .....חחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות בזקפה - תגובה
נטע ידיד03/05/2011אורנית שלום, בעיה בזקפה יכולה לנבוע מכל מיני סיבות גם פסיולוגיות וגם רגשיות, לשם כך עליו להבדק, אני ממליצה לכם לפנות למרפאה לטיפול מיני שיש בה מגוון של מטפלים המתמחים בתחומים שונים כגון: רופא, פס' וכו'. אין לי ספק שבכדי לטפל בבעיה באופן יעיל יש לערוך בדיקות ולשוחח עם שניכם. תנסי להעלות את הנושא בזמן שאין ביניכם חיכוכים. לא הייתי סומכת על ויאגרה ללא מרשם רפואי, יש כיום מס' תרופות לטיפול בזקפה כדאי שהוא ילך לרופא ויתייעץ איתו מה רצוי ומתאים לו.
אני מבינה את רצונך בחדירה, בחלט ניתן להוסיף עזרים למשחק המיני שביניכם שיפתרו לך את הרצון לחוש חדירה. הדגש בקיום יחסי מין הוא על הדרך ונשמע לי שהמשחק המקדים שביניכם מצויין לטעמי זה הדבר החשוב ביותר, עליך לגלות סבלנו וסובלנות כלפי בעיית הזקפה, אין לי ספק שהבעיה בזקפה מאד פוגעת רגשית בבעלך תנסי לדבר על כך ממקום של הבנה ולא ממקום של כעס או טענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא ענה??????????????
נעמה06/01/2008גם לי יש בעייה דומה להפליא עם בעלי.................. וגם הוא בן אותו גיל!!!!!!!!!
מה עושים?
למה אף אחד לא עונה????????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיתוך ויאגרה
חותך הואגרה07/01/2008לא ציינתה בן כמה אתה.ניתן לחתוך ויאגרה של 100 גם לשמונה .אם אתה צעיר לא כדאי להיתמכר .
זה יפגע בביטחון המיני שלך.לא לבלוע ויאגרה אחרי אוכל.כדאי עם מעט מים.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות לגברslomee15/12/2007
ברצוני לספר על משהו שמציק לי מאוד
יש לי בעיה ולא יודע מה לעשות
אז כך עד לפני שנתיים היו לי יחסי מין טובים ולפני שנתיים המין אצלי לא זמין
ואני בן 38
יש לי דעה או אגו עצמי עם אוננות אם כדי או יש בעיה עם אוננות אני מרגיש רגשי אשמה שאני מאונן
ואם אני לא מאונן יש לי תופעות של צורך לגרוים עזים ולפעמים זה מציק לי הגרוים המנים
הפין לא מזדקר לי אבל בתוכי מרגיש צורך עז למין
אם אני לא מאונן תקופות זה עלול לפגוע בבצים או כול חלק בגוף הפנמי
חפשתי מאמרים ולא מצתי על זה כלום
אז תמתלו לי בבקשה מה לעשות אם לאונן בתדירות קבועה שאין לי בת זוג או לא לאונן
בברכה SLOME* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
slomee20/12/2007מדוע לא עונים לשאלתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...........
סיון93621/12/2007אני לא יודעת אם זה מזיק או לא כשאתה לא מאונן תקופות ארוכות.
אבל אין שום פסול בלאונן קבוע, זה לא מזיק ואין לך מה להרגיש גרשי אשמה.
סופ"ש מצויין!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יאומן לאן אדם מכניס את עצמו
אלון21/12/2007אתה חייב להשתחרר
אין שום רע באוננות ההפך, רק תועלת.
וכל המרבה הרי זה משובח.
אני לדוגמא מאונן מאז שאני זוכר את עצמי ז"א מגיל ארבע או משהו כזהעד הייום (48)
באופן יום יומי לפחות!!
גם כשיש לי מערכת יחסים מסודרת (אשתי זיון נהדר)אני עדיין משלב את האוננות .
לפעמים אני מקים יחסים בבקר ומאונן בערב.
זה כיף זה בריא וזה מאמן אותך לחיי מין טובים יותר
כפי שנאמר מרבה באימונים טוב בקרב.
כל מה שאתה צריך זה להשתחרר ממרגשות האשם ומהאמונות הטפלות!
תתאמן בהארכת הזמן והגברת ההנאה תלמד על עצמך ותלמד את בת זוגתך (כשתהיה כזו)
יללה לאימונים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאנונימית14/12/2007
האם כל הגלולות בחפיסה הן אותו הדבר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בכולן אותו הדבר
יפית15/12/2007יש גלולות עם 30 גלולות ויש עם 21 גלולות. אלו עם ה- 21 גלולות הן אותו דבר (לפחות בגלולת הפמינט אני יודעת שזה ככה שכולן אותו הדבר) לעומת גלולות אחרות שם ייש "פלסיבו"- כלומר גלולות דמה, לבנות שצריכות להרגיש שהן כל יום לוקחות את הגלולה. אבל שלא נדע, אני שמעתי על מישהי שלקחה את הגלולות בכיוון ההפוך שלהן- ככה שהיא נטלה את הפלסיבו במקום את הגלולות האמיתיות ונכנסה להריון!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת תחושה בפיןחיים14/12/2007
שלום רב,
אני בחור בן 29 ובתקופה האחרונה הגירוי המיני בכיפת הפין נהייה ממש נמוך,
וכמעט ואינו גורם לי הנאה מינית כבעבר.
העור שבכיפת הפין אינו חלקלק, אלא משונן וממה שהצלחתי לקרוא התופעה נקראת התקרנות.
באתרים שמדברים על זה, אומרים שזו תופעה שנגרמת בעקבות ברית המילה וכתוצאה מהעדר עורלה.
אותם אתרים מדווחים שהתופעה הפיכה, וממליצים על שחזור עורלה,
שאלתי היא כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ללא מהלך שכזה ?
משחות מסוימות ?
בתודה מראש
הנימול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בודאי מאונן הרבה או משפ
יפעת08/01/2008מאונן או משפשף הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעלמים כי זו שאלה קשה?
חיים17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
חיים20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה לאורולוג לבדיקה
עידן מיליצ'ר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שיש דרך.
מבין אמיתי22/12/2007זה באמת התקרנות וזה אכן נגרם כתוצאה מברית מילה, כי העורלה לא מכסה את העטרה ולא שומרת עליה כאיבר לח, דק ורגיש מאוד.
הפיתרון הקבוע זה שיחזור עורלה... אבל אם תשים קונדום קבוע במשך כמה שבועות, ההתקרנות תתבטל והעור השחוק פשוט יתקלף, ותהיה לך עטרה רגישה כמעט כמו של שלם. העונג המיני שלך יעלה, אבל כמובן שהוא עדיין לא יהיה קרוב לזה של שלמים, כי בכל זאת את העצבים הרגישים, הלחות והריסנית לא ניתן לשחזר. :/
אשמח אם תעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
חיים28/12/2007תודה על התגובה,
קונדום קבוע? מה מבחינת היגיינה? כל יום להחליף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מהירה ו-SSRIרונן14/12/2007
שלום
אני בן 23 ובריא .
לפני מספר שבועות היתה הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין , עם בת זוג קבועה .
אני שופך מאד מהר ואני בטוח שזה רק בגלל חוסר הנסיון שלי אבל זה מאד מפריע לי ולבת זוגתי .
קראתי על טיפול של SSRI . האם מומלץ לקחת טיפול כזה , עד שהמצב ייתאזן קצת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לייעוץ ויתנו לך את המענה
ד``ר עידן מיליצ`ר14/12/2007הנכון לך ולבת זוגך!! לא הייתי ממהר ליטול SSRI
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה גם כשלא באמת צריךרונן14/12/2007
שלום
רציתי לדעת מה יכולות להיות התוצאות של לקיחת ויאגרה ללא כל צורך " אמיתי" .
אין לי בעיה בזיקפה , אבל מפריע לי שצריך לחכות ( בסביבות ה-40 דק' אצלי ) עד שאפשר להתחיל מחדש . אם אני אקח את הכדור הזה או משהו בסגנון , האם הגוף שלי יכול לפתח תלות כמו שגוף יכול לפתח תלות במשלשלים לאחר זמן מה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתוסכל,
אורית פס16/12/2007טבעי לגמרי שגבר זקוק לפרק זמן משתנה עמ"נ להשיג אורגזמה נוספת לאחר הראשונה וזה משתנה מגבר לגבר עפי הגיל והדחף המיני.
זה ענין של גישה -עפ"י תפישתי אין מקום להתערב בתגובה טבעית ונורמלית ע"י נטילת כדורים,לדעתי אתה זקוק לסבלנות ולא לויאגרה.
ויאגרה לא מפתחת תלות פיזית,אך כמו כל חומר או התנהגות אפשר לפתח תלות נפשית .
ויאגרה זה הפיתרון המהיר והקל-אך לא תמיד הכי נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביחס לויאגרה - לקחתי כמה פעמים וזה
אלמוג17/12/2007וזה לא השפיע. בתחילה לקחתי 50 מ"ג וכלום. בפעמים הבאות לקחתי 100 מ"ג ושוב כלום. כלומר - אני לא זקוק לויאגרה לצורך הפעם הראשונה, רק שלוקח לי כמה שעות לפעם השנייה. לשם כך ניסיתי ויאגרה מתוך הנחה שאגיע לזיקפה נוספת זמן קצר לאחר הפעם הראשונה הטבעית. אבל, כפי שאמרתי, זה לא קרה. מה הבעיה או מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוג,
אורית פס24/12/2007בן כמה אתה?
ויאגרה יוצרת זיקפה ע"י הרחבת כלי הדם רק כאשר מתעורר חשק מיני.
אם לאחר אורגזמה ראשונה לוקח לך זמן להתעורר מינית שוב ,ויאגרה לא תעזור.
אם התקדמות הגיל נדרש לגבר יותר זמן להגיע לזיקפה שניה בתלות בחשק.
אתה יכול לנסות אם אתה מגיב יותר ביעילות ע"י שימוש בסיאליס או לויטרה שהם עוד פיתוחים לאותו עינין עם מאפיינים מעט שונים.
לסיכום יש לעבוד על חשק בפעמים הבאות או פשוט לקבל את הטבע המיני שלך כפי שהוא.
גברים בגיל מתקדם זקוקים לעיתים למספר ימים עד האורגזמה הבאה,אז אולי אפשר לשנות את התפיסה ולהנות ממה שיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחוק בעת יחסי מיןמיכל אור12/12/2007
שלום נתקלתי לראשיונה כאשר אני וחברי שוכבים הוא צוחק לפני שגומר ובכלל ידוע לכם על תופעה יש לציין שהבחור בן 30 ולדברו לא היה עם בחורה לפני מספר שנים האם זה נורמלי ומה גם שהוא מאבד זיקפה ולוקח ויאגרה הייתי מאד רוצה לשמוע את דעתך בנושא זה תודה מראש המאוכזבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל אור
אורית פס16/12/2007לי נשמע שהחבר שלך פשוט שמח,למה שלא תבדקי אתו איך הוא מבין את הצחוק בטיימינג הזה דווקא?
האם הוא יודע שאת לא אוהבת את הצחוק הזה?
צחוק מבטא גם פורקן ממבוכה ,מתח ועוד,
לענין הויאגרה,מיליוני גברים נעזרים בהם עמ"נ להשיג זיקפה או להשיג זיקפה יותר ממושכת ונוקשה,
האם זה מטריד אותך?והאם הוא יודע מכך?-דברי אתו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)