פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    123
    03/09/2012

מה ההבדל בין סטיה מינית למשיכה מינית? מי קובע מה לגיטימי? מה הם הגבולות?

האם פורנוגרפיה היא עניין של גאוגרפיה? מה בין פראפילה לסטייה וכו. למשל פוט פאטיש.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/09/2012

השאלות שלך פרובוקטיביות ואין לי יכולת לענות לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

123
    05/09/2012

כרצונך וחבל, כי לא לכך התכוונתי.

אולי ניסחתי שאלתי בצורה הומוריסטית סרקסטית,
    אך זה נושא שהיתי שמח ולו לתגובה אחת רצינית קצרה ועניינית מצדך.
    אני פוט פאטישיסט, ובמגזר אליו אני משתייך זה נחשב לסטייה וממש לא קל לי עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא להסיר את שמי

123
    05/09/2012

ט.ל.ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא להסיר את שמי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/09/2012

זכור כי מי שקובע בדמוקרטיה זה המחוקק. הטייה היא ביחס לנורמה שקבע מישהו במסגרת שבה אתה חי. חשוב על הסבל של מי שיודע שהוא מכור להתנהגות ואינו יכול להפסיקה ועוד משום מה היא גורמת לו עונג ואסורה. זה לא לשיחת מסך. אני אכן מוחק את שימך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפבופיליה בלי משיכה מינית?!
    יניב
    28/08/2012

יכולה להיות לאדם קנאה רומנטית וקנאה מינית למישהי מבלי שיש לו משיכה מינית ורומנטית אליה כי קנאה מינית ורומנטית לא נובעת בגלל משיכה מינית ורומנטית.
    אם כך, אז למה לאבא שמדווח שיש לו קנאה רומנטית לילדה המתבגרת שלו נחשוד שיש לו "אפבופיליה" אליה אם הוא אומר שאין לו משיכה מינית אליה ?

לגבר מבוגר שיכול להיות סבא שלה, יש משיכה רומנטית לילדה מתבגרת, ויש גם קנאה מינית ורומנטית אליה, אבל אין לו משיכה מינית אליה. הוא אומר שאין לו משיכה מינית, האם בגלל שיש לו משיכה רומנטית וקנאה רומנטית ומינית אליה, זה אומר שיש לו גם משיכה מינית אליה והוא מכחיש את משיכתו המינית אליה במודע או שלא מודע או שבאמת יכול להיות מצב שיש לו משיכה רומנטית אליה אבל אין לו משיכה מינית אליה ?
    איך נקרא מצב שבו יש משיכה רומנטית למתבגרת וקנאה רומנטית אליה, אבל אין לו משיכה מינית אליה ?

הוספת תגובה

• אפבופיליה בלי משיכה מינית?! - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2012

מור בוקר טוב שאלתך מנוסחת בבהירות .
    מה את באמת רוצה לדעת? האם זה על שטלטנות וכוח צשאין בהם מין בין הורה לילדתו?
    שאלתך אינה מבהירה את הנושא שאת שואלת עליו. האם זו את שאביה מבטא אפבופיליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביסקסואלית?
    .
    26/08/2012

עד עכשיו הגדרתי את עצמי כביסקסואלית. לא התנסתי עם בנות, אך אני מרגישה משיכה לבנות מגיל 12 בערך, ועכשיו אני בת 18. כל זאת, לצד משיכה רגשית ומינית מלאה לבנים. אבל נטיה מינית זה כמובן לא שחור לבן, וקורה לי הרבה שאחרי תקופה שאני מרגישה בטוחה במיניות שלי, אני נתקפת שאלות, חששות והסתייגויות ששמא אני בכלל סטרייטית והמשיכה לנשים היא תוצאה של הרבה דברים אחרים. כרגע, מה שמטריד אותי בעצם, זהשאני לא בטוחה אם את הבחורות שאני נמשכת אליהן אני רוצה, או בעצם אני רוצה להיות כמוהן. אגב, זה לא משהו נדיר מסתבר, כי ראיתי כבר דיון בפורום להטב"י בין בנות על אם "הגבול בין אהבה לקנאה דק", ועל כך שגם בבחורות אליהן הן נמשכות יש משהו שחסר בהן, לדעתן לפחות. נגיד, אני יכולה להימשך מינית לבחורה שהיא כליל היופי בעיניי עם פנים מהממות, כאשר אני לא מרגישה יפה ובעיקר לא מרוצה מהפנים שלי. אז שאלה ראשונה, האם זה לגיטימי ויכול להיות שזה נובע מכך שיש לי ולכל אחת אידאל "האישה המושלמת" שאני גם רוצה להיות וגם מחפשת אותו אצל נשים ואני כן נמשכת אליהן, או הגיוני יותר שמשום שאני מרגישה שחסר בי משהו, אז אני מחפשת אותו אצל בחורות אחרות וזה הגורם למשיכה, אף על פי שהיא קיימת מגיל מאד מאד צעיר?

ושאלה שנייה: בחודשים האחרונים (שלושה חודשים בערך), אני שמה לב שהמשיכה לבנות התחלשה/נעלמה. אם זה סדרת טלוויזיה על לסביות בה אני צופה וסיטואציות בין נשים בלבד שעד עכשיו גירו אותי הפסיקו למשוך אותי כמעט בכלל, כאשר סיטואציות דומות בין גבר ואישה ממשיכות לגרות אותי. יש לציין שאני מסוגלת לגמור מסצנה לסבית כאשר אני מאוננת באותה מידה שאני יכולה לגמור מסצנה סטרייטית. יכול להיות שעד עכשיו המשיכה לנשים הייתה בגדר הורמונים של גיל ההתבגרות או שמדובר בתקופה לגיטימית אצל ביסקסואלית (להיות פעם יותר בקטע של בנים ובהמשך ההפך) ואין לי להסיק משהו על הנטייה שלי? הרי בכל זאת מדובר בשש שנים של משיכה...

אשמח לתשובה כנה עד כמה שניתן באינטרנט, אבל אל תגיד לי לתת לזמן להתנסות לעשות את שלהן, כי אני שומעת את הדבר מאנשים סביבי כבר מגיל 16 אבל בכל אני ממשיכה להתעסק באובססיביות בנטייה המינית שלי והדבר מציק לי.

לקביעת תור
    סגירה
    ביסקסואלית?

הוספת תגובה

• ביסקסואלית? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2012

מאת .
    אין לי תשובה מובהקת אליך. זכית שאת מינית וגם גומרת. אין לי לענות לך אלא מה שאת מבקשת לא לשמוע. ימים יגידו. יתכן שמינותך ומיניותך יקנו לך סיפוקים ופורקנים. בה במידה נטייתך לשטלתנות אובססיבית תגרום צלך גם יסורים וחרטות.
    בהצלחה בהמשך המסע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביסקסואלית? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2012

חישבי על הציר הארגטי שאת מחמיצה. קיראי מבוא לטנטרה ולימדי להיות נסיכה אמיתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הא? לא הבנתי את התגובה השנייה.

.
    06/09/2012

קראתי קצת על טנטרה בעבר, אבל לא הבנתי לאן אתה חותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הא? לא הבנתי את התגובה השנייה. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/09/2012

חישבי כי את חיה את הרגע בזמן אמת. אם התחייבת לעצמך להיות בי אז את פתוחה ופנויה לכל גירוי. אם את מתחייבת בקשר בינאישי אז את ממשיכה עם הקשר ולא רק עם התאווה המשתנה לפי הרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בי זאת בהחלט לא תאווה משתנה לפי רגע

.
    15/09/2012

בי זאת בהחלט לא תאווה משתנה לפי רגע. זה שאני נמשכת לשני המינים לא אומר שאני לא אנהל קשר מונוגמי מחייב עם אדם כלשהו. ברגע שאני אהיה בקשר אם מישהו או מישהי, לא תשנה העובדה שאני מסוגלת להימשך לעוד מין יותר מהעובדה שאני מסוגלת להימשך לאנשים עם עוד צבעי עיניים. אני מקווה שאתה לא חושב על ביסקסואלים אחרת. יום טוב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בי זאת בהחלט לא תאווה משתנה לפי רגע - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/09/2012

המון שנה טובה ומאושרת. זיכרי ההגשמה העצמית היא באיכות הקשר ולא בהמשכות מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להיות בחברתן להרגיש אימא שלהן?
    גלית
    24/08/2012

אני בחורה טרנסית בארון לפני ניתוחים לשינוי מין מגבר לאישה.
    עובדת, והאנשים בסביבת העבודה לא מוצאים חן בעיני לקשרים. אני סובלת מבדידות, ואני כבר בת בשנות השלושים שלי.
    לעולם לא התאהבתי בבנים, אבל תמיד קיימתי איתם יחסי מין והיתה משיכה. עם בנות, שיחקתי אותה גבר, אבל זה רק בשביל להיות בחברתן והמגע היה רק חיבוקים וליטופים או שירדתי להן רק בשביל לרצות אותן כדי שירגישו שהן עם גבר אבל רציתי בסך הכל שהן ימשיכו להיות בקשר איתי. אהבתי לשוחח איתן שעות על גבי שעות כשאנחנו מחובקות.
    כך היה בגיל ההתבגרות.
    אין לי חברה כזאת, כולן בורחות ממני אחרי שהן מחכות לחדירה שאני מנסה כל הזמן למשוך את הזמן, ואז הן מבינות שאני לא הגבר המצופה ומנתקות קשר רגשי וזה הורג אותי.
    כבר 13 שנה שאין לי קשר עם אנשים. כל הקשרים שלי הם מיניים בלבד, והם כמובן עם בנים ובקשרים האלה אני מספקת את הבנים מינית (נותנת להם מין אוראלי) כי זה נותן לי להרגיש את מי שאני-אישה.

לעולם לא התאהבתי בבנים. תמיד התאהבתי רק בבנות.
    כבר כשהייתי בת 5 התאהבתי בילדה בגן. כשהייתי בכיתה א', התאהבתי בילדה בכיתה ואז היו לי הפרעות קשב וריכוז, וכך גם בכיתה ב' התאהבתי כל הזמן בבנות, הייתי רגישה אליהן ופגיעה מהן ורציתי להיראות כמוהן והזדהתי איתן והערצתי אותן ורציתי להיות בחברתן כל הזמן.
    בכיתה ד' הן התחילו לדחות אותי ולא קיבלו אותי להיות בחברתן והרגשתי דחויה, כשכולם אומרים לי להיות עם הבנים שאותם לא אהבתי. כיום ילדה בגילן שמזכירה לי ילדה שאהבתי כשהייתי בכיתה א', אני מתאהבת בה, ואז זה נראה לאנשים אבסורד, במיוחד כשאני מבקשת מההורים שלה ללכת איתה לקניון ולקנות לה דברים ולהיות איתה בקשר. כי הם חושבים שאני גבר וזה נורא גורם לי לשנוא את ההורים שלה, לריב איתם, להעמיד אותם במקום שהם חושבים עלי מחשבות רעות (כגבר כי כך הם מכירים אותי), ואז הם באמת חושבים עלי מחשבות רעות ואחר כך לא מבינים מדוע אני כל כך כועסת עליהם, והם לא מבינים שאני נפגעת נפשית כשאני לא רואה כבר את הילדה שלהם. זה קרה לי פעם אחת.
    יצא מהארון לאימא שלי לפני שבוע וזה עורר בה תגובת כעס כאילו היא היתה אימא שלא היתה כי היא מתפלאת מדוע אני זקוקה כל כך לדמות אם (אני רואה בחברת נערות דמות בילדה ההיא כדמות אם שחסרה לי).

הוספת תגובה

• המשך השאלה שלי

גלית
    24/08/2012

אני מקבלת טיפול נפשי, ואין לי חברים וחברות. אני רואה נערות ואני מאוד רוצה להיות בחברתן, וכשאני מדברת איתן, אני רואה שהן זקוקות למחמאות ולייקים, ואני מגלה שהן מייחסות חשיבות גדולה יותר כשזה בא מצד גבר, אז אני משחקת את המשחק של גבר רק כדי שהן יאמינו יותר למחמאה שאני נותנת.
    הייתי רוצה להיות בחברת נערות, אבל אני נראית גבר כי אני לפני ניתוחים. הן חושבות שאני גבר כי אני בארון, והן לא יודעות שאני אישה טרנסית עם חיי מין גברים, ואילו עם נשים אני רק רוצה להיות בחברתן של הצעירות ומתאהבת בהן מאוד ורואה את התמונות שלהן ואומרת לעצמי "הלוואי והייתי היא וחיה מהפרצוף היפה שלה" (והיא רק בת 14). הבעיה שאף אחד לא יכול להבין אותי כי אני כותבת בלשון זכר. הייתי רוצה להזמין לליל סדר בחורה בכיתה י שחושבת שהפנים שלה לא יפות, למרות שהן מדהימה בעיני ואני כותבת לה שהיא מקסימה וממש מעלה לה את הבטחון העצמי בהתכתבות שלי איתה. אמנם כגבר, כי זה מחמיא לה יותר, אבל אני מתביישת שהיא תדע שאני למעשה אישה בגוף של גבר כי היא תחשוב שיש כאן שיגעון ותיבהל או שתדחה את הרעיון שאישה החמיאה לה. הייתי רוצה להזמין אותה לחגים ביחד עם ההורים שלי וכל המשפחה שלי כידידה למשפחה. הבעיה שהמצב קצת בעייתי כי היא בעצמה יכולה לפרש אותי כאילו אני גבר שמנסה להתחיל איתה ומישהו שיראה את ההתכתבות שלי איתה ויראה שאני כותבת בלשון גבר מבוגר לילדה בת 15 יחשוב שאני פדופיל שמנסה להפיל אותה. והייתי רוצה להזמין ולצרף למשפחה שלי עוד נערות שיבואו בחגים, ויהיו בנות בית אצלנו וכך אהיה בחברתן (אני גרה עם ההורים שלי). אבל, אני מסכנת את עצמי בזה שאנשים יפרשו אותי כאילו אני גבר פדופיל. ואנשים מסוכנים עלולים להתלונן במשטרה בכל פעם שאני רוצה קשר אפלטוני עם נערה.
    איך אוכל להשיג להיות בחברתן של הצעירות מבלי להכשיל ולסבך את עצמי בחשדות שווא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה שלי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/08/2012

גלית, שאלותיך לא יכולות לקבל מענה ממני במסגרת זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להיות בחברתן להרגיש אימא שלהן? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/08/2012

גלית,
    יופי סיפרת את סיפורך וכל טרנסית מתחזקת בזכותך אלא שלא שאלת אותי מאומה.
    בהצלחה בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבעיה ..
    אנונימי
    22/08/2012

היי, אני כמעט בן 16.
    יש לי בעיה בזהות המינית שלי. כשהייתי ילד קטן הייתה לי משיכה מטורפת לנשים,
    נגיד, אני זוכר שאני וחבר שלי עשינו הכל כדי לראות לגננת שלנו את החזיה, וזה הדליק אותי בטירוף!
    בכיתה ו', כשהחברים שלי התחילו לאונן ודיברו על זה ושיוצא להם שפיך, כמובן שגם אני ניסיתי.. ניסיתי וניסיתי ופשוט לא גמרתי !
    חשבתי הייתי שאולי אני עקר.. ככה זה היה במשך בערך שנה וחצי, עד שפעם אחת היה סרט פורנו שהיה פוקוס על גבר ערום לכמה שניות, הסתכלתי על האיבר מין שלו, ופשוט גמרתי תוך שנייה..
    מאז אני מאונן כל כך הרבה על פורנו גייז ואני לא מצליח להפסיק, אני מנסה לדחות את הדחף המטורף הזה..
    הדבר הזה כל כך מתסכל אותי ! אני לא מפסיק לחשוב על זה כל היום, וזה גם מפריע לי בלימודים בנוסף לכל..
    סיפרתי על זה כבר להורים שלי לפני חצי שנה בערך והם דיי אמרו שאני אעשה מה שטוב לי- הקטע הוא שאני ממש לא רוצה להיות הומו !! זה מרגיש לי כמו איזה עונש, החלום שלי הוא להתחתן עם אישה ולהקים איתה בית ומשפחה- זה הדבר שיעשה אותי הכי מאושר.
    איך אני יוצא מהסיוט הזה ??

לקביעת תור
    סגירה
    בבעיה ..

הוספת תגובה

• בבעיה .. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/08/2012

אנונימי,
    לא יכול להוציא אותך מזה בפורום. פנה לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    אנונימי
    15/08/2012

שלום,
    אני בן 25 ונמצא כרגע בפרשת דרכים לגבי הזהות המינית שלי.
    למי אני צריך לפנות כדי לדבר על זה, בהנחה שחברים\הורים לא אופציה.
    אני צריך סקסולוג או פסיכולוג?
    האם זה בעייתי לקחת פסיכולוג\סקסולוג דרך קופת החולים?

אם אני חושש שאני מתחיל לפתח את הצד ההומאי שבי, ואני לא מעוניין בכך. האם מומלץ ללכת לטיפולים של שינוי העדפה מינית?

תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/08/2012

אנונימי
    אם אתה רוצה להידבר על העדפותיך המיניו תמצא סקסולוג בקופה אולי הוא מיומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות
    בדוי
    14/08/2012

שלום אני בחורה בת 22 דתייה, אני נמשכת לגברים אבל אני גם חושבת שיש לי נטייה גם להימשך לנשים וזה ממש מרתיע אותי ואני לא יודעת מה לעשות. האם הכל פסיכולוגי ובראש?והאם אפשר לשכוח ולהעביר דבר כזה? זה לא נותן לי מרגוע ואני ממש מתוסכלת.
    אשמח לעזרה

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/08/2012

בדויה,
    האם את דתייה שנוקטת באיסןר נגיעה?
    אם כך אז את בעצם מדמיינת כל שמתחשק לך. אם אכן אין לך התנסות קודמת אחרת אז אני מסיק כי עדיין לא טעמת מעץ הדעת. ספרי לי מי את ואדע טוב יותר איך לענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דו מיני ?
    אנונימי
    07/08/2012

גם בזה אני לא בטוח האמת ..

היי ,
    אני מודע מאוד לעצמי שאני אוהב נשים את ואני מתסכל רק עליהן שאני הולך ברחוב .
    מאוד עושות לי את זה .
    שאני רואה גברים אני ממש לא חושב עליהם משהו מיני ...

לאחרונה יוצא לי לחשוב שהייתי מוכן לעשות יחסים עם גבר אבל בלי שום משיכה .
    פשוט בשביל הסיפוק ...

אני מאוד אוהב נשים ונמשך אליהן ובזה אני בטוח .

מה הבעיה פה ?

לקביעת תור
    סגירה
    דו מיני ?

הוספת תגובה

• נ.ב

אנונימי
    07/08/2012

גם שאני צופה בפורנו זה רק של לסביות ולא של בנים כי אני די נגעל ...

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר
    מור
    29/07/2012

ברצוני לשאול אותך האם קיום יחסי מין מידי יום נחשבים כהתמכרות למין? לאחרונה התברר לי כי חברי אינם נוהגים לקיים יחסים מין בתדירות כזאת מה שגרם לי לחשוב... אני נשוי 4 שנים ואשתי לגמרי בעניין. האם להערכתך הכל אצלנו בסדר?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר

הוספת תגובה

• שלום ד"ר - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2012

אם אתם כך בוחרים וטוב לכם וזה מחזק זוגיות והידברות אז אתם מתמכרים להנאה מהיות יחד.
    כל אחד לפי דרכו וטוב שאתם נדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לשאול
    לימור
    17/07/2012

האם לדעתך ניתן לראות זהות מינית של ילד כבר בגיל הגן או שזה מוקדם מידי? האם יש שלב בחיים ממנו ניתן להסתמך על העובדות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לשאול

הוספת תגובה

• רציתי לשאול - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/07/2012

לימור
    אין בהירות של ידע על זהות מינית בגיל הגן.
    את זוכרת מתי את התחלת לדעת את עצמך?
    כשאת צריכה להחליט זיכרי "צריך כל אדם לראות עצמו כאילו הוא טעם מפרי עץ הדעת"
    בהצלחה
    החופש של הילד להיות סקרן ולחפש היא זכותו. הורים חרדים שמנסים לקבוע עובדות הפריעו ויפריעו לך ולי. אל תהיי אחת מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף בבקשה
    מיטל
    02/07/2012

שלום רב

אים בן זוגי השתפשף על איבר מיני עים תחתון ואני בלי תחתון יש מצב להריון? ועוד שאלה לאחר מכן הוא הוריד את התחתון ואיבר מינו נגע לי טיפה באיבר המין אך ללא חדירה כשהוא בלי תחתון?

יש מצב כך להריון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף בבקשה

הוספת תגובה

• דחוףףף בבקשה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/07/2012

כל מגע של אברי מין לא מכוסים אומר שקיימת אפשרות טכנית להריון. תלמדי מאירוע זה להבא אמצעי מניעה, אל תעזרי לזרע להתקרב אליך חי. אחר כך תהיי שייכת ליועצי הפסקות ההריון למיניהם גני על עצמך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כביכול מה אני יכולה להיות רגועה?

מיטל
    04/07/2012

אז כביכול מה אני יכולה להיות רגועה? מלחץ לקחתי פוסטינור אחרי 10 שעות בערך השאלה אים זה היה רלוונטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כביכול מה אני יכולה להיות רגועה? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/07/2012

מיטל,
    את יכולה להיות רגועה שתגיע הווסת. עד שהיא תגיע הכל הוא כדבריך כביכול.
    תלמדי להנות אולי מהדאגה. אם לא אז בפעם הבאה תוודאי שאת מוגנת על בטוח ולא כביכול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיות בארון
    רון
    29/06/2012

שלום קוראים לי רון ואני בן 17.7 ואני מגדיר את עצמי כהומו ואני לא רוצה לצאת מהארון כיוון שאימא שלי תתאכזב.. אני בא ממשפחה מסורתית ואני בעצמי מאמין בה' וברבנים. רציתי להסביר את עצמי קודם, לפי איך שאני מכיר את אימא שלי אין לה בעיה עם הומואים אבל כל עוד זה לא במשפחה שלנו אז זה בסדר ואני יודע שאם אגיד לה שאני הומו היא עדיין תאהב אותי אבל היא תתאכזב מאוד ותצטער שהבן שלה ככה ולכן אני בחיים לא אצא מהארון רק בגלל שאני אוהב אותה ולא רוצה שהיא תצטער ותתאכזב ממני אבל מצד שני רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם ניסיון? אני מתכוון חיי בארון ויכול להגיד לי איך.. על הקשיים, האם זה כדאי לחיות ככה, האם זה מפריע לבן הזוג שלכם, האם כדי לחיות ללא בן זוג בגלל המצב וכו'.. אשמח שתשתפו הכל כדי להבין איך חיי יראו..
    תודה מראש רון.

לקביעת תור
    סגירה
    לחיות בארון

הוספת תגובה

• לחיות בארון - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/07/2012

רון שלום תפנה לפורום של הומואים ושם וטודאי תמצא תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחסום מיני
    אני
    25/06/2012

שלום,
    אחותי (בת 17) התיעצה איתי על כך שהיא מפחדת שאין לה בזמן האחרון שום חשק מיני כלפי גברים, היא לא בדיוק בטוחה מה כן אמור להיות. מצד שני היא לא חושבת שיש לה תחושות כאלה כלפי נשים, על אף שהיא קצת הכניסה לעצמה סרטים בראש שזו כן הבעייה. אני לא מאוד מבינה בזה, אבל מדברים שהכרתי באמת לא היה נראה לי שיש משיכה כלפי נשים אלא בעיקר מחסום מיני. כשהיא היתה קטנה היא חוותה פגיעה מינית מקרוב משפחה. העניין היה מאוד גלוי ובתמיכה במשפחתנו המצומצמת, והיא עברה אז טיפול, ובאופן כללי עד עכשיו היה נראה שהיא התמודדה עם זה ושזה לא השפיעה באופן מהותי על חייה. למרות זאת בדיבור בנינו העלנו שאולי זה כן קשור לזה בכל זאת. עד היום למשל כשהיא עוברת על יד החדר (זה קרה בתוך הבית) בו זה קרה היא נזכרת, דבר שהיה נראה לי טבעי גם אם היא טיפלה בעצמה. ייעצתי לה שבכל אופן כדאי לה עכשיו לטפל בזה ולא להזניח את זה. היא רוצה ומסכימה, רק מאוד מפחדת לגלות דברים על עצמה שהיא לא רוצה לגלות. הסברתי לה שלדעתי מהתיאור שלה באמת לא נראה שהבעייה היא משיכה לנשים ושזה מחסום שהיא צריכה לפתוח, ובכל אופן בגיל ההתבגרות פעמים רבות הזהות המינית עוד לא מגובשת ושזה בסדר שיש שאלות.
    האם נהגתי נכון? תוכלו בבקשה לייעץ לי כיצד עוד ניתן לעזור, והאם באמת הגיוני שיש לזה קשר לפגיעה שעברה בילדותה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    מחסום מיני

הוספת תגובה

• מחסום מיני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/07/2012

לאני שלום
    תשובתך מיומנת ורגישה. טוב שיש אחות כמוך.
    אנא זיכרי של אחד מאיתנו טעם במנו מעץ הדעת שלו. שימרי איתה על קשר, תאמרי שאת מיד זמינה להידברות ואולי לא תמיד יש לך תשובה אך החשוב הוא היכולת להידבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסבית,דו מינית?
    יולי.
    18/06/2012

שלום רב,
    שמי יולי ואני בת 19.
    יש לי חבר קבוע כבר שנתיים ואנחנו מקיימים יחסי מין כשנה+
    אני נהנית איתו במשך קיום יחסי המין ואני אוהבת אותו נורא,
    מה שמטריד אותי זאת העובדה שאני נהנית לראות פורנו לסביות וכשאני מביאה ביד זה על בנות ולא על בן-זוגי או על גבר אחר.
    לעולם לא נמשכתי לבחורה\אהבתי בחורה בתור בת-זוג,
    השאלה שלי האם זה לגיטימי מה שעובר עליי או שמה יש לי נטיות לסביות והחבר שלי זה משהו זמני שיחלוף..
    אני נורא מבולבלת ואשמח לקבל תשובה בנושא.
    בתודה,יולי.

לקביעת תור
    סגירה
    לסבית,דו מינית?

הוספת תגובה

• לסבית,דו מינית? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/06/2012

יולי
    את רק בת 19. קחי את הזמן שלך. אם את נהנית איתו נורא תמשיכי להנות איתו. הפורנו הלסבי מגרה אותך תהני גם מזה. זה מה שיש לך ואת הופכת זאת ללגיטימי בעצם חייך.
    אם דברים ישתנו עבורך ממוקדם או במאוחר תחליטי אם את גם רוצה להתנסות עם בת זוג. תהני להמשיך לחות ולשלוט באורחותיך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נלחץ עם מישהי חדשה
    אנונימי
    17/06/2012

אני צעיר בן 28 בריא, כשאני לבד או עם בת זוג שכבר שכבתי איתה אין לי בעיה להגיע לזיקפה מלאה, אבל כשאני עם מישהי חדשה קשה לי מאוד להגיע לזקפה, יש תרופה שלא מצריכה מרשם רופא שתעזור לי עם מכשול זה?

לקביעת תור
    סגירה
    נלחץ עם מישהי חדשה

הוספת תגובה

• נלחץ עם מישהי חדשה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/06/2012

אנונימי
    תתרגל להתחיל יותר לאט. זה אולי יתן לך הזדמנות פחות להעמיד עצמך במבחן.
    איך שכבת עם אלה שנכנסות לקטגוריה "שכבר שכבתי איתן" בלי שום תרופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה