פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל
    רון
    29/08/2011

היי, לי כמובן מגיל מאוד קטן ברור לי שאני הומו.. אני בן 18 ויצאתי לפני שנה מהארון.. אני נמצא במצב נפשי מסתכל ומדכא, מגיל קטן אני מרגיש אישה.. אבל תמיד הדחקתי את זה.. עד שהתבגרתי והכרתי המון חברים מהקהילה... וכולם סביבי התחילו תהליך של שינוי מין.. (הורמונים) ויש כאלה שכבר יותר מתקדמות.. ואני רואה אותם ומקנא.. אני לא יודע מה אני.. יצא לי "להתחפש" ולצאת איתם לרחוב\ מסיבות ( אין צורך להגיד שנראתי אישה לחלוטין, כי יש לי נתונים טבעיים).. אני לא מתחיל בתהליך בגלל משפחתי שכנראה לא תקבל זאת בכלל.. ויותר מזה אני לא יודע אם אני באמת רוצה בשינוי, או שאני סתם "מושפע" אני נמצא במצב של דיכאון רציני,נופל לי חתיחות מהשיער והמצב הביראותי שלי הולך ומדרדר.. אני חייבל לעשות משהו :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל

הוספת תגובה

• מבולבל - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2011

יש עם מי לדבר הם אתר של אנשים עם מיטמנות. תתיעץ איתם.
    בעיני גיל 18 עם כזו בהירות על זהותך מחייב התייעצות מקצועית ולא ברשת על המסך כשכולם קוראים.גם זו מין "התחפשות".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום
    אורלי
    28/08/2011

שלום רב יש לי שאלה קצת מביכה:, אים הקונדום מחליק לנרתיק בעת קיום יחסים יש אפשרות שהאישה לא תרגיש שזה שם?

לקביעת תור
    סגירה
    קונדום

הוספת תגובה

• קונדום - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/08/2011

מה את שואלת? האם הקונדום עלול להחליק תוך כדי משגל כשהפין בתוכך וזקוף?
    אם כך מה לדעתך עלול לקרות לך תוך כדי תנועות המשגל כשקונדום בתוך נרתיקך?
    ממש לא יכול לתת תשובה ביותר משאלות אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לד"ר

אורלי
    28/08/2011

שאלתי האים לאחר כמה ימים במידה והקונדום נכנס אפשר להרגיש זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לד"ר - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2011

אורלי
    אם נשאר לך משהו בפנים כמה ימים בטח תרגישי משהו זר לוחץ מרגיז ומייצר הפרשות. תכניסי אצבע כמו שמכניסים כשבודקים "נקיים" ותאתרי זאת וגם תוכלי להוציא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיד הומו
    נירית
    24/08/2011

שלום אנשים !
    יש לי ידיד שאני מתה עליו , רגיש טוב חמוד ביישן חכם הכל !!
    מעולם לא הייתה לו חברה הוא ביישן ומפחד לשמוע לא .
    חשוב לי להגיד שהוא בן 21 ושהוא נראה טוב , תמיד חשבתי שיש בו משהו מוזר ושיש מצב שהוא לא בקטע של בנות , אבל הוא בעצמו לא ידע את זה .
    בקיצור אתמול הייתה הפעם הראשונה שבאת דיברנו על הנושא , והוא אמר לי שהוא מרגיש שהוא מעריץ וחולה על הקצין שלו ושהוא בדכאון מזה שהזמן בצבא הולך ונגמר ואז הוא כבר לא יראה אותו הוא מקנא כשהוא מדבר עם חיילים אחרים הוא נעלב אם הוא אומר לו שהוא לא סומך עליו , הוא עוקב אחריו ואפילו אמר לי שהוא מקסים אותו , כשאמרתי לו אלון , נראה לי שזה אהבה , הוא אמר" כן אבל איזה ?, לא הומאית נכון ?"
    הוא דיי מפחד מזה , וחשוב לי להבין אם זה באמת מעיד על זה שהוא הומו , בחיים הוא לא התנסה עם אף אחד\אחת . אם למישהו יש משהו שיכול לעזור לו ויגיד לי את זה אני אודה לו , תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    ידיד הומו

הוספת תגובה

• תגובה לפניה

יש עם מי לדבר
    24/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפניה

יש עם מי לדבר
    24/08/2011

הי, הדאגה והאיכפתיות מצידך ראויים להערכה, ניכר שיש ביניכם מערכת יחסים חברית
    כנה.
    קורה שאנחנו נמצאים במקום בו אנחנו מגלים על עצמנו דברים, שלא תמיד קל לנו לקבל
    ולהשלים איתם.
    מה שחשוב כרגע לחברך הוא, לא להכניס את עצמו להגדרות, שאינן חשובות, לפחות עד לזמן שבו יקבל את עצמו, בין אם הוא הומו או סטרייט, או כל נטיה מינית אחרת.
    חשוב לו לקחת את הזמן ולבחון עם עצמו את תחושותיו, נטיותיו ואהבותיו, ובמידת הצורך
    אפשר גם להעזר בגורם חיצוני (כמו פסיכולוג, עובד סוציאלי), שיכולים לסייע.
    בכל מקרה אנחנו פה להקשיב ולתמןך.
    מקווה שעזרתי.
    מירי
    יש עם מי לדבר
    קשב ומידע לקהילה הגאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא

**
    27/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף
    אורלי
    22/08/2011

שלום רב, אים קיימתי יחסים עים קונדום בלבד והגבר גמר בחוץ? אני מוגנת מבחינת הריון?

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףף - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/08/2011

לדעתי הגבר שהיה עטוף בקונדום במקרה זה -גמר פעמיים בחוץ. אני מקווה שאת מוגנת כפול. ועוד לא שאלתי מה עם תיזמון הביוץ שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר בבקשה לא הבנתי

אורלי
    24/08/2011

מה ז"א גמר פעמיים? ודבר שני זה קרה שבועיים מאז קבלת המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה
    אבי
    21/08/2011

המשחק המקדים שלי ושל אשתי מצויין,אבל כשזה מגיע למשגל עצמו היא לא יכולה לגמור בזמן שאנחנו שוכבים אלא רק אם אני עושה לה ביד,וזה לוקח ברוב מוחלט של המקרים קרוב לחצי שעה וזה"תוקע" לי את העסק.זה נורמלי?כי לא נראה לי שבדרך כלל זה כך.הלוואי ומישהו יוכל לעזור לי...

לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• אבי

mosha
    23/08/2011

ב טוב תענג אותה עם היד עם הלשון ושתיראה שממש היא קרוב ליגמור תבצע חדירה שניכם תגיעו לסיפוק יחד......ד"א זה קורה להרבה נשים...שלא גומרות מהר בהצלחה איש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/08/2011

אבי
    לידיעתך זה שכיח. רק כ30% מהנשים מגיעות לפורקן בחדירה.
    למה זה לוקח כל כך הרבה זמן בידך? האם עם עצמה זה יותר קצר בזמן?
    פניתם אי פעם לטיפול בעניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני לקוי אצל לסביות
    הדס
    21/08/2011

שלום.אני ובת זוגתי מזה שנים יש לנו מערכת יחסים עם המון אהבה אימון .משהו ממש מיוחד .אך מבחינת התפקוד המיני אצלי הוא מאוד לקוי.כואב לי מאוד ואני חשה חרדה בזמן חדירת אצבעות.או אביזרים.בנוסף.אני עדיין בתולה.האם יש לכך קשר.
    תודה.

הוספת תגובה

• תפקוד מיני לקוי אצל לסביות - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/08/2011

מירב
    מיניות יש לך? את נהנית מקירבה ומגירוי עם זוגתך או עם עצמך?
    למה יש לך צורך בהיחדרות?
    אם השאלה היא על מניעת חדירה של ויברטור או אבר מין גברי ? ספרי לי יותר.
    ניסית להיעזר קודם?
    איפה איזור מגוריך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףףף
    נירה
    17/08/2011

שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד אך אני לא יודעת אים הוא גמר ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףףףף - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/08/2011

נירה שבת שלום,
    בכל מצב שיש גירוי של הפין יש נוזל על ידו רצוי לא לדחוק יד כזו לפות של אישה שלא רוצה להיכנס להריון אלא אם היא "מכוסה" בהגנה מפני ביוץ ע"י גלולות.
    שאלה להשלמה לשניכם למה זה לא מובן מאליו מלכתחילה? האם יש מישהו שנהנה לשחק ב"אש".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לסקס אנאלי הומוסקסואלי
    ראובן
    11/08/2011

אנו שני גברים בני 30 המקיימים יחסי מין הומוסקסואליים. אני הגבר האקטיבי וכמעט תמיד כאשר אני חודר לבן זוגי מאחור הוא גונח מכאבים והנאה יחד. את זה אני יודע משום שתמיד לאחר אקט מיני פי הטבעת שלו נפצע ועל איבר מיני נותרים שאריות זרע ודם. אנו מנסים חומרי סיכה שונים אך לא תמיד זה עוזר . אני רוצה לצין כי איבר מיני הוא באורך ממוצע אך הוא די עבה. כאשר אני גומר ומנסה לשלוף החוצה את איבר מיני מישבנו, הכאב שלו מתגבר ואנו עושים זאת (שולפים החוצה את איבר מיני) לאט ובעדינות ואז מייד לאחר מכן נוזלים החוצה שאריות הזרע המעורבבים בדם ונוזלים נוספים והם גורמים לכך שזה שורף לבן זוגי. הדבר מאוד מעיב על יחסי המין שלנו כי לאחר מכן אין אפשרות לקיים יחסי מין אנאליים עד שהמקום מתרפא.
    מה ניתן לעשות כדי לא לסבול כי אנו לא רוצים לוותר על יחסי המין שלנו.
    סליחה על התיאורים המפורטים...

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לסקס אנאלי הומוסקסואלי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/08/2011

ניכר 'אתם נהנים לשרוף את הנר משני קצותיו.
    לטכניקה תתיעץ באתר של גייס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לסקס אנאלי הומוסקסואלי

יש עם מי לדבר
    28/08/2011

שלום ראובן,
    קודם כל רציתי לציין שבתוך דבריך ניכרת דאגה אמיתית לבן הזוג שלך, וזה ראוי להערכה.
    לשאלתך, דם בפי הטבעת כשלעצמו לא בהכרח מעיד על כאב. כמויות מזעריות של דם יכולות להיות עדיין במסגרת מצב תקין, שכן מדובר באיזור מאוד רגיש ועדין, אך כמויות גדולות יותר עלולות להצביע על בעיה רפואית, ויכול להיות שכדאי לבן הזוג שלך להתייעץ עם רופא מומחה בנושא. אני וודאי לא אנסה לעשות אבחון בהתכתבות, זה יהיה חסר אחריות מצידי. דבר אחד בטוח – אם לאחר קיום היחסים הוא במשך זמן רב לא מסוגל לחזור ולקיים איתך יחסי מין מלאים כי כואב לו, זה וודאי אינו מצב אופטימלי. ציינת שאתה "יודע" איך הוא מרגיש, כי הוא גונח מכאבים. אך לא ברור לי האם יוצא לך גם לדבר איתו על הנושא.
    חשוב מאוד שתזכרו שיחסי מין לא חייבים להיות "הכל או כלום", ויש עוד הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות במיטה וליהנות מהם, ושלא כוללים מין אנאלי. המצב האידאלי הוא כמובן, כששני הצדדים נהנים. ועם זאת, כשזה לא מתאפשר – ניתן לשאוף למצב שבו האחד נהנה והשני אינו סובל – והוא וודאי עדיף על מצב שבו אחד נהנה והשני סובל. ובמקום הזה חשוב מאוד שתהיה קשוב לצרכים שלו.
    ברמה הפרקטית – אני מניח שאתרי פורנו לגייז הם לא המקור המתאים ביותר ללמוד "טכניקה". הטכניקה היא דבר מאוד אישי, ומה שמתאים לאחד – לא בהכרח מתאים לאחר. לכן חשוב מאוד שתהיו קשובים זה לצרכים וליכולות של זה, ותהיו מספיק פתוחים אחד עם השני כדי לדבר על הנושא, ומתוך כך גם להגיע לפתרון שיתאים לכם. יכול להיות שהכנה מוקדמת ממושכת יותר תוכל לעזור לבן זוגך, יכול להיות שלפני החדירה אפשר להתחיל עם אצבע ואז שתיים – איני סקסולוג, ולכן אני לא יכול לתת לכם פתרון מוכן – המטרה שלי היא דווקא לעודד אותכם לגלות דברים זה על זה בכוחות עצמכם, מתוך דיאלוג, שיחה פתוחה וגלויה, שיתוף. ואם שום דבר לא יעזור – נסו להיעזר ברופא סקסולוג שיוכל להשיא עיצות פרקטיות.

בהצלחה,
    אלון,
    יש עם מי לדבר,
    קשב ומידע לקהילה הגאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק
    אילנית
    31/07/2011

שלום,אני(23) ובן זוגי(28) יוצאים יחד כ-3 שנים וגרים יחד כ-שנה וחצי. בתחילת הקשר נהגנו לקיים יחסי מין בתדירות די גבוה לאחר חצי שנה בקשר החלה הדרדרות מפעם בשבוע לפעם בשבועיים לאחר מכן פעם בחודש ואף פעם בחודשיים...למשך תקופה ארוכה האשמתי את עצמי והייתי מאד מתוסכלת אם זה משהו במראה שלי,בצורת ההתנהגות שלי לאחר תקופה ארוכה שבן זוגי מתחמק מקיום יחסי ורואה כי המצב משפיע עלי לרעה הוא אמר לי "פשוט לא בא לי" ישבנו ודיברנו על המצב והוא הבהיר לי שפשוט אין לו חשק קיבלתי את זה בהבנה ועם כל הסבלנות וההבנה שבעולם עדיין לא הגענו לפתרון... הוא ניסה ללכת לפסיכולוגית היה אצלה כ-4/5 מפגשים היא טענה שהוא סובל מדיכאון ברמה מאד מאד נמוכה,היה לו מאד קשה ללכת כל שבוע למפגש אצל אדם זר ולפתוח את הלב ולכן הפסיק את הפגישות עימה.
    מאז שום דבר לא השתנה אנחנו מקיים יחסים אחת לחודש(במקרה הטוב) יותר לכיוון אחת לחודשיים.כרגע למשל לא שכבנו כבר חודשיים+..
    לאחרונה הוא גם הפסיק לגעת בי בליטופים ונשיקות כי כל צעד מיני שהוא עושה אני מפרשת כרצון לקיום יחסים אז אפילו את המגע המינמילי הוא הפסיק כדי שאני לא ארצה לשכב...
    המצב מאד רגיש וקשה לדבר איתו על זה לפני כשבועיים הוא אפילו רצה לסיים את הקשר בינינו כי הוא אינו יכול להתמודד עם תחושת התסכול שיש לו מכך שאני מתוסכלת..
    הוא אמר לי שלפסיכולוג הוא לא רוצה ללכת קשה לו עם זה נפשית הצעתי טיפול זוגי והוא היה מאד נגד בעמדה מאד פרימיטיבית "אני לא נשוי 30 שנה אין סיבה שאלך לטיפול לזוגי"...לשנינו קשה מהמצב ודי מתעלמים מהבעיה על פני השטח ובשגרת היומיום. אך שנינו בתוכנו מודעים לקיומה... קראתי מאמרים וחשבתי כי אולי מדובר במאניה דיפרסיה ,נוסף על הדיכאון(שמצאה הפסיכולוגית) גיליתי לאחרונה שאימו סובלת ממחלה זו וחקרתי את הנושא יש לו סיפטומים שמתאימים למחלה כמו מחלת קניות מטורפת של דברים שאינם הכרחיים ויקרים מאד כמו למשל לרדת לסופר לקנות חלב ולחזור עם מחשב חדש (שכבר יש 3 בבית...) לפעמיים יש לו מצבי רוח משתנים אך השבו את תשומת ליבי כי במאינה דיפרסיה אין חוסר חשק מיני אלא עודף חשק...
    באמת אובדת עצות ולא יודעת ממה תופעת החוסר חשק נובעת...אשמח לקבל את חוות דעתכם לטיפול בנושא.
    תודה רבה,אילנית.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/08/2011

אילנית
    הפסיכולוגית איבחנה וזו זכותה.
    לי לא ברור אם בנזוגך מדוכא או או סתם בלי חשק מיני אלייך.
    תשובה לשאלה זו יכולה להינתן בפגישה זוגית.
    מה הוא חושב על הדיכאון שמצאה הפסיכולוגי?
    אין פיתרון ברשת אלא לפנות לבדיקה אצל איש מקצוע.
    מה הוא עושה עוד חוץ מלא לקיים איתך. את נהנית מהקשר המיני הזה או מששהו אחר?
    דברי איתי עלייך לא עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך..קצת על עצמי

אילנית
    02/08/2011

אני מאד רוצה לפנות לייעוץ זוגי אך הוא לא מוכן...
    אני מאד אוהבת אותו ואם נוציא את עניין המין לרגע גם מאד טוב לי הוא מספק אותי מכל הבחינות הוא החבר הכי טוב שלי...אבל בכל זאת אי אפשר להתעלם מעניין המין...
    קיימתי יחסי מין לפני כשנה עם בחור שהיה לי איתו קשר מיני בעבר אך לאחר מכן חזרתי הביתה מתוסכלת עם הרגשה נוראית של בגידה...
    כמובן שלא סיפרתי על כך לבן זוגי אך מאז אפילו לא חשבתי לפנות לגבר אחר...
    אני מאד מתוסכלת מהמצב...חשבתי כבר לנקוט בצעד חריף כמו למשל לעזוב את הבית ולעבור להורים שלי עד שהוא יחליט מה לעשות עם עצמו אבל קשה לי עם זה נפשית... המחשבה של לעזוב אותו ומה יהיה אם הוא לא יטפל בבעיה..אז מה לא נחזור?!
    קשה לי מצד אחד לעזוב אותו אבל מצד שני מאד קשה לי להשאר אני הולכת לישון כל לילה במין אכזבה...אני מצפה להיות עם בן זוגי במיטה ולקיים יחסים..
    אני בטוחה שהוא נמשך אלי הוא מנשק,מחבק ומלטף המון..אם אני ישנה עם חולצה הוא מבקש ממני בלילה להסיר אותה על מנת שיוכל לחבק אותי ולהרגיש אותי ולא את החולצה.. אני בטוחה שהוא נמשך אלי אבל לא משנה מה אני אעשה כדי לקדם את החיבוקים למין הוא עוצר אותי...

היו בעבר מצבים שבהם התחלתי במין אוראלי והוא ביקש ממני להפסיק....למרות שכתוצאה מכך הייתה לו זקפה...הוא ביקש להפסיק הזקפה ירדה ושם זה נגמר...
    זקפה יש לו..הוא לא סובל מאין-אונות...פשוט לא בא לו...
    השבוע שכבנו במיטה התנשקנו בתשוקתיות דבר שמאד התגעגעתי אליו ופתאום משום מקום הוא עצר אותי ואמר די את מתחרמנת מזה ולא בא לי...
    איך אפשר להתמודד עם משפט "לא בא לי!??!"
    עוד דוגמה היא שטסתי לחול לחודש וחצי כשחזרתי הייתי בטוחה שאחרי כלכך הרבה זמן שלא התראינו הוא יאסוף אותי מהשדה וישליך אותי למיטה..הוא אכן אסף אותי מהשדה את המיטה ראיתי רק אחרי שבועיים כלומר שגם הגעגוע לא עשה לו חשק ושוב עברו להם חודשיים עד ששוב שכבנו....
    אני יכולה להעיד על עצמי שאני אדם מאד מיני,עוד לפני שהתחלנו לצאת,אני אוהבת מין,נהנת ממין ומבחינתי כל אם לא מקיימים יחסים פעמיים/שלוש בשבוע משהו לא בסדר...אבל מתחילת הקשר הבנתי שהוא לא כמוני והרפתי,התפשרתי,באתי לכיוונו אבל מכאן ועד לפעם בחודשיים וגם הפעם בחודשיים הזו היא די כדי "להשתיק" אותי לחודשיים הבאים.
    אני מאד מתוסכלת..איך מתמודדים עם זה"? איך אני גורמת לו לטפל בבעיה בלי לפגוע ביחסים שלנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך..קצת על עצמי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2011

אילנית שלום,
    אלו היחסים שלכם. את,צריכה להיות נחשקת ורצויה זה עולה מתיאורך.
    הוא לא ברור. משהו במין שלו לא ברור. הוא יודע את ה"עבודה". אין לו עונג מלספק את תאוותך.
    אם לא תימצאו דרך להידבר הסוף בלתי נמנע.
    טוב לפנות לעזרה כי הצורך שלך להיות רצויה ונחשקת לא נענה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפנקי את עצמך

mosha
    08/08/2011

בדיסקרטיות שמרי על המשפחה...ואל תותרי על מנעמי החיים...עכשיו זה תלוי בך. בהצלחה.....ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבובל, עזרה בבקשה!
    אהרון
    27/07/2011

אני אהרון, בן 13 יחסית מפותח מינית. בערך מגיל 12 אני בתחלתי להימשך, לכפות רגליים של חברים שלי, ואילו כפות רגליים של בנות לא מעניינות אותי כלל. צפייה בסירטונים שונים עם כפות רגליים של ילדים בעיקר אבל גם גברים גורמים לי להנאה ולזקפה. כשאני רואה כפות רגליים גדולות בדכ אני מרגיש צורך לבהות בהם, ולצערי הדבר אינו נכון לגבי חזה של נשים. אם כי אישה תמיד נראתה לי דבר יותר יפה ומוצלח מגברים עוד לפני התפתחות המשיכה המינית. האם זה אומר שאני הומוסקסואל או ביסקסואל..? עזרה בבקשה!

תודה רבה, אהרון!

לקביעת תור
    סגירה
    מבובל, עזרה בבקשה!

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה

אהרון
    27/07/2011

ישנה דרך כלשהי שיכולה לגרום לי להימשך לחזה של אישה...?

שוב תודה אהרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבובל, עזרה בבקשה! - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/07/2011

אהרון זה אומר שאתה מסתכל אל כפות רגליים ומתעורר מינית. אתה מסתכל למטה ומתעורר. אתה לא בדיוק עושה קשר עם בעל כפות הרגליים ולא מתקרב אליו. אתה מתעורר מינית.
    העזרה לתיתה לך היא במרפאה ולא במשפטים על מסך מחשב. בוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    אורטל
    24/07/2011

אני נמשכת לנשים זמן רב במקביל גם קצת לגברים.. בכל פעם שיוצא לי מפגש עם גבר אני לא נהנת מינית,עם האשה יותר נהנת..
    אני בארון זמן רב..אני מאוד רוצה לצאת,אך,ההורים שלי,אני יודעת שהם לא יקבלו את זה..אני נמצאת בתוך מסגרת כזאת של שקר יומי...אני משקרת לעצמי שאני אוהבת גברים כי זה ניראה נורמאלי מה שטבעי לחלוטין... אבל המשיכה ההרגשה שאני מרגישה כלפיי רישה היא יותר חזקה ועצומה לעומת גבר..
    אני לא יודעת אם יבוא יום ואני אספר להם..
    אני לא יודעת באיזה צורה להגדיר את עצמי...
    תוכל לעזור לי ?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תשובה לאורטל

קובי - יעמ"ל
    25/07/2011

שלום אורטל,

קראתי את מה שכתבת.
    לא ציינת בת כמה את - עניין די מהותי בהקשר של יציאה מהארון - אך אנסה לענות לך בכל מקרה.

נראה שאת די בטוחה במשיכתך לנשים. זוהי נקודת פתיחה מצויינת.
    ציינת שהתנסית מינית עם נשים ועם גברים - אך מה לגבי קשר רומנטי? האם ניסית לנהל קשר רגשי עם נשים או רק עם גברים?
    זהו עניין שכדאי לבחון, ושאולי יעזור לך למצוא את הדרך להגדיר את עצמך.

את כותבת שאת רוצה לצאת מהארון, אך השאלה היא לא רק אם הם יקבלו את זה או לא, אלא גם אם את מוכנה לספר להם.
    ישנם שיקולים רבים כשחושבים על יציאה מהארון. אם ישנה תלות כלכלית בהורים, צריך לגשת לעניין בזהירות רבה. את גם צריכה להיות מוכנה להתמודד עם שאלות קשות ועם תגובות לא אוהדות.
    ולא, אני לא מנסה חלילה להניא אותך מהעניין. בבוא היום, כשתרגישי שאת מוכנה נפשית וכלכלית להתמודד עם ההשלכות, תהליך היציאה מהארון יכול להיות משחרר ומועיל.

אשמח לשמוע עוד פרטים, ולענות על עוד שאלות במידה וישנן.
    את מוזמנת גם להתקשר אלינו, ל"יש עם מי לדבר", קו הקשב והתמיכה של הקהילה הגאה.
    אנחנו זמינים בימים א'-ה', בין השעות 19:30-22:30, בטלפון: 03-6205591.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורטל - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/07/2011

אורטל שלום
    אני אפילו לא מבין מה קורה לך מכתיבתך. אין לי תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה קורה לי
    ראסי
    19/07/2011

אני עובר טיפול הרמונאלי ואני מקבל כל חודש זריקת טוסטיוואון ויומיים אחרי הזריקה אני מתחיל להרגיש דחף מיני ענק וללא הפסקה ומרגיש שכל הנשים בעולם לא יספקו אותי ולמשך חודש ימים נמשך הדחף הזה ללא הפסקה ואם אני לא לוקח את הזריקה אני לא יכול לקיים יחסים עם אשתי ולא מגיע לזקפה וברגע שאני מפסיק את הזריקה מתחיל אצלי נשירת שער מכל הגוף אנה יעצו לי מה עליי לעשות להמשיך בדחף המיני או להפסיק את הזריקות ניסנו להפחית את המינון אבל במינון הקטן ביותר זה קורה לי????????

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה קורה לי

הוספת תגובה

• לא יודע מה קורה לי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/07/2011

ראסי
    מי שרושם לך טיפול הורמונאלי אמור לתת לך תשובה.אין בפורופ ייעוץ רפואי לתלונותיך, תשאל אותו/ה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בטן ומחשבות על מין
    דוד
    17/07/2011

שלום
    האם כאב בטן תחתונה אחרי מחשבות על מין וללא קיום יחסי מין יכול ליצור בעיה בגוף? אני בן 25.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן ומחשבות על מין

הוספת תגובה

• כאב בטן ומחשבות על מין - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/07/2011

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטישיזם טרנסוויסטי
    אני
    17/07/2011

אני נשוי ואב לילדה....
    יש לי כבר המון זמן פטיש ללבישת בגדי נשים, הדבר גורם לי גירוי מיני ותחושת סיפוק, אך ברגע שאני מגיע לסיפוק מיני - ראה ערך אורגזמה :-) , יש לי דחף חזק להעיף מעליי את כל הבגדים האיפור וכד'(ועדיף שאני לא אמשיך לפרט)
    סיפרתי לאשתי על הפטיש שלי(עם לחץ קליל שלה) ובאופן "מוזר" היא לא ממש אהבה את זה...
    היא חושבת לדעתי שאני רוצה להיות אישה ולמרות כל הסבריי שמדובר בפטיש מיני, היא מתקשה להאמין
    אנחנו מעוניינים לקבל המלצה למטפל באיזור חיפה מיני וזוגי.
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    פטישיזם טרנסוויסטי

הוספת תגובה

• פטישיזם טרנסוויסטי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/07/2011

אני,
    נטייטך להקבל "אישור" פנימי לעינוגך המיני כגבר כשאת "מחופש" לאישה ראויה להערכה ושיתופך את רעייתך מחוויה ראוי להערכה על ידה ולא לביקורת.
    באיזור חיפה חפש ברשימת מטפלי איטם שם ותיפנה.
    בהצלחה לשניכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מטפל ספציפי שאתה אולי מכיר?

אני
    18/07/2011

לא מצאתי באתר שלהם

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מטפל ספציפי שאתה אולי מכיר? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/07/2011

אין באתר איטם מטפל תחת הכותרת המדויקת של מה שאתה מגדיר.
    ברגע שהגדרת אתה יוצא למסע ארוך שכולל את זהותך המינית ואת קשרייך עם עצמך.
    מטפל לעניין זה הוא שותף למסע ומישהו שאתה לא מתבייש ממנו במיניותך כמו מאישתך.
    חיפוש מוצלח . בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מהסתקרנות
    אדם כלשהוא
    14/07/2011

האם נטייה מינית היא דבר שמשתנה מאדם לאדם? זאת אומרת, אם יש מישהו שעברה עליו חוויה גייזית שגירתה אותו והחליט שהוא הומו, יכול להיות אדם שתקרה לו אותה חוויה או חוויה דומה, שגם כן תגרה אותו, אך הוא לא יהיה הומו?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מהסתקרנות

הוספת תגובה

• שאלה מהסתקרנות - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/07/2011

התשובה היא כן.
    העניין שאנחנו מגלים את הזהות המינית אינו ממוחשב.
    דורות רבים של פסיכולוגיפ, פילוסופים ואחרים ניסו ומנסים להבין.
    יש רבים שאוהבים לדבר ולהידבר על הנושא על זהותם שלהם ועל הזהות של האחרים.אין תשובה מוחלטת וזה כנראה חלק מהכיף של ללכת בדרך החיים.
    תהנה אתה משלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה