מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תוכלו לעזור לישירן25/09/2009
ד"ר ליאורה וד"ר לי שלום.
אני סובלת מפטריה באיבר המין באופן סדיר... כרגע הרופא נתן לי טיפול של כדורים פעם בשבוע במשך חודשיים. בנוסף, אני סובלת מכאבים חזקים בזמן קיום יחסי המין, בפתח הנרתיק. פיניתי לרופא, הסברתי לו את הבעיה, הוא אמר לי להפסיק לקחת גלולות ולחזור אליו אחרי חודשיים.
אני די מודאגת לאחר שקראתי את כל ההודעות בפורום. חודשיים זה המון זמן.. ואם יש לי אחת מהבעיות שהוזכרו כאן, אני לא רוצה להתעכב עם הבדיקות. הרופא קצת אדיש בעניין..ואני לחוצה. שאלתי אותו גם לגבי טיפול אצל סקסולוג, כי לא חסרות לי בעיות שעלולות לגרום לכאבים בזמן החדירה.. הוא הנהן בראשו ואמר שלאחר חודשיים יבדוק אותי ואז אולי זאת תהיה אפשרות.
אתן יודעות אולי אם באמת נחוץ להמתין חודשיים?.. אני לחוצה מאד. ולא נעים לי להציק לרופא יותר מידי. הגוף אמור להתנקות מהגלולות? בגלל זה ההמתנה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בצעת תרבית כדי
ד``ר ליאורה אברמוב26/09/2009לראות שזה באמת פטריה מה שיש לך כל הזמן?
חודשיים זה זמן סביר כדי לבדוק הצלחת טיפול אבל אין שום בעיה שתפני לטיפול סקסולוגי במקביל. את לא צריכה הפנית רופא - בכל קופת חולים יש סקסולוג הקשור אליהם. בררי במשרד הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..
שירן27/09/2009ראשית, תודה רבה על העזרה.
שנית, לגבי הפטריה, בחלק מביקוריי במרפאה הרופא בדק אותי ואישר שיש פטריה ובחלק מהפעמים הוא נתן לי טיפול תרופתי על סמך ההכרות שלי עם התופעה המטרידה הזו. אני כבר ממש מיואשת, אני מקווה שניתן לערוך בדיקות מקיפות וכך נוכל להבין מה המקור לבעיות שצצות כל הזמן. מלבד בדיקה פיזית לא ביצעתי בדיקות אחרות במרפאתו. חברה שלי טענה שהיו לה בדיוק את אותן בעיות (דלקת בשתן, פטריות,כאבים בזמן קיום יחסי מין) והיא פנתה לאורולוג שהתאים לה כדורים. אבל אני מתארת לעצמי שכל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד אישה מתוסכלתשירן25/09/2009
אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה רק מחדירה, אלא רק אם אני נוגעת בדגדגן תוך כדי. זה ממש מתסכל אותי שאני צריכה לעבוד קשה בזמן קיום יחסי המין, כי רק אני יכולה לגרום לעצמי להגיע לאורגזמה.. אני לא יכולה להסביר לחבר שלי מה הקצב הנדרש והיכן בדיוק לגעת.. כי ניסיתי וזה לא הולך. ראיתי שיש מוצר כזה בצורת פרפר שעושה רטט באיזור הדגדגן וזה אולי יכול לחסוך לי את העבודה, כי זה מאד מוריד לי את ההנאה. המוצר הזה קצת יקר וקשה לי להאמין שזה באמת יכול להביא לאורגזמה. יש דרכים אחרות שאוכל להעזר בהן.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת
ללא שם27/09/2009הזין בדרך כלל צריך לעשות את העבודה גם לטפל בדגדגן וגם בואגינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה בזמן חדירה
לי ראובני28/09/2009שלום לך שירן
אחת הדרכים להגיע לאורגזמה בזמן חדירה היא באמת באמצעות חיכוך הדגדגן באופן ידני או באמצעות אביזרי מין.
הפרפר הוא דווקא לא מהיקרים ביותר, אולם כמו שאת אומרת, הוא לא בהכרח יעבוד.
כלומר צריך להתנסות לפני כן ואין ערובה.
יחד עם זאת, יתכן שימצאו לו שימושים נוספים במסגרת הסקס הזוגי ושווה לנסות ולראות האם זה עושה לך ולבן זוגך נעים וטוב.
לגבי ענין המאמץ, לגמור וסקס זה כמו כל ספורט אחר, מהנה, מתיש, מפעיל שרירים אך מתגמל לאין שיעור.
ככל שאת תרגישי יותר בנוח עם בן זוגך, כך היכולת להגיע לאורגזמה לידו תהיה יותר גבוהה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי..
שירן30/09/2009תודה לך, מקסימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעולם לאאני24/09/2009
עשיתי סקס. אני בת 27 , אני לא דתייה. נראית טוב.
אני נורא מתוסכלת מזה.
אני מרגישה שגברים נרתעים כשאני מספרת להם.
לא היה לי חבר מעולם.
אני ממש בדיכאון.
עברתי טראומה כשהייתי ילדה קטנה, מניחה שיש קשר.
מה לעשות?אני לא מוכנה ללכת לטיפול.
אין לי כוח להמשיך בחיים ולהיות בתולה מוזרה בת 27.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז מה את רוצה???
לי ראובני28/09/2009שלום לך יקירה,
חווית חוויה קשה, שפגעה ופצעה וללא ספק עצרה את חייך.
לא הצלחת בכוחות עצמך לעשות מעשה, ליצור זוגיות או לבנות אינטימיות.
השאלה היא מי יינצח את הסיפור הזה, את או הזיכרון שהיה?
למה להתעקש לא ללכת לטיפול?
למה לא לקבל עזרה מאיש מקצוע?
למה למנוע מעצמך זוגיות בריאה ויחסים תקינים?
הגברים שאת פוגשת אומרים לך בצדק שאת עדיין לא מתאימה לזוגיות וכי הם לא רוצים להכנס לכובע המטפלים.
זו צריכה להיות החלטה שלך
את צריכה להחליט שאת רוצה את הטוב ביותר עבור עצמך ולא להשבר
מגיע לך זוגיות בריאה
מגיע לך להיות בריאה
אל תזניחי את הלב, קחי את עצמך לטיפול.
בהערכה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להגיעה לאורגזמהליאה24/09/2009
שלום אני בת 24 אני מקיימת יחסי מין מאז גיל 19 ואף פעם לא הגעתי לאורגזמה בזמן יחסי מין.
ניסינו הכל ושום דבר לא עזר. הבעיה היא שכשאני לבד אני מצליחה לגמור לפעמים אפילו מאוד מהר, כי אני עושה את זה תמיד באותה צורה, שוכבת על הבטן ומשתפשפת במיטה.
ניסיתי לעשות משהו דומה עם הבן זוג וזה לא עבד. כאילו שהנוכחות שלו גורמת לזה.
מה אפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרחיב את המנעד של הטכניקות
לי ראובני28/09/2009שלום לך
השאלה שלך היא מצוינת ומדגימה עד כמה יש לנו יכולת באמת לשפר את חיי המין שלנו.
כפי שאת רואה קיימים פה כמה מחסומים סמבוליים המקשיים עליך לממש את מיניותך באופן שבו היית רוצה להנות וכי הפתרון נמצא ביידיך תרתיי משמע.....
קיימת תפיסה כי מי שאיננה מאוננת בידיים, אלא באמצעות חיכוך, מעבירה מסר לעצמה ולעולם שהיא לא באמת לוקחת אחריות על המיניות שלה ולא מטפלת בעצמה במו ידיה, אלא עושה זאת כאילו ללא משים, כאילו במקרה.
אותו כנ"ל גם גברים המאוננים באמצעות חיכוך ולא באמצעות היד.
אני מציעה לך לנסות לאונן עם היד, או עם אביזר מין, או באמצעות בן זוגך באופן שאי תרגישי בנוח, ולאט לאט תלמדי ברמה הטכנית- פיזית להרחיב את המנעד המיני שלך.
כחלק מן התרגול ממליצה על הספרים "דברים שרציתי לגעת, על אוננות של נשים" ו"לעצמך מיניות האישה" שהם שניהם עוסקים בנושא האהבה המינית העצמית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על יחסים....אדווה22/09/2009
הי..כמה שאלות בסיסיות ומהותיות בשבילי..בבקשה...
1.האם בחורה שהיא בתולה והיא מתגפפת עם חבר שלה ,למשל בלי בגדים ..האם אפשר להיכנס מאיזה מצב כזה להריון?כלומר אם אנו נוגעים ועושים אחד לשני ביד...האם יש סיכון כלשהו שיכנס נוזל לנרתיק?ואם פשוט לא מתקרבים יותר מדי אז אין סיכון?ושאלה נוספת בהקשר זה- האם זה נכון שבפעם הראשונה שבחורה מקייצת יחסים אין מצב שהיא תיתעבר?(זה לא שאני לא אשתמש בקונדום אבל שאלה היפוטתית כי אני רוצה להשתמש קודם רק בקונדום ואחרי מעשה להתאים גלולות ).
2. כשאומרים שגבר יגמור בחוץ ,למה הכוונה ?שמעתי את זה למגשל בהקשר של גבר שלובש קונדום וצריך לצאת מהבחורה לפני שגומר נכון??אם זה ככה שהוא חודר אבל לקראת הגמירה הוא יוצא?כי אם זה כך אז לא מאבד ככה את כל הכייף שבעניין???ומה הוא עושה עם זה?הוא מסיים ביד??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להכנס להריון
ד``ר ליאורה אברמוב22/09/2009אם אין מגע של זרע בפתח הנרתיק. אם יש למשל שפיכה בפתח הנרתיק אפשר להרות מזה גם אם לא היתה חדירה.
אישה בהחלט יכולה להרות בפעם הראשונה!
גבר שגומר בחוץ צריך לצאת מהנרתיק מיד לפני השפיכה, מה שדורש שהוא יהיה בשליטה מעולה על תהליך השפיכה וזה בחלט יכול להוריד מההנאה של שני בני הזוג.
רק מהלחץ שיתפספס לו......
אם אבל הגבר שם קונדום הוא לא צריך לגמור בחוץ כי הוא גומר בתוך הקונדום. מה שחשוב שאחרי השפיכה הוא יצא מיד מהנרתיק וידאג שהקונדום יהיה עדיין מולבש על הפין ( צריך להחזיק את הקונדום ביד כדי שלא יברח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשבותך המהירה והמובנת!
אדווה22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לליאורה/לי היקרותמ21/09/2009
יש לי חבר כבר כמעט 3 שנים. אנחנו אוהבים מאד, אך מכשול שהיה מההתחלה היא הבישנות שלי והגישה שלי לסקס.
לאט לאט אני קוראת ונפתחת יותר, אך עדיין לא לגמריי מרגישה חופשיה כמו שאני רוצה. למשל חבר שלי מאד רוצה שאני אהיה מעליו ואני גם רוצה אבל משום מה זה נורא מביך אותי. בהתחלה בכלל הרגשתי זולה בזמן סקס ועכשיו כבר פחות, אך להיות מעליו זה כאילו יותר מדיי. אני יודעת שזה לא נכון אבל רגשית אני עדיין מרגישה כך.
מצד אחד בנים נורא רוצים שהחברות שלהן יזרמו במיטה, יהנו ויעשו הכל ומצד שני הם מדברים על בנות אחרות שזורמות או מעזות במיטה (אם שהיו איתן או עם חברים שלהם) בטון ביקורתי או מלגלג אז איך מצפים שאח"כ החברות שלהן יעזו להיות חופשיות במיטה...?
מצד אחד אני אומרת לעצמי שאני לא "אכנע" לתכתיבים החברתיים ואהנה ואעשה הכל, ואני יודעת שחבר שלי מעריך אותי ואוהב אותי מאד (רוצה גם להתחתן איתי) אך מצד שני קשה לי להתעלם זה משתק...
מה ניתן לעשות?
בתודה מראש!
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקצב שלך
לי ראובני22/09/2009שלום לך,
אין דרך אחת להפתח ביחסים אינטימיים.
זה דבר שלוקח זמן וסובלנות, בעיקר שלך כלפי עצמך ושל בן זוגך למצב.
המסרים תמיד יהיו לצערי מבלבלים, בעיקר בכל האמור במיניות נשית, מצד אחד להיות מיניות מצד שני לא להיות מיניות עם כל אחד, מצד אחד לרצות סקס מצד שני לא לרצות יותר מדי, מצד אחד לזרום מצד שני לא להפגין יותר מדי ביטחון.
באמת נורא קשה לתמרן ולהבין מה נכון לעשות איך ומתי.
בקיצור, אין דרך אחת נכונה.
אני מציעה לך לנסות ולהיות כמה שיותר נאמנה לעצמך, לא להקשיב לקולות שעשויים לבלבל אותך ולהשמע לך נכונים ומדויקים כאשר הם בדרך כלל מכלילים ושוביניסטיים
והכי חשוב, לשתף את בן זוגך במבוכה שלך, במה שקשה לך, במה שעושה לך לא פשוט.
מקווה שהשנה החדשה תביא איתה שלווה ושלמות במיניות ובקשר בכלל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני20/09/2009
התחלתי לקחת גלולות לפני חודש, האם בן זוגי כבר יכול להוריד את הקונדום ולגמור בתוכי או שזה עדיין מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
לי ראובני20/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכןד19/09/2009
האם ייתכן וסטיבוליטיס ללא כאב בחדירה, אך שיש תחושה של גרד וצריבה בפתח הנרתיק והשפתיים?
אני שואלת כי יש לי את התחושה בתקופות רבות והרופא תמיד שולל פטריה, ולאחרונה הצלחתי לקיים יחסים ללא כאב בחדירה לאחר ש"הרגעתי" את עצמי ושחררתי את האגן..
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשלול וסטיבוליטיס
לי ראובני20/09/2009על ידי בדיקה עם מקלון הנוגע בנקודות מסוימות בפתח הנרתיק
ואז יודעים באיזה מיקום יש בדיוק את הדלקת.
בכל מקרה, יכול להיות שמדובר בפטרייה הגורמת לכאב בחדירה או גרד
תנסי שטיפה עם חומץ תפוחים ונרות פרוביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי החומץ תפוחים
אני20/09/2009היכן משיגים, ואיך מבצעים שטיפה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומץ תפוחים קונים בסופרמרקט
ד``ר ליאורה אברמוב22/09/2009קונים גם בבית מרקחת מתקן לשטיפה נרתיקית. והשטיפה היא כף חומץ תפוחים על כוס מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני18/09/2009
בגלל שאני בצבא לא יוצא לי לקחת את הגלולה כל יום באותה השעה..האם זה מסוכן?
האם השפעת הגלולה יורדת?..אני לוקחת תמיד בין שש בבוקר ל10 בבוקר...האם זה מפחית מהשפעת הגלולה?
בבקשה עזרה, זה נורא מדאיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נורא
לי ראובני20/09/2009כל עוד את לוקחת אותה כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםם רציתי לשאולגליהה18/09/2009
שאלה.
ממנה נובע ריח בנרתיק.. וצריבות.? ואיך אפשר להעביר את זה?
אני יזכיר שהייתה לי פטריה לפני חצי שנה .
הפטריה תמיד חוזרת?
אאין אפשרות שהיא תעלם לתמיד?
מה אפשר לעשות? אני מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לעשות תרבית נרתיקית
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2009כדי לראות האם הסיבה לריח רע זה זהום בחיידק או פטריה ובהתאם לזה לטפל. אם התרבית שלילית הטיפול הוא בבליעת כדורי פרוביוטיקה או שטיפות נרתיקיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היא חיובית?
גליהה19/09/2009מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלים מקומית
ד``ר ליאורה אברמוב22/09/2009עם משחות או נירות שמחדירים לנרתיק לפי התוצאה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה לאחר הלידהשני17/09/2009
עברת לידה ראשונה לפני 8 חודשים בלידה חיו קרעים ובצקות. לאחר חודשיים שמתי לב לבלוטה בין השפתיים לרקטום בקצה של השפה. הבלוטה מתנפחת לפעמים וגורמת לכאבים.ןבעת קיום יחסי מין יש כאבים חזקים.הלכתי לבדיקה ונאמר לי שהבלוטה יוצאת בעמידה ואין מה לעשות והכאבים בעת כיום יחסי המין נובעים מתפירת יתר לאחר הלידה . הכאב מפריע לי במהלך כל היום ולא רק בעת נסיון לקיום יחסי מין. זקוקה לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לתת לך תשובה מבלי לבדוק
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר אברמובליטל17/09/2009
הייתי אצלך והפנת אותי לפגישה אצל ד"ר מיליצ'ר אך הבעיה שאין אצלו תורים פנויים עד סוף נובמבר.
האם יש עוד רופאים באזור ת"א שעובדים בסבסוד הקופה שאולי אצלם יש יותר אפשרות להתקבל?
גוררת את הבעיה כבר הרבה זמן ולא רוצה לחכות עוד עד נובמבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפאות נוספות
לי ראובני17/09/2009יש עוד כמה מרפאות באזור המרכז כמו המרפאה ברעות יד אליהו והמרפאה בתל השומר שגם בהם המחירים נמוכים יתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקופת חולים כללית
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2009יש סקסולוגיות בבריאות האישה בכפר סבא ובהרצליה.
בבית חולים בלינסון יש מרפאה סקסולוגית ובבית חולים מאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלת מזה שנה???17/09/2009
שלום,
בעבר כבר כתבתי הודעה בפורום ומאז דבר לא משתנה. התחושה היא שבכל פעם אני ובן זוגי עושים צעד קדימה ושניים אחורה.
הבעיה היא שמשום מה איתו אני מרגישה שהביטחון העצמי שלי לגבי המראה שלי יורד. אני מרגישה שאני לא מצליחה לעורר בו את המיניות וכאשר אנו מקיימים יחסים זה בעיני הדרך שלו לפרוק. התדירות היא אחת לשבוע וחצי בה המשחק המקדים אורך כמה שניות. החדירה לפעמים כואבת לי. אין מגע מתמשך וברגע שהוא מגיע לפורקן הוא ממהר להתנקות ואז מחבק אותי לכמה רגעים ונרדם. אני מרגישה שאני רוצה יותר. אני רוצה שיחזר גם במהלך היום, שימשך אלי, שיגרום לי להרגיש אישה. נראה שהוא בכלל לא רואה בי אישה מינית. אני לא בחורה חושנית אבל אני מאוד רוצה איתו יחסים מיניים טובים יותר. הייתי רוצה משחק מקדים ארוך יותר, הוא נמנע ומתחמק ממגע ממושך (למשל מסאז' בכלל לא בא בחשבון, ליטוף נעים נמשך כמה רגעים בלבד...) גם באקט עצמו נראה שהוא משתדל כביכול אך ברגע שגומר הכל נעצר. הוא לא מתאמץ לגרום לי לגמור גם. הוא קם להתקלח ובכך מונע מראש אופציה להמשך, הוא מחבק אותי קצת ואז נרדם. אני רוצה בתדירות גבוהה יותר, אני רוצה כמה 'סיבובים', אני רוצה להיות מסופקת, אני רוצה להיות קרבה אליו, אני רוצה שיהיה בתוכי יותר, שירד לי יותר, שיתן לי תחושה שאני מושכת ונשית.
הגעתי למצב שאני משקיעה במראה החיצוני והטיפוח יותר מתמיד ומתאפרת יותר מבד"כ כדי להרגיש טוב עם עצמי. אני מרגישה שהוא בכלל לא שם לב, מה שאומר שהמשיכה שלו אלי כלל לא קשורה למראה. זה לא שהוא מבחין בכלל אם סידרתי גבות או גילחתי למטה. אני תוהה אם בכלל יש משיכה. האם הבעיה היא בו או בנו? אני יודעת שהוא לא אדם מיני במיוחד אבל האם יתכן שהוא עד כדי כך לא מגורה ממני? מלהביט בי? אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד אבל האם יתכן שאנו מתאימים יותר כחברים ולא כזוג? האם ניתן לשפר את האינטימיות? האם יתכן שהמצב לא ישתנה כפי שלא השתנה בשנה הזו יחד? יש לציין שקניתי ספרים, נכנסתי לאתרים עם הסברים ושמרתי כדי שיקרא ויבין, הצעתי טיפול מיני. ניפתחתי יותר, התחלתי לומר לו דברים, יזמתי מיניות. אני מרגישה שזהו בור ללא תחתית. בכל פעם אני אומרת לעצמי שאני לא רוצה כי ברור לי שלא אסופק אבל התדירות כל כך נמוכה שאני בעצמי כבר רוצה וגם תמיד ישנה תיקווה קטנה שיהיה טוב יותר.
כמובן שמחדש אני מתאכזבת.
הוא מוריד מעצמו וחושב שהבעיה היא הגמירה המוקדמת שלו אבל בעיני זו לא הבעיה בכלל אך הוא מעדיף להאשים את עצמו בזה ולא להפתח לכל השאר.
מעצבן אותי בעיקר שהנושא לא עולה אם אני לא מעלה אותו. הוא נמנע מלשאול ולא רוצה לדעת גם אם הוא שם לב שמשהו לא בסדר איתי.
המצב מן הסתם גורם לי לתסכול וכעס.
אגב אין כל כך התאמה מבחינה גופנית כלומר האיבר שלו קטן לטעמי אבל אני באמת מקבלת זאת ובטוחה שאפשר להנות מהאינטימיות למרות זאת.
הייאוש הגדול מביא אותי למחשבות על פתרונות אחרים(ויברטור או חבר ותיק). חייבת עזרה בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו
לי ראובני17/09/2009יקירה
נשמע מאוד מורכב ופתלתל כל הסיפור הזה.
אני מציעה כי תלכו יחד לטפול זוגי מיני.
במידה והוא לא יעתר, אני תוהה מה מחזיק אותך בתוך הקשר הזה שבו אין מגע ואין יכולת לדבר על הקושי. נשמע שיש מצידו הרבה מטען לא פתור שווה לנסות לפתור.
מה יוכל לעזור לך לעשות את הצעד הראשון לשינוי המצב?
לקבוע תור במהרה
שתהיה שנה טובה ומתוקה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך ריחמייעל בירן17/09/2009
רציתי לברר מה ההבדל בין התרן מירנה לכל התקן אחר ומדוע לרופאי הנשים יש העדפה להתקין דווקא את המירנה ולא את ההתקן השני?
אני רוצה להשתמש באחד מהם אך לא יודעת במה לבחור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המירנה מכיל הורמון פרוגסטרון
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2009והתקן רגיל מכיל תוספת של נחושת. הפרוגסטרון מקטין את הדימומים עד לכדי העלמותם, בעוד שהתקן רגיל יכול לגרום ליותר דמום וסתי. צריך להתאים את סוג ההתקן למטופלת הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןציפורה16/09/2009
ביום שני בלילה השתמשתי באגיסטן לדני.
היום בבוקר גיליתי בנרתיק: 1. דימום קל, 2. משקע משונה שנראה כמו התפוררות של הנרתיק.
אני ממש לא קרובה לווסת, מאף כיוון (בדיוק באמצע החודש).
המשקע הלבן הזה - נורמלי?
הדימום - יכול להיות שהוא כתוצאה מהאגיסטן (תופעת לוואי כלשהי)? אולי בטעות פצעתי את עצמי עם המתקן? זה ייתכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשקע הוא הנר שנמס
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2009והדימום הקל יכול להיות מכני עקב החדרת המוליך. לא לדאוג. ההפרשות והדימום יעלמו תוך יממה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)