מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד''ר שלום רבasdfvzv19/02/2010
אני בחור הומוסקסואל וקיימתי יחסי מין עם גברים.
ביצעתי מספר פעמים מין אוראליבפרטנר.מה שמדאיג אותי זה שהחניכיים שלי מאוד רגישות ויורד לי דם ממש בקלות. באחת הפעמים שמתי לב שהיה קצת דם באיבר המין של הפרטנר כתוצאה מהחניכיים שלי.
חוץ מהפעם ההיא לא שמתי לב שקרה משהו כזה.חייב לציין שהמין אוראלי שביצעתי היה לזמן קצר. והייתי עם כמה פרטנרים שונים.
השאלה שלי
אני יודע שיש סיכוי שנדבקתי האם הסיכוי גבוה?
האם הדבקה דרך מין אוראלי זה דם עם דם או גם דם עם זרע?
אני ממש מפחד לבצע בדיקת איידס. מעדיף לא לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל אנשים כמוך מופצת מחלת האיידס
דניאל19/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מה עשיתי שבגללי מופצת המחלה?
asdfvzv20/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין אוראליים
ד''ר קרן אולשטיין-פופס20/02/2010אני מבינה שקיימת יחסים אורליים ללא קונדום.
אנחנו בדרך כלל ממליצים להשתמש בקונדום גם במין אוראלי, בגלל הסיכון הקיים.
אבל בסך הכל הסיכון הוא נמוך ביותר. בסביבות 1 ל - 10000.
בכל מקרה - מומלץ לך לבצע בדיקה כל כמה חודשים כדי להיות שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי עם זונה בלוונסקי.אלי1319/02/2010
לפני כשבועייים זונה ממכון ליווי ברחוב לוינסקי ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום בערך כחצי דקה.
היא הייתה נראית מאד נקיה וכו'. לאחר כמה ימים עברתי דרך אותו מקום- ושאלתי אותה לגבי זה. היא אומרת שהיא יצאה שלילית (לא נושאת) לאיידס- וכל הבנות של אותו מכון עוברות פעם בשבועיים במרפאת לוונסקי. גם האחראית על המקום אמרה זאת בבטחון מוחלט.
האם יש טעם להלחץ?
מה הסיכוי להדבקה?
האם לעשות בדיקת איידס? (פעם ראשונה בחיי שיש לי מגע מסוג זה)
אשמח לתשובה מהירה- תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס20/02/2010הסיכון במין אוראלי הוא בסך הכל נמוך מאד. (ערך 1 ל 10000)
אני מקוה שהן אכן עושות בדיקות תקופתיות.
בכל מקרה - אנחנו תמיד ממליצים להשתמש בקונדום גם במין אוראלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהמועדון סטריפ18/02/2010
הי,
כתבתי כבר בעבר ואמרתם שלדעתכם אין לי מה לדאוג - אבל אני לא מצליח להרגע
קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום - בתחילה חדירה ממש קצרה ולאחר מכן מין אוראלי שקיבלתי מהבחורה- מוגן גם כן - אני לא מכיר את הבחורה.
יחד עם זאת בשל פצע שיש לי באיבר המין אני מודאג, חושש אולי הקונדום לא כיסה את הפצע (לא מדמם אבל לא יבש) ומרגיש את כל הסממנים שרשומים באינטרנט-
הזעה בלילה, שלשול, שיעול עם ליחה, כאבי ראש לפעמים ואפילו פריחה...
אני לא יכול להבדק כי עוד לא עברו חודשיים - מה דעתכם ? איך אפשר להרגע ? והאם אכן אין סיכוי להדבקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון עם קנודום
ד''ר קרן אולשטיין-פופס19/02/2010אם הבנתי נכון מדבריך - כל הזמן היית עם קונדום. נכון?
אם כן - אין לך מה לדאוג. במיוחד כגבר - הסיכון שלך להידבק מאשה הוא נמוך ביותר. ואם השתמשתם בקונדום - אז בכלל אין מה לחשוש.
לגבי הסימפטומים שלך - הם יכולים להופיע גם במחלות ויראליות אחרות. אם זה נמשך - תיגש ותיבדק על ידי רופא, כדי להיות שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מועדון סטריפ19/02/2010תודה,
אכן הייתי עם קונדום כל הזמן
פשוט דאגתי אולי היא נגעה באיבר שמין שלי עם היד שלה אחרי שנגעה גם באיבר מינה ואולי זה מסכן אותי
אבל הצלחת להרגיע אותי- אני מבין שהסיכון באמת נמוך ואני מקווה שאכן כך
האם יש בכלל סיכון אם היא אכן נגעה באיבר מיני כדי להלביש את הקונדום אחרי שנגעה בעצמה ?
תודה על ההרגעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלונת
מועדון סטריפ20/02/2010בתקופה האחרונה יש לי גם קצת שכבה לבנה על הלשון
אני לא אמור להלחץ מזה נכון ?
זה בעיר בחלק האחורי של הלשון אבל גם טיפה מקדימה - זה נעלם במהלך היום וחוזר כשאני לא אוכל או לא שותה בעיקר
האם זה מעיד על משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן בלשון
ד''ר קרן אולשטיין-פופס20/02/2010זה יכול להיות פשוט מיובש, במיוחד במזג האויר שלנו לאחרונה.
אם זה ממשיך - תיגש לרופא שיסתכל על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלייזהאבנר18/02/2010
היה לי מגע מיני אוראלי הדדי עם בחורה
עשיתי קומבו אחרי 17 יום שייצא שלילי
בצעתי גם אלייזה אחרי 7 וחצי שבועות { דהיינו 54 יום }
הבדיקה שלילת. האם לבצע עוד בדיקה עוד
3 ימים { יהיה יום 57 דהיינו 8 שבועות }
או שאפשר להסתפק בבדיקה הנוכחית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייזה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס19/02/2010ההבדל בין 54 ימים ו 57 ימים אינו משמעותי.
אם אתה חושש מאד - תיבדק שוב אחרי 12 שבועות.
אבל בעיקרון לפי נתונים שיש על הבדיקות החדשות - אתה יכול להיות שקט עם הבדיקות שעשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיכוך איברי מיןאניאני18/02/2010
שלום רציתי לדעת אם יש סיכוי להדבק אם 2 בחורים ערומים התמזמזו כמה דקות (3 בערך...) תוך כדי חיכוך איברי המין שלהם (אחד כנגד השני) ללא קונדום. ללא גמירות וכד. האם יש סיכוי הדבקות באיידס במקרה כזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולידע כללי אם אפשר להסביר גם למה
אניאני18/02/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון בחיכוך
ד''ר קרן אולשטיין-פופס19/02/2010בעיקרון, אם יש רק חיכוך של עור בעור, ואין פצעים פתוחים לשני האנשים - אז אין כל חשש להדבקה.
הסיכון בהדבקה הוא כאשר נוזלי אברי המין (כמו זרע או נוזלי נרתיק) באים במגע עם רקמה שיכולה להחדיר וירוסים לגוף. עור תקין שאין עליו פצעים - לא מאפשר כניסה של הוירוס.
לעונת זאת, הרקמה שנמצאת בתוך הנרתיק או בתוך צינורית השתן של הגבר - היא מסוגלת להחדיר וירוסים. לכן לגבר יש סיכון קטן יותר להידבק מאשה מאשר להפך. כיון שוירוס שנמצא בזרע נכנס ישר לתוך הנרתיק, כשאיו שימוש בקונדום, בעוד שלוירוס בנוזלי הנרתיק קשה יותר להגיע לתוך צינורית השתן של הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת!
אניאני21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה17/02/2010
אמש אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין, הוא נכנס אלי ממש לשניה, ורק עם ההתחלה של איבר מינו... ממש אחרי שניה דחפתי אותו ממני... הוא היה כמובן בלי קונדום...
האם יש סיכוי שנדבקתי אם מדובר בגבר שיש לו איידס???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה קצרה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/02/2010לפי הנתונים שלנו - אם אין שפיכה של נוזל זרע ואין לו פצעים על איבר המין - אין סיכון.
אם אתם חברים ומתכוונים להמשיך את הקשר - כדאי שתיבדקו שניכם ל HIV כדי להיות רגועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם ללא כפפותshiri17/02/2010
לפני כמה ימים עשיתי בדיקת דם שקשורה להריון (אני בשבוע 14) ולאחר שנגמרה הבדיקה ראיתי שהאח לא לבש כפפות. בעלי, שהיה איתי בחדר, אמר ששם לב לזה והסתכל ווידא שהאח לא נגע במחט עצמה בשום שלב (הוציא אותה מהשקית עם מכסה והסיר את המכסה בלי לגעת במחט עצמה). הוא כן נגע ביד שלי - כשחיטא את המקום לפני הבדיקה וכשניגב את הדם לאחר הבדיקה.
אני קצת בלחץ - האם יכולתי להדבק ככה באיידס, או בכל מחלה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם ללא כפפות
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/02/2010אם הוא לא נדקר ולא ירד לו דם - ולך היה רק מגע עם העור שלו, אז אין לך כל חשש להדבקה.
המטרה של הכפפות היא בעצם להגן על מי שלוקח את הדם.
בכל מקרה - זה לא בסדר. היום כל איש צוות ח י י ב ללבוש כפפות בכל מגע כזה עם חולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מצב להדבק?ג'וניניו17/02/2010
שלום רב
במידה ופרטנר נגע לי לפני המשגל באיבר המין ויצר מעין חיכוך כזה שגרם לי להרגשה ששורף לי קצת ( כתוצאה מהחיכוך) גם באיבר עצמו וגן בפתח השופכה ולאחר מכן ביצע בי מין אוראלי ללא קונדום ( לא היו לו פצעים או דלקת חניכיים למיטב ידיעתי וזה היה די קצר) ולאחר מכן קיימנו יחסי מין מוגנים והקונדום לא נקרע ( בוודאות),
האם צריך ללכת לקבל טיפול מונע?
האם יש סיכון שנדבקתי באיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/02/2010הכווונה שהפטרנר נגע עם היד ?
לפי התאור כאן - הסיכון הוא אפסי.
לגבי מין אוראלי - אנחנו אומרים תמיד שקיים סיכון מסוים במין אוראלי. אך הסיכון הוא בעיקר למי שנותן ולכן נחשף לנוזל של אברי המין, ובעיקר אם יש לו או לה פצעים בפה. בכוון ההפוך - הסיכון ממש אפסי, כי ברוק עצמו אין וירוס בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ד"ר הוא חיכך עם היד
ג'וניניו18/02/2010חיכוך עם היד ואז ביצוע מין אוראלי
חששתי מעצם העובדה שאולי נשרטטי קלות מהחיכוך ואז לכן המין האוראלי לא היה בטוח
האם יש מה לחשוש גם בהנחה שאולי היה לו פצעים מיקרוסקופיים בפה או משהו בסגנון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור שלום-דחוף מאוד!דניאל16/02/2010
בתחילת חודש ינואר ביצעתי יחסי מין שבהם הקונדום נקרע(אני האקטיבי),
עקב חשש להדבקות ביצעתי ביום ה 16 בדיקת קומבו שיצאה שלילית אצל ד"ר גרדשטיין סרג',
הרופא ששלח אותי טען שאין לי מה לדאוג וכי הבדיקה אמינה,
בתקופה האחרונה בלוטות הלימפה שלי בצוואר נפוחות אך לא כואבות.
שאלותיי הן:
1)האם הבדיקה אמינה לאחר 16 יום ובאמת "אין לי מה לדאוג" ?
2)האם נפיחות בבלוטות הלימפה צריכה להדאיג אותי?האם יש קשר בין צינון לנפיחות בבלוטות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/02/20101. בעיקרון, בדיקת קומבו היא אכן אמינה,אך היא אמינה בתשעים ותשעה אחוזים ולא מאה. אני אישית תמיד ממליצה לעשות בדיקה רגילה אחרי חודשיים-שלושה כדי להיות שקטים ב 100%.
2. לגבי הבלוטות הנפוחות - כל וירוס הכי פשוט יכול לגרום להגדלת בלוטות כך שמעצם הגדלת הבלוטות לא הייתי דואגת. אם זה ממושך או מטריד - כדאי להיבדק אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דניאל18/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקהדגדשג16/02/2010
הייתי לפני 3 שבועות אצל נערת ליווי , והחדירה הייתה עם קונדום, רק שאחרי החדירה היא שפשפה את הקונדום כשנוזלי הנרתיק מרוחים עליו, ואז נתנה לי ביד כשאני בלי קונדום. האם יש מקום לדאגה או שזו חרדת שווא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/02/2010בסוג מגע כזה אין חשש. מדובר על מגע של היד שלה באיבר המין שלך - זה לכשעצמו לא מדבק. אם היו על היד שלה נוזלי נרתיק - תאורטית יכולים להיות וירוסים בנוזל הזה, אבל הכמות ששורדת באויר היא קטנה ביותר, והוירוס צריך לחדור ממש לתוך צינור השופכה שלך. מקרה כזה של הדבקה לא תואר מעולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורום גרוע ורופאות .....גיא 416/02/2010
דילוג על שאלות ללא כל סיבה ניראית לעין ( התנשאות????) ומתן מענה גרוע ברמה הגובלת בזלזול בקורא או בחוסר התאמה של הכותבות לפורום כזה
אני מקווה שמי שמנהל את הפורום יקרא את שתי האחריות עליו לסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/02/2010כשיש הרבה שאלות - לפעמים יש פספוסים. תאמין לי שהם לא מכוונים.
אם יש לך בעיה עם שאלה מסוימת שלא קיבלת עליה תשובה מתאימה - אתה יכול לכתוב בדיוק מה נאמר ומה היתה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ד"ר
זוהרה20/02/2010לא כל אחד היה מסוגל למחול על כבודו ולהגיב כפי שהגבת. תבורכי...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק שאלהחגי16/02/2010
הלכתי לרופא לקבוע תור לבדיקות למחלות מין:עגבת,וצהבת נגיפית אחרי חודשיים ושבועיים לאחר מגע מיני אורלי לא מוגן ולאחר שנדבקתי בהרפס סוג 1 באיבר המין(בנתיים עשיתי בדיקות להרפס סימפלקס 1 ו-2 cmv,hbv''טוקסופלזמה).
הוא קבע לי תור לHIV לזמן הקרוב הוא ציין שאני צריך לחזור על הבדיקה עוד חצי שנה אם במידה והיא תצא שלילית כי הוא טוען שיש אנשים שמפתחים נוגדנים אחרי חצי שנה
האם יש אמת בדבריו?
עליי לציין שעברו חודשיים ושבועיים מהמקרה המחשיד והרופא התעקש על כך שאני יעשה את הבדיקה בשבוע הקרוב האם לא כדאי לחכות עד שיעברו שלושה חודשים?
עדיף לעשות אחרי 3 חודשים את הבדיקה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV
ד''ר קרן אולשטיין-פופס16/02/2010העניין הוא סטטיסטיקה.
מקובל להגיד שאחרי 3 חודשים אמינות הבדיקה היא מעל 99%.
הבדיקות החדשות הן גם רגישות מאד, והיצרנים מתחייבים על אמינות כזו כבר אחרי 8 שבועות.
יש תאורים בספרות של חולים שהפכו חיוביים רק אחרי 6 חודשים. מדובר על תופעה נדירה ביותר והיום לפי ההמלצות בעולם אפשר להסתפק ב - 3 חודשים.
הייתי מחכה במקומך ל - 3 חודשים כדי שתהיה יותר רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'קוזי מלא בזרע טרי מדביק באיידס ??אנונימי16/02/2010
שלום
האם ישיבה בג'קוזי בזמן שעשו בו אורגיה קבוצתית (אנשים גמרו שם בתוך הג'קוזי בזמן שישבתי בו ונהניתי מהמיים) יכולה להדביק ב-HIV ?
אני רק ישבתי שם ולא השתתפתי באורגיה, אבל זה ג'קוזי קטן מאוד , ולקחתי מים והרטבתי את הפנים ואת הפה מידי פעם.
ואחרי שיצאתי משם, חשבתי על זה, שנוזל הזרע של אנשים שאינני מכיר נשאב אל תוך משאבות הג'קוזי, והושפרץ בחזרה מכל הכיוונים, ואולי יש סיכוי שהנוזל הנגוע חדר לי לפה בזמן ששטפתי כל רגע את הפה והפנים והעיניים ?
מה אתם ממליצים ?
1. האם כדאי לנסות לרוץ לקופת החולים בשביל לקבל גלולות של "היום שאחרי" ?
2. האם הסיכוי להדבקה הוא אפס ? או אפסי? (יש הבדל בין אפס לאפסי...)
3. האם נשיקה צרפתית עם אישה זונה ושיש סיכוי גבוה מאוד שהיא נגועה (רק נשיקה צרפתית ללא מין) האם יש סיכוי לקבל מהנשיקה איידס ? למרות שאומרים שנשיקה היא לא מעבירה איידס.
4. ושאלה אחרונה : האם בכל מקרה כדאי לקחת אנטיביוטיקה למניעת כלמידה ומחלות אחרות ? כי מתחיל לי חום, וקראתי באינטרנט שהתסמינים הראשונים להידבקות הם חום, וזה לא ממש מעודד אותי, אני לא מצליח לישון.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון בגקוזי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס16/02/2010הסיכון מלשבת בגקוזי הוא אפס. ככה לא נדבקים באיידס למזלנו.
גם בנשיקה אין סיכון להדבקה.
אין גלולה של היום שאחרי ל - HIV.
יש אמנם טיפול מונע, אך מדובר בטיפול של חודש שלם, שלשילוב תרופות שיש להן תופעות לואי. זה לא טיפול פשוט ...
לגבי החם - אם כבר יש חם אז כדאי לשקול טיפול - אבל זה בהתיעצות עם רופא שיבדוק אותך. כי ייתכן ומדובר במשהו אחר לגמרי. שווה בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקרב לב על תשובתך המהירה !
אנונימי16/02/2010את עושה עבודת קודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרויות הדבקהרונן15/02/2010
האם אפשר להדבק בHIV ע"י נוזלי הגוף כמו דמעות נזלת אם אני משתמש בטעות באותה ממחטה או מנשק דמעה מהעין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלי גוף
ד''ר קרן אולשטיין-פופס16/02/2010דמעות ונזלת לא מעבירות HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוק על עור לאחר גילוחאלעד14/02/2010
האם לאחר גילוח הפנים או הצוואר, יש חשש להדבקה באיידס או הפטיטיס כאשר באים במגע עם רוק?.
לאחר שהייתי אצל הספר שגילח לי את אזור הצוואר, הייתי עם בחורה שליקקה אותי באזור הזה.
האם ליקוק באזור הצוואר לאחר גילוח יכול להעביר איידס או הפטיטיס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גילוח
ד''ר קרן אולשטיין-פופס14/02/2010בעיקרון - לא. אין הדבקה דרך עור תקין - אלא אם כן יש ממש פצע מדמם.
גילוח לא פוגע בשלמות העור עד כדי כך.
בנוסף - ברוק אין וירוס. יש סיכון ברוק רק אם מעורב בו גם דם, כשיש פצע בפה למשל.
אין לך מה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)