מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויברטור ובתוליםמירב26/01/2008
אני בחורה צעירה ועוד לא קיימת יחסי מין. האם שימוש בויברטור יקרע לי את קרום הבתולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן מירב
רועי סטודנט2626/01/2008כן מירב כל חדירה לפות בעובי הגדול מאצבע תקרע את קרום הבתולין אבל למי את עושה חשבון אם בא לך להנות לבד תהני לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חילי28/01/2008מירב, ויברטור לא מבתק קרום הבתולים ויברטור לא דוחפים לכוס אלאמעבירים בעדינות לאורך הכלי שלך ועל הדגדגן וזה מענג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תחדירי לנרתיק.....יש סיכוי
עידן מיליצ'ר29/01/2008שהקרום יפגע.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תחדירי אותו לנרתיק....כן!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירב01/02/2008תודה על המענה.
ועוד שאלה, זה יכאב? ירד לי דם? מה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח..
ד``ר עידן מיליצ`ר01/02/2008לא לכולן כואב, יורד דם וכו'....
מה יקרה??? נסי ותווכחי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי
יפעת03/02/2008בשביל מה חכי לאמיתי שתהיה מוכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלילירון26/01/2008
האם יש צורך בקונדום בעת ביצוע מין אנאלי? ואם לא משתמשים זה סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לירון
רועי סטודנט2626/01/2008היי לירון,
את.ה צריכים להבדק במכונים של משרד הבריאות למחלות מין כאלו ואחרות וכנל לגבי הפרטנר ללא קשר לסוג המין שאתם רוצים לקיים כיוון שבכל סוג של מין אפשר להדבק.
אם נבדקתם והכל תקין ואתם מקיימים רק אחד עם השני הקפידו על היגיינה וצאו לדרך
עוד מידע :
http://aidsisrael.org.il/zope/home/safe_sex_std* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי המשך
לירון26/01/2008לא ענית לי על השאלה בכל מקרה צריך קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אני אהיה יותר ברור
רועי סטודנט2626/01/2008היי לירון,
על מנת להיות יותר ברור ממה שהייתי אחרי שאמרתי שבכל סוג של מין אפשר להדבק ולכן עליכם להבדק אז אני אגיד :
לא לא בכל מקרה צריך קונדום אבל אם לא נבדקתם ונמצאתם לא נגועים במחלת מין אז בכל מקרה צריך קונדום.
נבדקתם ונקיים ושומרים על היגיינה = לא צריך
לא נבדקתם או לא שומרים על היגיינה = כן צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק בפפילומה במין אנאליגל25/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פפילומה
ד''ר חגית כהנא28/01/2008בכל מגע מיני ניתן להדבק בפפילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס בצוואר הרחםלילך25/01/2008
באיזה דרך אפשר להדבק בוירוס ברחם hpv מלבד קיום יחסים מלא
האם אפשר להדביק גם מלהתנשק או בבצוע מין אוראלי.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
לילך28/01/2008תשובה משהו?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהיואב24/01/2008
רציתי לדעת מה תפקידו של סקסולוג? יש לי בעיות במיטה עם חברה שלי, אני בן 29 אבל הזין מפקשש ברגעי האמת. אני יכול להוסיף שכשאני מביא ביד הזין עומד ואני גומר בסדר גמור. גם שאנחנו שוכבים אני גומר מהר מאוד. האם אני צריך תרופה או כדור? או ללכת לפסיכולוג? או לסקסולוג? מה סקסולוג עושה? זהו פסיכולוג שנותן תרופות כמו ויאגרה וכאלה?
בבקשה תענה לי כדי שאטפל בזה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה צריך אימונים
רועי25/01/2008היי,
תרופות יכולות לעשות את העבודה בשבילך אבל כולם יודעים שזה לא בריא לקחת תרופות.
מה שעליך לעשות זה להתאמן ביחד עם חברה שלך
1.
להזדיין בסבלנות
2.
יותר מין אוראלי ולאט לאט
3.
לעשות ביד לבד לאט לא לגמור וכשאתה מרגיש שאתה עומד לגמור לעצור ולהמשיך שוב אחרי חצי דקה
4.
ואחרי שעשית את זה לבד עכשיו תעשה ביד עם חברה שלך לאט לאט ותעצור ותמשיך אל תנסה לגמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה סקסולוג/ית?!
29/01/2008אתה מתאר בעיות נפוצות - חרדת ביצוע ושפיכה מהירה. נכתב על כך רבות בפורום ותוכל לשוטט ולקרוא תשובות שנתנו בעבר.
תרופות הן רק גלגל טיפולי אחד ואינן מרפאות את הבעיות. עוזרות לך לסחוב ולתפקד בזמן נטילתן.
בעזרת טיפול סקסולוגי (טיפול מיני) תוכל לטפל בשורש הבעיה. זה כמו טיפול פסיכולוגי, אשר ממוקד לאספקט המיני.
העצות שנתן רועי נבונות ונכונות, אך זה לא במקום טיפול. זה מה שנקרא ייעוץ מיני ויש הבדל בין ייעוץ לבין טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה? מה התקלקל \ נשבר? מה אני צראייל23/01/2008שלום, מזה מס' שנים הסקס שלי "על הפנים", לכאורה הכל נראה תקין, היו מס' חברות לתקופות של שנתיים (פחות או יותר) בנוסף היו מזדמנות (אבל לא יותר מדי). אני מגיע לזיקפה מלאה שמחזיקה כל משך האקט, אני גומר בצורה תקינה ואף מצליח להביא את הפרטנריות שלי לגמור ולהנות.
הסטוריה - עם החברה הראשונה (לפני כ-10 שנים בגיל 19-20/21) הסקס היה מ-ד-ה-י-ם, הגמירות היו ארוכות ו"עשירות", משך האקט המיני (שהיה נמרץ מאד-לא מתלטף) היה כ-40 דקות ואף היה עובר 60 דקות, מס' הפעמים ביום היה עולה על פעם אחת בלילה.
העניין הוא כזה - מהגמירות שלי בקושי יוצא משהו, "העניין" מתרכך מהר מאד אם אין פעילות לזמן כל שהוא, הגמירה עצמה לא מלווה בסיפוק היסטרי - והרגשת הסיפוק דועכת מהר מאד.
הספורטיביות פסה מהאקט והוא אינטנסיבי לפרקים (כשאני מצליח להסדיר את נשימתי) - משך האקט משהו כמו 10 דקות עד רבע שעה.
מה קרה? מה התקלקל \ נשבר? מה אני צריך לעשות?
החברה הנוכחית צעירה, אמורה להיות אנרגטית ומינית (והיא לא) וזה עוד לפני שדיברתי על חשק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאייל
מישהי24/01/2008יש לשלול כמה דברים, מאז שהתפקוד המיני שלך ירד
אתה מעשן?
שותה אלכוהול יותר מהרגיל שלך?
בדקת את רמת הקולסטרול (סיבה ידועה שמפריע לתפקוד הגברי) לחץ דם,,
בקיצור תעשה לך בדיקה מקיפה כולל בדיקות דם לראות שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
חילי26/01/2008חבל שלא ניצלת את הפוטנציאל שלך בעבר, היית יכול להיות כוכב פורנו.שעה לזיין?
אייל תקצר בנושא מספיק לזיין 20 דקות איכותיות תתחשב גם בפרטנרית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהס- חסוי23/01/2008אני בת 24 וקרוב ל6 שנים עם חבר שלי. הקשר שלנו מאוד רציני.
בשנים הראשונות לקשר אני נורא נהנתי מסקס
זכיתי אפילו להנות משפיכה נשית
כבר שנה או טיפה יותר שאין לי חשק בכלל לקיים יחסי מין
אני לא נהנת מזה..לא כמו פעם
זה נחמד ולא יותר מזה
אני מעדיפה שלא לעשות בכלל
אני לא יודעת למה וזה מלווה בתיסכול רב אותי ואת חבר שלי
יש לציין שהקשר שלנו מאוד טוב ואנחנו מאוד אוהבים
אני לא יודעת מאיזו סיבה זה יכול להיות.. חשבתי אולי שזה בגלל הגלולות שאני לוקחת
כבר זמן ממושך למדי -מליאן כבר כ 5 שנים רצוף
הייתי מעוננינת מאוד לדעת איזו סיבה יכולה להיות שאני ארגיש כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום
רועי23/01/2008היי,
יתכן כמו שציינת שצריך להחליף גלולות למיטב ידיעתי נשים מחליפות כל שנה כי הגוף צריך גם בגלל שהגוף משתנה וההורמונים משתנים. אבל יש נקודות נוספות שאפשר לבדוק:
1.
יתכן שאתם צריכים גיוון בחיי המין יתכן שתיבול שלהם יוסיף לכם כלומר אני לא יודע מי היוזם בדרך כלל אבל תנסו כל פעם מישהו אחר להפתיע וליזום ולשחק משחקי תפקידים ולקנות צעצועי מין או לראות סרטים.
2.
נסי לשחזר מתי החשק לראשונה ירד אם זה בגלל משהו שאמרו לך ונעלבת או בגלל משהו בקשר שלא הסתדר ומאז יש מחשבות שליליות על הקשר.
3.
נסי לבדוק אם מדובר בלחץ בחיים כלומר אולי הגיע הזמן לצאת לחופשה.
4.
אם עדיין לא עלית על זה עד כאן אז מומלץ לגשת לטיפול זוגי אחד על שניים עם סקסולוגית לקבל עוד רעיונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי עשר דקותירון23/01/2008שלום לכולם
אני וחברה שלי כבר 4 חודשים ביחד
מה שהתחיל כסקס די ארוך בכל פגישה
הפך לסקס פעם בשבוע כאשר אף אחד מהצדדים לא גומר
אחרי 10 דקות של הנאה (זה נראה כאילו היא נהנת) (אני בטח נהנה)
היא לוחשת לי באוזן- אתה גומר? ומיד אחר כך היא אומרת- אני נשרפת שם למטה..
אנחנו כביכול עושים הפסקה אבל אז זה נגמר והיא הולכת לישון.
אני ובטח לא היא הולכים לישון כשלא גמרנו. זה גורם לי אי סיפוק רב.
אני משוכנע שאין לה דלקת שם
היו לי חברות עם דלקת ואני יודע איך זה מרגיש לי ולהן.
מה הסיבה שהיא מפסיקה אותי באמצע?
ואיך אני יכול לדבר איתה על זה מבלי לפגוע בה?
אני חייב לציין שהרומנטיות ואהבה ביננו במצב לא רע בכלל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחברות ופתיחות קודם כל
רועי23/01/2008היי ירון,
אני מבין שאתה לא מסופק אבל בגלל שאתה נמצא בקשר רומנטי עם מישהי אתם מוכרחים להיות גלויים אחד עם השני כלומר תשב איתה לשיחה תשדל לארגן את החדר בצורה יפה שתיהיה אווירה נעימה ולא קודרת ותדברו על הבעיה שצצה.
נאמר וכן יש לה דלקת אז אין בושה בללכת להבדק או נאמר והיא לא נהינת אז אין בושה בללכת לייעוץ זוגי או לגוון במשחק מקדים .
ניתן גם להשתמש בג'לים כמו KY שמגביר את הסיכוך ובטח יפתור בעיית יובש אם יש כזאת אחרי 10 דקות.
קודם כל אני מציע שתשבו ותדברו בנימה של לאן אתם רוצים שהקשר הזה ילך אם אתם רוצים שהקשר יתקדם סקס הוא מרכיב חשוב ולכל בעיה יש פתרון כמו שכתבתי לעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויברטורניקול22/01/2008היי
האם לדעתכם וקדם מידי לרכוש ויברטור אחרי שנת חברות?(כשמדובר בחבר הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לא ברורה
רועי22/01/2008מה הנקודה שלך?
מה מוקדם?
יש לכם סקס טוב ואתם רוצים לגוון?
את רוצה להנות כשאת לא איתו ? מה רע בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר...
24/01/2008הויברטור יכול להיות שם עוד לפני תחילת החברות. זה לא עניין של זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומיםדיאנה21/01/2008מה הסימפטומים לתחילת הריון ?כי אני מרגישה חולשה בגוף ויש לי כאבים בבטן העליונה האם זה מסמל את תחילת ההריון............???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן דיאנה עבורך
רועי21/01/2008
מאוד מומלץ ללכת להבדק לשאול לאחר בדיקה
כלומר חבל על העצבים והלחץ תבדקי
ותבקשי מרשם לגלולות וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד''ר חגית כהנא22/01/2008בהריון יש איחור במחזור - צריך לבצע בדיקת דם או בדיקה ביתית
כאבי בטן עליונה אינם אופיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מבולבלת....דיאנה21/01/2008שלום לכם אני צריכה את עזרתם במשהו.....
אני בחורה בת 19 ושכבתי עם החבר שלי אבל הוא לא גמר בפנים אלא עליי יש מצב כתוצאה מזה להיכנס להיריון ???
אשמח אם תענו לי על זה כי זה די מציק לי...... ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
רועי21/01/2008היי דיאנה
גבר אומנם שופך כמות נדיבה כשהוא גומר אך גם במהלך החוויה מתקיימת שפיכה וזה על מנת "לפנות דרך" לשפיכה שתבוא.
כדאי שתקחי את גלולת היום שאחרי, כדאי שתבדקו למחלות מין כי זה לא מזיק וכדאי להשתמש בקונדומים או אמצעי זהירות אחרים.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיאנה
חילי26/01/2008גבר לא שופך במהלך הזיון אלא בסופו, הנוזלים שיוצאים לפני השפיכה הם נוזלי סיכה העוזרים בהרטבת הכוס
לצורך החדירה.השיא הגברי הוא שפיכת הזרע ולאחריו הזקפה נופלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילי את טועה
רועי סטודנט2626/01/2008חילי אם את לא יודעת או בטוחה במשהו אל תכתבי אותו בכלכך הרבה בטחון
אין שום ואף לא קשר חלקי בין השפיכה המוקדמת של הגבר להרטבת הנרתיק.
הגבר שופך מעט נוזל שמכיל בתוכו גם מעט זרעונים על מנת לפנות דרך לשפיכה שתבוא.
תקראי למשל כאן: http://www.steadyhealth.com/What_is_precum__t52982.html
ובכלל תשאלי את מר גוגל בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
חילי28/01/2008אין חכם או חכמה כבעל/ת נסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחלי
שי27/01/2008היי חלי
חומר הסיכה לכוס הינו חומר הברטולין שמופרש מהבחורה ולא מהגבר, הגבר פולט נוזל טרם הגמירה הגדולה הנוזל מגיע מבלוטת הקופר ותפקידו לחטא אתצנרת החדק לקראת הנוזל האמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
חילי28/01/2008שי היקר אני עומד על כך שהגבר פולט חומרי סיכה מהזין .גם האשה מרטיבה הרבה יותר משמעותי מהגבר. לעיתים מגיעה להשפרצה שמרטיבה את כלי המטה.
תדליק את האור תגרום לזקפה ותראה שמדי פעם נפלט מהזין נוזל שמנוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי...
24/01/2008מה הכוונה גמר עלייך? היכן? אם זה בפתח הנרתיק, ודאי שיש סיכוי שנכנסו כמה זרעונים שובבים, ואז מציע לא לעסוק בסיכויים ולא לקחת סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 23יולי20/01/2008יש לי בעיה...אני בת 23 ואני עדין בתולה.... אף פעם לא היה לי חבר רציני או סתם סטוץ.... אני לא דתיה ולא כלום פשוט לא יוצא...כול החברות שלי כבר לא בתולות רק אני.... אני לא חושבת את עצמי למכוערת ואני יוצאת הרבה ובכול זאת לא מתליחה לימצוא אף אחד..... ... אני מפחדת שחוסר הנסיו שלי ידחה אנשים ...... מה לעשות?? יש איזשהי בעיה איתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין לך שום בעיה
רועי21/01/2008אין לך שום בעיה
כל החיים לפנייך ואף בנאדם שפוי שיתענין בך לא יפחד להיות איתך בגלל שאת בתולה או להפך כמובן.
קחי את החיים בקלות תזרמי איתם לכל סיר יש מכסה קיצר DONT WARRY BE HAPPY
את תמצאי חבר ויהיה לך שנים של הנאה מינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
דיאנה21/01/2008התכוונתי כשהוא גמר עלי זה על הבטן לא על הפות עדיין אפשרי להיכנס להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על פטמות רגישותציפופו20/01/2008הפטמות של אשתי רגישות!
מה עושים?
בזמן קיום יחסים היא טוענת שכל נגיעה בפטמות ( במיוחד עם הלשון) מקפיצה אותה.
בעבר (כבר לא זוכר מתי...) זה לא היה כך, אך בזמן ההנקה יש איסור חמור להתקרב לאזור (מובן).. וכבר שנה שהיא לא מניקה...ולי זה מאוד חסר העיניין הזה, אז מה לעשות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפטמות
חילי22/01/2008חפש לה את הדג בדגדגן ותהפוך אותו לכוס מירוץ עזוב את השדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך איתה
24/01/2008אם היא אמרה שזה מקפיץ אותה, אז לך איתה...
תמצא מה נעים לה, תלמד אותה מה נעים לך. אל תתמקד בחצי כוס הריק. כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזיקפה - עזרתכם הדחופהאבי19/01/2008שלום,
אני בן 27 וחצי נשוי כבר שנתיים. אני סובל מבעיות בזיקפה כבר זמן רב. כוונתי היא שאיבר המין בלהט ברגע הראשוני, כשמתחילים באקט, מתחיל להתקשה אולם כעבור זמן מועט ביותר, הוא נופל. אציין כי דעתי מוסטת לכיוונים אחרים בזמן הסקס, מחשבותיי נודדות, פעם חם לי ופעם קר לי ועוד אלפי תירוצים בניסיון להסביר מדוע לא עומד לי. גם כשעומד אז השפיכה מאוד מהירה, כאילו מהר מהר לסיים עם זה. אני חרד לביצועיי לא פעם היות והדבר חוזר על עצמו בכל פעם שאני ואישתי שוכבים. כשאני מאונן האיבר עומד חזק, אולם עם אישתי, למרות ניסיונותיה והפתיחות שלה בנושא, מיד עם תחילת האקט, האיבר נופל. אין זו הפעם הראשונה שזה קורה לי ואני סובל מככ כבר תקופה, אולמ לצערי לא בדקתי דבר. אוסיף כי כמעט ואין לי זקפת בוקר, לעתים יש ואז היא חזקה (כך גם למשל כשאני נוסע באוטובוס משום מה...), קרי לילה הינו דבר נדיר ביותר. האם משום שהייתי מאונן הרבה זה מה שקרה? איך אפשר לשפר את כושר העמידה של איבר המין? אני חייב פתרון. יש בדיקות או כדורים שאפשר לקחת? זה משהו קבוע לכל החיים? בבקשה עזרתכם הדחופה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך כרגע בפורום של היל"מ
19/01/2008לטובת משתתפי פורום זה הנה התשובה:
אתה לא מרוכז וחרד לביצועיך במקום להיות מרוכז בהנאה, וזה גורם לזקפה לפול וגם לשפיכה מהירה. המנגנון פשוט - בחרדה מופרש אדרנלין, שהוא מקפד זקפות מספר אחד בשוק, וגם מזרז את בוא השפיכה. וכאשר אתה מבואס מהתפקוד גם החשק יורד. העובדה שבאוננות הכל בסדר מחזקת דעתי זו.
כדאי שתיגש עם אשתך לטיפול מיני/זוגי, במסגרתו תלמד להתרכז בהנאות ולא בביצועים. זה יגרום גם לחרדה לרדת, לבטחון העצמי ולדימוי הגברי שלך לעלות וכן להפחתת תסכול מצד אשתך.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהרונן17/01/2008שלום
התחלתי לקחת סרוקסט 20 מ"ג לפני כשבועיים וחצי בדיוק . אני חייב לציין שיש תוצאות מאד טובות בכל הקשור לעיכוב השפיכה ! אני גם סה"כ מרגיש טוב , והכל בסדר .
יש לי רק שאלה אחת. האם ייתכן שההשפעה של התרופה תרד אחרי קיום יחסי מין ?? ז"א , האם זה כאילו מצטבר בדם , ואחרי שקיימתי חסי מין או אוננתי אז ההשפעה תרד ? או אין קשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין קשר...
19/01/2008אבל אני מקווה שתיגש מתישהו לטיפול מיני כדי ללמוד לשלוט על עיתוי השפיכה, ללא תרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הכל טבעי ומוכר.......
יואל20/01/2008לדעתי התינוק/ת צריך לעבור לחדר שלו.
לחמם את החדר שלו עם רדיטור כך שהטמפרטורה תעמוד על בערך 25 מעלות צלסיוס.
לשים את התינוק בשיפוע כך שנוזלים לא "יעמדו" לו בגרון, (לשים אותו על כרית משופעת ולתמוך משני הצדדים).
ולשוחח על כל מה שבא לכם בכיף המיטה, זה לדעתי מעין "השלמת החסר" לנוכח שלושת החודשים שהשקעת בתינוק והוא לא הפריע.
עכשיו תשקיעי זמן ב"גבר" שלך, גם אם זה אומר להתקשקש על שטויות, והשאר יבוא.
הכל טוב ורגיל......, טוב לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאחרי לידה, חסוי ..לא במקום ה
יואל20/01/2008לא במקום הנכון, לא ברור למה בפעם הקודמת חשבתי שטעיתי הפעם אני בטוח שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)