מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום , יש לי מין יבלות/פלולות באיבראיתי07/01/2008
שלום .
יש לי מין יבלות פלולות באיזור איבר המין בדיוק בתחילת האיבר ובין המקום של שיער הערווה הגברית,
אני נורא מתבייש בהתחלה זה היה 1 או 2 אבל כעת יש לי כבר איזה 5 זה התרבה הם נורא קטנים בגודל של סומסום כזה, אני נורא מפחד ללכת לרופא אני פוחד מאיידס למרות שאני לא חושב שזה זה. אבל בכל זאת מה אפשר לעשות כדי לטפל בזה בלי לבקר רופא.. אני פוחד מלספר למשפחה או משהו כזה זה משהו אישי ואני פוח מהתוצאה נורא.. אשמח לעזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למות מבושה...
12/01/2008אני לא יודע מה זה. צריך לראות בעיניים. לבדוק. כדאי שתפנה לרופא המשפחה שלך.
יכול להיות שזה סתם בלוטות חלב. יש אנשים שמתו בגלל שהתביישו לפנות לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהramy06/01/2008אני בן 22 דתי ,עדיין בטול.
לאחרונה סובל מהמצב שכל פעם כשאני רואה או מדבר עם בחורות יש לי זיקפה . המצב מפריע לי מאוד מבחינה חברתית . אנני יכול להרשות לעצמי לקיים יחסי מין מזדמנים עקב היותי דתי , מאותה הסיבה גם לא אוננות . גם אם תהיה לי חברה לא אוכל לקיים יחסי מין עד החתונה לכן בנתיים אינני רואה פתרון והמצב מפריע לי מאוד גבר מספר חודשים. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את התופעה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשתה מים קרים
חילי20/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה הרבה כושר זה אולי יכול לעזור
אבי06/01/2008בדרך כלל אחרי כושר זה מוציא את האנרגיה ומדכא את היצר המיני,אני אישית בתקופה שהייתי מיתאמן הרבה (היום קצת) היצר המיני שלי לא היה במיטבו ולא היה לי יותר מידי כוח לסקס זה יכול לעזור כל פעם שיש לך זיקפה ואתה נורא נורא רוצה עשה כושר זה גם בריא.מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחתן
מישהי07/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג כתוב שנית
ד''ר חגית כהנא07/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהרמי05/01/2008אני גבר בשנות ה-30 וברצוני לשתף אתכם בבעיה שלי לקבל המלצה לפתרון. בהיותי נער קיימתי לראשונה יחסי מין עם בחורה ובמהלך החדירה הזקפה פשוט נעלמה לי, דבר שהשאיר עליי חותם. היה לי מאוד קשה עם הדבר, שכן הייתי זו התנסותי הראשונה ולא הצלחתי להפיק ממנה את המיטב. הדבר מלווה אותי שנים, שכן בכל מערכת יחסים ניכר בי החשש שלא אצליח לספק את בת זוגתי וזקפתי תיפגם. ברצוני לציין שהיו לי מערכות יחסים בהם קיימתי יחסי מין תקינים אבל הדבר לא עוזב אותי... לפני כל יחסי מין יש בי את החשש שלא עוזב אותי ואף מגיע לידי מצב שבו הזקפה נעלמת לי. אני לא יודע מה לעשות, איך לפתור את המצב הזה ? דבר נוסף שמפריע לי שאני כל הזמן טרוד בעניינים אחרים דבר המקשה עליי להתרכז ולקיים יחסי מין נורמאלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתחשוב ותפנטז
חילי20/01/2008סבלתי מהתופעה וזה עבר, חביבי תפנטז על הכוס תלטף ותחשוב איזה כיף זה להשתכן שם והכי הכי כיף להשפריץ שם.
אל תדאג חביבי נסה וזה יסתדר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך שום בעיה
רועי20/01/2008אין לך שום בעיה
כל החיים לפנייך ואף בנאדם שפוי שיתענין בך לא יפחד להיות איתך בגלל שאת בתולה או להפך כמובן.
קחי את החיים בקלות תזרמי איתם לכל סיר יש מכסה קיצר DONT WARRY BE HAPPY
את תמצאי חבר ויהיה לך שנים של הנאה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך שום בעיה
רועי20/01/2008אין לך שום בעיה
כל החיים לפנייך ואף בנאדם שפוי שיתענין בך לא יפחד להיות איתך בגלל שאת בתולה או להפך כמובן.
קחי את החיים בקלות תזרמי איתם לכל סיר יש מכסה קיצר DONT WARRY BE HAPPY
את תמצאי חבר ויהיה לך שנים של הנאה מינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לגניקולוג אין לך ממה להתבייש
רועי21/01/2008מאוד מומלץ ללכת להבדק לשאול לאחר בדיקה
כלומר חבל על העצבים והחליץ תבדקי
ותבקשי מרשם לגלולות וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה הייתה לגביי ????
דיאנה21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצוע
05/01/2008אתה מתאר תופעה נפוצה שנדונה כאן רבות, חרדה טרם הביצוע, אשר בסופו של דבר, במנגנון של הנבואה שמגשימה את עצמה, גורמת לנפילת הזקפה בזמן אמת... ייתכן וזו גם הסיבה שאתה בורח במחשבותיך לעניינים אחרים, מה שמקשה (או מרכך...) עוד יותר.
אם התופעה נמשכת ומטרידה, כדאי שתפנה לייעוץ סקסולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יכול לגרום נזק לעובר?05/01/2008האם מותר להשתמש בויברטור רוטט במהלך הריון והאם זה יכול לגרום נזק לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרויברטור
יפעת08/01/2008לדעתי ויברטור טוב שווה מיליונים הגברים רק יודעים להכניס ולגמור צריך לנצל אותם ולהוסיף ויברטור זה כייף לא נורמלי אין לו ריח לא שורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדעות חלוקות
05/01/2008גם תלוי היכן הויברטור - בהחדרה, או בגירוי חיצוני על הדגדגן.
בשלבים מוקדמים לא צריכה להיות שום בעיה. בשלבים מאוחרים קרוב לודאי זה לא יגרום לנזק לעובר, אך עשוי לעורר צירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להפטר מהרגל מגונהgambit04/01/2008שלום, אני לא יודע אם אני פונה למקום הנכון אך יש לי בעיה שאני נמשך לגירויים באינטרנט יותר מאשר לבת הזוג שלי. אמנם אני לא גר איתה יחד אבל אנחנו שוכבים (כל האקט הוא בערך 15-20 דקות) אמנם לא כל יום, אולי פעם ב10 ימים.. וגם זה כמעט בלי חדירה, נדיר שכן.
היא פחות יוזמת כרגע, בתחילת הקשר היה הרבה יותר. אני בשנות העשרים לחיי והיא בגילי ולשנינו זה קשר מיני אמיתי ראשון ולא היו לנו התנסויות קודמות.. הכל מאהבה אחד לשני.
הבעיה היא שהיא לא ממש אומרת מה היא הכי אוהבת, אני דיי מנחש והיא לפעמים נהנית.
נחזור לבעיה: בגלל שאנחנו עושים זאת אחת ל10 ימים אני נוהג לספק עצמי באינטרנט. אני אוהב שבנות (לא משנה הגילאים) צופות בי מגרה עצמי והן דוחקות בי להמשיך כאילו אומרות לי מה לעשות ונותנות לי לבצע את מה שהם רוצות בפנטזיה כמובן...(הכל במצלמה), זה עושה לי חשק ומעורר אותי מאד. אני לא מחפש מעבר לכך, לא שיחות טלפון ולא פגישות, הכל וירטואלי פה באינטרנט - סיפוק וגמרנו.. אבל אני מחפש להגמל מזה יש לי מזה רגשות אשמה נוראיות.. כי שניה אחרי שאני גומר אני רוצה לירות בעצמי ברגל. אני אוהב את חברה שלי, אבל לא מסוגל לחשוף את זה בפניה...מה עושים?? (חשבתי פעם לשבור את המצלמה בכוונה, או משו אבל לפעמים אני מדבר איתה במצלמה..)
בבקשה עזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה אתה חושב שזה הרגל מגונה?
05/01/2008אם אתה לא מגיע לסיפוק מיני ביחסי מין בתדירות שבה אתה מעוניין ואתה מגוון בעזרת אוננות זה בסדר גמור. זה צורך טבעי שלך. אתה בחרת לאונן במצלמה ואתה יכול לבחור בדרכים אחרות, אבל זה עסק פרטי ואישי שלך. אתה לא בוגד או משהו כזה, כפי שאתה רומז מדבריך.
נכון שאתה מעדיף קפה, אבל מותר לך לשתות גם תה. זה לא אותו דבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם זה טיבעי ?
gambit05/01/2008האם זה טיבעי לעשות זאת מול מצלמה? ועוד כשצופים בך? אני לא יודע אם זה טיבעי שאני אוהב שמסתכלות עליי כשאני נוגע בעצמי, לא מכיר אנשים שאוהבים את זה (חוץ ממני) אני לא מרגיש שאני בוגד, זו לא היתה הכוונה שלי.. אני מתכוון לזה שאני משתמש במצלמה.. איך נפתרים מההרגל הזה?
האם אתה מכיר סיפוק אחר/שונה מזה?? השפשוף הרגיל לא מענג אותי.. אני חייב את הריגוש לפניי כן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, זה נורמלי
12/01/2008אם זה סוג הריגוש שעושה לך את זה.
השאלה מה זה טבעי לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמאלי = שלא אני היחיד שחושב ככה
gambit13/01/2008אני מתכוון לזה שאוננות היא בד"כ משהו פרטי (ככה חונכתי) ואם אני אוהב את זה שחודרים לי לפרטיות, שנוגעים בי, שבנות צופות בי.. זה ממש מרגש אותי מאד. אם אני ממש מבקש מחברה שלי שתוריד לי את הבגדים ותתרד לי זה כאילו שאני הורס לעצמי את הפנטזיה. אני רוצה שזה יבוא מעצמו. כמו שבמצלמה אני אוהב שהן אומרות לי מה לעשות כמו שהן אוהבות את זה..
זה מטריד אותי כי אני מבקש מהן שיצפו בי אבל דורש מהן שיאמרו לי מה לעשות..
אז איך נפתרים מזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה מתרגש מזה
15/01/2008נהנה מזה ואפילו מסופק על הדרך - למה להפסיק עם זה?
האם זה פוגע בזוגיות שלך או בחיי המין שלך? האם זה חודר ל"עולם האמיתי"? הרי אתה אנונימי בסיטואציה זו. אל תיצור בעיות במקום בו אינן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגני ענקאבי04/01/2008ראיתי בכל מיני סירטי פורנו ותמונות נשים אם דגדגנים ענקים! גדולים כמו זין ואף דיי מזכירים אותו האם מישהו יודע מהשהו על התופעה הזאת האם זה טבעי או נדיר בימיוחד או למישהי יש דגדגן דומה?.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שאתה רואה שם זה
05/01/2008החריג. גם איברי המין הזכריים שם ענקים, כי מסננים אותם מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמל לתשבותכם לגבי קשקשתדנה04/01/2008בת 23 בריאה.
כבר 3 שנים אני סובלת מנשירה בריסים כתוצאה מקשקשת בריסים הייתי במס רופאים לא יודעים ממה נובע ,אני משתמשת eye care lid care בהמלצתם
בנוסף סובלת מקשקשת בגבות
אשמח לשמוע מדוע סובלת מקשקשים אלה..ומה עם הריסים האבודים?האם יצמחו מחדש
והאם ממליץ טיפון המופתטי?האם קשטר לעודף הורמוני(לא פעילה מינית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתפני לפורום לרפואת עור
05/01/2008אין קשר לפעילות מינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טובאני04/01/2008אני מעוניין לבצע ניתוח לשחזור עורלה. היכן ניתן לעשות זאת? מה המחיר? האם יש מימון של קופת חולים (כללית). אני בן 24 ומאוד מעוניין לבצע את הניתוח כבר מספר שנים
אודה לך בפרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשחזור עורלה
05/01/2008כדאי שתתייעץ עם אורולוג, רצוי מישהו מתחום הבריאות המינית ברפואה הציבורית, כך תדע שאינך נופל על שרלטן (ויש המון בתחום עדין זה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבישביל מה לעשות שיחזור עורלה?
אבי05/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שלא נענתהאני03/01/2008אני נשואה 12 שנה +2 יש לי מערכת יחסים דיי בריאה עם בעלי יש שותפות יש הבנה חברות..... אבל הבעיה הא במישור המיני שלא עולה באותו הקנה.
מאז ומתמיד לא נימשכתי לבעלי מינית (הא לא דוחה אותי) אבל אף פעם לא היה קיים הניצוץ המיני. שאלתי היא האם ניתן לבנות כימיה מינית שבבסיס לא קיימת. אם כן אני אשמח לשמוע דעה איך?
אשמח לתשובה מהסקסולוגים אם יש סיכויי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
יפעת08/01/2008ראי אין ניצוץ חישבי על ריגושים חפשי לך מאהב ונסי אם את מפחדת סעי אם חברה לחו"ל נסי אם מישהו שאת לא מכירה אז תביני על ניצוץ הוא יגיע אם בעלך זה מובן מעלו לכן אין ניצוץ הרבה מתגרשים אל תפחדי את עוד צעירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם כל הצער והכאב...לדעתי זה מה שיש!
ד``ר עידן מיליצ`ר04/01/2008או שיש או שאין. אך אולי דעתי במיעוט ויש אחרים שגורסים שניתן ליצור ניצוץ, כימיה.....אני חושב שמה שיש הוא מה שיש.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אוןד03/01/2008יש לי שאלה ,אומרים שרימונים או מיץ רימונים טובים לזיקפה חזקה , זה נכון או שזאת אגדה?
איזה מאכלים עוזרים לשמור על זיקפה חזקה או לעיקוב שפיכה?
פירות יבשים אגוזים ושקדים זה גם טוב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנו בחייאת....
ד``ר עידן מיליצ`ר04/01/2008ברור שכל מזון בריא שתורם לחימצון, ירידת שומנים כולסטרול טריגליצרידים וכו' בדם, יעזור באופן עקיף גם לתפקוד המיני. אך מכאן ועד להרביץ כל יום קילו אגוזים, 3 ליטר מיץ רימונים ו800 גרם פירות יבשים??!!!!! רד מזה. חשוב לשמור על בריאות תקינה ואז כל התפקוד שלנו יהיה תקין!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטןג'ולי02/01/2008בדרך כלל אני מרגישה כאבים בבטן בזמן קיום יחסי מין וזה מופיע לאחר שאני גומרת ובאותו זמן חבר שלי גומר אחרי בכמה שניות, בזמן הזה אני מרגישה כאבים חזקים בבטן התחתונה.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
יפעת08/01/2008זה נורמלי או שיש לו איבר גדול ועבה או איבר קטן ואת מתאמצת לענג אותו וכואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
ג'ולי04/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???????
גולין05/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי לעשות פיפי לפני היחסים...
ד``ר עידן מיליצ`ר06/01/2008אולי זה לחץ של השלפוחית אולי משהו אחר...אין מספיק פרטים כדי להבין מה קורה...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג
גולין06/01/2008אני לא חושבת שזה קשור לפיפי, זה קורה רק כשאני גומרת והוא מתחיל לגמור אחרי ואז הוא לוחץ יותר ואני מרגישה כאבים עד שהוא גומר ואז נעלם. לא יודעת אם זה חשוב אבל זה קורה בתנוחה כשאני מעליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן.
חותך הואגרה07/01/2008יכול להיות שאת חושבת שגמרת למעשה לא גמרת עד הסוף.נסי לאחר הגמירה שלך שבן זוגך לא יגמור יוציא את הפין ויחכך אותו על הדגדגן מעלה מטה בעדינות וכל שהתגובה שלך תיגבר לעלות בלחץ ובמהירות.רצוי להניח מגבת ואולי שתים.תראי לאיזו חוויה חדשה תגיעי.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהתמי02/01/2008שלום אני וחבריי קימנו יחסים מוגנים עם קונדום הקונדום לא נקרע אחרי כמה ימים בערך הופיעו לי כאבי בטן וצד והשתנה מרובה כמעט כל דקה הייתי צריכה פיפי. הייתי אצל רופא משפחה אחרי בדיקת שתן שנתן לי לעשות התברר לי שיש לי דלקת בשתן אני לוקחת אנטיביוטיקה רציתי לדעת אחרי כל הדברים האלה יש לי מה לחשוש שאני בנוסף גם בהריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדלקת שתן
05/01/2008אינה בהכרח מקיום יחסי מין ללא קונדום (כלומר, גם אם מנעת הריון בשל שימוש בקונדום, עדיין תוכלי לחטוף דלקת בשתן מיחסי מין אך גם מסיבות רבות נוספות). לא חייב להיות קשר בין השניים ועל מנת להשקיט את חששך תוכלי לבצע בדיקת הריון (נראה לי שאם הקונדום לא נקרע הסיכוי לכך נמוך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה ביציאת זרעטל02/01/2008שלום,
כאשר אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין תמיד לפחות חצי מהזרע יוצא החוצה (גם כאשר היתה חדירה מלאה) שנינו מעולם לא קיימנו יחסים קודם ורצינו לדעת האם הדבר טבעי ומה הסיבה שזה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין בעיה
ד''ר חגית כהנא02/01/2008הזרע בכמות רבה חלקו חודר לאגן האישה וחלקו יוצא החוצה לצדדים
תקין ונורמלי
תודה ששאלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדישות מינית
יוסף02/01/2008אנחנו חברים כבר כשנה, ומקיימים יחסי מין מלאים.
אין כאן מצב של מבוכה או בושה - היא אדישה לחלוטין, למרות אהבתה אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיבות יחסי מין בזוגיותעופרה02/01/2008עד כמה חיי המין חשובים לדעתכם?
כאשר צד אחד מרגיש לא מושך מוזנח נבגד ובלתי נשית או גברי בעליל בגלל חוסר מין כמעט במערכת זוגית ?
כאשר ישנם פערים גדולים מאוד במיניות לאחד מתחשק רק פעם בחודש והשני כפעמיים בשבוע ואף יותר? ושום שיחות ודיבורים לא עוזרים....הייתם נשארים עם הבן זוג כאשר מחוץ למיטה מסתדרים אך תחושת הבגידה לא עוזבת אתכם (למרות שאין ממש הוכחות חד משמעיות בנדון) אלא רק תחושה שאם הוא לא רוצה אותי ולא משנ מה אני עושה אז כנראה אחרת מספקת צרכיו?
אשמח אם תענו לשאלתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיניות
ד''ר חגית כהנא02/01/2008מיניות היא בבואה של החיים הזוגיים
כאשר אחד מבני הזוג מרגיש מוזנח ולא מושך למה להיות במקום כזה?
מובן שהתשובה ניתנת כאשר אין צורך לקחת בחשבון עינייני כלכלה וילדים...
אם כי גם אז אין שום סיבה לחוש כ"כ עלוב.
לא טוב
לא ניתן לשיפור
מתקדמים למקום טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע..
ניקול02/01/2008אין לנו ילדים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש עונשהילה02/01/2008לד"ר מלצ'ר
אני בת 30 אמא ל4 ילדים
מאז הלידה האחרונה לפני שנה וחצי בערך
המין הפך להיות סיוט
לא בא לי אין לי חשק ממש עונש זה גורם להרבה ויכוחים בנינו
הייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאוכל לצרוך כדי להגביר את החשק המיני שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא כדאי
יפעת08/01/2008התחתנת יש לך 4 ילדים מה את צריכה את זה קני ויברטור וענגי את עצמך לאף אחד לא איכפת ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)