מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסי מיןרומי08/12/2007
שלום, שמי יגאל ואני בן 24
יש לי בעיה, אחרי קיום יחסי מין מתנפח לי איבר המין.
מה אתם מציעים לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מתנפח
11/12/2007יגאל / קרן,
אולי מדובר בתגובה אלרגית של איבר המין שלך לנרתיק, לחומר סיכה, לקונדום או למשהו אחר. מה קורה באוננות? כמה זמן עד שהנפיחות יורדת? האם זה מלווה בתופעות נלוות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה...חסוי ! :)08/12/2007יש לי בעיה אבל היא לא קשורה לפורום הזה כל כך...
האורך של הבולבול שלי הוא 5.5 ס"מ כשהוא רפוי,ו8 ס"מ שהוא במצב זקפה,
אני בן 13..האם זה טוב?אני פוחד שעוד כמה שנים כשאני יתחיל לקיים יחסי מין הנשים שאני ישכב איתן יצחקו או פשוט יחשבו שזה מוזר...
האם זה נורמלי?האם הוא יגדל עוד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי
סיון93610/12/2007זה נורמאלי, והוא עוד יגדל עד סוף גיל ההתבגרות (21 לערך)...
שבוע מצויין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהרומי08/12/2007שלום, רציתי לשאול, האם לעשות ללדרא ביד זה משהו שמקובל לעשות?
ואם כן, אז איך עושים זאת?
זה לא פאדיחות לשאול את בן הזוג איך עושים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר*לעשות לגבר ביד
רומי08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
רומי08/12/2007ורציתי לשאול, האם צריך לדעת איך לקיים יחסי מין או שזה בא טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
אורית פס08/12/2007רוב האנשים לומדים על יחסי מין מטלויזיה,ספרי הדרכה,חומרים ארוטיים[ספרות וסרטים],מחברים ומדורי שאלות\תשובות במגזינים,
במעט בתים ניתן חינוך מיני שמושקעת בו מודעות ומחשבה,וחבל,
על רקע כל הנ"ל יחסי מין יכולים "לבוא טבעי],אך למידה של הנושא מגבירה הנאה,מפחיתה תחושת חריגות וחרדות שונות סביב הנושא,לפיכך למידה על מין מומלצת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
אורית פס08/12/2007גם תשאלי וגם אפשר שיראה לך איך הוא עושה זאת לעצמו ,וגם נסי ולאט לאט תרגישי יותר נוח,
כן ,מקובל לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
רומי08/12/2007היי אורית, תודה על תגובתך.
בעיקרון נכנסתי לאתר פורנו וראיתי סרטים, אבל מה שעשו שם נראה לי קצת מוגזם, עוד רגע והוא היה מכניס את איבר מינו לאוזן שלה:)
בכל זאת לראות זה לא כמו לעשות...,אולי יש איזה אתר שאת ממליצה להיכנס אליו, שמסביר קצת יותר על קיום יחסי מין?
שמעתי גם שלפני קיום יחסי מין הגבר מכניס את אצבעותיו לאיבר המין הנשי... זה גם משהו שבא טבעי? בעצם לפני החדירה חייבת להיות הכנסת האצבעות?
ומה קורה אם אני בתולה???? ובכלל כשנקרע קרום הבתולין ויורד דם, הגבר לא נגעל מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לכל מי שיוכל לענות:)
רומי08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
רומי09/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית דילגת עלי:(
רומי10/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן יקרה....
לינה11/12/2007ברור שאי אפשר ללמוד מסרטים כחולים...הכל שמה מוגזם....גברים משתמשים בנשים בתור כלי......עדיף לראות סרט הדרכה על סקס כמו הקלטת לאוהבים(אפשר להשיג בחלק מחנויות סטימצקי).
וחוצמזה למה שגבר יגעל מהדם של הבתולים....כמו שהיה מצפה ממך שלא תיגעלי מהנוזלים שיוצאים מאיבר מינו כך לא צריך להגעל ממך.....ואם תתני לבחור תחושה שאת נגעלת מעצמך סביר להניח שייגעל ממך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובקשר לקלטת...
רומי11/12/2007יש משהו בסגנון הזה באינטרנט? פשוט אני מתפדחת לקנות דבר כזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוח דיי לגישה הזאת הסירטי פורנו
ר11/12/2007נשים הם לא כלי בסך הכל גבר ואישה מיזדיינים למה האישה משומשת בתור כלי? למה הגבר לא משומש?,למעשה אם כבר מישהו משומש ליפעמים זה הגברים ולא הנשים יש הרבה מאד סירטי פורנו בהם נשים משפילות גברים ומישתמשים בהם בתור "מספק יצרים מינים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן יקרה....
קרן12/12/2007את נשמעת קצת לחוצה ומתוחה...אני מקווה שלא תפגעי אבל גם צעירה.. גברים לוקחים בחשבון שיצא דם וממש לא נגעלים..
עכשיו בנוגע לסרטים הכחולים,אני ממש לא ממליצה לך רוב הגברים מכבדים את הנשים שלהם קצת יותר..ובלי קשר לזה..הכל שם מאודדד מוקצן.
אז תורידי לחץ...תזרמי..כשזה יגיע את תראי שאין מה לתכנן..
נ.ב
בנוגע לאצבעות.
זה לא מחייב זאת בחירה שלך ושל בן זוגך. אבל זה יכול דווקא לעזור לך לדעתי לפחד פחות...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות בתוליןנועה08/12/2007היי אני בת 30 עד לפני כמה ימים בתולה
היה לי ניסון מיני אך ללא חדירה , חדירה של אצבעות וכו עם בני זוג
אתמול היה לי חוויה
היתי עם בן הזוג במיטה לא בן זוג קבוע והחלטתי שהיום אני נפתחת מקרום הבתולין
הפרטנר לא ידע שאני בתולה
הוא ניסה לחדור כמה פעמים ולא הצליח
ואז הוא ניסה והצליח היה לי כאב חד בבטן התחתונה הצלחתי להיות איתו כמה דקות ואז אמרתי לו שגמרתי פשוט לא יכולתי לסבול את הכאב
ואז התחיל לרדת לי דם
הוא לא הרגיש
רצתי לשירותים וישבתי שם אולי שלוש דקות והדם לא הפסיק
טיפות טיפות דם אדום ממש כמו יין אחרי כמה דקות הוא הפסיק
ורק שעשיתי שתן לאחר ניקוב ראיתי שיש דם ככה אתמול כול היום
האם כך זה צריך להיות ?? האם אני צריכה לגשת לבדיקה רפואית
האם זה אומר סופסופ שאיבדתי את קרום הבתולין ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנועה,מה השאלה?
אורית פס08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נועה08/12/2007האם התסמינים של דימום של כמה דקות זה בסדר??
האם איבדתי את קרום הבתולין
האם זה בסדר שיום שלם לאחר הפעם הראשונה יש הפרשות חומות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
11/12/2007מה שאת מתארת עשוי לאפיין את הפעם הראשונה (אך לא מחייב).
אם ההפרשות או הכאבים ממשיכים כדאי לגשת לבדיקה גינקולוגית.
קרום הבתולין לא הולך לאיבוד אף פעם. לעיתים יש שאריות ממנו אפילו לאחר לידה (!). הוא נמתח ונקרע, אך שאריותיו קיימות על הדפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהElena08/12/2007שלום רב
אני בן 32 , נשוי כמעט שנתיים. אני מאוד מתבייש לדבר על זה, אבל אני גומר מהר, אני לא בחור בן 17, אני לא מעשן, היחסים שלי עם אישתי מאוד טובים. היא סבלנית, אבל לעיתים אני מרגיש כאילו זה נמאס עליה והיא לא יכולה לסבול עוד. היא שלחה אותי לאורולוג שאמר שעלי לקחת קסרוקסט ובכך אני אוכל לשפר את הכושר המיני שלי. יש זיקפה טובה, אני מתגרה די מהר ויש לי חשק מיני.
האם ניתן לעזור לי לא בעזרת התרופות, בסופו של דבר קסרוקסט הוא אנטידפריסנט ואני לא בדיכאון או משהו כזה. טסטוסטרון שלי 12. אם זה קובע גם כן איך ניתן לשפר אותו ומה בכלל עלי לעשות במקרה שלי
תודה רבה על תשומת לבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדן
סיון93608/12/2007ישנה טבעת - שניתן לקנות בחנויות לאביזרי סקס. את הטבעת הזו אתה יכול להלביש עלייך ולקיים איתה יחסים עם אישתך.זה לא קונדום ולא דומה לו. הטבעת לוחצת מעט, ויכולה לעזור לך למשוך את האקט המיני יותר זמן. בנוסף שינן טבעות שבחלקן החיצוני הן בנויות להגביר את העונג של זוגתך...
בהצלחה
ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
11/12/2007דן תודה על פנייתך!
שפיכה מהירה היא תופעה נפוצה מאוד ועל כן תוכל למצוא התייחסויות רבות לכך כאן אצלנו בפורום. הטיפול התרופתי אינו ההמלצה הראשונית שלי ואני אמליץ על סרוקסאט, רק כאשר אין אפשרות לגשת לטיפול סקסולוגי. בכך אני מסכים לחלוטין עם גישתך.
בטיפול סקסולוגי אתה מתרגל ולומד לשלוט על עיתוי השפיכה ברמות גירוי משתנות ובתנאים שוניים, עד מצב שבו אתה יכול להמשיך את אקט החדירה בשליטה. תוכל לקרוא על הבעיה והטיפול בספר פז"מ - פריקת זרע מהירה של הלן סינגר-קפלן. שיתוף בת הזוג בטיפול חשוב ומסייע.
טבעת הינה פתרון טכני, ממש כמו הסרוקסאט. הם מאפשרים יותר זמן, אך לא פועלים בעצם על מקור הבעיה.
הזהר משרלטנים ותרופות קסם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממורמרת ומתוסכלתAnni07/12/2007שלום רב! אני בת 26, מאורסת לבחור בן 35. מאז שעברנו לגור ביחד (עוד לפני האירוסין), כמות יחסי המין ביננו ירדה ואפשר אפילו לומר נעלמה (יכולים לעבור מס' שבועות עד חודש בין פעם לפעם). בכל פעם שאני מעלה את הנושא (דבר הקורה רבות כי הנושא מאוד מציק לי), אני זוכה לקבל מליון תירוצים שונים (שנכונים אמנם, כמו עומס לימודים, מבחנים, עבודה וכו').
ניסיתי לדבר איתו כבר כמה פעמים, להסביר שאנחנו רק בהתחלה, עוד מחכים לנו חיים עמוסים ועם הרבה מכשולים ואז מה יהיה?! אמרתי לו אני ממורמרת, מתוסכלת ושבחיי זוגיות זה אחד מהדברים שצריכים ורצוי שיהיו על מנת לא להגיע למקרים, כמו שקורים רבות והם מציאת חיי המין מחוץ למערכת הזוגיות.... שאלתי האם ישנה בעיה של משיכה? של משהו שמפריע (למרות שכלום לא השתנה בי מאז שהדברים היו אחרת), כמובן שגם לשאלה זו, זכיתי לתשובה שלילית.
לפעמים לאחר שיחות שכאלו, אכן קורה משהו ביננו, אבל גם אז, ההרגשה שלי היא שזה קרה על מנת "לעשות וי" ו"לסתום לי את הפה" (סליחה על הבוטות).
אני אובדת עצות, לא יודעת כבר מה להגיד ואיך להתנהג.... אני לא רוצה עתיד כזה עם הבחור שאני כ"כ אוהבת ורוצה להמשיך איתו את שארית חיי.
כל הזמן שומעים שהאישה לא רוצה, שהיא הבעייתית, אצלינו זה בדיוק ההיפך... והייתי כל כך רוצה לפתור זאת.
אודה לעזרתכם.
בברכת שבת שלום וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה נפוץ לא פחות מאישה שלא רוצה המין
ר07/12/2007לא ממש קובע בנושא יש לא קצת מיקרים דומים לשלך, יכול ליהיות שכל הלחץ של הלימודים והמבחנים מותירים אותו עייף ותשוש בישביל סקס הזוגיות באופן כללי בסדר אצליכם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Anni08/12/2007אכןכן, כל השאר בסדר גמור אבל נושא זה מעיק עליי מאוד- הרי אם עכשיו כששנינו סטודנטים המצב כך, מה יהיה אח"כ????
המון תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנני שלום
סיון93608/12/2007בגילכם לא אמורה להיות ביעה במיניות, וגם עם יש עומס של בחינות לימודים עבודה וכו' סקס הוא בדר"כ סוג של פורקן.
לחלוטין קיימות תקופות שבהן אין חשק מיני לאחד מבני הזוג אבל אם זה קורה זה תקופתי (חודשיים שלושה), אם תקופה כזו עברה והדבר לא נפתר מעצמו, הייתי מייעצת לך לפנות לייצוץ זוגי, אני מאמינה כי בייעוץ מסודר יוכלו למצא את הבעיה ולטפל בה...
בהצלחה!!!
המשך חג שמח ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנני שלום
סיון93608/12/2007בגילכם לא אמורה להיות בעיה במיניות, וגם עם יש עומס של בחינות לימודים עבודה וכו' סקס הוא בדר"כ סוג של פורקן.
לחלוטין קיימות תקופות שבהן אין חשק מיני לאחד מבני הזוג אבל אם זה קורה זה תקופתי (חודשיים שלושה), אם תקופה כזו עברה והדבר לא נפתר מעצמו, הייתי מייעצת לך לפנות לייצוץ זוגי, אני מאמינה כי בייעוץ מסודר יוכלו למצא את הבעיה ולטפל בה...
בהצלחה!!!
המשך חג שמח ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנני שלום
סיון93608/12/2007בגילכם לא אמורה להיות בעיה במיניות, וגם עם יש עומס של בחינות לימודים עבודה וכו' סקס הוא בדר"כ סוג של פורקן.
בהצלחה!!!
המשך חג שמח ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה קלאסי של חוסר התאמה מינית
קמרש10/12/2007זה אמנם נשמע קשה : אבל תיפרדו!
הוא לא ישתפר - ולך מצפים חיים מלאים בתסכול
ומרמור.
עכשיו אתם סטודנטים - אחר כך יהיו עבודה ילדים וכו' ...
תירוצים תמיד יהיהו - הבעיה היא בשורש ולא במשהו חיצוני.
אל תתחתני איתו - תצטערי על כך כל חייך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בקיום יחסי מין לאחר לידהמיכל07/12/2007שלום
אני כרגע נמצאת שלושה חודשים לאחר לידה
לידה רגילה ותקינה אך כתוצאה מהלידה היה צורך לבצע תפירות של חתכים שנוצרו
אחד מהחתכים היה עמוק ונאלצו לתפור אותו במשך שעה.
לאחר שישה שבועות מהלידה עברתי ביקורת את רופא נשים אשר אישר כי הכל תקין ואני יכולה לחזור לקיום יחסים מין כרגיל
המצב כיום אחר לגמרי יחסי המין שלי כואבים מאד הרגשה של מתיחות וכאבים בנרתיק
כמו כן אניני מארגישה הנאה וסיפוק מקיום היחסים
האם מצב זה הוא ליגיטמי או כיצד ניתן לפתור אותו
אשמח לתשובה
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים לאחר לידה
08/12/2007זה לא תקין. כדאי שתגשי שוב לגינקולוג, אולי תפר לוחץ חזק מדי, אולי צלקת. זה מחייב בדיקה קצת יותר מעמיקה לאחר 3 חודשים. ואם לא תקבלי מענה טוב כדאי שתגשי לגינקולוג/ית במרפאה בה עוסקים בבריאות מינית, שם יש יותר מודעות לנושא. זכותך גם ללדת וגם להנות!
רשימת מרפאות בלינק:
www.sexual-healt.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלקס הקאהמאיו06/12/2007אולי זה יישמע קצת טפשי, אבל...
יש דרך להיפטר מרפלקס ההקאה? הבעיה התעוררה, מן הסתם, בעת מין אוראלי שנתתי לבן זוגי. הרפלקס הזה מביא אותנו למצב שכל פעם שאני מוצצת לו אני נאלצת לעצור (לפעמים בשלבים קריטיים) ולהרגיע את הצורך להקיא שמתעורר אצלי, בעיקר אחרי שהוא נותן לי דחיפות קטנות להעמיק את החדירה. החלום שלו הוא לגמור לי עמוק בגרון, ואני לא מסוגלת לתת לו את זה, למרות שאני מאד רוצה. מיותר לציין שזה גם mood killer רציני.
חשוב לציין שאינני נרתעת ממין אוראלי, ואני ניגשת למשימה תמיד ברצון... כך שלדעתי, אין מדובר בתופעה פסיכולוגית.
אז איך נפטרים מהרפלקס המבאס הזה??
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמאיו
סיון93606/12/2007אין צורך להחדיר את איבר המין כל כך עמוק לתוך הגרון, ישנן טכניקות, בהן בנוסף ללשון ולחלל הפה את יכולה לצרף לעבודה את היד, ובעזרת הרבה רוק לעבוד יחד... זה נותן לגבר תחושה שכל האיבר שלו עטוף בחום, ואז אין צורך להכניס את הפין לתוך הגרון. חוץ מזה שנקודת הרגש המקסימאלית של הגבר בפין היא מיד מתחת לכיפה, זהו האיזור הכי רגיש...
ישנן עוד טכניקות להעצים את תחושת המין האוראלי עבור בן זוגך, שיגרו אותו יותר מהצורך "לגמור לך עמוק בגרון"
בהצלחה....
וחג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אורגזמהשלי06/12/2007שמשהו יסביר לי מה ההבדל בין גמירה לבין אורגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמירה זה סלנג לאורגזמה
08/12/2007זה היינו הך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת עזרה דחוףשלי06/12/2007אני בת 36 נשואה בפעם השניה +4 ילדים אם בעלי הראשון לא הצלחתי לגמור אף פעם עכשיו שאני נשואה בשנית אני גם לא מצליחה לגמור בעלי מנסה הכל ואני לא מצליחה רק כשאני עליו אז לפעמיים אבל ממש לעתים רחוקות אני מצליחה..... שלא לדבר על אורגזמה שבכלל לא חויתי בחיים שלי .
האם יש לי בעיה למי אני צריכה לפנות בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשלי
סיון93606/12/2007
אם את מעוניינת לפנות לייעוץ את יכולה לפנות לסקסולוג/ית.
ישנו ספר שנקרא "סקס עכשיו" בהוצאת בבל, אם את מעדיפה לפני פניה לגורם חיצוני את יכולה להעזר בספר זה, הוא מכיל הסברים.
חג שמח!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תישארי עליו תימצאי תנוחה בא את
ר07/12/2007מרגישה הכי בנוח ובשליטה,ליגמור=אורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאורגזמה
08/12/2007אם שנים את לא גומרת, אז למה עכשיו זה דחוף?
כל אחת יכולה לגמור. אני מסכים עם סיוון שכדאי לקרוא קצת, אבל ממליץ על "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד. יש שם גם טכניקות לתרגול עצמי, באמצעותן את לומדת להתחבר לתחושות שלך וגם להשתחרר. אורגזמה מחייבת שחרור והתגברות על מעצורים ועכבות.
על פי הצורך יש אפשרות להעזר בטיפול סקסולוגי פרטני או קבוצתי (לאורית פס קבוצות נשים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה נשיתגל06/12/2007האים יש מחקר או אזו כתבה או מאמר בנוגע למס' מקסימלי
של אורגזמות שאישה מסוגלת להגיע במהלך משגל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא ידוע אם נבדק
11/12/2007לא ידוע מה המטרה והחשיבות של בדיקה מסוג זה ולא מכיר מאמר כזה.
למה השאלה? אולי מישהו מהקולגות מכיר/ה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצותחסוי06/12/2007שלום, אני בחורה בת 29 ועדין בתולה. אני לא דתייה ואין לי שום בעיה שאני יודעת עליה פשוט לא מצאתי את "האחד" שאיתו הייתי רוצה ללכת עד "הסוף".
שאלתי היא, האם בגיל שלי לא תהיה לי בעיה בעתיד מבחינת לשכב עם גבר, להכנס להריון וכו'.
בנוסף, כרגע אני בקשר עם בן זוג מקסים ועדין לא שכבנו, הייתי רוצה "להכין" את עצמי בעזרת גלולות למניעת הריון ואמצעי מניעה. האם יש סוג מסויים שמומלץ? האם התאמה של גלולות מחייבת בדיקה אצל גנקולוג? למרות גילי אני די ביישנית בכל הקשור ליחסי מין ואשמח לדעת פרטים על שאלותי. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסויה שלום
סיון93606/12/2007לגבי נושא הגלולות, זה לא מחייב בדיקה גניקולוגית.
אם לא נוח לך עם רופא ממין זכר, ישנן גניקולוגיות רבות...
עדיין לקיחת גלולות מומלץ לקחת רק בהמלצת רופא נשים, וקבלת מרשם מסודר.
רוב הסיכויים שאם אין לך שום בעיה תקבלי את אחד מסוגי הגלולות עם המינון ההורמונאלי הנמוך.
(הרמונט, מרסילון, או כל אחד מהסוגים החדשים, ככל שהזמן מתקדם מייצרים גלולות במינון יותר נמוך של הורמונים).
כל אישה מגיבה שונה לגלולות, ישנן כאלו שזה לא מפריע להן למהלך החיים הרגיל כלל, ויש את אלו שחוות כל מיני תופאות לוואי של השמנה, בחילות, החזה גדל ועוד כל מיני תופעות...(אני צרכתי כ 10 שנים גלולות ולא היו לי אף פעם תופעות לוואי, וגם שהפסקתי, הכל תקין וסדיר...(כך שאל תלחצי, אבל אני מסבירה לך גם את הצד השני של האפשרויות).
זה יעיל ביותר למניעת הריון, אך אינו מגן ממחלות, בהתחלה, בקשי מבן זוגך להשתמש בקונדום, ובהמשך כשהמערכת תיהיה יותר בשלה, תבקשי ממנו להיבדק לשלילת מחלות מין ואיידס, וכך תוכלו להסיר את הקונדום.
לא אמורה להיות לך שום בעיה עם זה שאת מתחילה לקיים יחסי מין רק בגיל זה!
ולגבי הריון, גם לא אמורה להיות בעיה אם הכל תקין מבחינת פוריות!
בהצלחה, וחג שמח!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מה להוסיף...
08/12/2007תודה סיוון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת טסטוסטרוןאבי06/12/2007שלום .
בבדיקת טוסטסטרון שעשיתי יצא 16.6 , זה בטווח אבל האם זה נמוך וכיצד אפשר ואם בכלל לעלות את רמת טסטוסטרון ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטסטוסטרון בטווח
08/12/2007אם זה בטווח אין צורך לעלות אותו.
אצל אנשים אצלם הרמה נמוכה, ויש בעיות קליניות כתוצאה מכך, ניתן לקבל טסטוסטרון חיצוני חלופי בזריקות או ג'ל. זה מחייב מרשם רופא ומעקב רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי וסרטים כחוליםראובן05/12/2007שלום לכולם.
אני נשוי כשנתיים לבחורה מתוקה ונפלאה....יש לה חשק מיני גבוה היארוצה לשכב בערך 4 פעמים בשבוע....ולי מספיק כפעמיים....בכל אופן בימים שאני עייף מהעבודה והיא רוצה.....היא רואה סרטים כחולים ועוד טוענת שהבנות בסרט מדליקות אותה....וגם נוהגת לדבר הרבה על בנות יפות שראתה ברחוב או בעבודה...וכשאמרתי לה שאולי אביא לה בחורה והן יתמזמזו ואצטרף היא לא מסכימה בטענה שזה הורס את הפנטזיה.גם בסקס איתי היא לא גומרת וגם אומרת שלא כ"כ מרגישה את החדירה.....האם היא לסבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרההתלהבות מנשים בסרטים כחולים
ד``ר עידן מיליצ`ר05/12/2007ואי הגמירה מחדירה, אין בה בהכרח כדי להעיד על כך שזוגתך לסבית!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לראובן
david05/12/2007ראובן יקירי אל תדאג אישתך לא לסבית מנסיון לי עם אישתי היא גם נידלקת שרואה שני בחורות מענגות אחת את השניה בסרטים ונהנות היא טוענת שזה הכי אמיתי מיכון שבסרטים עם גברים הם לא משקיעים בבת הזוג דופקים כמו מכונה גומרים וזהו בלי להתחשב בבת זוג כמו שאתה ועוד אחרים משקיעים וחשוב להם שהאישה נהנת ובסרט עם הלסביות זה יותר עם נשמה לכן אין לך מה לדאוג ההפך תהנה מהפנטזיה שלה תיקח את זה בכייף שהיה לכולם ערב נעים וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יותר אם נשמה בדיוק? ועוד משהו
במבה06/12/2007זה רק סירטי פורנו אין לזה שום השקפה אמיתית על המציאות,ראיתי הרבה סירטי פורנו בהם הנשים גמרו ונהנו מאד (לרוב שהנשים היו למעלה בשליטה על הגבר) ומה כל כך מיוחד בלסביות מה אמיתי שם בדיוק? ראיתי הרבה מאד סירטי לסביות ולא ראיתי משהו "אמיתי" בימיוחד למעשה זה ניראה יותר מזויף מרוב סירטי הפורנו האחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אונות אין אהבהמילכה05/12/2007אני מתארת לעצמי שזיקפה מהווה חלק משמעותי ביותר ביחסי מין תקינים. אולם שמעתי מנשים רבות שהן מוכנות לוותר על חדירה, ובעצם, הן נהנות יותר מגירוי הדגדגן בלבד, ובמקרים קיצוניים יותר,מעונינות רק בחיבוק. אני שונה מהן, ואני נהנית מאוד מיחסי מין מלאים.
אחרי תקופה ארוכה של לבד סוף סוף פגשתי גבר והיה נראה שאפשר שיתפתח בינינו קשר זוגי אמיתי אלא שהאיש סובל מאין אונות בעקבות ניתוח. אני הייתי מאוכזבת מאוד, אבל אמרתי לעצמי שאנסה, בשורה התחתונה, אני מחפשת אהבה ואם תהיה אהבה האמנתי שאפשר להתגבר על הכל.
לאיש יש תאבון מיני גדול מאוד והוא רצה "סקס" כמה פעמים ביממה. אני מאוד לא אהבתי את ה "סקס". גירוי הדגדגן מאוד מגרה, אבל אני אוהבת את זה כהקדמה, ולא כדבר עצמו, והאורגזמות היו מרוכזות מאוד, ולא מספקות ואפילו יוצרות אי נוחות פיזית. הוא רצה "להמשיך כל הלילה". אני מסוגלת לחוות אורגזמות רבות בחדירה, אבל בגירוי הדגדגן אחרי אורגזמה אחת האיזור רגיש מאוד, ואני לא רוצה שיגעו בי. המגע באיבר שלו גרם לי לאי נוחות רבה, אני רגילה לגעת ולהרגיש את התגובה, וכאן, טוב, אני לא צריכה לפרט. אני ניסיתי לספק אותו ככל שביקש, אבל לא מאוד התגריתי, ולא מאוד רציתי שיגע בי, שם.
בסופו של דבר נפרדנו, והסקס בהחלט היה אחד הגורמים המשמעותיים בפרידה.
הוא הסביר לי שיש אפשרויות תרופתיות (הוא ניסה פעם אחת ויאגרה, ללא הצלחה, לפני כשנה) או זריקות, אבל "לא מתאים לו כרגע להתחיל עם תרופות". אני לא לחצתי והדיון בתרופות היה ביוזמתו.
הוא הסביר לי גם שהוא מאוד נהנה מסקס, ומאז הניתוח נהנה עוד יותר, וכל הנשים שהיה איתן עד כה מאוד נהנו גם הן. כך שאם אני לא נהנית הבה נחפש את הבעיה אצלי.
אני לא מצעטרת על הפרידה, כנראה שלא היתה בינינו התאמה. אבל אני כן נשארתי עם תחושת הלא בסדר ואני שואלת, האם משהו דפוק אצלי שאני רוצה לקיים יחסי מין מלאים, ושיחסי מין חלקיים אם עבורי, משהו חלקי.
ושאלה שניה
האיש היה משתמש בואזלין על האצבעות שלו לעיסוי הדגדגן. לדעתי לא משתמשים בואזלין או בשמן באיזורים אינטימיים. לדעתו כן. מי צודק?
(שנינו בשנות החמישים לחיינו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמילכה
סיון93606/12/2007אני מבינה אותך בכל נושא החדירה, אם אתם עדיין בסיכוי לקשר, ואני מאמינה שבגילכם אין בעייה של לדבר על הנושא, יש "צעצועי מין שיכולים לעזור לכם.
ישנה טבעת שמלבישים על איבר מינו של הגבר שעוזרת לחזק את הזיקפה. זה לחלוטין לא תרופה, זה חיצוני וזה בבסיסו בנוי לכן שכשיש חדירה מלאה לחלוטין, הדגדגן נוגע בזה גם, וזה מגרה גם אותך.
בנוסף אם המערכת שלכם מספיק פתוחה, ניתן להכניס למיטה כמה צעצועים, גם דילדו עבורך, שיכול לספק לך חדירה מלאה (אגב, גם אם אין גבר באיזור), וגם צעצועים עבור בן זוג...
בכל אופן, אם זה לא זה, אז לא, ממש לא בכוח!!!!
ולגבי שאלתך השניה... ווזלין עדיף שלא. אם כבר, אז חומר סיכה על בסיס מים!!!
חג שמח!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגשר לקשר
08/12/2007אני לא חושב שנפרדתם רק בגלל הסקס, שכן אם שניכם הייתם מעוניינים בקשר, הייתם מוצאים את שביל הזהב.
את בסדר גמור שאת רוצה חדירה והוא בסדר גמור שהוא נהנה בלי... אבל ניתן להתפשר. הוא לא מיצה את הטיפול להשגת זקפה ואת לא מיצית הנסיונות להנות בלי זקפה.
לגבי חומרי סיכוך, כפי שאמרה סיוון - רצוי כאלו על בסיס מיים (KY , durex play topgel ויש עוד רבים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
סיון93606/12/2007ישנה משאוות ואקום שעוזרת לאיבר המן הגברי המתמצא בקושי העמידה בפני עצמו, וברוב המקרים שמנסים, זה עוזר (המשאבה קצת מגושמת - אבל למי איכפת)......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)