מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לופוס ונחושתדפי28/02/2011
שלום רב
לא מזמן קיבלתי אבחנה של לופוס. אחד הדברים שלא מוסברים בבדיקות הוא רמה מוגברת של אלקלין פוספט כבר קרוב לשנה. שאר תפקודי הכבד תקינים. כל הפטיטיס שליליים.
כעת עשו לי בדיקה לנחושת והיא יצאה גבוהה מהנורמה (נורמה עד 155, הבדיקה שלי בערך של 160.
מצאתי באינטרנט שלופוס קשור לזאבת. אשמח להבין מה הקשר ועל מה יכולות להעיד הרמות של הנחושת.
האם הממצא הזה דורש טיפול מיידי או לחכות לתור לרופא שיהיה בעוד כשבועיים?
תודה
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופוס ונחושת - ד"ר מולד
ד''ר יאיר מולד28/02/2011ובכן, לופוס = זאבת (בעברית). לא ברור לי על סמך מה נקבעה אצלך האבחנה של לופוס, אך על כל מקרה אין למחלה זו כל קשר לנחושת.
לגבי הנחושת- יש להשלים הברור - עליך לפנות למומחה לרפואה פנימית או מחלות כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות סליחה...
מלי28/02/2011ברור, ברור, לופוס=זאבת=SLE=בילבול מרוב שמות של מחלות...
התכוונתי לומר שמצאתי באינטרנט שלופוס קשור לנחושת...
אבל תודה על תשובתך!
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ישבן ימני וכתף ימנימישל28/02/2011
שלום רב, אני בת 28 ויש לי בשבועיים וחצי האחרונים כאבי התקפות שבאים והולכם בישבן ימני וכתף ימני. הכאבים התחילו כהתקף כאבי גב שמהם קמתי באמצ הלילה.
עד היום במשך שבועיים וחצי הספקתי להיות 3 פעמים במיון 2 CT ובדיקות דם שיצאו טובות לפני הרופאים במיון.
דבר יחיד שאמרו לי זה שזה כנראה דלקת אגן על סמך רגישות וכאבים בזמן בדיקת אולטרסאונד. קיבלתי 2 אנטיביוטיקות שלא עוזרת והכאבים הופכים ממוקדים יותר ומקרינים לפעמים לרגל ימנית
לפני 3 ימים גליתי במקלחת בליטה בישבן ימני במרכז וכשלחצתי להבין מה זה, זה מאוד כאב הבליטה היא עמוקה ובדיוק באיזור שכואב
אני מפחדת שזה לא קשור לעצב או שזה לא ציסטה כי אני יודעת שאיזור ישבן אגן קשור להרבה מערכות ועל כן אני דואגת ולא יודעת באמת לאיזה תחום לפנות.
בישיבה ושכיבה כואב לי ובעמידה בכלל לא..
האם יש לכם בבקשה עצה טובה?
בתודה לתשומת ליבכם, מישל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יאיר מולד28/02/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורטופדיה' id=link]אורטופדיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RE CT וקרינהרות28/02/2011
שלום רשמת לי שבקולונוסקופיה אין קרינה אני מתקוונת לקולונוסקופיה וירטואלית והרי זה CT אז אין קרינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011לא ידוע לי על דיווחים בספרות המקשר קרינה מסוג זה להתפתחות של זאבת/לופוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לופוסאנה23/02/2011
שלום אני בת 36. ברקע אסטמה ותת פעילות של בלוטת התריס. עקב כאב ראש חזקים ואלפציה על הקרקפת (שלושה מוקדים לא גדולים) התעורר חשד ללופוס. עוד לא חזרה בדיקה לANA, אבל ESR,LAC-RATIO, LAC-SCT-RATIOתBILIRUBIN, CREATININE, UREA, LDH,CK-CREAT.KINASE, SODIUM, POTASSIUMVITAMIN B12 וספירת דם תקינים. מה שלא תקין: GOTׂASTׁ-36, GPTׁׂALTׁ-54, GGT -62, MCHC-32.5. האם כבר פה יש אפשרות לקבוע סבירות ללופוס?
בתודה רבה. אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011אבחון של זאבת/לופוס תלוי בתלונות החולה, ממצאים בבדיקה גופנית, בדיקות דם ובדיקות ספציפיות שביניהם צריך להיות רמת ANA מוגברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להיכנס להירון עם לופוסבר27/02/2011
האם אסור לי להיכנס להריון אם יש לי לופוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011במידה ומחלת זאבת/לופוס אינו פעיל ואינך זקוקה לטיפול תרופתי שאסורה בהריון ולא היתה מחלה פעילה במשך 6 חודשים אין מניעה להיכנס להריון.
עליך להיות במעקב במרפאה להריון בסיכון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת ריינולינוי28/02/2011
שלום רב!
אובנתי כבעלת תסמונת ריינו ראשונית, עברתי בדיקות ששללו לי מחלות קולגן ומחלות נירולוגיות, רציתי לשאול אם זה נורמלי שיש לי התקפים של ריינו שמלווים בנפיחות בידיים ונפיחות בשכמות ביחד עם כאבי גב, ומדוע זה נגרם? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011נא להפנות את השאלה לפורום ראומטולוגיה באתר BEOK.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aplaטלי24/02/2011
שלום רב,
מדוע לא מקבלים טיפול לדילול בתסמונת אפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011בתסמונת נוגדי פוספוליפידים (APS-APLA) שכולל אירועים חוזרים של קרישיות יתר, הפלות חוזרות, ורמה גבוהה של נוגדנים לקרדיוליפין ולופוס אנטי-קואגולנט מקובל לטפל בדילול הדם או באספירין או בקומדין או שניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעותנופר24/02/2011
שלום
הייתי מבקשת לדעת את המשמעות של התוצאות הבאות על רקע עייפות כרונית ובעיות עיכול ואחרות
ערכי האימונוגלובולין גי יציבים מזה עשור, כמו כן ערכי השקיעה המוחשת, שאר הפרמטרים החלו להיבדק רק השנה
Protein total 8.5
Esr 36
Immunoglobulin g 2120
Kappa Light Chain (B) 521
Lambda Light Chain (B) 256
IgG2949
IgG3 22.9
תודהה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011נא לפנות לפורום של ראומטולוגיה באתר BEOK.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT וקרינהרות21/02/2011
שלום אני צריכה לעבור קולונוסקופיה וירטואלית .השאלה שלי האים הקרינה בבדיקה יכולה לגרום נזק בחולי לופוס יותר מאדם שאין לו לופוס וזה יכול לעורר את המחלה באותו איזור?ושאלה נוספת. האים פלקווניל יכול לגרום לירידה בשקיעת הדם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011אין דיווחים על החמרה בזאבת/לופוס לאחר קרינת של צילום רנטגן.
בקולונוספיה- אין קרינה.
אחת המטרות בטיפול בזאבת/לופוס זה להפחית את רמת הדלקת וכך להפחית את שקיעת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת anaקרין20/02/2011
שלום רב,אני בשבוע 8 להיריון ראשון לאחר 3 הפלות חוזרות,הרופא המליץ על בדיקת ANA כרגע.
עשית את הבדיקה והערכים הם:
ANA PATTERN =speckled
ANA TITER =pos'1:160
DNA (ds) Ab =1
SSA (Ro) SINGLE =Borderline 1.0
מה פשר התוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011חלק מבירור להפלות חוזרות כולל חיפוש לאחר תסמונת נוגדי פוספוליפידים- מחלה של מערכת החיסון שמתאפיימת בהפלות חוזרות ואירועים חוזרים של קרישי דם.
חלק מאלו שמפתחות התסמונת גם סובלות לזאבת/לופוס.
הבדיקה הראשונה לזאבת/לופוס זה ANA (נוגדנים כגנד הגרעין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות SSB anti Lahadas18/02/2011
שלום רב,
ערכתי לאחרונה בדיקת SSB anti La והיא יצאה 30.854 u/ml.
בדיקת SSA anti Ro יצאה 1.31 u/ml.
הבנתי שהערכים של SSB יצאו גבוהים (תקין 15>, גבולי 15-25) ואני מודאגת מאוד.
על מה זה יכול להעיד?
חשוב לציין כי בדיקות תפקודי קרישה, קרישיות יתר ושקיעת דם יצאו תקינות.
אודה מאוד על תשובתך המהירה.
בברכה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HADAS שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011רמות גבוהות של נוגדנים ל-RO ול-LA מצביעות על מחלה של מערכת החיסון, בד"כ תסמונת סיוגרן (SJOGREN) שמתבטא ביובש בעיניים ובפה.
התסמונתמתלווה למחלות אחרות של מערכת החיסון כמו זאבת/לופוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ana titerדנה17/02/2011
שלום רב.
בעקבות עלית אנזימי כבד בבדיקת דם :gpt91
ןggt 57
עשיתי בדיקת ana והתוצאות היו:
antinuclear (ab_(ana negative
ana titer 1:160
ana pattern homogenous
מה משמעות הדבר?
בברכה ובתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד28/02/2011בדיקת ANA -נוגדנים כנגד הגרעין מהווה בדיקה כללית לחיפוש לאחר מחלות של מערכת החיסון.
ככל שהרמה גבוהה יותר (מעל 1:80) הסיכוי לגלות מחלה עולה.
כשיש הפרעה בבדיקות אנזימי הכבד שולחים ANA בשאלה של מחלת כבד ממקור מערכת החיסון.
ממליצה על המשך בירור אצל מומחה למחלות כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ANA מה זה ?אני14/02/2011
נשלחתי עי" רופאת עור לבדיקות דם כיוון שאמרתי להם שאני אחרי לידה ויש לי נשירה מועטה בשיער להלן התוצאות :
שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף
ANA PATTERN Speckled Speckled
ANA TITER POS 1:80 POS 1:80
RNP - 1.9index כאשר הטווח 0.0-0.9
RNP A - 1.9index כאשר הטווח 0.0-0.9
אנא תשובתכם המהירה על מה מדובר לא הצלחתי להבין כלום התור לרופאה שבוע הבא
אני לא רגועה בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ANA מה זה ? - ד"ר מולד
ד''ר יאיר מולד14/02/2011תוצאת הבדיקה לנוגדנים נגד-גרעין התא ANA חיובית. זה ממצא הדורש המשך ברור ע"י ריאומטולוג, אך כשלעצמו אינו מעיד על מחלה אוטואימונית פעילה. ממליץ לפנות לריאומטולוג להמשך ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת של ANA
אני15/02/2011קיבלתי תשובה היום ANA TITER שלילי
הפער בין הבדיקות חודשיים כמעט
אז למה להתייחס ואיך זה קורה ?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת של ANA - תגובה
ד''ר יאיר מולד16/02/2011אני מבין שהתוצאה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהANA
אני17/02/2011אני לא מבינה כלום איך זה ייתכן פער של חודשיים ועכשיו ANA שלילי
אתה יכול להסביר לי ולהרגיע אותי
הנה עוד תוצאות שקיבלתי
RHEUMATOID FACTOR <10.10 IU/ml
>10.10
COMPLEMENT C3 117mg/dl 25mg/dl COMPLEMENT C4
DNA (ds) Ab 2.0 IU/ml
ANTI PROTEI1.84 U/ml
NASE 3
ANTI-MYELOPEROXIDASE 1.74 U/m
כל התוצאות בטווח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע לגבי זאבת אדמנתיתאלה09/02/2011
שלום,
מסיבות אישיות קראתי לאחרונה חומר רב בנושא זאבת אדמנתית. בכל המאמרים שקראתי דובר על כך שרמות גבוהות של אסטרוגן עלולות לגרום להתפרצות המחלה אך בשום מאמר לא מצאתי את מערכת היחסים בין האסטרוגן למחלה.
האם תוכלו להפנות אותי למאמרים או מקורות מידע העוסקים באופן ההשפעה של אסטרוגן על מהלך המחלה?
תודה,
אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד11/02/2011יש עדות באנשים ובחיות מחקר שאסטרוגן קשור להתלקחות זאבת ולהתפתחות המחלה.
אני מפנה אותך למאמר שאני כתבתי על מגדר ומחלות אוטואימוניות.
יש התיחסות לאסטרוגן הטבעי ותופסת אסטרוגן מהסביבה.
Gisele Zandman-Goddard
Gender and autoimmunity
Autoimmunity Reviews 6 (2007) 366–372* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ג'יזל
אלה13/02/2011תודה רבה, אבל יש בעיה- אני לא מצליחה לפתוח את המאמרים. תוכלי בבקשה להעלות את המאמרים כקובץ או כקישור לאתר?
תודה מראש,
אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד14/02/2011נא לשלוח את כתובת דואר אלקטרוני שלך ואשמח לשלוח לך את המאמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימייל
אלה14/02/2011e1993@walla.co.il
תודה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד14/02/2011נשלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכצ'טנוי05/02/2011
שלום אני בת 43 והובחנתי במחלת בכצט לפני כשנתיים לאחר התקף של אפטות באיבר במין ודלקות בפרקים CRPושקיעת דם גבוהה. מאז אני מטופלת בקוכיצין אימורן ופרדניזון (ועדיין נעזרת בארקוקסיה 120 לכאבים לא מרפים במפרקים)כל התקופה אני במעקב של מחלקת ראמטולוגיה בבית החולים בתחילה כל חודש וחצי מאוחר יותר חודשיים וכרגע דחו לי את התור ואני לא בביקורתכבר למעלה מ7 חודשים
יש לציין שמצב כאבי הפרקים בתקופה האחרונה בלתי ניסבל וכן האפטות באיבר המין מתעוררותואז אני משחקת עם הקולכצין והפרדניזון בתקופה החרונה הגעתי למצב של כאבים חזקים בגב ונישלחתי לסיטי התשובה הייתה ניוון של מספר די גדול של מפרקים כמו כן בתקופה האחרונה אני מקבלת התקפות של גירוד באזורים שונים של הגוף רציתי לשאול
1. האם זה תקין שאני לוקחת כלכך הרבה זמן טיפול של פרדניזון ללא שום ביקורת ......
2. האם הניוון במפרקים קשור לבכצט
3. האם הגירודים יכולים להיות חלק מהמחלה?
4. מה עושים עם הכאבים על מנת לנסות להפסיק את הפרדניזון
5. האם אין איזו תרופה חדשה בנושא
תודה מראש
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יאיר מולד05/02/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_דלקת_פרקים_ראומטולוגיה' id=link]דלקת פרקים, ראומטולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?