מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בפתח הנרתיק בעת יחסי מיןיסמין23/08/2009
שלום,
אני בהריון, בחודש רביעי. כבר כשנה אני סובלת מפטריה וגינלית כרונית שממש פגעה ביחסי המין המדהימים שהיו לי עם בעלי לפני הופעתה.
לפעמים הלכתי לרופא נשים שאיבחן את הפטריה שוב שוב וטופלתי באגיסטן להחדרה נרתיקית וקרם דמרקומביין. לעיתים הרופא אמר שאין לי כלום, ותחושת הגרד היא "טבעית". סבלתי הרבה מתחושת שריפה שהחלה רק לאחר מספר דקות של חדירה. הרופא אמר שעלי לבדוק את היחסים שלי עם בן זוגי, מה שנשמע לי די תמוה מאחר והוא בן זוג פשוט מדהים, עדין ותומך.
כעת נדמה לי שאין לי פטריה אך ממש בעת תחילת החדירה, כואב לי בפתח הנרתיק, כאילו יש לי איזה פצע שנפתח ברגע החדירה. הכאב במקום ספציפי, בנקודה האחורית (התחתונה) ביותר של פתח הנרתיק.
אנחנו ממש מיואשים. עכשיו בהריון, שאשפר לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה, זה לא אפשרי.
גם מהרופאים אני מיואשת - נראה שהם לא מבינים אותי או לא מתאמצים לבדוק מה יש לי. למה הפטריה הזו חוזרת? והאם זו בכלל פטרייה?? במי אפשר להיוועץ?
המון תודה מראש,
יסמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
יסמין23/08/2009בעת החדירה אני מגורה מאוד ורטובה מאוד. כפי שציינתי בעלי מאהב מדהים. אנחנו מתחילים לאט, ומגיעים לחדירה אפילו אחרי משחק מדהים ומין אוראלי ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלול וסטיבולטיס
לי ראובני23/08/2009שלום לך
בשעה טובה על ההריון, ואני שמחה שגם בתקופה הזו אתם מוצאים זמן ורצון להיות ביחד.
זה מקסים ומעיד על קשר מצוין.
אין ספק שהאמירה של הרופא, עם הרצון הטוב, לא היתה במקומה, ואפשר היה לומר זאת ברגישות רבה יותר.
לגופו של עניין, שווה ללכת לרופא אחר, שישלול וסטיבוליטיס, או לנסות שטיפות של חומץ תפוחים, במקרה של פטריות זה מאוד יעיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לגלולותבלה22/08/2009
לקחתי אתמול בלילה גלולה, כמו כל לילה, אך הבוקר חשבתי ששכחתי אותה ולקחתי שוב.
מה לעשות? להמשיך כמו בכל לילה או להתחיל לקחת בבקרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחילי לקחת בבקרים עד סוף החודש ואז
ד``ר ליאורה אברמוב23/08/2009עם החפיסה החדשה חזרי לערבים כמו בכל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
בלה23/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בטוחה...מבולבלת22/08/2009
היי,
אני בת 22, רציתי לשאול אם יכול להיות שבזמן קיום יחסי מין יכולה להיות בריחת שתן או שזה חייב להיות שפיכה נשית.
את החוויה הזאת לא חוויתי עם כל בן זוג שהיה לי, והסיבה לכך שאני לא בטוחה אם זאת שפיכה נשית כי לפעמים זה שקוף לחלוטין ולפעמים יש לזה קצת צבע, לפעמים אין לזה שום ריח ולפעמים יש לזה איזשהו ריח בלתי מוסבר.
כמו כן, גם כמות הנוזלים משתנה. לפעמים היא יכולה להיות על כל המיטה ולפעמים כתם גדול שלא דורש החלפת מצעים.
סיבה נוספת שאני לא יודעת אם זאת שפיכה נשית, היא מכיוון שאני לא מרגישה איזו תחושה עליאית כמו בגמירה מהדגדגן בזמן השפיכה, למרות שאני מרגישה שזה עומד להגיע....
אשמח להסבר מה קורה לי בגוף ואם יש אופציה שזה שתן ולא סוג של אורגזמה...
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות גם וגם
ד``ר ליאורה אברמוב23/08/2009יכול להיות בריחת שתן , יכול להיות שפיכה נשית אבל זו קורית רק בזמן אורגזמה ויכול להיות שזה הפרשה של רטיבות מוגברת מהנרתיק בזמן גירוי מיני חזק.
אם את לא מגיעה לאורגזמה - זה לא שפיכה. נשארנו אם שתי אפשרויות שתן או נוזל סיכוך רב מהנרתיק...השתיני לפני קיום יחסי מין והריחי את הנוזל. אם עדיין בכמויות מרובות ללא ריח של שתן סביר להניח שזה פשוט רבוי נוזל סכוך ואז אין שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מבולבלת24/08/2009אלך על התרחיש כי גרוע.
אם זה שתן, אז מדוע זה קורה רק בתנוחות מסויימות? שהם התנוחות שאני הכי נהנת בהן.. האם זה מעיד על בעיה אצלי, למרות שאני עובדת על שרירי רצפת האגן...?
זה אפשרי שבזמן החדירה הבן זוג שלי לוחץ לי על שלפוחית השתן?
מה שעוד מוזר זה שזה לא קורה פעם אחת במהלך הסקס, זה יכול לקרות כמה וכמה פעמים, כל פעם כמות שונה של נוזלים. ולפעמים זה לא קורה כלל.
יכול להיות שיש רטיבות מוגברת מהנרטיק ברמה כזאת שצריך להחליף את הסדינים? מדובר לא על כתם אחד אלא על חלק ניכר מהמיטה...
שוב, תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בתנוחות של לחץ על קיר
ד``ר ליאורה אברמוב25/08/2009קדמי של הנרתיק משתחרר הנוזל יכול יותר לרמז על שתן
את יכולה ללכת להערכה אורודינמית ולבדוק את תפקוד שלפוחית השתן שלך, או לאסוף את הנוזל שמשתחרר ולתת אותו למעבדה פרטית לברור המרכיבים הכימיים - אם את מאוד סקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות חשובות ודחופות..עמית21/08/2009
שלום,
אני נוטלת גלולות מינס משו כמו שבוע וחצי שבועיים נראה לי (כבר כתבתי פה הודעה לאחרונה).
עכשיו יש לי שתי בעיות שממש מדאיגות אותי
הראשונה- אני מדממת המון ואני לא במחזור.. הגיוני? וגם שאנחנו שוכבים אני מדממת פי 2! זה ממש מלחיץ אותי.. יכול להיות שהגלולה לא מתאימה לי או שפשוט זה ההתחלה ואין מה לעשות אלא פשוט לתת לזה זמן.. .?
שאלה שנייה- אני וחבר שלי שוכבים בלי קונדום, מאז נטילת הגלולות שכבנו כבר פעמים בלי קונדום והוא גמר בתוכי.. מה שקורה זה שמממש ממממש ממש שורף לי ברמות שאני חייבת לעצור אותו, ואפילו אחרי שהוא יוצא זה ממשיך לשרוף בטירוף.נורא נלחצתי מזה אבל חברה הרגיעה אותי קצת בכך שאמרה שגם לה זה קרה וזה פשוט בגלל שהוא גומר בתוכי ואני לא רגילה לשפיך או משו כזה אז הגוף רגיש לזה והתגובה שלו זה שריפה. האם זה נכון? או שאני צריכה ללכת לבדוק את זה?
תודה רבה אשמח אם תענו לי במהרה אני נורא לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא סדיר יכול להיות ב 3 חודשים
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2009לשימוש בגלולות או בטבעת.
לגבי הצריבה בזמן השפיכה אם כשקיימת יחסי מין עם קונדום לא שרף - אז פני לרופאת נשים לבדיקה. או שיש לך דלקת או שיש לך אלרגיה לנוזל הזרע. ואם זה פעמים ראשונות שאת מקיימת יחסי מין יכול להיות שאת נפצעת קצת בפתח ולכן שורף לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם שכחתי גלולהשני21/08/2009
ולקחתי אותה אחריי שתיים עשרה שעות והמשכתי לקחת את הגלולות כרגיל אני עדיין מוגנת? או שאני צריכה שחבר שלי ישים קונדום עד החפיסה הבאה<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמה עד 12 שעות משאירה אותך מוגנת
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2009מעבר לזה צריך להוסיף קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותטל20/08/2009
שלום,
לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ומאז השפתיים התחתונות שלי נפוחות.
לפעמים זה קצת מפריע לישיבה אבל לא יותר מידי.
חייבת לציין שזה פעם ראשונה שקורה לי, אפשר לדעת במה מדובר? האם זה מסוכן?
תודה טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפוחות כנראה משפשוף וחכוך
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2009בפעם הבאה השתמשי בג'ל סיכוך בינתיים עשי אמבטיות ישיבה עם שמן אמול להרגעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק להבהיר את השאלהאבישג20/08/2009
האם כשנהנים ומגורים מינית חייבת להיות רטיבות? אם אין האם זה בעיה? ומה לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד
לי ראובני23/08/2009לעיתים כשאנחנו מגורות יש רטיבות והיום כבר יודעים שלא תמיד
נשים שלוקחות גלולות או נשים בגיל המעבר עשויות לסבול יותר מיובש נרתיקי ועדיין, לפעמים יש יובש מתוך העדר גירוי מספק או חוסר בשלות או רצון לקיים יחסיים.
אם את שלמה עם ההחלטה לקיים יחסים, תעזרי בחומר סיכה על בסיס מים כמו KY או ID שניתן לקנות בסופרפארם.
גם לדורקס יש הרבה סוגים של חומרי סיכה טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בזמן קיום יחסיםאבישג20/08/2009
שלום,
לאחרונה בעלי פנה אליי ושאל איך זה שאני לא "נרטבת" במהלך קיום יחסים,
האמת שלי זה אף פעם לא עלה במחשבה או הפריע,כי אני חווה את היחסים שלנו כטובים ומגיעה לאורגזמה על בסיס קבוע.
האם יש סתירה בין הדברים?
תודה רבה
ורק הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכול להיות שאת נהנית ומגיעה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2009לאורגזמה בלי להרטב. רק כנראה שכמות הרטיבות אצלך יחסית יותר נמוכה ולכן לבעלך נראה כאילו את לא רטובה.שלב הראשון בגירוי המיני אצל האישה זה הרטיבות שהיא שוות ערך לזקפה אצל הגבר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה ונובה רינגנטע19/08/2009
בשל בעיות של יובש בעת קיום יחסי מין בגלל גלולות ואחרי שניסיתי אין ספור סוגים ולמרות חומרי סיכה למיניהם, רופאת המשפחה הציעה לי לעבור נובה רינג.
אני כבר כמעט חודש עם הטבעת ושמתי לב שהרבה יותר קשה לי להגיע לאורגזמה, למרות מאמציו המאוד רבים של חברי וגם לבד. זוהי אומנם תקופה מעט לחוצה בשבילי אולם רציתי לדעת האם יתכן קשר של הטבעת לעניין.
בנוסף ראיתי שהמינון של ההורמונים שישנם בטבעת גבוהים יחסית מאלו שבגלולות, האם זה באמת והאם לא עדיף להישאר עם מינון נמוך יותר שבגלולות?
האם יש משהו אחר מלבד הפסקה בגלולות שיכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות ההורמונים בנובה רינג
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2009היא נמוכה ביותר בדיוק כמו המינס שהיא הגלולה הכי חלשה בשוק!!
אין קשר בין האורגזמה לנובה רינג יותר סביר להניח שזה הלחץ וחוסר רכוז מיני בעקבותיו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אדווה19/08/2009
הי..רציתי לשאול:1.האם כדי לקחת גלולות צריך ללכת לעשות בדיקת דם?האם יש חובה שאעשה בדיקה אצל ר.נשים או שרק ללכת להגיד לו שאני רוצה והוא רושם?
2.עשיתי פעם איזה בדיקת דם וראו בה שיש לי רמה נכוכה של הורמונים או משהו נשי..סליחה לא זוכרת את שמו...אבל הר.נשים אמרה שזה נראה כאילו כמעט אין לי ביוץ(אבל אני כן מקבלת תמיד מחזור) מה זה אומר??מצד אחד היא אמרה שזה לא תקין ואין לי מושג מה ז"א מצד שני היא אמרה שלא לדאוג כי אפשר לסדר את זה עם גלולות...פשוט אז לא שכבתי עדיין...אבל הייתי שמחה לדעת מה זה אומר שאולי אין לי ביוץ?האם כל עוד אינני מטפלת בזה ע"י גלולות או משהו אחר אני לא אהיה בהריון אם אשכב?
תודה מראש
אדווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1. לא צריך לעשות בדיקות דם
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2009אלא אם בתשאול מצבך הבריאותי עולה חשש לאיזה בעיה רפואית בהווה או בעבר
2. אל תסמכי על מה שהרופאה אמרה בעבר - יכול להיות שבזמן שעשית את הבדיקה לא בייצת ועכשיו כן - תמיד תשתמשי באמצעי מניעה בזמן קיום יחסי מין!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אדווה19/08/2009תודה על תשובתך..ברור שאני לא מסתמכת על הרופאה ודבריה וגם ציינתי שלא יצא מאז ולא שכבתי בכלל אבל אני אשמח אם תרשמי לי מה זה אומר לדעתך אם זה לא משהו חריג או משהו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת על סמך מה הרופאה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2009אמרה מה שאמרה. אם יש לך את בדיקות הדם ההן תעבירי לי את התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותעמית19/08/2009
שלום, אני לוקחת גלולות מינס כבר שבוע ויום
ואתמול שכבתי עם חבר שלי בלי קונדום והוא גמר בפנים
אני מוגנת נכון? אין שום סיכוי להריון או משו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקרון כן
לי ראובני19/08/2009שלום לך
בעיקרון אומרים שאחרי שבועיים את בטוחה, אבל נראה לי שגם אחרי שבוע ויום יהיה בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות:בלה18/08/2009
1. קיימתי יחסי מין עם שני גברים. עם אחד שרף לי כששכבנו, ועם השני רק לפעמים. אין לכן כל קשר לגודל, כי זה ששרף היה פחות גדול. האם זוהי תגובה לשפיכה? אולי מחסור בסיכוך? (לגדול יותר אני נמשכת יותר, ולכן אני יותר רטובה כשאני איתו.).
יכול להיות שיש לי שם פטרייה או משהו? כשזה קרה בפעם הראשונה הלכתי לרופאת נשים והייתה לי פטרייה (אני חושבת שזה מה שזה היה, לא בטוחה,) היא נתנה לי דברים להחדיר לשם כל לילה, פלוס משחה למרוח. העניין הוא שאין קביעות בכאבים, לפעמים כואב לי ולפעמים לא, בלי קשר לכלום, האם זה עדיין מעיד על פטרייה/ משהו בסגנון?
2. לפעמים גם אחרי שאני מאוננת (ע"י גירוי הדגדגן), ואני הולכת לשירותים, שורף לי שם.
כל פעם ששרף לי, זה היה אחרי שגמרתי, או בתום החדירה (ישר אחרי שהוא יוצא).
3. עם הנוכחי, כשאנחנו גומרים ישנה כמות אדירה של נוזל שיוצאת, שלא נראה כמו שפיכה גברית. האם אלו המיצים שלי, או שפיכה נשית? אני חושבת שהיו הרבה נוזלים גם בפעמים שלא גמרתי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
לי ראובני19/08/2009שלום לך,
כשאת אומרת ששכבת עם שני גברים, האם את מתכוונת בכל חייך, או במקביל
זה משמעותי לעניין הפטרייה או דלקת אחרת שצריך לטפל בה כי אם יש דלקת אזי צריך לפתור אותה וזה לא יגיב באופן מיידי לקיום יחסי מין עם אחד מהם בלבד....
שנית, האם את לוקחת גלולות, מאחר וזה גם עשוי לגרום ליובש וגינלי.
רצוי להעזר בחומר סיכה על בסיס מים כמו KY או ID או DUREX PLAY
כמו שגם כתבת בעצמך, כשאת רטובה יותר, נמשכת יותר ורוצה יותר, זה פחות שורף אז כנראה שיש פה גם אלמנט ריגשי שמשפיע.
אחרי קיום יחסי מין, הרבה מין הנוזלים המופרשים הם נוזלי נרתיק ולא בהכרח שפיכה נשית היוצאת בהבזק אחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והסבר:
בלה20/08/2009התכוונתי בכל חיי. אני בת 18.
הייתה אמנם תקופה קצרה של כמה חודשים שזה היה במקביל, אך עכשיו זה רק עם אחד. בנוסף, הכאבים התחילו כאשר התחלתי לקיים יחסי מין מלאים (לכן חשבתי שאולי זה קשור לשפיכה), וגם בזמן הזה הייתי רק עם אחד.
האם יכול להיות שישנה פטרייה והכאב מגיע רק לפעמים ולא בכל חדירה?
אני משתמשת בגלולות (מליאן). אך ישנה כל כך הרבה רטיבות, שהיא נוזלת החוצה אחרי כל פעם, שאני לא מבינה איך יכולה להיות בעיה של סיכוך.
שאלה נוספת- האם ישנם תופעות לוואי לשימוש בחומר סיכה?
תודה על התשובה המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נר אגיסטן להחדרה...עדי18/08/2009
היי אני בת 17 ואני בתולה. הייתי אצל הגניקולוגית והיא איבחנה שיש לי פטריה בנרתיק והביאה לי את הנר הזה להחדיר ל-3 ימים. הבעיה היא שאני לא מצליחה להחדיר אותו וזה כואב לי.
ואתמול ניסיתי לפני השינה והנר הזה בכלל התפורר לי ואחרי שלא הצלחתי לישון כי זה הציק לי אז הורדתי אותו ונכנסתי להתקלח. עכשיו נשארו לי עוד 2 נרות כי זה טיפול ל-3 ימים אז מה אני יעשה??? האגיסטן קרם לא עוזר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה נרתיקית
לי ראובני19/08/2009שלום לך,
אני לא בטוחה האם מדובר בקנדידה או פטריה שנגרמה מניקוי לא נכון של הנרתיק או שימוש בסבונים.
הייתי מנסה קודם שטיפה בחומץ תפוחים לפני שאת עוברת לפטריה, מה גם שאת מתקשה להכניס את הקפסולה.
כמו כן, את יכולה לבלוע פרוביוטיקה לנשים.
בהצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי והורמוניםבעיה בעייתית17/08/2009
שלום..
תחלתי להשתמש במדבקות אוורה שבועיים ואז הרגשתי כל מיני סוגים של תופעות לוואי..(כאבי ראש, נשירת שיער חזקה ולא רגילה ובלבול-מפורט בהמשך) אז רציתי לשאול מה הזמן הכי ארוך שיכולים להישאר ההורמונים בגוף שלי ואיתם יחד התופעות לוואי..? האם זה הגיוני שחודש אחרי הוצאת המדבקה (יש לציין שזאת היתה המדבקה השניה בסבב ז"א שלא סיימתי את החודש כמו שצריך) עדין ישארו הורמונים ותופעות לוואי?
ויש לי עוד שאלה.. ניסתי כל מיני סוגים של אמצעי מניעה וחלקם (כך אני חושבת) גרמו לי לתופעת לוואי מוזרה- בלבול בקשר עם החבר שלי. גם בטבעת נובה רינג וגם בגלולות מליאן וגם במדבקות אוורה בכל פעם שניסתי להתחיל טיפול עם אחד מהם הרגשתי חוסר ביטחון בקשר, שאולי אני לא אוהבת את החבר שלי, שאולי כדאי לי להיפרד ממנו, שאני לא בטוחה וכו'.. ואז כשמיד הפסקתי להשתמש באמצעי הכל היה בסדר, חוץ מהפעם האחרונה שהשתמשתי במדבקות והפסקתי אחרי 2 מדבקות באמצע החודש, מאז הוצאת המדבקה עבר חודש ואני עדין מרגישה את ההרגשה.. זה הגיוני שתיהיה תופעת לוואי כזו? ושהיא תישאר כל כך הרבה זמן?
אשמח לתשובה מהירה אני ממש מתוסכלת.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה הבילבול?
לי ראובני19/08/2009שלום לך יקירה,
אני מבינה שאת נמצאת בסוג של בלבול הורמונלי וריגשי כאחד.
חסרים פרטים שיוכלו לעזור לי לעזור לך אז אני אשאל שאלות ואת תוכלי לענות לעצמך.
הגיל שלך קריטי כמו גם איכות הקשר עם בן הזוג ואורך הקשר ביניכם, האם אתם גרים יחד או לחוד, ובאיזה אמצעי מניעה אתם משתמשים כשאת בהפסקות של אמצעי מניעה מסודרים.
בכל מקרה, נשמע לי כי יש בך משהו שרוצה לדחות קיום יחסי מין או שלא שמח שאת לוקחת על זה אחריות ושמעבר להורמונים יש משהו בעצם לקיחת אמצעי המניעה שאת לא שלמה איתו ומערער את הביטחון שלך בקשר.
תוכלי להרחיב טיפה באיזה אופן זה מערער אותך.....
בעיני שווה שיחה עם סקסולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
בעיה בעייתית19/08/2009אני בת 19, אני וחבר שלי יחד שנה וארבעה חודשים, הוא הראשון שלי, אנחנו לא גרים יחד אני בירושלים והוא באילת אבל בכל זאת נפגשים בכל סוף שבוע וישנים אחד בבית של השניה (אצלו ביחד ואצלי בחדרים נפרדים- אנחנו דתיים בבית ואני מכבדת את ההורים שלי). הקשר שלנו מאוד חזק ואנחנו מדברים על ה-כ-ל.. הוא כמו חברה, כמו חבר וכמו מאהב, ובעזרת ה' יש דיבור על חתונה אבל זה עדין קצת רחוק יש דברים שאנחנו רוצים להספיק לפני.
בגלל שכל סוגי הגלולות שניסתי לא התאימו לי וגרמו לי לכאבי ראש חזקים הרופא המליץ לי על נובה רינג ואז הכל התחיל... אחרי חודש התחלתי להרגיש חוסר ביטחון, שאולי אני רוצה להיפרד, והתופעה העיקרית הייתה חוסר חשק מיני, מיד הוצאתי את הטבעת ואז ניסתי גלולת מליאן ואת מדבקות אוורה והם גם גרמו לי לאותן תופעות.. עניין הטבעת התחיל לפני כ-4 חודשים ומאז אנחנו לא שכבנו.. רק לפני שבועיים אמרתי לעצמי 'די עם ההורמונים, ניהיה עם קונדום' (והפחד הכי גדול שלי זה להכנס להריון) ושכבו מספר פעמים.. אז הרגשתי שהתופעות עברו ואחרי כמה ימים שוב היה לי את כל עניין הבלבול..
אני באמת חושבת שצדקת בעניין שיש לי בעיה רגשית עם היחסי מין, וזה הפחד של להכנס להריון, אבל אני לא יכולה להשתמש באמצעי מניעה הורמונלי אז האפשרויות הן התקן וקונדום ושניהם פחות בטוחים מגלולות. ומהתקן אני ממש מפחדת. כך שאני לא רואה איך אני יוצאת מזה..
אמשח אם תמצאי לי פתרון לבעיה חוץ מללכת לסקסולוג, תודה רבה על ההקשבה!!
ואם בכל זאת תמליצי לי על סקסולוג האם תוכלי להגיד לי באילו קליניקות אני יכולה להיפגש עם סקסולוג בהנחה לחיילים בירושלים או באילת.. ומה התהליך..
שוב תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום מספיק יעיל
לי ראובני23/08/2009שלום לך
קונדום הוא אמצעי מניעה מאוד יעיל אם שמים אותו נכון ולא צריכה להיות בעיה.
הורמונים אכן יכולים לעשות מגרנות.
יתכן שאת רגישה לעניין והוא פחות מתאים לך.
את יש לך בטחון בקשר, ורצון לקיים יחסי מין, תבחיני בין ההשפעה של הגלולה לבין הרצון שלך ואל תתבלבלי.
במרפאת רעות בתל אביב יש טיפולים בחינם לחיילים עם הפניית רופא יחידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לגלולות מינס ואנטיביוטיקעמית17/08/2009
ד"ר שלום,
התחלתי ליטול לאחרונה את גלולות מינס למניעת הריון
אני מנהלת יחסי מין עם חבר שלי כרגע ללא קונדום.
היום הייתי אצל רופא עור, וקיבלתי מינוציקלין לפצעים בפנים..
כבר נטלתי בעבר מינוציקלין ולא היו שום תופעות לוואי או דברים בסגנון
הרופא ציין שבמידה ואני נוטלת גלולות, יש סיכוי שהאנטיביוטיקה תפחית את השפעת הגלולות וכך יש סיכוי להריון אך הוא אמר שזה נדיר מאוד מאוד מאוד
האם עליי להיות מודאגת?
כי אינני מעוניינת להשתמש בקונדום ומצד שני אני לא רוצה להיות בחששות כל הזמן.. בשביל זה התחלתי בעצם את הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצטרכי להחליף לדעתי
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2009לגלולות חזקות יותר מהמינס. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)