מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלסטיקציפי05/04/2013
האם אין נזק, אם מעבירים אוכל שהתבשל בחום אל קופסאות פלסטיק המיועדות להקפאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסטיק - תגובה
08/04/2013יופי של שאלה ציפי.
ראשית הקפידו להשתמש בקופסאות פלסטיק עמידות בחום ושאינן מכילות ביסיפינול A. שנית, מומלץ תמיד לחכות שהמזון יתקרר בטרם מעבירים אותו לקופסאות פלסטיק להקפאה.
ד"ר גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום כבד במחזורנעמה25/03/2013שלום רב.
יש לי דימום כבד במחזור
האם מסטיק תימני יכול לעזור ללא תופעת לוואי?
הבנתי שהוא מונע שילשולים - האם הוא יכול לגרום לעצירות במקרה שאין שילשולים?
כשלקחתי רד אוף מקס זה גרם לי לעצירות וזה מכיל מסטיק תימני.
האם יש צמח נוסף? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדימום כבד במחזור - תגובה
02/04/2013נעמה שלום.
דימום כבד במחזור יכול להיווצר מהמון סיבות.
ממליץ לקבל אבחון מעמיק ואישי על מנת לקבל טיפול יעיל ובטוח.
אם מסטיק תימני גרם לעצירות בעבר, אינני ממליץ לקחת אותו.
ממילץ להתחיל עם תוסף "שיח אברהם"- בכמוסות- על פי הנחיות יצרן.
בנוסף ממליץ להגיע לאבחון מסודר.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתרינה25/03/2013שלום
האם חזרת יכולה להזיק לחולי מחלת מפרקים?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחזרת - תגובה
02/04/2013לא ידועה לי תופעה כזו. בעת החזרת עלולים להתפתח כאבים באזורים שונים לרבות מפרקים.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין קנדידה הליקובקטר ואקנהאורי22/03/2013שלום, האם קיים קשר בין קנדידה והליקובקטר לבין אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד משהו להוסיף
אורי27/03/2013בנוסף לאקנה יש לי כאבי פרקים בכל הגוף, במיוחד בברך השמאלית (אני מרגיש כאילו יש שם מים, אבל בינתיים היא לא נפוחה. כל פעם שאני קם משינה יש לי את ההרגשה הזאת). בנוסף לכך יש לי כל מיני אלרגיות בזמן האחרון (אי סבילויות למזון ולריחות) למשל: אלרגיה לחלק מהבשמים ודאודורנטים, מונוסודיום גלוטמט, קפאין ועוד הרבה.. הפסקתי לצרוך את כל הדברים האלה. ואני משתעל במשך כ3 שנים. אני זוכר שהייתי חולה בטירונות ולא הביאו לי לראות רופא והשיעול נשאר מאז. אני יודע שאתם לא ראומטולוגים ושאני צריך ללכת לטיפול אצל רופא/מטפל אחר ואני בתהליך טיפולים עכשיו וכל רופא שולח אותי לרופא אחר.
יש לי שתי שאלות:
1.האם לפי הסימפטומים שיש לי (אלרגיות שלא היו לי בעבר, כאבי פרקים, שלשולים כאבי בטן וגזים, ושיעולים כרוניים) מעידים על כך שיכול להיות שיש לי קנדידה?
2. הבנתי שמאוד קשה למצוא את הקנדידה בבדיקות, ושהבדיקות בקופות החולים מאוד לא מדוייקות. האם ידוע לכם על מעבדה פרטית כלשהי שהבדיקות שלה מדוייקות יותר וטובות יותר??
ממש תודה על העזרה וחג שמח, בכוונה לא פניתי לרופאים הרגילים כי אני יודע שיגידו לי שאין לי כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין קנדידה הליקובקטר ואקנה - תגובה
02/04/2013קנדידה והליקובקטר פילורי הינם טפילים החיים במערכת העיכול ואינם רצויים שם.
כל שיבוש במאזן החומציות של מערכת זו עלול להיות טריגר להופעתם או התפתחותם של טפילים אלו. בעת פעילותם הם מונעים ספיגה נאותה של אבות מזון חיוניים ומאפשרים למזהמים שונים לחדור לתוך מחזור הדם.
על כן, קיים קשר בין אלו ובין אקנה.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אורי12/04/2013יש לי חומציות די גבוהה בקיבה, כשאני אוכל נגיד מלפפון חמוץ/שותה אלכוהול, תותים חריף וכל מיני דברים חומציים אחרים יש לי כאבי בטן, אני מרגיש ששורפת לי הקיבה ויש לי שלשולים. עשיתי את בדיקת הנשיפה מספר פעמים במשך חיי והוא התוצאה יצאה שלילית.
קראתי קצת על קנדידה ולפי דעתי לפי הסימפטומים יש לי קנדידה. איפה אפשר לעשות בדיקות למציאת קנדידה בארץ? הבנתי שהבדיקות לקנדידה בקופות החולים ממש לא מדוייקות ופרימיטיביות. האם תוכלי להמליץ לי על מעבדות/ מקומות כלשהם בהם אוכל להידבק מדוייק יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםגוגינון22/03/2013האם תמרהינדי ופסיליום גורמים להסתגלות של המעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום - תגובה
02/04/2013לגבי תמר הינדי אינני בטוח. לגבי פסיליום- אין לצרוך אותו לבד יותר משלושה חודשים ברציפות.
בד"כ מומלץ לשלב עם צמחי מרפא אחרים ובכלל להחליף בין הסיהים התזונתיים בכדי למנוע הסתגלות המעיים.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםמודאגת מאוד מ21/03/2013אני שנתיים מכורה למשלשלים וכשאני מפסיקה איתם אני פשוט לא מצליחה ללכת לשירותים
רציתי לשאול אם נתקלתם במקרים דומים שרק באמצעות תזונה נפתרו?
אני שותה המון מים
אוכלת המון סיבים
לא פעילה כלכך כי יש לי נכות
סיבים:שותה מיצי פירות כמו תפוחים ללא הקליפה,אגסים ללא קליפה,שזיפים מיובשים ומיצי עגבניות
אוכלת סלטים,לפחות ראש חסה ביום מלפפונים עגבניות טריות
תרד מבושל ומנגולד מבושל
ועדיין אין כלום
יש סיכוי שאני אוכל לתקן את מה שעשיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום - תגובה
02/04/2013שלום רב,
מצבך לא פשוט אבל בהחלט נתקלתי במצבים אלו וטיפלתי בהם בהצלחה!
רק אחרי אבחון ניתן יהיה לדעת אם המצב הפיך. מומלץ להגיע לאבחון מעמיק ומסודר. נשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםלולקי16/03/2013איזה קמחים ללא גלוטן שכשרים לפסח גם אינם גורמים לעצירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום - תגובה
18/03/2013הנסיון מראה שאם מרטיבים את המצות לפני אכילה, משפר עד מאוד את העיכול שלהם.
ניתן להכין מקמח טפיוקה. גם הוא קל לעיכול.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלרי-הוראות הפעלה..?שלום רב16/03/2013שלום רב,
אני נהנית מאד מהפורטל BEOK, ונעזרת בו רבות. ביום ה-21.2.13 התפרסמה כתבה על הסלרי ("זקוף ריחני ובריא"), ובה משפט שקצת הבהיל אותי, ציטוט: "תכונה שלילית אחת שניתן לייחס לסלרי - הוא מכיל רעלן בשם פסוראל. חשיפה לאור שמש לאחר אכילת סלרי עלולה לעורר את פעילות הרעלן בגוף ולגרום לנזק ל-DNA".
אני מכינה כל בוקר שייק ירוק המורכב מירקות ירוקים ותפוח/אגס שאני טוחנת בבלנדר. השייק מכיל כמות רבה של סלרי. לאחר מכן אני יוצאת לעבודה ולא מן הנמנע שאני נחשפת לשמש.
שאלותיי:
1. אחרי כמה זמן מרגע אכילת הסלרי/ השייק ניתן להיחשף לאור השמש בביטחה מבלי שהרעלן יופעל?
2. האם ניתן להכין את השייק בבית ולשתות אותו בעבודה (שזה אומר כ-30-45 דקות מרגע הכנה), או שזה לא רצוי כי יש הרס של הרכיבים התזונתיים של הירקות??
3. יש לכם הערות או המלצות נוספות?
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסלרי-הוראות הפעלה..? - תגובה
18/03/2013חשוב!
אין שום סכנה באכילת סלרי!
כל המחקרים מדברים על סלרי בתנאי מעבדה ולא בתוך גופך.
אכלו סלרי בשייק, בישול, טרי ובכל צורה. זה בריא מאוד!
הרעלן הזה "פסוראל" אם קיים, אזי בכמות קטנה ביותר ורחוקה היא הדרך מלהזיק לאדם האוכל סלרי.
חג שמח ואיכלו הרבה קרפס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלום רב20/03/2013תודה, ד"ר רואי, הרגעת אותי..
אז אין בעיה לאכול סלרי ולצאת לשמש?
מדוע מפחידים אותנו ככה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התוסף sam-eרינת פ12/03/2013שלום רב,
בעבר היו לי יותר חרדות , ונטייה לדיכאון - כיום תודה לאל כמעט ולא עקב השימוש הנכון בתטא הילינג.
קיבלתי המלצה לגבי התוסף = sam-e שהוא רב עוצמה בטיפול בבעייה , מה דעתכם בנושא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה עם תשובה לשאלתי ??
רינת פ22/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התוסף sam-e - תגובה
08/04/2013SAM-E הינה תוסף תזונה ממשפחת המתיונין, אשר נחשבת כחומצה מינית חשובה ביותר לתמיכה במערכת העצבים ולהרגעה.
שימוש בתוסף זה יכול לשפר את מצב הרוח ולהפחית מעט את החרדות.
אין מניעה מלהשתמש בו.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התוסף sam-e - תגובה
ד''ר יאיר מנדני24/04/2013שלום רינת
sam-e מוצר טוב וייחודי אבל הוא יקר מאוד לעומת אפקט הריווחית שתצא לך ממנה. מה שכן יש לשלב את ה sam-e עם גאבא בכדי לראות תוצאות טובות יותר.
פורמולות צמחים טבעיות על בסיס מצחים אדפטוגנים ומחזקי מערכת העצבים יתרמו יותר ויגרמו לתחושת רוגע שלווה ותוצאות טובות יותר לטווח ארוך.
יום טוב
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעורמיקוש10/03/2013שלום אני בת 31 ואף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות .... כשהייתי צעירה מידי פעם היה לי הרפס (פעם בשנה או משפעת ,חום או תשישות) ופה ושם פצע אמנה גדול בדרך כלל באזור הסנטר.... היום (אי בתקופה מאוד מאוד לחוצה אני מרגישה שהגוף שלי מגיב בקיצוניות ,יש לי פתאום הרפס שזה פעם שניה בחודש והפעם הוא גדול יותר בצד אחד של הפה ופתאום מרגישה היום שיש לי עוד אחד שמתבשל בצד השני ,עם זאת קיבלתי מחזור היום,ויש לי בחודשיים האחרוים פצעים גדולים ואדומים בשורש השיער ליד המצח בשורשים ץ (אני גיליתי שמן קוקוס ומשתמש בו המון לפנים עד גיליתי שבוע שעבר שהוא יכול לגרום לקומדונים אז הפסקתי אותו כגרע ועברתי לחלוטין לחוחובה עם ויטמין אי בבוקר ושמן אבוקדו עם טיפה גם של ויטמין אי ומנקה את הפנים שלי ממייקאף עם שמן שקדים וכמיי טוניק :מיי ורדים ,בקיצור רק טבעי
יש מצב שמשהו שם משבש לי את עור ??
אני חייבת לציין שאי אוכלת לאחרונה המון המון שוקולדים :(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא קיבלתי תשובה
מיקוש15/03/2013:(
:(
:0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםמישל09/03/2013אני כבר שנתיים לוקחת משלשלים כל יום האם ניתן לשקם את מערכת העיכול מהניסיון שלכם?
השתמשתי במשלשלים טבעיים כמו מיץ שזיפים 1 ליטר במכה או שמן קיק ומידי פעם לקסטיבים כימיים אחת ליומיים שלושה
בת 37
יחסית בריאה
אוכלת הרבה סיבים
שותה 3 ליטר לפחות של מים נקיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום - תגובה
11/03/2013בהחלט ניתן לשקם מעיים "עצלות".
יש להגיע לאבחון וייעוץ בהם ניתן יהיה לקבוע תזונה נכונה ומותאמת אישית ותוספי תזונה שיסייעו בשיקום המעיים.
נשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירותציפי06/03/2013מה אפשר לתת לתינוקת בת חצי שנה לשתות? יש לה עצירות, והיא מסרבת לשתות מים. האם מותר לתת לה לשתות תה ירוק, או תה צמחים אחר? האם מותר לתת לה סטיביה כדי להמתיק את המים? אני רוצה לציין, שהיא כבר אוכלת ירקות ועוף מבושלים. מה אפשר לתת לה כדי לפתור את בעית העצירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעצירות - תגובה
11/03/2013ממליץ על חליטת קמומיל או שומר. כמו כן יש בכל זאת להציע לעיתים תכופות מים.
תרופה הומיאופתית יעילה היא- R37 JUNIOR המסייעת בעצירות.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומיםש05/03/2013אני לאחר ממצא בשד ולוקחת טומוקסיפן בנוסף אני לוקחת יום כורכום ויום 3 כדורי אומגה 3 של לייטמן עם המינון הנמוך בדיקת קרישיות הדם כל הפרמטרים בטווח הנורמה למעט ה PTT שהוא בערך 100 גבול עליון בכמה חודשים אחרונים יש לי מחזור עם דימומים חזקים מאוד מאוד עד שרופא נשים נאלץ לתת לי כדורים לקרישיות מהירה של הדם דבר שמדאיג אותי שלא יתפתחו קרישי דם , לאחר ניתוח המצב אני חוששת שמא הכורכום או האומגה גורמים לי לדימומים החזקים הללו , חבל לי להפסיק כי הכורכום ממש הציל לי את הברכיים מהדלקות שפקדו אותי מה הצעתך האם להפסיק משהו מהתוספים? או אולי לקחת רק מספר מועט של פעמים בשבוע ואם כן כמה?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדימומים - תגובה
11/03/2013שלום,
על פי הנתונים שנתת אין אפשרות שתוספי התזונה הם הגורם לדימום.
בכדי שאומגה 3 יהיה הגורם עליך ליטול באופן קבוע מספר גרמים כל יום ולמשך מספר חודשים. גם אז אין זה ודאי ש INR ישתנה לרעה.
הכורכום בכלל לא משפיע על הקרישה. לשתי תוספים אלו השפעה מכרעת על מערכת החיסון ומתאימים מאוד כתמיכה למחלימים מסרטן.
אני ממליץ בחום להגיע לייעוץ מקיף על יד נטורופת שיתאים באופן פרטני ומדויק את תוספי התזונה עבורך.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישותשלומי01/03/2013שלום
רציתי לדעת האם תמצית המורכבת מפרחים/צמחי מרפא
יכולה לגרום לאנשים מסויימים רגישות ולגרום לנזק פיסי כלשהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראודה לתשובה תודה
שלומי07/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי מזוןדובשי26/02/2013אני בת 56 נוטלת אלקטרוקסין 100 מ"ג. מאוזנת. גובה 166 שוקלת 77 ק"ג. הייתי אצל נאטורופת כדי למצא דרך לרדת במשקל. לאחר שיחה איתו והסכמה אמר לי ליטול - סידן, ויטמין D, אומגה 3, Q10, כרום (שיעזור לחילוף החומרים) .
לציין - אני מנהלת אורח חיים בריא ונכון, אוכלת נכון מתאמנת - בסה"כ נראית טוב.
השאלה - האם כל התוספים הללו נחוצים?
לא מיותר?
אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתוספי מזון - תגובה
28/02/2013שלום,
תוספי תזונה הפכו להיות כמעט בלתי נפרדים מחיינו. כיום קשה לקבל דרך המזון בלבד את החומרים החיוניים לתפקודו.
צדק הנטורופת לתת את הסידן ואת הכרום המסייעים לחילוף החומרים.
בנוסף, מכיוון שאת נוטלת אלטרוקסין, קיים מחסור בגוף של הורמונים וחומרים מווסתי דלקת, האמורים להיווצר בתהליך תריסיות תקין.
אומגה 3 וQ10 הם נוגדי חימצון וחשובים לתפקוד תקין של הלב, כלי הדם ומערכת העצבים.
ממליץ ליטול התוספים במקביל לתזונה בריאה ומאוזנת.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בתת פעילות של בלוטת התריס
גיא04/03/2013תת פעילות של בלוטת התריס מפריע לעבודה תקינה של הגוף ולכן גם לתהליך ירידה במשקל.
כחלק מהטיפול שאת לוקחת את צריכה לטפל גם בבלוטת התריס
שאר התוספים בהחלט יכולים לעזור אבל מניסיון אישי ושל עוד אנשים רצוי להתחיל מדברים שונים כמו ניקוי הגוף, טיפול בתת פעילות של בלוטת התריס וכמובן תזונה נכונה (פחמימות מלאות, הרבה ירקות, והפחתה מלאה של סוכרים)
רק בריאות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)