מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו יודע משהו לגבי מרפאות פרטיותpako07/01/2010
אני ניבדקתי כחצי שנה לאחר מגע לא מוגן ויצא שלילי במרפאת STD בת"א כאשר שאלתי בפורום איידס בנענע אמרו לי שיש כנראה בעיה אם המרפאות הללו אז רצתי להיבדק בוועד למלחמה באיידס שם דווקא הרגיעו אותי לגבי המרפאה הספציפית בה ניבדקתי ועשיתי בדיקה נוספת שם שגם היא תודה לאל שלילית זה אומר שהכל בסדר נכון ? :)
אני חייב לשאול כי כשמשהו קורה במרפאה שבה עשית בדיקה כ"כ חשובה ומפחידה מיד עולים לך בראש הסיוטים הכי מפחידים והמון סימני שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות בועד
ד''ר קרן אולשטיין-פופס07/01/2010אני לא יודעת בדיוק באיזו מרפאה היית - אבל למיטב ידיעתי בכל המרפאות בארץ משתמשים בבדיקות שמאושרות ע"י ה - FDA (הסוכנות האמריקאית לאישור תרופות). לא כל הבדיקות מאושרות עדיין ע"י משרד הבריאות בארץ, אבל זה בדרך כלל רק עניין טכני.
מה שבטוח - הבדיקות בועד למלחמה באיידס הן אמינות ובטוחות ואתה יכול להיות רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין בדיקת איידס, לבד. HIVnaah+07/01/2010
רק בארץ אני רואה שי בדיקות איידס, רשימות של מקומות,שבהם מבצעים "בדיקות איידס"
במדינות המערב, לא מצאתי אף מקום שכזה, להפך, רק,אך ורק בדיקות HIV...
גם בהקדמה לפורום כאן, כתוב על "בדיקות איידס"...זה משהו איחודי לארץ??
The HIV test is not an ‘AIDS test'. There is no such thing* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV
ד''ר קרן אולשטיין-פופס07/01/2010אתה צודק. הבדיקה היא ל HIV ולא לאיידס. המושג "בדיקת איידס" התקבע בעברית, ומקובל להשתמש בו בשפה המדוברת, אבל ברור שמדובר בבדיקה לנוכחות של הוירוס HIV , והבדיקה הזו לא מגדירה מישהוא כחולה איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לביצוע בדיקת קומבואור07/01/2010
שלום רב
אני חייב לעשות בדיקת קומבו.
רציתי לדעת האם יש הבדל מבחינת אמינות הבדיקה אם היא מבוצעת שבועיים או שלושה שבועות מהמגע?זאת אומרת שאני מעוניין להבדק בדיוק כשבועיים לאחר המגע אך רציתי לדעת אם אני אחכה כשלושה שבועות אז הבדיקה תחשב יותר אמינה מאשר כשבועיים.תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד''ר קרן אולשטיין-פופס07/01/2010בעיקרון הבדיקה אמינה יותר אחרי 3 שבועות מאשר אחרי שבועיים.
אני הייתי ממליצה לחכות 3 שבועות כדי שתהיה שקט יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבואנוכי06/01/2010
שלום רב,
לאחרונה ביצעתי בדיקת קומבו (3 שבועות לאחר המגע החשוד) ולשמחתי התשובה הייתה שלילית. אני כמובן אעשה בעוד כמה שבועות בדיקת אלייזה. שאלתי היא עד כמה בדיקה שנערכת 3 שבועות לאחר האירוע אמינה. אני שואל זאת מפני שבדף הסבר אותו קיבלתי עם ביצוע הבדיקה (בבי"ח שיבא) נכתב בין השאר (ואני מצטט):"הבדיקה.. עשויה לקצר את 'תקופת החלון', כלומר לגלות נשאות HIV כמה ימים לפני בדיקה ELISA רגילה". שימו לב למילה "עשויה" (נשמע מאוד מסוייג...) ויותר מכך, לעובדה שניתן לגלות נשאות רק "כמה ימים" לפני בדיקת אלייזה רגילה. בדיקת אלייזה רגילה מתבצעת לפחות חודשיים לאחר המגע החשוד. כלומר לפי הכתוב פה, בדיקת קומבו אמינה ניתן לעשות - אם אני מבין נכון - לפחות חודש וחצי ל א ח ר המגע החשוד.
אנא עזרתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/01/2010לפי ההנחיות שקיבלו המעבדות שלנו - בדיקת קומבו אמינה מאד אחרי 3 שבועות.
הניסוחים הרשמיים הם תמיד מעט מסויגים וזהירים בגלל פחד מתביעות.
מהניסיון שלנו והניסיון שיש בעולם עם בדיקות קומבו - 3 שבועות זה אמין ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה, תודה רבה!
אנוכי06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחפת ואיידסתמיר05/01/2010
היי בוקר טוב מהמקרה הלא בטוח עשיתי בדיקת קומבו אחרי 13 ימים יצא שלילי.
וביום ה19 עשיתי שוב פעם בדיקת קומבו יצא שלילי.
ביום ה54 עשיתי בדיקת אליזה רגילה שגם היא שלילית.
לאחרונה גילו בבדיקת מנטו 24 ממ
אך הבדיקות לריאות יצאו תקינות.האם יכול להיות שהשחפת בעצם הסתירה את האיידס וככה יצא לי בדיקות שיליליות?תודה אנא ענו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחפת ואיידס
ד''ר קרן אולשטיין-פופס05/01/2010קודם כל, בדיקת מנטו חיובית לא אומרת שיש כעת שחפת פעילה, אלא מאשרת שהיתה חשיפה כלשהיא לשחפת. אם צילום החזה תקין - זה סימן נוסף שמדובר על שחפת רדומה ולא פעילה.
זה נכון שנשאות של HIV יכולה להסתיר שחפת ולגרום למנטו להיות שלילי - אך לא להפך.
שחפת לא מסתירה איידס !
כדי להיות בטוח - תיבדק חודשיים אחרי המגע. אבל גם אחרי 6 שבועות יש אמינות של כ - 95% לאלייזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחפת ואיידס
תמיר06/01/2010תודה על התשובה..הייתי במרפאת שחפת בתל אבי.הרופא קבע שזה לא שחפת
אך הבדיקה אלייזה עשיתי אחרי 7 שבועות. שזה 54 ימים?.וגם עשיתי קומבו ביום ה19 מה זה לא מספיק התשובות?כך שאני חייב לעשות בדיקת אחר חודשיים?אהה וגם עשיתי קובמבו ביום ה13?
אז זה לא מספיק?ואיך איידס עובר ביחד עם השחפת?תודה רבה מקווה שלא הטרחתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/01/2010האמת היא שלא שמתי לב למספר הימים שכתבת. 7 שבועות זה בדרך כלל מספיק לתשובת אלייזה, במיוחד אם עשית גם קומבו אחרי שבועיים.
אני חושבת שאתה יכול להיות רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בועד למלחמה באיידסתומר04/01/2010
שלום ד''ר,
היה לי מין לא מוגן לפני חצי שנה,היום ביצעתי בדיקה בועד למלחמה באיידס ויצאתי שלילי (בדיקה שבה אתה ממתין חצי שעה לתשובה).
האם בדיקה מספיק אמינה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות הבדיקה בועד
ד``ר מרגלית לורבר04/01/2010כן, הבדיקה אמינה לחלוטין !
בנוסף הדגימה נשלחת לבדיקת אלייזה רגילה לצורך אימות, כך שאתה יכול להיות רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגו על השאלה שלי אז...תודהאסטמה03/01/2010
שלום
מצטער על הפירוט אבל השקט הנפשי מחייב
אני בחור דו מיני ללא נסיון עם גברים (אבל משיכה). לאחרונה התמזמזתי אם בחור והוא ניסה בעצם לגרןם לי לחדור אליו ללא הגנה.מיד נסוגתי אך אני חושש שבכל זאת היה מגע ביני לבין פי הטבעת שלו. ברצוני לעשות בדיקת קומבו אנונימית. החל מאיזה יום תוצאות הבדיקות יהיו מהימנות. ובכלל מה הסיכוי להדבקות במקרה כזה? האם מומלץ לבצע כמה בדיקות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר04/01/2010ראשית, הסיכוי להדבקה במקרה שלך נמוך ביותר
לגבי בדיקת קומבו - 3 שבועות לאחר הארוע - הזמן האופטימלי לבדיקה
הבדיקה אמינה ואין צורך להיבדק שנית, אם בוצעה בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם על הידחרדה מאוד03/01/2010
שלום דוקטור,
בזמן שהייתי בטירונות לפני חצי שנה, ראיתי שהייתה לי מריחת דם על הזרוע, הדם לא היה שלי, אך באותו אזור היו לי פצעונים והעור במקום כנראה לא היה תקין ב100%.
לאחר מכן היה לי חום גבוה (שעבר אחרי יום), נקודות אדומות קטנות על גב היד, והתפתחה לי פטריה וגינלית.
ייתכן שהתסמינים קשורים לזוהמה שבטירונות ולעובדה שישנתי עם שיער רטוב בלילה קר, אך הדבר לא מניח לי.
אני רוצה לציין שאני אפעם לא הייתי פעילה מינית, אך אני עדיין מאוד לחוצה.
מה הסיכוי להידבק באיידס ממצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם על הזרוע
ד``ר מרגלית לורבר03/01/2010אין כל סכנה שנדבקת בדרך זו.
דם על העור איננו מדבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה ואיידסאסטמה02/01/2010
היי
אני כרגע בתקופת ההמתנה לבדיקת הקומבו עקב מקרה של מין לא מוגן.יש לציין שאני לחוץ ביותר אך לאחרונה שמתי לב כי התקפי האסטמה כמעט נעלמו כליל מאז המקרה. האם יש קשר? יש לציין שלאחרונה גם ירדתי במשקל (כן, גם מהלחץ...) ואולי זה בעצם מה שתרם לירידה בהתקפי האסטמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין הדברים
ד``ר מרגלית לורבר02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים ??רונית02/01/2010
אתמול היה מגע מיני לא מוגן, (חדר ולא שם קונדום)
אין לי מושג מה היה לפני (מבחינתי לא מאמינה לו שהיה עם אישתו לפני חצי שנה)
אני נשואה ורוצה לדעת מה הכי הגיוני לעשות.
טיפול מונע ?
לבצע בדיקה ומתי ?
אני בחרדות איומות בגללו ולא מצליחה להרגע
(תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע ללא קונדום
ד``ר מרגלית לורבר02/01/2010הטוב ביותר יהיה שתיבדקו ל HIV שניכם - במידה ותימצאו שליליים - נפתרו הבעיות.
במידה ולא תצליח לשכנע אותו להיבדק - תגשי לאחד ממרכזי HIV ותפגשי עם רופא בשאלה של טיפול לאחר חשיפה (PEP ׂ - הטיפול צריך להינתן לא יאוחר מ 72 שעות לאחר האירוע !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hivshahar01/01/2010
שכבתי עם תאילנדית ויצא שנרדמנו כאשר האיבר שלי נמצא בתוכה והיא מעליי. כשקמתי ירדה לי הזיקפה והקונדום היה בקצה של האיבר שלה. האם יש סיכוי להדבק בדרך זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים ללא קונדום
ד``ר מרגלית לורבר02/01/2010על פי תיאורך היה מגע, לאחר שהקונדום ירד.
אם כך - חשוב שתיבדקו שניכם בתוך 3 ימים על מנת להחליט על טיפול לאחר חשיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- kaposi sarcomaחושש01/01/2010
שלום רב.
אני סובל מקפושי סרקומה
אני מטופל בHAART כבר שלושה חודשים וישנו שיפור במצבי מבחינה אימונית וויראלית.
בעקבות נגעים עוריים רבים( שלא הסתמן כי פגעו בחלקים פנימיים )נשלחתי לסדרת טיפולים כימותרפיים בדוקסיל.
לאחרונה אני חושש שמא אני סובל מIRIS KS . הרופאים לא אמרו לי זאת ולמעשה יש לי תחושה כי הם גם לא יכולים בודאות לאשש או לדחות את ההשערה.
יש לי תחושה שאני לא מקבל את כל התשובות ובנוסף לא מוצא מישהו שמספיק מבין בנושא בארץ.
למעשה רציתי לדעת מספר דברים.
האם יש אפשרות לבדוק אמפירית האם מישהו סובל מIRIS לא.
האם המצב הנ"ל הפיך או רק תלוי בינתיים רק בקפושי.
האם יש מישהו בארץ איתו אוכל להתייעץ.
אשמח לכל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפושי ו - HIV
ד''ר קרן אולשטיין-פופס05/01/2010השאלה שלך היא מן הסתם מורכבת מידי בשביל פורום כזה ...
בכל זאת אני אנסה לענות עד כמה שאפשר.
זה נכון שאין הרבה נסיון היום עם קפושי בגלל הטיפול ב - HAART שהפחית את המקרים בצורה משמעותית. אני לא חושבת שיש מישהו מסוים שמומחה בזה בארץ, אבל יש מספיק רופאים עם נסיון רב בחולי HIV באופן כללי.
לגבי השאלות הספציפיות: אי אפשר בעצם לאבחן IRIS באופן מוחלט. אם יש החמרה בקפושי במהלך החודשים הראשונים של הטיפול ב - HAART , בחולה שהתחיל טיפול עם תאי CD4 מאד נמוכים - אז יש סיכוי שמדובר ב - IRIS.
לא הבנתי את השאלה השניה - איזה מצב הפיך? בעיקרון קפושי בדכ משתפר עם השיפור האימונולוגי, אבל יש מקרים בהם אין שיפורמשמעותי. הטיפול במקרים אלה הוא מסובך ולא תמיד מוצלח.
באיזה מרכז אתה מטופל ? כדי לקבל יעוץ אמיתי ורציני - צריך לראות אותך ואת הנגעים ולשמוע על מהלך המחלה המדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
חושש07/01/2010ראשית תודה רבה על התגובה.
ההפיך התייחס לIRIS אבל אני עכשיו מבין שאין אפשרות לטפל בסינדרום אבל אפשר בהחלט לנסות לטפל במחלה, ובמקרה הנ"ל בקפושי.
לדאבוני אין שיפור משמעותי לאחר הטיפול בHAART ולמעשה גיליתי נגעים חדשים ומצאתי שנגעים אחרים "מצטמצמים" (אולי בגלל הכימו')
רופאיי באיכילוב שלחו אותי לכימו' בדוקסיל, יותר משום שהיו מעל 25 נגעים ולאו דווקא בגלל חוסר השיפור עם התרופות.
חשוב לציין שההתבטאות בקפושי הייתה עורית בלבד עם כמה בלוטות לימפה שגדלו.
האם התכוונת לטיפול כימותרפי כשאמרת "מסובך ולא תמיד מוצלח"?
בנוסף- וזאת קצת שאלה מטופשת..
האם עדיף להקשיב לדרמטו-אונקולוגים או לאימונולוגים בעלי ניסיון בHIV?? נדמה לעיתים כי שילוב הפעולה בינהם לוקה בחסר ועשוי לפגוע בטיפול הנכון במחלה אחת( ולעזור אולי לשניה=AIDS)
קיבלתי המלצה באתר לגשת להתייעץ עם ד"ר מיכל לוטם בהדסה.
אשמח לכל מענה.
((-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהKS
ד''ר קרן אולשטיין-פופס07/01/2010יש רופאי HIV שיש להם ניסיון בנושא, וגם רופאי עור-אונקולוגים שיש להם ניסיון.
הטוב ביותר הוא כמובן לשלב בין שניהם.
אני מכירה את מיכל לוטם - ובהחלט כדאי להתייעץ איתה אם אתה לא שלם עם הטיפול שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי ההדבקה ממין אוראלי ?אסף01/01/2010
אני גבר ולאחרונה קיימתי מין אוראלי עם גבר אחר ללא אמצעי הגנה.
המין היה אוראלי בלבד, וגמרתי בפיו של הגבר האחר.
לא התבצע דבר נוסף (לא מין אוראלי בתפקידים הפוכים, ולא חדירות).
אין לי מידע בנוגע לגבר האחר.
מהם סיכויי להידבק באיידס במקרה זה ?
(הסיבה היא שכעת אני חושש מאד שנדבקתי במחלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד``ר מרגלית לורבר02/01/2010על פי תיאורך דוקא הגבר השני הוא שנמצא בסיכון גדול יותר ממך.
רצוי להמתין שבועיים ולבצע קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אם תוכלי לענות דוקטור..אדt31/12/2009
יש לי שאלה קטנה. קיימתי אקט מיני עם מישהו וישבתי לו על איבר המין. לא היתה חדירה, זא שישבתי על איבר מינו כשהוא משוטח על הבטן שלו. האם יש חשש במקרה הזה? לא היתה גמירה מצד שנינו. שאלה נוספת היא שאחר כך הוא החדיר לי אצבע לפי הטבעת. ושמתי לב שהוא ירק על האצבע והחדיר אותה עם הרוק שלו. האם יש בכך סיכון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון נמוך
ד''ר קרן אולשטיין-פופס05/01/2010אין בעצם סיכון במגע שתיארת.
בכל מקרה - כדאי להיבדק, אם יש חיי מין פעילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום רבאבי שלום31/12/2009
ביום ראשון לפני כשבוע וחצי שכבתי עם נערת ליווי , המין אוראלי היה עם גומי וגם החדירה
בסוף המגע המיני בעת הגמירה הרגשתי שהקונדום נקרע .. ובאמת ראיתי שכן
אותה נערה בעצמה גם נלחצה והסבירה לי שהיא עושה יחסי מין רק עם קונדום ובאמת היא הבהירה לי זאת בהתחלה וכמובן דרשתי שזה יהיה כך, לא ראיתי שום סימן לדם או משהו אחר לאחר האקט . יש לציין שבהתחלה הבחורה הציאה לי להשתמש עם גומי משלה כנראה של חברת דורקס ואני הגבתי שיש לי משלי ולמזלי הרע הוא נקרע . עוד ציינה הנערה שהיא לא עובדת כל יום ובסוף האקט שהיא דואגת שאלתי למה היא אמרה שהיא לא יודעת אם אני נקי הבהרתי לה שאני כן והפניתי בחזרה אליה את השאלה היא אמרה שהיא כן ומהר ביקשה ממני נייר טואלט וראיתי אותה נכנסת לשירותים לעשות פיפי , שאלתי אותה על מנת לראות האם אמינה . עוד ציינה בפני שאני ישתדל לקנות רק קונדומים של חברת דורקס . האם יש לי מה לדאוג היא אמרה שלא ושלה יש מה לדאוג עם כבר . היא אמרה שהיא עושה יחסי מין מוגנים עם כל אחד וראיתי אכן בתיקה חבילות של קונדומים . יש לציין שאני עברתי בעבר בדיקת לאיידס ויצא שלילי . השאלה המתבקשת מהמקרה ומנסיונך האם יש טעם לגשת ולבצע בדיקת קומבו ? מלבד זאת לאחר המגע , מיד שטפתי את גופי מחשש שהנערה לא דיברה אמת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערת ליווי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס05/01/2010סך הכל עושה רושם שהסיכון קטן - מדובר על קונדום שנקרע רק בסוף המגע ולא מגע מלא לא מוגן.
אני לא יכולה להגיד לך שום דבר על נערת הליווי - אי אפשר לדעת לפי התגובה שלה. אני יכולה קצת להרגיע אותך בזה שבארץ האחוז של נערות ליווי שהן נשאיות הוא סך הכל נמוך.
בכל מקרה, כדאי להיבדק כדי שתהיה רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)