מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקפה ספונטניתחייל10/07/2011
שלום,
אני בן 19 וחצי ומאז תקופת החטיבה לערך התחילו לי תופעות של זקפה ספונטנית בלי קשר למיניות או משהו כזה אבל הבנתי שזה טבעי לגיל דאז,השאלה אם עכשיו כשאני אוטוטו בן 20 מקיים כבר שנה יחסי מין עם בת זוגתי עדיין התופעות האלה הגיוניות ונומרליות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה ספונטנית - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011חייל יקר חייל חביב. הזיקפה קיימת בזמן שאתה מתגרה?
יורדת אחרימששפכת?
אתה מודאג שהיא מופיעה ללא קשר לגירוי מיני?
אם כך בקש מרופא היחידה להפנותך לייעוץ מקצועי אצל אורולוג וז תשמע תשובה להאם זו סיבה לדאגה ?או שמא סיבה לקינאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה ספונטנית - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011חייל יקר חייל חביב. הזיקפה קיימת בזמן שאתה מתגרה?
יורדת אחרימששפכת?
אתה מודאג שהיא מופיעה ללא קשר לגירוי מיני?
אם כך בקש מרופא היחידה להפנותך לייעוץ מקצועי אצל אורולוג וז תשמע תשובה להאם זו סיבה לדאגה ?או שמא סיבה לקינאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מגיע לאורגזמה בזמן קיום יחסי מיןחייל10/07/2011
שלום
אני חייל קרבי. בארבעת החודשים האחרונים קיימתי יחסי מין 3 פעמים. בשלושת הפעמים לא הגעתי לשפיכה תוך כדי המשגל.
המשגל קויים עם קונדום, והחלפתי את סוג הקונדום כדי לוודא שלא מדובר בבעיה בו. שלושת הבחורות הן "סטוץ'", ואין לי עליהן רגשות מקדימים.
כעת השאלה: מה גורם למצב המביך הזה?
ההגיון שלי אומר - או שמדובר במצב רגשי, או במצב גופני. מבחינה גופנית אני לא מכיר שום בעיה, ולא עלתה שום בעיה מעולם עד עתה.
אשמח לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מגיע לאורגזמה בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011חייל,
הנחתך כי איןן בעיה גופנית מצדיקה את עצמה.
יכול להיות שגם קיימת יחסי מין עם מישהי שאינה סטוץ סתמי ושפכת? אם כן זה מוכיחמאת הנחתך. באוננות אתה שופך ללא קושי? אם כך קיים יחסימין עם מישהי שווה ולא רק עם יד ימין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל!מבולבל09/07/2011
היי, אני בחור בן 20 ולאחרונה עלו לי שאלות בכל הנוגע למיניות שלי.
יש לי כל הזמן חששות שמא אולי אני סטרייט בהעדפות המיניות שלי אך ורק בגלל החינוך והחברה שלנו.
כלומר, שאולי אני בכלל נמשך בכלל לגברים ואיני יודע זאת, אולי הדחקתי זאת מגיל ההתבגרות ולמעשה בחרתי לנתב את המיניות שלי כלפי נשים ולא גברים בגלל מה ש"נכון" על פי החברה ועל פי דעתי.
ניסיתי לבחון האם אני נמשך לגברים, אפילו ניסיתי לצפות קצת באתרי פורנו של הומואים.
אני לא יודע אם אני נמשך לגברים או לא, כי יש רגעים וגברים מסויימים שנראים מושכים בעיני, אך אני מרגיש משיכה הרבה יותר חזקה לנשים.
אני פוחד שאולי אני סטרייט בגלל שקשה לי לקבל את עצם הרעיון שאולי אני הומו ושלמעשה אני "מטאטא" דברים מתחת לשטיח.
אני בסך הכל אדם שמקבל הומואים ולסביות כפי שהם וזה בסדר גמור מצידי, אך בכל הנוגע אלי אני מרגיש אני לא מסוגל לקבל מצב בו איני נוטה לפי ה"נורמה" המקובלת – ועל כך אני מרגיש ממש רע עם עצמי.
ממש אשמח לקבל איזשהי הכוונה מכם, באיזו גישה עדיף לי ללכת מול אותן ספקות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל! - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011בוקר טוב
תהנה מהבילבול, זה מקובל בימינו.
אין תשובה אחת נכונה לשאלתך. מובן שיש משתתפים בפורום שיודעים יותר משנינו על דרך החיפוש. והם מתנדבים להציע לך כטרמפיסטים טפילים שאינם יודעים לפתוח פורום לעצמם ולתפיסת עולמם.
חפש בקצב שלך וזרום עם מה שקורה לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונה, וגם לפרופסור
יש עם מי לדבר13/07/2011שלום רב,
צר לנו שמועברים כאן מסרים כאילו אנחנו טפילים, או מסיתים, או עושים מעשים רעים כלפי בני אדם.
אנו מנסים לתת כאן תשובות לשאלות שבהן מתלבטים אנשים רבים, ועושים הכל כדי לספק להם בעיקר תחושה שכל מה שהם חושבים עליו הוא לא דבר רע והוא לא מוביל לאסון.
כאמור, כולנו בני אדם, ולא משנה מה אנחנו אוהבים או למי אנחנו נמשכים. כולנו בסופו של דבר צריכים לעשות לעצמנו את הבחירות האישיות שלנו, ולהיות שלמים עם עצמנו.
יש לא מעט פורומים שבהם אנו עונים, וכל זה במטרה להיות חלק מהסביבה בה אנו חיים. גם הפורום הזה הוא חלק מהסביבה הזו - קבלו בהבנה את מטרתנו. ואני מדגיש שוב - מטרתנו היא לא חלילה להזיק.
תודה,
טל - יש עם מי לדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונה, וגם לפרופסור - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל14/07/2011טל אני שמח שאתה בוחר להודיע לי על שיקוליך.
אני אישית מעדיף לא להידבר איתך בפורום הזה. הוא נפתח כדי לאפשר לפונים לקבל תשובה לשאלתם. אם לך חשוב לדבר עם מי ששואל אנא תשקיע מאמץ ותייצר לך פורום משל עצמך.
אתה מתנהג כטפיל נצמד לפורום מקצועי ודוחף את עמדותיך.
צר לי על חוצפתך זו. אינכם עושים מעשים רעים אתם חודרנייםם ומציצניים בלא קבלת רשות.
אין מה לעשות זה טבעו של עולם המחשבים ומסתבר שזה טבעכם. טפילי ופרזיטי כדי לספק משהו לעצמכם.
תבורכו ותמשיכו להידבר מעמדת הטפיל.
זכור גם הטפיל נהנה מאכילת המזון שהוא גוזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור - אני לא מבינה מה הבעיה
ליהי17/07/2011הם לא מוכרים שום דבר ולא מפרסמים שום דבר!
נראה שבאמת אכפת להם והם מציעים תמיכה, ואין פה שום עניין של טפילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא מציעים תמיכה אלא מסיטים
אבי17/07/2011אם הוא יפנה אליהם זה מתכון להומואיות למרות שהוא לא בטוח בעצמו
גם דתיים וכתות אחרות לא מוכרים אבל הם רוצים לסחוף עוד אנשים לתוך התפישת עולם המעוותת שלהם שמנותקת מהמציאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור - אני לא מבינה מה הבעיה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל18/07/2011ליהי
את צודקת.
אם זה היה מטריד כדי כך אין בעיה לחסום.
תחושתי שהפורום נפתח ומתקיים כדי שיוכלו פונים להתייעץ אית ולא לפתיחת זירה לכל מי שרוצה להביע דעתו.
להערכתי כשאת נצמדת לצילו של מישהו את לוקחת לעצמך מהילתו. לדעתך אם הם רק מציעים תמיכה אין בעיה.
זכותך לחשוב כרצונך וזכותי לבחור לחסום את /שאיני שש שישמיע דאותיו מתחת לאיצטלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומופוביה?
שחר28/08/2011דר' וויל, קשה שלא לראות את הנימה ההומופובית בתגובות שלך. אתה בטוח שאתה האדם הנכון עבור הפורום הזה? באים לפה, בין השאר, בני אדם שלא בטוחים בזהות המינית שלהם ומתלבטים אם להמשיך ולהדחיק את עצם ההתעסקות בשאלה, או להתמודד עימה באומץ.
מה הם מקבלים ממך? לעג וביקורת.
לא ראוי. באמת שלא ראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפיצית09/07/2011
אין לי בן זוג, ולאחרונה אוהבת לצפות בפורנו,תוך כדי גלישה גיליתי שלצפות בסקס חד מיני בין גברים/נשים מגרה אותי.מה זה אומר עליי? האם אני מתחילה לגלות נטייה של לסביות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011פיצית,
זה אומר שאת מתגרה מצפייה במעשה המיני בפורנו.
זה לא אומר כלום על זהותך המינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאופק07/07/2011
אני בגיל ההתבגרות, ויש דברים שאני חווה ואני שואל את עצמי שאלות.אני התחלתי להתעניין בגברים באופן מיני בלבד( אני לא רוצה שום קשר רגשי ואני לא רואה את עצמי מנהל קשר או עם בן זוג זה אפילו קצת מגעיל אותי..) אבל אני גם מתגרה מנשים באופן מיני ( אבל פחות מגברים) ואני כן רואה את עצמי מנהל קשר רגשי עם נשים ואני התאהבתי בעבר ואני מאוהב גם כיום רק בנשים...אני מבקש שייתנו לי סוג של חוות דעת..ואני גם רוצה לשאול: האם זה יישאר ככה? או שזה ינטה לכיוון מסוים? אם אפשר בבקשה, לענות על כל דבר בנפרד (לעשות כמו סעיפים כאלה) זה ממש יעזור לי להבין את התשובה..תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן אופק
יש עם מי לדבר07/07/2011אופק שלום,
אתה מבולבל ויש לך הרבה שאלות, כל הכבוד על האומץ לשאול אותן, אבל לצערי התשובות אינן כל כך חד משמעיות, יש הרבה אנשים בני גילך שמתלבטים באותן שאלות, הדברים מתפתחים אצל כל אחד בדרך אחרת,
נטיה מינית זה ציר - כל האנשים נמצאים באיזה שהוא מקום בן משיכה לבן המין האחר (הטרוסקסואליות) לבן משיכה לבן המין שלך (הומואיות). ובמהלך החיים עשויים לזוז על גבי הציר. חלק מהאנשים נמצאים באיזה שהוא מקום בדרך כמוך.
משיכה מינית לגברים - היא טובה כמו כל נטיה מינית אחרת.
משיכה מינית לנשים - היא טובה כמו כל נטיה מינית אחרת.
ציינת שלמרות שאתה נמשך מינית גם לגברים וגם לנשים אתה נגעל ממערכת רגשית עם גברים - לא ברור ולא ציינת למה. האם אתה מפחד מהתגובה של הסביבה? או אולי ממה שהדבר יכול להגיד עליך? ומה בכלל אתה חושב שיכולת אינטימית/רומנטית עם גברים יכולה להגיד עליך?
זה משהו שאתה צריך לבדוק עם עצמך, בלי שום קשר למיניות.
אופק, אתה לא מתאהב בנשים או בגברים, אתה מתאהב באישה או בגבר, מה שחשוב זה שתמצא את האדם שאתה אוהב ותהיה מאושר בחברתו ואל תתן למה שהסביבה מקרינה להשפיע על כך.
אופק אתה איש מדהים, להיות בבלבול ולהודות בכך, זה מאד אמיץ מצדך.
תן לעצמך להתנסות ולבדוק אבל תזהר.
חיבוקים ונשיקות
דבורה
יש עם מי לדבר
03-6205591 א' - ה', 19:30-22:30* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! ובנוגע למה שלא הבנת
אדם כלשהוא13/07/2011אמרתי שאני נגעל ממערכת יחסים רגשית עם גברים..זה לא בגלל החברה או משהו כזה, זה באופן אישי מגעיל אותי אני לא רואה את עצמי עושה זאת וזה מגעיל אותי..אז אולי עכשיו השאלה שלי ליותר ברורה..והפרט הזה משנה משהו בנוגע לנטייה המינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011אופק
יש תמיד בפורום אורחים שישמחו לענות לך.
לי אין תשובה מסודרת כמו שאתה מבקש.
זכור מאז שחרב בית המקדש הנבואה לשוטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דוק'dor30/06/2011
בלילה האחרון שלי עם בת זוגתי עשינו תנוחה חדשה כך שאיבר מיני היה מכופף מטה יותר מידי והיה שלב שהרגשתי מהן קליק כזה בוריד קצת מעל לאיבר עצמו,ואז זה החל להתנפח ולכאוב כשאני נוגע בו..האם יש סיבה לדאגה לשבר באיבר או שלתת לזה כמה ימים ואז לבדוק מה המצב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דוק' - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל01/07/2011אם אתה מודאג תראה לרופא. אם יש לך סבלנות תן לו זמן. בטח שמתיאורך לא תצא תשובה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תיאוםליאורה28/06/2011
אני ובן זוגי חשים בזמן האחרון אי תיאום
כשאני רוצה (וגם הוא) לא עומד לו
וכשהוא בשיאו אני לא בעניין
יכול להיות שזה קשור לזה שאני לא אוהבת את זה בבקרים...
הבנתי שבטנטרה צריך לחשוב על האחר, אבל אני לא מבינה איך אפשר לעשות את זה כשאין מספיק חשק... ומה כן אפשר לעשות כדי שנצליח לאחד את הרצונות שלנו?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תיאום - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל28/06/2011ליאורה
מה זה שרוצים? קודם רציתם וזה הצליח?
אולי לא צריך לבדוק ולמדוד אלא רק קצת לנשום יחדיו, אם כבר טנטרה זה הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תעזרי
mosha08/08/2011אני חושב שבא לו בבקרים תעזרי לו להנות ואפשר יש ים דרכים...ושבא לך הוא יתחשב ויענג אותך....גם לי זה קורה לפעמים. אני לוקח ויאגרה וזה מוסיף אנדרנלין וחשק לסקס. לדעתי ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הירטבות פי הטבעת בעת חדירה הומוסקסור24/06/2011
דר' שלום,
אני הומוסקסואל בן 33. אני מאוד מיני ואוהב שחודרים אלי. שמתי לב שכבר במשחק המקדים כאשר הגבר מגרה את פי הטבעת שלי עם איבר מינו (בכול גודל), האיבר שלו פשוט מחליק פנימה בקלות לתוכי, ללא אמצעי סיכה וכד'. אני נרטב כמו בחורה ופי הטבעת שלי מתרכך ונרטב וכך מצליחים לחדור אלי מייד. זה אומנם מהנה וטוב , הגברים שאיתי מטורפים על זה ונהנים מאוד, אבל השאלה שלי היא האם זה נורמאלי? האם פי הטבעת של גבר אמור להירטב כמו פות של בחורה כהכנה לחדירה?
שאלה נוספת, כיצד ניתן למנוע את נזילת הזרע החוצה מפי הטבעת לאחר משגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירטבות פי הטבעת בעת חדירה הומוסקסו - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל25/06/2011ר שלום,
הירטבותך ללא ספק משרת את צרכיך המיניים להיחדר. איני יכול לתת תשובה על יכולתך להיחדר האם יש לפי הטבעת שלך תכונות של "נרתיק" או אולי ההתגרות של המאהב שלך מוציאה נוזל כמו אצל כל גבר מגורה לקראת חדירה. גם אין בכך חשיבות העיקר שאתה נהנה בלי אמצעי סיכה.
לגבי אחזקת הזרע נסה להתאמו על כיווץ סוגרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה וברזלע23/06/2011
ובכן תודה, על התשובה,
והשאלה השניה ? - האם זה בריא לבלוע זרע , של עצמך ? של פרטנר? מכייון שזה חלבון ?
ובכלל, כרוכות בכך סכנות כלשהם?
סופש נהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה וברזל - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל23/06/2011ע. שלום,
שאלתך אינה ניתנת לתשובה ברמת ה"בריא". הסכנות העיקריות קשורות ברמת הסיכון לזרע עם זיהום אצל השותף.
לעצמך הזרע שלך אם טעים לך תהנה. יש כאלה שבולעים את הנזלת של עצמם. הפרשות גופך שייכות לך תהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל ושפיכהע21/06/2011
שלום ,אני בן 22.
יש לי חוסר בברזל. במאגרי הברזל ואני לוקח ברזל בשחרור מושהה אחרי האוכל.
רציתי לשאול אם שפיכת זרע-שהיא עצם חלבון למיטב ידיעתי, משפיעה על רמת הברזל בגוף.
ובאותה מידה, אם ביחסי מין- בליעת זרע הוא חלבון טהור ובריא ?
תודה מראש על ההתייחסות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל ושפיכה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל22/06/2011בשפיכתך אינך מבזבז ברזל. אני מקווה שהאבר חזק כברזל כשאתה מאונן אותו. תבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' מאיר - אמא מודאגתetti21/06/2011
כלומר אתה מתכוון פשוט להניח לזה ולא לדבר על זה לתת להתפתחות שלו לבנות את עצמה לכאן או לכאן האם לדעתך זה לא מעיד על נטיה מינית הומוסקסואלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר' מאיר - אמא מודאגת - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל21/06/2011אתי שלום.
אני חושב שהם שיחקו במשהו. אולי אפילו הראו אחד לשני. זה לא הופך אותם להומואים. זה הופך אותם לסקרנים ומתענינים.
החרדה שלך שבנך יהיה הומו היא שלך. בגיל 13 לרוב עדיין אין נטיה מינית. אך ללא ספק יש חרדה של הורים.
תתאפקי בינך ובינך ואל תעמתי את בנך עם דאגתך.
המשך הורות מוצלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 14- אמא מודאגתetti19/06/2011
לפני כחצי שנה כשבני היה בן 13 וחצי נכנסתי לחדרו וראיתי אותו וחבר משחקים עם איברי המין שלהם (לא קיימו יחסי מין) מאז אני בלבטים רבים מה להגיד האם להתנהג כאילו כלום לא קרה ? האם זה מעיד שהוא הומו או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 14- אמא מודאגת - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל20/06/2011אתי שלום, זו הוכחה שישלך ילד בריא וסקרן. הוא מתעניין ובוחן את הצעצעוע שקיבלנו.
הכי טוב לא ליזום להגיד.
אם הוא יבחר להיות הומו הוא ימצא את ההזדמנות להגיד לך.
בינתיים תמשיכי להיות אימא נהדרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' מאיר -אמא מודאגת
etti21/06/2011כלומר אתה מתכוון פשוט להניח לזה ולא לדבר על זה לתת להתפתחות שלו לבנות את עצמה לכאן או לכאן האם לדעתך זה לא מעיד על נטיה מינית הומוסקסואלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה הומוסקסואלית אנאליתחסוי07/06/2011
דוקטור שלום. אני חייב עזרה. קיימתי יחסים הומוסקסואליים עם עוד שלושה גברים יחד. במהלך האורגיה , בעודי מעניק סקס אוראלי לאחד הגברים, חדרו אלי יחד לפי הטבעת שני הגברים האחרים בעת ובעונה אחת. לא יכולתי לעצור את זה למרות שמאוד כאב לי , אך לאחר ששניהם גמרו בתוכי ויצאו ממני. שמתי לב שפי הטבעת שלי התרחב ואינו נסגר. זה לא נוח לי כי בתחילה נזל ממני זרע לאחר קיום יחסי המין, אבל עד למחרת ממשיך ונוזל ממני חומר כלשהו סמיך (לא צואה).אני שם בנתיים תחבושת של נשים. עברו כבר יומיים ופי הטבעת שלי עדיין רחב. אני חייב לציין שבד"כ אני נחדר על ידי גבר אחד , אבל לאחר מספר שעות פי הטבעת נסגר . מה עלי לעשות אני מתבייש לגשת לרופא, ואני מפחד לקיים יחסי מין שמא המצב יחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה הומוסקסואלית אנאלית - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל20/06/2011חסוי נחדר. אם הרחיבו לך את פי הטבעת יותר מיכולתו להתכווץ לגודלו הטבעי כדאי לעשות תרגילי כיווץ סוגרים.
אם זה לא מועיל פנה לרופא גסטרו אנטרולוג. אני בטוח שידידינו מקשת שעוקבים אחרי המדור ישמחו לכוון אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה בקיום יחסי מיןטום06/06/2011
שלום,
יש לי חבר כבר 10 חודשים (אנחנו שני בנים), בזמן האחרון כל פעם שאנחנו מנסים לקיים מין אנאלי ממש ממש שורף לחבר שלי בפי הטבעת ברמה שאנחנו לא יכולים להמשיך.
אנחנו משתמשים בחומר הכי יקר של חברת איי די וכבר קנינו שלוש סוגים שונים
וגם ניסינו להחליף קונדומים...
נשמח לקבל עצה טובה :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בקיום יחסי מין - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2011טום,
אני מצטער לא יודע לתת תשובה. בטח מישהו מקש"ת יתחבר להציע משהו מיומן. כמו שזה נראה באתר הם ישמחו להועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן טום
קש"ת06/06/2011היי טום,
לצערי דווקא מי שאמור לייעץ בנוגע למיניות אינו מתערב כאן, וזה לא משנה שאתם זוג בנים שמקיימים יחסים אנאליים או אם הייתם גבר ואישה שמקיימים יחסים אנאליים.
אם מדובר בתחושה שאיננה בעייה רפואית כלשהי, ייתכן שעדינות וזהירות יתרה יועילו במקרה הזה. אני לא נכנס לפרטים טכניים, אולם חשוב לומר ששרירי פי הטבעת עדינים ורגישים מאד ולכן חשוב שתהיה הכנה טובה ושימוש בחומרים נכונים, כפי שאתה אומר שעשיתם.
אם בכל זאת מדובר בבעיה רפואית כלשהי, לצערי אני לא רופא, ולא בקיא בהכרח בתופעות רפואיות כאלה או אחרות, ולכן הייתי מציע לכם כן לגשת לבדיקה רפואית ולהתייעץ על כך, ולא כאן בפורום. תוכלו לקבל מידע ממישהו מוסמך, כי ייתכן ויש כאן משהו בריאותי ולא רק עניין שקשור לתיפקוד מיני. גם רופא משפחה יוכל לתת טיפול ראשוני כלשהו, או אולי להפנות לרופא מקצועי בקיא יותר.
על פניו נראה כי אם משתמשים בחומר סיכה טוב, לא אמורות להיות בעיות כלשהן. אבל כל גוף הוא גוף אחר ושונה, והתחושות והתופעות הן מאד אינדיבידואליות ויכולות להיות שונות מאדם לאדם. לכן אני באמת מציע שתפנו לקבל ייעוץ מוסמך - זה יעזור לכם לפתור את העניין ולשפר את חיי המין שלכם, שהם דבר מאד חשוב במערכת היחסים. אני בטוח ששניכם רוצים פתרון לעניין. ועל כך אני מחזק אתכם!
בהצלחה!
טל - קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה
077-5141321* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה בקיום יחסי מין - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל20/06/2011טום שלום מה דעתך לוותר קצת על הצורך בחדירה ולתת לאיזור הערווה מעט מנוחה.
ראוי גם להתייעץ באיש מקצוע אם זה לא הועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואגיניסמוסליזי05/06/2011
אם תוכלו בבקשה לעזור
לפי כל הסימפומים יש לי וואגינסמוס
הייתי רוצה לדעת האם יש דרך להתגבר על זה לבד אם ישנו ספר אולי או כל דבר אחר שמדריך לעבור את זה אני עם הבן זוג לא דרך טיפול אצל משהו חיצוני
אודה לכן מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגיניסמוס -ליזי
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2011חביבה, את מאבחנת את עצמך ובנחישות רוצה לפתור לבד לפי ספרי "עזרה עצמית".
אני תוהה מה את בעצם שואלת?
את מחפשת משהו שיעזור לך טכנית בלי קשר עם דמות של מטפל?
אז תסבירי למה את באתר הזה אצל מומחה שבין השאר מיומן בלטפל באנשים ונשים עם ווגיניסמוס מה שמוגדר על ידך כמ"שהו חיצוני".
למעשה אין לי תשובה לשאלתך ברוח שבה את את מצפה לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)