מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בעצב הפניםקוקי21/06/2012
שלום רב
בעקבות כאבים חד צדדים בראש,עצמות הלחיים ובפנים נבדקתי על ידי רופא משפחה. הוא איבחן שאני סובלת מדלקת בעצב הפנים ונתן לי איבופן 400 xl פעמיים ביום למשך 5 ימים.
התחלתי אתמול לקחת את האנטיביוטיקה ועדיין אני לא מרגישה הטבה
הראש כבד ותחושה כללית לא טובה
רציתי לדעת - 1. ממה נובעת הדלקת? וירוס?
2. מתי ארגיש הטבה?
3. האם אפשר לעשות קומפרסים עם מגבת חמה כדי להקל?
תודה שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בעצב הפנים - תגובה
ד''ר תמר ישר03/07/2012שרית שלום
אם מדובר בדלקת בעצב הפנים אני ממליצה שתפני לנאורולוג שיאבחן ויוסיף עו תרופות אחרות בהתאמה!
תרגישי טוב
ד״ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקלואידיםקרן12/06/2012
שלום,
אבי, בן 65, קיבל לפני מספר ימים מאורתופד את הכדור ברקסין בעקבות דלקת בגיד.
מספר ימים לאחר שהחל לקחת את הכדורים החלו להופיע אצלו כאבים בקלואידים שיש לו על החזה. על פי הגדרתו כל האזור כואב/שורף. היום הוא לא לקח את הכדור והכאבים נמשכים.
האם יכול להיות קשר בין הכאבים שהופיעו לכדור שקיבל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקלואידים - תגובה
ד``ר זאב קריסטל13/06/2012שלום רב
אין קשר בין נטילת תרופות ממשפחת ה -NSAIDS לשריפה שאביך מרגיש. מקור השריפה הוא כפי הנראה עצב הכלוא בתוך הקלואיד ואיננו מקבל אספקת דם מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה מורפיום פחד מחריד מ-המאמרט09/06/2012
שלום דוקטור
מתוך מאמר גדול על מורפיום
ממצאי מחקר חדש ומדאיג מצביעים על כך כי חומרים אלה נמצאו כקושרים להעלאת הסיכון להתרבות מוגברת של ((תאים סרטניים וגרורות, )))מעבר להשפעתם על החלשת המערכת החיסונית.
אני לוקחת tagin מינון גבוהה לכאבים כרוניים,ומאמר כזה מוסיף פחדים ,
למה אין אזהרה לגבי מורפיום ,לגבי תופעה כזאת
מה דעתך על הקטע מתוך מאמר והמחקר ,האם הייה ידוע לך על תופעה מדאיגה זו
שגורם לסרטן
אני מפוחדת עכשיו שאני לוקחת מורפיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה מורפיום פחד מחריד מ-המאמר - תגובה
ד``ר זאב קריסטל13/06/2012שלום
יש אמנם מחקרים המראים שמינונים גבוהים מאוד של מורפין הנצרכים למשך זמן ממושך יכולים לדכא את המערכת החיסונית. מדובר במינונים שרוב המטופלים אינם מתקרבים אליהם. לכן תמיד רצויי לשלב תרופות אחרות וטיפולים אחרים היכולים להוריד את המינון וצריכת התרופות מסוג זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש מקבצימיכאלה07/06/2012
סובל מcluster מעל ל 4 שנים, בזמן שאחרים מקבלים מידי פעם איזו "חופשה" , הכאב שלי מבקר מידי שנה כמו שעון וגם שולח תזכורות בין העונות. נטלתי תרופות רבות שחלקן לא הועילו וחלקן הועילו במעט אך תופעות הלוואי שלהן קשות מידי רילרט, זומיג ,איקפרס, פוקוס, פוינט, אופטלגין ונורופן שאף אחת מהן לא מועילה.
איקפרס - יצרה דיכאון כמעט מיידי,חוסר אנרגיה ועייפות קשה
ארקוקסיה (לא עוזר) ואימיטרקס (מקל מעט על הכאב ולא על התדירות) אך שניהם יוצרים תחושה חזקה ובלתי נעימה של נימול בגפיים.
לא מעוניין להתנסות בתרופה טופמקס!
בעבר טופלתי בקנביס רפואי (מסוג sensai ) בארה"ב וזכיתי להקלה מיידית (מקל על הכאב לא על התדירות) של כ 50% מעצימות הכאב.
בביקורי במרפאה ייעודית לכאב רשא בלניאדו (לפני כשנה) ביקשתי להוציא אישור חדש ונתקלתי בסירוב,להמלצת הרופא ניסיתי שתי מנות של 6mg אימיטרקס , שתייה מרובה ארקוקסיה ובלון חמצן.
בלון החמצן יצר אמנם הקלה מיידית וללא תופעות לוואי אך אין זה משתווה להקלה הדרמטית של הגראס הרפואי.
אני לא מעשן להנאתי ולא נוגע בזה מחוץ ל"עונת הכאב" אך לא ברור לי אם אני נלחם בכאבי תופת או בדיעות קדומות.
האם יש טיפול נוסף שיכול לעזור? האם מישהו מכיר רופא שמאמין בשיטת טיפול זו? מיואש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש מקבצי - תגובה
ד``ר זאב קריסטל23/06/2012שלום
פנה שוב למרפאת כאב מוסמכת. אינני רואה כל סיבה למנוע ממך תרופה שנוסתה ונמצאה אפקטיבית. מן הראוי לאשר לך טיפול בקנביס רפואי, לאחר שכל הטיפולים האחרים נכשלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי התכווצות בשרירי השכמותמיכאל05/06/2012
שלום,
שמי מיכאל, גיל 67. בריאות תקינה בסה"כ, אך מטופל בכדורים להסדרת לחץ דם
ועם סוכר מעט גבוה.
אחת לחודש (בממוצע) אני חש בכאב התכווצות שרירי השכמות, אבל עמוק, פנימי.
הכאב מתחיל מתחיל בהדרגה ומתגבר ומתלווה אליו זיעה בכל הגוף.
לעיתים הכאב מביא אותי לסף הקאה. הכאב חולף לבסוף אחרי עיסוי ממושך.
אשמח לקבל חוות דעת/אבחנה או הפניה מתאימה.
בתודה,
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי התכווצות בשרירי השכמות - תגובה
ד''ר תמר ישר11/06/2012מיכאל שלום
ניראה שהכאב הנובע מהתכווצות בשכמות מופיע בצורה סדרתית אחת לחדש
יכול להיות שיש גורם שחוזר על עצמו כגון:פעילות גופנית מסויימת ישיבה ממושכת ליד מחשב ?
נסה לפנות לדיקור סיני שדרכו ניתן יהיה לעשות איזשהי אבחנה וגם טיפול
ד״ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשאילנה05/06/2012
שלום
אני בת 37 , בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש כשאני קמה בבוקר מהשינה ....אני בעצם קמה עם כאב ראש ולפעמים מתעוררת בגלל כאב ראש חזק בעיקר באיזור העורף זה עובר עם כדורים וחוזר חלילה כמעט כל בוקר .... בנוסף לאחרונה סובלת גם מטישטוש ראייה ועייפות וסחרחורות במשך היום .
אני מטופלת בתרופות ללחץ דם גבוה .
יש צורך לדאגה ? אני לא מבקרת הרבה אצל הרופא ..אני קצת בעיתית בנושא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד''ר תמר ישר11/06/2012אילנה
לפי התיאור יש לעבור בירור מקיף ממליצה ליצור קשר עם רופא המשפחה שלך.
בהצלחה
ד״ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבילותר02/06/2012
שלום
בקצרה- אני לוקח 160 מג טרגין לכאבים הקשים, יש ירידה חדה ביכלות של הכדורים לשכך לי את הכאבים, ( סבילות)
נוסה אוקסיקונטין לא פתר ,בימים הראשונים הגעה לאותו המינון של הטרגין
שני סוגי המדבקות שקיימות כנ"ל
איזה סוג לדעתך של מורפיום יכול להוות פיתרון לסבילות של הטרגין
אם יש לך הצעה נוספת להיתגבר על הבעיה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבילות - תגובה
ד``ר זאב קריסטל13/06/2012שלום
ניתן לנסות מדבקות דורוגזיק (פנטה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רשמתי שמדבקות לא עזרו
rt16/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירופתיה סוכרתיתעידו27/05/2012
שלום רב,
האם מותר להשתמש במשחת ZOSTRIX במצב של נוירופתיה סוכרתית באופן כרוני או משחה זו מתאימה רק תקופה קצרה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופתיה סוכרתית - תגובה
ד``ר זאב קריסטל28/05/2012שלום רב
משחת זוסטריקס פועלת דרך ריקון מחסני גורמי הכאב בעור, לכן תחילת פעולתה איטית ויש להשתמש בטיפול זה ואורך זמן ממושך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה לסקרואיליקטינה13/05/2012
סובלת מתפקוד מכני לקוי של הסקרואיליק. זקוקה להזרקה למפרק . כמה זמן מחזיקה הזרקה אם הרקע הוא מכני ? והאם זריקות חוזרות ונשנות לא הורסות את המפרק? בת 48
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה לסקרואיליק - תגובה
ד``ר זאב קריסטל16/05/2012שלום רב
הזרקה למפרק איננה גורמת שום נזק ויכולה לגרום להקלה בכאבים לתקופה ממושכת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת העצב המשולשפאני טל12/05/2012
שלום רב,
אמי אובחנה לפני כשנה כסובלת מהתסמונת הקשה הזו.
היא מקבלת תרופת טגריטול, שיעילותה משתנה לסירוגין.
,רציתי לברר שני דברים:
1. האם פריצת המחלה שקרתה לאחר טיפול שיניים, והשתלות - יכלה לקרות גם ללא טיפול השיניים? כלומר, האם טיפול השיניים יצר את הבעיה או האיץ את הופעתה?
2. האם טיפול בגלי רדיו של ד"ר אדהאן ממרפאת שיקום כאב בתהש"מ - יעיל לטיפול בתסמונת.
מאחר וקיבלנו את דעתו הלא אובייקטיבית מן הסתם, חשוב לנו לקבל חוות דעת נוספות.
אודה מאוד לתגובתכם.
תודה,
פאני טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת העצב המשולש - תגובה
ד``ר זאב קריסטל19/05/2012שלום רב
לצורך מתן תשובה לשאלותיך עלייך לתאר תחילה בפירוט את כל הסימפטומים ומהלך המחלה ורק כך אוכל להגיע לאבחנה ולאחריה לטיפול המתאים.
\בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנביס רפואידן09/05/2012
שלום
האם קנביס אשר מקל על כאבים יכול לגרום לשלילת רישיון הנהיגה,
או שישנה כמות מסוימת המותרת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס רפואי - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/05/2012שלום רב
ניתן לצרוך קנביס רפואי בכמות מקובלת ללא בעייה מבחינת הנהיגה, זאת כאשר הדבר נעשה תחת ביקורת ופיקוח רפואי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב חריפים.עד כדי הקאותאילן01/05/2012
שלום,ט
מזה כחצי שנה הנני סובל מכאבי גב תחתון חריפים ביותר עם הקרנה לאזור המפשעות. טיפול בטרגין 20 ואם.סי.אר 10 כמעט ללא השפעה, במצב שכיבה עם כרית תחת גב תחתון, הכאבים נעלמים כמעט מייד. Ct ע"ש מוטני, ללא ממצאים למעט בקע ואבנים בכליות. כנ"ל ללא ממצאים מיפוי עצמות. אורולוג בכיר באיכילוב קבע שהכאב אינו כתוצאה מהאבנים ושאין טעם לנתח.
מה עוד ניתן לעשות מאחר ואינני מתפקד רוב שעות היום מזה זמן רב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב חריפים.עד כדי הקאות - תגובה
ד''ר תמר ישר01/05/2012אילן שלום
הנני מציעה לשמוע חוות דעת אורולוגית נוספת ולפנות לרופא כאב כדי לשנות ואולי לשפר את הרכב התרופות ואולי גם להתקדם בברור- MRI בדיקות מעבדה ועוד
בהצלחה
ד״ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, בדיקות דם ושתן-תקין
אילן01/05/2012למעט כולסטרול גבוה, לא היו ממצאים חריגים.
הרופא הראשון במרפאה האורולוגית קבע שעלי לעבור ריסוק ושלח אותי לבדיקות לפני הניתוח, כששבתי ראה אותי רופא אחר (מאוד לא אדיב), קבע על סמך אותם הצילומים שאין כל צורך בניתוח ושחבל לי להתאשפז סתם.
חודשיים של הכנה נפשית לאשפוז הראשון בחיי ותקווה ששלושה ימים לאחר מכן אחזור לתפקד, התאדו באחת.
מה בעצם עושה מרפאת כאב בשונה מרופא המשפחה שלי מבחינת בדיקות וכו'?
בברכה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שלבקת חוגרת חזקים שלא חולפיםגיל01/05/2012
קיבלתי שלבקת חוגרת חריפה מאד על פני שטח עצום סביב בית החזה והגב לפני כשלושה חודשים.
הנגעים הצטמצמו עד לדרגה מסויימת ומאז הם במצב קבוע עם תחושת שיתוק.
הכאבים לא רק שלא פחתו אלא אף התגברו ואני על סף ייאוש.
אני לוקח ליריקה קבוע.
מורפיום לא עוזר בכלל ולכן הפסקתי לקחת כי אין הבדל אם אני לוקח או לא.
רופא כאב אמר לי שהוא לא חושב שקנביס רפואי יועיל לכאב עצבי חזק ומכל מקום הוא מעריך שלא יאשרו את הבקשה.
אני מחשיב את עצמי אדם חזק, אבל זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שאני חש שאני קרוב לשבירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שלבקת חוגרת חזקים שלא חולפים - תגובה
ד''ר תמר ישר01/05/2012גיל שלום
פנה למרפאת כאב שם ניתן להזריק חומר מאלחש מקומי להרגיע את הכאב
בנוסף אם ניסית כבר מס סוגי תרופות ממשפחת האופייטיים יוללא הקלה יש סיכוי שתקבל אישור לקאנביס רפואי ושווה לנסות לשם הקלת הכאבים!!!!
ד״ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שלבקת חוגרת חזקים שלא חולפים - תגובה
ד``ר זאב קריסטל16/05/2012שלום רב
ניתן לטפל בכאב כרוני שלאחר שלבקת חוגרת באמצעות תרופות מיוחדות, חסמי עצב, ערויים עם תרופות מאלחשות, גרויי חשמלי היקפי ו/או תוך שידרתי.
עליך לפנות למרפאת כאב מרכזית לקבלת ייעוץ וטיפול מוסמך יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Distention hydroplastyאורלי28/04/2012
שלום,
אובחנתי לפני כחצי שנה ב- ADHESIVE CAPSULITIS , בכתף שמאל.
אני סובלת מכאבים עזים ומהגבלת תנועה משמעותית בכתף.
לפני כחודש וחצי טופלתי באמצעות גלי רדיו, וישנה הקלה מסויימת אבל אני עדיין סובלת מכאב וממגבלת התנועה.
הומלץ לי ע"י רופא הכאב לבצע Distention hydroplasty , ואני רוצה לדעת מה מידת ההצלחה של טיפול זה בבעית הכאב ובמגבלת התנועה.
תודה, נינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Distention hydroplasty - תגובה
ד''ר תמר ישר28/04/2012נינה שלום
לאור הניסיון הלא גדול בטכניקה הנ״ל רצוי לפנות לאורטופד מומחה לניתוחי כתף אשר להם הניסיון במעקב לאחר הניתוח הנ״ל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נינה29/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש לפני מחזורקרן19/04/2012
אני משתגעת כי יש לי טרום מחזור קשה כל פעם אני כאילו עם מצבירוח רעבה עייפה אבל מה שממש מפריע לי זה שמתחילים כאבי ראש ואני משתגעת וזה כל פעם ככה לאיזה שבוע... אמרו לי שאם אקח גלולות זה יכול להסתדר בגלל ההורמונים משהו ואז לא יהיה ככה, זה נכון? מה כדאי גלולות כמו פליים שאני מכירה מחברה נגיד? לזה כוונה בגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטב ידיעתי..
שלי25/04/2012זה נקרא תסמונת קדם ווסתית (PMS) וידוע שגלולות נגד הריון מטפלות בזה. פליים אכן גלולות מצויינות שמטפלות בתופעה, אך רופא הנשים הוא זה שיקבע איזה סוג מתאים לך וכדאי שתפני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל25/04/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)