פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר עלי
    מבולבל
    30/12/2011

מגיל הגן בערך אני זוכר משיכה מינית לבנות, ופנטזיות מיניות עליהן(עד כמה שהן יכולות להיות מיניות בגילאים האלה). משיכה מינית לבנים הייתה גם כן, אך הרבה פחות. מאוחר יותר, היא הורגשה יותר. במהלך בית הספר היסודי לא ממש שמתי לב למשיכה המינית(למרות שיש לומר, בנות עניינו אותי הרבה יותר מהבחינה הזוגית). בגיל בו מבינים מהי משיכה מינית ועוררות מינית, הבנתי שאני נמשך לגברים. לא ידעתי כמה, לא ידעתי אם גם או רק, לא התעסקתי בזה.
    בין כיתה ו'-ז' בערך התחלתי לצפות בפורנו. בהתחלה היה זה פורנו הטרוסקסואלי. אני מניח שהוא סיפק אותי, כי הצפיה בו הייתה די קבועה והגעתי ממנה לפורקן, אך לאט החל הפורנו ההומוסקסואלי לתפוס את מקומו, והוא הפך ל-80% מהפורנו שצרכתי. גם הפנטזיות והעוררות המינית במציאות היו בהתאם - שמתי לב מבחינה מינית הרבה יותר לגברים. לעומת זאת המציאות הרומנטית שלי הייתה שונה. היו לי בנות זוג, נהניתי איתן והרגשתי שלם עם הקשר. התרגשתי מהמגעים ומהנשיקות. כלל לא הרגשתי כאילו אני מכריח את עצמי או מנסה להוכיח לעצמי משהו.
    בכיתה ט' בערך התאהבתי במישהי. אין ספק שזאת אהבה אמיתית, שכן אפילו הכחשתי אותה בהתחלה, עקב הקירבה הידידותית הרבה שהייתה בינינו, אך לא יכולתי להתכחש לה בהמשך. הרגש האמיתי ביותר שהרגשתי. האהבה הזאת מלווה אותי עד עכשיו - כיתה יא'. עם הזמן התחלתי לרצות גם מגע מיני איתה, וכל מגע בינינו או סיטואציה הכי קטנה שמתפרשת אצלי כרומנטית גורמת לי לעוררות מינית(זקפה).
    לפני חודשיים החלה אצלי חרדה שמא אני הומוסקסואל. כמעט נכנעתי למחשבות, אבל הבנתי ש.. הי, שנתיים שאני מתעורר מינית מחיבוק מסכן איתה(לא יכול לספור תפעמים שהייתי צריך לקחת חצי צעד אחורה בשביל שהיא לא תרגיש), אני רוצה מגע מיני איתה, אני אוהב אותה כמו שלא אהבתי מעולם(אהבה שגם עלתה לי בכאב וגם נתתי לה ביטוי בהרבה אופנים בחיים שלי באותן שנתיים שלוש). מה אם הדחקתי, בלי לרצות ובלי לשים לב, את המשיכה המינית שלי לנשים? אז בעקבות המחשבות האלה הלכתי לפורנו הטרוסקסואלי ובחנתי את עצמי. וגם בלי פורנו ניסיתי לפנטז על נשים(ועליה), והי, הכל עובד ועומד, אני נהנה וגומר. אז מה זה? ייתכן שהיה חסם רגשי שמנע ממני להסתכל באופן מיני על נשים כל הזמן הזה, ועם זאת המשיכה תמיד הייתה שם? אני רק אציין שלפני זה כשהייתי מנסה לפנטז על בנות שאני מכיר ישר הדחקתי את המחשבות, הרגשתי לא נעים עם עצמי, כאילו אני "מזלזל" בבנות האלה. מצד שני, בבנים לא אכפת לי "לזלזל", שכן הצרכים הרומנטיים, ה"מכבדים" יותר מבחינתי, היו אצלי מאז ומעולם רק מבנות. יתכן שזהו בעצם החסם הרגשי, אם קיים? שזו הסיבה שלא התעוררתי מינית מבנות באופן בו התעוררתי מבנים? האם זהו מצב הגיוני? האם כלום לא היה מודחק והמשיכה המינית היא בעצם שונה בתכליתה? כך שמבנות אני אתעורר מינית במצבים רומנטיים בלבד ועל בנים אוכל להסתכל באופן מיני בלבד? האם אני ביסקסואל הטרו-רומנטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר עלי

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - בן 17

מבולבל
    30/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר עלי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/12/2011

אתה בן 17?!
    חייך המיניים מלאים סקרנות ותהפוכות. לא ניתן לדמיין שמשעמם לך בדרכך בעולם.
    מה דעתך לתת לזמן העובר לאפשר לך להתפתח הלאה ולא להכנס למלכודת של התחייבות לתפקיד או עמדה רק תזרום ותמשיך להתבונן ולכתוב.
    יש הרבה יועצים גם בפורום הזה שישמחו לייעץ לך בדרכך. תבחר מה אתה צריך. ותזכור שהזמן אינו עוצר. העיקר תהנה מהדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייתי..

מבולבל
    31/12/2011

אני משום מה לא מצליח לתת לעצמי להיות בסדר עם הבלבול שלי. אני לא סתם "מבולבל", אני חרד ואובססיבי, ולא מצליח לצאת מזה.
    אז שמתי לב שאני בהחלט יכול להתחרמן גם מנשים, אבל אז מחשבות אחרות נכנסות לראש - "מה אם אתה מתחרמן כי אתה לא במודע מדמיין אותן כגברים?" או "מה אם אתה מתחרמן מחלקים נשיים שמזכירים גוף גברי?" או "מה אם אתה מתחרמן מאישה שמקבלת אורגזמה כי אתה בעצם מדמיין את עצמך כאותה אישה לא במודע?" או "מה אם בתת מודע אתה בעצם רואה את עצמך בנשים האלה?". כל פעם החרדה מתחלפת.. אין לי מושג מאיפה המחשבות האלה הגיעו, תמיד הייתי שלם עם עצמי כגבר, אפילו כגבר גברי, אהבתי את הגוף שלי כגוף גברי, הזדהיתי פיזית עם חברים, הייתי מרוצה מאיבר המין שלי. המחשבות הטורדניות לא עוזבות! יתכן שאני ביסקסואל עם HOCD? האפשרות הזאת הועלתה בעבר אבל לא כל כך קיבלתי אותה, כי כן יש לי משיכה מינית לגברים, אבל עם זאת יש לי משיכה מינית לנשים, וכל פעם מחשבה אחרת מערערת לי את זה. נמאס לי מהחרדות האובססיביות האלה. אני כבר חודשיים בבלגאן הזה, מנסה לשים לב אם יש לי תנועות נשיות, מנסה לשים לב אם זה עושה לי את זה כשאני מדמיין את עצמי כאישה שגבר מענג אותה, מנסה לשים לב לקול שלי, להתנהגות שלי אם הם נשיים או גבריים, נכנס לחרדה כל פעם שאני רואה גבר מושך, כל פעם שאני רואה אישה מושכת יש קול שאומר לי "אתה סתם מנסה להוכיח לעצמך שאתה נמשך לנשים". נמאס לי מזה. באמת יתכן מצב של HOCD גם אם אני ביסקסואל ויש לי משיכה מינית לגברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייתי.. - מבולבל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/01/2012

אין לי תשובה לבילבולך בפורום זה.
    אם אתה אכן רק בן 17 אולי תפנה לייעוץ מקצועי ותקבל עזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נער בן 15- הומו ?
    אבא
    22/12/2011

שלום
    אני אבא מודאג :בני בן 15 החליט כי הוא הומו וכי הוא חש בכך כבר מגיל 8....
    יתרה מכך- הוא הודיע על כך לכל חבריו
    האם זהו דבר "טבעי" לנער לחוש כך ולפעול כך ?
    מה אנו כהורים יכולים וצריכים לעשות כדי לשמור על בריאותו הנפשית והפיזית ?
    רב תודות
    אבא מודאג

לקביעת תור
    סגירה
    נער בן 15- הומו ?

הוספת תגובה

• נער בן 15- הומו ? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/12/2011

אבא
    זהו חלק מחייך כאב לדאוג ולהיות חסר אונים להשפיע על התוצאות של זהותו של בינך.
    טוב להעזר באנשי מקצוע שיקשיבו ויאפשרו לך לספוג את חוסר יכולתך לשנות א העבר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לאבא המודאג

יש עם מי לדבר
    23/12/2011

קודם כל, כל הכבוד לך שאתה בא ומתייעץ מה עושים. מהפניה שלך כאן בפורום מורגש מאוד שאתה דואג לילד שלך, ושטובתו עומדת לנגד עיניך וחשובה לך ביותר!
    לשאלתך אם זה טבעי – בהחלט, רובינו מגלים את המיניות שלנו, ובכלל זה גם את הנטיה והמשיכה המינית, בגיל ההתבגרות. ומי שמגלה כי נטייתו המינית אינה כלפי בני המין השני, יוכל לעיתים קרובות להבחין בכך בדיעבד, עוד בגיל צעיר יותר, אחרי שהבין כי הוא "כזה", שונה. טבעי והגיוני מאוד שזה יקרה בגיל ההתבגרות, כשם שטבעי שתגלה אם בנך, למשל, שמאלי או ימני – בגיל שבו הוא לראשונה אוחז בידו בכף או בעפרון.
    מזה שבנך סיפר זאת גם לחבריו, אני מסיק שהוא לא עשה זאת רק כדי להרגיז אותך, אלא כי כבר זמן רב הוא חש שזה מה שהוא, וכעת הוא גם בחר לשתף בכך את הקרובים לו, כולל את הוריו. כלומר הוא לא "החליט" להיות הומו, כמו שהוא לא החליט להיות ימני או שמאלי. זה מה שהוא! מה שהוא כן החליט עכשיו, זה לספר לכם. אני יכול להניח שהוא עשה את זה כי הוא לא רצה לשקר לכם, אבל גם כי הוא סמך עליכם שתדעו לקבל את זה ולתמוך בו. ולכן, אני חושב שהדבר הכי טוב שתוכלו לעשות כעת למענו, זה להגיד לו שאתם ההורים שלו ואתם אוהבים אותו כמו שהוא, ומבחינתכם הוא היה ונשאר אותו בן אהוב שאתם הבאתם לעולם – כי סביר להניח שזה הדבר שהכי חשוב לו לשמוע מכם, לדעת שאתם אוהבים אותו בדיוק באותה מידה כמו קודם, ולא לראות אתכם מתאכזבים.
    לכם כהורים, אני מניח, הדבר הכי חשוב הוא לרוות ממנו נחת. לראות שהוא תלמיד טוב בבית הספר, ובהמשך הדרך לראות אותו רוכש מקצוע, מתפרנס, בונה את חייו ונהיה בן אדם עצמאי. ואם ירצה בכך, הוא יוכל ביום מן הימים גם להקים תא משפחתי ולהביא ילדים לעולם. חשוב שתזכרו, אין כל סיבה שכל הדברים האלה יימנעו ממנו בגלל משיכתו לבני מינו!
    ועוד דבר אחד חשוב לסיום: אם תמיכתו בכם ותמיכתכם בו אינם מספיקים לכם, תדעו שלכל אחד מכם יש עוד כתובות חשובות כדי לשתף ולהתייעץ: עבורו זהו ארגון הנוער הגאה, המקיים עשרות קבוצות מפגש ופעילויות מודרכות לבני נוער בכל רחבי הארץ, ועבורכם זהו ארגון תהל"ה – תמיכה להורים של לסביות והומואים – שמקיים אף הוא קבוצות מפגש ותמיכה להורים, וגם מעניק מענה טלפוני להורים שלא רוצים או לא יכולים להגיע למפגשים.

המון בהצלחה לכם ולא בדרך החדשה!
    אלון,
    יש עם מי לדבר, קו הקשב והמידע לקהילה הגאה
    03-6205591

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש לי!? בבקשה לעזור!
    דני
    20/12/2011

אני משתגע כבר מעצמי אני כבר בן 17 לפני שנה חשבתי שה יעבור וזה עניין של זמן אבל פשוט זין מחרמן אותי! לראות זין חלק ויפה עומד פשוט עושה לי את זה ובא לי למצוץ אותו כל כך זה נראה לי פשוט חוויה מדהימה ואחרי זה שהוא יגמור לי על כל הפנים! זה נראה לי הדבר הכי כיף שיש באמת! אני כל הזמן מפנטז על זה ועל זה שהייתי רוצה שיאנסו אותי שתי כושים עם זין גדול ויפה ושייגמרו עלי ובתוכי. ופשוט לא באמת בא לי להיות ככה לא בא לי להיות הומו אני לא הומו, אני אוהב בנות הם מחרמנות אותי הרבה יותר במציאות, זה קורה לי לרוב רק שאני לבד עם עצמי , מה לעזעזל אני אמור לעשות האם אני הומו או שזה סתם עניין של זמן?? מה קורה לי?????
    אני באמת לא יודע מה לעשות אם זה בבקשה תעזרו זה פשוט באמת נראה לי חוויה מדהים שייאנסו אותי בכוח ובאגרסיביות ויישלטו בי כמו זונה מאיזה סרט פורנו ושאחרי זה יגמרו עליי בתוכי ובפה שלי ולבלוע את זה ....
    אבל אני לא רוצה לרצות את זה!1! או לחלום על זה או לפנטז על זה ! לא רוצה להיות גיי!

לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי!? בבקשה לעזור!

הוספת תגובה

• מה יש לי!? בבקשה לעזור! - תשובה

יש עם מי לדבר
    21/12/2011

שלום דני,
    קודם כל, זה מאוד אמיץ מצדך ששיתפת אותנו בפנטזיות הכי כמוסות ובדאגות שלך, וזה דבר נהדר שאתה בא ומתייעץ, ובודק דברים לפני שאתה הולך ומממש אותם. אתה גם נשמע בחור סקרן מאוד, וזה נפלא!
    איני יודע לקבוע אם אתה הומו או לא, ואני גם חושב שזה לא מאוד חשוב, ובעיקר – עדיין מוקדם מדי. אתה בן 17, וזה הגיל שבו בני נוער רבים מגלים את מיניותם. ההורמונים משתוללים, ולוקח קצת זמן להבין מי אתה ומה אתה, מה טוב לך ומה לא, מה עושה לך את זה ומה לא, וכו'.
    לא אמרת אם יצא לך להתנסות בחוויות מיניות עם גברים. יכול להיות שיש דברים שאתה מפנטז עליהם, אבל אם תנסה לממש אותם, תגלה שזה הרבה פחות מהנה ממה שדמיינת – לפעמים יש פנטזיות, שהן הכי מהנות רק כל זמן שהן נשארות בדמיון. מאידך, יכול גם להיות שתגלה שזה הדבר הכי נכון ומתאים לך. יכול להיות שיש בך משיכה גם לבנים וגם לבנות, יכול להיות שהמשיכה שלך לבנים היא רק מינית, ולבנות יש לך גם משיכה רומנטית ורגשית, והרי זה לא ממש אותו דבר. יכול גם להיות שהמצב בדיוק הפוך. ויותר מזה, גם אם ייצא לך להתנסות במגע מיני עם גברים, זה עוד לא אומר שאתה הומו. תן לעצמך את הזמן הזה, תצא, תחווה, תחקור ותהנה! מה שקורה לך, הוא הדבר הכי טבעי והגיוני, ומאוד אופייני לגילך, כולל הבלבול, והרצון לדעת ולהבין. תשתדל לא לחפש הגדרות בשלב הזה, תן לעצמך קצת זמן.
    מה שכן חשוב לי להדגיש, זה שעם פנטזיות של כוח, שליטה ואגרסיביות כדאי מאוד להיזהר, כי זה עלול להביא אותך למצב מסוכן. המציאות לא תמיד טובה כמו הפנטזיה, ונדרשת מידה לא מבוטלת של זהירות, ניסיון ובגרות כדי להתמודד עם דברים כאלה בהצלחה. והכי הכי חשוב – להקפיד על יחסי מין בטוחים ומוגנים.

בהצלחה!
    אלון,
    יש עם מי לדבר,
    03-6205591

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

דני
    22/12/2011

אני חושב שאתה צודק בקשר לזה שאני נמשך לבנים מינית למרות שנראה לי שזה קורה רק שאני חרמן ואני בחיים לא יכול לדמיין אותי עם חברים שלי אולי בודדים מהם וזה דיי מפריע מה אתה ממליץ לי לעשות?? ללכת ולהתנסות?? או פשוט לתת לזמן לעשות את שלו?? וגם אני מפחד שאם אני ינסה אז יהיה לי קשה לחיות עם זה וזה הרי ברור שאני יסתיר את זה ככל שאפשר ואני אפילו לא רוצה לחשוב על לחיות בפתיחות עם העולם ולספר לכולם על דברים כאלה כמו אנשים שיוצאים מהארון
    ועוד משהו, זה קורה לכל בני נוער במהלך ההתבגרות או שרק חלק מהם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יש עם מי לדבר
    23/12/2011

שוב שלום דני,
    החששות שלך מאוד מובנים, ואני מניח שהם נובעים מזה שאתה מבולבל.
    אני לא הלכתי לשאול את "כל בני הנוער" אם זה קרה להם או לא, אבל הבלבול הזה וודאי קיים, והוא נפוץ. בדיוק כמו שיש אנשים שמגיל צעיר יודעים שהם רוצים להיות רופא, טייס או כבאי, ויש כאלה שלא מצליחים להחליט מה הם רוצים לעשות בחיים עד גיל מאוד מאוחר, ולעיתים אף משנים כיוון בקריירה בגיל מבוגר.
    המזל שלך הוא שאתה לא חייב להחליט כאן ועכשיו. שלא כמו במקרה של בחירת מקצוע, שבו בנאדם נדרש לעשות החלטה ואז לדבוק בה לאורך הדרך, אתה לא צריך כרגע להתחייב על שום דבר. אתה יכול להמשיך ולגשש את דרכך, וגם אם תנסה דבר כזה או אחר, זה לא הופך אותך ל-"כזה", אלא לכל היותר ישאיר אותך עם חוויה חד פעמית, או תלת-פעמית, או מה שזה לא יהיה, בדיוק כמו שצפיה אקראית במשחק של הפועל או מכבי לא בהכרח תהפוך אותך לאוהד של אותה קבוצה.
    אני לא בטוח אם הזמן יעשה את שלו ככה סתם. אני מתרשם שיש לך פנטזיה מסויימת, ואתה מגלה סקרנות רבה לגביה. אני נוטה להאמין שבמקום להדחיק אותה בתקווה שהיא תחלוף מאליה, אולי עדיף לנסות לממש אותה ואז לבדוק אם זה היה טוב או לא, אם נהנית, אם זה עושה לך את זה, או שתגלה שזה ממש לא זה, ותוכל לסמן וי ולדעת שזה לא בשבילך. כמו לשתות בירה - יש אנשים שאוהבים את זה ויש אנשים שלא, אבל *אתה* לא תוכל לדעת אם זה טעים לך או לא, אם לא תנסה.
    וגם אם תגלה שזה עושה לך את זה - זה ממש לא אומר שלמחרת אתה חייב לרוץ ולספר לחבר'ה. הגיוני שתשמור את זה לעצמך, במיוחד כל עוד אתה מבולבל ולא סגור על עצמך. אני לגמרי מסכים איתך, שהיום אתה עוד לא בהכרח נמצא בשלב שבו אתה אמור לספר את זה לכולם. אבל מצד שני, תזכור שגם אם תנסה, לא יצמחו לך קרניים, ואף אחד מהקרובים שלך לא "יראה את זה עליך".
    ולסיום, עוד טיפ קטן, אם יורשה לי: לא חייבים להגשים את כל הפנטזיות בבת אחת. אולי לפני שתרצה להתנסות בלהיות נשלט על ידי גבר אחר, תבדוק קודם אם בכלל זה עושה לך את זה להיות עם גבר אחר. למשל, כמו שאמרת, למצוץ לו ולתת לו לגמור עליך. אולי תגלה שזה טוב רק בדמיון, ופחות במציאות.

והכי חשוב - מין מוגן בלבד!
    שום פנטזיה לא שווה סיכון בריאותי!
    שיהיה הרבה בהצלחה, ותהנה :)

אלון,
    יש עם מי לדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש לי!? בבקשה לעזור! - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/12/2011

דני
    שלום לך יופי שאתה שואל את הפנטזיות הפורנוגרפיות שך. תמיד יימצא מישהו שמכיר את זה ורוצה לעזור כמו שקורה בפורום.
    היעזר בהם כאוות נפשך. חג נרות שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקטל ותפקוד מיני
    ישי הלוי
    17/12/2011

שלום ד"ר וייל

א.
    אני לוקח 200 מ"ג למיקטל ביום , דומני שהלמיקטל גורם לי להפחתת ההנאה המינית ,הייתכן ?
    מהי המלצתך לגבי תהליך הפסקת התרופה- איזה מינון להפחית כל כמה זמן ?
    ב.
    האם וולבוטורין עלול להפריע לתפקוד המיני?

תודה רבה
    שבוע נפלא
    ישי

לקביעת תור
    סגירה
    למיקטל ותפקוד מיני

הוספת תגובה

• למיקטל ותפקוד מיני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/12/2011

ישי,
    שאלותיך טובות שאל את מי שרושם לך תרופות אלה ולא פורום שאינו יודע לענות לשאלות מסוג זה בלא לדעת מי אתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומד בהתחלה, ואז נופל..
    מאיר
    17/12/2011

שלום דוקטור.
    יש לי בעיה כבר כמה חודשים, אני בן 26 ויש לי חברה.
    כשאנחנו מקיימים יחסים, בהתחלה האיבר עומד בסדר גמור, ואז כשמחליפים תנוחה (בדרך כלל כשהיא מעליי) האיבר פשוט נופל, לא מבין למה ??
    המצב הזה גורם לי להמון חרדות לפני שאני נכנס למיטה, ולאחרונה אני נמנע מלקיים יחסים. לפעמים מרוב לחץ, אני גם לא מצליח להחזיק את השפיכה, ואז אני גומר מהר.
    מה לעשות ?

נ.ב: האם עישון מריחואנה רפואית גורם לבעיות מסוג זה ?

לקביעת תור
    סגירה
    עומד בהתחלה, ואז נופל..

הוספת תגובה

• עומד בהתחלה, ואז נופל.. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/12/2011

בעיתך שכיחה. רבים מאבדים זקפה במהלך משגל ותוך שינוי תנוחה.
    האם היותה מעליך קשור לחוויתך המינית כ"נדפק". אתה משתף אותה בפנטזיה ובחרדה? את התוצאה היא חווה באובדן הזיקפה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי
    תומר
    16/12/2011

מאיזה גיל אפשר להתחיל לאונן?

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/12/2011

תומר בוקר טוב.שבת שלום.
    אם אתה שואל אתה כבר יודע שאפשר.
    האם אתה שואל ממתי מותר? או אולי אתה שואל על הפורקן המיני שהאוננות נושאת עימדה? או אולי ממתי מותר לדעת?
    מבחינה ביולוגית האוננות נמצאת בפיזיולוגיה שלנו כאופציה כל הזמן. שאלה טובה לבנים ממתי אני גם שופך כשאני מאונן. אם זו שאלתך הטבע ייתן לך מענה והשפיכה הראשונה תיזכר לאורך השנים. אולי אז תדע לתת תשובה לאחרים על מיניותם הם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייבשות מבאסת
    ליטל
    15/12/2011

במערכת יחסים מזה 4 חודשים.. על פניו הכל טוב, כייף לנו ביחד, אנחנו אוהבים, יש תקשורת מעולה.. מרגישה בטוחה וטבעית איתו וכו'
    הבעיה מתחילה ביחסים האינטימיים...
    (חשוב לציין כי לפני כן היתה לי מערכת יחסים ארוכה של כמה שנים שהסקס היה בה טוב והייתי גומרת)
    מאז שאנחנו שוכבים אני לא מצליחה לגמור מהחדירה אלא רק ממין אוראלי..
    לאחרונה אנחנו נתקלים בבעיה נוספת- אני מאוד מגורה ורטובה בתחילת האקט המיני אבל כמה דקות אחרי החדירה אני פשוט מתייבשת...
    אני לא יכולה לומר שלא כייף לי או שאני לא נהנית אבל אני לא מגיעה למצב של אורגזמה, ויכול להיות שזה משעמם או מייבש אותי באמצע...
    אני לא יודעת מה לעשות כי שנינו מתוסכלים מזה ובדרך כלל או משתמשים בחומר סיכה (ואז אני כבר לא נהנית) או שמפסיקים הכל.
    מה אנחנו יכולים לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    התייבשות מבאסת

הוספת תגובה

• התייבשות מבאסת - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/12/2011

ליטל
    יש חומר סיכה שיוסיף לגירוי ויחזיר לך מה שאבד.
    דברי איתי ב-0544422790

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעב מיני
    יניב
    14/12/2011

שלום . אני הכרתי מישהי ולאחר שבוע יצא לי להיות איתה ובפגישה בשנייה שלנו היה אקט מיני אמנם לא מלא ,אבל די מתקדם . עושה רושם שבחורה נקשרה אליי , האם זה לא אמור להיות לא תקין שבחורה שהיא רצינית מסכימה לאקט מיני בפגישה השנייה.? האם זה מעיד על אופייה של סטוציונרית?
    ועוד שאלה שאני מתחכך איתה קלות תוך כדי החירמונים,היא לפתע נהפכת למישהי אחרת , היא גונחת בקולי קולות ,ולפתע היא נהיית כמו סוג של חיית סקס ,היא עושה סוג של תנוחות כמו כוכבת פורנו ( אני יודע שהרבה גברים היו מתחלפים איתי) אבל אותי זה מרתיע .
    מה עליי לעשות ? תנט לי עצה בבקשה. האם זה לא מוזר שהיא מתנהגת כך לאחר שני פגישות? האם היא ניפומנית?
    סליחה על האורך. ותודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    רעב מיני

הוספת תגובה

• רעב מיני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/12/2011

יניב
    זו המיניות שלה כפי שהיא מציגה לך.
    לא נוח לך תבחר לא להמשיך.
    אבל אולי אתה באמת הגבר שהיא משתחררת לידו וממנו?
    אם תישאר תהיה לך הזדמנות לבדוק. אם אתה לא יכול לעמוד בזה שאתה עושה לה את זה אז עזוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי
    לי
    11/12/2011

הי ד"ר,

חבר שלי מאוד אוהב לעשות לי מין אוראלי, אני גם נהנית מזה אבל התדירות גבוהה לי מדי.
    לפעמים הוא מעדיף מין אוראלי (רק הוא - לי) במקום חדירה רגילה. יש כאן איזה משהו משונה קצת?
    אני צריכה לדאוג?

לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי

הוספת תגובה

• מין אוראלי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/12/2011

לי שלום,
    אם יש משהו משונה זה בעיקר שאתם לא נדברים על זה ביניכם.
    מבין השיטין עולה צורך שלו ל"עשות" לך משהו שפוטר את זקפתו מעמידה " במבחן" .
    תידברו אולי גם על זה ואולי גם על מה שאת רוצה וצריכה למיניותך את.
    האם "חדירה רגילה"מספקת אותך יותר? אז תידברי איתו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה מוקדמת
    תמיר
    18/11/2011

אני גומר מהר מידי ובגלל זה בת הזוג שלי לא מצליחה לגמור.שלא לדבר על לגמור ביחד

לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מוקדמת

הוספת תגובה

• גמירה מוקדמת - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/11/2011

מה נדמה לך ?. בת הזוג שלך אולי גומרת אם תתן לה זמן יותר במשחק. למה אתה חושב שממשך החזקת הפליטה היא תגיע?
    תבין האבר בנוי על פליטה בהקדם האפשרי משיקולי הפוריות של המתכנן. עם השפיכה אתה "גומר" כי הזקפה הולכת לנוח.
    תתאמנו על לא לחדור כ"כ מהר ויהיה לכם יותר זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים נותנות
    פרדי
    17/11/2011

שלום.
    אני כאשה מתקוממת לכתבה .
    אשמח לקבל את דעתך בנושא .
    הכתבה מצורפת .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    נשים נותנות

הוספת תגובה

• נשים נותנות - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/11/2011

ליאורה,
    איני מסוגל לקרוא את הכתבה בדרך שבה נשלחה. מיצאי פיתרון או וותרי על תגובתי
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה וחדירה
    מורן
    15/11/2011

אני בת 25 בתולה מסיבות כאלו ואחרות...
    יש לי בן זוג כבר חצי שנה, בניסיון הראשון לקיים יחסי מין איבר המין שלו לא החזיק זקפה בניסיון לחדירה.
    מאז לא ניסינו שוב, אנו מענגים אחד את השני בדרכים אחרות.
    בן זוגי מגיע לזיקפה, איני יודעת אם היא נחשבת למספיק קשה בשביל חדירה. הוא מגיע לשפיכה ולאורגזמה.
    מעוניינת לנסות לשבת עליו ולהחדיר את איבר מינו לתוכי כדי לשבור את מחסום המבוכה.
    אך מפחדת שאם הזיקפה לא חזקה מספיק אגרום לו לנזק?
    איך מעלים את הנושא כדי להגיע לפיתרון והבנה, כי סך הכל אני לא ממש יודעת מה הבעייה? אשמח לעצה אני נבוכה ומיאשת מהמתב מאוד רוצה לקיים יחסי מין מלאים עם בן זוגי

לקביעת תור
    סגירה
    זקפה וחדירה

הוספת תגובה

• זקפה וחדירה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/11/2011

מןרן,
    שאלתך מזמינה שאלה. באמרך בתולה את אומרת כי לא החדרת לעצמך לרתיק מאום? אף לא אצבע?
    אם כך נכון אולי ששותפך יחדיר לרתיקך אצב או שתיים. גם הוא יבין שיתן לחדור ל"אותו מקום". בשלב השני אחרי ביתוק הקרום בדרך זו דברי אלי שוב.
    לא נכון לחשוב שיש ליקוי בקישוי. נכון צלשתף פעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פרטים

מורן
    22/11/2011

החדרתי ויברטור, הקף של 8 ס"מ ובאורך של 13 ס"מ
    החדרתי ללא בעייה עוד לפני שהייתי בקשר עם בן זוגי...
    זו לא הבעייה, אני לא מפחדת ולא חוששת, הבעייה כנראה היא אצלו, שוב אני מניחה שזה לא קרה לו רק איתי.
    אני אוהבת אותו מאוד ופשוט לא יודעת איך לדבר על זה איך להתחיל? לא רוצה להביך אותו ולא להלחיץ אותו...
    זה מאוד מטריד אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פרטים - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/11/2011

מורן בוקר טוב
    כמו שזה נשמע מתיאורך איקיימת בעיה "מכנית". הקושי העיקרי הוא ההתנסות. למה שלא תפנו יחדיו לייעוץ מקצועי אצל סקסולוג/ית.
    אם את מפרשת את הדברים נכון והוא אכן צריך עזרה עדיף לדעתי לא ברשת שכולם קוראים.
    מדוע הוא לא כותב אלי את הצד שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר השתלה

אבי
    28/12/2011

אני לאחר השתלת כליה מיזה מס' שנים.
    לפני ההשתלה תיפקוד המיני שלי והזיקפה מעולה
    רק לאחר ההשתלה ומאז שאני משתמש בהמון כדורים
    נגד דחיית השתל לחץ דם וכו אין זיקפה כמו שצריך
    וזה מטריד אותי נורא לבת זוגתי גם זה מפריע האים
    יש איזה פיתרון לבעיה זו.
    יש לציין שלאחר מס' שנים טובות של ההשתלה
    אני לוקח כ 20 כדורים ליום לא כולל זריקות אנסולין.
    תודה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר השתלה - אבי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/12/2011

אתה באמת מצפה לתשובה ברורה בפורום.?
    הנתונים שבידי מעבר לכך שעברת השתלת כלייה לא כוללים אפילו את גילך.
    כמות התרופות שאתה לוקח מרשימה אך אינה עוזרת לי להשיב לך.
    מןשתלי כלייה מנהלים חיים ממושכים אחרי. אתה מוזמן לפנות עם רעייתך ליעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני הומו או פדופיל?
    כפיר
    30/10/2011

אני בן 22 יוצא צבא יחידות מובחרות.בחורות כרגע הן כאב ראש בשבילי.
    יש לי חולשה לנערים בני 12 עד 15 בערך וזה אומר שאם הם מבקשים ממני עזרה במחשב או משהו דומה שאפשר לעזור אני מיד נרתם למשימה ועושה זאת מרצון ואפילו מוכן להקדיש שעות רק כדי לעזור.אני בן זקונים וכל חיי רציתי אח קטן שלא קיבלתי.הכרתי ילד בן 14 שביקש ממני עזרה המשיך לבקש ולבקש ואני מיד המשכתי לעזור. התקרבנו מאוד בשיחות בכדורגל עד שזה הגיע למצב שישן איתי במיטה אך חלילה אין לי נטיות מיניות אליו או לנער אחר רק חיבקתי אותו בלילות וזהו זה.עם הזמן מכיוון שישן אצלי הרבה אמו החלה לפקפק ומיד אסרה עליו להיפגש איתי יותר. לקחתי את הדבר בצורה קשה שרציתי לשים קץ לחיי היו לי לחצים בחזה ורציתי רק למות.
    מה זה היה בבקשה עיזרו לי אין לי נטיות מיניות לגברים אז למה זה קורה לי.
    ולמה אני חושב שבנות הן כאב ראש בשבילי כרגע.
    האם זהות המינית שלי טרם מגובשת? האם יש סיכוי שאהיה הומו בעתיד?
    אנא עיזרו לי אני צריכה ייעוץ

לקביעת תור
    סגירה
    האם אני הומו או פדופיל?

הוספת תגובה

• גם אני הייתי שם..

יניר
    01/11/2011

יהיה בסדר.,..הוא יבוא לבד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

יש עם מי לדבר
    03/11/2011

באופן כללי, אני לא יודע לגבי הנטייה המינית שלך. לא ציינת אם אתה נמשך לבנות, לבנים, לשניהם ואולי לאף אחד. משיכה מינית הינה רצף, בקצה אחד משיכה לבני המין שלך ובקצה השני משיכה לבני המין האחר. רוב האנשים מצאים איפשהו על הציר, קרוב יותר לאחד הצדדים, או באמצע.
    מותר לך לא לגלות עניין בבנות, כמו שמותר לך לגלות עניין בבנים. זה שעד עכשיו "בנות עשו לך כאב ראש", לא בהכרח אומר שכל הבנות יעשו לך כאב ראש, ולא מצביע על המשיכה המינית שלך. לעניין המשיכה המינית, רלוונטי המגדר של מי שמעניין אותך (כלומר "על מי אתה מפנטז...")

אתה מתאר סיטאוציה בה אתה מגלה עניין בנערים שצעירים ממך. מתוך דבריך לא ברור מה העניין שאתה כן מגלה באותם נערים. אמנם מדובר בחברות, אבל כזאת שמלווה באנטימיות, ויכולה להעלות סימני שאלה למי שמביט על זה מהצד.
    בנקודה זו אציין שגיל ההסכמה לקיום יחסי מין בין בגירים הינן 16, ומגע (גם לא מלא) עם קטין מתחת לגיל זה, אפילו שנעשה בהסכמת שני הצדדים, הינו עבירה על החוק.
    אנחנו לא יכולים לשלוט על מחשבות שעוברות בראש, אבל כן יש לנו שליטה ואחריות על המעשים שאנחנו עושים, ועל גם אם לא ברורים לך הרגשות כלפי אותו בחור, האחריות היא שלך לנהל את הקשר כך שיתנהל באופן לא מיני.עצם הפנייה שלך בשאלה הזאת מעידה על האחריות שאתה מרגיש בסיטואציה, ועל כך ברצוני לחזק אותך בהתמודדות.
    אם אתה מרגיש שאתה מתקשה לשמור על הקשר באופן הזה, אז בהחלט יש מקום לפנות לטיפול מקצועי שייסיע לך.

לסיום אתייחס לתגובה שלך לסיום הקשר עם אותו בחור בשל האיסור שאימו הטילה. זה קשה לאבד חבר, ובטח אדם שקרוב אליך ואתה מגלה איתו אינטימיות. לעיתים הדרך להתמודד עם האובדן היא להקיף את עצמך במעגל חברים שיכול לתמוך בך ברגעים קשים. מתוך התגובה שלך אני למד שהמעגל הזה אינו רחב אצלך, ואולי יש מקום להרחיב אותו, גם לחברים בני גילך...

בהצלחה
    כפיר
    יש עם מי לדבר, קשב ומידע לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני הומו או פדופיל? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/11/2011

כפיר קיבלת המון תשובות של תומכים למיניה. אתה יכול להנות וליצור קשר איתם, מרכזי התמיכה למיניהם יהנו לתמוך בך.
    מבחינתי לא אמרת מילה על מיניותך. אם כדבריך עברת מסלול של יחידות "מובחרות" אני מניח שעברת רגעים של קירבה ואמון עם גברים אחרים.
    איני יכול לענות ולייעץ לך בפורום זה.
    אתה צריך עזרה לדעתך? פנה לכיוון מקצועי ולא למקום שאין בו הידברות. בטח לא בהצהרות על זהותך המינית שלא נתת עליה כל פרט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    משה
    25/10/2011

רציתי לדעת האם אוננות פוגעת בגדילה בעובי ובאורך של איבר המין?
    ואם יהיו בעיות בפוריות?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/10/2011

משה,
    באופן רפואי התפתחותי אין פגיעה כמו שאתה מדמיין.
    יש מקומות שחושבים שאוננות יתר גורמת נזקים-הרמב"ם רשם זאת בפירוש "בשולחן ערוך"
    חרדתך ראויה ויש מקום לשאלך ממה אתה באמת דואג.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

משה
    26/10/2011

רציתי לשאול אם אוננות גורמת לבעיית פרייה (עשיית ילדים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/10/2011

לא עד כמה שאנחנו יודעים.
    זכור שהתחלת לאונן עוד לפני ששפכת. כלומר אין לנו מושג מה באמת היה שם קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת מהפסקת שימוש בקונדום
    רון
    23/10/2011

שלום רב, שמי רון אני בן 20. מקיים יחסי מין מגיל 17, מאז ומתמיד השתמשתי בקונדום ולא ניתקלתי בבעיות כמו שפיכה מוקדמת. כיום אני יוצא עם מישהי שלוקחת כדורים וכאשר אני מקיים איתה יחסי מין ללא קונדום כמובן אני גומר מהר מאוד.. אחרי משהו כמו 10 חדירות. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לטפל בבעיה. אני רוצה לקיים יחסי מין ללא קונדום אך לשלוט בשפיכה שלי כמו שיכלתי לשלוט בה כאשר קיימתי יחסי מין עם קונדום. תודה מראש

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת מהפסקת שימוש בקונדום - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/10/2011

רון
    השליטה בשפיכה קשורה לקצב התנועה שלך.
    אולי "תתאמן" תוך שימוש בקונדום ותבחרו מתי להסירו תוך המעשה המשותף שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה