מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעשה במין אוראלי + עוד שאלה אחרתרותם17/09/2008
1.בתאילנד הייתי אצל נערת ליווי במכון . היא נכנסה איתי לאמבטיה בעירום למספר דקות לא היה מגע ממש רק היא סיבנה אותי גם באיבר המין אבל לא נגעה באיבר שלי עם שלה . לאחר מכן כשיצאנו למיטה עצמתי עיניים היא בינתיים ליטפה לי אותו ופתאום הרגשתי שהיא מכניסהלי את האיבר לפה שלה ..נזכרתי שזה גם סיכון ואז באתי להגיד לה דיי ואחרי משהו כמו 10 שניות היא הוציאה שהאיבר היה עדיין 80% רפוי ... בהמשך היא הביאה לי ביד ומאז שהוא עמד הכל היה עם קונדום מציצה ואחרך כך החלפנו קונדום לקראת החדירה והשפיכה ברור שעם קונדום.. סהכ הסיכון הוא איבר רפוי בפה שלה ל14 שניות גג .. מה הסיכון ? עשיתי בדיקה שיצאה שלילית אליזה אבל טעיתי בחישוב והבדיקה הייתה 50 יום אחרי המגע . במקום 8 שבועות. 2. עוד שאלה זה אני סובל מדלקת חנייכים כבר כמה שנים ולפעמים שאני נוגע באזור השן חזק לוחץ קצת היא מדממת קצת טיפות ואז מפסיקה אחרי כמה שניות וגם לא תמיד רק לפעמים יש דימום שאני נוגע..או למשל שאני מצחצח שיניים גם יש דימום מדי פעם.דימום קטן אבל נראה לעין. פיתרון לזה לא מצאו לי בינתיים אבל השאלה היא האם בזמן נשיקה או ירידה לבחורה יש סיכוי להידבקות ??? למרות שלא ירדתי לבחורה אבל נישקתי כן מן הסתם . תודה. יש לציין שאני קצת פרנאויד בקשר לאיידס לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופא אבל מהמקרים שתארת....
אלמוני20/09/2008לא נדבקים באיידס. לכולם יש פצעים בפה. אם תגיד שדממת דימום פעיל ותוך כדי הדימום ירדת לבחורה והרגשת את הפרשותיה בחניכיים שלך בעת הדימום הייתי אומר לך שעליך להתייעץ עם הנהלת הפורום. אם לא - אין חשש. לגבי איבר מינך בפי הבחורה : גם כאן אין סיבה לחשש. אתה בתור הצד האקטיבי של המציצה לא בסיכון בכלל וברוק של הבחורה התאילנדית אין נגיפים של איידס - רק נוגדנים אז גם פה אין לך כל סיבה לדאגה. הבעיה היא אחרת : למה למען השם הגברים הישראלים כל כך אוהבים מין בתאילנד. מין בתאילנד הינו מסוכן והחשש הוא לא רק מאיידס - יש עוד מיני מחלות שעוברות במין. בקיצור אולי התאילנדיות הן זיון טוב אבל חבל לקחת סיכון..........כמו שלא שותים מים מהברז בהודו לא צריך לקיים יחסי מין בתאילנד. תעשה בדיקה רק לשם השקט הנפשי שלך - אבל כך החשבון שלפי המקרים שתארת הבדיקה תהיה שלילית ואתה תהיה מאושר. שתהיה לך שבת שלום , אלמוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם + לאלמוני.
ד''ר ננסי אגמון לוין22/09/2008לרותם,
התיאורים שתארת אינם מסוכנים בהגדרה, מין בתאילנד הינו מסוכן - נראה לי שלמרות שאתה גבולי מבחינת הבדיקה הסבירות הכללית נמוכה, אין בעיה גם לחזור על הבדיקה - מן הסתם כבר עברו 8 שבועות.
דימום מהחניכים ניתן לטיפול, אין לזה קשר לאיידס - סתם לרפואה נכונה. רופא השיניים שלך יבדוק מדוע ויתן לך את הטיפול המתאים, זה לרוב מבטא דלקת חניכיים כרונית.
לאלמוני -
אני שוקלת להציע לראשי הפורום למנות אותך לעוזר רופא .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לידעחסוי17/09/2008
שלום, רציתי לדעת אם אפשר להדבק באיידס כשמקיימים מין אנאלי ויש חתך בפי הטבעת למרות ששני בני הזוג לא נשאים או אם הגבר היה ללא קונדום ויצא זרע בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין איידס אז לא נדבקים...
ד''ר דניאל אלבירט24/09/2008הענין הוא לא החתך, אלה האם אחד מבני הזוג נשא של נגיף הHIV, אם לשני בני הזוג אין את הנגיף .... אז אי אפשר להדבק - לא משנה מה ואיך יעשו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהבוני17/09/2008
שלום לאחר לידה היה אצלי קרע כתוצאה מהלידה ועשו תפר. אחר כך היה לי דימום. בחדר המקלחת ליד האסלה היתה שפורפרת טלפון שנועדה לבצע שטיפות אינטימיות באיזור האינטימי. על השפורפרת היה דם היו פעמים שניגבתי עם נייר והיה פעמיים שלא אני לא זוכרת אם על השפורפרת זה היה דם טרי או לא. השפורפרת נגעה בטעות באיזור האינטימי מס' פעמים. האם נחשפתי ל-HIV ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפופרת עם דם..
ד''ר דניאל אלבירט24/09/2008התשובה היא לא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הדבקה בהחדרת אצבע לפי הטבעתחושש מהדבקה.17/09/2008
היי, רציתי לדעת מהם סיכוי הדבקה בהחדרת אצבע לפי הטבעת. כלומר, נשאית המחדירה אצבע לפי הטבעת של גבר שאינו נשא. אציין שבמקרה שלי, לא חושב שהאצבע באה במגע ישיר וממושך עם נוזל וגינלי לפני החדרת האצבע וגם אין לי שום מידע שהיא נשאית. האם קיים מקרה מתועד בעולם של איזושהי הדבקה מהחדרת אצבע לפי הטבעת? תודה רבה. רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע
ד''ר דניאל אלבירט24/09/2008לא מכיר תאור מקרה כזה
לא נראה סביר כי הדבקה תקרה כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ! !גיא16/09/2008
לאחר שקיימתי מגע אנאלי כשאני הפסיבי והאקטיבי עם קונדום, האק הוריד את הקונדום (שהיה שלם ונעשה שימוש בחומרי סיכה) וגמרי לי על הגן ועל הישבן באופן חיצוני בלבד. שאלתי היא: האם יש סכנה ש"זליגת זרע" לאיזור הרקטום בנסיבות הללו בקיצור האם מגע חיצוני של זרע באיזור הרקטום יכול להיות מסוכן? אפשר לשאול את השאלה באופן נוסף: האם מגע חיצוני (ללא החדרת אצבעות) ברקטום, כשייש זרע על האצבעות מסוכן? אודה לתשובה מהירה בנושא תודה.. החושש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס זה סקס.
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008גיא שלום,
בספקולציות אתה בדיוק טוב כמוני.
מגע מיני עם קונדום נועד לכך שהשפיכה תהיה בתוך הקונדום. אם זה לא קרה קיים סיכון (קטן מאוד מאוד) להדבקה.
אבל,
1. האם בן הזוג נשא?
2. האם באמת היה מגע בין השפיכה לבין איזור המגע המיני שבו גם עם שימוש בחומרי סיכה יש טראומה מקומית?
לסיכום - אנחנו מנחשים - ולכן אני מציעה שני דברים:
1. לשים קונדום מהתחלה ועד סוף המגע המיני בלי קיצורי דרך.
2. להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידס דרך הרוק?אורן14/09/2008
שלום רב! פורסם שישנה בדיקת איידס דרך הרוק... מה זה אומר? האם ניתן להדבק מאיידס דרך הרוק במידה ומישהו ירק עלי תוך כדי דיבור ופגע לי בפצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוק לא מדביק באיידס.
ד''ר ננסי אגמון לוין15/09/2008מרוק - לא נדבקים. ואפשר להתנשק עם חולי איידס - גם נשיקה "צרפתית" ללא בעיות.
אפשר לבצע בדיקה לאיידס ברוק - אבל אז בודקים נוגדנים כנגד הנגיף ולא את הנגיף בעצמו, הנוגדנים נמצאים ברוק הנגיף לא נמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מאידס ממין אוראליאני09/09/2008
שלום לפני חודש בדיוק הייתי עם בחורה אני עשיתי לה ביד והיא ירדה לי ללא קונדום מאז אני בחרדה עצומה ויש לי פטריה בגב מאחורי הבית שחי וגם פטריה לבנה בלשון מה אני אמור לעשות מה הסיכוי שנדבקתי באיידס? איזה בדיקות אני אמור לעשות כדי לוודא שלא נדבקתי בכל מחלה כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי
שוב אני15/09/2008היי מישהו שיעזור לי עם השאלה מלמעלה אני מחכה לתשובה דילגתם עלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס ומין אוראלי.
ד''ר ננסי אגמון לוין15/09/2008הסיכוי לאיידס אפסי.
אנא פנה לרופא עור לבדוק את הממצאים שתארת, והשלם בדיקת איידס בעוד חודש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להדבקותאנונימי07/09/2008
האם ניתן להידבק באיידס, אם היה מגע מיני לזמן קצר ללא חדירה (שפשוף קל)? האם ניתן להידבק ע"י ליקוק של הדגדגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן להידבק אם לא הייתה חדירה
אלי16/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגע חלקי...
ד''ר דניאל אלבירט24/09/2008במגע ללא חדירה ("שפשוף"), הסיכון להדבקות הוא נמוך מאוד אולם קיים.
במגע אורלי ("ליקוק") אין כעקרון הדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מאיידסדורון07/09/2008
שלום ד"ר. לפני שבוע חזרתי מתאילנד ושכבתי שם עם בחורה בלי קונדום, ואני לחוץ שהיא לא ביקשה קונדום, כי כל שאר הבחורות שם לא הסכימו ליחסים בלי קונדום. אולי המטרה שלה זה להדביק כמה שיותר גברים... הבנתי שאני יכול להיבדק רק כעבור 3 חודשים. ואני לא יכול יותר לחכות, אני ממש בטראומות ובדכאון, קשה לי לישון בלילות. האם יש בדיקה מוקדמת? ואם לא, האם הסיכוי ממש גבוה שאני חולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס בתאילנד
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008הי דורון,
לצערי אני לא מביאה בשורות טובות - בתאילנד הסיכון להדבקה באיידס ממגע לא מוגן הינו גבוה בשל שיעור הנשאות המאוד גבוה בקרב "נערות עובדות". מכיוון שכבר עבר יותר משבוע גם לא ניתן לעשות שום דבר בשלב הזה - פניה לייעוץ רפואי אפילו בתאילנד תוך 24-48 שעות מהמגע יכלה לסייע אך זה כאמור לא רלוונטי לשלב בו פנית לאתר.
לכן,
עליך להבדק - אין צורך בשלושה חודשים - חודשיים זה מספיק זמן המתנה ואז תדע.
אני מאוד מאוד מקווה שהתשובה תהיה שלילית וצריך לזכור שלמרות השכיחות המוגברת בתאילנד אתה לא יודע אם היא היתה נשאית, ומדובר במגע מיני חד פעמי ואגינאלי - עדין הסבירות מאוד גבוהה שלא נדבקת !!!
באם אתה חש ברע או סובל מכל בעיה רפואית אתה יכול לפנות לייעוץ דרך רופא המשפחה או לפנות לאחד ממרכזי האיידס לבדיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה ויצא נגטיב
דורון06/11/2008ננסי תודה לך. עברו עלי חודשיים מאוד קשים, השינה אותי נטשה. תודה לבורא עולם, אלוהים רחמן וחנון, הצליני ממוות. מחר בבוקר אני יקרא הגומל ויתנזר מבחורות לכל החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמיכל07/09/2008
שלום רב, התחתנתי לא מזמן ונכנסתי להריון ועכשיו נודע לי שבעלי בעברו ניהל חיי מין די פרועים ולא אחראיים כמו כן עשה בדיקה לבחינת אידס. יש לי חשד שהוא משקר לגבי התוצאות, כיצד אפשר לדעת אם התינוק נושא או חולה והאם אני נדבקתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ואיידס.
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008למיכל שלום,
מזל טוב.
השאלה החשובה כרגע היא כמובן אם את נושאת את הנגיף אז העובר בסכנה. ולכן הדבר הכי פשוט הוא ללכת ולהבדק, באם חס וחלילה את נושאת את הנגיף אפשר ב 99% ואפילו יותר לדאוג שהתינוק/ת שלך יהיו בריא/ה לגמרי.
השאלה השניה היא החשש שלך שבעלך משקר לך שכן אם לא נדבקת והוא בכל זאת נושא את הנגיף את יכולה להדבק במהלך ההריון או לאחריו - אלא תמיד בעיות לא פשוטות, אחת האפשרויות היא לפתוח את הקלפים, אם יש חששות מדברים עליהם ומכיוון שיש תינוק באופק וזו ללא ספק התחלה חדשה זו הזדמנות טובה לסגור את סיפורי העבר, למה שלא תלכו שניכם להבדק ביחד - תקבלו אני מאוד מקווה שתי תשובות שליליות ומכאן תחייכו כל הדרך עד ללידה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבוטו07/09/2008
מהו פרק הזמן הכי קצר מהאירוע בו אני יכולה לבצע בדיקת קומבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל צריך "אישור" לקומבו...
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008כיום בדיקת קומבו אינה מבוצעת לפי בקשת החולה, גם לא בתשלום אלא על פי חוות דעת רפואית - ובהתאם לצורך הרפואי.
בדרך כלל התשובה חיובית בין שבוע לעשרה ימים מהמגע המסוכן, לכל היותר שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרררה דחוףבדוי07/09/2008
הסיטואציה היא טיפה מסובכת אבל אתאר בקצרה: האם יש חשש להדבקה במקרה הבא - לפני קיום היחסים אוננתי לבחורה וידי התמלאה הפרשה ( לא דם ! ) , כשבאתי לשים קונדום שמתי אותו בטעות הפוך (לפני הגלגול על האיבר ) ועל כן הייתי צריך להפוך אותו. לא זכור לי אם ניגבתי את ידי עם ההפרשה לפני שהפכתי את הקונדום אבל החשש שלי הוא ששאריות מן ההפרשה אולי הגיעו אל תוך הקונדום ברגע שהפכתי אותו..ומשם על איברי... מדובר על סיכון גבוהה או סיכון תאורתי בלבד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן עבר?
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008באיידס - דחוף זה עם התרחש מגע מסוכן ב - 48 השעות האחרונות.
מה שאתה מתאר זה מגע מיני "חצי מוגן" - ואתה יכול לנחש בדיוק כמוני, מה זה "חצי מסוכן".
אז בבקשה לך להבדק 8 שבועות לאחר המגע המיני ה"חצי מוגן" . בכל מקרה גם אם בת הזוג היא נשאית הסיכון שאתה מתאר קטן ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהתומר05/09/2008
פעם אחרונה עם מישהי שיש לי חשש ממנה היתה לפניי שבעה חודשים...עשיתי בדיקת ELISA לפני שבוע ויצא שלילי...עכשיו הבדיקה ELISA היא בדיקה רק לחודשיים...או לחודשיים ויותר..יענו ארבעה שבעה ותישעה חודשים...?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקף בדיקת האליזה
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008בדיקת אליזה בודקת נוגדנים שהגוף שלנו מפתח כנגד נגיף האיידס, לוקח לגוף כשמונה שבועות לפתח את הנוגדנים הללו, ואז הם נשארים לנצח - או כל עוד האדם חי.
לכן בדיקה שלילית = האדם לא נדבק באיידס עד שמונה שבועות טרם הבדיקה (במילים אחרות גם 6. 9 חודשים ושנים ועשרות שנים), לגבי 8 שבועות עד הבדיקה אם לא היה בהם שום מגע מסוכן - הסיפור נגמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי - נשים - רמת סיכוןדנה04/09/2008
מה רמת הסכנה ממין אוראלי שאישה מבצעת לאישה אחרת? וכמו כן מה רמת הסיכון של חדירה לאישה עם אצבע שיש עליה חתך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס ולסביות
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008הדבקה באיידס בין שתי נשים דווחה לעיתים מאוד מאוד מאוד נדירות, כך שאני לא יכולה לתת תשובה מדויקת.
מין אוראלי הוא מין אוראלי והסיכון בו הוא בערך 0.06% למגע מיני באם בן/בת הזוג נשאים.
חתך פתוח מדמם ומגע בהפרשות דרכי המין זו בעקרון חשיפה מסוכנת.
עדין השורה התחתונה שמדובר בסיכון הדבקה מאוד נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת תוצאות בדיקת HIVדנה04/09/2008
שלום, במסגרת בדיקות טרום הריון עשיתי בדיקת HIV כחלק ממכלול בדיקות דם דרך קופת החולים שלי (קופ"ח מאוחדת) בדיקת הדם נלקחה לפני 9 ימים ולפני יומיים ראיתי באתר של קופת החולים שכל הבדיקות נעשו ושתוצאות בדיקת ה HIV נשלחו ישירות לרופא שהזמין את הבדיקות: HIV תשובה נשלחה לרופא על פי הוראת משרד הבריאות התשובה נשלחה ישירות לרופא אתמול התקשרתי לרופא והוא עדיין לא קיבל תשובה בדואר (או בכלל) האם תשובה חיובית מחייבת את המעבדה ליצור קשר מיידי עם הרופא??? אני חייבת להודות שפיתחתי פוביה סביב ההמתנה (לא בהכרח עם סיבה אבל אין לדעת) ורציתי לדעת אם יש נהלים לגבי מסירת הודעות חיוביות ושליליות תודה, אדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת בדיקת HIV בקופת חולים.
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008ככלל, ההמלצה היא שתשובת בדיקת HIV תמסר לכל הנבדקים על ידי הרופא המטפל/מבקש הבדיקה ולא דרך שום רשת או טלפונית.
התשובה נשלחה לרופא ועדין יכולים לעבור מספר ימים עד שהוא יקבל את התשובה - עדין אין לכך שום משמעות לגבי חיוביות הבדיקה.
ואולי להיפך, כאשר הבדיקה חיובית מודיעים לרופא טלפונית ישירות ואז סביר שהוא היה יודע שמדובר בתשובה חיובית - אם כי זה לא תמיד כך.
לסיכום - זה נוהל רגיל, אין לו שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)